Új privát üzeneted érkezett!

szerintem próbáljátok meg azt hogy nem figyelitek hogy mikor "lehet"babátok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: és akkor tuti össze fog jönni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike!

Én a hődön nem mindig igazodok el. Szóval 7-9 dpo lehetsz. Elméletileg az utolsó + lh utáni 1. vagy 2. napon volt péd. Szerintem jókor voltatok együtt ezen ne izgulj.

Ez egyébként egy támpont a pé az utolsó pozitív teszt utáni napon szokott lenni általában. És a hő is akkor ugrik fel.

Biztosat csak a ciklus végén tudsz számolni sajna, mikor megjött, onnan vissza 14-et. Ha az elmúlt ciklusaidat nézed, akkor ez kijön???

tjuca

Amúgy meg Nitának adok igazat, nálunk sem jött be a programozgatás. :twisted:

tjuca

a mult hoba tuti, mert tudod ezt beszéltük. a többit mindjárt megnézem.
Programozott sexet kimondottan csak a pére értettem, hogy ezt figyelem, de általába ekkor megprobálunk együtt lenni, de csak figyelem.
encike 2

encike hidd el sikerűlni fog az a baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!

Mondana valaki valami véleményt a görbémről?
Tényleg nem volt pé-m?Mert a program nem ad...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 75200_.png

Köszi!
Vendég

Ez meg ebben a ciklusban az eddigi...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 75200_.png

Mit gondoltok? :roll:

Szerintem régen ugyanilyenek voltak.És akkor volt pé-m.

Viszont 26 napra jön meg.Lerövidültek a ciklusaim.
Lehet, hogy kevés a progi?Vagy annak semmi köze hozzá?

Nem mintha jelen helyzetben nem lenne tök mindegy, csak kíváncsi vagyok, rendben működöm-e... :oops:

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek...
Vendég

sziasztok!jóreggelt mindenkinek!
Luca sajna nem udok mit mondani mert nem nagyon értek ehhez!
talán írj privit hariverának ő bizt tudni fogja! :lol:
amugy hogy érzed magad? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lucám!

Örülök, hogy látlak! Szerintem a múlt hónapban volt pé-d, csak mivel hiányos, a ciklus azért nem adott! Én soha nem voltam vele kibékülve! A mostani emelkedésre első látásra azt mondanám, hogy pé, főleg, hogy az előző cilusban is ilyentájt ugrott meg és ha ciklushosszt nézzük, akkor pont jó, de majd holnap okosabbak leszünk! Nekem is rövidebb lett műtét után, valszeg ezzel jár! :roll: Ugye próbálkoztok? :oops:

Kép

Kép
gröni

lányok hol vagytok? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gröni!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan sokat gondolok Rád!!!!Jól vagy?Minden oké???Feküdnöd kell?

Szerintem is most van pé-m, érzem is.Le akar szakadni a derekam is.
Tulajdonképpen csak néha mérem a hőmet, meg középidőben, hogy megugrik-e, és fent marad-e.Akkor mérem pár napig.Így is csaltam kicsit, mert csak hasraütés-szerűen beírtam pár adatot. :oops:

Párom próbálkozna, én nem merek...
Még a dokival sem beszéltünk, hogy mit látott...még nem volt erőm hozzá.
Olyan sok a fehér folt, én így nem merem bevállalni.
Vendég

Sziasztok!

Luca,

de örülök, hogy jöttél!

:lol: Most már lehet lassan próbálkoznotok. :wink:

Többiek,

hogy vagytok?

Juca,

te most már a finishben vagy, azt lehet mondani. Hogy érzed magad?
Vendég

Luca!

Nagyon örülök, hogy benéztél. :D

Vera!

Ide már meg sem írod a jó hírt? :evil:

Gröni!

Veletek mizu?

Alíz!

Pont most számoltam össze, péntekhez képest max. két hetem van. (2,5 tehát). Bírom, bár a lábaim most már katasztrófálisak, elértem abba a fázisba, amikor már éjjel sem lohad le.
Múlt héten voltam az utolsó uh-n lepény 3. fokban érett.
A lényeg, hogy Pacával minden rendben.

Elkészült a háló is, lassan a kórházi csomag is összeállt. Teszek fel a hálóról képet, kezdetben ott lesz Paca. Most egy ideig nem akarok fúrót látni, sem semmilyen barkács cuccot. A fejvédőt meg a többit is most mostam ki, vasaltam ki, ezek is a helyükre kerültek. Feltettem reggel a függönyöket is. Ez volt régen a gyerekszoba, ez látszik a bordűrön. :lol:

Kép
Kép
Kép

tjuca

juca nagyon szép lett a háloszoba!gratula!!!!!!!! :lol:

luca gondolom még mész kivizsgálásokramielőt ujra nekiálltok a babának?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, nagyon szép lett a szoba!
Már tényleg minden készen áll Paca érkezésére!

Nita, a doki szerint az égvilágon semmi kivizsgálásra nincs szükség...a következő baba próba-szerencse alapon jönne.

Alíz, lehetne próbálkozni, ha mernék.De nem merek.
Vendég

luca akkor nagyon drukkolok nektek hogy ezuttal mindn a legnagyobb rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

De rég hallottam rolatok Luca, Gröni. Jol vagytok?

Luca!
Tényleg lerövidült a ciklusod. Szerintem még project elött menj el dokihoz, hogy tényleg minden rendben van e odabenn, legalábbis én megnézetettem magam egy vizsgálattal.

Juca!
Már nem sok van hátra! Szép a szoba.

Ppetike!
Verá ma volt uh-n? Rendbe van minden vele?
encike 2

vera volt uh-on és 90% hogy kislány lesz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jé laptető!

U, akkor nagy az öröm Veráéknál! Annyi fiu után!!!!
encike 2

Megértelek Luca! De igazából soha nem szűnik meg a félelem, de mindenképpen kell érezni azt, hogy elég bátor vagy bármit is elviselni, másképp nagyon nehéz lesz! Én még mindig úgy érzem, hogy nem vagyok elég erős és már lassan felénél tartunk! Bár örülök annak is, ha még kihúzunk 10 hetet! Azt gondolom, hogy nincs gond a ciklusoddal, hisz a luteálisfázisod jó! Én is sokat gondolom rád és ne haragudj, hogy "kiléptem" az életedből! :oops: Próbálok visszarázódni az életbe, de annyi minden összejött most, totál káosz az életünk! Egyelőre sokat kell feküdnöm, irtó rosszul viselem, így múltkor rákérdeztem a dokinál, hogy mégis mennyit feküdjek, aszongya 24-ből 22 órát! Nem tom betartani, de nagyon vigyázok, már talán tudom mennyit bírok és mikor kell visszabújni.....

Juca!

Nagyon egyezik az izlésvilágunk! Nálunk is szinte minden fenyő és komód és egyéb! Imádom ezeket a bútorokat! Szépek vagytok és lassan itt az idő! :wink: Ügyik vagytok, hogy így kihúztátok! :wink:

Encike!

Köszi, megvagyok! Látom neked minnyá ciklus vége! Bár nagyon szorítok, hogy jó hosszú legyen ez a ciklusod! Már szabad a pálya ugye? Olyan időzavarban vagyok, nem tudom veled mikor történt a baj! :oops: :roll:

Kép

Kép
gröni

Luca,

akkor mindent bele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És remélem, hogy egyszer a Dr. Szabó Gábornál összetalálkozunk! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca,

valamint azt is remélem, hogy minnél hamarabb kismama leszel! :lol: :lol: :lol:

De persze, ez az állításom mindenkire vonatkozik! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gröni!
Igen szabad a pálya. Febr.-ban volt, hogy 6 hetesen elment a baba. Vártunk 3 honapot és ujra probálkozunk, de azért félek, hogy mi van, ha megint megtörténik a baj.
A dokim azt mondta, hogy bizti oka volt, hogy elment, de jobb volt igy neki, mint később tette volna. Nagyon szorit, hogy ismét egészséges babám szülessen az előző 2 után, akik ugye már nagy csajszik.
Neked miért is kell mosz feküdnöd?

Szép álmokat!
encike 2

gröni én is megkérdezném mért is kell feküdnöd? :oops:
encike pirinek még semmi jele ugye? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nincs még Nita, de holnapra nem várom amugy.
Szép álmokat!
encike 2

szerintem nem fog megjönni!
szép álmokat neked is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Ma fedeztem fel, hogy itt a nyaraloban van netes gep. :lol: Persze magyar ekezet nelkul, de van. Azert nem igerem, hogy itt fogok ucsorogni, de gondoltam bejelentkezem. Lili itt ul az olemben, es mindig belegepel...
Minden szupi3 v3el333ukn336332333333333333233332363 3333, na ezt Lili irta.
Sokat kirandulunk, holnap tervezunk egy tengerlatogatast is.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

További jo pihenést!

Képzeljétek reggelre beköszöntött pirike.
De MIÉRT???????
encike 2

encike sjanálom pirit!
Ugyanolyan mint szokott lenni? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze, nekem nem szokott barna lenni, egyből szinnel jön.

De sebaj!
encike 2

abbol a szempontbol viszont jó,hogy napra pontosan jön a piri! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, további jó nyaralást!Biztos szép helyen vagytok, várjuk a képeket!

Gröni, megértelek, de ha szeretnél beszélgetni, szólj!
Nagyon szívesen meglátogatnálak, voltunk is felétek, gondoltam Rád! :wink: Nagyon szorítok Neked és a kisbabádnak, meglátod, minden rendben lesz!A nemét még nem tudod?
És ha meglesz a babád, a babalátogatást nem úszod ám meg!
Megyünk Littikével! :lol:

Alíz, én még bizonytalan vagyok a jövővel kapcsolatban...nem tudom, mit akarok.
Vagyis tudom,egy egészséges babát...de egyenlőre még nem tudom végigjárni az utat, ami Hozzá vezet. :cry:

Még előttem van egy beszélgetés a dokival...remélem, előrébb jutunk, és megtudok olyan dolgokat, amiket szeretnék.
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, egész napos program lett belőle, mert du. volt UH is. Halálosan fáradtnak érzem magam.
Egyelőre annyit tudni, hogy minden rendben. :D
Rohamléptekkel történt a vizsgálat, mert az uh-os doki egyik kismamája 10 perces fájásokkal ácsorgott a folyosón.
:oops:
Gyakorlatilag azon kívül, hogy jó helyen van és van baba, semmit nem tudok, de most ez is elég. Ja, még az kiderült, hogy 7 hetes 1 napos.
Örülünk és reménykedünk.

Luca, még régebben beszéltünk...olyan jó, hogy írtál! Szeretnélek én is bátorítani. Ne félj, bízz magadban és higgy benne, hogy lesz közös babátok is.
Sokat gondolok Rád, s nagyon várom, hogy örömteli hírekkel gyere.

Juca, kb. 20. lehetek, aki leírja, de tényleg nagyon klassz lett a lakásotok. Már az sem lehetett semmi, ahogy ezt megálmodtátok-elterveztétek - fejben. Ügyesek vagytok.
A csúszdás ágy bevált?

Lina, Nektek jó pihenést/kirándulást/tengerpartozást!

Encike, :? Mondjuk az tényleg nem hátrány, hogy ilyen pontosan működsz!!! Most már akkor hajrá tavaszi baba!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
ggica

ggica, szuper, hogy minden rendben, csak így tovább!!!

Juca, jelentkezz!Még egyben?

Hétvégén megszült a kolléganőm,akivel együtt próbáltunk babásodni.
Egyik szemem nevet, a másik sír...Egészséges kislánya lett.

Monti, Veletek mi van????Régen írtál!

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

még egyben :lol:

tjuca

Juca: Kitartást:)

Kép
csucsu05

Ggica!
Legalább ez biztat, hogy a menszim rendesen beállt, ezzel nincs gond.

Mindenkinek szép napot!
encike 2

Luca!

Hidd el, úgy találkoznék veled és Littikével! Bár veled könnyebb dolgom van és képzeld már nem kell feküdnöm annyit, csak amennyit jónak látok, így bármikor összefuthatunk! Végre eljutottunk idáig is! :D Nem is szeretnénk megúszni a babalátogatást, amúgy is terveink vannak veletek! :wink: Csak tartanánk már ott! :roll:

Kép

Kép
gröni

sziasztok!
ggica örülök,hogy minden rendben van veled és a babóval is! :lol:
juca már csak 1-2 hét és jön a kis paca!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
encike az tényleg jó hogy pontos a menzid! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudom ki emlékszik rám, régebben írogattam ide.

Most örömmel szeretném Veletek tudatni, hogy 2008.07.04-én - 3 nappal a kiírt időpont után - este 22:33-kor megérkezett Peti fiúnk 3700 grammal és 58 cm-rel.
Este 19:45-kor értünk a kórházba 3 perces fájásokkal. Minden nagyon szuperül és simán ment. S legnagyobb örömömre sikerült gátvédelemmel szülnöm.

Akik emlékeznek rám, tudják hogy milyen nehezen fogant meg ez a baba. Azért írtam most meg, hogy végére értünk az útnak, mert szeretnék reményt adni mindazoknak, akik nap mint nap küzdenek a babáért vagy - ne adj Isten - éppen most veszítettek el egyet.

Tartsatok ki lányok, mert ennél nagyobb boldogság nincsen. :)

Apa és Peti

Kép

Nézelődöm

Kép

Alszom

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

pinkiné Hatalmas nagy gratula!
nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészéget kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :l:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Niki, én is nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek a kisfiatokhoz! Sok örömet!!!

Linácska, Lilinek boldog névnapot kívánunk, sok-sok szeretettel és puszival!
(Ugye ma ünneplitek?)

Mi holnap megyünk nyaralni, lassan pakolnom kell...Már érzem, ahogy elő-előtör a génjeimben lappangó őrült. :twisted:
Azért majd megpróbálok úrrá lenni a káoszon.
Addig is szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Linácska,

Lilinek nagyon boldog névnapot:

Kép

Pinkiné,

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!
Vendég

ggica nagyon jó nyaralást és jó pihenést nektek!!!!! :lol:

linácska Lilinek nagyon sok boldog névnapot kívánunk!Anita,Máté! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, ismét én...

A napokban volt néhány jeles nap, amit elfelejtettem, most szeretném pótolni. :oops:

Szilvi (aki épp a Balcsin pihensz, ahol "lesz Tequila is" :wink: ), utólag is boldog házassági évfordulót Nektek!
Milyen a nyaralás? Most szuper az idő is, igaz?

Mimi, egy hónapos kisfiatoknak is gratulálok! Hogy vagytok?

Nita, köszönjük, igyekszünk sokat pihenni. Nem is vettem észre, csak most, hogy Ti is balcsiztatok. Mikor voltatok és hol? Azt olvastam, hogy jó volt...

Köszönöm mindenkinek, aki drukkol nekem és gondolt rám eddig is!!!

Ahová mi megyünk, ott biztosan nem lesz net, úgyhogy elvileg jövő vasárnapig nem tudok majd Rólatok semmit.
Pedig biztos történik ez-az addig is, Juca nálatok biztosan. Egy kicsit reménykedem, hogy megvár Paca, de természtesen azt kívánom, hogy akkor szülessen, amikor neki és Nektek is a legjobb!

Zsozsoo, már egy ideje nem hallottam Rólad. Hogy vagy? Mi lett a vizsgálat eredménye? Ugye minden rendben???

Luca, a kolléganőd kisbabájából-öröméből nem meríthetnél erőt? Gondolok Rád és drukkolok, hogy jó döntést hozz/atok.
A munkahelyed most elviselhető, ugye?

Gröni, Te nem nagyon ismerhetsz, de nagyjából képben vagyok Téged illetően. Minden oké lesz!

Linácska, ti hamarosan jöttök haza...Jól éreztétek magatokat?

Verának nagyon örülök, hogy kislányuk lesz végre. Nálunk, a faluban a háziorvosnak van négy fia, aztán nekik is az 5. gyerek lett lány! Volt is öröm, 3 nevet is adtak neki!

Monti, Nektek hogy telnek a napjaitok?

Kacika, anyósod jobban van már (tudom, nem a legaktuálisabb vagyok)? Hogy vagytok?

Zsuzsu, Nektek még egyszer gratulálok és Veletek örülök, hogy teljesült az álmotok (Tirzus).
:D

Ppetike, kisfiadnak tetszik a nyaralás a mamánál? S Ti hogy bírjátok nélküle? Már biztos hiányzik.

Napsugár, Te jól vagy? Még dolgozol most is? melltartó-gondot meg tudtad oldani?

Encike, Neked azért drukkolok, hogy a következő tesz + legyen! Mert akkor már tavaszi baba lenne!!!

Kislibus, Veled mi újság? Egyébként Erdőkertes nincs is olyan nagyon messze tőlünk...
Nagyon várom, hogy egyszercsak jó hírekkel gyere!!!

Judit, Nektek gratulálok az évfordulókhoz! A továbbiakban pedig kitartást és hamrosan baba-híreket kívánok!

Dreika, Ti is nyaraltok? Legalábbis múltkor mondtad a kétlaki életet...Te hogy vagy?

Na, s akkor még pár dolog, ami majd akkor lesz esedékes, ha már nem leszek itthon:

Július 14.:
Linácska, gondolok majd Rád, hogy minden oké legyen a kórházban. Ne aggódj! Mire jövök, addigra már nem is lesz akadálya, hogy jöjjön a babó!

Mimi, Neked ugye ezen a napon van a szülinapod? Vagy rosszul emlékszem? Ha igen, akkor Isten éltessen sokáig!

Július 16:
Monti, gratulálok a 2 hónapos Marci babának.
(Az én anyósomék is az Újhegyi lakótelepen laknak, vagy valahol arra. Ti ugye ott laktok? Vagy már őskori információim vannak?)

Na, hát nem voltam rövid, remélem, mindenkire gondoltam.
Sok puszit küldök Nektek és Mindannyiotoknak szép hetet! Majd jövő vasárnap jövök, remélem jó hírekkel.
Ági

Kép
Kép
ggica

Ó, igen, még valami!

Július 13-án: Zsuzsu, Ábelnek nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Sziasztok! (Hátha még jövök egyszer-kétszer...) :wink:

Kép
Kép
ggica

Ó, igen, még valami!

Július 13-án: Zsuzsu, Ábelnek nagyon boldog 2. szülinapot!!!

Sziasztok! (Hátha még jövök egyszer-kétszer...) :wink:

Kép
Kép
ggica

sziasztok.
Pinkiné, hát jól eltüntél a terhesség alatt, de megbocsájtunk, gratulálok az édes babócádhoz, örülök hogy mindketten egészségesek vagytok.
Gica azért biztos mondták vlna ha valami gond lenne, az hogy gyorsan ment a vizsgálat azt jelenti hogy minden rendben, azért a nyaralásnál vigyázz magatokra.
Luca én úgy érzem el fog jönni az idő amikor már elhalványulnak annyira a dolgok, hogy a baba utáni vágyad újra hatalmába kerítsen, nem kis dolgon mentél keresztül, nehezen regenerálódsz.Sztem a doki majd jól megnyugtat és másként látod majd a dolgokat.
Én mindenesetre szorítok neked.
Juca jujjjj én már majd befosnék a helyedben,figyelem ám mindennap hogy mi van.
Utánad én jövök, ajajj .....
Én még mindig dolgozom, és mindennap elhatározom hogy mostmár nem vállalok többet, aztán mikor jönnek hogy csak még ezt az egyet mindig beadom a derekam.
Egyetlen gondom van ha a gép mellett ülök, azt Balázs nem szereti, keményen büntet a rugdosássalés persze utána keményedik a hasam.
Este nagyon aktiv amikor apa is itthon van van hogy szorosan összefonom a lábaim, úgy megyek ki piss Ha apa a kezét a hasamra teszi, vagy annyira kidudorodik, hogy úgy érzem szétszakad a bőröm, vagy szépen megnyugszik és csöndben van amíg el nem engedi
Ma védőnőnél voltam, mondtam mérjük már meg a seggem, azt mondja, sok kismama örülne ha igy nézne ki mint én.
3 hete szűk 1 kilót híztam, most tartok 7 kilónál, sztem ez nem annyira rossz.
A többi kismama meg hova lett????????????

Kép

Kép
napsugár035

Pinkiné!
Persze, hogy emlékszem rád. Gratula a szép babához és jo egészséget kivánok!

Linácska!
Lilinek boldog névnapot kivánok!

Szerintem már én se leszek a 7végén, mert mi is pakolászunk az utra meg a gyerköcöket 7végére visszük mamihoz. Este meg apával megyünk szülinapi partira, szoval most kicsit zsufolt a 7vége, de ha tudok bekukkentok. Tudjátok innen nagyon nehéz felállni, mindig van mondanivaloja az embernek felétek.
Mindenkinek pozitiv hozzáállást és kitartást kivánok!!!
encike 2

Sziasztok!

Köszönöm a hiányolást! :lol: Nem történik nálunk semmi különös, Marci szépen fejlődik (hízik :wink: ), nagyon jó baba. Kedden voltunk méretkezni, 5470 gr. Jövő héten megkapja a z első oltást. :?

Niki! Gratulálok a kisfiadhoz, sok boldogságot nektek! (És igen, jól elhanyagoltál minket! :evil: :lol: )

Zsuzsu! Vera! Nektek is gratulálok a kislányokhoz! :lol:

Gica! Már nem az Újhegyin lakom, azt a lakást kiadtam és a páromhoz költöztem már kb két éve. Ez a lakás nagyobb, mint az enyém, jobban elférünk benne.

Juca! Már nincs sok hátra! :lol: Ellendrukkolok a toxémiának! Remélem te szerencsésebb leszel és menni fog természetes úton a szülés.

Gröni! Remélem, hogy továbbra is minden rendben lesz!

Mindenkinek jó nyaralást és babásodást! Kedvcsinálónak pár kép Marcusról. (Főleg Lucának, hátha meggondolod magad! :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:39-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?