Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt.

Sziszka, mielöbbi haza térést.Remélem gyorsan szabadulsz 8)

Lányok ki kell hagynom a holnapi fagyit,neharagudjatok.
De tegnap este ugy össze vesztem apával h Ő most átköltözött anyóshoz. Csip csup ügyből indult, de nagyon eldúrvult,talán ekkorát még nem veszekedtünk.Annyira elhanyagplva érzem magam tényleg.ha Én kérek valamit tényleg soha nincs rá idő,meg dolgozni kell,meg kipörgetni a pénzt...stb...stb...Annyit nem tud megtenni h néha 1 órával elöbb jöjjön haza,persze mikor nyaralmi mentek rögtön volt több mint 1 hetük....GRRRRRRRRRRR :evil:
És haladni is kéne a házzal,de könyörgöm,fél éve tervbe van,akkor mért most akar hajtani mikor nem bírom????A sógórnőm 3 hónapja igért 4 zsák baba ruhát,erre tegnap közli h péntek reggel hozzák de estére válogassam át,mert a többit adja másnak.KÖSZI!!!!!

Na bocsi a nyavajgásért :cry: Megyek is van egy csomó dolgom,meg nem akarok gondolkozni,csak kattogok....

nicike

Jó reggelt!

Laci, köszi az infót! Egy picit többet is elárulhatnál, hogy miért tartották bent!? Tényleg a magzatvíz csordogált??? Kitartást Szilvinek, biztosan nem lesz semmi gond!

Nicike, próbáljatok meg mihamarabb kibékülni, mert nem jó így... :( Sajnálom, hogy nem találkozunk pénteken! :(

Yuyu, gratula a bútorokhoz! Bárcsak mi is ott tartanánk már! :(

Na, a sok :( fej nem azt jelenti ám, hogy rossz a kedvem! Csak most így jött ki! :D

Nálunk minden okés! Tegnap sütöttem kefíres sütit, amit még csak apa tesztelt, mert este már nem mertem bekajálni, nehogy úgy járjak, mint tegnap éjjel! Szerencsére nem volt most semmi gond, fogalmam sincs, hogy mi lehetett múltkor, hogy olyan szarul voltam!

A borotválást amúgy nem tudom, hogy mennyire kell megcsinálni, mert esetleg az is lehet megoldás, ha nem full csupaszra szedjük, hanem csak nagyon rövidre, és akkor sem pattog ki olyan csúnyán! Vagy ott a teljesen csupasz a cél!? Tényleg nem tudom!

sophie27

Szia Zsófi!

Megéreztem, hogy ma korán fogsz kelni. :) Átküldtem a képeket.

Sziszkának, minden jót. Tényleg jobb bemenni, mint otthon parázni napokig.

Nicike! Biztos mi is ,,bolondok,, vagyunk, de nálunk ma estére néz ki egy jó kis veszekedés. Nem fájdult meg a pocid a vita alatt?
bende

Bende, igen lattam es mar vissza is kuldtem! ;)

sophie27

Na, Zsófi jóvoltából itt vannak a gyerekszoba képek, várjuk a kritikákat. Mielőtt bárki azt hinné, hogy csak egy utazóágy jutott szegénykémnek, mindenkit megnyugtatok, hogy van rendes ágy, csak az még nincs összerakva, mert hiányoznak a csavarok. Kép Kép Kép
bende

Kép
bende

én már írtam, "neeekem tecccik" ;)

sophie27

Sziszka,
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb hazaérhess(etek)!!! Remélem minden rendben lesz!

Barbi,
Kitartás nektek!!!

Nicike,
Vigyázz azért magadra, ne húzd fel nagyon magad! Az én férjem csak 3 napra jár haza 2 hetente, de nálunk is sikerül összeveszni...

Én anno magam borotváltam le, és elég volt. Kérdezzétek meg a szülésznőt, rajta múlik minden.

Bende,
nagyon tetszik a bútorotok! A dekorációt ti csináltátok rajta? Ha igen, akkor hogyan?

Képzeljétek kedden magam alá fordult a bokám, de mostmár rendben van. Elég húzós volt, szerencse hogy nem estem le a lépcsőről.
Tegnap megjártuk Zalánnal este a Bethesdát...Állatkertben voltunk, és becsípte az ujját az álatsimogató vaskapuja. Elég randa látvány volt, a körme tropára ment, ő meg visított. Szerencsére nem törött el, az én nagyfiam meg olyan hősiesen viselkedett, hogy csuda. Igaz, a dokibácsi is kedves és szimpi volt, még fújta is a sebét, mialatt kitisztította :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Bende: Nagyon tetszik a bútor, olyan kis vidám! :) A polcon kiszúrtam azt a nyelvkidugós kutyaperselyt....régen apukámék csinálták :) Nem is tudom, hogy lehet-e még kapni ilyet?!

Zsófi: Hétfőn én is hasonlóan éreztem magam, mint te éjjel. Először azt hittem, hogy valami kajától, de nem hiszem, mert ma reggel mikor felkeltem megint hasonló érzés, iszonyú hányinger, aztán meg hasmenés. Szerencsére most nem tartott sokáig és már minden oké.

Aproo
: Elvileg a vastabetták szorulást okoznak ugye? Én szombat óta szedek vmi csokis rágótablettát és hát nem éppen okoz szorulást....

Bocs a témáért így reggel!

cs-andi
: A baba méreteit elvileg gép számolja a mért adatokból, de tényleg érdekes, hogy ugyanazoknál az értékeknél ennyire más a súlybecslés.

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Szilvi! Remélem minél előbb haza engednek, de ott legalább jó kezekben vagy!

nici! Sajnálom, hogy nem tudunk találkozni, remélem a pároddal hamar rendeződnek a dolgaitok!

bende! Szerintem is édes lett a bútor!

Rita! Jobbulást Zalánnak!

Andi

KépKép
jazmin2005

Úgy látszik, mindenkiben gyűlik a feszültség, biztos ezért van a sok veszekedés.... mi még egész jól viseljük egymást a párommal, igaz, nem sokat van itthon ő sem...

Hétvégén családi/baráti banzáj lesz a Duna parti csónakházban itt Pakson... Messzebbre már nem is megyünk a szülésig, meg utána se egy darabig.

Niki, kár hogy vasárnap nem futottunk össze, de már későn olvastam, hogy jöttök...

Nem tudom Sziszkát vajon meddig tartják bent, de azt mondta itt Szekszárdon a szülésznő, aki előadást tartott, hogy ha idő előtt bemegy valaki, akkor fel kell hogy vegyék, és kivizsgálják... de ez még mindig jobb, mintha nem megy be, és valami gond lett volna...

Ma letörölgetem a bababútorokat, aztán kezdhetek vasalni és bepakolni... még újabb ruhákat is kaptunk, de inkább nagyobb méreteket. Minden használt, de nagyon sok szép cucc van közte, és szerintem a bútorok is megfelelnek a célnak, bár csak sima fehérek... A babakocsi is megérkezett, csak majd valamikor meg kell ismerkedni vele, meg össze kell rakni ;-

Bende, nagyon édes a bútorotok... di dekoráltátok, vagy így vettétek?

yuyu79

Mármint Ti dekoráltátok? :-)

yuyu79

Bende,

csak nagyon édi a szoba, ügyik vagytok és már televan pakolva, ezt nevezem :lol: :lol: :lol:

Gabi

U.i.: mindenkijé nagyon szép csak már azt nem tudom névvel irni, nekem mindegyik nagyon tetszik :lol: :lol: :lol: ja és az a oroszlános függöny szerintem nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Ja és az a kakis kép :lol: is nagyon jó, régen az én lányom is nézett így ki néha :lol: :lol:

A pocakfotók is nagyon jók, irigykedem is egy kicsit (na nem kicsit nagyon) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Szia Gabi! Köszi hogy jelentkezel! Remélem nem sokára mi irigykedhetünk majd Rád :-)

yuyu79

Sziszkának jobbulást és mielőbbi hazatérést. Azért reméljük hétvégére csak hazaküldik.......tényleg, pontosan miért is kellett bennmaradni?

Bende, nagyon jók a bútorok!

Nicike, nagyon sajnálom, de hidd el, nem nagy dolog átválogatni 3 zsák rucit, azért még gondold meg, sztem pont jobb lenne inkább kimozdulnod picit. Apákkal meg az a gond, hogy kezdik érezni a felelősséget ami elől sztem kicsit menekülnek.
Nálunk szerencsére nincsenek egyenlőre veszekedések, lekopogom, de pl. vásáolni nem hajlandó elmenni. Mert ő nem tud...... :? Amikor mondom neki hogy szülés után pedig sokszor kell mennie, akkor közli, hogy akkor rá lesz kényszerítve, de most úgyis elrontaná, mert amikor együtt vásáolunk, akkor sem azt a fajtát hozza ami kell, stb stb.....bezzeg ilyenkor kis megszeppent. :)

Gabi, szia, ugye jól látom hogy más lett a frizud? Nagyon jól áll!

Yuyu, éljenek a bútorok, akkor már Ti is haladtok. :)

Csimby, sajna korántsem igaz, hogy a vas szorulást okoz. Persze a nagykönyvben, de amikor mondtam a dokimnak, hogy úgy tűnik én fordított helyzetbe kerültem, mosolyogva közölte, hogy a vas és a magnézium is olyan hogyha nem bírja az ember szervezete, kilöki. Szóval nálam totális lakásfogság mindkettő. :oops: :lol: Néha persze kezd sok lenni belőle, ezért nem is szedem 3 naponta, ahogy kéne.

Hrk, Zalánnak jobbulást.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szép jó reggelt mindenkinek:)

Laci, Sziszkát végül mi miatt tartották bent? Sok puszi neki és remélem mielőbb hazaengedik!

Julcsi, tök jó, hogy végre megérkeztek a bútorok, majd tegyél fel képeket róla, mert kíváncsi vagyok :) nagyon jól éreztük magunkat Pakson, tényleg kár hogy nem találkoztunk :(

nici, remélem kibékültök minél hamarabb, úgy látszik ez egy ilyen időszak, nagyon csúnyán összevesztünk mi is tegnap, apró hülyeség miatt... persze azóta már szent a béke ;)

borotválás: nekem is elég nehezen megy, én tükörből csinálom, eddig még nem érkezett panasz az eredményre :))
de azért tényleg nem egyszerű...

bende, nagyon édes a babaszoba, ügyesek vagytok! látom már jó sok játék gyűlt össze :))

Gabi, örülök Neked, hogy néha néha írsz nekünk és nagyon jó a fotó is rólad, tetszik ez a hajszín! Remélem mi is hamarosan együtt örülhetünk veletek is ;)

mi ma megyünk dokibácsihoz 15.40-re a szokásos havi vizitre, gondoljatok ránk ;) este jövök a friss infókkal, méretekkel, ha jól sejtem a 3 kg-ot mi is lassan elérjük ;)

sniky

Köszönjük szépen a sok-sok dicséretet.
Igen a dekorációt én követtem el, a szekrények sima fehér, ikeás bútorok, a pelenkázót pedig használtan kaptuk.
Dekoráció: praktikerben vettem 2 nagy ív matricát, mivel nekünk a függönyön és a rácsvédőn is vadállatok vannak, ezért ebből is ilyet választottam. Ha jól emlékszem volt háziállatos ( kutya, macska, tehén...stb is. )

A kutyás perselyt kb. egy éve vettem egy játékboltban, mert újra elkezdték gyártani.

Borotválás: én tegnap merényeltem magam ellen, tapintásra, tükör nélkül, annyira nem lett rossz, bár nem sok mindent láttam.:) Azt hiszem többször nem is teszem, ha igazítás kell a szülésznőre bízom.
bende

Ja Nikianyu!
A játékok, a párom és az én régi játékaink, mesekönyveink. Új egyetlen darab van, meg persze egy zenélő forgó, egy hordozóra és egy babakocsira tehető lelógós. Játékot majd később veszünk. Meg hátha azt hoznak majd a rokonok.
bende

Egy kedves történet:

Csak egy Anya?

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban

a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.

A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.

"Úgy értem,"-magyarázta a hivatalnok-

''van munkája, vagy csak egy...?"

''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,

''Anya vagyok."

''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"-

hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak

ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.

A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott,

hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:

"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.

Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom.

Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''

A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében

és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.

Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat.

Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet

fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-

"Pontosan mit csinál ezen a területen?"

Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban,

Hallottam magam válaszolni:

"Továbbképző kutatómunkát végzek,

(amit az anyák)

Laboratóriumban és terepen,

(általában úgy mondom a házban és a házon kívül).

A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak)

szereztem már négy elismerést (mind lány).

Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön,

(akar valaki ellentmondani?)

és gyakran napi 14 órát dolgozom

(a 24 közelebb áll a valósághoz).

De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier

és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat,

felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve,

szaladtak elém a laborasszisztenseim--13, 7 és 3 évesek.

Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk

új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát),

amint egy új hangmintát tesztelt.

Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!

Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb

az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.

Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier!

Különösen, ha egy cím is van az ajtón.

Akkor a Nagymamák

"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '',

és a Dédnagymamák

''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!

És hiszem, hogy a nagynénik

"Tudományos munkatárs helyettesek".

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

NAGYON SZÉP A BABASZOBA ÉS KÜLÖNÖSEN A DEKORÁCIÓ!!
jó lesz itt kisbabának lenni!!
csajok!kitartás és ne veszekedjetek a pasikkal!!türelem, nekik biztosan több idő kell és ők nemsírhatják ki magukat...most érnek apucivá és az sem könnyű...biztosan nekik is vannak félelmeik, hogy vajon jó lesz -e így vagy úgy, meg egyáltalán hogyis lesz ez?!?!?!
nálunk van egy 19 éves gyerek is és apa egyébként is elég nyugodt természet , de hát ő már tudja kb.mi lesz...így nálunk béke van, no meg látja a lábam , h azzal elég nehéz már bármit is elintézni és én meg azért igyekszem(nem akarom elhagyni magam) és inkább ő kapcsol le.
persze korábban nálunk is volt sírós kiborulás: mert a pasik úgy látják van még egy csomó idő, de nekünk meg kényszeresen fészket kell raknunk!!!!
van egy madár amelyik meozza a fiú által készített fészket és ha nem elég frankó a tojó szerint akkor lebontja és puff kezdheti elölről...afrikában élnek és a fákra csüngő fészket készítenek...kicsit ilyennek érzem ezeket a veszekedéseket... :roll: :D :wink:
mindenki az ösztöneinek megfelelően viselkedik, mindenkiben rendben van a hormonok szintje, minden ok :D :( :D :(
Vendég

Andikám drága:)

Nagyon szépen fogalmaztál!!!

sniky

sziasztok lányok!

Csak két napig nem voltam aztán le vagyok itt teljesen maradva. Nemsokára visszaolvasok, csak gondoltam előtte megosztom veletek ezt a kedves üzenetet, Kicsit bár hosszú lett bocsi.

Én tegnap lemondtam a védőnénivel a randimat de jövőhéten ugyis jár a házba majd meglátogat minket, ma meg korán reggel fogorvosnál kezdtem. Kell pecsét a fogdokitól?
3napja csak mosom a gyerekruhákat már a kiságy tele van! és még most megyünk vidékre anyósékhoz ahol még vár rám egy doboznyi ruha. Szóval úgy döntöttem félre rakom a parám a hosszú úttal kapcsolatban és elindulok a párommal. Remélem jó idő lesz mert utközbe egy pihenős lángosozós megállt terveztünk Zamárdinál.

Végre megtaláltam a könyvet is amit már nagyon kerestem Eduard Estvill : Aludj jól gyermekem címmel! cd re van írva és 1000 ft. 1999-es könyv és sajnos már sehol nem lehet kapni még antikváriumban sem. Állitólag nagyon hasznos tanácsokat ad altatással kapcsolatban. Barátnőm 3hónapos kislányát a könyv szerint altatja és egy tündér. Hiszti és sirás mentes alvó!

Na próbálok visszaolvasni , hétvégén megint ugyis lemaradok :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, nagyon édes kis történet. Gondolom korlátlanul felhasználható minden betonfejű hivatalnokkal szemben..... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

REmélem Ti is élvezitek ezt a hűvöset...

Sziszkáról nem tudunk semmit? :(

Nagyon szép a bútor! Az egész nagyon vidám, ezt a babó élvezni fogja... a sok szín... :)

Nem tudom Ti, hogy vagytok, de én nem kívánom a főtt/meleg étel, egész nap csak barackot és dinnyét ennék!

Sajnálom, hogy még ekkor is akadnak/vannak viták a párokkal.
Nálunk érdekes, mert kezd leállni a nyári szezonra és egészen sokat van itthon, pl. ma is, és nagyon szeretjük, talán azt érzem, hogy nem szívesen mozdul el hosszabb időre. Ha elmegy egész napra vidékre, akkor telefonál, régebben sms-s volt, mert sokat mobilozik, és hogy még az se legyen plusszba. :)

Kitartás, majd, ha már nem lesztek feszültek, akkor megnyugszanak.

Vidám napot!

K.
Vendég

Pocakméretek hát nem semmi szépen növöget mindenki :D

Sziszka miért került kórházba erről lemaradtam? Jobbulást neki remélem hamar kiengedik és a forrázás is szépen gyógyul már! Kitartás!

Juj az a kakis babakép nagyon durva! Egy ilyen pici babából honnan jön ki ennyi cucc :shock:

Ritus: higitóval kapcsolatban teljesen igazad van!! Ez nem játék kismamáknak se babáknak gyerekeknek. A párom huga egy osztályterem festése miatt lett epilepsziás, mert higitós festékkel festettek és zárt ablakoknál tanitottak. nagyon durva. Úgyhogy jól cselekedtél, remélem már megbékéltetek egymással.

Én is nagyon szeretnék elmenni erre a madarász utcai előadásra de se a párom se Andi nem akar eljönni, van valaki aki eljönne velem? Egyedül nincs kedvem, pedig ha más nem muszály lesz .

ctg-vel kapcsolatban: az én ctg-s leletemet előszőr 38hetesen fogja látni a dokim mert addig szabin van. A szülésznők ilyenkor azért megnézik a leletet vagy aki csinálja véleményezi a vizsgálatot?

Ági: Én kéthónapos babával tuti nem indulnék sehova, még az oltásokon sincsenek túl :( meg hát a repülést se nagyon szeretik a gyerekek. az elmúlt 4évben mikor utaztunk repülővel mindig sirt egy két gyerek végig az úton hát még egy picibaba, meg hát be se lehet kötni az ülésre , az öledbe se tudod még ültetni. :(

Nicike: Én tuti megcsináltatnám a fülbevalót ha lányom lenne! Pillanatnyi érzés hamar túlvan rajta és hamar megszokják, csak ne olyat válasszatok amibe beletudja dugni a kis újját és húzni tudja!
58kiló??? Nem elég hogy szemtelenül fiatal vagy még hízásba se tudsz minket lekőrözni
:lol: :lol: viccelek ám nehogy megsértődj , de tényleg ezt még olvasni is fáj!

Aproo: Olyan jók lettek a talis képek, csak kár hogy ezekről is lemaradtam :( nagyon szép lett a bababútor nagyon elegáns. Hol vettétek a foggantyúkat és mennyiért ha megkérdezhetem? mutattam páromnak mert nekem nagyon tetszik csak azt mondta rá hogy a mi fiúnknak tuti az lenne az első hogy le akarná cibálni a szekrényről.
borotválkozásra én a drágám nivea sensitiv borotválkozás utáni folyékony balzsamjával szoktam utánna bekenni és nem pattogok ki azóta. :D aztán mikor hamar elfogy mindig kiakad hogy már megint elhasználtam :lol:

Pöttöm: Ezek szerint még egyben vagy! Noel még várat magára nagyon helyes, még ne akarjon kibujkálni. szépen pihengessen anyuci pocijába.

yuyu: jupijééééé végre nálatok is megvan a bútor!Már én is alig várom a jövőhetet! Kriót még nem intéztem, de sajnos ami kérdéseim vannak abban nem tudsz segiteni. pl átvehetem e személyesen is a csomit ha neten kötöm vagy csak postázzák??
mert most hát csak ugy van akció ha neten kötöm és ez nekem elég macera mert az ilyen dolgot szeretem inkább személyesen elintézni de most a 7500ft is ajándék amennyivel olcsóbb a szerződés neten :(

Bende: nagyon szép a bútor szintén! a képek is nagyon aranyosak de én ilyen matricát nem láttam :(

Rita: a kisfiad egy igazi kis hős bibipuszi az ujjacskájára! Te meg vigyázz magadra!

na talán reagáltam mindenre ha valakit kihagytam elnézést

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Sziszka! Remélem mielőbb hazaengednek, és tényleg nincs gond. AZért én is kívncsi vagyok a benntartás miértjére..

Bende! Édes a babaszoba! Nálunk az első két hétben, amíg Bp-en vagyunk, utazóágyban fog aludni a pici, aztán Pécsen már a saját ágyikóban. Szóval én semmi kivetnivalót nem találok benne, hogy az van nálatok is berendezve...

Nici! Babaruhát válogatni jóóóó! MAjd meglátod, hogy nem olyan gáz, és gyorsan megy, még ha 4 zsákról is van szó. De az a legjobb, ha nem zavarnak közben, így nem kell indokolnod, hogy amelyik nem kell vagy nem tetszik az miért is nem...
A pároddal remélem gyorsan kibékültök! Feszült vagy te is, ő is, de ő tényleg nem kényszeres fészekrakó, mint mi :lol:
Lazíts, kapcsolj ki egy kicsit!

panna1

Remélem Sziszkával minden rendben van!

Aproo: Köszi az infot, mert én is épp így jártam a magnéziummal is. Nekem semmit nem mondott a doki...Akkor nincs is értelme így szednem, gondolom...

Cs.

Kép

Kép
csimby

csimby!

Dehogynem, azért egy csomó felszívódik. Nekem pl. most magnerot van, attól kevésbé vagyok ki, mint a magneb6-tól. Én ki is készülnék nélküle, annyira görcsölök néha.

Mecsi, Csepelen van a bolt (fogantyú), de nekünk az asztalos intézte. Ha akarod, szerzek telefonszámot, nagyon sok féle van.
Az az igazság, hogy én nem akartam túl színes szobát( nagyon tetszenek ugyan, de valahogy nagyon nem én vagyok ), ezért nem is tapétáztunk, meg függönyöztünk, így ezzel dobtuk fel kicsit a szekrényeket. Meg lehet, hogy 1 év múlva már az a szoba lesz a mi hálónk, így értelmetlen is dekorálgatni.Lerángatni meg nem tudja, mert csavaros. :wink:
A niveát meg kipróbálom!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Olyan sokat írtok nap mint nap hogy már nem tudom követni.

Kedden voltam ultrahangon és még csak 33 hetes vagyok de már fejvégű fekvésbe van a baba. Nem korai ez egy kicsit? Ja, meg hogy34-35 hetes vagyok. Leírom az adataimat:

BPD.:88mm
AD.:84mm
FL.:66,5mm

A méjszájam zárt. Hétvégén megyünk strandra.Szerintetek bemehetek a vízbe egy kicsit?

Kép
nitty

Aproo: Igaz magnéziumot már lassan egy hete nem szedek, de most itt van a vas. Persze azért a hasmenések ellenére hősiesen beveszem minden nap. Azt hittem, hogy így nem sok értelme, van, de ezek szerint mégis !

Cs.

Kép

Kép
csimby

szia nitty!

sztem nem korai nekem már 27hetesen be volt fordulva fejjel lefelé adrágám.

pancsizással óvatosan! inkább pancsolj mint áztasd magad.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nitty:

Lehet csak én nem értelek, de akkor most hány hetes is vagy? 33, 34 vagy 35?

Nekem a 32. héten már fejvégű fekvésben volt babó. Szerintem nem korai! Annyit mondott csak a doki, hogy 36 hetes korukig még foroghatnak, persze van akinek még utána is meg tud fordulni.

Cs.

Kép

Kép
csimby

A doki szerint 33 hetes vagyok. Az ultrahangos szerint meg 34-35 hetes vagyok a baba méretei szerint.

A fürdéssel kapcsolatban csak arra gondoltam hogy egy 10 percre bemegyek aztán már jövök is ki.

Kép
nitty

Sziasztok!

Megint olyan sokat írtatok, hogy nem tudom követni :)

Yuyu, örülök, hogy nektek is megvannak a bútorok, majd lássuk a képeket, ha berendezkedtetek!

Nici, sajnálom a vitás ügyet, sajnos előfordul, de tudod, nagy levegő és túllépni, vigyázz magatokra, ne idegeskedj, nem éri meg a sok apró hülyeség.

Sziszka, remélem minden rendben, ha hazaértél írj nekünk, hogy ne aggódjunk, addig meg kapod te is a sok gyógyenergiát :)

Zsófi, borotválás ügyben, én úgy csinálom majd, hogy ha elindulnak a fájások, úgyis zuhanyozok mielőtt elindulunk és akkor lekapom, én úgy szoktam, hogy érzésre, aztán a párom ellenőrzi és javít.

Bende, nekem nagyon tetszenek a bútorok, szuper édesek, nagyon ügyes vagy!! mindjárt fotózok és teszek fel én is.

Rita, jobbulást Zalán ujjacskájának, gyógypuszik...

Gabi, örülök, hogy hallok Rólad, nagyon várom, hogy pocakosodj te is, mennek a drukkok, az új kis életért.

Mecsi, a CTG-t majd kérdezd meg a szülésznőtől, én szóltam, hogy a dokim nyaral és szépen elmagyarázta amit láttunk, rendes volt.

Na megyek csinálok egy halom képet nektek.

Ági

KépKép
columbine

Szia Ági!

Rég hallottam már felőled minden oké?
képek képek várjuk várjuk :D :D

Lányok én csokizabálásban szenvedek, egyfolytába a hűtőre járok csokiért! aztá iszom a levét mert émelygek utánna de annyira kvánom. :S

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lili hercegnő szobácskája:

ez egy szoba, az egyik fele, az övé, a másik ahol az ágyunk van és egy polccal van elválasztva. Kapott egy bölcsőt is, ha nagyon sírós, majd abban ringatjuk.

Kép Kép Kép

KépKép
columbine

És a 9 hónapos pocak, 95 cm, és anya 62 kiló. :) egy picit büszkélkedem, ha nem haragszotok meg :) se csík, se line negra, tükörsima görögdinnye poci :)

Kép Kép

KépKép
columbine

hát ági gratu neked is szép kis szoba! ötletes a baldachin.
Hogy a csudába tudtál ilyen szép vékony maradni? szép kis nagy pocó :D

megyek pakolni mert este jönnek vendégek, majd még este felnézek. szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Köszi lányok,kicsit lelkileg jobb, bár hívott már,de nem vettem fel,nem éreztem még elég nyugodtnak ahoz magam h tudjam nem lesz veszekedés megint a vége.

Mecsi,dehogy sértődőm meg 8)
De jut eszembe,csoki falás.....Tán anya már nem diétázik??? :D

Ági szuper jól nézel ki. Lili büszke lesz anyájára,meg a szobájára :D

nicike

borotválás: Én tök jól megoldom még, bár tükör kell hozzá,de megy.Én is megpróbálom itthon elintézni az utolsó pillanatban.
Nekem nem szokott kipattogni meg viszketni,gondolom ez alkati kérdés,kinek milyen a szőrtüszője.

nicike

Nitty, nekem a 25-26. hét tájékán fordult be. Normális teljesen.

Csimby, C-vitamint vegyél be hozzá, mert az gyorsítja a felszívódást. Tudod, tejjel, tojással, teával, kávéval ne vedd be.

Ági, nagyon csini vagy!

Megyek is, mert páromat kicsit nyüstölöm fűnyírás ügyileg. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nici, sajnálom, hogy ennyire felidegesítetted magad, megértem, ha hanyagoltnak érzed magad, igazából nagyon kevés az a pasi aki ilyenkor átérzi, hogy mekkora szükség is van a kíméletre és az odafigyelésre. De nem szabad ezért haragudni, csak megnehezíted magadnak még jobban a dolgot, én tapasztalatból tudom, hogy kár megmérgezni a haraggal ezeket a szép napokat, nem sokszor éled át őket az életben.

Minden vitázónak ajánlom, nem egy rossz arspoetika, és olyan jó embernek érzed magad tőle, hogy egyből minden jó lesz:

http://www.youtube.com/watch?v=v-fozo2vGGM

KépKép
columbine

Mi sem vártunk estig a vitával, lement délelőtt. Azóta majdnem egyfolytával hüppögök. Le kéne mennem a boltba, de még arra is képtelennek érzem magam.

Ági! Nagyon jó ez a klip, csak kitört belőlem a sírás. :(
bende

Köszi a tanácsokat Apro!

Nem semmi ez a klip! :cry:

Nagyon csini vagy Ági, én valahogy nem így nézek ki! :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Hahó Csajok!
Most beszéltem Sziszkával,minden rendben van velük.Valószinű nem folyik a magzatviz,csak most meg nem akarják hazaengedni.... :? Hülyék ezek bent... :roll:
De azt mondta,hogy hétvégére hazajön,ha kell aláírja,hogy saját felelősségére.

binyek

Binyek!

Ez jó hír! Magadról is pötyöghetnél valamit....
bende

Rita, Zalán ujjacskájának jobbulást! ;)

Ági, szuperül nézel ki! Hát igen, nem vagyunk egyformák! :P Mondjuk linea negram nekem sincs, barátnőm azt mondta, hogy neki szinte az utolsó pillanatban jött elő! ... A szoba pedig lenyűgöző! Nagyon szépen megcsináltad!!!

Tényleg, és mi volt az NST-n? Hányan vannak bent egyszerre a Bártfaiban? Kell nyomkodni? Vagy a gép magától nézi a magzatmozgásokat?

Binyek, köszi a Sziszkás híreket! De jó, hogy nincs nagyobb gond! Remélem, hogy maguktól is kiengedik holnap, ha egyszer nincs baj!?

Nitty, én kb. havonta jártam uh-n, vagy kötelező, vagy 4D volt valamelyik hónapban, és már a 16 hetesen fejfekvéses volt, ami azóta sem változott... Nagy forgolódást nem is éreztem sosem, már olyat, amit a többiek írtak, hogy esetleg befordult, visszafordult vagy ilyenek! Szerintem babafüggő! A mién kis denevérlelkű ezek szerint! :D

Lányok, hányadik héttől lehet elkezdeni a málnalevél tea iszogatását?

Nicike, fel a fejjel, ha esetleg végzel holnap időben, gyere bátran! Szívesen találkoznánk veled mindannyian!!!

Mecsi, csoki... Hmmm. Már egy hete nem álltam a mérlegre... :oops: Holnap majd a védőnő lemázsál... Előre félek tőle!

sophie27

Köszönjük a sok aggódást, meg a az energiabombákat különösen nagyon jól esik mindhármunknak. :D

Igazából senki sem tud semmit, a szivárgás mexünt, minden eredmény jó. Azt hiszem fő a biztonság, ezért előfordulhat, hogy elővigyázatosságból már csak a babával jöhetünk haza.

És most lassan indulok hozzá újra, csak előbb kinyomtatlak benneteket! :wink:

<
sziszka78
Tolna

Leci, ez aranyos ahogy írtad, hogy kinyomtatsz bennünket:)) még egyszer sok puszi és kitartás mindannyiótoknak :)) fő az óvatosság!

Zsófi, úgy tudom, hogy a 36. héttől ajánlják a teát elkezdeni, én holnaptól iszom...

Ági, nagyon-nagyon szupercsinos, igazán szexi kismami vagy! le a kalappal ;) és gyönyörű Lili baba szobácskája is, szerintem fantasztikusan fogja magát ott érezni!

Közben megjöttük a dokibácsitól, íme a mai adatok:

BPD: 92.0 mm
FL: 69.3 mm
AC: 327 mm

becsült súly: 2942 gr :))

és a mért adatok alapján egy héttel nagyobbak vagyunk, mint mindig :)

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?