Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni, fejtágításon voltam :lol: :lol:

Fenci, nagy drukk mára, küldöm a pozitív enerdzsit +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És jó babázást Bendegúzzal :lol: Nyugi, biztos nem durrant ki a tüsződ hamarabb, nekem volt, hogy 24 mm-est is mértek!

Vicuska, szuper lehet az új frizura! Fotók??? Nem is tudtam, hogy lebontották a lepencei strandot...pedig nagyon egyedi volt a fekvése miatt...Mi van a helyén?

Zsu, szép a nyálkahártyád, jól beágyaztál a babuciknak :D Drukk mára!!!! Mikor ébresztik a kicsikéidet?

Boboka, akkor férfiuralom lesz nálatok :lol: Jó dolgod lesz, ennyi pasival :lol: :wink:

Kép
vickybabe

Vicuska, hoztam a képet, bár sok minden nem látszik, de szépen látszik a gerince a drágámnak :lol:

Kép

Kép
vickybabe

Jó reggelt! :lol: :lol: :oops: :lol:

Kép

Vicky!
nagyon édi bédi a gyerkőcöd ! 8) az a feje baloldalt meg a szemei? :roll: :oops: nem mutattta meg a lába közét? :P
most te akkor meddig dolgozol?hol voltál fejtágításon? :roll:

Fenci!
millió drukk a mai uhuhoz! :lol: :lol: :lol:

Susy!
hova lettél?hogy vagytok? :D

Zsu!
milyen volt a rally? :shock: :D
remélem te, mint leendő kismami nem vezettél :wink:
mikor mész a babákért? :roll:

Ditke!
hova bújtál? :roll: :lol: gyere elő! :P

Krisz???
olyan régen jöttél te is, csak nem nyaralsz? :roll:

Mofly!
te asszem pont most nyaralsz :roll: :wink:

Mami???????????????????????
mi újság veletek?????? :?: :P

Nati?
Gröni?
.........meg akit kihagytam :oops:
Vendég

Vicuska, köszönjük :lol: Bal oldalt a feje (a szemében nem vagyok biztos, lehet, hogy háttal van... :roll:) aztán pocak-gerinc és lefelé látszik az egyik pici lábacskája :lol: Sajna ennek a dokibácsinak nem olyan jó az UH-ja, jövő héten a 4D-n majd jól meglessük a lábaközét :lol: :lol: :wink:
Már nem dolgozom hivatalosan, csak heti 1 napot vállaltam be nyár végéig, szigorúan átadás-átvételre (csak éppen még nincs kijelölve az utódom, de ez nem az én bajom persze :lol: )

Agykontrollon voltam, és már bánom, hogy nem mentem el hamarabb (mindig akartam, csak munka mellett nem volt időm :? ), akkor szerintem hamarabb sikerült volna a babóca is :D Nagyon ajánlom mindenkinek, akit egy picit is érdekel, hogy menjen el egy tanfolyamra! Priviben írok róla szívesen bővebben, hogy miért gondolom így, itt nem szeretnék offolni...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Fenci :D

Már nagyon drukkolok nektek! Jó talizást a petikéknek. :wink:

Vicuska :D

Nagyon jó volt a rally, én sose vezettem, csak navigáltam, de tavaly nyár vége óta már nem is navigálok. Le vagyok tiltva róla, még a hugicám se engedi. Meg hát neki olyan vki kellett, akire számíthat. Én bármikor mondhatom(mondhattam volna) neki, hgy most már nem tudok mellé beülni, mert jönnek a babák. :D

Ma voltam Uh-n. 14mm a méhnyálka, este tüszőrepi, szerdától szedem az utrót és a duphastont, pénteken lesz a nagy nap. Úgy néz ki, lehet, hogy 3-at kapunk vissza, ha felébrednek. :D Csütörtök este hív a biológus, hogy és hányan ébredtek fel. :D
Most megyek dolgozni, pusz mindenkinek.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Mami,
Mi is ott alszunk egyet Plitvicén, aztán megyün tovább Vodice-ig. Ott még nem jártam. Krk-en voltam párszor, és egyszer Rovinjban. Az nekem is nagyon tetszett.

Fenci,
Hamar eljött a 2. inszem ideje. Küldök nyh. növelőket! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicuska,
Sok kitartást a Decapeptylhez! Hamar elmegy az idő. (Na, jó a végefelé már nem annyira)
Régen jártam Lepencén, nem is hallottam hogy lebontották.
Szép lehet az új hajad :)
Pénteken indulunk nyaralni, el is leszek havazva a héten, mire munka mellett elkészülök.

Pénteken voltam a Jánosban egyeztetni a hyszterót.
A nagyszerű kistarcsai kórházban annyira megsértették a méhemet, hogy nem tud felépülni a nyálkahártya. Lehet, hogy emiatt soha többé nem lehet gyerekem, és nem fogok többé menstruálni. :cry: Ez az Asherman-szindróma. Nagyon remélem, hogy nem így lesz! Képtelen lennék ezt a gondolatot feldolgozni!
Ahogy visszajövök nyaralásból ugrok a műtőasztalra, 29-ére vagyok előjegyezve. Meg kell mondjam, nagyon le vagyok sújtva, de még kapaszkodom az utolsó szalmaszálba is. Be vagyok tojva az eredménytől. Halvány reményem, hogy most 7 hónap után volt 1 napos barnázásom. 8) (juppihéjjj)

Kép
mofly

Zsu,
Nagyon drukkolok!!!!! Hogy csinálsz mindig ilyen szuper nyálkahártyát? :) Most biztos sikerülni fog!

Kép
mofly

Mofly :D

Először is jó nyaralást nektek! Mi a manót műveltek a kistarcsai kórházban?????? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Ez nem lehet igaz, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, s ezt a hystero is megmutassa. A barna neked most nagyon jó akkor. :wink:

Fogalman sincs, hogy csinálom. :oops: Sokat iszom, talán ez lehet az oka.

kobzoszsu

Sziasztok csajok! :D

Köszönöm szépen a drukkokat, meg lettem másodszorra is inszeminálva. :wink: Minden rendben ment, apjuk eredménye most szuper lett. Most vízszintben vagyok és kezemben egy üveg víz. 8) :P
Írjatok sokat, mert ma ez lesz az egyetlen elfoglaltságom, elromlott a tévénk, most szerelőnél, én így ma egész nap olvasok az ágyban. :roll: :wink:

Mofly :D Jaj hát nagyon remélem nem mondanak ilyen szörnyűséget a műtét után. :shock: :oops: Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz! A barnázás meg jó jel! :wink: Hajrá, remélem hozza a nőjét is! :wink:

Zsu :D Ez szuper hír! :wink: Áruld el, hogyan növesztettél 14 mm-es nyálkahártyát! :P 8)

Vicky :D Dobnál nekem kérlek egy agykontrollos privit! :wink:
Édes a babód a képen, kivi leszek kuki vagy puni lesz jövő héten a lába között! 8) :lol:

Vicus :D Már csak 4 nap! 8) :wink: Köszi a drukkokat! :wink: Ginsenget nem vettem, ha netán most nem sikerül (olyan nem lesz), akkor kipróbálom azt is. :wink:

Susy merre vagy???????? :roll:

Hmm, éhes lettem, reggel inszem előtt elkezdtem lecsót főzni, de már nem volt időm befejezni. Valaki átugorhatna megfőzni, nekem ágyból nem megy! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Sleepinke, olvasol drága? :lol: Te kis konyhatündér! :lol: :lol: :lol:
fenci

Igen, olvaslak, és úgy megörültem, hogy látlak! Valahol a házban elkevertem a telefonomat, fogalmam sincs, hogy merre lehet (persze lehalkítva a gyerek miatt), nem tudtalak hívni, hogy délután van anyakönyvvezető, úgyhogy akkor megyünk, meglátom, mennyi idő alatt végzünk, ha megtalálom a telómat, csörgök, ha nem, lehet, hogy csak beállítok, nem baj??? Ja és anyummal megyek, de lehet Őt lepasszolom tesómékhoz addig! :D

Lecsó! Nyami.... Ha még félig kész állapotban lesz, besegítek! FEL NE KELJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na jó, pisilni pisilhetsz! :D Babatapik odabentre! :wink:

Kép
Kép
sleepin

Haliho Sleepin! :D

Épp mondom belesek írtál-e, ha nem akkor csörgök. De akkor ezek szerint nem csörgök. :lol:
Itthon leszek, úgyhogy várlak benneteket, gyertek amikor ideértek! :wink: Szerinted köbüki hánykor? Majd temetőbe kellene délután vmikor kiugranom.
Közben hazaért párom és ráugrasztottam a lecsóra, most zárta épp el. :lol: Ma mááá nem halunk éhen! :wink:
fenci

Hát, most kelt Bende, megtömöm a bendőjét (jelenleg szétveri mindjárt a billentyűzetet). 14:30-tól van ügyintézés. Merem remélni, hogy nincsenek sokan, és akkor utána... 3-4 környéke... inkább 4... okés?

Kép
Kép
sleepin

Oks, várunk! :D
fenci

Moflyka :D

Reménykedjünk! Az nem lehet, hogy nem lehet babócád!

Vicky :D

Ez a férfiuralom szó szerint értendő. Krisi már most olyan akaratos, hogy ha ő virágot akar szagolni, akkor anyának addig kell ott maradni, amíg ki nem élvezte a virágillatot és punktum!

Ez az, csak így tovább! Pihi ezerrel, apa csak nyugodtan ugráljon körül, hadd szokja. Ha nagy pocid lesz, úgyis lesz egy csomó pluszdolga.

Zsu :D

Úristen! Hármasikrek?!

Te most otthon múlatod az időt? Szabin vagy?
Nem is dicsekedtél, milyen hatása volt az új frizurádnak és a fürdőrucidnak?

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Lombikos csajszik, lenne egy kérdésem. :wink: Mikor vártam ma az inszemre, ült mellettem egy lány, aki beültire várt. Nem pisilhetett beülti előtt, telt hólyagok kellenek hozzá. Tudja valaki, hogy miért? :roll: Érdekelne... :roll: :oops: :wink:
fenci

Kincsem! Bocsánat, hogy lemondtam, de jobb is, fél 5re értünk haza... 8an voltak előttünk, no comment... :evil: Ígérem bepótoljuk mihamarabb!!! :)

Pisi, nem lehet, hogy van 1 UH? Apropó, Neked nem nézték előtte a nyálkahártyát?

Mofly, szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Fenci,
Én pipilhettem előtte :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Fenci!

én is pipihettem előtte, na nagy bajban is lettünk vóna ha nem :) én is vedeltem a rengeteg vizet ugye a nyálkahártyára meg a tulstimu ellen (ami persze lett egy kicsi igy is, de nembaj azt mondják az is segíthetett :wink: ),é s abeülti utáni félórás pihi alatt meghótam volna ha nem pipihetek...

EZERmillió drukk az inszemhez....amig fexel sokat gondolj a szerelmeskedő sejtecskékre :) szerintem fontosabb holnap normálszexelni mint ma este nem tudom nálatok mi az ukáz :)

Mofly!!

elképedve olvasom amit irtál, természetesen szóba sem jöhet náléad ilyesmi jesszusom....ülj sokat a tengervizben!!!!!!!az sokat segithet!!!!!!! Jóóóó nyaralást :lol:

Zsu!!

ismét tökéletes nyálkahártya csak így tovább!!!!inkább kívánom neked a hárombaba édes kínját mint hogy ne sikerüljön...

Vicuska!!!

sok puszi nagyon nagyon szurkolok nemsokára eljön a te időd is :)

na kinek nem irtam vajon :) attól bocsánatot kérek és mindenkinek pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ma voltam doktorre bácsinál, minden oké szépen integettek a kis szarosok... :lol: vérnyomásom is rendben elégedettek voltunk :wink: mostantól három hetente taláklkozunk és mindig rájuk néz a klin ikai nagy uhn is nem e óhajt egyikük lemaradni tulságosan a másik kis csemete megett....doki után bementünk a tescoba és megalapotzuk a kelengyéjüket jó alaposan.... :lol: 8) olyan jól esett vásárolni juhééééééééj.....kis rózsaszin és kis kék cuccok estek be akosárba számolatlanul nem birtam ellenállni :lol: :wink:

ekem még mindig csak bubik vannak néha este talán egy kis rugi mondta a dottore nem problémo, fogom én méág visszasírni hogy nem rugnak :wink:
Vendég

Babakirándulás indul a pocidban, aztán majd mennek a babaragasztó energiák is!!!

Köszi a drukkokat. Igen, hcg-t néznek. De sajna a ma reggeli tesztem is negatív volt. :( Dehát adjuk meg a módját, ha a dokibácsi azt mondta vérvétel, akkor vérvétel.

Klassz lehetett úsználni, én is imádom a vizet.

Sajna én totál vaksi vagyok, soha nem tudom mit kell nézni, amíg meg nem mutatja valaki. Bár a fejecskéjét én is látom. :D De azért gratulálok a fotódhoz és persze a babához! Irígykedem, én is szeretnék ilyen fotót, még ha nem is tudom, mit kell nézni. :D

Én szeretnék infót a tanfolyamról, ha ráérsz.

Nagyon szép nyh-t építettél fel!!!!

Mofly :D
Teljesen le vagyok sújtva! Én még nem is hallottam ilyet. De fel a fejjel! Ha elhiszed, hogy jobban leszel, akkor már félúton jársz a gyógyulás felé! Csak optimistán! Nagyon szorítok érted!
Vendég

Fenci, Cherry, írtam pü-t! Megkaptátok? (mert nekem a kimenőben van továbbra is, nem megy át az Elküldött-be... :roll: )

Mofly, nagyon jó nyaralást! Plitvice gyönyörűű!!!! 8)

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Megkaptam a tüszőrepi szurit éjfélkor, s nem tudok elaludni. :twisted:

Én is pipilhettem előtte. :roll:

Mami :D

Köszönöm, nagyon aranyos vagy, betartom amit mondtál a napi 3,5 -4 liter folyadékot. :lol: Pusz nektek.Nagyon jó lehetett, hogy vásárolhattál a picuroknak. És milyen rucikat vettél? Mesélj!
:wink:

Cherry :D

Köszi szépen.A vérvétel eredményed mi volt?

Na megyek, megpróbálok aludni. Jó éjt!

kobzoszsu

Jó reggelt! :lol:

Kép

Fenci!
nagyon sok babatapi szurok és miegymás megy neked++++++++ :lol:
most nem is dolgozol? :roll:

Zsu!
hajrá tüszőrepi és hajrá 3-as ikrek :wink: :wink: :wink:

Cherry!
remélem a hcg -d jó magas lesz és a teszt volt sz@r 8)

Bobóka!
állj a sarkadra, nehogy a sok pasi túlságosan elnyomjon :lol:
nem vagyok szabin :shock: , majd csak a leszívástól leszek táppénzen 8)

Mofly!
ezt nem hiszem el! :evil: :evil: ne is gondolj ilyen butaságokra, hogy nem lehet soha kisbabád :shock:
majd a horvát tengervíz szépen helyrehoz mindent! :lol:

Mamikám!!!!!!!
de jó hogy hallunk felőled! :P
lécci gyere gyakrabban, mert te tartod bennünk lombikosokban a lelket, hogy igenis sikerülhet!!!!!!!! :D :D :D
hűha, elképzelem, mi lesz majd ha elkezdenek focizni az ikrek a pocidban 8) 8)

Vicky!
agykontroll érdekes dolog lehet :D

Susy???????
Ditke????????
Krisz?????????????????????????

képzeljétek, tegnap szóltunk a közvetlen főnökünknek, hogy indul a lombik, és hogy a leszívástól nem leszek :P
és tök rendesen fogadta, mondta hogy amig nem tudjuk biztosra hogy sikerült-e( na de mikor van az, amikor megszültem? :shock: :? ), addig nem keresnek a helyemre uj embert :D
Vendég

Jó reggelt!

Erre nem kérdeztetek rá? Azért jó, hogy rendesen fogadta. Pénteken indul a szuri? Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön az első lombik. :D

Képzeljétek, pénteken felállítottuk a puhafalú medencénket, hogy hétvégére felmelegedjen. Vasárnap amikor hazaértünk este, már nem volt kedvünk kipróbálni a fáradságtól, s hétfő estére a sok esőtől(és attól, hogy nem volt teljesen vízszintes területen) kiborult belőle a víz. 70cm-es vízből maradt az alján talán 15-20cm. :? :evil: :? Úgyhogy lehet újra felállítani. :twisted:

kobzoszsu

Sziasztok csajszik! :D

Köszi a lombikos, pisis infókat, akkoooo nemtom miért kellett szegénykének tartogatnia... :roll: :?

Sleepin :D Sajnálom nagyon, de majd bepótoljuk! :wink: Nem, nem volt előtte már UH.. :?

Mami :D Mivel jó lett a párom eredménye, doki aszonta ajándékozzam meg magammal tegnap este! hehe :oops: 8) :lol: :lol: De szerintem ma is majd elkapom a frakkját! :lol: :lol: :lol: :wink: Örülök, hogy minden okés veletek, lécci tegyél képeket a rucikról! :wink:

Cherry :D Drukk a vérvételhez, remélem a teszt volt szar! :wink:
Majd gyere a hírekkel! :wink:

Vicus :D Ma már dolgozom, csak tegnap ez az egész hercehurca fél napot elvett, utána már hova menjek dolgozni... :roll: :wink: Ja és péntektől szabin leszek! :wink: Tök jó fej a főnököd! Férfi vagy nő? :roll:
fenci

Vicky :D Meggyütt a privi, most fogom elolvasni. köszi! :wink:
fenci

Megkaptam a privit, köszi. Majd válaszolok rá, de most mennem kell "sütni", mert a Zuram édességet kíván. Keksztekercsre fáj a foga. :D

Vicuska, Fenci, Zsu :D
Köszi a drukkokat! Délután lesz eredményem. Hááát...., nem mondom, hogy felkészültem a válaszra, akármi is lesz az. De legalább megtudom.

Éjfélkor kaptad a szurit? Ez mindig így van, vagy a doki számolja ki? Bocsi, de én nagyon tudatlan vagyok, ilyen téren. :oops:
3,5 - 4 liter folyadék? :shock: Azt hiszem nagyon le vagyok maradva! :oops:

Szerencséd van, hogy ilyen a főnököd. Nagyon sokat jelent, hogy legalább a melód miatt nem kell izgulnod.
Vendég

Sziasztok Csajok!
Bocsi,hogy eltüntem! Vicuskának külön köszi a sürü hiányolást! :lol: 8)

Pénteken utaztunk anyósékhoz, és tegnap este jöttünk vissza. Onnan amúgy se sürün netezek, meg nem is voltam jól! :cry: Már mielött elindultunk volna, olyan furin görcsölt,nyilalt a pocim. Aztán elmúlt, és az utazás alatt megint elöjött. Nagyon betojtam, bár nem tudtam eldönteni,hogy a méhem görcsöl,vagy a belem! :? Meg az volt a rossz,hogy nem csak percekig,hanem órákig tartott!
Anyóséknál feküdtem, de nem lett sokkal jobb és végül este bementünk a helyi kórházba,mert nagyon nem voltam nyugodt. De szerencsére picurival minden rendben, méhszáj zárt, mozgolódott vidáman. Csak rám hozta a szívbajt! :( Végül is egész hétvégén elöjött ez a húzó, görcsös érzés, de pénteken volt a legrosszabb. Még szombaton is feküdtem,meg volt hogy sétáltunk ,de le kellett ülnöm,mert annyira belenyillalt. Remélem,hogy csak a méhszalagok miatt volt. :) Most már jól vagyok!

Fenci!
Drukkolok Neked nagyon! :wink: Azért még szeretgessétek egymást. Bár ezt tuti nem kell külön mondani! :lol: :lol:

Zsu!
Reméljük felébrednek a babócák és követed Mami példáját! :P

Mofly!
Nem lehet igaz! remélem csak vaklárma és más oka van annak, hogy nem jött még meg! :cry: :cry:
Mondjuk én is félek kicsit,hogy a három mütétnek nem e lett valami maradványa belül!

puszi Mindenkinek! 8)
susy75

Cherry :D

A doki mondja meg, hogy mikor. Az inszemeknél nem volt fontos az időpont, de a lombiknál igen. Főleg a punkció miatt fontos.
Mami ajánlotta, hgy sokat igyak, én se bírok amúgy meginni ennyit, de most muszáj. :lol: Általában jó ha megiszok 1,5-2 liter folyadékot naponta. 8) De a gyerekért mindent. :wink:

Suzy :D

Jól megijeszthetett a ki picur, de jó, hogy minden rendben van, s megnyugodtál. Láthattad is őt? Biztos a méhszalagok tágultak, bár én nem értek nagyon hozzá. :roll:
Vigyázz magatokra továbbra is. :wink:

kobzoszsu

Susy :D
Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a hétvégéd, de a lényeg, hogy a babóca jól van és most már te is jól érzed magad.

Aha. Most már értem.
Hát ha tényleg ilyen fontos a 3.5 l folyadék, akkor rajtam sem fog múlni.

Rólam: dokim sajna ma csak 3-ig dolgozott és addig nem lett meg a vérvételi eredményem. Holnap kell hívnom, de csak délután ér rá, mert több műtéte is lesz. Viszont már most fájdogál a hasam, mintha bármelyik percben megjöhetne. Brrrr...
Mindegy, de azért még nem hagyom abba az Utrót, amíg a doki nem mondta meg az eredményt.
Vendég

Te meddig használtad az Utrót egy ciklusban? Addig amíg meg kellett volna jönni, vagy megvártad, amíg megjött?
És amikor megjött volt előtte barnád?

Bocsi a sok kérdésért, de ez az első ilyen hónapom és most úgy érzem, meg fog jönni és van egy kis folyásom, ami drapp színű.
Vendég

susy

nekem is point a 17 héten volt ilyenem érdekes...három napig tartott valszeg valami növekedési szakasz ne izguuuuuuuuuuuuuuuulj!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Cherry :D Örülök, hogy mostanában ismét sűrűn jössz! :wink: Szerintem semmiképp ne hagyd abba az utrot a vérvétel eredményéig, az a tuti! Ezen az egy napon nem fog múlani. Addig szerintem nem jön meg amíg szeded, utána meg ha netán nega (DE NEM ÍGY LESZ!!!) akkor meg ha abbahagyod, pár napra rá megjön. Legalábbis nekem a Duphastonnal ez volt múlt hónapban. Vasárnap este vettem be az uccsót és szerda délután jött meg. Nagyon drukkolok Neked! :wink:

Susy drága :D Jaj, nagyon aggódóan olvastam a soraid, de a lényeg hogy most már minden rendben. Biztos úgy van ahogy Mami mondta! :wink: Vigyi magatokra! Pihenj sokat! :wink:
fenci

Csajok!!!!

Hallottátok mi történt Lucával????? Feltudnék robbani!!!!!
Vendég

Csajok!
Köszi a nyugtató szavakat!

Zsu!
Igen láttuk is, a doki megnézte a méreteit is!

Mami!
Most egy kicsit megnyugtattál. neked is ennyire rossz volt? Nekem volt,hogy annyira húzta a görcs vagymi a pocimat, hogy kiegyenesedni is alig tudtam. Most már jobb, de azért minden nap elöjön még egyszer-kétszer. szerencsére már hamar elmúlik!

Fenci!
Igen pihizek sokat!
susy75

Nati!
Hol hallotuk volna?
susy75

Suzy!

A vetélős topikban olvasd el!!

A kicsi baba teljesen egészséges volt és elvették tőle! Kicsi fiú lett volna!
Vendég

Isteni laptető! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Nati!
közben megtaláltam! Felháborító, nem találok szavakat. nem tudom,de én valahogy éreztem, hogy a másik baba egészséges, ahogy szegény Luca is!Pedig annyira mondtuk neki,hogy ismételtesse meg vagy valami,de látom esélye se volt a dokikkal szemben!!!
A rohadékok megöltek egy egészséges kisbabát, és tönkretettek egy édesanyát!!!!!!!!! :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
susy75

Igen, én is éreztem, hogy a baba egészséges, de ezzel nem értünk el semmit!
Nesze neked hentesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Cherry!
drukk!abba ne hagyd! :shock: még lehet szuper magas lesz a hcg-d!én addig nyomtam mig nega lett a vér, ill.megjött, na ezt most jól megmondtam! :oops:
szóval ne hagyd abba!
barna lehet bármitől!babócától is :lol:

Zsu!
szegény medence! :? :D
ma ujratöltöttétek? :roll: ne felejts el sokat inni! :lol:

Fenci!
csak lazán azzal a melóval 8) :roll:
a főnököm eddig paraszt volt, csak most meghalt 1-2 hónapja a szegény felesége(fiatal volt, 40 körül, rákban), és azóta sokkal emberségesebb lett :shock:

Susy!
de jó hogy ujra itt vagy! :P persze hogy hiányoltalak! :lol:
remélem többet nem lesz ilyen bajod, de Mamika ugyis megnyugtatott :wink:

Krisz?Ditke?
ti még nem jelentkeztetek :( :roll:

Nati!
basszus, megyek és elolvasom Lucát :evil: :(
Vendég

Sziasztok Csajok!

Valaki itt összecserélte a billentyűket. Eyért bocs, ha hülyeségeket írok.
Balatonfüreden vagyunk a szállodában. Az idő nagyon xar. :cry:
szombat vasárnap tudtunk strandolni. :cry:
Lehet, hogy holnap már haza is megyünk.

Puszilok mindenkit!
Közben a fiam itt mellettem rötyög, hogy miyen hülyeségeket írok. :lol: :wink: :lol:
kolibri28

Szép estét csajok!

Fencike!

Babatapi drukkokat küldöm! Remélem rádolgoztatok! :wink: Hányan tüszőcskéd volt?

Cherry!

Drukkolok neked holnapra a pozitív eredményért! Szerintem se hagyd abba az utrot....

Bobóka!

Szegény kicsi Kristóf! Óriási szeréncsétek volt és ez a lényeg! Most úgy néz ki, hogy elmúlt ez a genya folyás, de majd jövőhéten megmondja a doki! Nagyon izgi, márcsak 27 nap vagyis mindjárt csak 26! :wink:

Vicuska!

Hun a hajad? Hadd lám! Biztos dögöd maca vagy! :P Rendes fönököd van! Szegény, olyan rossz ilyneket olvasni!

Vicky!

Édi a bébitek, igaz csak a gerincét tudom kivenni! :oops: Szép egynes a tartása! :lol:

Zsu!

Hatalmas drukk neked péntekre! Meg persze csütörtökre is, hogy felébredjenek mind!

Moflyka!

Édes Istenem, ezt nem tudom elhinni! :cry: Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz és ez csak egy kósza gondolat volt a doki részéről! Neked is nagyon drukkolok!

Mami!

De jó neked! Én még mindig nem merek semmit sem venni! De remélem eljön a mi időnk is!

Susy!

Utólag láttam, hogy apjukkal lerendeztétek a dolgot! :oops: Nagyon ijesztő tud lenni ez a görcs! Nekem általában a barna macival van gondom, de már megtudom különböztetni! Valahogy msáképp fáj! A lényeg, hogy nem a méhszájad és, hogy a baba is rendben van!

Kolibri!

Nekem most nagyon kedvez ez az idő, így nem sajnálkozok! :P :oops: Apjukoddal minden okés?

Kép

Kép
gröni

drágáim

Luca erős lány ujra neki fog vágni és lesz egészséges kisbabája tudom!!!!!!!teljes szívemből kivánom neki!

Grönikém....te cak ne is vásárolgass....feküdgessél szépen....majd ha megszüleletett elszalad a család vásárolnyi :)

te is ugy jársz remélem mint boboka é s végén majd ugy kell kiimádkozni belőletek a bébit :wink: :lol: ezt kívánom!!!!!

Susy

igen rettenetesen hasogatott meg voltam győződve róla vagy szülök vagy sz..ok má elnézést 8) de elmult hálistennek azóta sincs,,,,szeded te a magnéziumot??????????????hanem akko ejnye bejnye...tessék bátran

én mátol vasat is szedek rágotablettában nem rossz...

biztos nem emlékeztek hát leírom, hogy ezer baj volt a méhszájammal mert görbe meg kemény meg hosszú és nehezen ment az inszem a visszaülti szörnyen fájt, meg is kellettműteni előtte hogy egyáltalán müködjön ...namost dokim szerint ennek örülünk....úgy tart mint a beton a drága isten tarsta meg jószokását egészen a negyvenedik hétig :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Hol van mindenki?

Én is olvastam ami Lucával történt. :cry: NAgyon szomorú, hogy ilyen megtörtént, megtörténhet. :evil:

Még nem töltöttük újra a medencét, talán majd holnap. De még nem biztos. a sok folyadék megvan. :lol: Avatart változtattál? Alig ismertem meg. 8)

Gröni:D

Köszönöm szépen. Hogy vagy? Ugye most nincs gond, s pihensz sokat?

Mami :D

Annak a méhszájnak két szuperbébit kell megtartania, nem csoda, hogy most úgy tart, mint a beton. :wink: CSak így tovább.

kobzoszsu

Jó reggelt! :lol:

Kép

Kolibri!
remélem azért legalább kipihented magad! 8)
voltál kompozni? :roll: :wink:

Zsu!
ma kezded az utrot, igaz?holnap telefonálsz bébiügyben? :roll: :P

Gröni!
jajj, de jó hogy jöttél! :D
szuper hogy eltűnt a folyás :D , pihengessél továbbra is :wink:

Mamika!
bizony-bizony, jól jön ilyenkor a betonméhszáj :lol:
nekem is ilyen kacifántos :oops: , már félek is előre hogy jutnak fel a kisbabáim :shock:
gyerekszoba kész van már? :roll:

Cherry!
gyere a jó hírekkel! :P

Fenci!
igyál sokat!!!!!!!!! 8) szedsz vmi progipótlást? :roll:

Mofly!
nyaralás alatt remélem a méhecskéd meg a lelkecskéd is rendbejön :wink:

Ditke, Krisz????????????

Kukac is hiányzik..... :(

Vicky, Susy kismamik?
nektek biztos jól jött ez a kis hűs levegő :P
Vendég

Luca hírek miatt teljesen letaglózódtam :( :( :(

én is bízok benne, hogy lesz kisbabája :)
Vendég

Vicuska!

Pedig nem is hiányoltál! :P De nem vagyok ám sértődös! 8)

Mami!

Azért örülök, hogy nemcsak én vagyok így! :oops: Én már mindentől rettegek, attól is ami eddig tök természetes volt! Ááá, de nehéz út ez! Gratulálok a méhszájhoz, azért remélem nyílik mikor itt az ideje! :wink:

Zsu!

Pihenek továbbra is. Nem tudok szinte semmit sem csinálni, elsorvadtak az izmaim! A nagy szabadságot kihasználva bementünk a Tescoba, nagyjából a relax fotelig jutottam! :oops: Tök kényelmes! 8) Asszem beszerzek egy ilyent! Nem tudom ki fogja ezt a bébit megszülni, én alkalmatlan vagyok!

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Igen, apjukoddal váltottunk pü-t! :wink: A héten utánna nézek igérem, hogy mit tudnék küldeni!

Mami!
Szedek magnéziumot. Eddig napi egy 400 mg-ost szedtem,most ráálltam háromra. :P Biztos ,ami biztos! :D
A méhszájad meg ügyeske nagyon! :lol: :lol:

Vicuska!
Elárulom,hogy itt nem is volt olyan forróság mint otthon. A családom irigyelt is érte. Szerencsére kellemes az idö ,már múlt héten is felhös volt,max 24-26 fokkal!!! Imádom!!! 8) 8)
Akkor neked augusztusban lombik,ugye?

Vicky!
Dobhatnál pocifotót! Hogy vagy amúgy? :P

Ditke és Krisz valahová elzarándolkoltak biztos!!!!! :roll: :roll: :roll: :cry: :cry:
susy75

Hali! :D

MA reggel már megvolt az első adag, s lassan vonulok is a mosdóba a másodikért.
Holnap a biológus hív majd délután. Inkább este felé. :lol:

Gröni :D

a fotel ok, de miért mész te vásárolni?? Igaz, hogy felodották az ágyzárat, de szeintem nem kellene ekkora utat megtenned. Tessék pihenni!!!! Kicsiket sétálni, a bevásárlást meg hagyd, legfeljebb telefonon iránytod apjukot a bevásárlásnál.Tessék vigyázni magatokra! Azért dobok egy nagy ölelést is. :wink:
A másik: Miért lennél te alkalmatlan??? Senki sem alkalmatlan.
Látom, már túl vagy a felén, nemsokára itt a szülés. 8)

kobzoszsu

Hali! :lol:

Grönike!
ha mindíg hiányolnám, aki ritkán jön, akkor ezzel lenne tele az oldal :shock: :shock: :P :P
te azért néha-néha benézel, azért nem fenyítettelek meg 8) 8)
de Kriszt meg Ditkét mintha elnyelte volna a föld :roll:
és ne sétálgass te csak a Tescoba! :twisted: :P
a gyerek meg bent még sose maradt végleg, vagy igen? :roll: 8)

Kép

Susy!
az tök jó!én egész évben kiegyeznék a 23 fokkal :wink:
egyed csak a magnéziumot triplán!abból baj nem lesz! :lol:
igen, aug.elején lombik, ha a fentiek is úgy akarják :D :shock:

Zsu!
bent van a 2.szuri, szuper! :P
holnap biztos jó híreket mond majd a biológus! :lol:
feltétlen ird majd meg! :wink:

Cherry??????

hazahoztam az 5.kutyánkat ma............. :shock: :shock: :D :D
ez is egy kis befogadott menhelyes törpe :oops: