Új privát üzeneted érkezett!


Ani, csak nnnnnnnnneeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm??????? :shock: :roll: :wink:

A mosógép miatt meg ne idegeskedj!! Ez nem probléma.... majd meg lesz oldva...

Én amiatt vagyok mérges, hogy a kint a teraszon teregetett-szárított ruhákat, ha kint hagyom éjszakára, akkor rámásznak fülbemászók!!! :twisted: :evil: Már a lakásban is láttam, mert (amíg nem tudtam, hogy a ruhákra másznak) csak behoztam a ruhákat a szobába, letettem, és ennyi. Aztán valamielyik nap, amikor leszedtem a ruhákat, akkorláttam 2-3 fülbemászót a szárítón mászva.... Már tudom, hogy onnan vannak :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Köszöni apa a köszöntéseket, aranyosak vagytok!
Csak annyi most, hogy minden lelete negatív Martinnak. Ezért nem értjük, hogy miért sír ennyit. Talán tényleg ilyen a természete. Nagyon bánt, hogy nem tudom mi a baja. Viszont ahhoz képest, hogy mennyit eszik, keveset hízott egy hónap alatt. 7540volt most meg 7660gr. Kaptunk pótlásnak tápszert, amit reggeli szopi után kell adnom neki. De ma ebédre megevett majdnem 500ml főzeléket, meg szopizott rá, de uzsi nem kellett neki, hanem vacsira 300ml főzi és utána szopi. Nem értem miért nem hízik, ha ennyit eszik. Na mindegy, lehet azért, mert túl sokat mozog. Egy perc nyugta nincs, csak ha alszik.
Más: apa kint volt pecázni, fogott kárászt meg keszeget a holnapi halászlébe, anyuval már meg is pucoltuk. A nagy ponytból meg rántott hal lesz, csak a feje meg az ikrája megy a lébe. Ma sem jön haza, kiment meló után éjjelre pecázni. Majd holnap délelőtt jön haza, és állunk neki a halászlének.

Ha elment anyu, jövő héten megpróbálom összeszedni magam és visszakapcsolódni közétek!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 

 
 


Kata, fujjjjjjj. Egyetlen egy bogártól írtózom, az a fülbemászó. Én tuti sikitoznék ha a lakásba lenne. Néha a kukoricával behozzuk és akkor síkitok apácskának. Remélem ez a laptető nem jelent semmit.

Chrissy, sajna nem tudok tanácsot adni Martin "problémájára". Remélem mielöbb rendeződnek a dolgok. Nyami nyami nagyon fini lesz az a halászlé.

madiani
 
 


Kata, amikor Blaskónál voltam, ő kifejezetten mondta, hogy menjek a CSNK-ba a kötelezőre, nem ő csinálja. Én ezt nem értem. :shock: Mondjuk azért a magánrendelésétől sem voltam elájulva. Igen, kb két hét és megszületik a kislánya. MOndjuk nem volt túl bőbeszédű, én kérdezgettem őt, ő meg semmit nem kérdezett tőlem. Még azt sem, hogy hogy vagyok? :shock: :shock:

Ani, köszi az infót. Szerintem az ifj. Nagy a többiekhez képest a legszűkszavúbb. Én nem is értem. Kevés a lóvé? Engem az dühít fel, hogy amikor a Blaskóhoz mentem, azért max 10 percért fizettem, amiből a 95%-a beszélgetésből állt. Beszélgetni máshol is tudok, ahol nem kell ennyit fizetni. Egy kicsit úgy érzem, hogy félrenyúltam. De már nem tudok rajta változtatni sajnos.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ani, de édes!!!!! :D Anya, ezt neked!!! :D :D

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ani! Zabálni való! Nagyon cuki! Martin is csinált ilyesmit anno!
Vendég
 



Ani! Nekem is csinált hasonlót még anno:

Kép
Vendég
 


Ani,
hát ez tündéri!!! Nagyon szuper!!! milyen kis tokás!!!! :P Nagyon ügyesek vagytok, hogy így elkaptátok a pillanatot!!!!!!!!!!
Vasárnap hova mentek ebédelni? Ilyenkor csak ti, vagy a szüleid is?

Kriszti,
remélem minden rendben Martinkával és tényleg csak sokat mozog!!! A tápszert nem értem, minek, ha már mást is eszik????

Alíz,
hát, ezt a rendszert én se értem :shock: Nekem a kórházba kell járni kötelező uh-kra, de mindig BB csinálta - vele beszéltem meg, mikor menjek.
Én azt sem értem, hogy hogy van aki a csnk-ba jár nst-re van aki a kórházba - és mind fehérvári - ez mitől függ???

Kata,
nekem a kedvencem, ha a közvetlen szomszéd a frissen vágott füvet meggyújtja és elmegy itthonról strandolni, de a fű még 3 nap múlva is füstöl és írtó büdös. No ez akkor történik ha én kiteregetek!!!! :twisted: :twisted: A múltkor már szóltunk neki, de nem sikerült rendesen eloltania :shock: -béna!!!!
A fülbemászókat én is úúúúúúúúútálom!!!
Vendég
 


Kriszti,
hát ez hihetetlen!!!!! Ilyenkor elég volt a kajcsi vagy mire válaszolnak????
Vendég
 


Nati! Én sem értem a tápszert, de megpróbálom! Baja csak nem lesz tőle!Nem is biztos, hogy elfogadja majd.
Vendég
 


Nati! Azt hiszem kaja utáni bohóckodás volt, kb annyi idős lehetett, mint most Roni.
Vendég
 


Utánanéztem, majdnem 7 hetes volt.
Vendég
 


Ma 1 éve, hogy hazajöttem az utolsó munkanapomról. Ilyenkor értünk haza, délutánosok voltunk. Egy éve holnaptól táppénzen voltam szülésig.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudok aludni, már 3/4 órája fent vagyok! :(

Nati, költözés? Hát persze! Tervezek én mindent: házat, telket, új(abb) autót, nyaralást, kistesót :wink: . Ja, már csak pénz hiányzik hozzá....
Kitartást a meleghez!!! Holnap majd én is szolidarítok! :wink:

Alíz, én a Schwarczihoz járok a CSNK-ba is a kötelezőkre. Igaz, hogy ott nála is max 5 perc (magánba meg 20-25), de rendes volt eddig mindig. Tőlem mindig megkérdezték a bejelentkezésnél, hogy kihez akarok menni. Ha jól tudom, 21-től szabin lesz. Kihez menjek a 3. uh-ra???? (ezek szerint ne az ifj. Nagyhoz)
Én is a Skálában néztem fürdőrucit. Pontosabban bikinit, mert a réginek az alja jó rám, csak a teteje nem. Persze nem találtam olyat, ami rám jönne. Pedig most kb. 3500-ból megúsztam volna egy Triumph-ot. (azért szeretem ezt,mert a régi is már legalább 4-5 éves és semmi baja sem az anyagának, sem a guminak)

Ani, mosógép miatt ne idegeskedj, nem éri meg! Mi egyszer még a régivel úgy jártunk, hogy nem mosott, hanem felforralta a vizet. Utána mindenki vette az új bugyikat! :lol: :lol: :lol:
Hogy érted azt, hogy változik a vezetékneve Roninak? Nagyon édes a nyelvöltögetős kép! :D

Chrissy, örülök, hogy minden negatív, nincs semmi gond Martinkával. Jó étvágyat a halászléhez!

Megyek, lassan elkezdek pakolászni a strandoláshoz. jujj, már úgy hiányzik a víz. Remélem, a Babó is olyan vizicsibe lesz, mint én voltam/vagyok.

Ha nem felejtjük itthon a gépet, majd hozok képet.

Szép hétvégét mindenkinek!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Jó reggelt,

Csak egy gyors bekukk, megyünk a fiukért Enyingre, ott is alszunk, majd holnp este jövünk haza. Ma meg holna délután leugrunk balcsizni egyet. Már nagyon várom. :lol: :lol: :lol:

Ibi,

Ne aggódj a tej miatt, egyél rendesen és igyál sok folyadékot és minden ok lesz. Szopiteával vigyázz, mert nekem azt mondta a védőnőm, hogy abban vannak olyan anyagok amitől fájhat a baba pocakja. Bár ha nem hasfájós a kicsi akkor nincs gond.

Nati,

21-től megyünk 5 napra. Lefoglaltunk egy szobát egy panzióban. 5 000ft egy éjszakára. 2 nagy franciaágy van benne, meg fürdő wc. Konyha közös, de 5000 ft-ért nem várhatok jobbat. Remélem jó lesz. :lol: :lol: :lol:
Lehet tényleg ugy jársz túlhordod a babócádat, de legalább szép nagy fejlett baba lesz. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Azt a 12millás házat megnézték az egyik ismerősömék és azt mondták, hogy totál le van lakva, abban mindent újjá kell varázsolni. Szóval sok miliót kell rákölteni. Amugy most ugy sem vennénk csak nézegetem őket. :lol: :lol:
Barbika újabban berreg mint a kisautó. Olyan édes.
:lol: :lol: :lol:

Szilvi,

De jó, hogy jelenteztél, örülök, hogy minden rendben van nálatok. Majd képeket is tegyél ha tudsz.
Akkor azért volt olyan ismerős a ház. Egyébként valami hasonlót szeretnék majd, persze nem ilyen tulajjal. :evil: :evil:

Roni,

Szomorúan hallom a CSNK-s történetet. Én mindig meg voltam elégedve vele, bár az igaz, hogy mindent ugy kell kihúzni belőle, de én mindig szóltam neki, ha valamit hiányoltam. :lol: :lol: :lol:
Szép nagy pocid lett, nagyot nőtt a tali óta.
:lol: :lol:

Ani,

Remélem megoldódik ez a mosógép ügy. Sajna nekünk csere lett a vége, de nem is bánom. A mostani sokkal kisebb és jobb is, na meg olyan halk, hogy még este is be merem kapcsolni, nem zavarja a szomszédokat. :lol: :lol:
Fiadtól jól megkaptad. Szépen kicsúfolt.

Chrissy,

Örülök, hogy Martinka leletei negatívak. :lol: :lol: :lol:
Szerintem a meleg miatt nyűgös. Mostanában Barbika is szarul alszik napközben, kb fél órákat. De legalább estére már olyan fáradt, hogy pikk-pakk elalszik. :lol: :lol:

Enikő.

Jó pancsizást mára. Kánikula lesz, ugyhogy vigyázz magadra nagyon. Ne legyél sokat a napon. :lol: :lol: :lol:

Most megyek, mert mindjárt indulunk.

Szép hétvégét mindenkinek és menjetek vízpart mellé, ha tehetitek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Chrissy, mintha csak lemásolta volna Roni Martint. Olyan furi hogy volt ő is ilyn pici, pedig nem is volt olyan régen.

Nati, holnap anyuékkal megyünk enni, a Bánya-tó étterembe. Roni ilyenkor tekereg a kezembe, és ahogy észrevettem inkább akkor csinálja ha böfizni kell. Ha elégedett akkor bealszik és közbe mosolyog.

Enikő, köszi. Azért változik Roni neve mert szeretnénk ha mindkettőn vezetéknevét megkapná. Sajnos alapból csak akkor lehetett volna ha nekem vagy az édesapjának is az a neve. Valhogy így lesz: Tóth Madurka Áron (Tóth M. Áron) én Tóthné Madurka Anita vagyok a férjem Tóth Gábor, tehát csak a Tóth a vezetéknevünk. Ne kérdezzétek ez miért van így, hülye bürokrácia. Utána jártunk ezt csak így lehet, sztem azért mert ez is pénzbe kerül.

Judy, holnapra jó balcsizást. Talán rendeződni látszik a mosógép problémája, de nem akarom elkiabálni.

Voltunk ma Budapesten a Margit szigeten. Olyan jó volt kikapcsolódni, jó nagyot sétáltunk.
Bocsika hogy szükszavú voltam, de hulla vagyok. Pusza mindenkinek

madiani
 
 


Jó reggelt!!!

Gyönyörű emlékekben gazdag és élménydús napot kívánok a keresztelősöknek!!!!! :P A sok-sok fincsi kaja - hű, biztos jól fogjátok múlatni az időt :wink:

Enikő,
milyen volt a strandolás??? Tudtál lábat áztatni???
A vágyakat megértem... Bár mi is hosszú időt vártunk a házépítéssel, lakásvárálással, de megéri belevágni, teljesen más ha a sajátodban vagy :wink:

Judy,
két nap a balcsin???? Az igen!!!! :P Biztos jó újra látni a fiúkat!!!! Barbika meg ebben a hőségben egész biztos élvezni fogja a vizet!!!!
A nyaralás is szenzációs lesz, majd meglátod!!!
Kérünk képeket, ha készültek!!!!

Ani,
volt valami rendezvény a margitszigeten, vagy egyszerűen csak felmentetek és sétáltatok egy nagyot????

Kriszti,
nosztalgiáztál egy kicsit??? :P Biztos az is szép idő volt, de az, hogy Martinka ott van a kezedben, gondolom mindent kárpótol!!!! MIlyen volt a halászlé???

Kata,
bográcsozás jól sikerült???? :wink: Bizti fincsi volt minden!!!!

Mi tegnap egész nap még csinosítottuk a gyerekszobát, felkerültek Apa által vásárolt (shell kutas) kisautók is a polcra és a mesekönyvek is. Most már úgy érzem, minden teljes Bencus fogadására. Volt is 1-2 jóslóm, de tényleg csak egy-kettő. Majd meglátjuk, mikor akar kibújni a trónörökös :wink:
Este pedig elmentünk Majkra vacsizni Apával. Életemben most ettem először strucc húst, kissé rágós volt és olyan vastam mint a steak. De a végén voltak fincsi falatok is :P . Bár két adagot meg bírtam volna enni belőle :shock: . Nem tudom mi van az én gyomrommal, de mióta hazajöttem a kórházból annyit tudnék enni, mint egy elefánt :shock:

Szép napot mindenkinek mára is és jó hűsölést valahol :wink:
Vendég
 



Sziasztok! :D
Nemrég jöttünk meg Gabiéktól,nagyon szupi volt a keresztelő :D
Majd Gabi tesz biztos képeket!Nagyon jól viselkedtek a fiúk a templomban is! :D
A kaják nagyon fincsik voltak,adtam a fogyókúrámnak.... :oops: :lol:
Ani,bizti Ti is jót kajcsiztatok! :D
Nati!
Hát akkor most már készülődhetne Bencus kifele :D
Sokat gondolok Rátok! :D
Ildi!
Hogy álltok a szobával?Rég jelentkeztél!
Roni!
Nagyon sokat nőt a pocakod :)
Chrissy!
Na elkészült a halászlé?Jobb kedve van már Martinkának? :roll:

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Sziasztok!

Anyu hazament, megy éjjelre dolgozni.
Apa megint kint van pecázni, pedig holnap reggel 6-ra megy melózni.
Elkészült a halászlé, istenien sikerült. Kirántottuk a nagypontyot, az is fini volt.
Ma lent voltunk Gárdonyba fürcsizni, alig lehetett Martint kihozni a vízből, nagyon élvezte megint.
Igyekszem képeket hozni, már párral adós vagyok!

Andesz! Örülök, hogy ügyik voltak a srácok, várjuk a képeket!

Tand! Merre vagy? Minden ok veletek? Jelentkezz!

Enikő! Milyen volt a pancsizás? Remélem nem hagytátok otthon a gépet és hozol nekünk képeket!!!

Judy! Nem lehet mindent a melegre fogni Martin nyűgössége miatt, mert már 4-4,5 hónapos kora óta nem találja fel magát. Lehet, hogy ő ilyen. Csak amikor ott vagyok mellette, akkor is sír, ezért nem értem. Na mindegy, elfogadom így, ahogy van, mást úgyse tudok tenni.
Milyen volt a Balcsi? Jól éreztétek magatokat?

Ani! Ezek a fiúk már csak tudnak valamit! Remélem nem haragszol, amiért majdnem ugyanolyan képet tettem fel, mint te. Ha igen, ezer millió bocsi érte!
Milyen volt a Bányató étteremben? Fincsi volt a kaja? Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Roninak is tetszett, jó fiú volt?

Nati! Igen, nosztalgiáztam. Amúgy is dátummániás vagyok. Nagyon hiányoznak a többiek, jó kis csapatban dolgoztam. Ráadásul a főnököm úgy búcsúzott el, hogy várnak vissza, hisz én voltam a műszak kedvence. Ezért még nehezebb volt itthon egyedül. De most, hogy már itt van a drága kisfiam, persze, hogy kárpótol. Leköti az egész napomat és így kevesebb időm jut rájuk gondolni. Mint már írtam, nagyon jól sikerült a halászlé. Eljöttek mamámék is ebédre, meg itt volt anyu, a hugom is hazajött Görögországból, így ők is átjöttek. Sajna apu és anyu nincsenek jóba, mióta elváltak, így apuék nem jöttek át, hanem mi vittünk nekik belőle.
Tehetnél fel képeket Bencus szobájáról. Örülök, hogy jól vagy, már nagyon kiváncsi vagyok mikor akar kibújni Bence. Majk merre van?
Amúgy én is úgy voltam, sőt vagyok is, hogy a gyomrom olyan, mint a feneketlen tó. Hiába eszem, sosem lakom jól.
Vendég
 


Halihó!

Csak egy gyors bekukk!

Nem vesztünk el Grétivel, csak elég strapás hét van mögöttünk.

A héten megkezdődött a bürokratikus része a hagyatéknak. Beidéztek a gyámhivatalba, ... stb. Ja és most volt az elős ottalvós hétvége anyósoméknál! Majd mindent elmesélek részletesen, de most elég hulla vagyok.

Kép
tand
 
 


Sziasztok!
Derüsebb reggelt! Nesze nekünk nyár, ronda idő van.

Gabi, várjuk a képeket!

Chrissy, na most tessék ezt az állandó bocsánatkérést befejezni! Dehogy haragszom, örülök neki hogy felraktad. Mutattam apácskának is, alig akartuk elhinni hogy Ronin kivül is csinál valaki ilyet. :) Jó volt látni hogy nem csak a mi fiúnk mosolyogtatja meg a szüleit. :D
Nyami-nyami nagyon fincsi lehetett a halászlé. Vikiékkel Baján ettem utoljára. Nagyim szokott csinálni, de elég ritkán sajna.
Jó lehettet a gárdonyi fürcsizés. Biztos rossz Martinnak ez a nagy meleg, azért is volt nehéz kiszedni a vízből.

Tand, örülök hogy jelentkeztél. Szörnyű hogy ilyen sokáig huzzák ezt az egészet. Nagyon sajnálom, iszonyú lehet neked. Várunk, ahogy tudsz gyere, hiányzol nekünk.

Rólunk: nagyon fincsit ettünk a Bányatónál, Roni pedig egy tündér volt. Babakocsiba fektettük és "számolta" a faleveleket majd szépen bealudt. Igaz ami igaz elötte evett. :) Jó volt kicsit kimozdulni a megszokott hétköznapokból.
Tegnap felkértük sógornőméket a névadószülőségre. Nagyon örültek, válalják. Mehetek intézkedni. Remélem sikerül szeptember 6-rá kérni időpontot. Akkor lesz 1 éve hogy Roni fogant ;) Na de nem ezért szeretnénk ám akkor, ez az egyetlen időpont amikor mindenki ráér. 8)
Tegnap este szokásos mérés volt: 320g-ot hizott megint, látszik is rajta. :D Ja és talán lesz valami változás az alvással. 18 órakkor evett majd legközelebb 23 órakkor kérte a cicit (igaz akkor már elég türelmetlenül). Utána 3-kor kelt majd reggel fél 7-kor. Nagyon örülök neki, sokkal kipihentebb vagyok én is.
Megyek is fürcsizni, mert visszaaludt még kicsit.
Pusza, majd jövök

madiani
 
 


Csajok!

Lenne egy kérdésem: az egyik cicibimbóm eléggé fáj szopikor (csak akkor). Olvasgattam utána, legvalószínübbnek a gombát tartom, melyet a gyermek szájpenésze okozhat. Van valakinek tapasztalata? A nőgyógyihoz kell fordulni segítségért?
Előre is köszi

madiani
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, gyors helyzetjelentés, mert nagy vihar készülődik itt és ilyenkor ki szoktam kapcsolni a gépet.

Szóval: az AFP eredmény és a többi legkésőbb pénteken meglesz, a csajszi telefonál majd, hogy mikor lehet érte menni.

RL: méhszáj zárt, PH rendben, UH: 15+6-ra mérte meg a babót 16+3-on ugye nem baj a 4 nap????
Ja, és most kiscsajszira tippelt. :D Lehet, hogy Ildinek lesz igaza? :D
Éjjel megint babával álmodtam, és már harmadszor lánnyal :lol:

Na, majd jövök, itt már korom sötét van, kikapcsolom a gépet, mielőtt elmegy a villany.
bessy76
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége!

Ani, biztos szuper lehetett a Margitszigeten, meg kajcsizni is. Mi nem nagyon járunk étterembe, esetleg néha-néha pizzázni, majd szeptemberben a házassági évfordulón tervezzük, ha a Babóka engedi. :wink:

Erről jut eszembe: aki még nem volt, egyszer feltétlenül érdemes kipróbálni Agárdon a Nádas Éttermet!!! Nagyon fincsi a kaja és hatalmas adagot adnak, igaz, nem a legolcsóbb hely. (leves után nem bírtam megenni a teljes főételt, a desszertet meg már nagyon nem kívántam... Pedig én elég kajás típus vagyok).

Nati, még egyben? Hát igen, tényleg más a saját, de az egyelőre távoli álom. Majd ha nyerünk a lottón... Ja igen, a kisautókról jut eszembe: most megint van akció a benzinkúton, ha szeretnétek gyarapítani a gyűjteményt. Mi is mindig vettünk, Balázs unokaöccse megkapta őket.

Andesz, Gabi, a keresztelőről nem hagytatok nekünk semmit??? Örülök, hogy jól sikerült minden.

Chrissyy, a fényképezőgép itthon maradt. :( Azért remélem, elhiszed anélkül is, hogy jól éreztük magunkat. Írtad, hogy hiányzik a munkád/munkatársak: tervezed már, hogy visszamész dolgozni? Mikor?

Tand, örülök, hogy bekukkantottál. Jól bírod a strapát! Majd ha lesz időd, gyere és mesélj, már hiányoltalak!

Bessy, ez szuper! Valahogy én is kiscsajszit érzek – mármint neked.

Rólunk:
Tamási nagyon jó volt, még így is, hogy nem fürödtem, csak a lábamat lógattam a vízbe a medence partjáról - meg közben sóvárogtam. Anyut mindig úgy kellett kirángatni a melegvízből: képes lenne óráig is elücsörögni benne, pedig az nagyon nem tesz jót neki (viszeresek a lábai).
Ma megyünk este 4D-re, amint lesz időnk megbuherálni a videót, teszek fel képet.

Szerintem most megyek vissza szundizni, szörnyű éjszakám volt. Olyan fáradtan ébredtem, mintha nem is aludtam volna.

Puszi

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok!

Teszek fel képet a picifiamról!
A mai éjszakánk nem volt valami túl jó, biztos ez az időjárás sem túl jó.Gergő egy kicsit nyűgi volt!Most sem alszik valami nyugodtan!

Judy
Remélem nem lesz hasfájos a pici, az nem lenne jó!Valószinű vele együtt sirnék!Annyira rossz lenne nézni hogy szenved!A szoptatos teáról sajnos le kellett álnom mert valami kiütött(valószinű valami alergia)tiszta kiütéses lettem.De mostmár múllik. :D

Valakinek nem kellenek homeos bogyok???Megmaradt nekem és szivesen odaadom valakinek ha kell!

Tényleg!Valaki szed homeos bogyokat szoptatásra???Van ilyen?

Elküldöm mert ébredezik a fiam! :P

Kép Gergő Kép Gergő1

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Bessy,na elment a vihar? Itt már süt a nap. Ne izgulj 4 nap semmiség. :) Jaj de jó volna, újabb kiscsajjal bővülne a topic. Ti mit szeretnétek jobban?

Enikő, nagyon várjuk a 4D-s képet vagy a linket ha az egész videót felrakod. Sztem a szar idő miatt vagy fáradt. Ma de. Roni nagyon nyügi volt, csak a kezemben alukált kicsit. Most pótolja, alszik mint a bunda.

Ibi, tündéri ez a nagyfiú, és már milyen hurkás. Roni csak most lett ilyen kis puszilgatnivaló. Homeós tejserkentő bogyesz: urtica urens ch5. Nekem nagyon bevált! 3 napig 3x5 szem, 2 napig 2x5 szem és 1 napig 1x5 szemes kúrát csináltam, azóta van rendesen tejci, de ha mégis csökkenne újra lehet alkalamzni a kúrát. Amúgy a patikába napi 2x5 szemet ajánlottak. Ha szereted a sört, tudom ajánlani az alkoholmenteset, napi 1-et iszom, a folyadékbevitel miatt is jó és azért is mert tejserkentő. :) Nekünk is ilyen szivacsunk van. :)

Nem írtatok a cicibimbóra :( de sebaj felhívtam a védőnénim, azt mondta hogy nem valószínű a gomba, hanem inkább az hogy tovább volt rajta Roni és így nincs rajta friss hám, magyarul kezd kisebesedni. Azt mondta ha ügyes vagyok megelőzhetem a sebesedést krémekkel. Nya majd meglátjuk.
Használ/használt valaki pihenőszéket és kengurut? Mikortól lehet használni? A pihenőszékre az volt írva hogy 6 hónapos kórtól (addigra ki is növi). Beleraktam, sztem nem lesz semmi baja benne, de azért kérem a véleményeteket. A kengurut akkor akarom használni ha már tartja a fejét.
Lassan pakolnom kéne, a héten anycáméknál leszünk, mert alutaznak és etetni kell a kutyit. De nem ússzátok ám meg, ott is van net :D

madiani
 
 


Ibi,
mennyire helyes Gergőtök van!!!!! Az alvós kép nagyon cuki!!!!! Milyen édesenen alszik!!!!!!!
Remélem nem lesz több ilyen éjszakátok!!!
Szopis bogyót Ani szed most azt hiszem Utrica urens ch5 ha jól emlékszem. Nekem 3*5 van felírva, de Ani biztos többet tud mondani nektek!!!
Sebed hogy gyógyul??? Jobb már???

Andi,
de jó, hogy benéztél. Sajnálom, hogy ennyire megtépáznak még a bürokrációval is!!! Grétát viszed ilyenkor magaddal? Úgy sem kíméletesebbek az emberek???
Majd ha úgy érzed, gyere, és hozz sok-sok képet, már hiányoztok!!!

Ani,
hű, remélem semmi komoly nincs a ciciddel, meg Ronival!!!! Honnan gondolod, hogy szájpenésze van? Azért hallod, nálatok is úgy látom kijut minden "jóból", bár látom igyekszel nem beparázni mindentől... Nagyon ügyesen csinálod!!!!

Kriszti,
a leírtak alapján jó nagy fazékban főzhettétek a halászlét, ha ennyi embert jólakattatok vele!!!! Én is megkívántam, annyira jó volt olvasni, amit írtál!!!
És gárdony is nagyn csábosan hangzik!!! Martinka akkor is sír, ha így sokan vagytok körülötte és van történés? Vagy "csak" amikor otthon kettesben-hármasban vagytok?

Enikő,
anyukád is volt Tamásiban? Biztos jó lehetett!!!!!!! Van még esetleg akció a skálában, nem tudod? fürdőrucik voltak??? az enyém és apáé is sárváron maradt a múltkor a teraszon, így most egyikőnknek sincs :shock: . a pótokat meg nem szeretjük :wink: . Lassan magunkra is kell költeni, nemcsak Bencére :wink:
Kíváncsi vagyok a 4D-re, gyere és hozz képeket, ha sikerül!!!

Bessy,
elment a vihar??? Itt már süt a nap pár órája :wink:
Az eredmények szerintem teljesen jók és a 4 napon nehogy fenn akadj (tudom, mondom ezt én :oops: ). Nekünk folyamatosan volt 2-4 nap elmaradás, aztán két hét, s most megint visszaálltunk a 2-4 naphoz. Bár 2 hete nem nézték, majd talán a jövő héten, vagy majd élőben megtudjuk, mi a helyzet!!! :wink:
De nagyon örülök, hogy RL rendben talált!!!

Andesz,
milyen jó, hogy Bencus is meggyógyult így legalább élvezhette ő is a keresztelőt. A sok finomságnak meg nem csodálom, hogy nem bírtál ellenállni - nekem se ment volna :oops: . Nálatok mikor is lesz pontosan???

Gabi,
csak nem a tegnapi romokat takarítod még mindig???? Nagyon kíváncsiak vagyunk a képekre!!!!! És az élménybeszámolóra is, hogy Noel hogy érezte magát, hogy viselkedett, nektek mennyire volt megható az egész, ti hogy éltétek meg, milyen volt a pap, stb!!!

Lányok, a szülőszobához tartozó wc-k szerintetek streilek, vagy ott is állandóan rakosgattátok a wc ülőke védőt????

Mi ma voltunk NST-n, szerencsére Bencus párat mozgott és ilyenkor egész jól kiugrott a görbe. BB rendben találta, nem is nézett mást (rohant), bár azt megjegyezte, hogy továbbra is nagyon dagadok :oops: - ezt mondjuk én is látom és érzem, leginkább a lábamon...
de talán ez a lehülés kedvez a víznek egy kicsit :wink: . Én élvezem, hogy nincs olyan hőség...
Szombat este óta fájdogál egy kicsit a pocim, de semmi jelentős... szólok, ha lesz valami :P én már nagyon mennék :wink: :wink:
Vendég
 


Ani,
én írtam a cicidre, nagyon okosat :oops: vagyis inkább kérdeztem :wink: .
Akkor a héten "nyaraltok" - ez is olyan egy kicsit, nem??? Gondolom a fél lakást bepakoljátok Roni miatt :wink: Vagy ott is már sok mindent tartotok???
az egyik bnőm a múlt héten azt mondta, hogy neki a sima körömvirág krém és a neogranormon tette leginkább rendben a cickóját (az avent és garmastant se találta olyan jónak...) - de gondolom ez bőrtől, hámtól is függ!!!
Kitartás!!!
Vendég
 


Nati :) de drága vagy :) Én most bepantent kentem rá, állítólag az is nagyon jó, de valaki még a sudocrémet is isteníti (bár ha belegondolok hogy Roni popóját is mindig az rakja rendbe). Köszike, ilyen dolgokon nem aggódok, mert akkor aggódás lenne az egész életem. Tudom hogy alakulni fog és rendbe is fog jönni. Ez a tudatosság különben mindig segít. Amikor kipirisodott Roni popója akkor se pánikoltam hanem legjobb tudásom szerint (na és persze a védőnéni és a net segítségével) orvosoltam a helyzetet. 2 nap allatt rendbe is jött. A cicim is rendbe fog jönni, ha meg nem javul elmegyek dokihoz. Pont igy vagyok most a "valószínüleg" aranyeremmel. Kb 2 hete kezdődött és egyre durvább, gondolom aranyér, de nem vagyok benne biztos. Ma kértem estére időpontot egy urológusnál, egyben a veseköveimet is megnézetem. Érdekes ez az aranyér, azt gondolná az ember hogy közveteln szülés után jönk ki, hát nekem nem.
Igen-igen sztem bepakolom az egész lakást, pedig elég sok cucc van anyuéknál is (ágy, pelusozó minden kellékkel, ruhák stb)

madiani
 
 


Na elkezdtem pakolni.

Azt gondoltam, kicsi gyerek, kicsi ruhák = kevés hely. Hát rá kellet jönnöm hogy Roni cuccai elfoglalják az egész bőrőndöt. Én naiv azt hittem az én cuccaim is beférnek mellé.

madiani
 
 


Szép napot! :D

Ani, laptető!!!! :D :D Aktuális volt akkor a téma. De mire rájöttem, hogy miért írtad azt, hogy na neeeem! :wink: Köszönöm, hogy a táblicsekbe beírtad a nevet és dokit. A Dusán még egyáltalán nem fix. SŐT! Apával még nem sikerült dülőre jutni. Igazából nekem továbbra is a Csabi vagy Ákos tetszik a legjobban. Jobbulást kívánok, már ami a cicidet illeti, gondolom nem lehet túl kellemes érzés, és sajnos nem tudok tanácsot adni, de a szakavatottabbak biztosan. :wink:

Ibi, tündéri a kisfiad!!!Nagyon édes kis fickó!!

Bessy, gratula a jó eredményekhez!!!Csak így tovább!

andesz, KÖSZI!!!

Judy, akkor ezek szerint Te is hozzájártál. Igazság szerint én úgy gondolom, hogy nem a kismaminak kellene rá/megkérdezni és kihúzni az orvosokból hogy mi újság, hanem szerintem az alapvető, minimum infókat maguktól kellene mondaniuk. De lehet csak én vagyok ilyen naív? :oops: :shock: Ugyanis én mindig elfelejtem, mit akarok megkérdezni... :oops: :roll:

Enikő, a CSNK-ban tényleg mindig megkérdezik, hogy kihez szeretnél menni. Igazából a többi dokit nem nagyon ismerem. Talán az Auth-ról hallottam, hogy lelkiismeretes és jó doki. Rossz lehetett, hogy nem mehettél bele a vízbe.

Nati, még egyben ezek szerint. Nagyon izgulok, mikor akar kibújni a kisfiad!Én sem értem egyébként ezt a rendszert.

Kriszti, haláli Martin!

Mi hétvégén balcsin voltunk, nagyon jó időt fogtunk ki!!!Én nem bírtam ki és belementem a balcsiba. A védőnőm az mondta, hogy nyugodtan., ha egyébként nem vagyok eltiltva és minden oké. Csak cseréljem a fürdőbugyit, és ne a "pocsolya" részében legyek, és ne sokáig. Annyira jó volt uszni!!!!Nagyon jót tett a hátamnak, testrészeimnek. De már nem nagyon fogok belemenni, max lelocsolom magam. :shock:

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok

A keresztelő nagyon jól sikerült.A pap nagyon szépen beszélt és olyan családias volt a hangulat is.Noel nem volt nyűgös.Sajna nem sok fénykép készült.Nagyon elfáradtam,sok volt a múlthét a kezem és a derekam is odavan.Most még itt van nálunk Andesz Patrikja ma és még talán holnap is nálunk alszik.Jól elvagyunk.
A kaják nagyon guszták és nagyon finomak lettek-és bocsi ezt is elfelejtettük lefényképezni,de mire eszünkbe jutott,már nem volt mit fényképezni.Azt hiszem mindenki jól érezte magát,aminek nagyon örülök,és rendes vendégeim voltak mert segítettek mosogatni így nem
maradt rám olyan sokminden.


Ani
Remélem már nincs semmi gond és nem görcsölsz.Nagyon édesen grimaszol Roni.Cicibimbóhoz semmi okosat nem tudok fűzni.

Nati
Már nagyon várom Bencét,hogy kibújjon!Talán ez a bolond idő megteszi hatását.

Ibi
Csodaszép Gergő baba,nagyon aranyos!Köszi a képeket!

Chrissyy
Örülök,hogy minden lelete negatív lett Martinnak.Én nem értem miért kell a tápszer,Noel se hízik már olyan sokat,de nem is kell,mi lenne akkor belőle.
Na mindegy azért kiváncsi vagyok.És hátha megoldja a sírás problémát,egy próbát tényleg megér.


Bocsi akinek nem írtam!Mindjárt teszek fel képeket!
Vendég
 


Vendég
 


Gabi, nagyon édes Noel, milyen hősiesen viselkedett. Édes, ahogy cumizik!!Gratulálok a jól sikerült keresztelőhöz!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok

Egész délelőtt a kórházban rohangáltunk :oops:
Teljesen kiakadtunk,mikor a kórházi gyerekorvoshoz értünk,közölte,hogy végülis minek a műtét?Mert hogy makk egészséges Dorka,ő nem látja indokoltnak, erre Zsolt is mérges lett,s mondta, hogy döntsék már el, kell e műteni vagy sem, jó nem? Az altatóorvos minden rendben talált,majd mentünk a sebészetre, 7kor kell odaérni, Dorka lesz az első megígérte Kerkuska, majd egy csomó papír,hogy mit ehet stb, aztán közli, hogy nincs lehetőség fekvőhelyre nekem,mondtam, hogy kismama vagyok, erre az ápolónő, jaa az más akkor megpróbálják megoldani, hisz a földön mégsem aludhatok :( csak egy felnőtt lehet a gyerekkel, apuka csak a látogatási időben 3-6ig jöhet :( másnap reggel kötéscsere s jöhetünk haza,ha minden renden van. Ideges vagyok nagyon,mondta a nő, hogy kb 1 órát bent lesz Dorka,mondtam,hogy az ébredésnél be akarok menni,erre azt mondta hogy ott megfelelő szakemberek vannak :( :cry:
Szorítsatok kérlek nagyon, most pakolgatok,mit ne hagyjak itthon stb… tudom nem szabadna de ideges vagyok :( :( Vettünk egy meglepit Dorkának, hátha leköti, egy barbyt biztos örülni fog :)
Most rohanok, kérlek nagyon drukkoljatok!!!!!

Kép

Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Ágica

Gondolunk majd rátok!Nagyon drukkolok!Kérlek ne izgulj!Hamar túl lesztek rajta!

Puszi
Vendég
 


Ágica,
nagyon-nagyon drukkolok, minden rendben lesz!!! A gyerkőcök jobban viselik ezeket a dolgokat, mint mi magunk!!!

Ani,
irigylem az optimizmusodat, néha jöhetnél tréningelni minket!!!!! :wink:
Hát, igen, gondolom mennyi homit pakoltál be Roninak!!!

Gabi,
szenzációsak a képek, és Noel szeme!!!! Hát, nem is térek magamhoz!!!! Milyen nagy legényke már!!!!!

Alíz,
ha te jól érezted magad a vízben akkor a pocaklakótoknak is csak jót tehetett!!!!!

Nem tudom írtam-e ARANYERES tapasztalataimat... szóval nekem a sperti krém és kúp nem ért semmit, de a hemorid krém egész jó. Ezenkívül használtam még aloes ajakbalzsamot - ez is hasznos volt és körömvirág krémet. De a legjobban a kamillás borogatás, ülőfürdő segített :wink: Szóval ha valakinek szükséges, a fentieket bátran használjátok, mindet lehet kismamiknak és szoptatós anyuciknak is!!!!

SZÜLNI SZERETNÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÁR NAGYON A KEZEMBEN SZERETNÉM TARTANI A MI KIS MANÓCSKÁNKAT!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok, jó reggelt!

Iszonyú éjszakánk volt, nagyon nyügi volr Roni, gondolom a szél miatt.

Ágicám, millió drukk nektek, minden rendbe lesz. Puszika

Csajok, nem azér irtam ám a cicibimbós dolgot, nehogy félre értsétek. Csak poénkodtam hogy nem irt senki. Különben találtam megoldást, amig gyógyulgat addig bimbóvédőt használok. Az én drágám annyira ügyesen (és erősen) szopizik, hogy egy másodpercig se okozott gondot neki a szilikon. :) És igy nem fáj!

Aliz, nincs mit. A Dusánt azért irtam be (csak kérdőjelesen) mert nekem nagyon teccik, remélem ezt választjátok. Különben nekem is azt mondták hogy nyugodtan fürödthetek Balcsiba, strandon (termálba nem) ha amúgy nem vagyok fertőzésre hajlamos.

Gabi, édes vagy hogy gondolsz rám. Már nincs semmilyen görcs, igazad volt biztos a szuri miatt volt. Mást tünete eddig nincs. Nagyon széplehetett a keresztelő, és az a sok fincsi kajci. Huuu de éhes vagyok. Majd a videót is megnézem, de rohanunk anyuékhoz, mert ma már oda viszik a kajcit.

Nati, köszi az aranyeres tippet. Du. leirom mi is volt az urológusnál, de most nincs időm. A végén tényleg kivárja Bencus a végét. Tudom mit érzel, én is ilyen türelmetlen voltam a végén.

madiani
 
 


Jó reggelt! Anyósom küldte emailben, gondoltam megosztom veletek!
Majd egyszercsak jövök, nem tudom mikor mert Levi nagyon leköt, amikor alszik akkor meg inkább pihenek az ágyban, de azért hiányoztok és mindig eszembe juttok. Pusszantás mindenkinek, vigyázzatok magatokra és a babákra!

Ágica gondolok ma rátok, nagyon szorítok, sok sok puszit küld Levi Dorkának :D !!!!

Anya


Csak egy Anya?

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban

a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.

A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.

"Úgy értem,"-magyarázta a hivatalnok-

''van munkája, vagy csak egy...?"

''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,

''Anya vagyok."

''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"-

hangsúlyozta a hivatalnok.



Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak

ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.

A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott,

hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:

"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.

Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom.

Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''



A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében

és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.

Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat.

Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet

fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-

"Pontosan mit csinál ezen a területen?"



Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban,

Hallottam magam válaszolni:

"Továbbképző kutatómunkát végzek,

(amit az anyák nem)

Laboratóriumban és terepen,

(általában úgy mondom a házban és a házon kívül).

A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak)

szereztem már négy elismerést (mind lány).

Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön,

(akar valaki ellentmondani?)

és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).

De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier

és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat,

felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve,

szaladtak elém a laborasszisztenseim--13, 7 és 3 évesek.

Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk

új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát),

amint egy új hangmintát tesztelt.



Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!

Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb

az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.

Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier!

Különösen, ha egy cím is van az ajtón.

Akkor a Nagymamák

"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '',

és a Dédnagymamák

''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!

És hiszem, hogy a nagynénik

"Tudományos munkatárs helyettesek".

Kérlek küld el ezt egy másik Anyának,

Nagymamának,

Nagynéninek,

És más barátoknak, akiket ismersz.

Legyen kevesebb problémád,

Több örömed,

És csak boldogság kopogtasson az ajtódon!

Légy kedvesebb mint kellene.

Mindenkinek, akivel csak találkozol meg kell vívnia a saját harcát.

Sosem tudhatod, hogy egy perc vagy egy pár őszinte szó mikor befolyásol egy életet.


Kép

Kép

Nst
vikike_
 
 



Sziasztok!

Tand és Andesz, ma véletlenül belekuksiztam az FMH-ba: gyönyörűek a gyerkőcök!!!

Ágica, nagyon-nagyon drukkolok nektek! Nem lesz semmi gond, hamar túllesztek rajta!

Nati, ne siettesd, hamarosan itt lesz a szülés ideje! Ha jól tudom, még tart az akció a skálában, de ez nem 100% (mintha aug. 15-ig tartana). Fürdőrucik és bikinik is vannak, elég nagy méretek is (de persze akkora nem volt, ami rámjött volna :( ) Tamásiban ott volt anyu is, mondhatni majdnem a teljes család: összesen 7-en voltunk, csak az egyik tesóm pasija nem jött velünk. Örülök, hogy megoldódnak aranyeres gondjaid.

Remélem, hamarosan Aninak is! Jó "nyaralást"! Délután várjuk a beszámolót.

Ibi, szép kis pocakos Gergő babátok van! Gyere amikor csak tudsz és mindig hozzál friss képeket is :wink:

Viki, pihenj, amennyit csak bírsz. Ez csodálatos volt, valahol már olvastam, de sajnos nem találtam meg újra. De most lementem!

Gabi, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő, szerencsés vagy, hogy ilyen jó fej a rokonság és segítettek összerámolni. Köszi a képeket.


Sajnos nem tudok nektek képet hozni, a Kisember nagyon szégyenlős volt tegnap. Igaz, ez valószínűleg az én hibám: szinte egész délután feküdtem, Ő pedig akkor mocorog a legtöbbet. Estére biztosan elfáradt és végigaludta az UH-t. A doki már mindent megpróbált: forduljak oldalra, forduljak vissza, megnyomkodott az UH-val, és kézzel is (húúú, ez nagyon fájt!!!)Apa csiklandozzon meg... De semmi nem használt. Nem volt hajlandó felébredni. Egyszer megmozdult egy kicsit, de valószínűleg csak álmában, és akkor még jobban elfordult.
De sebaj, vígasztal minket az, hogy minden rendben van vele, méretei jók, már látszik, hogy elkezdett lerakódni rá egy kis zsírréteg, nem olyan kis vézna, mint az előző 4D-n.
Adatok:
BPD: 7,65 cm
OFD: 9,5 cm
HC: 27 cm
TAD: 7.62 cm
AC: 24 cm
Súly: 1375 g
Szivecske 131-et dobbant. Ez azért van, mert már nem annyira gyors, mint korábban, vagy azért, mert szundikált???
Ja igen, és még azt is írta, hogy koponyavégű fekvésben van. Ez "véletlen" lehet vagy már megfordult???

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Azt még elfelejtettem, hogy tegnap a Deák Csabánál voltam, és nagyon erősködött, hogy ő márpedig megmondja, hogy milyen nemű! :D :D :D

Ildiről, Tündiről van valami híretek?

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Ba.us, hát pont ma nem néztem meg az újságot, de Enikő sorai után gyorsan belekukkantottam. Gyönyörűek a babák :) Tand, Andesz, büszkék lehettek!

Enikő, köszike, remélem hamar gyógyul az aranyerem. Ha manom elalszik leírom mi volt tegnap. Már anyáéknál vagyunk szoknia kell az új ágyát, én meg pakolászom még a cuccainkat.
Sajnálom hogy nem mutatta magát a kis huncut, biztos kislány hogy ilyen szégyenlős. :D Roni bezzeg belevigyorgott a "kamerába".

Ágica írt nekem sömit :cry: : "Most végeztek a műtéttel, szegénykém sírt, amikor megláttam én is. Most alszik még, még nem tudom mi volt bent, a doki késöbb jön vissza. Megszakad a szívem érte. :("

Amint tudok valamit róluk írok.

madiani
 
 


Enikő, sztem már befordult, és ez teljesen normális. :) Nagyon szépek a méretek, örülök hogy minden rendben.

Na elaludt a nagyfiú. Beraktam az ágyba kicsit még nyüglődött, de aztán csak elpihent (nem is csodálom este nem sokat aludtunk)

Voltam tegnap az urológusnál. Mint kiderült az aranyérrel ő nem foglalkozik. Felírta hova, kihez mehetek a korházba. De megjegyezte hogy amíg szoptatok ők se tudnak sokmindent csinálni, max gyógyit felírni, azt meg ő is tud. Kértem hogy tegye meg. Keresgélt, de ami receptes volt azt nem ajánlották szopiztatás alatt. Egyet végül talált recept nélküli: Reparon (kup és kenőcs is van). Úgy döntöttem kipróbálom mielött dokihoz megyek.
Megnézte a veseköveimet is. Az UHos vizsgálat alatt kérdezte meddig akarok szopiztatni, mondtam amíg csak tudok (van tejcim). Teljesen meglepődött azt mondta hogy nagyon ritka manapság hogy ezt mondják a nők. Tulajdonképp azért kérdezte mert van még a bal vesémbe 1 kövecske és a jobb oldaliba meg 2 kavics, ajánlott (recept nélüli) veseköhajtót de azt addig nem lehet míg szoptatok. Addigis bő folyadékfogyasztás ajánl, de azt amúgy is kell. A kövek elég kicsik, akkorák mint amik eddig kijöttek, tehát a kijövetellel nem lesz gond, max. ha begörcsöl a vesém az fog fájni. Kérdezte is hogy melyik volt a rosszabb a vesegörcs vagy a szülés. Mondtam neki hogy a vesegörcs mert azt nem tudtam hogy vége lesz-e valaha. Viszont az tuti hogy a vesegörcs bikfigy egy buksi kinyomásához képest. Sokan mondják hogy a vesegörcs olyan mint a szülés. Hát sztem közel se fáj annyira, inkább azért szar mert nem tudod mikor lesz vége, a szülésnél pedig egyszer csak hirtelen vége a fájdalomnak és tudod hogy ennyi volt.

madiani
 
 


Sziasztok!

Hoztam pár képet, aztán megpróbálok visszaolvasni, amíg nem jön a hugom hajat festeni.

Apa születésnapján:


Kép

Kép

Kép


És pár csak úgy:


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Upsz, bocsika, egy kicsit sok lett!
Vendég
 


Na vagyok!

Még főznöm kell, meg ma van a 2.házassági évfordulónk és foglaltam asztalt vacsira, de apa nem tud róla, meglepi lesz. Még a hajam is be lesz festve, meg elvileg becsavarva.
Martinnal sétálni kell és képzeljétek, ha áll velem szemben és énekelek neki, akkor billeg oldalra, úgy táncol. És még vigyorog is hozzá. Nagyon kis cuki.

Tand! Örülök, hogy jelentkeztél. Sajnálom amiken keresztül kell menned. Kitartást és pihenj csak amennyit tudsz. És ha időd engedi, várunk a beszámolókkal.

Ani! Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás és, hogy Roni is ügyi volt, édes lehetett, ahogy számolgatta a leveleket! Sajna cicigondra nem tudok semmit, de amint olvastam, megoldottad.

Bessy! Örülök, hogy minden rendben veletek.

Enikő! Eddig úgy van, hogyha Martin 2 éves lesz, akkor ő megy bölcsibe, és ha tudok, akkor én meg visszamennék dolgozni. De ez még a jövő zenéje. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, képek nélkül is elhiszem ám. :) És a jó uh-s eredményeknek is örülök. És teljesen normális, ha már ilyenkor be van fordulva.

Ibi! Nagyon jók a képek, jó kis husis Gergő babátok van. És bocsi, a múltkor elfelejtettem írni, hogy én is örülök, hogy megismertelek. Gyere, ahogy tudsz.

Roni! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin és, hogy jót úsztál.

Gabi! Nagyon szépek vagytok a keresztelőn mindannyian, örülök, hogy jól sikerült. Az a baj Martinnal, hogy alig akar enni, meg szopizni sem mindig. Azzal meg úgysem megyek semmire, ha erőltetem.

Nati! Bizony jó nagy fazékkal lett főzve. Általában akkor is sír, ha van itt valaki. KITARTÁS!!! Nemsokára a kezedben tarthatod szerelmetek gyümölcsét. tudom mit érzel, én is ilyen türelmetlen voltam a vége felé. Szupi, hogy jó lett az nst is.

Bocsi, akit kihagytam.
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?