Új privát üzeneted érkezett!

Encike miért tesztelsz, még nem kell megjönnie nem?

Rena a lugosítás is olyan érdekes. A férjem azt mondta, hogy hülyeség, mert régen még nem voltak ilyenek. De régen nem is ettek ennyi szart.
Szerintem ha valaki hisz benne, akkor lesz hatása. Most két csaj, akik 3 éve próbálkoznak, elkezdték inni ezt a port és 1-2 hónapon belül terhesek lettek. Egyik se állítja, hogy biztos ettől, de lehet, hogy ez is segített, mert állítólag a szervezetet, a szövetkeet megtisztija a "mocsoktól". Egyébként az íze nagyon rossz. Mindenképpen megírom, hogy ér-e valamit.
timejka
 
 


szövetkeet = szöveteket
timejka
 
 


Rena ezt találtam a Basicoról:

A szervezet túlsavasodása ellen hat. A szervezet sok problémájának sok esetben az az oka, hogy a sav-bázis háztartás felborul. Segít a szervezet méregtelenítésében. Bejuttatja a szervezetbe a létfontosságú ásványi anyagokat. Magasabb szintű általános jó közérzetet biztosít. Segítségével jobban felszívódnak az ásványi anyagok.
HATÁSAI:
 Ásványi anyag pótlás: calcium, kálium, magnézium
 Nyomelem pótlás: szelén,vas,mangán,réz,cink
 Oldható rost: inulin tartalma miatt a felesleges nátrium kiürül
 Bázikus hatása miatt segít az anyagcsere visszaállításának egyensúlyában
MIRE MEGOLDÁS A TERMÉK?
 Annak aki sok kávét, kólát fogyaszt
 Daganatos betegségek megelőzésére, gyógyítására
 Gyomorégéssel küszködőknek
 Refluxosoknak
 Gyomorsavas problémákkal rendelkezőknek
 Telítettségérzés esetén
timejka
 
 

 
 

Timi!Köszönöm,hogy leírtad!

Kép
rena85
 
 


Igen még tényleg korai volt, majd 7végén még ellövök egyet, ha nem jön meg.
encike 2
 
 


Asszem megint megjön a bajom. De ugye már megszoktam.
timejka
 
 


Ez a mi sorsunk!
encike 2
 
 


Timi,Encike!Kérek egy kis optimizmust!Nem szabad feladni!

Kép
rena85
 
 


Rena én már annyi mindenben hittem. Azért nem adom fel, akkor jön a baba, amikor úgy érzi.

Viszont már neked is jöhetne nagyon.
timejka
 
 


Szép estét mindenkinek!

Rena! Nem igazán tudom,hogy mi az a endometrózis, de már hallottam valamikor. Amint látom a vonalzódon már az egyharmada lement. Kitartást a továbbiakban. Jó lenne ha már ez tényleg használna. A tesódnak gratulálok, és jó egészséget nekik, és sok-sok boldogságot a kis herceghez.

Encike!
Talán tényleg csak korai volt a teszt. Bízzunk benne.
Kérdezted, hogy miből vizsgáztam. Egyetemre járok, vagyis jártam, most államvizsgáztam, de lehet, hogy mégsem csak jártam, hanem folytatom tovább, és maradok még két évet. Szóval most csütörtökön megkapom a magyar-német szakos tanári diplomámat, de ha még két évet tovább járok, akkor magasabb fokú diplomát szerezhetek. Ezt még augusztusig eldöntöm. Egyelőre nagyon jó, hogy nem kell tanulnom. Így egész tűrhető az élet. Így csak a 4 gyerek van. :lol:

Kriszti!
Nagyon ügyes a kislányod. Nálatok mennyire van kényeztetve? Kikapkodják a nagyok a kiságyból? Mert nálunk a két nagyot nem győzöm leállítani, hogy azért nem kellene állandóan kikapkodni.

Timi!
Hátha mégsem jön meg.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Jobb is,hogy nem kellett megismerkedned az endóval mert ez egy alattomos betegség.Nincs rá gyógyszer sajnos csak próbálkoznak a kiirtásával a ciklus leállítása által.Próbálok pozitívan hozzáállni és bízni abban,hogy lesz nekem is kisbabám!Még 2 hónapig tart a kezelés.Átadom a gratulációt,annyira imádom a babát gyönyörü jó baba egyszerüen megtudnám zabálni.Gyerkőcökkel minden ok?

Timi!Nem adjuk fel! :wink:

Kép
rena85
 
 


Rena sikeres lesz a kezelés és utána jön is a várvavárt baba.

Gratulálok Marika ismét!
timejka
 
 


Marika!
Gratula a vizsgádhoz, és ha teheted még azt a 2 évet végezd el!
encike 2
 
 


Timi!Aranyos vagy!Remélem igazad lesz!

Kép
rena85
 
 


Csajok!
Ma reggelre beköszöntött piri.
Várhatott volna vagy 9 honapot!
encike 2
 
 


Encike ez szomorú. Másik topicba írtak egy termékenységi teáról, több teát kell összekutyulni. Lehet, hogy elkezdem inni.
timejka
 
 


Mi ez pontosan????
encike 2
 
 


Rena!
Egy kicsit utána olvastam a bajodnak, hát a reakcióm :cry: Viszont lehet kisbabád, azt is olvastam. Ez azért mégiscsak bíztató. Képzeld el, ha valami olyan baj lenne, ami kizárná a babavállalást. Szóval akármilyen csúnya és titokzatos is, akkor is csak pozitívan. Amúgy a te esetedben mi van a lombikkal, és az inszeminációval? Ez nem segítene?

Encike!
Kár, hogy megjött :cry:

Timejka!
Csak igyad!!!!!! Szerintem jól teszitek, hogy ezeket is próbáljátok. Valaminek segítenie kell!!!!!!! Hátha épp ez lesz az.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Előbb ki kell iktatni belőlem az endót mert a méhemben van és ezért nem tudott eddig megtapadni egy babóca sem. :cry: Utánna lehet,hogy inszem lesz mert a magán dokim azt javasolta.Mindenképpen csak pozitívan állok a dologhoz,a tesóm kisfia sokat segít ebben!A te tesódnak sikerült már a baba?

Kép
rena85
 
 


Timi!Szerintem is próbáld ki hátha bejön! :wink: Amúgy mi ez?

Kép
rena85
 
 


Na leendő kismamák! Átmásoltam a másik topicból.

"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)

- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve

- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)

- cickafarkfű (1.)


- palástfű (2.)

Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.

Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

Nekem most már meg kell várnom, hogy meg jöjjön, illetve ne jöjjön meg és utána elkezdem. Mi bajom lehet? Inább ez, mint a gyógyszerek.
timejka
 
 


MI A FENE VAN ITT? HOL VAGYTOK?????????????????????????
timejka
 
 


Hali!
Jöttem bucsut venni, de csak 1 hétre, mert megyünk holap nyaralni.
Jok legyetek!
encike 2
 
 


Sziasztok!
Encike!Jó nyaralást!

Timi!Itt vagyok!

Kép
rena85
 
 


Rena hol vagy? Hovamentek nyaralni?

Encike jó pihenést!

Marika szia.
timejka
 
 


Timi!Balatonra megyünk,már nagyon várom!Veled mizu?

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Ma megkaptam a 2. szurit,szerencsére nem fájt,már úgy hozzá szokom a fenékbe szurikhoz,hogy csak na.Először 5 gynevac szuri most meg ezek a szurik,már meg sem érzem őket!Még augusztus elején lesz egy szuri,szeptben egy ellenőrzö uh. és ha minden ok akkor kezdhetjük a próbálkozást!Már alig várom! :D

Kép
rena85
 
 


Rena csütörtökön kell nem megjönnie.

Augusztusb lesz az utolsó szurid és utána jön a bébi.

Mi nem nagyon megyünk nyaralni, már voltunk egy hosszú hétvégén, még augusztusba megyünk Balatonra 3 napra.
timejka
 
 


Timi!Remélem nem jön meg! :wink: Remélem tényleg babás leszek ősszel!

Kép
rena85
 
 


Rena!
Hajrá szeptember!!!!!

Látom, vagyis olvasom, hogy nyaralás a téma. Hát Encike és családja most éppen nem fogta ki a jó időt :cry: Szegény :cry: De talán megjön a jó idő. Épp az egyik ismerősünk is most utazott a Balatonra, és a férjemmel arról beszélgettünk, hogy egy átlagos anyagiak között élő családnak milyen nagy csapás ha rossz idő van az üdülés idején, hiszen nagynehezen összekuporgatja a pénzt, aztán meg nem tudja kihasználni.

Timi!
Hát akkor miért mondod, hogy ti nem mentek nyaralni, amikor mnár voltatok hosszú hétvégén, és majd mentek még 3 napra? Ez is nagyon jó. Mi sehova sem megyünk. Kell másra a pénz, és a babuci is kicsi még. Úgyhogy talán jövőre, ha lesz miből.

Kép
tulipán75
 
 


Marika hosszabb nyaralásra gondoltam. Nekem ez 2-3 hosszú hétvége is jó. A nászuton voltunk 97-ben, majd tavaly Horvátországba. Mondjuk a párom külföldön dolgozott, azért nem mentünk sokáig nyaralni.

Hugomék Olaszba vannak, nincs jó idejük.
timejka
 
 


Sziasztok lányok!!!!Marika!Nálunk is el van kényeztetve a kisasszony,hisz a nagyobbik lányom állandóan hurcolja,eggyet nyikkan,már veszi is ki a kiságyból!Én meg már nem bírok vele :lol: :lol: 8így jártam :lol: :lol: )Lányok szerdán este 22.30-kor lessz a HÍR-TV Gyógyhír című magazinban,hogy-hogy segítik elő Immunterápiával a gyermekáldást!Többet sajna nem tudok,mert csak a bemutató előzetest láttam!Jó éjt mindenkinek:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Szia Kriszti! Ez érdekes lehet, csak az a baj, hogy én olyankor alszom.
timejka
 
 


Sziasztok!

Marika!Köszönöm a bíztatást!

Kriszti!Ha fenn bírok maradni megnézem,biztosan érdekes lesz!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok csajok!Elfelejtettem leírni,hogy a gyógyhír magazint a neten is meglehet nézni késöbb,sőt az összes többi adás is fönnt van a Hír-tv honlapján!Bocsi,hogy ez elöbb nem jutott eszembe :oops: Sziasztok:Kriszti (holnap reggel 9-kor ismétlik)

Kép
flacsikriszti
 
 


Szisztok! Sehol senki?

Érkezik a mensi, mert nagyon fáj a hasam.

Veletek mi van?
timejka
 
 


Timi!Sajnálom!Biztos,hogy a mensi?Iszod a "lötyit" amit írtál?Remélem használ!

Kép
rena85
 
 


Rena megjött a bajom, a lötyit iszom. Most ha lesz tüszőm akkor inszem, nem várok tovább. Elég volt a várakozásból. A lötyit még fogom inni, ha 7 fölé megy a PH akkor nem muszály inni, nekem múlt héten volt 6,8.
timejka
 
 


„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest
 
 


Timi!Sajnálom,hogy megjött! :(

Hajrá inszem!Jól döntöttél,hogy végre elkezded!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy így betörök közétek, próbálom megismerni a Jónás- módszert. Ti biztos otthon vagytok már a témában. A helyzet az, hogy nekem a J nap a ciklus 8. napjára esik. Ennek ellenére működhet a dolog? Ebben a hó-ban a 14. napon is még csak 6 mm volt a nyálkahártya vastagsága. Ez is kevés, pláne egy héttel korábban vajon meg tud tapadni...
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok a babásodáshoz Nektek is :) :) :)
virág12
 
 


Szia Virág!A Jónás módszernél a holdállás a lényeg mert ha a hold úgy áll ahogy a születésed pillanatában akkor vagy a legtermékenyebb,mindeggy,hogy a ciklus hányadik napján van.Akár mensi alatt is sikerülhet.nyugodtan kérdezz!sok sikert kívánok neked is!

Kép
rena85
 
 


Köszönöm rena választ, kedves vagy! A mikroszkóp termékenynek mutatta ezt az időszakot, persze én nem akartam hinni a szememnek. Próbálkoztunk azért. Kinyomtattam ez egész évit, de remélem nem lesz szükség már rá!
virág12
 
 


Rena most már nem érdekel a férjem, úgyis rábeszélem. Már nem várok, minek, csak megy az idő.

Szia Virág! Üdv közöttünk!
timejka
 
 


Virág!Szivesen!Ha van még kérdésed nyugodtan írj!Remélem tényleg nem lesz szükséged az egész évire!Ha a mikroszkópod is kimutatta akkor biztosan úgy van!Remélem sikerült!

Timi!Igazad is van!"Csapj az asztalra otthon",hogy igenis meglegyen az inszem!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a Balcsirol, nagyon tuti volt minden. Később visszaolvasok.
Teszek majd képeket.
encike 2
 
 


Szia Encike!

Rena képzeld el nem is beszéltem a párommal az inszemrl és ma megkérdezte, hogy mikor lenne és ki csinálná? Na mit szólsz? Remélem lesz szép tüszőcském.
timejka
 
 


Timi!Ez nagyon jó hír!Ezek szerint ő is nagyon szeretné!Mostmár biztosan minden rendben lesz!És szép nagy tüsződ is lesz!

Kép
rena85
 
 


Rena remélem a tüszőcském jól viselkedik majd.

Már csak 45 nap és vége Rena? Hogy bírod a várakozást?
timejka
 
 


Timi!Biztosan minden ok lesz a tüszöddel! :wink:
Hát lehet,hogy nem csak 45 nap mert miután megkaptam a szurit lehet,hogy 1-2 hónapra rá jön meg először,és csak utánna lehet próbálkozni.Az,hogy mikor jön meg állítólag egyén függő,remélem nálam minden ok lesz!Amúgy nagyon nehezen bírom.Most egyszerre 3 ismerősöm is kismami lett.Remélem én leszek a következő! :!:

Kép
rena85
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?