Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin, Niki, köszi még egyszer mindent! Sajnálom, hogy sok mindenkivel nem tudtam beszélgetni, de hát ilyen ez...
Én is várom a képeket!

Jó éjt!

Kép

Kép
ditke2007

hali,

én lennék a leggyorsabb? Dobom a képek egy részét, a többit az albuminkban megtaláljátok
http://s194.photobucket.com/albums/z307/Szabibaba/

Szami, köszönöm, hogy gondoltál rám, s ilyen kalandos úton, de eljuttattad a könyvet, nagyon kedves vagy! Nem tom, mikorra tervezed a talit, de igyekszem elolvasni mind az ezer oldalt! :)

Niki, köszönjük, hogy megrendeztétek a partit, nagyon jól éreztük magunkat, jó volt ismét látni és emgismerni a csapat egy részét legalább!!!! :) ÉS új apukákkal is taliztunk!
Én minidg ámulok, hogy mennyien is vagyunk itt a fórumon, és sajnos sosem teljes a létszám...

Szilbee, ti jól vagytok?
Rami, végül nem jutottatok el, vagy mi mentünk el korán?

Judit, Apa még csak-csak lenyelte volna, hogy belebarmoltam Szabi hajába (szó nélkül mondjuk nem hagyta volna), na de hogy még egy ruhát és cipőt is vettem magamnak a lagzikba, ez a kettő már így sok volt.... :wink:

Olga, Szabit Apa kezdte el Babózni, és rajta ragadt, most amúgy a Törpe dívik nálunk...

Ditke, elvileg ment egy e-mail is!

Kép Virág és Védi
Kép Bence és Szabi
Kép sokan :)
Kép Zsófi és Ditke
Kép csajok csúsznak

Kép
Kép
dorkáék

Képek????!!!!! :D

Réka! Boldog Hófordulót!!! :D
Kép
szilbee

ja, egyszerre írtunk... :)

Anna, Pü

Kép
Kép
dorkáék

Eddig nagyon jók a képek!!! Még még még!!! :D
szilbee

na sziasztok!

mi is hazaértünk!

Niki /Zoli!
Köszönjük még egyszer a meghívást nagyon jól éreztük magunkat!!!!

Én sem tudtam mindenkivel beszélni, de ez mindig így van, már tapasztaltam! a sütik mesések voltak, amiből nem ettem (3 óra ide, 3 óra oda ma bűnöztem, nem is állok holnap mérlegre) holnap megeszem!

gyerkőcök édesek, aranyosak

képeket én is csináltam, amit sajnálok, elmaradt a csoport kép, valahoyg nem jutott eszébe senkinek :cry:

Kép Fanna család + Katus Kép Leti góing szrú Kép lányok rajzolnak Kép sokan Kép a buli vége Kép utolsó csúszás

Judit,
Kép
Kép
bbj

'Stét :)

Niki, mi is köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat! Hunci teljesen el is feledkezett rólunk, annyira élvezte :lol:

Pár képet teszek én is:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Köszönjük a kedves vendéglátást, jó volt találkozni! :P

A képeink:
Kép

Kép
Kép Kép Kép [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 78.597.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
jaimee1

Ja, további fotók mennek majd e-mail-en. Van még bőven. :D
jaimee1

Rékám jól elfáradt. Ennyire:

Kép
jaimee1

Jajj nagyon tutik ezek a képek!!! :D :D

Erika! Köszi, hogy küldtél nekem is! :)

Hol s mikor lesz a köv tali????
szilbee

Jaimee, szuper portrék készültek!!!
Réka de édes, ahogy elaludt!

Judit, Judit! Köszi nektek is a képeket, én is sajnálom, hogy sokmindenkivel 2 szót sem tudtam váltani...
:cry:

Kép
Kép
dorkáék

Csákó!

Mi is köszönjük szépen Niki neked és a Családnak hogy ott lehettünk!
Az én sz.fájdalmam is az hg nem tudunk rendesen beszélgetni.... :cry:

A képtömegek nagyon jók lettek....még most nézem!

fanna3

sziasztok!

látom nagyon jó volt a tali!

hát nagyon sajnálom hogy mi nem tudtunk elmenni, de hát a gyakszi amugy meg ha nem mentem volna gyakszira akkor meg mentünk volna pestre szóval.....nah mindegy a következő tali minket is érdekel!!!!!

Nagyon jók a képek:-D

sok puszi mindenkinek!

menek takarítani mert holnap megint megyek!!!!

puszika!!!!

Kép
kbernadett

Szép reggelt!

Niki: mi is köszönjük szépen a vendéglátást, jól éreztük magunkat. :lol: És minden gyerkőc amilyen különböző, olyan szép! Jó volt így együtt (hiányosan) látni Őket!

Kép

Kép
szolkata

Ja, nagyon szuperek a képek!

Kép

Kép
szolkata

Erika!

Köszia priviképeket is!....Nagyon albumosak!!!!! :D :D :wink:

fanna3

Jó reggelt!

Erika!
Nagyon szuperek a képek! (a férjednek, vagy majdnem annak) sztem ezek után a megjelenés kötelező!

Judit!
megy pü.

köv. tali? hahaha sztem a gyerekek is benne vannak! :wink:

a mai kirándulóknak és fürdőzőknek kellemes napot!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hi csajok!

Örültem, hogy eljöttetek tegnap, remélem mindenki jól érezte magát! A gyerekek biztos.
Néhány kép (160) az alábbi linken megtekinthető és letölthető.

http://picasaweb.google.hu/nagy.zoltan2 ... li20080713

Üdv mindenkinek:

Zoli (Niki férje)
csni

Jaimee!
az applepie-nak a receptét. plíz!

a többinek már megvan...ja én csináltam egy receptes könyvecskét, csak meg kellene szerkeszteni, amit eddig beirkáltunk a topikba kimásoltam, szóval minden jó recept egy helyen, majd megcsinálom, és szétküldöm!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igy az utolsók között...: Niki és Zoli! Köszönjük a vendéglátást! Tökéletes házigazdák voltatok (márcsak azért is, mert az utolsókat nem fogtátok be mosogatni!). :lol:

Képek szuperek! Még a zoli-Nikiékét nem néztem, de köszönöm Jaimee, a tiéteket Balázs is rajta van!

Hát nekem elég sok recept kellene! :lol: Az almás pite és a diós kosárka volt a favorit, ugyhogy én annak is kérem a receptjét! Egyébként tényleg szuper volt az összes süti! A nagyját csak ma kostóltuk meg (reggelire). :oops:

Készülünk délután Püspökibe, a strandra.

Jövőhéten hétfőtöl csütörtökig Debrecenbe leszünk babóval (apa németben), ugyhogy keveset írni!

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Zoli! Szuperek a képek!

Olga

Kép
juhaszolga

Haller :)

Óóóóódejó ennyi szuper fotót lesegetni! :lol:

Tegnap este csak párat tettem fel, itt a többi képecske is :)

Olga, jó pihizést "otthon" :)

Judit, a babanetes recigyűjteményre igényt tartok 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Na végig néztem Mind! Nagyon lejön hogy a gyerekek milyen nagyon élvezték!!! :lol: Tök jó lehetett!

Rég akartam már írni... vki felvetette az első szavakat. Nálunk.. vagyis Leventénél az 1. ablak 2. ajtó 3. lámpa 4. apa (ezt utána egy évig nem mondta).

Ja és már igen! jól vagyunk! 8) (Én még péntek este voltam rosszul... de azóta semmi.)

Erika! Nem tudom honnan, de nagyon ismerős nekem a párod! ...
szilbee

Sziasztok!

Köszike a képeket nagyon jók lettek kár hogy nem tudtunk tovább maradni de Védike ilyen korán alvós :( majd a következőn megpróbálunk tovább maradni :) ja és apánknak annyira tetszettek a képek na meg hogy más apukák is voltak hogy azt mondta jön a következőre majd vesz ki szabadnapot

Erika!

Nekem nem jöttek a képek én is szeretném őket a címem: viragb88@freemail.hu varadivirag@upcmail.hu

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Na, végre idejutottam én is.

Jók a képek. Örülök, hogy eljötettetek és, hogy jól éreztétek Magatokat.

Szami: A Katedrális 2. része nálam van, amíg Dorka az elsőt olvassa.

Holnap menek Pestre, este jövök, ha tudok.

Niki

Kép
Kép
csni

Reggelt!

Tényleg hihetelen mennyiségű apuka ment el a talira. :)

Én is úgy olvasnék már. Lenne is mit, mert itt a félig kiolvasott könyvem (Elantris), de estére már olyan hulla vok, hogy mozognak a szemem előtt a betűk.

Mióta lehet a babaneten átszerkeszteni a hozzászólásokat??? Nekem ez csak most tűnt fel...

Jön a rossz idő... de legalább lehet napközben is vasalnom.
szilbee

Jó reggelt!

Kata: A te e-mail címedről visszapattantak a fotók. Megadnád még egyszer? Köszi! Te sütötted a diós-meggyes sütit? Nagyon nagyon finom volt! Kár hogy ott a talin erre nem jöttem rá, felfaltam volna belőle jópárat.

Virág: Köszi az e-mail címet, mennek a fotók.

Szilvi: Szupi Dávid új fotója!
Miből tűnt fel? Nekem még mindig nem. Törölni hogy lehet? Levenném a szüléstörténetem.Hogy APa honnan ismerős, nem tudom. Talán beugrik majd honnan, ha találkoztok. :)

Judit: A receptgyűjtemény nagyon jó ötlet!!! :D Küldöm majd az almatorta receptet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.14 08:18-kor.
jaimee1

Erika! Még nem próbáltam átszerkeszteni, de a hsz-nál (ha be vagy jelentkezve), akkor a jobb sarokban van egy olyan, hogy "szerkeszt"... de lehet, hogy egy egész hsz-t csak a szerkesztő tudja kivenni.
szilbee

Kipróbáltam, utólag is lehet pl. törölni a hozzászólásból! Ez szupi!!!! Micsoda sasszemed van. :lol: :lol: :lol:

Szóval amit kitöröltem: örülök, ha ízlett a torta!
jaimee1

Judit! Receptgyűjteményt én is szeretnék! Nagyon király ötlet!!!! :mrgreen: Ha kell segítség a szerkesztésben... vagy csak szimplán unod vagy sok az anyag, akkor szívesen segítek! :)
szilbee

Erika! Aha! És látszik a vonalzód alatt,hogy mikor szerkesztetted át! :)
Ja és köszi a dicséretet...

Olyan fura. Levente ennyi idősen már nem volt hurkás. Tök nyurga volt. Dávidnak meg még mindig 3-3 hurka van a combjaim meg a karjain is... :shock: A feneke meg nagyobb mint valaha. :lol:
szilbee

Szilvi: Rékának is vannak még hurkái. Nomeg tokája. :lol:

Küldök privit!

A fotókat (22 db) elküldtem minden talin résztvevőnek. Aki nem kapta meg és hiányolja őket, sikítson!
jaimee1

Jó reggelt!

Szilbee!
köszi! lehet szólok!

ha már így egy kicsit hüvibb lett, nekem is vasalnom kellene.

Én is észrevettem a fotóváltozást, de nem mertem írni, modnom lehet csak én voltam eddig figyelmetlen... valami hasonló ruciba nyomta az előzőn is, igaz?

Erika!
miért akarod levenni a szüléstörténetedet?

Mindjárt küldök topikos táblit, hoyg megleygen mindnenkinek az újabb verzió, a javításokkal/pótlásokkal! az előzőt tessenek szívesek törölni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

jaj én is látom a szerkeszt-et! ez tényleg jó ötlet! a babaszobáról jött az idea? bár ott csak max 5 perces időkorlát van... de ez így a tökéletes!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Tedd már bele a tábliba a mail címemet légyszi! :)

Ja igen! Hát ezért szeretem ezt a típusú vonalzót... nem kell újat csinálnom, csak a vonalzós oldalra feltölteni a friss képet. Így gyarkabban tudom update-elni.

Ó egyébként nem várom el, hogy lereagáljátok a változást, hiszem amilyen ütemben én váltogatom a képeket... követni úgyse lehet. :oops: :lol: Persze attól még jól esik! 8)

No menek dolgomra... Lassan tízórai!

Pussz! 8)
szilbee

Rami!
Neked nincs semmilyen adatod, csak amit magamtól tudtam! dobj már egy privit, ha szeretnél benne lenni! Még a mailcímedet sem tudom...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszi a sok képet, nagyon jók lettek!
Dorka, Jaimee, Nektek külön köszi a mélt is.

Ki ment el utoljára és mikor?

Niki, kipihentétek a fáradalmakat? Mit csináltok ma Pesten? Csajok is Veletek vannak?
Ja, akartam már mondani, hogy anyósaink együtt dolgoztak a Mezőgépnél :wink:

Kata, mondd már meg a Zuradnak légyszi, hogy én jól félrevezettem...ugyanis aszontam neki, hogy Gréti meg Dorka Bencével egyidősek. De itthon rájöttem, hogy nem, mert ők már 4 évesek lesznek ősszel...bocsi.
Még nem is írtam, hogy szépek vagytok a dipl. osztós képen. Most is csak 2 embert lehetett bevinni? Meg kérdezted, hogy szoktunk-e még a városban flangálni. Hát mi személy szerint, mikor hogy van kedvünk...múlt héten pl: csak egyszer voltunk bent.

Olga, megvan már az új babakocsi? Ahogy leírtad, hogy milyen, szerintem nekünk olyan van.

Rami, mit dolgozik a párod, milyen kúton ellenőriznek és mit? Hogy telt a hétvégétek?

Pocakosok, füstjelet!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Köcsög sztrájk miatt itthon ragadtunk! :cry: Az édes jó ....-kat! He-he, később törölhetem! :lol:

Ditkém! Cam Portofino maradt bent a tallonban, de most neten néztem húgomnak Debrecenben egy Peg Perego Veneziát, egy éve használt, 35 pénz, ugyhogy azt majd megnézik. Most jöttünk rá, hogy milyen jó a mi kis veneziánk! Úgyhogy ha az húgomnak bejön (mindenkép veneziát akar), akkor a miénk marad!
Egyébként bbj Juditék és mi mentünk el utoljára a taliról. Lehet jól jártunk, mert még mindíg van a sütiből! :mrgreen:

Judit! Köszönjük az ajándék talis mézet, olyan kedves ötlet!

Na tényleg tessék szépen befelé gépelgetni a recepteket! Az almatorta és a kosárka receptje mindenképpen kell!!!

He-he, 11-től néhány helyen már beszüntették a sztrájkot, de Jász-Nagykun és Hajdú-Bihar még kitart! :evil:

Olga

Kép
juhaszolga

Ditke! Készülsz már Zsófia nagy napjára? Úgy értem milyen torta legyen, ajándék, stb?

Olga

Kép
juhaszolga

[quote]E írta:gyébként bbj Juditék és mi mentünk el utoljára a taliról. Lehet jól jártunk, mert még mindíg van a sütiből!

Olga: Ez nem igazság! Irigykedem nagyon! :lol: :lol:
jaimee1

Sziasztok!

Szombat reggel 6-kor ébresztett a párom,hogy pakoljunk,mert ő úgy döntött,hogy 3 órát aludt ugyan,de nem akar itthon maradni.Szóval 7-kor már úton voltunk Bácsalmásra.(ott lakik a baráti kör egyik fele és ott volt a kiscsaládom is)Fél 10 körül értünk le.Sajnálom,hogy nem lehettünk ott a talin,mert a képeket nézve nagyon jó lehetett.A gyerekek csodaszépek és látszik,hogy nagyon jól érezték magukat ők is.Úgyhogy elnézést még egyszer,hogy nem szóltam,de péntek este még úgy volt,hogy nem megyünk.
Mi is jól éreztük magunkat,Gabó annyira elemében volt,hogy aludni is alig akart.Volt velünk is egy Gabóval egyidős kisfiú és egy náluk fél évvel fiatalabb kislány,aki képzljétek a fiúk után tette meg első lépéseit.Olyan jó érzés volt.Annyira ment volna utánnuk futkosi,hogy 8 lépést megtett,amitüdvrialgás követett.

Olga:Köszöni párom,tolmácsoltam neki a köszöntést.Nagyon sajnálom,hogy nem tudtok elindulni,hátha holnap sikerül.

Judit:Az e-mail címem:thalie@freemail.hu.Próbáltam pü-t küldeni,de lehet,hogy megint nem sikerült?

Ditke:A párom ellenőrzik a tankereket(nem-e lopják az üzemanyagot),az üzemanyag átfejtését(meg van-e a szállítólevélen szereplő mennyiség),meg szúrópróba szerűen mérik a kutakon a tartályokban lévő mennyiséget.Ez most omv kút,de szeptembertől indul a többi is.

Niki:Mindjárt küldök e-mailt.

Majd mégjövök.

Kép
pné rami81

Rami!
ment mail!

Többiek?

Velünk semmi nem történt ma, nézzük bentről az esőt...

Olga!
szívesen!

Valaki megkóstolta már a mézet?

Ditke!
igen, mi jöttünk el, olyan 1/2 9 körül? asszem. Tényleg, mit terveztek a szülinapra?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nálunk most semmi különös nincs... ami most jó, mert azt jelenti, hogy mindkét fiú egészséges mint a makk. 8)

Eltüntek?
szilbee

Szép estét!

Jaimee, köszönöm a képeket, Judit, neked meg a táblit. Olyan jó, hogy ennyi fényképet csináltatok! Én meg csak ámultam, hogy a múltkori tali óta mennyit nőttek a babók! :wink: :lol:

Könyvekhez jó szórakozást és köszönet Juditnak, hogy eljuttatta hozzátok!

Én meg csak dobozolok és dobozolok... Most jöttem rá, milyen iszonyatos mennyiségű könyvünk és ruhánk (és még mi minden ) van... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Háló!

Mi megkóstoltunk......és mind2nek nagyon ízlett!!!!!! Aranyosak vagytok!!!!!! :D Puszi érte!!!!!!!!!!!

fanna3

[quote]V írta:alaki megkóstolta már a mézet?

Judit: Még nem. Nézegetem itt a komódon. :)

Szami: Pár doboz könyvet átmenetileg átvállalok ám! Igaz, nem olvastam kismamakönyvön kívül semmit már egy éve... :oops: :shock: :shock: :shock: De legalább nem tennék kárt a könyvekben. Popi pláne nem. :D
jaimee1

Fanna!
mindkettőtök egészségére!

Jaimee!
Na akkor hajrá!

Én most licitáltam egy pár Sandra Brownra, és holnap megyek érte, mert szolnoki csaj árulta, legalább az utalás, és a pk-t megspórolom...

Szilbee!
az is hír, méghozzá jó hír!

Szami!
Nagyon szívesen! (a végén remélem nálam kötnek ki a könyvek..., szóval önös érdek is vezérelt!)
lélekben veled vagyunk! Fényképek!!!!

na megyek helyes pasikat nézni a szökésben, ez az új pasi sem rossz firma.... :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

BBj!

Még én se kostiztam a mézet olyan jól néz ki így felbontatlanul,ja a szökésben nekem a Michael Scofield jön be de NAGYON!Mindig mondom a férjemnek hogy ha eljönne értem biztos mennék vele egy kis ajtócsapkodást megérne :lol:

Védikének megint jön a foga de ez most sokkal durvábban éjszaka is egy csomószor felkelt sírva meg úgy tömi a kezát a szájába bár én még nem látom hogy az áttörés közelében lennénk :cry:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írok, de olyan hülye hangulatom van.... egyedül vagyok az irodában, egyedül vagyok otthon, kezdek besokkalni.....
Az addig oké, hogy van időm átgondolni az életem, de kezdem azt érezni, hogy valami így nem stimmel....

Látom, jól sikerült a tali :lol: Ne haragudjatok, hogy nem mentünk, de kinn voltunk 10-től fél 3-ig a strandon. Csonginak 6 lábaujjáról lejött a bőr, és rendesen meg is égett, pedig bekentem vagy 3-4 szer!
Egyébként nagyon jó volt, Csongi elég ügyesen úszik és tök jó volt újra a Máv strandon lenni. Nagyon hiányzik, hogy nincs nyitva évek óta :( Közel van, hangulatos, nem értem, miért nem lát senki benne fantáziát (már akinek lenne pénze az üzemeltetésre...)

A Katedrálisra és a folytatására én is beneveznék ha lehet... :wink:
Falom a könyveket, mióta ennyire egyedül maradtam!

Sandra Brown-t sem olvastam még soha.... lehet veszek is egyet, meglátom hogy tetszik.

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?