Monic
A másikba nem merek írni a laptető miatt.
Vészesen közelítek felé!
Holnapra kell a szerencse!
Baromi meleg van, kb. 2ig le sem tettem a fenekemet, kivittem a nyugágyat a teraszra, de csak azért, hogy a párnákat napoztassam rajtuk. Imádom a napocska illatú ágyneműt. Aztán amikor már jól "megsült" behoztam. Apa hazajött egy szerszámért, mert maszekolnak megint akkor látta, hogy kint a nyugágy, és hogy biztos benne hempergőztem. Ezek a férfiak!!! Pedig azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány, mert takarítottam, mostam és főztem egyszerre kint összepakoltam amit széthánytak, murvát lapátoltam, a zoknijait stoppoltam, teregettem és vasalnom is kéne, de azt képtelen vagyok, majd este ha lehűlt a levegő.
Gondolom ideges, mert egyedül van, a szakember otthagyta mondván ma nem ér rá, és ő meg nem akarta pácban hagyni a megrendelőt. Azt hitte dél körül végeznek erre még mindig nem jött meg. Néha hazaugrott egy-két dologért, és ment vissza. Remélem holnapra nem tervez semmit, reggel ultrahangra megyünk, utána már kár belekezdeni bármibe is. Kell egy nap pihi. Biztos aludni fog.
Nyár van, és hétvége, nem igazán szeret senki a gép előtt csücsülni.... én is úgy látom.....
......... de jól teszik.......