Új privát üzeneted érkezett!

Bridg!
Szerintem hatig vannak nyitva, de van egy a plázában is, az biztos nyolcig. Vagy átmehetnénk a Camponába is, ha van kedved, ott tuti nyolcig nyitva vannak.

Pendi!
Hát ami a fogyit illeti, úgy ment le a két kiló, hogy nem ettem minden nap édességet, meg csak a felét mindennek. De azóta, mióta megkaptam a Clostyt, felszaladt másfél kiló, pedig tényleg nagyon vigyázok, hogy ne zabáljam túl magamat.... de ez van.... hátha piri után megint gyorsan leszaladok 83-ra :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Hát nem irigyellek a holnapért :shock: :shock: :shock:
De lélekben veled leszek és fogom majd a kezedet, jó :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote]A írta: kutyusod biztosan a réten hajtja a nyulakat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azlehet :lol: :lol: :lol: :lol: miota en fent vgyok o itt alszik....bezzeg mikor en alszom itt maszkas :twisted: :lol:

Szegenykem gondolom milyn rossz amikor szeretgetni akarsz ok meg nem :? :roll: Kép

A gorbedhez meg meg annyi tennek hozza hogy sajna tod nem hiteles mert keles utan kell reggelente altalaban ugyanabban az oraban.Szerintem sajna ezert nem latni :roll: De en megertem ,hogy nem akarsz gorcsolni sem a baba teman....talan ezert is jo kicsit,hogy mi itt nem csak errol beszelunk...mar en is lazitani szeretnek kicsit...ami most meg is lesz amikor meg visszamegyek tuti sikerem van en mar nem fogok ezen izgulni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg is értem, hogy pihenni akartok.... jönmajd, ha jönni akar :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ok akkor csorgok mikor itthon vgyok :wink: es a kezfogast is koszi :wink: Most megyek tusolni aztan indulok anyuert.Mivel a koci nalam van...anyum meg kap.megyer 2-on melozik szegnykem nek masfle ora bkb-val szal inkabb minden nap megyek erte :wink: Pusszantyu es akkor csorgok :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oksika, csörögjél :lol: :lol: :lol: :lol:
Addig bevásárolok majd!!!!!!

Puszi anyudnak is!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megjöttem.
Sajna nem találtam olyan könyvet, amit kerestem. Megrendelték, aztán maj 1-2 hát múlva megjön.

Bridget
Azt hittem, hgoy ez a zöld tea valami speckó dolog. De akkor ezt akár gyógynövényesben is lehet kapni? Na majd megnézem. Mondjuk a Dr Chen-es termékeket azokat szeretem. Megnézem, hgoy neki van-e ilyene.
[quote]t írta:alan ezert is jo kicsit,hogy mi itt nem csak errol beszelunk

ÍGy van. Ezrét szeretek itt lenni. Másik oldalon nem is vagyok, mert nekem jó itt. Itt akármiről dumálhatunk. És a barátaim is lettetek, tehát nem is vágyom máshová.
[quote]a írta:mi most meg is lesz amikor meg visszamegyek tuti sikerem van en mar nem fogok ezen izgulni

Biztos vagyok benne! :lol: :lol: :lol:
Pláne, hogy annyira vágytok majd egymásra, hogy nem tudtok majd betelni. Aztán a kisfickók is meg fognak addigra erősödni. És ha ez pont pé-re esik, nagy az esély! :lol: :lol: :lol:
de jó nektek, hgoy taliztok már megint!
Olyan irigy vagyok!!! :oops: :oops: :oops:

Zsu
Hát igen! Most ezt érzem. Pláne, most be is durrant az agyam, hgoy visszautasított az uram, a hülye alvás miatt. :evil: :evil: :evil: Most dühös vagyok. Majd lesz ez még így se!!!!!
Vendég

Pendikém!
Hát ne is mondd.... én a múlt hónapban jártam úgy, hogy majd két hétig no szex volt, mert az uram marha fáradt volt. aztán ezt szóvá is tettem neki, hát nem nagyon tetszett szegénykémnek, de hát ha tényleg akar gyereket, akkor igenis figyeljen oda rá, hogy mindig kapjak utánpótlást, nem???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na én mentem haza!!!

Puszika!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ebben igazad van! Én is fáradt vagyok, de a biológia az biológia! Ha fáradt ha nem, ha gyereket akarunk, akkor nem fog a gólya hozni egyet.
Na mindegy.
Most ki kell lépnem, mert végig kell futtatnom egy virusírtót, és egy töredezettségmentesítőt, mert kétszer is kidobott a gép. Nem akar felengedni a netre, és írtó lassú a gépem.
Majd még felnézek.
Puszi!
Vendég

Halihó!
Itthon vagyok!!! Várom Bridg hívását és menünk shoppingolni apa nagy bánatára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most végzett a vírusírtó. talált is 10-et. Remélem ezután már nemfog szórakozni a gépem.

Zsu, Bridget
Ha jól gondolom, ti már shopingoltok! Olyna jó nektek! Miért nem lakom én is Pesten. Ezt már egy párszor elmondtam a barátnőmnek is, mert ő is Pesten lakik.
Apácska felébredt, de még mindig eléggé nyűgi. Nem sokára indul dolgozni, és én megint egyedül maradok itthon.
Vendég

Senki sehol. :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Zsu, Bridget
Mi jót vettetek? Zsu! Írtam nektek sms-t, de biztosan a nagy forgatagban nem hallottátok.

Szöszke
jó lenne, ha jönnél, és elmondanád mi volt az uh-on! Nem voltál napok óta. Megint agódunk érted!

Nócika
Merre vagy? Most még a munkahelyedről se jössz. Legalább csak tudasd velünk, hogy minden oké.

Melus!
Te sem jöttél mostanában! Minden rendben veled?

Ezzel a virággal kívánok nektek jó éjszakát! A virágot én vettem a piacon tegnap. Nagyon szép.
Puszi! Kép
Vendég

Én zártam a tegnapot, de úgy tűnik én is nyitom!

Megyek dolgozni, ma nem leszek. Sőt hétvégén sem leszek, mert megyek tesómékhoz, nekik meg nincs netjük. Majd csak hétfő jövök haza.

Bridget
Nagyon jó volt hallani a hangod! Olyan igazán 1000-er pörgő csajszi lehetsz. :lol: :lol: :lol: Mostmár még jobban szeretnélek megismerni.

Zsu
Nem hiszem el, hogy ennyire hasonlóak vagyunk. A tiramisu fagyiért én is oda vagyok. Ezen úgy mosolyogtam tegnap. :lol: :lol: :lol: Mondjuk én úgy szeretem a tiramisut, hogy közben nem kávézom. De az ízét azt szeretem.

Megyek csajok, mert zuhizni és készülni kell. Lassan indulok.
Mindenkinek jó hétvégét, és szép időt kívánok!
Puszi
Kép
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon jót shoppingoltunk tegnap Bridg-el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én szert tettem egy gyönyörűséges melltartóra és egy olyan bikinire, amit éééééééééééééévek óta keresek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apácska mlg nem tudja, de ma igyekszem még cipőt is venni..... egy vagyont költök el :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pendi drága!
Jó munkát neked és kitartást ebben a melegben!!!!!

Bridg drága!
Remélem, most már hamarosan végzel a fogdokinál :!: :!: :!: :!:

Szöszke kismamink!!!
Irgum burgum, hogy nem jelentkezel :!: :evil:
Kezdek aggódni érted :!: :!: :!: :!:

Kati, Melus kismamik!
Vigyázzatok magatokra hétvégén, nagyon nagyon meleg lesz!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika drága!
Nagyon hiányzol, gyógyuljon már meg végre az a gép, vagy legyél délelőttös és gyere a géphez :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A szilveszteri buli már a javában tart, pia, tánc, miegymás.. Egy srác odamegy egy már jó ideje ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?
- Értem...és milyen messziről?

Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
Gavallérosan megjegyzi:
-Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A férfi és nő ül egymás mellett a repülőn. Egyszer csak tüsszent a nő, majd elővesz egy pzs-t, és gyengéden megtörölgeti a lába közötti területet. A fickó értetlenül néz, azt gondolja, hogy rosszul látott. A nő pár perc múlva megint tüsszent, megint elővesz egy zsepit, megint megtörli a nevezett területet. A férfi továbbra is meglepetten, csendben figyel, de már alig tudja magát türtőztetni. Pár perc múlva megint tüsszentés, megint törlés...
A pasi már nem bír magával, és megkérdezi:
- Bocsánat, de ön 3-szor tüsszentett, és mindhárom után megtörölte a p-ját. Meg tudná ezt nekem magyarázni?
- Sajnálom, hogy megzavartam ezzel. Tudja, olyan betegségben "szenvedek", hogy valahányszor tüsszentek, orgazmusom van...
- Ooooh, nagyon sajnálom, hogy kellemetlenkedtem. De szed valamit erre a problémára?
- Aha, borsot!

Két pasi beszélget. Azt mondja az egyik:
- Borzasztó a feleségem. Ha elmegyek a barátaimmal egy kicsit inni, kocsmázni, mindig hatalmas balhét csap. Pedig amikor hazaérek, már egy sarokkal előbb leállítom az autót, a kertkapuban lehúzom a cipőmet, lábujjhegyen osonok a lakásban, az előszobában levetkőzöm, s a sötétben settenkedem az ágyhoz. De semmit sem számít: mindig felébred, s hajnalig szid.
- Mert nem jól csinálod, barátom! - feleli a másik.
- Amikor én buli után hazaérek, behajtok a garázsba, felpörgetem a motort, becsapom a garázsajtót, a bejárati ajtót, felkapcsolok minden villanyt, bekapcsolom a tévét, fütyörészek, dúdolok. Majd azt rikkantom: ha már úgyis ébren vagy, kedvesem, mit szólnál egy kis orális szexhez? Mindig úgy tesz, mintha mélyen aludna.

Interkontinentális repülőjáraton a személyzet nyugodtan kávézik a kabinban, amikor egy farkas töri rájuk az ajtót. Gondolkodás nélkül elkapja a kapitány grabancát, és szól:
- Téged most felfallak!
- Ne egyél meg farkas koma! Én vezetem a gépet, ha megeszel, ki fog leszállni?
- Na jó. Akkor másodpilóta téged.
- Jaj engem se egyél meg, mert a kapitánynak szüksége van rám, hogy biztonságosan földet érjünk.
Ekkor lép be a kabinba az egyik stewardess.
- Akkor nincs más hátra, téged kell megennem.
- Hát egyél, de figyelmeztetnélek, hogy ebben az esetben leszállás után téged dugnak meg a pilóták.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na bejelentkezem :? kicsit meg kivgyok de elek....bar mindenem faj :roll: reggel jottem de nem vette be az iromanyom minnya bemasolom mer elmentettem am :wink:

NA EZT IRTAM REGGEL:

Na jo reggelt :D
Este en mar olyan almi voltam csak estte aztan mozdulni se birtam zemeim meg csukodtak le :roll: ugyhogy mar nem kapcsoltam be a gepet.Ma van a nagy nap! :shock: :? :x Nem fosok annyira,mint par napja de aze nem is mondhatnam,hogy nyugi vgyok :? 10-re megyek fogdokihoz es 3-4oras muvelet lesz :shock: :? Szal en majd csak delutan leszek :roll: Jah es MEGJOTT :evil: Mondjuk ez varhato volt de pont ma?@?!?!?!@#$$%^^&*(&* :twisted: Na mind1 en 1hos vgyo tulelem :wink:

Pendi
Edi volt a hangod.Hat azert en poro nem vgyok de korulettm porog az elet az tuti :lol: Ne legy irigy mi is talizunk majd :wink: Remelem mar megnyugodtal :roll: A virag szep :P ezek szerint szereted a sarga rozsat? :) jo munkat :!:

Zsu hat en is jo "sokat " vasaroltam :lol: a fagyi meg isteni volt :wink: koszonom :!: Ma 1-tol melozol de n vgy 2ig dokinal vgyok ugyhogy mar nem tok tobbet irni....de valszinu utana jovok haza majd :roll: embort mikor kell elcsabitanod? :roll: :lol: :roll:

En hala a jo egnek nem kell mostanag irjak pe-rol meg,hogy nem fog megjonni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: legalabbis 1honapig tuti nem :wink: En nekem is pihen kicsit az agyam :wink: 8)

Legyetek jok pusszancs :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu jo,hogy tartottad a frontot :wink:

Hat csajok ezt meg az ellenseemnek se kivanom soha de soha :? 37.2 a hom...en azt hittem tobb....ma remelem kialszom magam :roll: es holnapra jobban leszek mertigy ez gaz meg meg jovohet penteken fejez majd be :? addig igy :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ez a ferty szerintem amerikai mert ma beallitottam elso menzis nap erre itt mar a 2.-at mutatja :evil: szal nem itteni idoszamitassal szamol :x na mind1 :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A válaszom egy határozott talán!!

Mi az csoki potyog az égből? Támad a Mars. |

Hogyan lehet sünnel időt mérni? Kiteszed az ablakba fél órára - az pont 30min

A feleségem a legrosszabb szakács. Mi vacsora után imádkozunk...

Mi a különbség a Teoloógia és Geoloógia között? Ég és föld!

Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

Az ember két évig tanul járni és beszélni erre azt mondják ÜLJ LE KISFIAM ÉS HALLGASS!!!

Mire szolgál a printer? Lassítja a papír haladását a szemetes felé.

Informatikus csemete gyermek mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska...

A Windows két dologtól akadhat ki:az egyik önmaga,a másik bármi más

Mindig is els~o szerettem volna lenni... (II. János Pál)

-Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?

Donáld billentyűzetet használ, Mickey egeret.

Hogy hívják Stallone dubl~orjét?- Pótszilveszter

Ki az abszolút bátor ember?- Aki hashajtóra altatót vesz be.

Az id~o pénz-Gondolta a pincér, és hozzáadta a számlához a dátumot.

mi a konditerem zaja? fitnesz.

Megszületett, virágzott, eltemették, kimászott.

Reggelizni mentem. Ha nem jövök meg 12.30-ra, akkor ebédelni is.

A WORD elszáll, az írás megmarad.

Egy macskát mindenre megtanithatsz , amit ő szeretne

Egy csapos tulajdonképpen gyógyszerész , korlátozott lehetőségekkel

Hála szerencsecsillagomnak, nem vagyok babonás! |

Fel a fejjel! Semmi remény!

Két ügyvéd találkozik. Hogy vagy? - hazudja az egyik...

Mi a különbség a víz és az ikrek között? A víz H2O, az ikreknél: Ó, há kettő?

Kik laknak a Gellért hegyen? Tüzijáték.

Kik laknak a templomban? Szószék.

A tanár rsszabb mind egy diller. Mert a tánárt csak az anyag érdekli!

Miért csukták le a drogos papot? Szertartásért!!!

Én nem tudnék optimista lenni.Nekem az úgyse menne...

Én iszok, te iszol, ő iszik, mi iszunk, ti isztok, ők fizetnek!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ejakulációról volt egy konferencia, de mire odaértem, mindenki elment.

Költészetnek nevezzük azt, ami nem ér ki a lap széléig a könyvben

Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.

Hogyan lehet egyszerűen repülőt hajtogatni? - Repülő, repülő, repülő...

A hóhért grimaszversenyre küldték. Eszméletlen fejeket tud vágni!

Az üzleti találkozómat egy evőeszközboltnál beszéltem meg - Kések

Tiszta víz a ruhám, és ez a te lelkeden szárad!

Utánanéztem a családfámnak és rájöttem hogy én vagyok a gyökér

Hogy szabadulhatsz meg 90 kg undorító zsírtól ? válj el

Olyan kövér, hogy ő a két legjobb barátom.

A dohányosok is emberek! Csak nem olyan sokáig...

Finom a kindertojás csak a kék kapszulát nehéz lenyelni!

Mit csinál a ló hő hatására?-Megáll.(hőőő)

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba

Ez most már örökké jó lesz egy darabig.

Csak a hangom miatt nem lettem énekes.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Infulenza: jobb adni mint kapni

Sírfelirat: Your connection to the server has ended

Miért nem szerepelt Bruce Willis a Titanicban? Mert mindenkit kimentett volna

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak

Hogy hívják a sovány kutyát ? Anorex

A sikerhez vezető út - Karbantartás miatt - zárva

"Ajándék csónak ne nézd a lapát"

Nem tegezlek többet. Most örülsz?

Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sehol senki.... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jo reggelt :lol: hol van mindenki :roll:
Jelentem kozerzetem jobb :P de azert nem elso osztalyu :roll: es a hom 37 :shock: bar szerintem az a fogamnak tudhato be :? tegnap csak pecseteles volt 1keves ma meg meg csak barna eddig ez igy most akkor piri? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na jó reggelt, én is itt vagyok ám!!!

Ma lustiztam és kilencig durmoltam, apácska meg laptopot szerel...
megyünkregelizni,jövök vissza mindjárt...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia
En meg most csamcsogom el a reggelit :? :roll: aztan tusolok es megyunk valami vizpartra 8) meg nem dontottem el hova :roll: tegnap elhoztuk a keresztfiam hozzank es eleteben eloszor itt is aludt :lol: 5eves fiu :wink: Mindent kerdez mi miert es hogy...most epp anyuval tarsalog...es 7ora ota azt kerdi mikor megyunk mar :lol: pedig 7kor meg a Bridget fel szeme volt csak nyitva :lol: :? :lol: Ugyhogy minnya en is furdok es megyunk :roll: olyan fel ora mulva...tobbiek ma hol vannak foleg Szoszke...nem tudjuk mi van a babaval :roll: aggaszto :roll: nem tom miert csinalja ezt velunk :roll: legalabb irt volna 1privit,hogy tenyleg tudjuk mi van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt vagyok....
Szóval nagyon jók voltak ezek a beszólások :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez még nem számít mensinek, majd csak onnan, amikor rendesen megjön majd :roll: :shock:

Tegnap este már nem tudtam jönni :roll: :cry:
Meló után még elemntünk bevásárolni, aztán kirántottam a husikákat vasárnapra, így ma este már csak palacsintát kell sütnöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És akkor jövő péntekig otthon leszel?
Apudnál voltál végül? Vagy majd ha már rendben lesznek a fogaid??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Oh, vízpart..... esetleg próbáljátok ki az itteni strandot. Úgy hallottam, van élménymedencéje és csúszdái is.
NEm ismerem a strandokat, mi a Velencei-tóhoz szoktunk járni, de oda már nem érdemes elindulni ilyenkor, mert nem nagyon van már hely :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és nem is mondtam, hogy jó szórakozást nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap nem leszek, megyünk a tóra barátainkkal és keresztfiammal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, holnap már ő is tud fürcsizni :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na mostmartenyleg nem tom merre vannak a csajok. :roll: Hazaertunk Velencei ton voltunk 8) Gyerekekkel mentunk 2vel ugyhogy az elmnystrand nekunk olyankor nem jo :roll: :? M7-esen 2orat mentunk :shock: :evil: olyan dugo volt :twisted: Jo volt szep idovel 8) Most itthon vgyunk es kereszt fiam ma is itt alszik :lol: Apunal nem voltam en tegnap ngyon kivoltam :? :roll: testileg es lelkileg is :roll: ma jobban vgyok de nem a lejobban.Van ideiglenes fogam lehet vee menni minden fele...de ha nem muszaj nem megyek olyan helyre :?

Ma mar mondhatni light mensim van :? ugyhogy atirom :roll: Mar almi vgyok ngyon....visszamentel megvenni a furdoruhat?Apanak vaditottal az uj fehernemuben? 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na mentem aludni jo ejt....Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Joo reggelt :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na mejottunk ma a Romai strandon voltam es taliztam 1 bnetes lannyal meghozza mar mondtam nektek ,hogy van itt bneten egy lany aki Japan de m.orszagon el 10eve...2-3levelet valtottunk....na ot lattam a fiat ismertem meg :lol: 8) :D De megvolt szeppenve szerintem igy bar odamentem de nem sokat beszeltunk sajnos :roll:

Csajok hol vgytok? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mi ma voltunk a Velencei tavon, nagyon jó volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Délután jött a nagy meleg, akkor haza indultunk. Háromig isteni idő volt, kicsit felhős, de legalább nem égetett a nap és kellemes volt a víz is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szegény keresztfiunk nagyon nyűgös volt..... alig bírt elaludni és jön a 4. foga is..... de aztán csak alukált 2 órát is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi mikor haza értünk, vacsiztunk és ágyba bújtunk alukálni..... nem régen keltünk fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ejha....nekem is tetszett a Velencei to de ot elegge all a levego :roll: Vizont ma a Romai strandon ngyon mgoltam elegedve mindennel :wink: A strand ngyon szepen fel van ujitva,tiszta,szellos vol ngyon ott a nagyfak alatt.Van egy csomo arnyekos hely es biztonsagi orok maszkalnak folyamatosan a strand teruleten :wink: 8) Mi is jol ereztuk magunkat 11-este 6-ig kint voltunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Én már elmosogattam, reggelit készítettem, apácskának ebédet csomagoltam, vasaltam és most itt ülök és írok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi nagyon szeretjük a Velencei tavat..... Velencére szoktunk járni, és ott van sok nagy fa, ami alá ha korán mész, le lehet telepedni. Mi már 8-kor ott szoktunk lenni pont ezért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apácska azt mondta, hogy jobban áll az új fürdőrucim, mint a régi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Három egér beszélget egy bárban az éjszaka közepén. Az első egér legurít egy Jack Danielst, odavágja a poharat a pulthoz, majd a második egérhez fordul:
- Amikor találok egy egérfogót, akkor a hátamra fekszem, a lábaimmal kiveszem a sajtot, majd a lecsapódó kart elkapom a fogaimmal, így elvégzek 20 felülést - amolyan étvágygerjesztő gyanánt -, aztán meglépek a sajttal!
A második egér rendel két Bloddy Maryt, felhajtja mindkettőt, a két poharat odacsapja a pulthoz majd így szól:
- Na igen. Én, amikor patkánymérget látok, akkor igyekszem minél többet összeszedni, hogy hazavigyem. Otthon bedarálom, majd minden reggel egy jó adagot adok a kávémhoz, hogy megadja az alaphangot a nap további részéhez.
Ezen is jót bólogatnak, majd a harmadik egérhez fordulnak. Az felsóhajt, majd nyugodt hangon megszólal:
- Nekem nincs kedvem itt veletek hülyéskedni. Haza kell mennem megdugni a macskát.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jo reggelt :lol:
Milyen ramaty ido van :shock: valaki azt mondja tegnap kanikula volt el se hiszem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ne is mondd..... és egész hétre ilyen szar időt mond, viszont hétvégére megint jó meleg lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A vicc hatalmas volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szombatra 29-et, vasárnapra meg 31 fokot ír az előrejelzésem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

az jo akkor en intezkedem hetkoznap hetvegen meg napsutes 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát legalább éjszaka most kialusszuk magunkat :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

En eddig is aludtam jokat :lol: marmint nem olyan jokat de a meleg engem nem zavart :roll: mi csinalsz ma?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát már mosogattam, reggelit készítettem, ebédet csomagoltam, vasaltam, mostam és terigettem. Majd egyre kell mennem dolgozni.... remélem, legalább nem fog esni ennyire.... szerintem papucsban megyek és nem cipőben... nem ázik szét legalább
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Te terveid mára??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mara nincs semmi terv....de talan korbetelefonalom az elinteznivaloimat idopontkeres stb. akuposhoz is jo lenne mar bejelentkezni :roll:

Latod az esokabat milyen jol jonne most :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?