Új privát üzeneted érkezett!

málnaleléügyileg:
én úgy tudom, h ízesíthető és nem kell melegen inni...tekjesen szabadon kezelhető, nem gyógyszeres kezelésről van szó és hosszútávon fejti ki a hatását...
homeopátiaügyileg én multkor leírtam amit nekem javasolt a szülésznő , előkeresem és bemásolom...pill.
nekem is lesz kérdésem...
Vendég

Binyek, a caullophyllum kis ch-val tágít, nagy ch-val fájdalomcsillapít.
Én 9-sel kezdem a 36-37.héttől, aztán a vajúdás alatt jöhet a 30 ch.

Mazska, nagyon szép a kishercegnő.

Barbi, szép hétvégét, és azért pihizz is. Párod nem tart veletek pancsizni?

Nicike, holnap reggel mérd meg, és ha nem ment lejjebb, akkor telefonálj. 140 felett már nem jó, de ha reggel óta pörögsz, akkor reális. Nekem hétfőn a konyha után volt veszettül magas, ellenőrzés alá is lettem vonva, kedd reggel egy nagy puszi és a vérnyomásmérő ébresztet. Mármint párom fogta magát és rámszerelte. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nicike, a fagyizóban volt légkondi+ventillátor kombó, szóval elég elviselhető volt... :)

Vérnyomással kapcsolatban próbáld meg úgy megmérni, hogy leülsz egy fél órácskára, megpróbálsz lazítani, szóval nem pörögni, mert a nagykönyvben nyugalmi állapotban szokták mérni a vérnyomit, szóval lehet, hogy csak a folyamatos pörgés miatt magasabb, mint szokott! Hm?

Ritus, lehet abban valami, amit írtál, de tényleg meg szokták nézni az utolsó uh-n a köldökzsinór elhelyezkedését! Remélem, hogy nem lesz semmi gond, és esetleg ő is úgy gondolja, hogy jobb lesz neki fejjel előre!

De amúgy úgy tudom, hogy a faros szülést csak másodiknál engedik! Első szülésnél az automatikus császár...

Igen, én is szerettem volna kérdezni, hogy mikor aktuális az utolsó labor és uh!? Nekem sem adott még beutalót, de azt hiszem, hogy erre nekik kellene inkább figyelni, hiszen ők végzik a terhesgondozást! :P Én meg utálnék okoskodni pont a dokinak...

Homeos bogyókkal kapcsolatban semmi tapasztalatom... Eddig még nem is szereztem be, nem tudom! Még gondolkodom! Málnalevél teát vettem, de még nem ittam! Nekem még kicsit korai, majd úgy 1-2 hét múlva!

Rita, anyum most hívott, hogy mi van Veled!? Állítólag a "cégnél" az a hír terjed, hogy 5 perces fájásaid vannak... Ezek még a múltkori 5 percesek, vagy valamiről le vagyunk maradva!?

sophie27

Na pont ezt mondom!!!!

Akkor ha a 30-as fájdalmat csillapít,akkor Bende miért azt szedi???Most még nem fáj.... :roll:
Olyan össze-visszaság van ebben az ügyben szerintem....
Halkan megjegyzem,hogy én elektromos homeopátiás készülékkel(biorezonancia) dolgozom 4 éve,de ott is minden továbbképzésen más és más beállítást tanítanak ugyanarra a betegségre.Nonsens..... :evil:
Amikor pedig rákérdezünk,hogy most épp miért teljesen az ellenkezőjét kell csinálni,mint eddig,akkor azt mondják,hogy ártani nem tudunk,ne aggódjunk!!!!Jó,nem???Nem baj,ha nem használ,de legalább nem árt.... :shock: Katasztrófa!
De úgy látom,hogy a sima homeopátiára is ez a fejetlenség jellemző....

binyek

:D :D MEGTALÁLTAM!!

homeopátia : a szülésznő ajánlásával 36.héttől

1.caulophyleum 9-es ---- 5golyó !MINDEN REGGEL! és első este / méhre hat
2.arnica 9-es ---- 5golyó második este / erekre hat
3.cimicicula 9-es ---- 5golyó harmadik este / méhre hat
4.pulsatila 9-es ---- 5golyó negyedik este / női dolgokra hat
ha csak 12-et kapunk a gyógyszertárba az is jó,
és ha a 4 nap lejárt kezdjük újra természetesen.
Vendég

Sziasztok!

Zsófi: Nem ez még a múltkori, de azok jóslófájások voltak! Tehát egyben vagyunk és leszünk is, bár engem is ilyesztegetnek a hétfői nagy fronttal!
Szerdán megyek a céghez, de amilyen hírek terjednek megfognak lepődni, hogy még 2 in 1 vagyunk! :)
Így terjed a pletyka, a jóslókból az utolsó ember végére már meg is szülök :)

Az estéim egyre rosszabbak, nekem olyan iszonyúan fáj a hasim egész éjjel, reggel meg felkelek és mintha elvágták volna, pedig éjjel meg sem tudok mozdulni! Valamit biztos nyom a kis cunás!

Málnalevél: nem tudom, hogy igyam-e, mert a méhszájam már felpuhult magától és nem akarom meggyorsítani a dolgot! Másra is jó? Azért remélem a szülést nem indítja meg idő előtt! Ezért nem merem inni!

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus, mondtam én is anyunak, hogy volt ilyen, hogy 5 percesek, de az még nem azok az 5 percesek voltak, szóval még egyben vagytok, legalábbis, eddig egyben voltatok! De akkor nem mondtam nagy hülyeséget!

Kitartást! ;) 1 héttel vagytok nagyobbak, mint mi! ;)

sophie27

bocánat a belepofátlankodásért..hátha valakineksegít..

ezt úgy kaptam:

Elvileg a 36. héttől kell csinálni, de szerintem nem baj, ha egy kicsit elcsúszól. Esetleg kérdezt meg a védőnőt.
Málnalevél tea (ha jól emlékszem, akkor a méhszájat puhítja fel) napi 2x1 bögrével. 1 bögrében 5-6 málnalevelet, vagy ha töredezett 1-2 teáskanálnyit kell leforrázni, utána még 10 percig kell áztatni. Lehet ízesíteni.

Három féle bogyót kell felváltva szedni:

- Caulophyllum 12CH

- Cimicifuga 12 CH

- Pulsatilla 12CH

A 12CH az a higÍtást jelenti, nekem amikor vettem a gyógyszertárban, akkor 9CH-at adtak, de azt mondta a nő, hogy ez majdnem ugyanolyan. A 12 és a 9 CH a közepes higítást jelenti.

Na:

1 nap reggel: Caulo 5 golyó
este: Caulo 5 golyó

2 nap reggel: Caulo 5 golyó
este: Cimici 5 golyó

3 nap reggel: Caulo 5 golyó
este: Pulsatilla 5 golyó

Vajúdás alatt 5 perces fájásoknál Caulophyllum 30CH fél óránként 5 golyó.
Szülés után Arnica 9 CH 3x5 golyó.
Tejelválasztás Urtica Urens 5 CH 2X

A szülés utáni cucc a sebgyógyulást segíti elő, ha jól olvastam. A tejelválasztásos cuccnál most látom, hogy nincs ott, hogy mennyit, de amint megtudom a védőnőtől, megírom.

A védőnő azt mondta, hogy egy szülésnő írta neki ezt össze egyszer egy konferencián, és náluk állítólag a kórházban bevált.
Vendég

Sztem nem érdemes 26 féle cuccal kezdeni, elég a málnalevél, a caulophyllum szülés beindulásáig, onnan a magasabb ch-s caulo és még annyi, hogy mivel az arnica erekre hat, az is mehet a 36. héttől, segíti az ereket, így az is tágít, illetve gyull. csökk.

Binyek, tényleg kicsit összvisszaság van. Anyósom doki és mellé végezte el a két éves homeos továbbképzést, engem ő látott el, de a kórházban is detto ezeket mondták. Aztán ki hogy látja, ártani tényleg nem árthat.

Én próbálok hinni benne, de azért túlzásba nem akarom vinni, mert ha nagy a babó feje, úgyis lesz gátmetszés, hiába minden fortély.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

húúú lányok, nekem ez a homeo bogyós téma magas....
én szimplán maradok a málnalevél teánál és a gátmasszázsnál, aztán majd meglátjuk....

erről jut eszembe, megyek is meginni a 2. bögrével ;)

sniky

Sziasztok!

Ma egy hetes a kis Dávid, és már nem kell infúziót sem kapnia, mert egy kis zabagép lett belőle... :lol:
30g-ot már simán megeszik egyszerre. Ahhoz képest, hogy pár napja még a 10-et alig lehetett belediktálni.

Még a beöntésről annyit, hogy akinek még nem volt, és esetleg tart tőle, az ne tegye, mert semmi az egész. Egyáltalán nem fáj, még csak kellemetlen sem volt, nagyon hamar megvan, 1-2 perc. Maximum feszítő érzés lehet a pocitokban, de nekem az sem igazán volt. És utána simán elértem a WC-ig, nem kellett rohannom, viszont az igaz, hogy robbanásszerűen kijön minden onnantól kezdve alulról, aminek ki kell jönnie... :roll:

Kép
felicia

Kép

Kép

Ezek a képek ma készültek, egy hetesen.

Kép
felicia

Felicia, nagyon édes.

Egy kérdés: Kórháza válogatja, hogy milyen fekvésben engedik a babót aludni?
Mert elvileg a mostani protokoll szerint szigorúan stabil oldalfekvés, de most Dávidnál és Döncinél is látom, hogy hason/háton fektetik.
A Szt. Imre, meg ha jól tudom, a Kútvölgyi csak oldalt és ezt tanácsolják az első pár hétben otthon is.
Én még iszonyúan jópofa támasztó háromszög alakú szivacsot is kaptam, ami hasnál és háton végig segít kitámasztani. Elvileg nagyon dícsérték a Szt. Imrés csecsemősök, amikor sógornőm vitte szülés után......
Ti erről mit tudtok?
:roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Felicia, nagyon nagyon gratula az édes kis csöppséghez! Nagyon szép baba! Sok sok boldogságot és legfőképpen egészséget kivánok nektek!! :D

Hát én ma voltam ctg-n, minden rendben volt, semmi különös. Streptococcus mintát is vett le a doki a kérésemre, eredmény talán jövő hétre meglesz. Mondjuk annyit mondott, hogy a jövő héten még szerinte nem szülök, de hogy utána mi lesz....??? :shock:

Hát a homeopátiás cuccok számomra is rejtélyesek, bár már szereztem be Arnica-t meg Pulsatilla-t, mindkettő 30ch. Én azt vettem alapul, amit a Mecsi tett fel ide linkbe nemrég. De ott mindennél az erősebb változatott irták. Caulophyllum-ot már megrendeltem a gyógyszertárba, mert a 30-as nem volt. De akkor azt ne is szedjem csak a vége felé? Én sem szeretném idő előtt elinditani a szülést......
Málnalevél teát meg jövő héttől kezdem el inni.

Na megyek, bocs, hogy nem reagáltam a többi hozzászóláshoz, de nagyon sokat irtatok és most egyenlőre túl fáradt vagyok visszaolvasni. Alig alszom esténként, a 5x felkelés pisilni a minimum, és után csak nehezen alszom vissza. Jó hétvégét nektek, majd még igyekszem jönni!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Tényleg jó volt a mai fagyizás, szerintem egy pár óra dumcsi simán ment volna még, ha apronak nem kell mennie.

Jó, hogy a kis Döme és Dávid babák ilyen szépen fejlődnek!

Zsófi! Itt a babaneten is van a lakóhely szerinti topikok között egy szigetszentmiklósi. Esetleg érdeklődj ott a lányoknál doki ügyben.

apro! A Madarász utcai előadáson azt mondták, hogy semmi idegen tárgy ne legyen a kiságyban és ezeket a támasztókat is kiemelték. Ott a háton altatást javasolták. Ez mondjuk már három éve is így volt, de Cintia csak hason tudott jókat aludni, azóta is úgy alszik. Anyu mondta, hogy mi is csak úgy aludtunk tesómmal.

Császár témában nekem szerencsére nem ilyen rosszak a tapasztalataim. Nálam szinte semmi fájdalom nem volt utólag és azóta sincs. Már másnap simán mozogtam. Vjiszont a környezetemben én is láttam sok olyan császárost, aki nagyon megkínlódott.

Nekem estére jó buci lett a lábam, szerintem ez már így is marad a hátralévő napokban.

Jó éjszakát mindenkinek! Andi

KépKép
jazmin2005

A babafektetéssel kapcsolatban én azt hallottam, hogy állítólag oldalt egyáltalán nem szabad, az orvosok (ortopéd) nem ajánlják.
Még környezetemben nem is hallottam olyat, hogy oldalt fektette volna valaki a bébit, csak háton vagy hason. A SOTE-n végig háton volt, itt eddig (Péterfy) azt hiszem mindig hason. Fene tudja melyik a jobb. Szerintem amelyik a babának kényelmesebb.

Kép
felicia

Sziasztok:)

Felícia, nagyon édes Dávid baba, és tényleg nagyon jó, hogy ilyen szépen fejlődnek Döme babaával együtt!
További jó egészséget mindkettőjüknek !!!

Apró, én csak jókat hallottam ezekről a kitámasztó párnákról és be is szereztem egyet, szerintem hasznos dolog....

tényleg érdekes, hogy a fektetésben is hogy megoszlanak a vélemények, az Istvánban pl. szigorú oldalfekvés javasolt.

sniky

Andi, ha teheted pihentesd a lábad felpakolva minél többet, mást sajnos nem nagyon tehetsz .... nálam is hasonló a helyzet, estére a bokámnak se híre se hamva a lábfejem, meg mintha vki rátaposott és kilapította volna ;) tegnap este már dupla párnát tettem alá, hogy jó magasan legyen, most így egész jó, de nap végére tuti megint jól bedagad...

sniky

Nekem azért új teljesen a hát/has fekvés, mert így nagy a fulladásveszély, kaja után főleg.
Az ortopéd dokik tényleg azt mondják, hogy hosszú távon ne, csak az első pár hétben amíg összezáródik az az izom, ami nem engedi visszabukni az összes tejcsit. Aztán tényleg nem jó már az oldalt fektetés.
Nekem ezek az infóim.
Mindegy, én beviszem a kórházba, aztán majd legfeljebb nem használom.

Azt hiszem tényleg jó az esti 1 dl vörösbor. Amikor megiszom, tudok aludni, amikor nem, akkor minden órában szemezek a digitális órakijelzővel. :?
Plusz a keményedéseket is elmulasztja. Nem hittem el sógoromnak, de ha egyszer orvosi utasítás, kénytelen vagyok betartani. :oops: :lol:
Ma is 9-ig aludtam, mint a tej, bár volt mit pótolni.

Dia, a nagy ch-s caullo fájdalmat csillapít, nem tágít, így előre azt nincs értelme szedni sztem.

Andi, szörnyen :oops: , de sajna mindenképp be kellett ugranom a melóhelyre számlát leadni, így is közel 1 órát ültem az invitelnél és munkaidő vége előtt 4 perccel futottam be. Rém boldogok voltak, mondanom sem kell. :)

Nekem is szép estére a bokám, de reggelre sem nagyon megy vissza, csak picit.
Viszont a kezeim egyre durvábbak, már nem csak éjszak zsibbad, hanem kb. mindig. Most is le akar szakadni könyöktől a bal karom. :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziazstok!
csak érdekességképpen tettem fel...

Nekem is soknak tűnik a sok homeos bogyó én is csak a málnalevél teát iszom, meg a Caulophyllum 5 CH napi 2*5 db és a vajudás megindulásakor
Caulophyllum 30 CH
Cimicifuga 5CH felváltva

és utána az Arnica vérzéscsillapításra...

MIndenki vigyázzon ma is a,magára kettősfront van!

Felicia és Barbi gratulálok a csöppségekhez és kitartás a továbbiakban!
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök, az elmúlt egy hétet még nem olvastam vissza.
Csak a képeket láttam Felicia kisfiáról. Nagyon szép baba, gratulálok és minden jót kívánok nektek!

A mi hetünk nem a tervek szerint alakult sajnos. Múlt szombaton elutaztunk az Adriára, minden szuper volt, utazás, szállás, kaja, tenger, stb. Sajnos nem tudtuk sokáig élvezni, mert a párom nagymamája meghalt és így szerdán hazajöttünk, csütörtökön volt a temetés, azóta itt vagyunk anyósoméknál.

Remélem mindenki rendben és egyben van. Majd megpróbálom visszaolvasni az elmúlt hetet.

Vigyázzatok magatokra ebben a hőségben!
Vendég

Bende,
Én is olvastam a csípőficamról, szerencse, hogy manapság már alaposan szűrik és simán korrigálható. Csak nem túl kellemes szegénykének ebben a nagy melegben a terpeszpelus.

Felicia,
Nagyon szép a kisfiad! Csak így tovább!!

Csenge,
Részvétem, és sajnálom a nyaralásotokat!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szép reggelt Mindenkinek!

Remélem azért nincs itt senki, mert mindenki nagyon jól aludt és még pihizik az ágyban... :D :D

Mi fél 7-kor keltünk segítettem összepakolni a páromnak, mert a teesóját vitte motorcsónakozni... én nem mertem bevállalni a melegbe.

Én nagyon jókat alszom, sajnos az esti dinnye evésnek mindig 2-3*-i felkelés a vége, de annyira kívánom...

K.
Vendég

Képzeljétek megszületet egy barátnőm kisfia 40 és fél hetesen 53 cm és 3,25 kg. Tökéletes. A részleteket még nem tudom.

A fórumos babák születésével (annyira gyönyörűek) és a barátnőm szülésével ... azt hiszem egyre több bennem a várakozás, vágyakozás. A párom is már nagyon várja..képzeljétek az ágy fölötti zenélőt esténként bekapcsolja és hallgatja...

Azt hiszem nem csodálkozom a vitákon, mert és is olyan "kis" érzékeny lettem, mi ugyan nem vitázunk, mert a párom jól veszi a jelzéseimet.

Mit gondoltok a szülés előtti takarítási mániáról???? Én tegnap dög fárdt voltam kora délután, de nekiálltak kitakarítani a fürdőszobát, de úgy, hogy lemostam a csempét, a mosógép szűrőjét és a belsejét kitakarítottam. Közben kimostam az összes babaruhát, összekészítettem a csomagot... :)) Úgye, ez még nem az????
Vendég

Sziasztok!

Beleki, ez már az! Én a héten annyit jöttem-mentem, hogy nem is igaz. Egyszerre mindig legalább 3 dolgot csináltam, hogy haladjak. Mostam, vasaltam, rámoltam, közben meg azon aggódtam, hogy nem leszek kész. Most vidéken vagyunk, Keszthelyen, ahol végre pihenek, de minden gondolatom az anyaság körül forog.
Képzeljétek, tegnap estére nekem is úgy bedagadtak a lábaim, hogy azt hittem valaki suttyomban lecserélte őket, mert nem ismertem rájuk. Nagyon durván néztek ki. El is neveztem magam Shrek-nek. Ma reggelre kicsit jobban néznek ki, de most sem az igaziak. Gondolom Nikinek is ilyesmi lehetett a lába. Azért durva, hogy még kb. 4 hétig így fog kinézni, ráadásul már alig van lábbeli, ami feljönne rám. Epedve várom a jövő heti lehűlést.

szuszu

Sziasztok!

Dávid tegnap túlszárnyalta a születési súlyát. Már 2.180g. Ha ilyen ütemben halad, itthon fogyókúrára kell fognom... :lol:
A Péterfyben 3 óránként van etetés, de ő már 2 óra sem telt el, és mohón elkezdte szopizni a kiságyát. Nagyon keményen melózott rajta (párommal szétröhögtük magunkat), utána meg felháborodott képet vágott, hogy mégsem jön belőle semmi... :lol:

Kép
felicia

Sziasztok!

Felicia! A kisfiad továbbra is nagyon szép! És jó, hogy ilyen szépen gyarapszik!

Barbi! Kitartás! Döncivel biztos nem lesz semmi gond! Ha tudsz rakj fel képet róla! És ne terheld túl magad! Pár hete még felvágott hassal feküdtél! Csak óvatosan!

Csenge! Részvétem a nagymama miatt!

Homeós bogyókból én is a 30ch-sokat vettem: cimicfuga, caulophyllum, arnica. Szedni még egyiket sem szedem, de ezek szerint szülésig ezeket nem is kell. A cimicfuga 30-as mire is jó?

Velünk minden oké, csak két napja borzalmasan alszok. Kezdenek táskásodni a szemeim... Réka baba rendszerint (úgy 2-3-4 óránként) úgy dönt, hogy igenis kipasszírozza a gyomromat belőlem (tök mindegy neki van-e benne vmi vagy sem), így éjjelente hányingerre ébredek. Többször is. Napközben se nagyon tudok aludni, akkor is támad a gyomorsav, ha vízszinthez közeledek....
Most én is dinnyemániában vagyok, ami nagyon jó esik, és ha jól tudom nem is időzik túl sokat a gyomorban :wink: . Jól lehűt (bár ilyenkor RÉka elhúzódik és összegömbölyödik picire, gondolom nem tetszik neki az a hideg vmi), és legalább a szomjamat is csillapítja... A pisilés meg nem zavar :lol:

Apa tegnap esküvőn volt, már megint beleszeretett egy 4éves kislányba :-) Múltkor egy 3éves volt a kiválasztott. Szerintem már ő is nagyon várja Rékust. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a ma éjszakai front. Ha ezt kibírjuk, akkor sztem jövő 7végéig várunk még. Kicsit azért be vagyok tojva, mert a picur is rengeteget mozgolódik odabent, minhta már elege lenne a bezártságból....
Ha tudok, még jövök!

Vigyázzatok ebben a nagy melegben! Tegnap mi végigsétáltunk a Margitszigeten anyummal, míg Csabi futkorászott. Jól elfáradtam, de jól is esett a séta, mondjuk 9-11 között voltunk, és még nem volt nagy meleg. Ma azt hiszem ki se dugom az orrom a légkondis lakásból.
És még ne szüljön senki (hidegfront hatására se!), akinek korai lenne! Velünk már nagy gond nem lehet, sztem Réka elérte kb a 3kg-t :lol:

panna1

Felicia! Tényleg vicces lehetett a kiskrapek! AZért fogyóznia biztos nem kell majd!
Jaj, olyan jó lesz már idekint látni Rékát! Azt mondanom se kell, hogy ha nagyon ugrál, akkor az a bajom, ha meg nem mozog, akkor azon aggódok, hogy miért nem... Vagy ez kint is folytatódni fog?? Mármint ez az aggódjunk mindenen?! :shock:

panna1

csenge:sajnálom a nagymamát! :cry:

pöttöm: megjött pénteken a babakocsi Olaszo-ból!!! Nagyon tetszik és úgy csodálkoztam, hogy ilyen hamar megérkezett. Összeállítottuk, kipróbáltuk mindenhogy, le is fotóztuk, majd rakok fel róla képeket. Páromnak is nagyon bejön, egyfolytában áradozott, hogy milyen jó választás volt. :lol:

hétfőn meg megyünk a bútorokat beszerezni! most már mi is alakulunk szoba berendezésileg.

sophie: én jövő héten hívom a szülésznőt és akkor kell megbeszélnem vele, hogy mikor és hova kell menjek a ctg-re....úgyhogy nem tudom, hogy lehetne megbeszélni közös ctg-zést. :?
lei

Felicia! Gratula a zabagéphez. Mikor vihetitek haza?

Beleki, Szuszu!
Én is hasonló cipőben járok. Ma reggel nekiálltam kitakarítani a lakást és éreztem, hogy egyre hullább leszek, de mégsem bírtam abbahagyni. És főztem is kétfélét, hogy éhen ne haljunk. Egyszerűen jövök- megyek a lakásban és rájövök, hogy ez zavar, mert nem ott van, ahol lennie kéne, vagy nem elég tiszta. Mostanában semmi sem elég tiszta!!!de ez mára nagyon eldurvult.
Csenge:
részvétem a nagyi miatt, biztos nagyon szerette volna látni a dédunokáját...
Lei: várjuk a fényképeket, őszintén szóva már fogalmam sincs, milyen babakocsira fájt a fogad

Megyek eszem egy kis dinnyét, no meg megyek pisilni. Őszintén szólva ezt utálom a legjobban. a másfél, vagy óránkénti pisilést. Ráadásul visszatért a folyásom, holnap mehetek dokihoz, hogy írhjon fel valamit...
Nem tudom mivel ártok jobban, ha kezelem, vagy ha nem és szüléskor megfertőzödik valamivel a gyerkőc....
bende

Sziasztok!
Visszaolvasni sajnos nincs időm, de Felíciát láttam, Gratulálok, és örülök, hogy mindketten jól vannak.
Én most éppen szökésben vagyok, olyan nagy csend volt a kórházban így vasárnap délután, hogy úgy ítéltem meg, senkinek fel sem tűnik majd, hogy eljöttem 1-2 órára :) :)
Szóval a kórházba bejutni könnyű, de kiszabadulni, nem lehet :(
Igazából fogalmuk sincs, hogy a magzatvíz szivárog-e belőlem vagy sem :( Minden nap csinálnak nst és két naponta uh-ot, de nem látszik, hogy fogyna a magzatvíz, a babával minden tökéletesen rendben van, valamiért mégsem engednek hivatalosan haza. Már azt is megemlítettem, hogy akár saját felelőségre is, de mindenképpen haza akarok jönni, de azt mondták szó sem lehet róla, az egyetlen indokuk az, hogy még van egy két vizsgálat (vérvétel, és kenet) aminek nem jött az eredménye, és ha megvan, akkor visszatérhetünk rá, hogy haza engednek-e vagy sem, elméletileg ez holnap lesz...de már nincsenek illúzióim, innen nem lehet kiszabadulni, szerintem csak akkor engednek ki, amikor meglesz a baba :roll:
Ráadásul annyit stresszeltem magam az elmúlt néhány napban, hogy az idegeskedéstől elkezdtem kinyílni, 1 nap alatt 1 ujjnyit, azóta nem néztek...egy újabb indok nekik arra, hogy miért nem jöhetek haza...
Summázva: ha egyszer kijutok, akkor már csak 2 perces fájásokkal vagyok hajlandó visszaindulni a kórházba, és még egyszer nem indulnék el :( Semmivel nem vagyok okosabb, mint szerdán voltam, amikor elindultunk, és úgy érzem magam, mintha börtönbe zártak volna... Jobb lett volna ettől mindkettőnket megkímélni.

Remélem mindenki jól van, Binyek: a jó társaság elkelne
:wink: Szerintem jövő hétfőn találkozunk, addig talán meg is szül a szobatársam :)

Kellemes hetet nektek, ha van valami fejlemény, akkor Laci jelentkezik majd helyettem :)

Nagyon vigyázzatok magatokra!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka,
További kellemes raboskodást! Reméljük, hogy azért holnap hazaengednek!!!!

Felicia,
Minden pasihoz a hasán keresztül vezet az út :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak vendégék jönnek-mennek, szóval gyak gyorsan jövök, olvasok, aztán ki is kell kapcsolnom a gépet!

Felícia, gratula a kisfiatokhoz! Nagyon édes fickó! Holnap reggel szorítunk, biztosan minden rendben lesz!!! ;) Fel a fejjel!

Csenge, sajnálom a nagyit! :(

Sziszka, nem akarom én az ördögöt a falra festeni, de ez legyen a legkevesebb gondod, hogy a kórházban fognak! A főnököm feleségének szivárgott a magzatvíze, és arra is eléggé sokára jöttek rá, szóval inkább vizsgáljanak ki alaposan, és szülj természetesen, mint egy sürgősségi császárral! Szóval kitartást! Ha megjönnek az eredményeid, akkor biztosan hazajöhetsz! Kitartást!!!

Lei, ja, tényleg, nektek (választott szülésznősöknek) biztosan a szülőszobán csinálja majd a választott szülésznő az NST-t, vagy CTG-t. Ágival megyünk a Bártfaiba, mert nekünk nincs szülésznőnk! ;)
Legalábbis, én így gondolom, bár lehet, hogy ettől függetlenül ti is a Bártfaiba jöttök... Majd meglátjuk!

Na megyek, majd még jövök! ;)

sophie27

Sziasztok!

Csenge, nagyon sajnálom. :cry:

Felícia, nagyon szorítok neked, ügyes légy!

Én is csak beugrom, mert rohanunk szülinapozni, előtte, meg sajnos kutyinézőbe. Páromék ebe nem áll fel több mint egy hete, valószínüleg lebénult, és egyre rosszabb. Mi meg nem hozhatunk döntést, mert a család épp táborozik. Így csak nézzük egyenlőre, ami borzasztó. :cry:

Majd még jövök este, kíváncsi vagyok, hogy sikerül a versenyfuti apummal, aki azt hiszi, elvisz ma bennünket vacsizni, pedig mi visszük őt, csak ezt vele nem lehet megbeszélni, mert akkor el sem jön. Komolyan úgy kell nála taktikázni, hogy teljesen leizzasztja az embert. És ha tudná, hogy még ajándék is lesz! Azért remélem jól sül el, nővéremet tegnap kitessékelte az ajándékával együtt, nem fogadta el. Remélem ma ezt nem akarja velünk is eljátszani. Drukkoljatok!
:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Én is csak bekukkantottam, nem rég értünk haza. Tegnap rávettem apát, hogy mozduljunk ki a panelből, mert becsavarodok, ha nem ;) Így elmentünk Dunabogdányba barátokhoz lazulni :) nagyon jó volt, főztünk bográcsban zöldbabgulyást és istenien aludtam a faházban a nyitott ablak mellett :)

Csenge, nagyon sajnálom a nagymamát, fpgadjátok őszinte részvétem!

Apró, szorítok, hogy jól sikerüljön az este ;)

Sziszka, te csak ne nagyon szökdöss el a kórházból, biztos megvan rá az okuk, hogy nem engednek még haza, kitartás és fogadj szót ;)

na most megyek megnézem a madártejet, hogy kihűlt-e már :))

jók legyetek, vigyázzon mindenki magára! Jöhetne már az a hidegfront, nem bánnám, mert veszettül szenvedek a melegtől....

sniky

Csenge, részvétem a nagyid miatt. Mi is két nagyszülőt veszítettünk el egymás után mielőtt a dédunoka megérkezett volna, de én mindig arra gondolok, hogy valaki elmegy, valaki új pedig megérkezik.

Annyira örvendeztem a lehűlésnek, hogy közben arra nem is gondoltam, hogy a fronthatástól akár szülések is beindulhatnak. Remélem mindenkinek bentmarad még a babája egy darabig.

szuszu

Drágáim
Eltüntem napokra....
Július 11.én megszületett az édes kicsi Pöttömkém....
már nem élt....
Össza vagyok törve,testileg-lelkileg
Kemény az élet.
Majd irok bővebben később.
Nincs erőm most ahhoz,és az elmúlt napok történéseit se olvastam.Született Babuci DÖME óta????
Jól van???És Felicia?És Panna?Rékababa pociban???

Sziasztok!Minden szépet Nektek!
Eszti
ivaneszter

Eszter, jézusom, ez tragédia, el se tudom képzelni, hogy történhetett :evil: Kérlek vigyázz Magadra nagyon és fogadd őszinte részvétemet... Nagyon nehéz lehet most Nektek :cry: Várunk vissza, ha lesz erőd írni...

Felicia babája is megszületett, gyönyörű kis legény és jól van, szépen eszik...

És Lanyané ikrei születtek még meg, de ő mostanában már nem ír ide, lehet hogy nem ismered.

yuyu79

Sziszka remélem nem bukott le, nem kis bátorság, hogy csak úgy kiszökik ;-) De nem értem miért tartják bent...

Nálunk jól telt a hétvége, és minden rendben, csak nagyon meleg volt, ezt Ti is biztos észrevettétek...

Hihetetlen, amit Eszter írt, eszembe se jutott volna, hogy az utolsó hónapban ilyesmi megtörténhet bármelyikőnkkel :cry:

yuyu79

Eszter, nem tudom mit is írhatnék, ezt felfogni sem lehet :cry: Sok erőt kívánok ennek a tragédiának a feldolgozásához.
Vendég

Eszter! Nagyon sajnálom ami veletek történt! Ha van hozzá energiád írd meg nekünk, hogy mi történt pontosan. Bárcsak mondhatnék valami vígasztalót, de ebben a helyzetben szerintem csak az idő fog segíteni, hogy megnyugodjatok.

KépKép
jazmin2005

Megállt bennem a tej a szörnyü hír olvastán! Borzalmas! Hogy lehet a sors ilyen kegyetlen!? Nem tudok sajnos semmi vígasztalót írni, minden szó közhelynek tünhet. :(
Kívánom neked/nektek a mielöbbi testi és lelki felépülést!

Barbi
maass

Hello lányok!

megjöttünk kemény út volt hazafelé az M7esen 10-el haladtunk hazafelé. Elég uncsi volt a lentlét ebbe a nagy melegbe semmihez nem volt kedvünk csak aludni meg néha enni. Hát meg is látszik. De a cicámat annyira jó volt látni és úgy bújt hozzám. Egész napra az árnyékommá vált és este jött hozzám aludni a lábamhoz. Aztán bucsuzásnál megint nagy sírás hogy nem látom most vagy 3hónapig tuti. De hát ez legyen a legkevesebb.

Hú ez a sok rossz hír , jaj istenem rossz olvasni is.

Eszit nem tudom mi történhetett, de nagyon sajnálom ami történt veletek. sok erőt most neked mást nem tudok írni. Majd ha úgy érzed jelentkezz!!

Csenge részvétem a nagyid miatt!

Amúgy én is eléggé aggódóvá váltam mert egész hétvégén alig mozgolódott Áronka. Csak akkor mozdult meg amikor kicsit hüvösebb lett az idő de akkor is csak pár mozdulatot tett. Meg volt hüvelyen belül egy kis vérzésem de lehet csak megsérült a nyálkahártyám nem tudom. Mert azóta semmi.

Ctg: szerintem nekünk is akiknek van szülésznőjük ugyanott csinálják a vizsgálatot mert a bábaszobából elvitték a gépet, azóta lehet még nem került vissza úgy tudom de holnap már többet tudok mert millió kérdésem van a szülésznőmhöz ugyhogy holnap meginvitálom egy randira a kórházba. Viszont nekem az eredményemet csak 38hetesen fogja először látni a doki remélem azért aki csinálja a vizsgálatot elmondja hogy most jó vagy nem vagy minden oké e.

Na elteszem magam tentézni, holnap még reakciózok jóéjt!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Nem írom, hogy jó reggelt, mert elolvastam, amit Eszter írt. Borzasztó. Én sem gondoltam volna, hogy most már bármelyikünkkel valami baj történhet. Nem is írok most többet, mert elkezdtem én is parázni....
Lehet, hogy most egy ideig nem is jövök. Ez nagyon-nagyon rossz hír volt, bennem most már csak az volt, hogy bújjon elő a manónk, fel sem merült, hogy valami baj lehet. Most viszont nagyon elkezdtem aggódni.

Eszter! Szívből sajnálom, ami veletek történt, de azt hiszem ez még nagyon sokáig feldolgozhatatlan lesz. Kívánok Nektek sok-sok erőt és kapaszkodjatok össze a pároddal, mert ezt csak így lehet elviselni.

Puszi Mindenkinek.
bende

Eszter, kitartás a nehéz napokban! Remélem ott van veled a párod, aki segít feldolgozni a történteket.
Ilyenkor már tényleg senki nem gondol arra, hogy bármi baj lehet, de szerintem próbáljunk meg a történtek ellenére így is maradni, mert nem szabad negatív gondolatokkal eltelni.
Most pedig megyek a szülésznőhöz, az első nst-re. Vigyázzatok magatokra és a babákra!

szuszu

Eszter fogadjátok őszinte részvétünket! :cry: szavakkal nem lehet kifejezni ilyenkor mit érez az ember....kitartás az elöttetek álló nehéz időhöz! :cry: remélem egymást sikerül vigasztalnotok és rengeteg szerető ember, családtag, barát vesz benneteket körül, aki átsegít benneteket ezen a tragédián!
Vendég

Sziasztok!

Eszter, felfoghatatlan, amit írtál, és komolyan mondom, hogy nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled/Veletek történt! Én is, mint a többiek is, el sem tudtam képzelni, hogy ilyen nagy babákat bármi baj érhet, szóval iszonyatosan ledöbbentem! Kitartást, és kívánom, hogy az idő mindent, amit csak lehet rendezzen a lelkedben!!! :(

Többiek pedig vigyázzanak magukra!!! :(

sophie27

Sziasztok!

Nem is tudok reagálni semmire...

Eszter, Őszinte részvétem,és nagyon sok erőt kívánok. :cry:

nicike

Sziasztok!

....nagyon sajnálom! Tegnap éjfél körül beléptem és olvastam, mi történt...egyszerűen nem tudtam/ tudok mit írni! Egész éjjel nem aludtam, ez volt bennem, mert soha nem gondoltam volna, hogy ilyenkor még történhet tragédia!

Eszter: Nagyon sok erőt kívánok Nektek!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Jobb reggelt mindenkinek!

Eléggé sokk hatás alatt vagyok szegény Eszti miatt amit írt, elég rosszul aludtam emiatt. Borzalmas tragédia és felfoghatatlan ami történt. Azt hiszem ma nem leszünk valami bőszavúak csak együttérzőek! :cry: :cry:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?