Új privát üzeneted érkezett!

Hajnóca :D

Cirisben kapom vissza őket. A magánrendelése nem változott, tarifa se szerintem, de már régen voltam ott úgy, hogy fizettem érte. Múlt pénteken aranyos volt, mikor kérdeztem mennyivel tartozom a megbeszélés és receptírás után, azt mondta két helyre nem dolgozom. Nem fogadott el egy fillért se.
Most viszont nincs itthon, csak jövő hét csütörtökétől lesz, mert külföldön van konferencián.
Köszi a drukkokat, elraktároztam.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Mindenkinek üzenem, hogy fő az optimizmus. Tényleg csak úgy szabad nekimenni, ha bíztok a sikerben, és teljesen ki tudjátok kapcsolni a munkát.
Hajrá ősziek! és persze hajrá nyáriak is!

Zsu, voltál már UH-on? Érik szépen a tüszőcskéd? Lehet tudni, hogy hányat fogsz visszakapni?

Nyulasz, nem tudom, hogy hívják a gyógyszertárit, de szerintem egyszerűen csak méhpempőnek. Ha nem felejtem el, este megnézem, meg a gyártót is.

A rég itt jártakat én is hiányolom, jó lenne tudni róluk valamit.

Legyetek jók! vagy rosszak :wink:

Kép
petne

Petne :D

Holnap megyek Uh-ra, akkor megbeszéljük, hogy hányat kapok vissza. Mi kettőt szeretnénk, de ha hárman térnek magukhoz akkor mind a hármat visszakérjük. :D

kobzoszsu

sziasztok!

zsu: drukk+++++

nyuszi: még nem tudom,jövőhét csütörtökön megyek a kaáliba, és akkor beszélem meg a dokimmal.

kisbuta: sajnálom :cry: ez már biztos?

lányok: csak optimistán! sikerülni fog mindenkinek!

rólam: hétfőn megyünk pestre egy andrológushoz a férjemmel, nagyon várom, hogy mit mond.

katica
katica30

Kisbuta, akkor hajrá ősszel! Na akkor már négyen vagyunk. :lol:

Zsu, sok sikert a beültihez!

(Holnap jön a földmunkagép és kiássa a medencét. :lol: )

Katica, majd gyere, hogy mit mondott az andromókus. :wink:

skrisz72

Katica! Igen, ez már biztos. Ma meg is jött, ahogy kihagytam a progeszteront. Úgyhogy te előbb babásodsz meg, mint én, majd melegíted nekem a helyet a klinikán, a szülészeten. :D - de nem baj, el vagyunk foglalva, folyton jönnek a telefonok, médiasztár lett az apának való :wink:

Zsu! Ezer drukk!!!!

Petne! Én bizakodok szüntelen, különben nem itt lennék. Azért nagyon jó, hogy így sorstársak tudjuk egymást biztatni. Nagyon rossz lenne egyedül kuksolni a sarokban.

És hamarosan itt az éjszaka, és utána már megint eggyel kevesebbet kell aludni, és a kezünkbe foghatjuk a babácskáinkat.
kisbuta

Sziasztok!

Gépet telepítünk, azért kukorékolok még mindig :oops:

Kisbuta, sajnálom :( Hajrrá legközelebb!

Katica, a táblát javítanád majd legközelebb? Júliusban nem lombikozunk és nem is tudom, mikor fogunk, ha fogunk, egyelőre nem akarunk ezzel foglalkozni. Valami várakozós szöveget találj ki nekem, lécci :roll: Köszi
allegrobarbaro

Kisbuta!
Hajrá ősz!Egy ölelést küldök,és egy nagy sírás után erősebb leszel,és már csak előre kell nézned.
Alle!
Spontán szöveg nem lenne jó?Vagy egyenlőre vártok picit?
Dezsi!
Mindig változtattunk a szurikon,a mennyiségen...de a dokim szerint a long protokollal nem lenne több,végülis amit én kaptam,attól már rengeteg tüszőnek kellene lennie.Ez van.Hajrá blasztók.A dokimnak még nem mondtam,a múltkor kiment a fejemből.
Krisz!
Ti aztán nem tököltök azzal a medence projekttel :D Látom idén még pancsizni akartok :wink:
Katica!
Hétfőre nagy drukk!!!
Zsu!
A mai uhuhoz++++++++++++++++++++++++++++
Petne!
Nézd meg lécci.Hétfőre jó mozizást.

...én nem dolgozom az apehnél.
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
persze gondoltam, hogy a doki mindig próbálkozik valami mással, csak olyan nehéz elfogadni, hogy nem akaródzik a sok sejtecske! De most összel! :D

Kisbuta!
bent vagy az őszi csapatban :D Nézz előre, a következő sikerülni fog! :wink:

Zsu!
drukkok az UH-hoz! :)

Katica!
nem tudom, hogy írtam-e, hogy kijavítanád nálam, hogy kezdés októberben? Köszönöm... :)
és természetesen apácskának drukkok! ++++++++

Alle!
Az lesz a legjobb, ha nem is foglalkoztok vele! Most összeborultok bánatotokban és sikerül megint spontán! :wink: Igy lesz! Meglátod :!: :D

Skrisz!
De jó! Huzzatok bele! Kezdődik a forróság!!! :D De jó lesz!
Majd ha nekem is kész lesz, csinálok fotót! :)

Petne!
megfogadjuk az optimizmusra vonatkozó tanácsodat! :D
dezsina

Alle, jó hogy újra itt vagy. Remélem gyógyulgat a lelked. Puszi neked!

Nyulasz, a blasztó szuper! Hajrá! Azért szurkolok a sok tüszőért is. Szerintem nálunk is emeljük majd a szuri adagot, mert az alapadagtól nem lett túl sok. 5 petesejtem lett összesen. Ebből négy termékenyült meg. Nem nagy eredmény. :roll: Persze elég lett volna, ha megmarad legalább egy babóca bennem. Na de majd ősszel!

Dezsi, jelentem medence kiásva. :lol: :lol: 6x4-es a külső méret. Apa nem bírt magával, evés közben jön meg az étvágy alapon nagyobbított rajta. :wink: Csak azt nem tudom, miből fogjuk befejezni... :roll: :wink:

Zsu, ++++++++++++++++++++

skrisz72

Dezsi!
:D
Krisz!
Ez igen,csak nem ti akarjátok megrendezni a következő úszó EB-t? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk, ígértem a méhpempő pontos nevét:
USA Natural Royal Jelly.

Zsu, kíváncsi vagyok, mit mondott a doki.

Katica, drukk az andrológushoz!

Krisz, az elhatározáshoz képest elég gyorsan lett medencétek.... bár még nem használható, de ha így haladtok, jövő héten már pancsikoltok :lol:

Kisbuta, akkor drukkolunk Neked is ősszel!

Alle, talán Te is csatlakozol a többiekhez a forró nyár után. Addig is kapcsolj ki, talán az a legjobb ilyenkor.

Nyulasz, akár mit kapsz is majd, a lényeg, hogy jó sokan legyenek.

Kép
petne

Nyulasz, miért is ne? Télen meg korcsolya bajnokságot rendezünk. :lol: :lol:

skrisz72

Sziasztok,

Nyulasz, Dezsi, Krisz, Petne, egyelőre nem tudom, merre lesz az előre. Most nem is foglalkozom ezzel a kérdéssel, időt kell adni magunknak, hogy elrendezzük a dolgokat a lelkünkben. Tudom, hogy ugyanez sokakkal megtörténik nap mint nap, de így, hogy már 2,5 éve küszködünk, a pofont kicsit még nagyobbnak éreztük mind a ketten.
Nagyokat beszélgetünk, moziba megyünk, elfoglaljuk magunkat...most ez kell, orvost nem akarok látni!

A spontán nekem is tetszik, mint ötlet és jó lenne, ha tényleg sikerülne :) Elvileg szerdán jár le a szilencium, már nehezen bírom :oops: Mi megteszünk mindent, amit lehet a cél érdekében :wink:
allegrobarbaro

Igyekszem visszakapcsolódni a fórumba is :D Ja, és hétfőn már megyek dolgozni.
allegrobarbaro

Alle, jól teszitek. Az első sikertelen kísérlet után én is pont így éreztem. Nem akartam fehér köpenyes embert látni. Élvezzétek a nyarat, szücsöljetek vörösbort és csinálj egy jó vaddisznó pörit. :lol:

skrisz72

Szép hétvégét!
Alle!
Teljesen megértelek,akkor hajrá spontán,mostmár tudjátok sikerül!
Skrisz!
:lol: szeretek korizni :lol: ...meg úszni is :lol:
...ellenáramoltatót nem szereltek be? :D
Petne!
Köszi a nevét.Ezt fogom megvenni.
Zsu!
Mi volt tegnap uhun???
Vendég

Képzeljétek,ma reggel úgy döntöttem,elmegyek akupunktúrára.
Véleményetekre lennék kiváncsi.
Vendég

Szép napot!

Nyulasz, szerintem jó ötlet. Mindenesetre nézz körül jól, nehogy valami sarlatánra akadj, mert az árthat, de ha profi az illető, szerintem használhat. Mi hasonló okból járunk reflexológushoz.
Ha mást nem tesz, de felkészíti a szervezeted a babák fogadására és megerősít, már nyertél vele :wink: Drukk
allegrobarbaro

Nyulasz, ezek a természetes gyógymódok jók szoktak lenni. Aki próbálta, mindenki dícséri. Olyanhoz menj, akit ismer valamelyik ismerősöd.
(Ellenáramoltató nem lesz, de világítást szeretnénk. Csak épp egy izzó kb. 20-30 ezer ft. Örülünk, ha ki tudjuk betonozni... :oops: )

Zsu, mi újság??

Petne mami, bírod a meleget?

skrisz72

Sziasztok!

Krisz! Ez nagyon jó, már-már vitorlázásra is alkalmas. Igazán sokoldalú medencétek lesz. A fenntartásra egy tipp: ezt már ki lehet béreltetni sportegyesületekkel :wink: A vizipólós fiúk amúgy nagyon impersszívek... :oops:

Nyulasz! Minket lehet, ötvözni kéne, nekem spontán ciklusban is többes peteéréseim vannak, s 90%-ra biztos vagyok benne, hogy legutóbb a hétfői beülti után volt még egy peteérésem baloldalt csütörtök magasságában (stimu nélkül is lett volna akkor), éreztem a kilökődést. (Amúgy meg kishíjján elbőgtem magam, mikor a műtét után láttam a többes peteérést uh-n, és tudtam, hogy nincsenek hozzá petevezetőim...) /és nem akarok azon gondokodni, hogy esetleg ez a második peteérés kavart be, miután azzal léptem be a kaáli kapuján anno, hogy most, hogy már kiderült, mi volt a baj korábban, csak jó történhet... tényleg nem tudom, mit gondoljak :? /

Dehát, fel a fejjel nyuszifül!

Katica! Minden jót apának, ne nagyon nyúzd meg ma este :wink:

Zsu! Drukk!

Kismamák! További sok kitartást!

Nyáriak és ősziek! Már megint egy nappal kevesebbet kell aludni, és anyukák leszünk!
kisbuta

Sziasztok!

Alle, jól döntöttetek, meg kell várni, amíg úgy érzitek, itt az ideje. Hit nélkül nem megy ez a dolog.

Krisz, ez a medence már tényleg nagyon professzionális lesz :lol:
A viszonylag hűvös szobában, minimálisra szorított háztartási munkával egészen elviselhető. De azért már várom a holnapi felfrissülést.

Nyulasz, én azt gondolom, minden jó, és segíthet, amiben bíztok. Ha ez most éppen az akupunktúra, akkor az lesz a befutó. Én pl. talpmasszázst terveztem, ha ez sem sikerül. De az erre a próbálkozásra szánt méhpempő meghozta a hatását :D

Kisbuta, köszi :lol: És tényleg, minden nappal egyre közelebb a cél :wink:

Zsu, mit tudtál meg pénteken? Drukkok!

Kép
petne

Sziasztok
Túl vagyok a műtéten, semmit sem találtak, minden rendben. Ma este megyek vissza varratszedésre.
Vendég

Sziasztok!

Petne küldöm Nagykanizsáról a felüdülést kelet ÉK felé remélem Budapestet nem hagyja ki....de olyan ordító kicsit jeges zuhatagot, ami ( nekünk immár másodszor )vitte el a redőnyünket...a férjem kézzel próbálta tartani...de aztán elege lett...a 3 méteres tuják szinte vizszintesig megdőltek ez kb fél órája volt.....amúgy én így a 10 hetet ma betöltve kijelenthetem ...gyűlölöm a nyarat és a meleget....ez a kinti 16 fok ( a tegnap esti 25 volt) ISTENI számomra....ma megyünk kontrollra Tapolcára...lehet hogy zuhogó esőben.....

petne egy kérdés a 12. héten van valami spéci a pocakvizsgálatban...mert a nődokim kérte hogy azt már hadd ő csinálja.....és még egy kérdés, szombaton több órán át olyan derékfájásom volt, mint amikor a menzeszem kezdő stádiumban van...tehát nem erős görcs...inkább szabályosan ismétlődő fájás a derekamban? Ez valami jele a szervek változásának? Persze ugyis megkérdezem a Török dokit ma...de hátha másnál is jelentkeznek hasonló tünetek?

Jó pihenést és pozitív eredményeket a többi leendő kismamának

üd

gyongyike

Sziasztok!

Ha jól láttam iwiwen, akkor Heni megszült. :D :D Tündike tündi. :lol:
Vannak fent képek.
Innen is GRATULÁKOK Heni!!

Pusza mindenkinek.
Majd még jövök Bogyika 1 szülinapjának képeivel, de iwiwre is teszek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Gyöngyike,
sztem az a medencecsontok formálódása is lehet már. A szervezetd helyet csinál majd a 'nagy dinnye pocakodnak". :lol: :D
Ha végiggondolja az ember szinte minden belső szerve msáhol fog helyezkedni, hiába lesz nagy pocakja. De ez majd idővel ahogy nő a pocak. :)
A csontozat meg már készül fel a baba növekedésére ... vagyis helyet csinál a hatalmas pocaknak és az albérlőnek. :lol: :D

hajnoca
Dunakeszi

Gyongyike,
lemaradt a 12. hetire a válasz. A 12. héten tarkóredőt néz a dokid a babának. Abból lehet kikövetkeztetni, hogy van-e gond a babával vagy sem. Ennek az értéknek két határ között kell lennie, ahhoz, hogy kizárhassák a Down kórt, a nyitott gerincet illetve hasfalt, meg ehhez hasonló betegségeket.
Nekünk ugyan mindent rendben találtak a 13. heti uhun, de ... Bogyikánk az AFPnél irgalmatlan magas értéket produkált 117, 8 volt, a MoM 3,6. (Mondjuk sztem nem is jó adatokkal számoltak, mert amikor levették a vért pont 16.hét 6. napon voltam és sztem a 16. heti határhoz nézhették. De ez csak az én vélemyényem.) Én akkor augusztusban töltöttem a 28at. Szóval a korom miatt nem lehetett ez az érték magas. ... de Bogyikának a fenékvágás felett van egy bezáródott lukacska. Ez okozta a problémát. Kellett mennünk genetikai uhura 2 hetnte. De jobban jártam, mintha megszúrták volna a pocakom. Így legalább megünnepelhettem az 1 szülinapját. ...
Annyi gondunk van csak, hogy egy tűszúrásnyi helyen nem záródott rendesen egy izom a szivecskéjében, de nem okoz gondot.
Amúgy makk egészséges és életvidám.

Bocs a sztoriért, de ezért nézik.

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Szalai Heninek oriási gratula és várom a fényképeket!!!! :D

Skrisz!
ügyik vagytok! Jelentem tegnap fürödtem a medencémben! És nagyon megérte a fáradozást :lol:

Bella!
:) Akkor most már nincs semmi vizsgálat tovább? Mikor indultok neki újra?

Kismamik!
vigyázzatok a nagy melegben! Mára küldtem Nektek egy kis enyhülés...
dezsina

Hajnoca!
csak nem ma egyéves a picibabád :D :?:
dezsina

SZiasztok!

Köszönöm a drukkokat. :D Pénteken és ma is voltam Uh-n. Ma derült ki a pontos időpont, hogy mikor lesz a beülti.

Pénteken 12 mm ,mai Uh-n 14mm a méhnyálka, ma este tüszőrepi, szerdától szedem az utrót és a duphastont, pénteken lesz a nagy nap. Úgy néz ki, lehet, hogy 3-at kapunk vissza, ha felébrednek. Csütörtök este hív a biológus, hogy és hányan ébredtek fel. :lol:

Most megyek dolgozni, pusz mindenkinek.

kobzoszsu

Zsu, ezek nagyon jó hírek! Hajrá sítáborosok! Nagyon drukkolok!!

Dezsi, még pont jókor próbáltad ki a medencét. Gondolom ma a viharban nem fürcsiztek. :wink: Irigy, irigy vagyok. :lol: :lol:

Gyöngyike, puszi nektek, vigyázz magatokra!

Bella, hogyhogy kell menned varratszedésre? Akkora vágást csináltak? :roll:

skrisz72

Zsu,
ez tutira jó mny!! Ebbe már érdemes kapaszkodni! Nagyon drukkolunk, hogy sikerüljön. Ha úgy adódik sztem meglehet beszélni a szombatot is. (legalábbis a Nyírős meddőn nekünk megtették. Igaz másnak is volt beültije.) Remélem péntekre felébrednek szépen és osztódnak, és osztódnak, és osztódnak .... :D

Drukk 1001gyel!

Dezsi,
11.én volt 1 éves, de valamiért így mutatja pedig rendesen beállítottam múlthétvégén. Sztem valahogy másképp számol, mint mi és ezért mutat rosszat.
Amúgy mindjárt teszek fel képeket a nagy napról. :D

hajnoca
Dunakeszi

Kép Nagykanállal eszem ... az életet! :D

Kép Az első!!

Kép Mi ez az ujjamon? :?

Kép Ezt én választottam! :D

Kép Na, mennyi vagyok? :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
csodaszép kis család vagytok!!! :)

Zsu!
Hűha! Igazán szép nyálkahártya!!! :) Drukk-hegyek!

Skrisz!
már süt a nap! :D
dezsina

Dezsi, nálunk most vihar van. Ömlik az eső, és vadul villámlik. De azért nagyon jó nézni a házból. :lol:

skrisz72

Hajnóca először is gratul a neves naphoz no és a rózsababához...aszem mintát vettem...bár ha újabb pöcsösünk lesz nem gond, hazavisszük. MA mentünk a tapolcai intézetbe utoljára, innetőla nődokim vesz majd kezelésbe. Minden oké...ahogy leírtad rémlik valami az első terhességemből...pl...állandóan szúrkál a szemérem csontom is...úgyhogy nem lihegem túl a dolgot.... a tarkoredőny vizsgálat csak UH ezek szerint és a 16 heti vizsgálat lesz pocakszurások?

köszi a gyors reakciót Hajnóca...további isteni babázást...én is tréningezem magam a babázásra

gyongyike

Gyöngyike,
nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom azért írtad a pocakszúrást, mert magzatvízvételre lenne szükség a kor miatt. ?
Nekem nem szúrtak. Csak genetikai uhus doki vizsgált minket. Fejebúbjától a talpacskáig. :D Minden alkalommal. :!:
Vagy az AFPre gondoltál? Azt vérből nézik és nagyon fontos, hogy hanyadik héten és napon vagy.
Ezért írtam, hogy mi pont a 16. hét 6. nap voltunk. Nem tudom, hogy vannak-e külön értékek hétre lebontva, de ha van akkor nekem lehet, hogy nem jót néztek és ezért volt olyan magas az érték.

Szívesen mindent és ha tudok segítek. :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

Heni,
Gratulálok!

Dezsi,
Októberben lesz a következő.

Krizs,
Nem csináltak akkora vágást, csak két kis lyukat, de az is össze szokták varrni!
Vendég

Sziasztok!

Bella!
:D De örülök! Micsoda jó kis babás-csapat lesz itt ősszel :lol: Addig is pihi és pozitiv gondolatok gyüjtése kötelező! :wink:

Skisz!
nálunk is esik, naná :evil: De legalább igy nem tudok munka után dolgozgatni a kertben :D Végre pihenhetek!
dezsina

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkot és a dícséretet.

Dezsi :D

De jó neked, hogy még a rossz idő előtt kipróbálhattad a medencét. :D Ősszel beindul a babaeső.

Krisz :D

Nálunk is esik vasárnap este óta. :?

Hajnóca :D

Bogyika még mindig gyönyörű! Sok boldog szülinapot nei utólag!
Bocsi, de én a múlt héten akkora marhaságot írtam azzal kapcsolatban, hogy mikor van itthon a doki. :oops: Már itthon van,múlt hét csütörtöktől. Egy kicsit tovább mondtam, elnézést. :oops:

Tegnap megkaptam a tüszőrepi szurimat, holnaptól szedhetem a za utrót és a duphastont.8)

Képzeljétek, pénteken felállítottuk a puhafalú medencénket, hogy hétvégére felmelegedjen. Vasárnap amikor hazaértünk este, már nem volt kedvünk kipróbálni a fáradságtól, s hétfő estére a sok esőtől(és attól, hogy nem volt teljesen vízszintes területen) kiborult belőle a víz. 70cm-es vízből maradt az alján talán 15-20cm. :? Úgyhogy lehet újra felállítani. :twisted:

kobzoszsu

Zsu!
:D nagyon nagyon drukkolok a beültihez!Én már el is felejtettem, hogy milyen az, amikor az ember lánya dugdossa a Utrokat :twisted: :P De nekem is eljön majd ez az idő!

a mi medencénknél felhívták a figyelmünket, hogy 1 cm lejtés megengedett :x Sajnálom, hogy kiment a drága víz! De az újboli felépítéskor már nem segétkezhetsz, mert már babás leszel :)
dezsina

Köszi Hajni,

36 és fél éves vagyok...anno 32 évesen nem kellett ennyi vizsgálatora figyelni.

Hamarosan meglátogatom a szülés nőgyógyászomat, ő már vár a 12. heti vizsgálatokra.
üdv

gyongyike

Nekünk ezt nem mondták, csak annyit, hogy nagyjából vizszintes terepen legyen. :twisted:
Így jártunk..... Majd a következő állítás jobban fog sikerülni, s mondhatom a hintaágyból, hogy hogyan állítsák fel.
8)

Neked is nemsokára eljön az idő(milyen hamar itt lesz az.....), amikor újra dugdosnod kell az utrót. :wink:

kobzoszsu

Zsu!
Bárcsak úgy lenne, hogy a hintaágyból dirigálnál!!! :D
előreláthatólag 3 babát kapsz vissza?
dezsina

Zsu!
Bárcsak úgy lenne, hogy a hintaágyból dirigálnál!!! :D
előreláthatólag 3 babát kapsz vissza?
dezsina

sziasztok!

kisbuta: táblába nem szeretnél bekerülni? jöhenek priviben az adataid.

alle: átírtam, majd szólj, ha változás van. ölellek!

krisz: szép nagy medencétek lesz :wink:

nyuszi: hajrá akupunktúra! aztán gyere mesélni róla! :wink:

bella: örülök, hogy túl vagy a varratszedésen.

heni: gratulálok. sok boldogságot kívánok!

zsu: drukkok mennek péntekre!

hajnoca: nagyon édes bogyika. boldog szülinapot kívánok neki!

rólam: tegnap voltunk andrológusnál. nagyon pozitív volt az egész, mint kiderült, vannak még lehetőségeink.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Igen nagyon úgy néz ki, hogy hármat. Majd csütörtökön este kiderül pontosan hányan ébredtek fel. :D

Katica :D

Köszi a táblát.Nagyon jó, hogy kaptatok pozitív híreket. Mik a lehetőségeitek?

kobzoszsu

Bella, üdv az őszi csapatban! :wink: Remélem mindannyian nagyon ügyesek leszünk.

Katica, mi a következő lépés?

Puszi a többieknek!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?