Új privát üzeneted érkezett!

Ja....

De megérdemeltem. :roll:

Zsuzska
Csak olvasnám! Kisregényt írsz? Vagy mifene? :roll:

dita75
 
 


Úúúúúúúúúúúgy tudtam ezt is ám! :twisted:

dita75
 
 


Köszönöm az együttérzéseteket, átadom neki... azért még reménykedünk.

i.kata: Kb. 1 hónapja volt azt hiszem a beültetés. Még jövő héten lehet valami, mert még a múlt hét előtt meg volt...boldog szülinapot az uradnak.

Czinkeb: Gratulálok a kisfiadhoz!

Dita: Hajrá ikrek! Azért az inszemmel várj meg. :) Én még csak hétfőn megyek uh-ra. Megpróbállak beérni.

Zsuzska: Szerintem sem rossz, ha két nyelvet is hall a gyerek, bár nem tudom, hogy nem fog-e nehezebben megtanulni beszélni. Meg ha az angol lesz az erősebb nyelve, akkor az oviban lehet gondja. Szerintem.

Én úgy vagyok a fiú/lány kérdéssel, hogy mivel nekem hugom van és nem is volt a közvetlen környezetemben fiú, én mindig lányt szerettem volna. DE...mióta megszületett a batárnőm fia és imádnivaló, azóta már nem ragaszkodom a lányhoz. Küldök a pöcsösükről egy képet. Imádom a drágát, most lesz 1 éves.

Kép



vicky79
 
 

 
 

Zsuzska, Dita: Mit bosziskodtok már megint?

Zsuzska: Én mindíg küzdöttem a nyelvekkel, ezért én is abban kondolkozom, hogy majd korán kell a babánknak más nyelvet tanulnia, hogy könnyen menjen neki, de szerintem 2-3 évesen elég elkezdeni mert kükönben összezavarodik. Legyen egy stabil az anyanyelve, aztán majd jöhet a többi...

Viki: Eddig még nem sokat csináltam, pedig terveim vannak bőven. Az első szabadságos hetemen nyaralni voltunk, a másodiknak meg csak most lett vége, ezen Anyukámékhoz jártam segíteni, meggyet szedni, meg főztünk lekvárt, a hét végén meg a leendő gyerekünk érdekében rohangáltam ;) Közben pedig elkezdtem nagytakarítani. A hálóval, és a fürdővel készültem el, és a dolgozóban is a helyére pakoltam már a dolgokat a festés után, már csak a szőnyeget kell kitísztítani, azt holnap csináljuk, a melegen majd jól megszárad. Ha végeztem a takarítással, akkor lezöttyenek a gép elé, és elkezdem előkészíteni a következő évet. Egy előadássorozatot csinálok versenyfeladatok megoldásából. Kicsit ismeretterjesztőre szeretném venni a figurát, matematikusok életével, érdekeségekkel, grafikai szemléltetésekkel. Egész jó munka lesz... :) Remélem elég részletes voltam :) Egyébként a jöv héten beiktathatnánk egy találkát esetleg.... :) Már épp ideje lenne. Mondjuk a Mozarellában egy somlóira? Addig lejöhetsz? Vagy várjam meg, amíg már babakocsival jössz?

hofeherke
 
 


Vicky: Micsoda kék szeme van! Ebbe a srácba aztán majd bolondulnak a csajok :lol:

hofeherke
 
 


Vicky: Micsoda kék szeme van! Ebbe a srácba aztán majd bolondulnak a csajok :lol:

hofeherke
 
 


Dita küldtem még du privit, lehet akkor nem ment el, mindjárt megnézem

Kép
pgsuska
 
 


Vicky
Jajj de cukker bébi! :wink:

Tegnap a nővérem mesélte, hogy
idézem:
A madaras tescoban voltunk és a pénztárnál volt egy kisfiú folyamatosan a Karesznak (férje) kínálgatta a mancsos kiflijét. Na őt még én is hazatoltam volna, pedig enyhén szólva már kiéltem magam! ( 5 gyerek: 3 saját 2 nevelt van ha esetleg vki még nem tudná ) :lol:

Még vasárnap bármi lehet, megvárlak emiatt ne aggódj, sztem kedden vagy szerdán lehet leghamarabb. Addigra neked is összejöhet.
Némó és Zsuzska is egyidőben babásodott remélem nekünk is szerencsét hoz, ha már Monic nem tart velem tovább! :wink: :lol: Ami mondjuk nagyon jó így! Pláne neki gondolom! :lol:

Zsuzska
Te még mindig azt a privit írod? Ma éjjel nem alszom már látom! :roll:

Igyekezhetnél, mert nemsokára szeretnék ráugrani apára! :oops:

dita75
 
 


Zsuzska
Oké nézd, mert már vagy két hete nem voltunk együtt ............ gondolhatod!
:roll:

dita75
 
 


Dita: Én azt hiszem beelőzlek. Mármint az ugrásban. És nyugi a sajátomra pájázom ;) Pápá mindekinek!

hofeherke
 
 


Mara
Az tuti, mert apa szomszédol még ezerrel. :twisted:

Érezzétek jól magatokat, izé egymást! :wink: :lol:

Zsuzska
Ennél hülyébb már nem lehetek.
Képzeld el nézem, hogy van még egy privát üzenetem, mondom te aztán marha gyors vagy, mert még csak akkor küldtem el, és már vissza is válaszoltál.....
Megnyitom nézem ........dita75 a feladó.

SAJÁT MAGAMNAK KÜLDTEM A PRIVIT!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :!: :twisted: :shock: :oops: :lol:

dita75
 
 


Dita,

Gratulálok a két tüszőcskéhez, akkor anyukád álma most már tuti bejöhet! :wink: Jó ugrálás éjszakára! :wink: :oops:

Zsuzska,

Pont tegnap vettem én is egy párduc mama, párduc babás füzetet, hogy elkezdjem a baba-naplómat. Én úgy gondoltam, hogy a leszívás előtti utolsó UH-tól kezdem írni, onnan kezd érdekes lenni a dolog!

Ma voltam az anyukáméknál, és a tesómnál is, és ugye a tesóm tud rólunk, erre amikor lementünk sétálni anyám rámszól, hogy miért nem segítek levinni a babakocsit a lépcsőkön. Hát, segítettem, szegész tesóm meg próbált tiltakozni, hogy nem kell neki egyszerűbb egyedül levinni. Visszafelé már tényleg nem segítettem, mert tényleg nehéz volt. Ja, és a drága keresztfiamra is rájött a hoppáré, mert állandóan nekem szaladt, persze pont a hasamnak... szegény tesóm alig győzött kiabálni vele, hogy ezt nem szabad, mert fáj, ha valakinek csak úgy nekiszalad. De utána édes volt, mert le kellett feküdnöm az ágyra, felhúzta a polómat, rátette a kis kezét a hasamra, és mondta, hogy most meggyógyít. Most jut eszembe, hogy 20-án amikor megtudtuk, hogy van baba a pocakomban, aznap is ezt játszotta velem. A kis forró kezeivel óvatosan gyógyította a pocakomat! :D

Na, jó éjszakát mindenkinek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Hát ezt nem hiszem el, apa nagyon elemében van, még mindig a szomszéddal kavar kint a teraszon. Már kiszóltam neki, mert még meg sem fürdött kajálni sem kajált, mondtam, hogy inkább halasszuk holnapra, mert én már hazafelé a buszon majdnem elaludtam. Tök fáradt vagyok. Errefel neeeeeeem, most is meg holnap is, de akkor jöjjön már befelé, ne csak a szája járjon......

Zsuzska
válasz megy! :wink:

Némóci
Jajj de cukker a picike! Mikorra tervezed a nagy bejelentést?
Jó éjt Neked!

dita75
 
 


Zsuzska,

nekem van egy unokatestvérem akinek a kisfia kétnyelvű lett, az anyukája csak németül, az apukája csak magyarul beszélt hozzá. Viszont bele van zavarodva, mert van, hogy németre vált és csodálkozik az óvodában, hogy nem érti meg a többi gyerek.

Mara, Dita,

gondolom már túl vagytok a ráugráson és már az igazak álmát alusszátok :wink:

Némóka,

vigyázz nagyon magatokra, szerintem lassan már bejelentheted, vagy meg akarod várni a 12. hetet?

Vicky79,

mióta írtad ezt a történetet a sógornődről tiszta frászban vagyok, nekem is 1 hónapja volt a beültetésem és még uh-mnem volt. Most aztán izgulhatok, hogy minden rendben lesz-e :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Ilyen se volt még, hogy én nyissam a napot! :wink:

Monic,

Hát, én tényleg azt tervezem, hogy a 12. hét körül jelentem be. Ráadásul az egész család pont akkor lemegy a Balatonhoz (igaz mi csak hétvégére) 1 hétre, és akkor szeretném bejelenteni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

biztos megható bejelentés lesz, kíváncsi vagyok, hogy meglátják-e rajtad és úgy kérdeznek rá :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Minden rendben volt az inszemen,azt hiszem 25millió volt a szám. Sokat kellett várni,egy harmadik doki csinálta,de azóta se görcs,se vérezgetés stb.
Ditus, velem nem is akarsz együtt kismami lenni?

Zsuzska,ha egy nyelv nem az anyanyelvünk-akármilyen profin beszéljük-,nem jó a gyereknek,csak később,hiszen tökéletesen
,akcentus nélkül nem tudod neki átadni.Mi is megérdeklődtük(mi is Németo.-ban végeztünk),de nekünk többen ezt mondták.
f.ancsi
 
 


Kép

dita75
 
 


Monic
Mi a búbánatot csinálsz te még éjfél után az alvás helyett! :twisted:

Irgum-burgum! :twisted: Ja és minden rendben lesz, ha én mondom úgy is lesz, még nem bizonyítottam eleget???????????????????
Ezért is irgum és burgum is!
A ráugrás ma reggelig húzódott, de megérte!

Némóci
Te meg hogy a fittyfirittybe tudsz igy titkolózni.
Épp mikor bekapcsoltam a gépet gondoltam arra, hogy jövő héten találkozom anyával és biztos már akkor meg fogja kérdezni, hogy sikerült - e pedig akkor még tényleg nem fogom tudni. :shock: Anya már csak ilyen. :D
Viszont azt tervezem, hogy ha meglesz az első szíves uhus képem - márpedig az 8 hét - az uhus képpel egy képeslap kiséretében fogok nála megjelenni meglepetésszerűen. Még amikor CSibiről kiderült, hogy babás lett akkor találtam egyet, az van ráírva, hogy örülök, hogy nagymama leszel.........
de lehet, hgoy keresek valami jobbat, amin valami versike áll. Mindegy ez még odébb van.
A lényeg, hogy még egyelőre nem tudom, hogy fogom kibiírni, hogy ne áruljam el. Ti előbb megfogjátok tudni bárkinél, persze apusomat kivéve. :wink:

Ancsikám
Már hogy a fenébe ne akarnék veled együtt babásodni. Csak egy kicsit beelőztél lelkem, úgyhogy előbb te fogsz mint én! Én nem bánnám! :wink:

dita75
 
 


Na tudtam, hogy mindenki eltűnik mire megjövök! :twisted:

Zsuzska
Jó pihit a Balcsin.
Igérem írok emesét ha történik valami!
Pussssssz!

Mindenkinek:
Kép

én belekezdek a takarításba! :evil: fúúúú de nem fűűűűűűlik a fogam hozzá!

És főzőcske de okosan is kéne, de ahhoz meg kiváltképp nincs kedvem, miért lakik ilyen messze a jóanyám, én is úgy szeretnék legalább minden második hétvégén nála kajálni. A múltkor is tök fincsit csinált.
Jó is lesz, ha meglesznek az ikrek! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A párom is gurulni fog a sok anya-féle finomságtól! :D

dita75
 
 


Jó reggelt csajok,


Köszönöm a hozzászólásokat a nyelvtanulással kapcsolatban. Belegondolok engem kb egy éves korom óta tanitottak németre és ma akcentus nélkül beszélem tökéletesen (bár megmondom őszintén nagyon nem szeretem ezt a nyelvet) de ez már egy másik történet. Nem volt vele gondom az oviban sem sőt elsős koromban négy évre felmentettek német alól mert jobban beszéltem a tanárnál. Utána héba-hóba bejártam. Aztán a középsuliban is német szakra jártam ahol megutáltatták velem egy életre. Azóta csak muszájból szólalok meg jelenleg sajna muszáj mert német cégnél vagyok és a fönököm nem tud csak németül beszélni. Még gondolkozom hogy mi légyen, de szerintem bevállalom én is egy éves korától. Pl én nagyon emlékszem arra amikor a nagyszüleim németül meséltek nekem vagy dalokat tanitottak a mai napig tudom őket.


Csajok még egy pár napig leszek veletek pontosan keddig aztán 16 nap Balaton. Nagyon várom már rám fér a pihi. Ma meg holnap sajna még dolgozom de már féllábom már ott van a Balcsin. Hétfőn összepakolok, kimosok és kedden irány a ház. Anyukámat leviszem, marad amig jól érzi magát aztán a férjem vagy jön vagy nem majd kitalálja. Jön az egyik legjobb barátnőm Madridból meglátogat már nagyon várom őt. Évente kétszer utazom Madridba hozzá nagyon kellemes ott lenni. Most mentem volna Alicanteba csakhát éreztem hogy terhes leszek igy most ő jön hozzám.

Nagyon szép napot kivánok!!


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Mara!

Sajna nem enged le az ember a pizzázóig sem. Ugyan kicsivel többet mozgok már mint régen, de még vigyázok nagyon.

Moncsi!
Nyugi!
Minden rendben lesz, csak a + csííííííííííííííí áromoljon benned.

Ancsi!
Drukk az inszemhez!

Csajok!
Ti merre mentek nyaralni?
20150601134430
 
 


Köszi Lányok!Úgy szeretném,ha sikerülne,de most semmi változást nem érzek,se görcs,se semmi...Egyenlőre,most ha nem sikerülne,nem is biztos,hogy újra megpróbálnám.Tehát,SIKERÜLNIE KELL!!!!

Viki,ez már olyan izgi! Nincs már két hét sem Nektek hátra!!!!!!!! :shock: Mi már voltunk nyaralni,de még itthon is vhová elmegyünk pár napra. Lányok,tudtok ajánlani vmi nagyon jó ,üdülési csekket elfogadó,gyermekbarát és kedvezményes hotelt?

Ditus,péntek a nagy nap szted?Neked az hányadik lesz? Nekem most a 11.napon volt,múltkor a 13.-on.
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Dita: Te hogy állsz? Én most végeztem a takarítással, és főztem én is. A szőnyegeim már meg is száradtak, olyan jó idő van odakint :)

Este bográcsolni megyünk anyukámékhoz, így épp csak beudrottam köszönni!

Zsuzska: Jó munkát! Ebben a melegben, hétvégén...fujjj. Nem irigyellek!

Viki: Akkor kénytelen leszek kivárni az első sétáitok egyikét :wink:

Anycsi: pihengess és termékenyülj!

Monic: Mikor is mégy UH-ra?

hofeherke
 
 


Ancsi holnap kiderül sztem, hogy melyik napon (és a ciklusom hányadik napján) lesz az inszem. Elvileg ha vasárnap azt mondja, hogy minden oké, és még aznap megkapom a tüszőrepit akkor én is csatlakozhatom a NAGY NAP-hoz, mert akkor kedden kéne mennünk reggelre. De ennek nem látom nagy valószínűségét.
Ha kedden lesz akkor lennék a 13. napon.
Sikerülni fog mindkettőnknek! Aztán nem ám neked is ikreid lesznek mit csinálsz 4 gyerekkel. Focicsapatnak még mondjuk kevés is!

Viki
Én a munkahelyemen fogok nyaralni, fürdeni az izzadtságban max.
Tök jó hogy mindenki két hetekre megy nyaralni, én még egy napra sem fogok, mert egyedül leszek, már pénteken el akarták küldeni a kolléganőmet, de aztán végül aztán úgy lett, hogy hétfőn fogják. Megpróbálom őket rábeszélni, hogy hadd maradjon még egy kicsit, mert akkor egy rohadt napra nem tudok elmenni, márpedig most a jövő héten min. kell egy, de lehet, hogy kettő mert a nővéremékhez is fel kell mennem Bp-re aláírni a bankban a papírt a kölcsönükre.

Ez nem ér, hogy mindig valakit irigyelnem kell! :oops: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
Nekem a gimiben volt egy osztálytársam aki Németo-ban nevelkedett, mert valamelyik szülője német volt, és nem is tudott magyarul. Mindkét nyelven beszéltek vele, és mindkettőt perfekt nyomta. Nem volt problémája vele sosem.
Nagyon okos csaj volt, talán az egyik lejobb az osztályban, annak ellenére mondom ezt, hogy egyébként rühelltem, mert egy szarkeverő volt.

Mindennel kész lettem és kimentem egy kicsit az előkert teraszára, mert a fiúk egy káoszt hagytak ott, és rendetraktam, meg hordtam még be egy kis murvát vödörben a kertszegélyhez. Persze a párom itthonhagyta a céges telefonját, egyfolytában csörgött az a car.
Ha az nem akkor meg az enyém. De ha az sem akkor valamelyik szomszéd koporászott a másik ajtón, mert a párom a sztár az utcában, mindenki hozzánk jön vmit kölcsönkérni. Már nagyon elegem van belőle, mert mindent úgy adnak vissza, hogy tönkreteszik. Vagy épp nem hozzák vissza időben, és nekünk is kéne....... már annyit veszekedtem vele emiatt.
Na mindegy. A lényeg, hogy folyamatosan rohangáltam be a házba, és a bejárónál még csak félkész állapotban van a járólapozás, én meg a nagy rohangálásba letörtem az egyik lapnak a szegélyét. Apa jól leordította a fejem amikor hazajött és meglátta, én meg vissza neki, hogy ha elmegy itthonról vigye a caros telefonját, meg írja ki a kapura, hogy egyrészt nincs itthon ne keresse senki, másrészt meg hogy ez nem kölcsönző!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Mindegy, estére úgyis elfelejti, eleve jön a csávó befejezni hát majd kicseréli azt a lapot, nagy kaland.

dita75
 
 


Mara
Jó bográcsozást. Kóstolót kérünk! :wink:

dita75
 
 


monic80: Bocs, nem gondoltam, hogy valakit ijesztgethetek a sztorival. De te ne izgulj, mert azt mondta nekik a doki, hogy elég kevés esetben fordul ez elő. Bár még náluk is előfordulhat, hogy mégiscsak ott van. Mondjuk ő be is vérzett egyszer.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Viky79,

semmi gond, én már csak ilyen aggódós fajta vagyok, és ez nem fog szűnni 9 hónapig és utána sem :wink:

Dita,

az éjszakai fentlét úgy történt, hogy este kimentem apával Szerbiába (20 km), de a határon levő km-es sor miatt majdnem éjfél volt mire hazartünk. Délben ettem utoljára, ezért nekiestem a kajálásnak, jó gyorsan ettem jó sokat, aminek következtében hányingerem lett. Apa már lefeküdt aludni, én meg nem tudtam eldönteni, hogy az ágy vagy a wc felé vegyem az irányt, úgyhogy addig babaneteztem és láss csodát, jobban is lettem :wink:
Az én párom is sűrűn apróságokért leordítja a fejem, pedig nagy kaland, a járólap pótolható :twisted:

Ancsi,

nyugodj meg,én a lombik után teljesen ugyanúgy éreztem magam mint a sikertelen inszemek után. Ezért is lettem a vérvétel napjára nagyon ideges, mert totál minden ugyanolyan volt, és azt hittem ez sem sikerült.Még a doki is kérdezte, hogy vagyok, én meg kétségbeesetten mondtam neki, hogy úgy ahogy mindig is szoktam, erre ő elmosolyodott, és mondta, hogy az teljesen rendben van így. És ezután egy óra múlva a véreredményem birtokában közölte, hogy kisbabám lesz.
Úgyhogy nem keress tüneteket, mert nem mindenkinek van, és a lényeg, hogy próbálj megnyugodni, hogy a kisbaba meg tudjon tapadni a méhedben :wink:

Mara,

ilyen melegben én nem tudtam volna takarítani, nagyon ügyesvagy! Jó bográcsozást! :wink:

Viki,

mi majd belföldön keresünk fel egy aquaparkot a férjem lánya kívánságának megfelelően. Ami nekem nagyon nagy élmény lesz, mert sem csúzdázni, sem a néplavórba belemenni nem tervezek, úgyhogy majd visek sok könyvet és kint ülök majd egy nyugányban, persze ha elég időbenérünk oda és lesz még szabad nyugágy :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Az utólagos szerkesztés nem engedi, hogy bekékítsen Dita nevét :evil:
Úgyhogy utólag:

Dita,

írtam neked is feljebb, csak elvész a tömegben :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara, Ditus!
Látom versenyeztek a takarításban, akkor hozzánk is jöhettek. Nálunk a párom végez mindent mostanában, nagyon belejött.

Moncsi!
Nincs is jobb a kényelmes láblógatásnál. Férjed lánykájának milyen lett a bizije?


Ancsi!

A vonalzó szerint tényleg nincs 2 hét, de sztem Lusta Dick kitart még. Főleg, hogy nem félidőben, hanem a 17. napon volt az inszem. Viszont ma nagyon pörgött, már reggel 7 órára lepörögte a kötelező 10 magzatmozgást.
20150601134430
 
 


Viki,

az idén elégedettek vagyunk vele, mert mindössze fizikából lett 3-a, a többi tárgyból 4-es és 5-ös. Ami hatalmas fejlődés a tavalyi évhez képest mert akkor félévkor majdnem bukás lett matekból és töriből. Az idei évtől intéztem neki matekból magántanárt, és majdnem 5-ös lett, csak a tavalyi teljesítménye miatt nem adták meg neki az ötöst az idén.
A többi tárgyból meg kikérdezem a leckét, minden délután suli után itt tanul nálunk, így hatalmasat javultak az eredményei.
Szigorú vagyok vele, majd 10-15 év múlva fogja megköszönni :wink: Ezért is visszük csúszdaparkba mert az a kedvence. A terhességem miatt viszont külföldet nem akarjuk az idén bevállalni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ez a rózsa a kertünkben nyílt, nagyon szeretem a rózsákat, csak futórózsáim vannak, minden féle színűek: fehér, babrózsaszín , narancssárga, piros, bordó...

Ez a kedvencem (telefonnal fotóztam, úgyhogy sorry a minőségért :oops: )

Kép

Dita,

remélem megtellik velem az oldal és akkor bátran jöhetsz, addig is ezt küldöm neked holnapra:

Kép Kép

Az inszem után pedig:

Kép

aztán pedig:

Kép

Ugye értesz? Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kép

azt hittem megtelik velem az oldal, de nem nagyon akar...

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

neked is küldöm őket: :wink:

Kép

Kép

Dita,

megtaláltam a fotódat :wink: Persze ennél sokkal csinosabb, vagy, ez csak a munka álarcod :wink:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

feladom, ez az oldal egyszerűen nem akar megtelni, azt hiszem megbolondulok:

Kép

Kép

Kép

Valaki segíthetne megtölteni, mert addig Dita nem fog ide írni amíg laptető-veszély fenyegeti!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nincs több fotóm :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Dita,

remélem értékeled az igyekezetet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mennem kell zuhanyozni, mert ma igencsak folyt rólam az izzadság

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, kezdek romeltakarítani. Lejárt az első mosás..., de majd próbálom felvenni a fonalat. A fontosabb eseményeket azért összefoglalhatnátok nekem pár mondatban. Kivel mi történt a héten?
Majd én is mesélek.

Így átfutva az oldalt láttam, hogy a korai nyelvtanulásról. Lili 9 hónapos kora óta jár angolra, és nagyon meg vagyok vele elégedve, gyakorlatilag ugyanúgy beszél angolul, mint magyarul. Ha már ugye az orosz anyanyelvű apukája nem beszél hozzá, pedig profi módon megtanulhatna, legalább angolt halljon.

Na lejárt a mosógépem :cry: Ja, és egyre jobban be vagyok szarva :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

jól sikerült a nyaralás? Gondolom igen.

A héten láttunk uh képeket, Zsuzska és Nemone tette fel a babáik fotóját.
Katának sajnos nem sikerült az inszem... :cry:
Dita ezerrel az első inszemére készül, holnap megy tüsző-leső uh-ra, amúgy két egyforma tüszője van, úgyhogy minden esély megvan az ikrekre.
Viki is be szokott nézni mostmár hozzánk, Lackó vígan elvan még a pocakban, még nem jelezte, hogy a külvilágra is kíváncsi lenne :wink:
Ancsinak csütörtökön volt az inszem, reméljük sikeres lesz.
Mara egész héten anyukájának segített, most bográcsozik, volt endokrinológusnál, levették 8 ampulla vérét, várjuk az eredményt.
Én jól vagyok és már nagyon várom az első uh-t, hogy megnyugodhassak, hogy minden rendben van odabent :wink:

Röviden ennyi, ha valami fontosat kifelejtettem elnézést,de most rohanok anyukámékhoz mert apu ma ért haza.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


És az oldal még mindig nem telt be :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Képzeljétek el, hogy én nagyon nem szeretem a halat, de mondták, hogy a babának fontos anyagokat tartalmaz, ezért vettem ma panírozott halrudakat , ezt készítem most párolt zöldséggel, és apukám reggel megy horgászni és ha fog kisebb halakat megsüti nekem tárcsán paprikás lisztben.
A végén még nagy halevő lesz belőlem...
A babáért mindent :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita drukkolok holnapra! :lol:

MIndenkinek ölelés....
Vendég
 


Most megpróbálok írni,remélem enyém lesz a laptető!!!!!

Monic,köszönöm a képeket!!!!
f.ancsi
 
 


monic.. nyami nyami paprikás lisztben sült halacska! :lol:
Vendég
 


még legalább 8 hozzászólás

remélem

ha mégis laptető, akkor felajáénlom f.ancsinak! :lol:
Vendég
 


Aranyosak vagytok nagyon, én meg közben jól megégettem a kézfejemet, kicsöppent az olaj én fel akartam törölni és közben hozzáért a forró serpenyőhöz. A bőröm is lejött, nagyon csúnya égési seb, de szerencsére 4 mm hosszú kb, úgyhogy ki lehet bírni csak nagyon fáááááááááááááááááááááj. :cry:

Ancsi,

szívesen :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,

én is követem a példádat, ha elkapom a laptetőt akkor én is Ancsinak adom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


De még mindig nem :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Már pont szólni akartam, hogy én egy szürke alak lehetek az életedben, vagy kivételezel velem, vagy irigyled tőlem a szép kék kiemelést......... vagy nem tom.
Már a másikba írtam, hogy szanaszét szakadtam a röhögéstől amit műveltél, és tök rendi vagy, hogy az átoktól meg szeretnél menteni. Végülis mindegy, mert az ikrek biztosan fejlődtek és hát pár napon nem múlik a dolog. Amúgy is megpróbálom elintézni a főnökömékkel, hogy ha már elküldik a kolléganőmet ne most tegyék, mert akkor egész nyárra kicsesznek velem. Tehát nyaralás ugrott. Viszont akkor hadd maradjak itthon ezen a héten két - három napot az inszem napján, és utána.
A "mi gyerekünket" is korrepetálhatnád így az évvégi kettesek után!
Szép a rózsád, és tök állat a kerítésen a térkő! hihi
Egy rózsaszínű szalagos babát is kérek szépen! Léccike!

Linácska
Örülök, hogy jól telt a nyaralás. A lapar miatt meg ne izgulj, már mondtuk.
Monic kihagyott egy nagyon fontos hírt.
CSIBIÉKNEK PÖCSÖSÜK VAN!!!!!
Nálam lehetett fogadni, és mindenki tippelt, én 1000 % fiút mondtam, és másnap beigazolódott a gyanúm. Most már lassan elégethettek a máglyán!
Megvan még a kiadó lakásod? Érdekelné egy másik topictársamat!

Viki
Ha a férjed belejött, nem lenne szívem kivenni a kezéből a munkát! :wink: :lol:

ééééééééés most jön a laptetőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dita75
 
 


Monic,a hal nagyon jó a babának,egyed csak!!!!!!

Dita,drukk a holnapi uh-hoz!!!!
f.ancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: