Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!
Ma reggeltől Szofi hivatalosan is mászik. Azt hiszem, a játszószőnyeget elfelejthetjük. 2 méterre mellette van. Most már előrefelé is közlekedik, nem csak hátra. És oroszlánüvöltést hallat. Bencém az állatkertes legoval játszik, és szerintem tőle hallotta. Éjszakánként még mindíg többször fent van. Jó lenne egy éjszakát átaludni. Nagyon szépek a babák, és rengeteget nőttek.
Mivel a cuccaim nem kerültek elő, nem halogatom tovább, hétfőn megyek személyit csináltatni. Egyenlőre elvileg nem létező személy vagyok. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marina: a képen tuti Barni van?!?!?!? Eszméletlen milyen fejlett baba! Nagyon szép ül és olyan helyes fiúcska!

Jajj CSibe! Sajnálom a cuccaidat...fasza mindent újból csináltatni...remélem gyorsan megleszel vele. Szorítok!

bingii

Sziasztok
Koszi csajok
Barni nagyon aranyos,boldog 6 hot,meg a tobbieknek is.
Kutyussal csak az agond nem farkas kutya,de apa odavan erte
Gina ilyen lesz Kép Felnott Ginqa

Kép

Kép
marcsitita

Hali!

Marcsi: impozáns kutyus!!!
Nekünk van egy barátunk, tenyészti a kaukázusi juhászkutyákat, egyik-másik olyan, h majd szétszedi a kerítést, mikor mi ott vagyunk. Az ő babájuk a kezdetektől fogva a kutyák közt mászkál, persze felügyelet mellett, akik nagyon imádják, lovagol a hátukon, tépi a fülüket, stb. Olyan okosak a kutyák, szerintem simán átlátják az emberek közti kapcsolatot, biztosan azt is sejtik, hogy ez a gazdi "kölyke" őt szeretni kell!

Bingii: nálatok hogy van a kutya Majával?

Marina: a képet én is mutattam a páronak Barniról, szinte már egyáltalán nincs neki olyan 'babás' külseje'. Inkább mondanám már rá, hogy kisfiú. Hihetetlen, hogy milyen szép nagy és milyen ügyesen ül. Na hozzá képest az én Marcim még valóban baba, pedig már ő is üldögél (néha jól eldől) és kúszik is.

Csibe: gratula a mászáshoz! Nálunk is alakul már, négykézlábra már felnyomja magát, hintázik, de aztán nem tud mit kezdeni a szituval :)

Móni: mi csak egy napot aludtunk a párom anyjáéknál, azaz két teljes napot voltunk ott, de hétfőn, kedden Marci nem volt hajlandó tudomásulvenni, hogy nem kézben altatom és hogy néha leteszem a kezemből napközben :( Nagyon gyorsan el lehet őket kapatni. Ja, én is hagyom sírni, ha látom, h már fáradt, de ott vagyok vele és simogatom a fejét, h könnyebben elaludjon. Tudom, ez nem helyes, de nem akarom teljesen magára hagyni ilyenkor... Egyébként azt vettük észre, hogy ha időben még elkapjuk az álmosságot, és olyankor rakjuk az ágyban, akkor egy darabig forgolódik meg elvan, utána pedig bealszik magától. Na ez kb. 10-ből 4-szer van :)

KépKép
Kép
sagi1

Marcsi nyugi, nézd csak:

Kép
Kép [img]
Vendég

Hunci: Huni gyönyörű, tök sokat nőtt, nyúlt egy csomót!!

KépKép
Kép
sagi1

Konkri! El vagy tűnve!
Isten éltesse a fél éves kifiadat, Marcellt! :P
[/img]

KépKép
Kép
sagi1

Kép Isten éltessen Marcell! [/img]

KépKép
Kép
sagi1

De szep Huni,meg a kutyus is ari.Szuleim nagyon ellenzik,ugyebar mindenbe bele kell szolni.
Nagyon gondolkozunk rajta hogy veszunk fel kolcsont es neki alunk epitkezni.Nem szeretnek orok eletbe alberletben lakni,anyagilag meg ugyan anyit fizetnenk mint most csak hat 30-40 evig,vagy nemtudom.De jo lenne udvar a kicsinek meg a kutyanak,medence,homokozo stb.
Vegre kaptam valamicske penzt,csak nemtudom mi ez,az egyszeri tamogatas,vagy mar az anyasagi,semmi papirom nincs,duhito.

Kép

Kép
marcsitita

Sagi: Maja ha engedném széjjelszedné Jankát. Mikor meglátja sikongatni kezd örömében. Janka meg persze össze-vissza nyalja a lábát. Olykor a kezét is hagyom, de én még para-mami vagyok és utána egyből viszem kezet mosni:)) Szóval jól vannak, nincs semmi gond. A kertben is nyugodtan egyedül hagyhatom Maját, mert Janka mellé fekszik és őrzi:)

Hunor, hogy Te is mekkorát nőttél és tényleg nagyon megnyúltál. Írtó vagány a rucid;)

bingii

Mellesleg tudom, hogy a kutya nyála tele van antibiotikummal és hát Janka tul.képpen szoba és kerti kutya...szegényt elég ritkán viszzük el világot látni, mégis mindig fosok, nehogy összeszedjünk vmit. Bár szerintem hamarabb szedünk össze vmi fránya emberi vírust, mint Jankától bármit is....: :roll:

bingii

Bingi, ne parázz ezen, tudod háborúban a kutya nyálát gyógyításra használták...Én engedek nekik mindent, mert hát mindkettő kikészülne ha nem nyalhatnák egymást :lol: a kedvenc játék hogy Huni kinyitja a száját a kutya a nyelvével be akar menni, ekkor becsukja a száját, elfordul és meghúzza a fülét, szemét, szőrjeit, bajszát stb...Amúgy néha nem tudom, a gyereken folyó nyál a gyereké vagy a kutyagyereké.
Apu állatdoki, ha ő nem aggódik, én sem...
Vendég

no igen, a kutymorgók nyála penicilint tartalmaz :lol:
az az igazság,hogy én inkább a kutyánkat féltem, Milu van,hogy a szemét vizsgálgatja, vagy a bajszát húzkodja :?
Vendég

Blo, én is inkább a kutyát féltem mint a gyereket, néha úgy alányúl a kutya szeme alá hogy azt hiszem most vájja ki :shock: a kutyus meg engedf mindent mint egy jó nagypapa!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap este kimenőt kaptam. Elmentünk a csajokkal pizzázni, így apára maradt a fürdetés, etetés, fektetés. Nem tudom, mit adott a kicsi lánynak, de csak egyszer kelt fel éjjel szopizini, és utána reggel fél 7-ig aludt. Pedig hetek óta, alig alszik, és egész éjjel a cicmen lóg. Most reggelre annyi tejem lett, hogy folyt végig a lábamon. Meglátszik, hogy sokat pihentem. Jobban is érzem magam. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Uhhh Csibe! Az nem lehetett semmi!
nagyon fontos a pihenés!!!! Én tegnap reggel tomboltam ki magam. Szegény gyereket gyötri a foga, ill. lehet,hogy mégsem, mert ha felveszem akkor kutya baja. Amint a háta éri az ágyat, nekiáll üvölteni, de nem piskóta módón. Szerintem a szomszédok azt hiszik,hogy éppen a szemét nyomom. :cry:
Annyira kikészít az egész napos sírás-üvöltése, hogy pattanásig vagyok. Egy szerencsém van, hogy éjszaka alszik. No, ki tudja, hogy meddig?
Ha nem sír akkor meg olyan édes,hogy csak na. Úgy látszik ez a nyüglődés nálunk vissza-vissza térő dolog. majd csak vége lesz egyszer.
Kenegetem a fogát, már adtam neki chamomillát, meg viburcolt is.
Vendég

Én eddig úgy csináltam,hogy 8-kor alvás 10 30 utolsó etetés(álmában) és így aludt fél 6-ig akkor kaja,vissza 7-ig.
Kipróbáltam ,hogy elhagyom a 22 30-ast.Felüvöltött,vártam kicsit elaludt,ezt csinálta 2 napig. Most leteszem 8-kor és reggel negyed 8-kor kel 2 naapja.Közte semmi!!! Juhééé!Kop-kop! remélem így marad!!!!!Remélem a nyaralás se tesz be neki!!

Viszont kezd hisztisedni.nem gáz,de nem olyan jó mint volt....

a párom tesójáék gyerekét ha lerakod elvan a pihenőszékében 4-5 órát és nézegeti a játékát.Ha fáradt elalszik. :o
Hát dorci ezt nem tudja utánozni.... :lol:

Kép
ndombi

Uhh, az sem lehet rossz :roll: mármint,hogy leteszem a babát és elvan,mint a befőtt. Na ilyen max. 10 percig van, de akkor sincs csönd, mert valami "zörej" akkor is jön a gyerekből :D
A szomszéd kislányka hasonló. A legritkább esetben hallom sírni. Ő is elvan, nyugodt baba.
Vendég

Na, és akkor jut eszembe, én nem tudok fogyózni. Elkezdtem 1-2 hete egyet és a 3.napon feljött 1 kiló. Jót bosszankodtam és abbahagytam.
A hasam még mindig gigászi és lassan akkora súlyban vagyok,mint terhesség kezdősúlya :cry: Pedig ez alá mentem 5 kilóval. :roll:
Vendég

Hat csajok nemtudom mi van Adammal,de par napja alig alszik,vagy sirva alszik.Nap kozben is alig birok vele.Eddig pedig olyan angyal baba volt

Kép

Kép
marcsitita

Sagi, köszi a köszöntést! Hát ha olvastad a blogot... most kocsi keresésben vagyunk = +1 lépés a tesó fele :)

Kutya: nekünk csak kinti kutyánk van de Marcus is imádja nézni s megőrül érte. Amúgy szerintem nincs rossz kutya, csak rossz gazda. Szerintem Marcsi, hiába is lesz "olyan" a kutyátok, most még kicsi és ti nevelitek...
Építkezés: az igaz, hogy magatoknak fizetitek és nem albérletet, és ha olyan a család, akkor jóval kevesebből fel lehet húzni egy házat,mint készen venni, főleg ha saját telek is van. De bele kell kalkulálni, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra, hogy az építkezéssel járó stressz nagyon megviseli az embert, és mikor már törleszted a hitelt az albérletet még mindig fizetni kell... Szóval mindennek megvvan az előnye, de ha csak az egyszerűséget nézem, akkor a kész ház/lakás és kész... Én építkeztem, szép is volt, de meg is sínylettem, ráment a házasságom... de most büszke is vagyok... (viszont azt is elmondhatom, hogy nem olyan, amilyennek szerettem volna, sok minden menet közben derült ki... de változtatni már nem lehet)

Úgy irigykedem az ülős mászós babákra... :( Marcus csak hasra és vissza fordul - hál istennek, már megy vissza is és nem engem hív nyafogva... :)

Azok a babák, akik, csak ülnek és elvannak... ne bánjátok! Ndombi, Blo, nekünk sokkal több a közös élmény :wink: (egyébként meg komoly hogy órákig csak magában van a gyerek?)

Kép
Kép
Kép
konkri

Na, azzal nincsen gond,hogy "működik" a gyerek, csak ne üvöltene hozzá :P Komolyan, nem hiszitek el, de a család néha azon van, hogy beszakad a fülünk.
Már azon filóztam,hogy elviszem dokihoz, hogy jó-e az idegrendszere vagy mit tudom én, de miután felveszem kutya baja és rötyög. :wink:
Tegnap frankón el kellett gondolkodnom,hogy most elmehetek-e wc-re vagy az éppen letett, és nyafogni kezdett babut vegyem fel inkább :roll:
Arról meg ne is beszéljünk,hogy szalad a lakás és magamra is csak alig jut időm.
A fogának tudom be, aztán lehet baromira nincsen köze hozzá.

Ülés: érdekes a Milán, mert ha az ölemben van, alig támaszkodik rám, régóta szépen tartja magát és csücsül. Ha leültetem,akkor eldől :roll: De nem merem ezt sem forszírozni, majd csak megy neki egyedül is.
Vendég

Komolyan elvan 4-5 órát egymagában.De nem irigykedem mert beteg szegény,a karja és a lába donga,de szépen javul.azért még eléggé látszik.Lehet,hogy ezért is nyugodt.Szerencse,hogy nm épp fordítva.De forog hasra és vissza. Ül a pihiszékében és a játszószőnyegen és játszik.

Csak akkor sír fel ha éhes,megetetik és kész.
Egy szobában alszanak,ha álmos elalszik játék közben :D

Kép
ndombi

Sziasztok!

Hunci: na tegnap rendesen körbe lett nyalva Maja:D Janka olyan aranyos volt. Össze-vissza nyaldosta, majd elrohant a labdáért és hanyatt vágta magát, majd várt, hogy MAja játszon vele:D Persze Majus meg csak meghúzta a fülét:D:D:D

Lányok! Tegnapelőtt Majus homloka meg szeme alatt piros pöttyök jelentek meg és vörös foltok, mintha mondjuk megégette volna magát. Aztán tegnap már az egész hasa, háta tele volt pici foltokkal. Mára tökre elhalványodtak, de szerintetek mi lehet?!?! Ez is a melegtől, izzadtságtól lehet esetleg?

bingii

[quote="blongyinka"]N írta:blongyinkaa, és akkor jut eszembe, én nem tudok fogyózni. Elkezdtem 1-2 hete egyet és a 3.napon feljött 1 kiló. Jót bosszankodtam és abbahagytam.
A hasam még mindig gigászi és lassan akkora súlyban vagyok,mint terhesség kezdősúlya :cry: Pedig ez alá mentem 5 kilóval. :roll:

Sajna én is így bagyok vele. Pedig 93 voltam, mikor terhes lettem, és 79-cel jöttem ki a kórházból. Most 89 vagyok újra. Majd ha már menni tudnak a babucik, akko rfutunk utánuk jó sokat, és leadjuk azt a pár kilót! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii! Nem lehet, hogy valamelyik kaja üti ki Maját?

Konkri! A te blogodat hol lehet olvasni?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Megőrülök,hogy most megyünk nyaralni és esni foga az eső péntektől is.

Szerintetek Füred és veszprém,tihany(nagybetű) térségében mit lehet szar időben babával csinálni? :D

Kép
ndombi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ndombi

Felrobbanok
Mondjatok meg hogy lehet az,hogy 6 honapja varom,telefonalgatok,intezkedek,hogy kapjak valami penzt.a csaladi elintezodik.Es ilyen papirt kapok a munkahelyemrol,hogy majusban kirugtak engem.Valaki vilagositson fel.Januarban szultem,de alitolag semmi papirt ok nem kaptak tolem.Akkor az igazolasokat kitol kertem.Kikkel telefonaltam minden honapban???Mit csinaljak,Azt akarjak innen szlovakiabol igenyeljem.
En valakit szetverek eskuszom

Kép

Kép
marcsitita

Sogorom bevitte a papirokat,kicsi szuletesi bizonyitvanyat,stb.Azt mondtak nekem kell inteznem,postai uton,meg se neztek.Erre most kapok olyan levelet,hogy majustol elvagyok bocsajtva a munkajhelyemrol.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi: :( Ez jó nagy méreg... egyáltalán el lehet küldeni vki gyes alatt???

Blo: ne idegesítsd rajta magad, hátha akkor megindul! Tudod, mindennel így van, ha nagyon akarjuk, úgysem megy... Egyébként én is küszködöm vele, mondtam páromnak, amíg így nézek ki, addig rám strand ügyben ne számítson :( Majd talán jövőre.

Ndombi: rövid kirándulások???

Én nem akarom, h Marci 4-5 órát ellegyen a székében!! Az már tuti nem egészséges, nem? Egy gyerek legyen jó aktív, persze ne túl aktív!:) Kár, h ez nem kívánságműsor, h egyszer ilyen legyen, egyszer meg olyan :)

KépKép
Kép
sagi1

Csibe: semmi újat nem evett, így nem hiszem. Nem tudok egyszerűen rájönni, hogy mitől lehetett....

Amúgy konkri blogja itt olvasható:http://konkri.freeblog.hu/

Fogyás: én is elkezdtem, mert katasztrofális az én alakom is. sose voltam vékony, nem is akarok az lenni, de csüngő hasat se akarok:D Én 72-vel indultam neki a terhességnek és 81 kilóval jöttem ki a kórházból. Most 73 vagyok, de egy bálnának érzem magam. Na se baj. Úgyis csak augusztusban megyünk nyaralni, addig van még pár hetem vmi csodára:D:D:D Hajrá csajok:D

bingii

Marcsi: úgy tudom,hogy gyes alatt nem senkit kirúgni :roll:
Vendég

Nem az lehet, hogy Marcsijelenleg nincs gyes v gyed státuszban és ezért "tudták" kirúgni? Szerintem keress valami képvielőt Marcsi.
Amúgy Marcsi te milyen állampolgár vagy? Azt tudom, hogy itt dolgoztál, meg hasonló... és a tgyást és a gyedet is a munkahelyen keresztül kapja az ember, te ezt hogy kaptad? vagy nem kaptál? én minden postán intéztem, az anyaságit is és a családit is és pik-pak megvolt minden. sőt a múltkor hiányoltam egy családit, írtam a máknak egy e-mailt és egy hét múlva postán jött is válasz. szerintem ha írsz nekik és megadsz minden adatot biztos hogy válaszolnak. muszáj nekik válaszolni.

Csibe: akkor Bingi megírta :)

Ndmobi: szerintem is, séta és kirándulás. Veszprémben van állatkert is, mondjuk Dórika nem fogja úgy élvezni, de ti élvezhetitek. És fényképezőt vigyetek :wink:

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja Bingii: én őszit nem adok már Marcusnak... először frankó volt, de utána tropár vágta Marcus bőrét, érdes lett és tiszta vörös - legalábbis én az őszire gondolok, mert mióta nem kap, azóta nem piros a bőre. (pedig szegénykém kapta egy időben, hogy legyen kaki)

Kép
Kép
Kép
konkri

Marcsi: Mindenképen jelentsd fel őket!!!!

Nálunk abból is peren kívüli megegyezés volt,hogy egy csaj járt mest termékenyítésre és nem szólt bent,de kirúgták,közben terhes lett és azt mondta azért rúgták ki mert járt a vizsgálatokra ami nem is volt igaz. Mégis fizettek neki 6 hónapot pluszban!!!

Semmiképpen se hagyd!!! Terhesen se lehet kirúgni senkit se ha szült,nem függ a státusztól! Mindenképpen megnyered!!! Az ilyen pereknél majdnem mindíg az anya nyer!!!

Semmiképp se hagyd!!! Bármit mondanak a törvény téged véd!!!!!
Ha kaptál anyaságit egyébként is azt jelenti,hogy tud rólad az állam

Dorka lázas seggben 38,8 abból l kell vonni 0,5-öt?

!-re megyünk dokihoz,kapott lázcsillapítót.
Szipiszupi nyaralás lesz,eső láz.. Ez az első láza....

Kép
ndombi

Sziasztok!

Ndombi
Aha,le kell vonni...Jobbulást...

Marcsi
Szerintem se hagyd ennyiben a dolgot...

Fúúúú,tiszta depi vagyok ma.....valaki küldjön már pozitív emergit légysziiiiii!

mazsolasyl

Óóóóóóóó,mármint hogy energit......na,még írni sem tok!Mi jön mééééég....?Jujjjjj....

mazsolasyl

Hat ez az,egyik sem,mivel a munkahelyemen nem inteztek el,senkisem tudott anyit mondani,hogy E115 es E118as papirt kell bevinnem szlovakabol,csak a kicsi szuletesi bizonyitvanyat kuldtem,kitoltottem a papirokat amiket kertek+amik meg keletek,dokitol igazolas.Ezeket bekuldtem,viszaadtak,hogy kuldjem postan a mak-ba amit megtettem.Es most jott a papir majus 31evel elbocsajtottak engem.Kerdes miert,es hogyan ha semitsem ortam ala

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi határozott v határozatlan ideig voltál szerződve? Lehet hogy határozott és az járt le.

Kép
Kép
Kép
konkri

A MAK csak a TGYAST és a családi pótlékot intézi,a Gyed-et vagy gyest az OEP.
Ahhoz az eredeti születési anyakönyvi kell.
Marcsi nem telefonáltál se az OEP-be se a MAk-ba hogy mi van?

Szerintem hívdd fel őket )Tgyás gyes gyed ügyben az oep-et,hogy mi van.

Kép
ndombi

nekem is rossz kedvem volt ma, valszeg mert esik az eső,Dorcica beteg és pénteken "nyaralni" megyünk...

Voltunk dokinál,piri a torka. Nem kapott semmit csak C-vitamint és lázcsillapítót. Azért vettem 2 homeos bogyót egyet a torkára meg oscillococcinumot.

még 5 nap és fél éves!!!

Kép
ndombi

Ndombi az állatkertünk tényleg szép, érdemes megnézni. Tihanyban ott az apátság, Füreden nem sok a látnivaló. Van viszont egy aqua-park, az szar időben is nyitva, ha jól tudom, van fedett medence is, de nem bizti, mi még nem voltunk. Ha jöttök Veszprémbe, nézzétek meg a várat, és most van ott Picasso kiállítás, valamint a hétvégén utcazene-fesztivál lesz, esős időben is megtartják, vannak jó együttesek, több színpad is van a városban. Egyik sem igazán kisbabás prigram, de más most nem jut eszembe.
itt körülnézhetsz:

http://www.veszprem.hu/

http://www.balatonfured.hu/index.php?fm ... venynaptar

http://www.tihany.hu/hu_Nyito.htm

Kép
Kép
Kép
csibe76

Köszi Csibe kedves vagy!!!

A vár nem jutott eszembe,de jó ötlet.
Az aquaparkban voltunk tavaly még előszezonban a benti részben.Az volt 3 rugó.Egyébként 5 ami bazi drága,de ok,de mivel dorcicával 2-3 óránál többet szerintem nem lehet ott tlteni ezér 5 az sok. +beteg :oops: remélem mára jobban lesz,úgy éreztem reggel 7-kor a kajájánál,hogy nem olyan meleg,de nem mértem meg,mert visszaaludt. nemsokára fel kell ébrsztenem sajnos,de tegnap szegény mivel nincs jól este 8-tól fél 11-ig aludt(reggel) egy keléssel. persze napközben összesen fél órát....

Kép
ndombi

Dombi:
az nem baj, ha alszik ilyenkor sokat! a védőnőnk szerint ilyenkor a szervezetük átvált valami egészen más "üzemmódba" és ezáltal enni sem kívánnak úgy. Ha meg alszik, akkor gyógyul, küzd a kis szervezete a bacikkal!
Ja, mi vettünk egy fülhőmérőt, mert mi is mindig bajban voltunk, ha Marcinak álmában akartunk lázat mérni. Először azt hittem, h nagyon drága lesz, de találtunk egyet 5e Ft-ért és úgy néz ki, hogy megbízható (először mértük ezzel, aztán a higanyossal is, és megegyezett). Ebből is le kell vonni az 0,5-öt, mint popsis mérésnél.

Néztem az időjárás jelentést tegnap, gondoltam rátok, mert mondta, h inkább Közép Mo-on és Kelet Mo-on lesz rossz idő, nyugaton már sokkal jobb. Szerintem ne izgulj, csak lesz valami, amivel elütitek az időt!
Dorcicának meg jobbulást!

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok!

Hú lányok,itt mekkorák a babák....................
MásznAK,ÜLNEK,ESZNEK,HIHETETLEN!!!!!!!!!

Az enyém forog,oda vissza,BBn már nagyon kis ügyi,próbál ülni,de még nem tud,sehogy sem,de gondolom nincs elkésve.
És csak olyan mint egy kis kukac,mászástól elég messze van.

Hunci!Hát nagyon édes az a kutyás kép!Huninak nyaklánca van????Jól látom?
apa meg állatorvos!az szuper.
Mikor mentek haza?Én most voltam egy hétig,faktumban be is vásároltam rendesen,apa rohadtul örült neki.............

A családipótlékot az mikortól kapjátok?Mert mi januárban születtünk,és májusban kaptuk az elsőt. :roll: :shock:

Fogyókúra:Én sem tudok,hízok is rendesen visszafelé.

Kaja:Ti adtok bébiételt?Én igen,de ugye még most csak keveset eszik belőle,a többivel mit csináljak?Mert még fél üveggel sem eszik meg és csak két napig lehet eltenni,ahhoz meg azért egy kicsit drága,hogy kidobálgassam mindig.

Kép
csiperke

Konkri: lehet vmi az ősziben....múltkor az őszis pulykát is visszabukta és a foltok előtt is evett őszit...na banyek..pedig már evett márkor is és nem volt semmi baja....

Csiperke: lehet, hogy későn igényelted meg a családit, mert az is születéstől jár ha jól tudom....

bingii

Csipi, szia!Még nem tudom,mikor megyünk haza...Faktumban már én i költekeztem :lol:
Borostyánlánc fogzásra és nygösségre van, imádom, nem kell semmi homeos, semmi,és minden oké vele.
Családipótlék normális, késve jön...
babaételt a gyerek nem fogadja el, kiköpi, kezdetben elraktam a majd kidobtam, nem ette meg, drága mulatsgág, így én főzök neki minden nap, elfagyasztom, majd egy hétig nem fözök, a fagyis kaját kapja, majd megibt fözök stb...

képek????

most épp vaterán egy karámot néztem ki, remélem, enyém lesz :lol:

Marcsi:ez nekem nem stimmel, leírnál mindent???pl szerződés. munkavűiszony,kinek mit hova nyújtottál be mikor stb.
Vendég

Csajok, kezdek kétségbe esni.
Marcus keveset eszik. Kevesebbet, mint korábban. ha nincs meleg akkor is. Nem szívja ki a mellem rendesen, csak este és talán éjjel. Az éjszakák vacakok, mert elrontottam. Már nem jön a foga, de ha éjjel felébred, akkor csak úgy alszik el, ha magamhoz veszem és hozzám bújhat. Éjjel többször felkel, Korábban, mint szokott, gondolom azért mert nappal alig eszik és hát valamikor kell neki. Aztán: a kaki továbbra se jön, vagyis van hogy jön van hogy kúpozni kell. Szombaton kúpoztam utoljára, mert akkor is 5 napja nem kakilt, de nem volt vmi nagy adag, mármint nem óriás. Azóta nem kakilt. De most próbálnám kivárni, amíg magától kinyomja. Remélem tudok addig várni és remélem jönni fog. Amúgy a kakija nem kemény, olyan mint a pép, tehát nem szorulás.
Szóval én azt gondoltam ki, hogy a kkival várni fogok, mert jórészt tejet eszik. Míg korábban megevett majdnem egy üveg kaját, most felet se eszik meg.
Az alvásra azt gondoltam ki, hogy elaltatom, majd visszacsempészem, vagy simizem - bár ilyenkor bámul csak (pedig sötét van).
Szerintetek? Doktornénihez 29én megyünk, szabin van. A másik dokihoz meg nem akarok menni az egy süket.
Valószínű, hogy azzal b@sztam el mindent, hogy pár napig későn keltünk (10kor) és együtt aludtunk és így estétől 10ig akkor szipácskált amikor akart.
Azzal mit tudok tenni, hogy a korábban jól fogadott hozzátápláláshoz képest most ilyen vacakul eszik?
Viszont így hogy nappal kb. kétszer eszik nem is szívesen adok neki mást, mint tejet, de akkor meg hogy szoktassam a kajához? Mert a doktor néni szerint akkor fog beállni a kaki is, ha eszik rendesen...
áááááááááááááááá oda a magabiztosság......... szétestem megint.........
Ma már korábban keltünk, és így sikerült kétszer enni eddig. nem mértem de kb 100-150ek között mennyiség volt, az egyik tej, a másik szilva+tej. számításaim szerint legközelebb 5 körül lesz éhes. aztán 8-9között vacsi és éjjel is felkel enni, meg hozzám bújni.

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: szuuuuszáááááááááááááááá:)
Pár napja Maja sem akar szilárdat enni. Eddig megevett 170 körül , most alig eszik 100-at. Ma pl 60-at evett meg belőle, majd fintorgott és adtam neki cicit, amit olyan vadul szipkázott mint a fene. Nem tudom mitől van, de alkalmazkodom hozzá, úgyis imádom ha szopizik:)
Az éjszakára nincs tippem sajnos. Próbáld esetleg napközben többször cicire tenni.

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?