Új privát üzeneted érkezett!

Magika!
Én ugy hallottam hogy akkor lehet ilyen a kaki, ha sokat evett, és nem tudta megemészteni... vagy ha valami olyant ettél, amiben gomba volt!

d.dodó

Dodó
Édesek vagytok nagyon.:)
És tök szupi,hogy ilyen hamar hazamehettetek. :D

Magi
Ha sokat eszik tényleg lehet zöldes kaki. A gombáról nem hallottam,de ettől még lehet.
Vendég

Magika, nálunk is volt pont ilyen és többnyire pocifájással jött, de magától elmúlott. Inkább addig nyüglődött, ameddig kijött.
Amikor Gordon pici volt én hülyét kaptam, hogy mikor milyen a kakija :oops: és végül egy ismerős belgyógyász mondta, hogy amikor kevésbé zsíros a tej akkor az epe nem dolgozik annyit és kijön a kakival, ilyenkor zöld. Máskor meg inklább sárgás. Mondjuk a nyúlós állag az szerintem nem teljesen okés.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

dodó!
várom a szüléstörténetet de nem tüntél túl meggyötörtnek és nagyon gyönyörű a kislányotok olyan szép!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Most nézegettem google.ban "zöldeskaki" bejegyzéseket...hááááát,elég táág körben írnak...mint itt mi. :shock: Nálatok már elméletileg beállt a szopizás,pláne,hogy ennyire rendszeres és egyforma a napirend...Amit Pati ír az tényleg logikus,bár az,hogy nyálkás már nem stimmel....nem náthás?Esetleg vmi bélrendszeri fertőzés? Holnap úgyis megy a doki,kérdezz rá!

Pati
Szépek vagytok.:) Követlek ám Benneteket a márciusiaknál. :wink:
Vendég

legó!
és nem aggódtak a 2100 miatt?
kicsit tegnap megijedtem de talán nem lesz baj!
egyébként szimpi volt a goldi 3 hét múlva akar látni majd újra!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Beszeltem az orvossal es azt mondta, hogy termeszetes.
De a nyulosra O is azt mondta, hogy nem ok.

Nekunk az aranysarga is volt nyulos.
De azert azt soha nem neztem meg ugy, mint most ezt.

Szoval nem tudom mennyire normalis nyulos.

Az epe lehetseges, mert most a gastroyaltol rendelek fogyis kajat, mert hat energiaszegeny, de megis eszik rendesen az ember napi 5x. Fogytam is most par kilot.
Lehet attol van.

Holnap nem jon az orvos, majd penteken, mert Zoli total jol van es mondta, hogy inkabb penteken jon megnezni.

Amugy Katica jol van, monden olyan mint azelott, talan annyi kulonbseggel, hogy alandoan az oklet ragja.
Lehet jon a foga.
Igaz korai, de gondoltam erre is.

Magi
Vendég

magi!
nekem is a fogzás jutott eszembe a kaki miatt!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nos most egy kicsit megnyugodtam!

Magi
Vendég

Magika, ha kóros lenne, más tünet is jönne. Pocifájás, láz, hányás, stb. Ha csak ennyi, szerintem ne aggódj miatta!

Lego, köszi!! Én is mindig bekukkantok hozzátok, csak ide ritkán írok. Hédi is csúcs a képeken!!!!!!!

Betti, szerintem második szülőnél nem ugyanaz a megítélése. Nekem a külső szinte végig egyujjnyi volt, de csak a szülés napján nyílt rá belül. Azt mondják ez multiparásnál (szó szerint ezt mondták, vagyis többedszer szülő nőnél) normális és gyakori.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok

Magi zöld kaik főleg attól szokott lenni ha sokat eszik és nem tudja megemészteni akkor ilyen zöldes, Rékának sokszor volt ilyen. Nekem a dokim mindig azt mondta meg így is tanultuk, hogy ha valami fertőzés van akkor a zöld széklet mellé még társul az is hogy a szaga nem olyan mint szokott lenne, hanem nagyon bűzös, ha ezek nincsenek akkor nincs gond. Egyébként normaflort megpróbálhatsz adni neki, mert az nagyon jó, rendbe teszi a bélflórát.

Dodó hát valami tünemény babád van, nagyon szép. Még egyszer nagy gratula.

Lányok felteszem ide a jóstesztjeimet, kérek véleményt. Sajna 10-es tesztem nincs itthon, akitől meg szoktam rendelni az nem válaszol a privimre, bizti nyaralnak. Úgy hogy marad a rendes teszt, de az még odébb van, hétvégéig.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok lanyok!

A mai is zold a kaka.

Gabi!
fura szaga van, de nem eros.
es az a gaz, hogy nem tudom ez normalis e, mert a normalisat soha nem szagoltam es nem neztem az allatgat, csak folyt mindig, de azert az is volt szerintem ennyire nyulos, ha beitta a pelus.

Magi
Vendég

Hahó

Tegnap nem tudtam jönni,sok dolgom volt..

Magi,ah jól emlékszem tegnap volt a szülinapod! Sok boldogságot NEked!!!!:)
Javult a helyzet kakiügyileg? :wink:

MA is ezer tennivaló,tegnap még egy kisebb koncerten is voltunk,Hédi anyummal (szegényt jól kiidegelte...),Dorka anyósoméknál...

Ha nem jönnék már,akkor szép hetet mindenkinek.:)
Pozitív teszteket kérünk.

Zsuzska tényleg mizujs????

Pussszóóó Csajok!
Vendég

Szia Lego!

Szerencsére megjött rendesen iszonyatos görcsökkel.... de már két nap után alog van meg, csak pecsételés...... szedem megint a Clostyt :lol: :lol: :lol: Augusztusban jövök a + teszttel :!: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

En mar teljesen be vagyok pakolva, mar csak a laptop van hatra es indulhatunk.
Kerekekert mindjart indul apjuk.

Zoli megint rosszul van. Most total visszaesett, csak a bal fulevel.
Eddig a jobb volt beteg.
Dokker volt, aztmondta, azert mehetunk vele, nem annyira veszes.
Kozben majd kapja az antibiotikumot.

Magi
Vendég

Sziasztok lanyok!

Azert irok, mert mindjart kikapcsolom a gepet es elteszem.
Osszepakoltunk es mindjart indulunk.
Legoval majd valahol a hatarnal talalkozunk es ugy megyunk tovabb.

Mindenkinek szep hetet kivanok es pozitiv tesztet.

Puszi

Magi
Vendég

Sziasztok!

Dodó!

Gyönyörű a kicsi lány! Még egyszer gratulálok! :) VIgyázzatok magatokra!

Magika, Lego!

Jó utat Nektek!

Magika!

Zolinak gyógyulást!

hoztam képeket megint :oops: szóljatok ám, ha elég belőlem :oops:

Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Esztibol es Petibol sosem eleg!legalabbis nekem a kedvenceim! :D :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

szia elveszett Móni!

Hogy vagy? pocakfotó?

Viki!

Olyan kis kiegyensúlyozott ez a kisasszony nagyon édes

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Viki!
Eszméletlen,hogy a felső képen menyire hasonlítanak egymásra a gyerkőcök :shock: :shock: :shock: :shock: Le sem tagadhatják,hogy tesók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Betti!

Koszi, jol! :D Utoljara azt hiszem meg Angliabol irtam, azota hazajottunk, majd voltunk 10 napot magyarorszagon, Pesten es Gyorben. Most pedig vendegeink vannak egy hetre, majd jon aposom a kov hetre... Ugyhogy nem unatkozok... Alig van idom elmelazni azon, h babat varok :roll: Kulonben azota, h bejelentettem a kisfiut (megis irtam itthonrol :P ) nem tortent semmi, jovo hetre kene bejelentkeznem a dokihoz. Jovo hettol megyek kismamatornara, Zsoltival vegig voltam, mar varom!
Veled mi van? Megis lehet, h fiu? :shock: :o :) A viszerek a labadon jelentkeztek?

bangham

Dodo!

Nagy gratula babahoz, tejcsihez! :D :D :D

bangham

Sziasztok!

Mindenek előtt dodó NAGY,NAGY GRATULA Laurához,JÓ EGÉSZSÉGET,SOK-SOK TEJCSIT!!!!!

A gyerekek gyönyörűek egytől egyik mindegyik!!!!

Maginak,Legónak jó utat igaz már biztos megérkeztetek!!Ha van net jelentkezzetek!!

Gabi!
Megy a drukk a teszthez a jóslók elég biztatóak :D Mikor csinálsz HCG-t?

Zsuzska!
Sajnálom a mencsit,légyszi majd írd meg,hogy van-e valami tünet a gyógyszer szedése óta?Mellékhatás?Remélem egyszerre babásodunk mondjuk a következő hónapban.Mi is Pagon voltunk,szuper.Mikor mentek?Elférek a bőröndbe?Már most vissza mennék!!!

Betti!
Bizony te vagy a következő!!Nagyon izgi,szorítok nektek nagyon :D :D Rékát végig kihordtad?

Vera!
Megy a drukk a rózsaszín rucikhoz :D :D :D

Kata!
Olyan jó,hogy már vásásrolgatsz,édes lehetett Zsófi :D :D

Móni!
Örülök,hogy jöttél!!Ezek szerint nem unatkozol :shock: :shock:

Rólunk:
Nyaralás szupi volt!!4 nap késéssel nyaralás közepén,hétfőn megjött.Teljes káosz voltam,pedig már azt hittem 4-en jövünk haza.Most már valamennyire feldolgoztam,de nagyon rossz volt. :( :( :( Majd teszek képet föl.

Kép
Kép
a.ibici

Hoztam egy pár tegnapi képet!

Kép csücsörítek alvás közben

Kép kilógatom a lábam, és erősen figyelek

Kép néha elmosolyodom alvás közben

Kép nagyra meresztett szemekkel

d.dodó

Sziasztok!
Lányok mi ez a lazaság???Merre vagytok???

Gabi!
Teszteltél???Eredmény?????

dodó!
Tündéri a kislányod.Hogy vagytok?hogy telnek az éjszakák?

Kép
Kép
a.ibici

Dod!
Tündéri ez a csöppség :!: :!: :!: :!:

Ibici!
Én itt vagyok!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Szeded a gyógyszert?Tünetek vannak?Mellékhatás?

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Mindenki nyaralni van???????????

Kép
Kép
a.ibici

Szia Ibici!
Előző hónapban nem volt igazán semmi mellékhatása a Clostynak. A mensi előtt viszont 4 napig barna-piros volt, aztán másfél napig közepesen volt meg, és még három napig pecsételtem. ebben a ciklusban valahogy feszültebb vagyok, hamarabb robbanok, kötözködöm (az előzőben meg tök jó kedvem volt :shock: ), már most nagyon fájnak a cicijeim (pedig csak a 8. napon vagyok :shock: ).ez sem volt előzőleg. Úgy látszik, minden ciklusban más.....

Majd szeptember 2. hetében megyünk Pag-ra.... gyere nyugodtanvelünk, majd becsempészünk a bőröndbe :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Értem.Én is úgy döntöttem,hogy még ezt a hónapot megadom a természetnek,de ha most augusztusba meg jönne elkezdem a clostyt.Nagyon drukkolok neked.Apát nefeledd elkapni!!Csinálsz LH-tesztet is közben?

Kép
Kép
a.ibici

Hát mostanábanszerencsére egész nagy kedve van huncutkodni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyonszereti,ha kényeztetik :lol: :lol: :lol:

LH-zom is, majd szerintem ma este kezdem, elvileg 4 nap múlva pé-nek kellene lennie, úgyhogy majd kiderül, hogyan alakulok :lol: :lol: :lol:
azért arra kíváncsi lennék, hogy odabent mi a helyzet, hány petécském van, dehát dokim szabin van még egy hétig, ha jól emlékszem.... utána meg mr úgyis azon izgulunk, hogy lett-e pocalklakó :?: De persze ott lesz, és majd jövök augusztusban egy pozitív teszttel :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát a szülés milyen volt....őszintén megmondom, nehéz... és elég hosszú volt (bár azt mondják, hogy mivel első gyerek, ahhoz képest nem is volt olyan hosszú). De így utólag azt tudom mondani, hogy megérte.... minden fájdalmat kárpótol ez a kis szuszogó "csomagocska" aki itt alszik most mellettem. és tényleg úgy van, hogy ahogy kijött, már nem is éreztem a fájdalmat...minden megszűnt.
Végülis röviden..... vasárnap reggel már elment a nyákdugó (aminek annyira nem tulajdonítottam jelentőséget, mert van akinek napokkal előtte elmegy). Aztán 1-kor, mikor elfeküdtem TV-zni abban a pillanatban éreztem a hasamban a pukkanást... na, ez nagyon furcsa érzés. Szóval elfolyott a magzatvíz. 2-re mentünk a kórházba, de akkor még nem voltak igazán fájások. Ezzel még haza akartak küldeni, mondván, hogy úgyis ebben a városban lakunk. De mikor mondtuk, hogy nincs autónk, akkor inkább megengedték, hogy maradjunk.A fájások inkább csak délután 4-5 körül kezdődtek. de nem voltak elég erősek, és még csak 5 percesek voltak. 5-kor még vacsorát is kaptam... elég sokáig így ment ez....róttuk a köröket a folyosón Atival, fájásokkor leültem... Aztán vissza a szobába. Valamikor este úgy döntött a bába, hogy ad oxitocin infúziót, hogy kicsit erősítse a fájásokat. Aztán tényleg jöttek. Először gázt szívtam, de nem esett jól, mert bekómáltam tőle, meg szédültem (aztán rájöttek, hogy csak lejjebb kellene venni a koncentrációját a gáznak). Meg mondta a bába, hogy próbáljam csak, azt mondta csak az első szívásnál ilyen durva! De nem mertem, mert rosszul éreztem magam tőle, és szédültem, és nem tudtam koncentrálni! Sőt...sikerült a vacsorát is kihánynom. Fájások alatt már volt, hogy sírtam, hogy nem bírom. Az volt a legrosszabb, hogy nagyon elhúzódott, és már nagyon fáradt voltam. Mondtam a nővérnek, adjon valami más érzéstelenítőt... azt mondta mielőtt az EDA-t választanánk, van még egy lehetőség...helyi érzéstelenítés. Beleegyeztem! (bár kicsit csalódtam magamban, mondtam is Atinak, hogy én nem így akartam...érzéstelenítés nélkül akartam végig csinálni) Aztán végülis kaptam egy helyi érzéstelenítést, amit bentre a méhszájhoz adnak egy szurit..azaz négyet! Az már jobban hatott...de a mellé is szívtam a gázt, akkor már nem szédültem tőle. Érzéstelenítő előtt mikor vizsgált a bába, akkor még csak 1 újnyira voltam tágulva. Szerencsére az érzéstelenítőtől hamar tágultam. (Amúgy csak mikor az érzéstelenítőt beadták, akkor jött doki, amúgy csak 3 bába volt). És tök jó volt, aznap bent volt egy magyar bába is (csak épp máshol vezetett szülést, de bejött hozzánk is Smile ) Mikor beadták az érzéstelenítőt (előző vizsgálathoz képest 2 órával később 5 cm-nél tartottunk. Csak babóka nagyon fent volt...így hiába tágultam. Fel kellett állnom, hogy a gravitációval segítsük...(nem esett jól állni, de muszáj volt) sokat segített, hogy Ati bent volt velem! Törölte a homlokom, nyújtotta a gázmaszkot mikor az kellett, inni adott...bíztatott. Ahhoz képest, hogy amúgy nem bírja a vért, teljes mértékig helyt állt bent...Mikor az érzéstelenítés után egy órával bejött a bába, megvizsgált, és közölte, hogy jó híre van, mert teljesen kinyíltam, eltűnt a méhszáj....csak még fent van a babó, úgyhogy ha bírom, akkor álljak még. Kaptam kapaszkodó keretet is...abba fájások alatt kapaszkodtam, és felhúztam a térdeimet amennyire tudtam. az volt a legrosszabb, hogy egyfolytában úgy éreztem, mintha kakilnom kéne.... A bába elkezdett előkészíteni mindent.... aztán egyszer csak szóltam neki, hogy most ha fájás jön, nyomnom kell....azt mondta másszak az ágyra, megnézi, hogy állunk. Felmásztam, de a támlát majdnem teljesen ülőre kértem.... kitámasztotta a lábamat, és kaptam kapaszkodókat. Mondta, hogy akkor most ha lehet már ne a maszkba lélegezzek, hanem 1 fájásra 3-szor nyomjak.... Aztán mondta hogy már látja a baba sötét haját.... de még 2 cm-vel feljebb van mint kéne.... behívott még egy bábát, azt mondta abban fog segíteni, hogy az alkarjával nyomja lefele a hasamat, hogy ezzel segítse a babót... és utána minden fájásra 3-szor kellett nyomnom....egyfolytában bíztattak...Ati is,....velem együtt nyomott... fogta a kezem. Aztán ahhoz képest, hogy nem bírja a vért, megnézte a babót, ahogy jön ki.... Aztán mikor már teljesen a gátnál volt, akkor mondták nekem is nyugodtan nyúljak oda, érezzem, hogy ott a feje teteje...ez erőt adott.... amúgy a gát az nagyon égett akkor... Hát egy olyan 5 fájásra lett meg a feje....ezt már én is láttam... aztán mondták, hogy most csak sóhajtsam el a fájást, és kicsusszant a kis teste.Hajnali fél 5-kor! Rámrakták! Hát, Ati is és én is elkezdtünk sírni!! Végre megtudtuk, hogy kislány.... Ati annyira örült neki, mondta hogy tök ilyennek álmodta meg előtte egy pár nappal, csak azt hitte kopasz lesz! Smile Olyan furcsa volt a kis síkos testet fogni! Ott a hasamon hagyva letörölgették kicsit a magzatmázat, és a vért, majd hoztak rá meleg takarót. A lepény nem akart leválni...először próbálta kihúzni, de az fájt....aztán emlte az oxitocint, meg adott egy helyi szurit is még....De így is még vagy fél óra volt mire kijött..... A köldökzsinórt Ati nem merte elvágni...meg szerintem addigra a könnytől nem is látott....de én elvágtam! Ja, amúgy gátvédelemmel szültem...az jólesett, hogy tartotta oda a forróvizes rongyot.... aztán mondta hogy picit ölteni kell....kívül semmit..csak a nagyajkakon belül, mert a kisasszony a kezét az álla alá rakva jött ki!! Smile De ebből már csak a törléseket éreztem, hogy kellemetlen, de amúgy maga a varrás nem fájt, kaptam valami hűsítő zselét! Aztán Laurát le sem mosták, el sem vették tőlem, le sem mérték...otthagytak miket 2 órát 3-asban, mondták, hogy lehet telefonálni. Szóval haza tudtunk telefonálni, hogy lány lett, de a méreteit nem tudtuk. Aztán 2 óra elteltével hozták nekünk a reggelit....Atinak két szendvicset, meg nekem is...Atinak kávét, nekem kakaót (ezt megkérdezték mi legyen) és pezsgős pohárban almalevet. Mindezt babarózsaszín szalvétával.... amíg mi ettünk, addig ott mellettünk lemérték 2785g és 46 cm. De nem fürdették meg. Egész hétfőn nem volt szabad még fürdetni!! Olyan furcsa... szóval a vér is rá volt száradva a hajára....Aztán reggeli után Laurát elvitték a nővérek addig magukhoz, mig Ati elkisért zuhanyozni! milyen jó is volt, hogy elkísért.... (minden elismerésem az övé, mert azért ott láthatott vért elég sokat). Lezuhiztunk, felöltöztem, de addig még ruhástul egy kicsit a wc-re ültem, mert szédülni kezdtem. Utána csak arra emlékszem, hogy magamhoz térek, ajtó nyitva, és Ati kiabál ki a nővéreknek hogy "Help"....azt mondta elájultam, de olyan hirtelen, hogy meg sem bírt tartani, kicsit hátravágódott a fejem ott a wc-nél.... a nővérek hozták az ágyamat, és úgy vittek vissza a szobába. Ott még fél órát voltunk, aztán tolókocsiba ültettek, Laurát a kezembe adták, és átmentünk a "BB" részlegre. Itt voltunk szerdáig. Szerdán délelőtt még volt Manónak csípőultrahang, megnézte gyerekdoki, aki mindent rendben talált..... és így szerdán 1-kor hazajöhettünk. Amúgy bent a nővérek nagyon sokat segítettek....a szoptatásban, és minden egyébben lehetett kérdésünk. Viszont a babák egész nap az anyukával vannak....nem lehetett leadni! Még zuhanyzásnál és wc-zésnél sem..... a wc-is és a zuhany is úgy volt kialakítva, hogy a baba kis műanyag gurulós ágyával beférjen.... de mondjuk zuhanyozni meg akkor zuhanyoztam mikor Ati bejött, és addig vigyázott rá!
Szóval összességében nagyon jó élmény volt! És ami még érdekesebb, Attila mindenkinek nagy lelkesedéssel meséli, hogy mennyire jó volt, hogy ezt nem hagyta ki!! És azt mondta, hogy minden elismerése a nőké!! Wink Haza 2665g-al jöttünk. De pénteken vissza kellett menni egy ellenőrzésre, akkor már 2858g volt (azaz túllépte a születési súlyát). És pénteken már a köldökcsonk is leesett!! Smile
Hát röviden ennyi a történetünk (ami ugye nem is olyan rövid Smile )!

d.dodó

Dodo!
Minden elismerésem a Tied :!: :!: :!: :!:
Fantasztikus élmény lehetett.... jó, tudom, fájdalmas egy élmény, de ott van a kezedben a kislányod :!: :!: :!: :!:
Én ennek töredékét fogom átélni csak, mert császáros leszek.... de szerintem rosszabb lesz, mintha természetesen szülnék.....
Hát nagyon sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánok még egyszer :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

dodó!
Meg sirattam a történetedet.Ilyenkor újra átélem az én szülésemet :lol: :lol: Az tuti,hogy minden fájdalmat megér egy gyermek!!!!

Zsuzska!
Miért kell császárral szülnöd?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Sajnos nagyon rossz a szemem: 6.75 és 7.25-ös. A dokim szerint nagyon nagy a retinaleválás esélye az én esetemben. Szóval ő nem enged, csak császárral szülni :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dodó!

Nagyon szép szüléstörténet! :D Örülök, hogy a férjednek is nagy élmény volt! :D Az enyém is örül, hogy nem hagyta ki egyiket sem 8)
Vigyázzatok magatokra, és továbbra is sok tejcsit Nektek!

Betti!

Mi újság, hogy vagy? Visszerek? Keményedések?

Zsuzska!

Sajnálom, hogy csaszival kell majd szülnöd, de drukkolok, hogy ez legalább minél előbb összejöjjön Neked! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi,Viki!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Lányok merre jártok???

Edóci,Kata,Vera,Betti,Gabi,Móni???????????????????????Jajjj remélem senkit nem hagytamki :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Magi,Lego!Jó pihenést és várunk benetekete rengeteg fotoval!!!

Ibica!Hogy avgytok?Viki várja a sulit?Hol tartasz a ciklusba?Gyógyot szede?Képeket a nyaralásról!!!!!!

Vera!Nagyon szégyelös a babád!!Nekem Zsófi volt ilyen :wink: :wink:

Betti!Akkor lehet lesz még egy Zsombor a csapatban?Nagyon szurkolok de mindegy is csak egészséges legyen!!!

Dodó!Nagyon édes Laura.És tök szupi a szüléstörténeted tök jó ott kint a gátvédelem meg,hogy a férjed ott alhat ilyenek :wink:

Zsuzsa!Te hol tartasz a ciklusba?Jártok még vizsgálatra?

Nórika????

Mi jól vagyunk kedden voltam dokinál minden oké a kisfiammal.Már 75mm a buksilya és kb 1400gramm(vasgyúró)Zsófi ennyi idösen 69mm fejecskével és kb 1100gramm volt :lol: majd rakok képet csak késön szóltam és a tv-ről fényképeztem mert már elkapcsolt a doki :cry: Zsófi vasárnap lesz 2éves már úgy várom tőlünk Ponyt meg egy kisruhát kap anyuméktól meg babát olyan kiváncsi vagyok mit szól majd :lol: :lol: Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

KAta!
Nagyon édes Zsombi arcocskája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsófinak előre is nagyon boldog szülinapot kívánok :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én ma vagyok a 10. napomon.... ha minden igaz, akkor vasrnap lesz pé-m :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Csak gyorsan bejelentkezem, hogy megvagyok.
Köszi hogy hiányoltatok.
Sajnos ma reggel megjött, ez van. Post kb félév spontán hónapok jönnek. Már ha addig nem sikerül, meg lesz rendesen peteérésem.

Mi most elmegyünk 2 hétre Balcsira, laptopot viszünk, de nem tudom bejelentkezek e a netre, próbálok kikapcsolni és élvezni a nyaralást, nem gondolok semmire, megpróbálom teljesen kiiktatni a fejemből a baba gondolatot.

Addig is vigyázzatok magatokra.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Remélem még emlékeztek rám! :lol: :lol: :lol:
Végre megcsinálták a gépünket! :lol: :lol: :lol:

Dodó
Hatalmas gratula nektek! :lol: :lol: :lol:

Ibici
köszi a hiányolást! :lol:

Rólunk:hétfőn voltam uh-n,minden rendben volt,a nemét nem tudta megmondani a doki,mert azt mondta szar a gép,nem tudja kivenni. :roll: :? :twisted:
Aztán szerdán voltam az Istenhegyin genetikai uh-n.A babó teljesen elbújt a méhlepény mögé és semmi nem látszódott belőle! :shock: Ráadásul meg sem mozdult,25 percnyi "lökdösés" után is csak intett egyet.A doki aggódott hogy miért nem mozog,teljesen a frászt hozta rám.Egyébként rendszeresen érzem hogy mozog,úgyhogy remélem csak éppen bealudt. :oops:

Na most akkor visszaolvasok! :D

edoci

Sziasztok!

Vera!
Akkor kitartást neked a végéig!Biztos nagyon izgulsz.A Vikit nekem fiúnak mondta a doki a terhesség alatt.Szülés előtt elküldtek 1 utolsó UH-ra,ott kérdezte a dr-nő,hogy tudom-e a nemét a gyereknek?Mire én halál nyugottan igen kisfiú.dr-nő na akkor kapaszkodjon meg,mert ez gyönyörű nagy lány 3650g volt :D :D :D :D Ennyit erről,megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Sajnálom a mencsit :( :( Jó pihenést nektek!!2 hét biztos szupi lesz.Helyileg hová mentetek?

Kata!
Örülök,hogy minden rendben van.Méretekből adódóan nálatok tuti a kisfiú :D :D

edóci!
UH előtt esetleg nem jól bepapiztál?Az a lényeg,hogy minden rendben volt!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici köszi, minden évben Balatonföldvárra megyünk, már alig várom, kicsit olyan mintha haza mennénk. Gyerekkorom óta odajárunk, aztán párommal is megszeretettem, és most már az egész család odajár. Mondtam is páromnak hogy majd ha nyugdíjasok leszünk, akkor odaakarok költözni.

Ma van a 10. házassági évfordulónk.

Kép

gabi1

Gabi!
Én is szeretem a Balcsit és nemértek azokkal egyet aki lábvíznek nevezi stb.Mi majd 1-8-ig megyünk Siófok-sóstóra már én is nagyon várom.Nem irígylem aki a héten nyaralt a Balcsinál:( :( Gratulálok a 10 évhez :D :D Mi 7.hó 7.-én fél7-kor voltunk 7 éves házasok :shock: :shock: Egyébként apartmann vagy szálloda?Minden évben abba a hotelben vagy apartmannba?

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
Nagyon boldog házassági évfordulót nektek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X