Új privát üzeneted érkezett!

Misszike:Sajnálom nagyon! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszi csajok!
Még azt sem hittem el igazából,hogy babám lesz és tessék most meg már nincsen! Nem keseredem el (nagyon) volt oszt.társam is így járt,aztán 2 hónapra rá már ismét babás lett!
Miért mondják azt,hogy ilyenkor ahogy megpiszkálják a méhet könnyebb utána teherbe esni? (az ápolónő szerint erősödik) Pussz!
misszike
 
 


Na előzetesen a képek,holnap jövök bővebben!!!
www.vasutasnap08.annus.fotoalbum.hu

annus11
 
 

 
 

Misszike!

Örülök hogy ilyen optimista vagy!!!Így is kell!!!És igen,azt mondják utána nagyobb az esély a teherbe esésnek!Persze 3 hónapot szoktak mondani hogy várni kell,de sokszor a szervezet már hamarabb készen áll,max lelkileg az ember még nem áll készen...Illetve ezalatt az idő alatt esetleg megnézik hogy mi lehetett a baj,és akkor arra figyelnek legközelebb!


Na nekünk nagyon jól telt a hétvége!Szombaton vasutasnap,egész nap heveréztem :lol: ettünk,ittunk.Vasárnap ugye a peca,na itt is legikább heveréztem.De annyira elfáradtam.....Mindkét nap ilyen este fél 8 volt mire hazaestünk.Itthon meg szalad a lakás...én meg lelkesen futok utána,legalábbis a mai nap :lol:
Az ebéd pedig túrós csusza lesz harcsapaprikással(természetesen abból amit tegnap fogtunk).

annus11
 
 


Szebb napot mindenkinek!

Misszike!
Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De fő az optimizmus..... pár hónap múlva megint ott lesz a babád a pocidban, meglásd :wink: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Három egér beszélget egy bárban az éjszaka közepén. Az első egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd a második egérhez fordul:
- Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiveszem a sajtot, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal, így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztő gyanánt -, aztán meglépek a sajttal!
A második egér rendel két Bloddy Maryt, felhajtja mindkettőt, a két poharat odacsapja a pulthoz majd így szól:
- Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez.
Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal:
- Nekem nincs kedvem itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megdugni a macskát.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok!

Hazaértünk anyuéktól, igen vegyes élményekkel...
Nekem szombaton megjött piri, de úgy rendesen, ma reggel még az ágyneműmet is le kellett cserélnem. Ez iszonyat! Ennyire erős még sosem volt. Na mindegy. Így tegnap elkezdtem szedni a Clostit, iszom a teát és szedem a barátcserjét. A ciklus.hu-n meg valamit elbaltáztam, mert sem a gyógyszereimet nem tudom beírni, se a ciklusomat nem mutatja. De most írtam nekik, hogy segítsenek.

A másik, hogy lent voltunk a Balatonon szombaton, erre Dani vasárnap reggelre belázasodott (ezt már másodszor játszotta el), és ráadásul panaszkodott, hogy fáj a pocija és hányt is.
Most nem vittem el bölcsibe, meglátjuk mi lesz ma, ha megint lázas lesz, viszem a dokihoz, ha nem, akkor csak egy kis gyomorrontás lehetett neki. Merthogy ettünk jó kis lángost....


Misszike!
Nagyon sajnállak. Nem is tudok most semmi okosat mondani!
Fel a fejjel aztán meg majd teljes gőzzel előre!!

Kép
oriandy
 
 


Misszike, nagyon sajnálom. Ha bármiben segíthetek, fordulj nyugodtan hozzám is. És én is hallottam arról, hogy ilyenkor az ember könnyebben esik teherbe, mert a méh így már emlékszik erre az állapotra.

Gabi, merre jársz? Teszt?

Nekem már csak egy hét, és nyaralunk. Ráadásul főnök holnap utazik el, úgyhogy pihisebb időszak jön. Már elterveztem, hogy ha szükséges, jövő hétfőn csinálok tesztet, hogy még nyaralás előtt kiderüljön minden. Aztán ha a teszt zebra lesz, akkor augusztus 6-án megyek dokihoz, és rákövetkező héten már otthon pihizek. És nagyon-nagyon vigyázok a babócára. Na csak a próféta szóljon belőlem.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Misszike az a jó, hogy ilyen pozitivan állsz hozzá. Nekem is volt vetélésem a Bence előtt. Tudom ez nem vigasz, csak azért írtam, hogy a vetélés után szültem.

Andi egyszer én is nagyon véreztem, de annyira, hogy a legnagyobb dugót kellett használnom és vastagabb betétet. Azóta se volt ilyen hál' istennek.

Tessza tényleg a próféta szóljon belőled. Én pénteken tesztelek egy pozitivat. Csütörtökön kell nem megjönnie. Ha meg megjön, akkor majd legközelebb.
timejka
 
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Misszike, én is csak annyit tudok mondani, mint a Többiek:nagyon sajnálom.
Annus, tök jó lett a hajad :)
Nálam annyi van, hogy a doki semmi jóval nem bíztatott. Azt mondta, meg kellett volna már jönnie...úgyhogy most várunk, augusztus 11-én megyek UH-ra, ha addig sem jön meg. Aztán újra kezdődik minden: meghozzuk a vérzést Duphastonnal, utána valami agresszív kezelést ígért. De azt mondta, ha az sem segít, akkor lombikra javasol. Nem gondoltam, hogy ilyen "súlyos eset" vagyok. Úgyhogy szeptemberig minden kiderül.
Kexi
kexi
 
 


Kexi!

Hát akkor drukkolok h megjöjjön!!!Ha meg nem,akkor szorítok h a lombikkal minnél elöbb összejöjjön!!

Timejka!
Akkor lássuk amjd azt a + tesztet pénteken :wink:

Tessza!
Neked is mennek a drukkok a + teszthez!!

Nekem 27én nem kéne megjönnie,addig nem is szándékozom tesztelni,remélem ki is bírom :roll: Elméletileg jövőhét szerdán már csinálhatnék....de nem fogok :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Drukk a tesztelés előtt állóknak!!!

Hoztam vicceket:
Kisgyerek kérdi az apját:
- Apa engem a gólya hozott ?
- Persze kisfiam
- És anyu régen jól nézett ki?
- Persze kisfiam
- Akkor miért a gólyát dugtad meg ?


A tömött pesti buszon két barátnő beszélget:
- Képzeld, lehet, hogy gyerekem lesz!
- Hát ez nagyszerű, és kitől?
- Nem tudom, nem tudok hátrafordulni.


- Nagyon hiányoztam kedvesem, amíg két hétig távol
voltam?
- Óh! Hát nem voltál itthon?


A kórházba sebesültet hoznak:
- Nős? - kérdezi az orvos.
- Nem, autóbaleset.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Na, tegnap már semmi baja nem volt Daninak, így ma el is vittem a bölcsibe. Meglátjuk mi lesz, de szerintem csak valami nem esett jól neki, ezért hányt ill. volt lázas.

A hőmet most mérem (amennyiben Dani is engedi) és képzeljétek: már most sokkal magasabb, mint eddig a ciklus többi napján!
Így alakult eddig:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 80000_.png

Ki érti ezt! A múlt hónapban meg 36,3 fölé talán nemis igen ment.

Annus!
A hajad negyon jó!!!!!
Drukkolunk hogy piri ne jöjjön 27.-én sőt sokáig ne látogasson meg!!

Tessza!
Neked is drukk!! Ha zebrás leszel, akkor a Balatonnál csak csínnyán a fürdőzéssel, mert nem túl tiszta...

Kexi!
Sajnálom, hogy nem jó dolgokat mondott az orvos, de reméljük ez a lombik szó megijeszti majd a babócát és inkább magától fog jönni!!!!

Kép
oriandy
 
 


Kovács úr a feleségével és az anyósával nyaral
Jeruzsálemben. Egyik
nap az anyósa hirtelen belázasodik, majd meghal. Egy
temetkezési
vállalkozó felajánlja, hogy helyben eltemetik az
elhunytat.
- Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el
az ajánlatot
Kovács.
- De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni -
próbálkozik a
temetkezési vállalkozó.
- Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy
fiatalembert, aki három
nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni...



Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába
reggelente. Egyik nap
azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a
kocsiba a
kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány
boldogan
újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és
útközben nem
találkoztunk egyetlen baromarcúval, meg köcsöggel sem!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia mindenkinek!
Andy: mi újság Dani fiúval? Ugye nem beteg már?
Tessza76:Neked is volt már vetélésed? Jó lenne beszélgetni róla!
Timejka:köszi! Az az igazság,hogy kifelé vagyok csak erős és mosolygós,bellülről pedig nem tudom fölfogni ami történt! Több csajszitól hallottam,hogy 2 hó.után így könnyebb babásodni,ebben bízom! Alig várom a 2 hó végét! Ez a sok várakozás nem tetszik! Úgy érzem semmi bajom már,akár most nekiugranék...
Kexi:Szeptemberig még bármi lehet!
misszike
 
 


Misszike:Ha letellik ez a 2 hónap,akkor utána is fogod szedni a clostit?

Gabi:Már megint jól eltüntél!

Kép

Kép
syl100
 
 


Misszike itt vagyunk egy páran, akik sajnos átestek ezen és tudjuk azt is, hogy lelkileg ez milyen.

Annus nem nevettek ki ha pénteken mégse +-at tesztelek? Egyenlőre nem tudom, hogy megjön vagy nem jön, mert cicifájáson kívül nemigazán érzek semmit. Egyébként teljesen más lett az arcod a melírtől, de tényleg jó.
timejka
 
 


Misszike, igen sajnos volt. A tizedik héten készült UH-n ikreket láttak. Majd négy hétre rá kellett visszamenem, és akkor már nem láttak életjeleket egyiknél sem. Ez szerdán történ, és pénteken megműtöttek. Én nagyon sokáig nem bírtam feldolgozni. Igazság szerint talán mostanra sikerült teljesen, de persze embere válogatja, kinek meddig tart. Kivülre én is tartottam magam, egy hét pihenés után már dolgoztam. Nagyon sokat rágódtam azon, miért történt, mit hibáztam. Ha lett volna ok, talán könnyebb lett volna. De abba talán nehezebb beletörődni, hogy egyszerűen csak így alakult. Mindenesetre beteg babát nem szeretnék, jobb ha korán eldönti a természet, ki életképes.
Szóval pont múlt héten próbáltam ki azt, hogy már sírás nélkül tudok az UH-s képükre nézni. Végre elengedtem őket. Nagyon fontos, hogy az ember túl tudjon lépni, de siettetni nem lehet. Nekem szerintem az önsajnálat miatt tartott eddig. Nagyon is kényelmes érzés, de rengeteget ártottam vele magamnak és a családomnak is.
És persze én is azonnal pótolni akartam a veszteséget. Úgyhogy mi csak egy ciklust vártunk. Sokan, sokfélét mondanak erről, de talán tényleg kedvezőbb, ha az ember kivárja az időt, és addig is megpróbál minél egészségesebben élni. Hiszen mindig van min javítani. És pozitívan kell állni a babaváráshoz. Sikerülni fog, egészséges gyermeket fogunk világra hozni.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Timejka!
Dehogy nevetünk ki!!!Én ezekre a jelekre sem adok!Hiszen bármi mástól is lehet!A 2 csíkosnak hiszek csak :wink:


Misszike!

Igen,ez általában így van.Kifelé az ember erősnek mutatja magát.Nekem 3 hónapba tellett amíg kihevertem.Testileg már másnap úgy éreztem jól vagyok.Nálam az is közrejátszott h utána nem akart megjönni,és az akkori dokim nem indította el.Így az a 3 hónap úgy telt el hogy még próbálkozni se tudtunk.Lehet ezért is kellett ennyi idő!Miután megjött(addigra már minden bajom volt,nagyon feszült voltam,a hormonok totál felborultak nálam) már jobb lett.Azóta úgy érzem hogy feldologztam,néha jut csak eszembe a dolog.Pl amikorra ki voltam írva....az a nap nehéz volt.
Ja és mivel nekünk elsőre összejött akkor,nászúton,esküvő után rögtön,így nehéz volt.Olyan nagy boldogságból egyszer csak koppanni jó nagyot :roll:
És most csak arra várunk h jöjjön helyette vki,tudom ha itt az ideje én is kapok egy babát :!:

annus11
 
 


Tessza én a 10. héten kezdtem el vérezni és 7 hetesnek megfelelő nagyságú volt a magzat. A mai napig minden évben eszembe jut, hogy mikorra voltam vele kiírva és március 17-én lenne a szülinapja. Minden évben eszembe jut! És még többször is.
timejka
 
 


Syl100: igen szedni fogom! Sőt 25-én felhívom a dokit,megvárom,hogy megjöjjön a vérzésem és nekilátunk újra! Mivel nekem merionallal jött össze a closti mellett,megint fogom kérni azt is! Ha nem jön meg egy hónapon belül a vérzés,akkor sem várok,irány a doki! Veled mi újság?
Timejka:nekem Március 7-re lett volna babám! A képét sokat nézem pedig csak egy pötty! De az én pöttyöm akkor is! Senki nem nevet ki senkit nyugodj meg!!! Egy testi-lelki fájdalom,amin ha valaki nevet annak "más baja" is van!!!
Annus:neked miért nem hozták meg elöbb a vérzésed?
misszike
 
 


Misszike!
Mert hülye volt a doki...azt mondta mindig h várjak,majd megjön.Kb 2-3 hetente jártam vissza hogy még mindig semmi.Kérdeztem mégis meddig kell várni,ami még normális.Erre azt felelte hogy oylan mintha azt kérdezném mikor lesz 5-se a lottón....Azért az orvostudományt ne hasonlítsuk már a szerencsejátékhoz....és persze erről a dokiról én oylan jókathallottam elötte,aztán nagyot csalódtam.Azóta máshoz járok!Ő küldött el hormonvizsgálatra stb.

ma már okosabb vagyok persze,de pont abban az állapotban nem volt erőm vitatkozni vele stb.

Na de majd most összejön megint mindnekinek,és elővigyázatosabbak leszünk! :lol: :lol:

annus11
 
 


Misszike:Velem semmi különös!Tegnap elkezdtem megint szedni a clostit,ez már az 5.hónap,még van egy hónap.

Kép

Kép
syl100
 
 


Kép

Ha van vmi a táblihoz,szóljatok bátran!!

annus11
 
 


Na már látok is hibát,Syl javítom h 5.hónap :oops: Mindig elfelejtem ezt átírni :roll:

annus11
 
 


Sziasztok Lányok,

Régebben írogattam ide, Gabi talán emlékszik még.
Szeretnék ismét csatlakozni hozzátok, ha nem baj. :D

Rólam annyit, hogy két éve próbálkozunk. 1 év után elmentem egy henteshez, aki ránézésre, minden vizsgálat nélkül clostit írt fel. 5 hónapig szedtem, uh követés nélkül. Majd elmentem egy másik dokihoz, aki közölte, hogy cisztás a petefészkem. Szerintem biztos a clostitól.
Két hónapja volt HSG, ami kis letapadást mutatott, de a kontrasztanyag végül is átjutott a hasüregbe.
Most keményen kell próbálkozhatnánk, de kiderült, hogy toxoplazmósisom van, tehát nem szabad teherbeesnem , amíg nem lesz negatív az eredmény.

Annus, én is szolnoki vagyok, 5 éve lakom Pesten. :D

Misszike, nagyon sajnálom ami veled történt, kívánom, hogy minél előbb babás legyél újra.
gmelcsi1
 
 


sziasztok.

Szijjja melcsi,megmondom oszinten nagyot dobbant a szivem mikor meglattam a neved azt hittem valami babas hirrel josz,viszont mar ez is eleg jo hir hogy tudod mi a bajod.
Sajnalom a hentes dolgot :( az ilyen dokikat ki kene vonni a forgalombol.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!
Gmelcsi1:köszi szépen! Nem keseredem el már jobban,hanem minél elöbb jöjjön meg a vérzésem,ennyire még sosem vártam!
Szépkis történeted van neked is! Clostit szedni UH nélkül! Nem csoda,hogy cisztáid lettek! Mielöbbi gyógyulást neked is!
misszike
 
 


Szia Monyó!!!!! :D :D :D

Sokszor olvasgattam a babanetet, hogy mi lehet veled, Te is eltüntél kicsit. Teljesen megértelek, sokszor úgy érzem, hogy ez nekem sosem fog sikerülni. :(
mindig van valami mindig találnak valamit. De képzeld odáig még mindig nem jutottunk el, hogy valaki csináljon egy 3. napi vérvételt teljes hormonnal. Na mint szólsz?
Valamit szedsz most?

Misszike,
Gondolom, mennyire várod, hogy megjöjjön. És hidd, egyből össze fog jönni. :D
Történetünk az van, de sok érdemi a HSG-n kívül nem történt két év alatt.
Egyébként egyre több meddőségi klinika honlapján azt olvasom, hogy az számít meddőnek, akik rendszeres (het 2-3) nem élet melett 2!!! évig nem nem tudnak összehozni egy terhességet.
addig állítólag, nem is szabadna elkezdeni kezelni senkit. Kivéve, ha tudott, hogy olyan dolog van, ami miatt tuti nem jön össze.
gmelcsi1
 
 


Nemi élet. :oops:
gmelcsi1
 
 


Melcsi most egyenlore nem szedek semmit.a vonalzomon latszik hogy mikor fogom elkezdeni a fogigatlot szedni.Sajnos a tesztoszteronom brutal magas es azt muszaly valahogy levinni,erre talan jo lesz a fogi.
A jobbik eset az lesz ha 3 honapig kell szednem,meg a fel evet is kibirom valahogy de a legrosszabb eshetoseg hogy 1 :!: evig fogigatlot kell szednem.volt par almatlan ejszakam e miatt,igy 3ev probalkozas utan meg plusz 1 ev fogigatlas,hat nem egyszeru de nincs sok valasztasom.
Eleg szornyu hogy nincs 3.napi hormoneredmenyed,akkor ugye azt sem tudni hogy a hormonjaid rendben vannek-e?

Kép
monyo83
 
 


Gmelcsi1: nekem is ezt mondta a doki! Sőt még azt is,hogy addig amíg a pár valamelyik tagja (amelyiknél gond van) jól reagál a kezelésekre addig sem szabadna a meddő kifejezést használni,mert az pszichikailag is rosszul hat a párra és újabb megoldandó problémát eredményez! Szerintem van ebben igazság! Pont ezért FELEJTSD el az ilyen honlapokat! És a pláne amire ma jöttem rá,hogy a vetélésem előtti napokban pont a vetélés okairól olvasgattam,és az járt a fejembe,hogy csak megmaradjon a babám és ezt mondtam a családban is folyamatosan és tessék...Most már biztos vagyok abban,hogy ha összejön a baba újra a 12.hétig csak az itteni topicosok fogják tudni senki más nem! És nemis olvasgatok ilyen oldalakat sem!!! Toxoplasmosis mikor derült ki?
misszike
 
 


Monyó, az tuti, hogy én is kiakadnék, ha most egy évig fogit kéne szednem. De lehet, hogy ez a "pihi" kicsit jót fog tenni, és más dolgokra fogsz koncentrálni. Még az a szerencs, hogy nem fusz ki az időből, nekünk van 40 éves ismerősöm, akiknek nem jött össze, és most valami betegség miatt nem próbálkozhatnak. szerinted mennyire lehet elkeserdve?
Igen sajnos fogalmam sincs, hogy jók e hormonjaim. Annyit tudok, hogy a21. napi progim rendben van.

Misszike,
Én is hiszem, hogy pszichésen dől el minden. sajnos mégis ilyen hülye vagyok és olvasgatok. pedig nem kéne. Egy időre nem babaneteztem, erre olvastam sok hülye meddősig oldalt. Rájöttem, hogy a babanet, csak pozítivan hathat.
Az viszont biztos, hogy vetélésről nem szabad olvasgatni, ha összejön a babó. Meg nem tudjam mégegyszer!!!!! :D
Egyébként neked a hormonjaid rendben vannak?

A toxo, úgy derült ki, hogy a bal oldali nyirokcsomóm a nyakom nagyon bedagadt. Elmentem dokihoz, aki egyből ciszta, meg műteni kell. Teljesen megijesztett. Majd a SOTE-n vért vettek, ahol kiderült hogy már volt CMV és Herpesz vírusom is. De a toxo az friss fertőzés. Most antibiotikuomot szedek, mert ha így esnék teherbe, akkor tuti vetélnék. Egyébként nincs macskám, állítólag nyers hústól lehet a leginkább elkapni.
gmelcsi1
 
 


Gmelcsi1: azt énis olvastam,meg a nem megfelelően hűtött és előhűtött termékektől is! Hormonjaim rendben vannak,a progeszteronom volt alacsony,azért nem volt rendesen pém,és azért kaptam már a terhesség kiderültétől kezdve Utrogestant! Párommal is minden rendben van. Szerintem ha összejön majd a következő baba tuti több Utrot kapok a 3*1-től. Babanettel énis így vagyok! Sokat lehet tanúlni más csajsziktól és ami nagyon fontos beszélni lehet a női dolgokról! És többet nem olvasok rossz oldalakat!!!
Monyo83:épp tegnap olvastam,hogy már 3 havi f.gátló szedése után nagyon sokan spontán teherbe esnek a 4.hónapban,mert annyira leviszi a tesztoszteronszintet és megemeli a teherbe esést! Fel a fejjel!!!
misszike
 
 


Melcsi, üdv újra itt. Mielőbbi gyógyulást. Én még a vetélésem után nézettem meg rögtön a toxo-t, de negatív lett, pedig 25 évig tartottunk macskát.

Monyó, szorítok, hogy három hónap elég legyen. És utána elsőre sikerüljön. Állítólag erre hajlamos is a szervezet, hogy fogigátló után rögtön bebabásodjon.

Timejka, hogy vagy. Tesztelést még mindig kárbaveszetnek érzed? Azért én szorítok, hogy zebrát tesztelj.

Én tegnap du. teszteltem egy negatívat, de ez nálam a 30-35 napos ciklushosszal nem igazán számít. Meg múltkor is csak a 38 napon mutatott valamit a teszt ikrekkel. De azért hátha. Valahogy már egy hete bennem van, hogy most sikerült. Hétfőn pl. hazahurcoltam csomó személyes holmimat a melóhelyről, nehogy kapkodnom kelljen augusztusban. :lol:
Remélem azért egy héten belül kiderül.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Csige-bige, most látom csak, hogy holnap mész dokihoz. Hányra mész? Mikor tudsz jönni a hírekkel?

Kuzsanna, honnét szereztél 10-es HCG tesztet?

Kép
Kép
tessza76
 
 


Szia Melcsi!

Nekem az első babát toxoplazmozis miatt ment el. Milyen gyógyszert szedsz rá?

Tessza nekem holnap kell nem megjönnie és erősen gondolkodom, hogy ma tesztelek egyet. Vagy várjak holnapig?

Monyó egy nagy kalappal!!!!!
timejka
 
 


Igen tessza, holnap megyek dokihoz. Már annyira várom. Este hétre megyek, így elég későn fogok hazaérni, de majd írok nekted híreket. Remélem minden rendben lesz. Tegnap este fell kellett hívnom a dokit, mert egész délután fájdogált a hasam. Azt mondta, hogy fekvés, pihenés. Sajnos ez gyakori az első 12 hétben. Hát vettem be magne b6-ot és feküdtem egész este. Ma már jobban vagyok. Az is lehet hogy az idő miatt volt. Délelőtt kicsit émelyegte, fura volt a közérzetem, de az is elmult.
Lányok a toxohoz azt szeretném írni nektek, bár nem hiszem hogy ezzel újat írok, hogy én is voltam tavaly szeptemberben toxo szűrésen, mert akkor határoztunk úgy hogy babát szeretnénk és nekem van egy bentlakó cicám. Az eredmény negatív lett. Akkor nagyon bepánikoltam, hogy akkor most hogyan tovább. Több orvossal és állatorvossal beszéltem és mindenki azt mondta, hogy ha el is kapom, akkor az esetek 90%-ában nem macskától. Az esetek nagy többségében nyers hústól és mosatlan zöldségtől, gyümölcstől. Úgy hogy nagyon alaposan meg kell mindent mosni fogyasztás előtt. És óvakodni kell a gyomlálástól, földben való matatástól, mert abban is lehet állati ürülék. A doki azt mondta, hogy minden evés előtt alapos kézmosás és akkor nem lehet gond. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Én már nagyon odafigyelek ezekre a dolgokra. Egyébként nekünk is volt mindig macskánk, mégis negatív lett a szűrés eredménye.
Drukkoljatok nekem holnap, hogy minden rendben legyen.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige én mindenkinek drukkolok. A kismamáknak azért, hogy mindenk oké legyen, de miért ne lenne rendben, akik próbálkoznak, azoknak meg azért, hogy minél hamarabb kismamák legyenek.

Nekünk is volt cicánk, és egyszer ettem tatár beafsteket (ezt most nem jól írtam le). Én nem voltam a vetélésem előtt ilyen toxo vizsgálaton. Nekem akármelyiktől is lehetett, cicától vagy nyers hústól. De már túl vagyok rajta.
timejka
 
 


Ti nem híztatok meg a sok gyógysezrtől, amit szedtek?
timejka
 
 


Ne is mond a nyers húst timejka. Én visszaszámolva, már terhes voltam, amikor daraboltam a nyers húst és elvágtam az újjam. Ösztönből az volt az első, hogy bekaptam az újjam és utána gondolkoztam, hogy milyen bolond vagyok :x remélem nem pont most jelent ez gondot. Egyébként a cicának is csak az ürülékétől tudod elkapni a fertőzést és abban is csak akkor alakul ki, ha huzamosabb ideig pangasztalódik az alomban. Ha megfelelő a higiénia akkor ennek a veszélye sem áll fenn.
Én is nagyon drukkolok mindenkinek, hogy mihamarabb babás legyen. Rendszeresen olvasgatom, hogy ki hogy áll, mi a helyzet és várom a jó híreket :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Timejka,

Nekem rovamicynt kell szednem. Ez borzasztó, hogy attól vetéltél el. Még jó, hogy kiderült nálam.
Nekem ne is mond a hízást. Én egy tizest híztam a closti alatt, igaz már rég nem szedem, de egyszerűen nem tudok fogyni, olyan módszerrel sem, ami azelőtt bevált. Tuti felborított valamit a sok gyogyi.

Csige-bige,

nekem is azt mondta a doki, hogy tuti nyers hústól van. mondjuk én nagy tatár zabáló vagyok, ez a kedvencem. most tuti nem eszek még meg nem szülök egy gyereket. :D
Egyébként pihenj sokat, irasd ki magad táppénzre.

Tessza, szerintem még korán teszteltél. Nagyon drukkolok. Mikor csinálod a következőt?

Misszike, szedni fogsz clostit?
gmelcsi1
 
 


Csige-bige,

Egyébként ha isten ne adja bármi van, ezt a rovamicynt terhes nők is szedhetik a terhesség végéig, és tuti nem lesz baja a babának.
De biztos, hogy nem kaptál el semmit ennyitől.

Felháborító, hogy nem csinálnak ilyen toxoszűrést. Nekem azt mondta az orvosom, hogy ha pozítiv a "friss" fertőzés, azt akár 11 hónapja is kaphattam. A lényeg, hogy egy éven belüli a vírus. És gátolja a teherbeesést, mert elzárja a petevezőtket.
Tehát elméletileg a két hónapja csinált HSG-n lehet azért volt egy kis elzáródás. Nem semmi.
gmelcsi1
 
 


Szia Melcsi!

Én is kb 6 éve lakom Pesten,mostmár télleg csak látogatóba járok haza!

Na miközben olvastam,kifutott a fácán leveske :twisted:

Vki kérdezte honnann lehet 10es tesztet rendelni!
Huncutkától az egyik topicban!LH teszt, HCG10 mIU/ml, HCG25 mIU/ml rendelhető, gyertek! ez a topic cím!Én irogatok oda is,meg tőle szoktam én is rendelni!Sokkal olcsóbb még posta ktgel is mintha boltban vennéd meg,van ovuteszt is nála!Írjatok neki bátran!!!


Na lerendezem a levest :roll:

annus11
 
 


Timejka, én nem tudom, hogy a gyógyszereknek köszönhetően e, de idén már 5 kg szedtem fel, a már amúgy is jelentős túlsúlyom mellé. Szóval rajtam jó darabig nem fog látszani a pocak, ha egyszer végre beköltözik oda egy gyerkőc.

Melcsi, inkább babonából teszteltem, mint hogy tényleg eredményt is adjon, mert múltkor is ellőttem vagy három nega tesztet, mire sikerült kimutatnom a várandóságot. Szóval ha sikrül olcsón nagyobb számú teszthez jutnom, akkor szerintem kétnaponta megnézem. Legkésőbb jövő hétfőn tesztelek, utána nyaralás!

Kép
Kép
tessza76
 
 


Köszi Annus, én érdeklődtem. Pü-t már írtam neki, de nem reagált rá. Inkább a topicban keressem meg?

Kép
Kép
tessza76
 
 


Tessza!

Ez jó,amúgy nálam is ez volt,rengetg tesztet csináltam a múltkor mire + lett....Ha ilyen tesztelős vagy,akkor télleg érdemes rendelned vagy 50 db tesztet :lol: Míg ez a boltban közel 40-50 ezer ft között lenne,itt meg max 10!és ez jelentős különbség!

Mondjuk én csak "kispályás "vagyok,és kb 15ösével szoktam rendelni :lol:


Melcsi!
Nekem is votl ilyen hentesem :wink: A másik meg rögtön a 3.napi vérvételre küldött!!Szerencsére minden oké volt.Igaz uhval nekem se követi.

Timejka!
Én nem a gyógyszertől híztam,hanem a vetélés után.Annak ellenére hogy nagyon az elején abbamarad,már akkor felszedtem pár kilót.Mert mindig feküdnöm kellett...Azán meg jött a tél,megint rámjött.Én most fogytam 1-2 kilót,de nekem is kéne még jó párat.Most azért nem fogyózok mert azt hallottam hogy az nem jó ha gyereket akar az ember.Azóta hízni nem hízok,rengeteget sétálok napközben!

Csige-bige!
Remélem már szívdobogást is látni fogsz!Sőt!Biztos is hogy látsz majd!!!

annus11
 
 


Tessza!

Ha priviben írsz neki akkor válaszol majd rá!!!Ha nem reagálna ma vagy holnap,akkor írj a topicba is,lehet nem kapta meg a privit!!

annus11
 
 


Sziasztok lányok!!!

Szép napot mindenkinek!

Tessza!
A túlsúlyról én is tudnék mesélni :shock: :shock: :shock:
Én is Huncutkától rendelem a teszteket!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszi Annus.
Hát én nem híztam a clostitól szerencsére. Én mondjuk elég vékony testalkat vagyok, így már látszik rajtam, hogy várandós vagyok. Vagyis aki ismer észreveszi. Viccesen nézek ki. Így ha minden rendben lesz csütörtökön, akkor muszáj elmondanom a munkahelyemen, ha nem akarom hogy ők vegyék észre.
Szerintem most stagnálni fog a növekedés, mert megcsinálta magának a helyet a babóca és ott elvan egy darabig.
Viccesen nézek ki, mintha lenyeltem volna egy jókora megymagot :oops:

KépKép
csige-bige
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?