Új privát üzeneted érkezett!

márti, köszi a választ. még jó, hogy írtál, mert ennyfelé én már nem tudok figyelni, hogy este, meg délután :D a végén odamentem volna kettőre :DDD

KépKép Kép
mzsperx

Marcsi!

Nekem az 1-nél este 18h körül ment lejjebb! 22h-kor indultunk szülni! A 3-nál pedig vajúdás végén, a tolófájások előtt, úgyhogy ne aggódj

Márti!
borossné becz márta

ja ezt akartam én is írni, az elsőnél a szülés alatt sem akart lejjebb menni a gyerkőc :)
másodiknál nem emlékszem

KépKép Kép
mzsperx

Kedves Mindenki!
Ma este 6-kor ismét SZÜLŐK ISKOLÁJA a volt MÁV Kh II.emeleti előadójában.

Téma: Mikor induljunk, mit vigyünk?
Előadó: Palotai Éva vezető szülésznő

Minden kismamát és kispapát szeretettel várunk!
vojõr

Ha ki lenne fizetve a lakás, akkor már múlt kedden költözhettünk volna. Az önrészünket ki is fizettük, de a bank csak a használatba vételi engedély kiadásakor fizet. Ezért kell megvárnunk :( Pedig attól a banktól vesszük fel a hitelt, aki finanszírozza az építkezést...

Szerintetek hülye vagyok, hogy még nincs kész a kórházi csomagom? Babonából nem raktam még össze (még pár dolgot meg is kell venni), nehogy emiatt hamarabb szükség legyen rá. :oops:

dytke

Nekem sem volt még kész ennyi idősen, de én nem babonás vagyok, csak lusta :lol:
Vendég

Dytke
Jó nevelésben részesültél, gondolom továbbviszed te is ezt a szemléletet. Nagyon jó, hogy még ilyen van.

Én a kórházi csomagot már a 32. héten összepakoltam, és folyton ott volt a csomagtartóban, ki sem vettük. :)
Azért lassan neki kezdhetsz.
Már annyit akartam kérdezni, hogy merrefelé költöztök?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Lustaságom/fáradtságom miatt ritkábban írok ide, de olvaslak benneteket! Most nem tudok hallgatni. 8)

Márti - én is köszönöm a történeteket! Egyre inkább azt érzem, hogy nincs két egyforma szülés. Akkor én mire számítsak? És mikor? Jajj... :oops: :roll:

Marcsi - ne izgulj a leköltözés miatt, még mi is várjuk a frontot ez ügyben, bár két napja majd' meg fagyok! :shock: Ma voltam dokinál, mondta, hogy minden rendben, méhszáj teljesen zárt. Te hogy viseled az utolsó napokat?

Dytke - nyugi, még nekem sem útra kész a csomagom. :oops: Az összeírt lista a bőrönd tetején, a gyerekágyban... Köszi a Ranschburg idézetet! És sok sikert a finisben való, mielőbbi költözéshez! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

dytke, sztem a babona nem segít :) nyugodtan pakolj össze :)))

KépKép Kép
mzsperx

Na jó. Én még azért sem raktam össze (azért sokminden megvan már), mert csüt. találkozok a dokinővel. És meg akarom kérdezni a homeopátiás szerekről, és nem akarok kétszer gyógyszertárba menni. Igazából betétet és hálós bugyit kell még megvennem hozzá, meg a homeos szereket.

Susy - káposztásmegyerre költözünk a Homoktövis lakókertbe. Igen, én is erre szeretném nevelni a gyerekeimet, hogy megbízzanak bennünk, és tudják, hogy mindig számíthatnak ránk. Szerintem ez nagyon fontos. Pl. én sosem titkoltam, hogy dohányzom (már rég nem, de fiatalon ugye milyen menő voltam....), anyukám tudta mikor rugtam be először. Azt is tudja, hogy kipróbáltam a füves cigit és milyen volt. Ugyanígy szeretném én is a gyerekeimmel.

dytke

Dytke,
Kórházit én a 37. héten raktam össze, de a véglegest csak a szülés estéjén :wink:
Vendég

Marcsi,
Nekem a pocim a szülés végénél ment le, addig magasan volt.
Vendég

dytke, ennyi idősen még nekem sem volt összepakolva :), de hét elején összeírtam a listát, és azóta rakom. A homeós szerek pici fiolák, azt bármikor hozzá tudod tenni a kész csomagodhoz. de azért úgy tűnik, hogy "listailag" már te is jól állsz. :)

Kép
Kép
szalamandra

Jajj lányok! Olyan izgi. :) Többen is közel vagytok a nagy pillanathoz. Vajon ki töri meg a várakozást? :lol:

Dytke
Én inkább anyának mondtam el mindent. Apukám nagyon szigorú ( rendőr tiszt volt, már nyugdíjas), így tőle sokszor féltem, bár én szinte semmi "rosszat" nem csináltam. Sosem cigiztem, nem ittam alkoholt, minta lány voltam. :)
Életemben először és utóljára olyan 2 éve rúgtam be, akkor is véletlenül, mert rossz volt a pezsgő, amivel ünnepeltünk és 2 pohár úgy fejbevert, hogy azt hittem nem élem túl. :oops:
Kiváncsi vagyok majd Kristóf nevelésénél miben egyezünk meg és miben különbözünk majd apával. Én engedékenyebb vagyok, míg ő kicsit szőrös szivű. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszi, dytke a nyugtató szavakat! Remélem nem csesztem el!
A Homoktövis a tök jó hely! Odaköltözött egy régi barinőm is!
Mi is úgy voltunk a költözzéssel, mint ti. Eladtuk a miénket és albiban benne maradhattunk. Viszont, nekünk nem kellett megvárni a használatbavételit. Van olyan jó viszony az építő cég és a bank között, hogy ez ne jelentsen problémát. Bár, a mi házunkat egy kisebb cég építette. Próbálj velük beszélni! :wink:
Érzik ám, hogy mikor jöjjenek! Ambrus megvárja az új helyét!

Márti
Engem is meghatott a 3. történet! Szép lehetett! Hasonló szeretnék MAJD én is 3.-nak! :wink:

Ranschburgot én is olvasom/tam. Nekem egy '79-es kiadás van! :D
Mostanában beszéltük a férjemmel, hogy Dávidunk milyen kreatív, hihetetlen milyen jó a kézügyessége(nem tőlünk örökölte :lol: ), jó lenne ezen az úton haladni. :wink:
És az a szókincs. Besz@rok rajta! :lol:
Dávid is köztünk aludt, amíg még éjszaka is szopizott, majd tápizott.
Zétivel is így tervezem. A kiságya a hálónkban van. Pár napja már abban is alszik néha. :)
Én annak tulajdonítom kistökim jóságát és szeretét, kíváncsiságát és brátságos kis természetét, hogy igenis "elrontottam"!!!
Apa csak úgy emlékszik erre az időszakra, hogy össze volt nőve velem a gyerek. Korán. kb 4 hünaposan mászot és kavart körben a lakásban. Már nem lógott rajtam. :(
Már alig vártam, hogy újra átérezzem azt a kötődést!!! :oops:
Persze ma már ésszel, mert itt van az én első szülöttem.....

Hű, lányok! Ki megy elöbb szülni???
Jönnek a frontok! :D
Vendég

Dytke-az én csomagom még most sincs összapkolva. Nem babonából, lustaságból. Meg még kell vennem egy köntöst, illetve a homeós szereknek én is utána akarok még járni.

Pepetianna-nagyon várom már, hogy meglegyen a baba, őszintén szólva kezd kicsit elegem lenni így a vége felé. Én nem fázok, sőt, örülök, hogy kicsit hűvösebb van, mert mindig meg akartam eddig gyulladni, olyan melegem volt. viszont a fronttól a kicsi be van pörögve, és folyamatosan a bordáimat feszegeti. Aludni nem tudok, leszakad a derekam, újabban fájdogál a fejem. A belső méhszáj még nekem is teljesen zárt, a külső már egy picit kezd kinyílni, de hát minimálisan csak. Neked nem vizesedik a kezed-lábad-arcod?

Kép
marcsi0503

Marcsi - az én pocakomban is nagy a móka, evvel szemben én folyton aludnék, ami egyre nehezebben megy. Rettenetesen fáj a aderekam. :cry: És nem tudom mi ez, de nagyon fázom... Férjem sem érti. Na, majd biztos akkor lesz újra kánikula, mire bejutunk a szülőszobába. :roll: Te hol, kinél szülsz? Mikor mégy legközelebb? Hátha napra pontos lesz a szülésünk, egymás mellett fekszünk, akkor tudjuk kit kell észrevenni... :wink: Nekem "csak" a kezeimen olyanok az ujjaim, mint a virslik és baromira zsibbadnak. Néha ez az érzés is felébreszt. :evil: Nagyon rossz, napközben sem tudom bejáratni őket. De tényleg nem panaszkodhatom, mert eddig semmi panaszom nem volt. Jöjjön aminek jönnie kell! 8) Kitartás! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

A Bajcsyban fogok szülni, csak idecsapódtam hozzátok! Tegnap azt mondta a doki, hogy számíthatok rá, hogy ha most ezt a hidegfront nem csalogatta elő a barlangjából a kismackómat, akkor majd az ezt követő melegfront könnyen megteheti! Állok elébe!
Nekem is a kezeim a legdurvábbak, én is folyton ezt a hülye zsibbadó érzést érzem, rendesen ökölbe se tudom szorítani a kezem, de nyugtatgatnak, hogy a szüléssel ez is elmúlik, szóval már nem kell sokáig bírni! Neked is kitartást kívánok!!

Kép
marcsi0503

hát csajok megnyugodtam kicsit, hogy nem vagyok még elkésve :) Igazából megvehetném a betétet meg a bugyit, csak nem akarok kétszer gyógyszertárba menni :)

Pepitanna - jó, hogy újra itt vagy! Kitartás!

Marcsi - neked is.

Kriszta - én is abban bízom, hogy igazad van, és Ambrus tudni fogja mikor jöjjön. :)

dytke

Én paraanyaként összepakoltam a 34. héten.
No persze nekem sem volt meg mindenem, de a hiányzó cuccok listáját elég a táska tetejére rakni :lol: Szerintem úgyis mindenkinek vannak olyan napi használatos dolgai-tárgyai, amit csak közvetlen szülés előtt rak be.
Így is mindig pakoltam, mert amikor átfutottam minden megvan-e, mindig megettem a szüléshez szánt csokit, amit persze újból pótolni kellett. :oops: :oops: :oops: Na persze szülés közben eszembe se jutott, hogy egyek. :lol:
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a vérvételes "támogatást". Délelőtt elbattyogtam a gyógyszertárba, bekevertem a löttyött (citrommal, ahogy javasoltátok) és most bent pihen a hűtőben. :D

Dytke - Szerintem nem vagy hülye! :lol: Én hasonló megfontolásból nem kezdtem még el vásárolgatni, csak terepet felmérni. :D

Mindenkinek aki már az utolsó napokat éli, kitartás!!!!!

Lányok kb. 2-3 napja naponta többször is befeszül a pocakom alsó részére az Aprótalpú. Ezt hívják keményedésnek? Ha igen, mitől van? Amióta nincs kánikula sokkal aktívabb is napközben.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna
Magadtól kutyultad be előre, vagy mondták? Mert mikor én terheléses cukorvizsgálatra mentem, ki sem engedtek addig amíg meg nem ittam előttük, és ott kellett bekutyulni is. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy - A doki mondta, meg amikor a 12 hetes vérvételen voltam, ott volt egy csajszi, aki szintén bekutyulva hozta. :roll: :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna

Komolyan mondom, mintha nem is egy kórházról beszélnénk. Hogy lehet ekkora eltérés? Még az egyik kismama meg is jegyezte, hogy kicsit fura, hogy ott kell bekutyulni és meginni, mintha nem bíznának az emberben. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Help, please! Most akkor vegyek még egy adag cukrot, és azt is vigyem el vagy mi? :?

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Az lehet, hogy néhány hónap alatt változott a renszer vagy ez megint azon múlik, hogy ki van ott? Mint az uh-nál.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Bettyna
Amikor én voltam terhelésesen(március) nem foglalkoztak ezzel.
Annyit tudok, hogy akik akkor voltak, kakáltak rá, hogy hol kevered ki.
Speciel és a büfében tettem.
Vendég

sz.bettyna-nagy bulik vannak az én pocimban is, mióta kissé lehült a levegő. A front rájuk is kihat! Egyébként érdekes, mert az enyém korábban esős időben nem volt hajlandó mocorogoni, csak minimálisat, és állandóan a frászt hozta rám. De újabban meg bepörög az ilyen időtől. Már most nem lehet rajtuk kiigazodni, mi lesz még később... :shock:
Én a 26. héten nem éreztem még keményedéseket, de attól még lehet, hogy neked az van. Na, most jó sokat segítettem, mi? :Dbocsi...

Kép
marcsi0503

Bettyna,
Nekem keményedésnél az egész poci kemény lett, nem csak egy része.
Vendég

Köszi lányok, legjobb lesz, ha holnap megkérdezem a doki bácsimat. :wink: Lécci szorítsatok, hogy ne kelljen senkivel összevesznem holnap. Szeretnék már + élményekkel hazajönni egyszer (mindez a doikra nem vonatkozik, ő mindig nagyon jó fej)!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

szóval az időtől pörögnek a babák? enyim névtelenke is ezerrel nyomta tegnap, ilyen még nem volt, szerintem nem is aludt :DDD
nekem meg görcsölt a hasam, úgyhogy bepofátlankodtam a doki magánrendelésébe, kissé kalandos volt, mert csak 3/4 5re kaptam időpontot, így meg ovizárásig nem érünk haza, úgyhogy iriccnek kellett elhoznia a gyerekeket... (kössz :)) szerencsére a méhszáj nem nyílt tovább, de a doki azért kiírt, és egy hét fekvésre ítélt, aztán meglátjuk.
úgyhogy ugrott a szülők iskolája, pedig jó téma volt.
a cukrom viszont most jó lett, nem kell mennem diatetikushoz, juhéjj!!!
és, az orvosnál ezért a látogatásért nem kellett fizetni!!! le voltam nyűgözve :) tök rendes.

ha kell valakinek, kórházi listák itt:
http://babainfo.freeblog.hu/categories/Korhazi_lista/

susytündér, mikor volt neked a terheléses cukor? anno a margitban nekem is ott kellett megkotyvasztanom, itt viszont most kétszer is voltam, és még meg is dícsértek, hogy ügyesen előkészítettem otthon...

amikor a hasnak csak egy része kemény, akkor az a bébi :) kidugja mondjuk a hátát... enyim is csinálja, mind a 20+ centijével :D

KépKép Kép
mzsperx

Mzsperx!
Jó, hogy minden rendben nálatok, próbálj pihenni amennyire gyerekek mellett lehet. Amúgy a doki tényleg ilyen emberséges, amikor a 39. héten ctg-re menet elestem, sírva értem oda a rendelőbe, megvizsgált, rögtön uh, minden és nem fogadott el pénzt érte tőlem sem. Pedig a magánrendelőben ezt minden szó nélkül megtehette volna, én már elő is készítettem a pénzt. Ott és akkor ez igazán nem érdekelt a többi bajomhoz képest. De nagyon jól esett, hogy nem pénz miatt volt lelkiismeretes és hogy lehet számítani rá a bajban. (nekem az előző dokim ilyen szituációkban is simán elrakta a pénzt).
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok Lányok!
Én aztán végképp nagyon ritkán írogatok ide, de rendszeresen olvasgatlak titeket, és nagyon szorítok a nemsokára érkező babáknak és leendő anyukáknak!
Ebben a haskeményedés, babafészkelődés témában én is nagyon érintett vagyok az elmúlt két napban, olyan fura érzésem van a hugyhólyagom körül, állandó nyomást érzek és néha még bele is nyilall valami. Szerintetetek ez mitől lehet? Volt más is így? 30.hetet kezdjük holnap, lehet hogy befordult a picúr és nyom a buksijával?
Ma megyünk 4D uh-ra, szerintetek ott megkérdezzem erről a dokit?
Nagyon köszi előre is a válaszokat!
Egyébként amikor én voltam a cukorterhelésesen, nekem se kérdezte a kutya se, hogy hol kavartam be, megittam e, stb. úgyhog szerintem nem gáz, ha otthonról viszed!
kati23

Betti - fél 12-re értem haza (8:15-től voltam ott a kórházban), lestelek, de nem láttalak. Majd hétfőn :) remélem nem kellett harcolnod senkivel, és a cukoreredményed is jó lesz :)

Kati23 - szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokit a 4D uh-n. veszíteni semmit nem veszítesz :) elképzelhető, hogy a baba nyomja a buksijával a hólyagodat.

mzsperx - örülök, hogy jó lett a cukrod, és minden ok. Csak így tovább!!! :)

Képzeljétek. Ma volt az első ctn-k. Én élveztem, Abruska nem annyira, nagyon le akarta rúgni a hasamról a "cuccot" :)
Dokinéni azt mondta, hogy figyeljek a keményedésekre, pihenjek sokat, és ha pihenésre sem múlnak el a keményedések, akkor menjek. Az a fura, hogy én nem nagyon érzem. Néha érzek feszülést, de akkor a baba nyomja ki magát. No mindegy, odafigyelek. Meg is vizsgált, azt mondta teljesen zárt a méhszáj. nagyon fájt a vizsgálat, azt mondta azért mert nagyon hátul van a méhszájam. Azt mondta, még 4 hetünk van, persze pontosan nem lehet ezt megmondani, de 2 hét az még szerinte tuti, de inkább több :) Kicsit megnyugodtam :)
A kiskönyvembe azt írta, a hüvelyvizsgálat rovatba, hogy 3000. Ezt tudja valaki mit jelent? Köszi.

dytke

Dytke-a 3000 azt jelenti, hogy tökéletesen zárva van a külső méhszáj is, és a belső is, valamint a méhnyak sincs megrövidülve még. Nagy valószínűséggel a Te babód is eléggé fent van még. Nekem most kedden írták először azt, hogy 2100, ezt azt jelenti, hogy valamennyire kezd kinyílni, és éna keményedeseket is pár napja érzem intenzívebben. Szerintem ha már Te is jobban fogod érezni a feszüklést, akkor fog változni odalent a helyzet!
Az első ctg-n Viktor is le akarta rúgni azt a bigyót a hasamról, azóta már kettőn voltam, kezd hozzászokni ő is.
Kitartást Neked is!

Kép
marcsi0503

Marcsi - köszi az infot! :)

dytke

Sziasztok!

Hát a reggel kicsit döcögősen indult, de aztán rendben volt minden és most nem is kellett veszekednem senkivel! :lol: Sőt, meglepően normális volt mindenki! Nem volt gond, hogy itthon előkészítettem a löttyöt, sőt mivel itt lakom egy utcányira még haza is jöhettem. Az uh-ra kellett várnom, hiába volt időpontom, de a néni (Mécs Lászlóné, ha jól emlékszem) nagyon aranyos volt. Jót beszélgettünk, megmutogatott mindent, válaszolt a kérédseimre. HÁL'isten a Babócával minden rendben, kicsit nagyobb a koránál és még minidg szégyenlős!!!! Szóval maradunk továbbra is a semleges beszélgetésnél. :wink: Cukor eredmény holnap reggel, fél 8 körül kell hívnom a dokit. Remélem rendben lesz az is.

Dytke - Én is lestelek, mintha láttalak volna kijönni ctg-ről, de nem voltam benne biztos, aztán meg el is tűntél. NYomkodtad a telefonodat és ilyen drapp színű szerelésben voltál? Én ott ültem a bőrkanapén a babás képpel szemben sárga pólóban, de nem néztél oda. Már ha te voltál. :oops: De megkatam az igazolást, hétfőn mehetek tornázni!!!! Nem találkozunk valamelyik bejáratnál, nehogy elvesszek? :roll: Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty - igen, én voltam :) kék mappával a kezemben. Én a kint várakozók között "kerestelek", oda a fotelokhoz nem is néztem :( De 25 perccel előtte ugyanott ültem :) Örülök, hogy minden rendben van nálatok is!!!
Mécs Lászlóné nagyon kedves. Ő csinálta a legeslegeslő uh-nkat még a Szabolcsban. Most picit megijesztett, mert kérdezte, hogy ő mikor látta a babát utoljára. Kérdeztem, hogy miért, baj van. Azt mondja, neeem. Csak úgy látszik, mintha dongalába lenne. De utána még kétszer is megnézte, hogy mégsem, csak pont úgy tartotta. Biztosan azért, mert már nem nagyon fér el :)
Persze, találkozzunk akkor a Podmaniczky u-i bejáratnál. Általában 2 előtt néhány perccel szoktam odaérni, mert munkából jövök és soha nem sikerül időben elszabadulnom. De igyekszem majd, hogy ne kelljen várnod rám :)

dytke

A Mécsné kedves? Rá mindent mondanék csak azt nem, hogy kedves :evil: Inkább egy állat :evil:
Vendég

Pandácska - nem tudom, nekem sokszor csinált ultrahangot még a szabolcsban, de már itt is. És velem mindig kedves volt, megmutatta a babát, elmagyarázta mi hol van, és a kérdéseimre is válaszolt. és amikor még az uh-n nem látszott semmi és azt hitték, hogy méhen kívül van, akkor is nagyon empatikus volt minden alkalommal. Neked rossz tapasztalatod van vele?

dytke

Dytke,
Amikor kórházban voltunk, ő csinálta az első uh-ot. Ott kezdődött, hogy jól lehordott azért, mert Dóri sokat mocorgott. Mondta, hogy csináljak vele valamit, mert így nem méri le. Nem tudom, hogy gondolta, majd megpofozom pocakon keresztül, hogy nyugodjon le? Dóri megérezhette, hogy egy rossz ember van mellettünk, mert befejezte a ficánkolást. Utána úgy mérte le, hogy szerinte összement a gyerek feje, ezen még mosolyogtam magamba, nem vártam tőle többet. A vizsgálat végén még meglengette előttem, hogy lehet, hogy beteg a gyerek. Na itt kicsapta a biztositékot, nem is reagáltam rá. A szobatársam 3 babát várt. Tőle meg megkérdezte, hogy neki nem mondták, hogy redukálni is lehet őket? Na köszi szépen, őt kellett volna redukálni :evil: Szülés után egy másik szobatárs is hasonlóan nyilatkozott róla.
Vendég

Az ikres szobatársamnak ez volt az első amit mondott, utána panaszkodott, most ő, hogy mérjen le 3 gyereket.
Vendég

Pandácska - :shock: Hihetetlen! Velem eddig ő volt a legrendesebb, persze az orvosomat leszámítva!

Dytke - :lol: Rendben, köszi, akkor 2 előtt a nagy lépcső tetején?! De addig még úgyis beszélünk. :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Pandácska - ez tényleg furi. Mert mondom, velem mindig kedves volt. És nyugtatott is, hogy nem tuti, hogy méhen kívül van, reménykedjünk. Nagyon empatikus volt. Pedig akkoriban nagy káosz is volt a szabolcsban, mert azt sem tudta megmondani, hogy másnap oda menjek újra, vagy már a máv-ba, és mindig rengetegen voltak. Ezek szerint nekem volt szerencsém vele, vagy neked és a szobatársaidnak nem....

Betty - ok. de persze, addig még itt beszélünk.

dytke

sziasztok
1000 éve nem írtam, nem is bírtam ennyit utánaolvasni, csak az utsó oldalakat.

jkriszta - mennyit hízik a baba, hogy túlsúlyosnak tartják? Csak mert "pici" fiam átlag 300-360gokat hízott a 7. hétig, és múlt héten is 280-at, nekünk viszont egyszer sem mondták, hogy túletetem a drágámat, pedig csak szopizik. Végre mi is tudunk 2-3 órás szüneteket tartani 2 szopi között, bár éjjel még mindig rendszertelenek vagyunk, csak az első 3-4 órát aludja át fixen, utána változó a program. Kitartást!

Kép
Kép
szfgabi

Sziasztok!

Bettyna
Örülök, hogy minden rendben ment, tényleg fura, hogy minden alkalommal másképp van és egy kórházról beszélünk. Sajnálom, ha fölöslegesen megijesztettelek. :oops:

Lassan 5 hónapos Kristóf, de ilyen éjszakánk még nem volt. Este 10- kor még felvolt, nagyon nehezen tudtam elaltatni, aztán éjjel 1 órától szinte óránként felvolt. A fogára gondolok, remélem nem más a baj. Ma meg már korán reggel mentem Pestre a gyeddel kapcsolatban, olyan voltam, mint a mosott rongy. Még jó, hogy holnap elutazunk a szüleimhez. Visszük haza a keresztlányom, remélem tudok majd kicsit pihenni is, úgyis egymás kezéből fogják szedni a gyereket, 3 hónapja nem látták.
Valakinek nyűgös még a babája, vagy csak egyedül vagyok így? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Lányok - a homeos bogyókat minden gyógyszertárban meg lehet venni? Vagy speciális helyen árusítják?

dytke

és még egy kérdés: CAULOPHYLLUM - ha a tágulást segíti elő, miért kell már a 36. héttől szedni? (Pandácska, Te írtad egyszer Szalamandrának)

Kösz a válaszokat előre is!!!

dytke

Dytke
A CAULOPHYLLUM puhítja a méhnyak izomzatát, nem a tárulást segíti elő.
Én azt hiszem nem lehet minden gyógyszertárba kapni homeos szereket, de lehet, hogy tévedek.

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?