Új privát üzeneted érkezett!

Némóka,

a te kisbabád is nagyon szép. és így, hogy Zsuzska elmondta már tudom, hogy mit kell látnom.
Remélem kedden már én is tehetek nektek képeket! :wink:
Szerintem is jó ötlet a 3X2 utro.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


DIta,

ma folyamatosan meg vagy mentve :wink: Látod, meghozzuk a szerencsédet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Már rutinos vagyok amikor már látom, hogy nagyon sok a hozzászólás akkor már csak azértse nem írok! Hehehe :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Némóka, Zsuzska
Mindkettőtök borsókája nagyon cukker!

Monic alig várom a te kis szarosod fényképét, vagy szarosok????????? :roll:

dita75
 
 

 
 

Monic
Igaz Zsuzska azt feltételezte rólam, hogy nem tom mi micsoda, pedig volt vagy 10 ilyen uhus fotóm már, és emléxem, hogy a pszihomókus csaj részletesen elmagyarázta nekem, hogy teljesen tisztában legyek vele mire készülök, miközben nyeltem a könnyeimet..... de azért mindegy.... biztos extázisban van, és már kever minket! :wink: Megértem, hisz ha én jöttem volna ma meg a szívhangos uhumról velem lenne tele a topic, és azt sem tudnám, hogy fiú vagyok - e vagy lány, és ki kicsoda, micsoda.
Remélem holnap minden rendben lesz, és akár már hétfőn mehetünk apával.
Már vagy ezren drukkolnak nekünk!
Még a nővérem is írt az iwiw-re pedig a múltkor megsértődött és azóta nem beszéltünk egymással. :roll:

dita75
 
 


Dita,

akkor tényleg nagyon szerencsés napod van :wink:
Nemsokára te is fel fogod tenni a szívdobogós képecskédet majd meglátod, itt már csak az a kérdés, hogy ikrek lesznek ahogy anyukád mondta vagy egyedül lesz majd a sztárfotón a kicsike :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja nem is mondtam, hogy ma már rendesen éreztem a petefészkeimet, mintha nyomná valami amikor az óriás tüszőm volt akkor éreztem ilyesmit, és nem tudom behúzni a hasam, olyan mintha fel lennék fújódva, igaz ez attól is lehet, hogy gyümikúrán vagyok, olyan értelemben, hogy egy hete már nem vacsizok csak gyümisalit.

Kép

- 3 killánál járok megint.....

dita75
 
 


Dita: Ehhez is gratula. Én most búcsúzom, mert reggel korán kell kelnem a vérvétel miatt. Üdv mindenkinek!

hofeherke
 
 


Bocsi, előre szólok, hogy hoszzú leszek...

dita75: Én sem tudtam először, hogy milyen szerelvények kellenek a szurihoz. Olyan szerencsém volt, hogy egy csajszi előttem váltotta ki a merionalját és az ehhez való cuccokat és ő kifejezetten kért egy fajta tűt. Annak narancsos a vége. Én meg mondtam mikor odaértem, hogy ugyanaz lesz. :) Ez elég profi tű. Sajnálom, hogy te így jártál és nem vagy béna, én is nagyon féltem az elején. Pláne, amikor az első ampulla letörésekor a kezemben szétpattant a teteje és elvágta az ujjam.
Szerintem fiú Czinkeb babája.

monic80: Az én tűm legalább 2 cm-es, bár elég vékony. A te féléddel jobb lett volna az elején, de már ezt is megszoktam. Bár az elején nagyon féltem, hogy megszúrok valamit, valószínű ezért van, hogy még most is laposabb szögben szúrom, mint 45°.

i.kata: Én is úgy gondoltam, hogy majd nem nyomom legfeljebb be az egész tűt, de a doki, aki az elsőt beadta, azt mondta tövig. Most is így csinálom.

Most már nem értem az egészet ezzel a tűvel. Én is két félét kaptam, egy vastagabb felszívótűt és egy vékonyabb, kb. 2 cm-es beadó tűt. Minenkinek mást adnak?

Nekem ma nincs túl jó kedvem, mert sajnos kiderült, hogy mégsem leszek nagynéni. A sógornőm ma volt uh-n és már nem látszik az embrió, csak a petezsák. Hogy lehet ez lombiknál? Annyira sajnáltam, amikor felhívott. :( Most még a jövő héten megnézik uh-val, de már nem bízik benne, mert egy pár napja nem feszített a melle és ezt jelnek tekintette. Sajnos eddig úgy látszik igaza lett.



vicky79
 
 


Vicky,

nagyon sajnálom a sógornődet. :cry: Hátha lesz még ott baba.
Amelyik szurihoz nincs előre csomagolt tű ahhoz mindehol másmilyen tűt adnak, patikája válogatja.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky
Sztem halvány gőzük sincs, hogy milyen kell hozzá, és sztem az első gyógyszertárban pont ezért nem adott a csaj nekem.
A másikban meg ott licitáltak a két gyógyszerész, hogy melyiknek van igaza, végül ezt a mocskot kaptam.
Most már nem érdekel mert többet nem fogom megpróbálni, max azt a penes cuccot. Még egyszer nem szeretném az estémet a konyhapadlón tölteni. :oops:

Köszi a szavazatot, most megint úgy állunk, hogy döntetlen! Hihi!

Mara
Jó éjt!

Monic
Találd ki kivel levelezem épp az iwiw-n! :wink:

dita75
 
 


Dita,


Jól beszélsz, miután elküldtem rájöttem nem Te kérdezted de már nem korrigáltam bár ha tudom hogy ennyire csipős a nyelved megteszem :wink: :wink: azt még azért hozzá kell tennem a mai naphoz hogy azért jelentkeztem be ilyen későn hozzátok este mert még az uh után lenyomtam egy műszakot melóban és tényleg néha azt sem tudtam hogy fiú-e vagyok vagy lány. Bár egyre nagyobb a gyanúm hogy lány :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Ugyi tudod, hogy nem bántásképp mondtam! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsit sajátos a humorom, nem mindenki érti, de te biztos, mert kacsintós jelet tettél, úgyhogy bizti nem haragszol! :roll:

Vicky
Az előbb nem írtam le, hogy én is kimondhatatlanul sajnálom ez annyira szörnyű mert már beleéli magát, hogy végre sikerült, aztán mégsem, Ennél borzasztóbb nem is lehet. Remélem tévednek, és csak a masina volt rossz, vagy elbújt, mert szégyenlős, vagy nem tudom....

dita75
 
 


Ezt most kaptam emilben, Monic te még mindig vedelsz rendesen?

Azt mondják, igyunk vizet. Sokat, legalább két litert. Hiszen az rengeteg! El is kezdünk számolni: egy normál pohár 2 dl, naponta megiszunk belőle hármat-négyet. Ajaj, ez kevés! Ki bír annyit vedelni? Számoljunk, talán nem is kell annyi!

Kriszta tiszta gyagya, mert vizes az agya?
Kétségtelen, hogy szervezetünk működéséhez létfontosságú a víz: építőelem, "hűtővízként" hőszabályozásunk kelléke, oldószer, szállító- és reakcióközeg, kémiai reakciók terméke. Van is bennünk belőle bőven, nem csak Mézga Gézáék Krisztájának "vizes az agya". Testünk 45-75 százaléka víz, és egyik legvizesebb szervünk pont az agy, 66-70százalék vizet hordunk a fejünkben. A nők teste valamivel kevesebb vizet tartalmaz, mivel több zsírszövetük van, de a többi szövet víztartalma náluk is megegyezik a férfiakéval.
A korral szervezetünk lassan kiszárad. A csecsemők üde, vízzel telt emberpalánták, idős korra kissé összeaszik a szervezet, nem csak a bőr lesz szárazabb. A folyamat azonban lassú, nemigen tartóztathatjuk fel, és nem azon múlik, hogy naponta kicsivel többet vagy kevesebbet iszunk. Ha egy ereje teljében lévő középkorú férfi haláláig 15 liter folyadékot vesztene testéből, a napi vízfogyasztásra átszámítva jelentéktelen mennyiséget eredményezne. Tekintsünk át napi vízforgalmunkat.
Vízvesztés és vízszükséglet
Természetesen nem mindegy, mekkora ember vízszükségletét nézzük, ezért számoljunk egy átlagosnak mondható, 80 kg-os ember adataival. Napi fogyasztásunk a vizelettel, széklettel, izzadással és kilégzéskor kibocsátott vízmennyiség: párás lélegzetünkkel 0,4 liter vizet eregetünk a levegőbe, a bőrön át 0,5 litert párologtatunk el, továbbá termelünk 1,4-1,6 liter vizeletet, végül a széklettel 0,1 liter ürül. Ez összesen 2,4-2,6 liter, ennyit kell naponta pótolnunk.
Honnan szerzünk vizet? Először is a táplálékkal - erről el szoktunk feledkezni - 0,9-1,1 liter vizet eszünk meg, melynek széndioxiddá és vízzé történő elégetésekor további 0,3 liter víz keletkezik. A hiányzó mennyiség tehát mindössze 1,2, legfeljebb 1,5 liter, testsúlykilogrammonként mintegy 17-19 ml. Érdemes meggondolni, hogy egy átlagos méretű ember vízfogyasztási adataiból indultunk ki. Egy feleakkora, filigrán hölgy vízből is feleannyit iszik. Ötven kilósan nem egészen egy litert fogyaszt az ember naponta, míg a termetes urak nyugodtan megihatnak dupla annyi vizet is, sőt szükségük is van rá. Tehát itt is testsúlykilogrammal kell számolni, akárcsak a gyógyszerek adagolásánál, de ezt a kitételt elfelejtik megemlíteni az ajánlások, melyek egységesen napi legalább két-két és fél liter folyadék megivásáról beszélnek. Ez testsúlykilogrammonként legalább 30 ml-t jelent. Sokan mondják, hogy képtelenek ennyi vizet inni, egyszerűen nem kívánják. Hogyan lehetséges ez? Nem kívánnánk, ami szükséges lenne, vagy rosszul becsüljük meg, mennyi folyadékot fogyasztunk?
Korábban mindenki ivott, amennyi jól esett, de mióta raklapszám állnak az üzletekben a különböző PET-palackos ásványvizek, valahogy egyre többször esik szó az ivás fontosságáról...
Vészes vízhiány
Kétségtelen, a vízhiánnyal nem szabad játszani, hiszen súlyos problémákat okozhat. Az idősek a reflexes szomjúságérzet hiánya miatt kortyolnak kevesebbet, ami bizony kiszáradáshoz vezethet. Vízháztartásunk nagyon alapos szabályzás mellett működik, és a test csak viszonylag kicsi víztartalombeli ingadozásokat tűr el. Ha vízvesztés nagy, de az utánpótlás elmarad, a vér és a többi szövet víztartalma csökken. A vér sűrűbben folyó lesz, vízkiválasztásunk csökken, a vesetestecskékben több folyadék szívódik vissza, spórol a szervezet, kevesebb vizelet képződik. Az első szomjúságot akkor érezzük, ha testtömegünk 0,5 százalékának megfelelő vizet vesztettünk, ami átlagos méretű embernél 0,3-0,4 litert jelent. Ha ennél több, mintegy 2 százalék víz távozott pótlás nélkül, - például erős izzadás vagy hasmenés következtében, - azt bizony már fáradékonyság, testi és szellemi teljesítőképességünk csökkenése jelzi. Három százalékos vízhiány már a nyál- és vizeletképződés mennyiségén is meglátszik. A száj kiszárad, cserepes lesz, székrekedés lép föl. Ha ennél is nagyobb kiszáradás következik be, a vér áramlási tulajdonságai olyannyira romlanak, hogy zavart szenved a keringés, nő a pulzus és a testhőmérséklet, rosszullétek, fejfájás, görcsök jelentkeznek. Ha a testtömeg 10 százalékának megfelelő víz hiányzik, tudatzavar, rosszullét fenyeget, 20 százalékos hiány a keringés és a veseműködés összeomlásához, végül halálhoz vezet. Ha környezetünkben van víz, ezek az állapotok nem következhetnek be, hiszen a szomjúságérzet idejében ivásra késztet. Szakemberek mégis úgy gondolják, hogy nem kevesen tartósan enyhe vízhiányos állapotban töltik mindennapjaikat.
A víz mint gyógyszer és a tudományos kételyek
Szomjúság nélküli vízhiányra utalhat például, hogy a vízivás enyhítheti a fejfájást. Az orvosok sok más tünetet is a vízhiánynak tulajdonítanak. Állítólag még az allergia is rosszabb tünetekkel zajlik, ha nincs a szervezetben elég folyadék. Bizonyos állapotoknál, például hasmenés után, esetleg vesekő megelőzésére, kiürülésének elősegítésére kifejezetten ajánlott a bőséges folyadékfogyasztás. Ajánlják méregtelenítésre is. Valóban mindennap terápiás mennyiségeket kellene elfogyasztanunk?
Nemrég amerikai tudósok felvetették, hogy nincsenek bizonyítékok a nagymennyiségű folyadékfogyasztás egészséges voltára, mindössze spekulatív elgondolás, hogy a sok víz jót tesz. A Pennsylvaniai Egyetemen most azt vizsgálják, szükséges-e naponta több, mint két litert lecsorgatni a torkunkon. Az már kiderült, hogy ez a mennyiség kimossa a veséből a nátriumot és a húgysavat, de hogy valóban használna, az egyelőre talány - írja az amerikai nefrológiai orvosi szaklap, a Journal of the American Society of Nephrology.
A vízivás kritikusai azt is megkérdőjelezik, van-e fogyasztó hatása az általánosan ajánlott, étkezés előtti kortyoknak. Néhány korty biztosan csökkenti az étvágyat, de hosszú távon nem lehet becsapni a szervezetet, legfeljebb hamarabb megéhezünk, s később pótoljuk a helyhiány miatt kimaradt falatokat. Hogy valóban hosszú távon is kevesebbet eszünk-e a trükk alkalmazásával, nem bizonyította senki.

dita75
 
 


Vicky sajnálom a sógornődet! és sajnos ebebn atekintetben a lombik sem más... :cry:

Pgsuska Nemone gyönyörűek a babszemek! :lol:

Dituli mivel ez sikerül, minek is kellene több szuri? :wink:

puszi
Vendég
 


és nekem tökre tetszik, hogy már tudjuk utólag szerkeszteni a hozzászólásunkat! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Tiszta ideg vagyok, mert sz@rakodik a gépem, és most a páromét bitorlom.

Némóka, Zsuzska,
gönyörűek a picikéitek! :lol: Már tiszta profi leszek uh értelmezésben, mire a sajátomat nézegethetem. :lol:

Dita,
na látod, sima ügy lesz ez az inszem (a szurit leszámítva), még a leleteket is időben megkaptad, talán először a fél év alatt.

Bumi,
a páromnak az UH-os doki mondta, hogy nagyon minimális tágulat van, és az még nem probléma. Pont ezért mi úgy mentünk vissza az andrológushoz, hogy majd ad valami gyógyszert és kész. Erre ugye ő közölte, hogy műtét, de nem a műtéti részét ecsetelgette, hanem a saját tiszteletdíját. Szerinted??? Gondolom az uh képhez az uh-os doki jobban ért, és különben sem fektetem a párom olyan doki keze alá, akinek az anyagi része a legfontosabb.Jó, mindenkinek az a legfontosabb, de talán nem így intézik el.

Vicky,
sajnálom a sógornődet! Hány hetes terhes?

i.kata
 
 


Boni,
te ezt a szerkesztést hogy vetted észre? Ha nem írod, nekem fel sem tűnik. :roll:

i.kata
 
 


Boni!
Hol szerkeszted utólag?
Te annyira figyelmes vagy!

Kata!
Ezt annyira gyűlölöm, nem elég a nyomorunk még jól megszedik magukat mások ebből. :twisted:

Szerencsére nem csak ilyen orvosok vannak.
A mostani dokimban ilyen szempontból nem csalódtam. Igaz nem sokszor találkoztunk, mert az uhukat nem ő csinálja, de eddig mindig rendes volt.
Sőt az, hogy még vissza is hívja a betegeit.
Sajnálom, hogy nem váltottam előbb. Már rég babás lehetnék. Itt szüttyögtem ebbe a car palotaiba ahol nincs egy valamire való orvos.

dita75
 
 


Dita,

már csak 2-2,5 litert kell innom naponta, nekem mindenképpen jót tett, én régebben csak kólát és kakaót ittam, úgyhogy a szervezetemre épp ráfért egy kis méregtelenítés. Tegnap este ittam egy korty kólát és egyáltalán nem ízlett. Úgy néz ki, hogy sikerült róla leszoknom...

Kata,

sajnálom, hogy el akar romlani a géped... :cry:
Jól telik a programokkal teli hét?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Tényleg jó dolog ez az utólag szerkesztés :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Ügyi vagy, a kolléganőm épp a minap szólt, hogy milyen szépen rászoktam a vízre, most már egész sűrűn nyomogatom ki a gépből.

Kép

pedig apusom még nem ért haza.... most már jöhetne! :roll:

NA most SZERKESZTEK EGYET! MÁR CSAK AZÉ IS!!!!

dita75
 
 


Hehe szerkesztettem! :wink:

Ha nem szóltok a büdös életbe nem jövök rá! :oops:

dita75
 
 


Monic,
jól telik, bár kicsit fáradt vagyok. Ma is egész nap rohantam, aztán ahogy hazaértem főztem szülinapi vacsit a páromnak:-) Brassói aprópecsenyét csináltam életemben először, de nagyon fincsi lett.

Dita,
tegnap odaért a kuglóf kóstoló, vagy már megint sz@arakszik a fényposta?! :wink:

i.kata
 
 


Kata
Nagyon jó háziasszony vagy, igaz én már ezer éve csinálom a brassóit, most konkrétan a sütögetésre értettem főként.
Én marha ritkán csinálok sütit a párom nagy bánatára, sztem simán lecserélne rád! :wink:

Nem ért át pedig apának szántam volna, a fénypostás monnyon le.
:twisted:

dita75
 
 


Kata,

nagyon sok boldog szülinapot a párodnak!
Az én páromnak a brassói a kedvence, ha kedveskedni akarok neki mindig ezt készítem :wink:
Ma vittem a kutyikat kozmetikába, nagyon szépek lettek. És illatosak, a Maya különösen, mert amikor készen lett a fördetésért cserébe bosszúból kiborította a kutyakozmetikusnál a balzsamot és belehempergett. A Smiley is nyomban belelépett, úgyhogy most tiszta ápolt balzsamos mind a két kutya :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi a drukkokat!
f.ancsi
 
 


Szerintetek a gyereknek való már ilyen "ismeretterjesztő kiskönyv" ?
Vettem neki egyet, mert pl. ma is egész nap kérdezgetett, hogy miért mész ultrahangra, mik ezek a leletek? Miért kell szúrkodni magad?
Nagyjából elmondom neki hogy ez mind a kistesó miatt van, kérdeztem tőle, hogy a Roli unokatesója már biztos elmondott neki egy-két dolgot, hisz ő már elmúlt 14. De sztem még teljesen nincs képben! Az apja azt mondja, hogy még kicsi ehhez.
A könyv nem csak erre a témára alapul. Az alábbiakat is sorraveszi:
a testének, hangjának változásairól, tisztálkodás, borotválkozás, étkezés, drogok, cigi stb.

dita75
 
 


Monic
Kutyusok! :lol: :lol: :lol:

Ancsi
Mi volt? Mesélj!

Kata
Az előbb elfelejtettem, tényleg :oops: BOLDOG SZÜLINAPOT A FÉRJEDNEK!

dita75
 
 


Ancsi,
minden rendben volt? Milyen lett a párod eredménye?

Monic,
még az enyémek is illatoznak a keddi kopasztás után:-)

Dita,
olyan gyakran azért nem sütök, csak ha alkalom van. Főzni is szeretek, csak mivel a párom napközben a cégnél meleget eszik, ezért vacsira mrá nem igényli, csak ritkán.

Majdnem elfelejtettem, hogy délután megjött :lol: Mondjuk nem a legjobb pillanatban, mert éppen robogtam haza Tatáról, amikor éreztem, de megjött, úgyhogy holnap telefonálhatok. Ja, és évek óta nem volt olyan, hogy barnázás nélkül egyből jön a piri és ennek nagyon örülök. :lol:

Na megyek aludni.
Jó éjt minden éjjeli bagolynak!

i.kata
 
 


Dita,

én csak szavakkal magyaráztam el a helyzetet, nem mentem bele túl mélyen a témába, de így is megértette a férjem lánya. Mondjuk ő lány, túl van már az első mensijén, van elképzelése az ilyen dolgokról...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
szerintem már nyugodtan olvasgathatja, mert már sokkal korábban kerülnek kapcsolatba ezekkel a dolgokkal, mint annak idején mi. Áratni biztos nem fog.

Köszi a köszöntéseket, átadom:-)

Na jó éjt még1x!

i.kata
 
 


Kata,

hajrá piri! Egyre jobb dolgokat produkál a szervezeted, ez a homeós doki tényleg nagyon érti a szakmáját!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata!
Legalább nem kell hétvégén telóznod a dokerrnak!
Várjuk holnap a híreket, hogy mit mondott.
Örülök, hogy a szervezeted egyre jobb állapotba kerül.

Holnap is egy csomó minden lesz, amúgy a tüszőim ki be rohangálnak az oldalamon keletkezett likon, mert már annyira szeretném tudni a Csibe család sarjának nemét........ :roll:

Még mindig döntetlen az állás! :wink:

dita75
 
 


Holnapra megálmodjátok nekem, hogy szerintetek való ez már egy 11 évesnek?

Apa már itthon van, fürdik éppen, fekszünk le aludni. Úgyhogy mindenkinek:

Kép

dita75
 
 


Jó reggelt!

Ditus!

Nagy kalappal a mai uhuhoz!!!!!

Némóka, Zsuzska!

Nagyon szépségesek a Pici Pacáitok!!!

Évi!

Most végre "személyesen" is gratula az ikrekhez! Jól éreztem én, hogy ilyesmi készül.

Ha Lusta Dick hajlandó lesz előbújni, akkor Ditucinak küldök majd sms-t és mms-t.

Kata!
Sajnálom a pirit.

Mara!
Én is azt javaslom, hogy menjetek át Debrecenbe!!!!! Ott sokkal komplexebb a kivizsgálás, itt csak a szurikkal tömnek. Én már többször leírtam, hogy mi is ha nem jön össze Lacink, akkor a Kaáliba jelentkeztünk volna be. Nincs mire várni!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Viki,
Tetszik ez a rendhagyó reggel, hogy te kezded a hozzászólásokat :wink:

Dita,
mennek a drukkok az uh-hoz!+++++++++

Ha nagyon eltűnnék az azért lesz, mert alig akart most bekapcsolni a gépem. :evil:

i.kata
 
 


Sziasztok
Kész vannak a bérek, indulok is.
Fúúú de izgulok.

Ja és lemaradok a CSibiféle bejelentésről, mert sztem csak du. érek vissza a fenébe.

Valaki postagalambozza mán utánam! :lol:

dita75
 
 


Dituli gonodlok ráfd ma.. és szerintem nincs korán a tájékoztató..BArátaink kislánya most 9,5 éves, elkezdett már fejlődni..így ők is megvettek neki egy felvilágosító könyvet.beleolvastam..nagyon jó..

Emlékszem amikor mivpicik voltunk és jött avhugi (7és 8 évesek voltunk..kaptunk egy könyvet, aminek az volt a címe, hoyg :
PETI, IDA ÉS PICURI.. nagyon aranyosan világosít fel a kisbaba körüli dolgolkról, a női és férfi test különbségéről... :lol:

http://data.hu/get/228859/PetiIdaEsPicuri.djvu.html


Viki kezd izgi lenni!
Vendég
 


Kata!
Ma nagyon izgi a reggelem, mert egy kedves topiktársam éjjel kórházba került szülni és most kaptam a jó hírt, hogy megszületett a pici fiúk. Aki szintén meddőségis, lombikos legényke.
Nagyon izgultam miattuk, hogy minden rendben menjen.

Ditus!
Én küldök neked smst, ha Czinki bejelenti a nagy hírt.
:wink:
20150601134430
 
 


Viki Mami,
akkor ma tovább maradsz, ha megvárod Csibi bejelentését :lol:
Hogy érzed? Szeretnél már túlleni a szülésen, vagy még teljesen jó így "egyben"?

i.kata
 
 


Unokahugom a 38. héten született. Tesóm ahogy betöltötte a 36.hetet mondta, hogy már nem lehet gond, ha esetleg beindul a szülés. Én attól kezdve tesómat mindennap be akartam küldeni a kórházba, hogy tessék mostmár lebabázni, mert nagyon várom a törpét :lol: Tesóm mondogatta, nem-nem,. bentmarad a 40-ig, de Lili jófej volt és átlagolt, így jött a 38-on. :lol:

i.kata
 
 


Viki,

mint a régi szép időkben, te kezded a napot :wink: Nagyon hiányoztál ám nekünk!
Gratulálok a barátnődnek, az én egyis barátnőm tegnap szült egy 4 kg-os kisfiút, ő viszont tiszta spontán baba.

Kata,

mi lesz ma a program? Este barátokkal találkoztok azt hiszem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nekem egy hete nagyon elkezdett hullani a hajam, szinte csomókban jön kifelé. Ha ez így megy tovább mire szülök olyan kopasz leszek mint a férjem... :?
Hívjam fel a fodrászomat a problámával?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata!
Nem bírok ülni végig, inkább benézek többször. 1 körül mennem is kell vizsgálatra a kórházba.

Egyben tényleg jó, hozzászoktam már, de már nagyon várjuk ezt a Kis Pudli Pöttyöt. Párom mindennap elmondja, hogy milyen jó lesz, ha már itt lesz velünk. Én is nagyon várom, de azért van bennem egy egészséges félsz, hogy hűha hűha mi lesz.

Moncsi!
Szedd a magzatvédőt, az jó a hajhullásra is. Az én birka fejem is megkopott, de azért nem vészes.
20150601134430
 
 


Viki,

elhiszem, hogy van benned félsz, én egyenesen be vagyok tojva, ha arragondolok, hogy márciusban már 3-man vagy 4-en leszünk :wink:
Hiába várjuk mindannyian a teherbe esést amikor bekövetkezik szerintem mindenkit sokkol először, hogy húúúúúúúúú most megváltozik az életünk.
Drukk neked a mai vizsgálathoz :wink: ++++++++++++++++++++
Szedem a magzatvédőt, remélem elállítja a hajhullást.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihó!

Némóka, Zsuzska: micsoda gyönyörű képek :-D Gratulálok a Bogyókhoz!

Monic: mindjárt UH!!!!

Mara: jó vámpírkodást mára! :-D

Dita: jól intézkedtél tegnap! :-D drukkolok a mai UH-hoz!!!

Viki: most már nagyon a finisben vagy!!! :-D Egy babaszoba fotóval nem örvendeztetsz meg minket? :-D

Boni: nekünk is megvolt a Peti, Ida és Picuri :wink:

Kata: szerintem is érdemes megpróbálni a 6. inszemet, hiszen már volt halvány pozitívad egyszer :wink: (ha jól emlékszem :oops:

Czinke: már várunk a hírrel :-) én kislányra tippezek :-)

Úgy látszik, jó nap volt a tegnapi, én is megúsztam a fogorvost egy ellenőrzéssel, nem lyukas egyik fogam sem :-D

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok!

Viki,

De jó, hogy újra köztünk vagy! :D

Vicky,

Sajnálom a sógorődet, ez hihetetlenül szörnyű érzés lehet, még belegondolni sem merek... :cry:

Kata,

Boldog szülinapot a férjednek! Nagyon jó háziasszony vagy! :D

Dita,

Nagyon Kép Neked!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Némóka, Zsuzska!
Mindkettőtöknek gratula, szépek a babócák!

Mara!
Nekem itt azt mondták, hogy nem rakhatok bele citromlét.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Moncsi, Némó!
Most következnek a legszebb napjaitok! Komolyan! Tényleg áldott állapot! Mikor az én kis Pudlim is még csak 11 mm volt, aztán most meg reklamál ha nem tetszik vmi.

Szezso!
Velünk Lesz Laci, nincs külön szobája, max. az ágyikójáról tudok majd képet küldeni.

Gratula a fogdokihoz! :wink:
20150601134430
 
 


Timi!
Szia! Hogy álltok a kecó felújítással?
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: