Sziasztok, ismét én...
A napokban volt néhány jeles nap, amit elfelejtettem, most szeretném pótolni.
Szilvi (aki épp a Balcsin pihensz, ahol "lesz Tequila is"
), utólag is boldog házassági évfordulót Nektek!
Milyen a nyaralás? Most szuper az idő is, igaz?
Mimi, egy hónapos kisfiatoknak is gratulálok! Hogy vagytok?
Nita, köszönjük, igyekszünk sokat pihenni. Nem is vettem észre, csak most, hogy Ti is balcsiztatok. Mikor voltatok és hol? Azt olvastam, hogy jó volt...
Köszönöm mindenkinek, aki drukkol nekem és gondolt rám eddig is!!!
Ahová mi megyünk, ott biztosan nem lesz net, úgyhogy elvileg jövő vasárnapig nem tudok majd Rólatok semmit.
Pedig biztos történik ez-az addig is, Juca nálatok biztosan. Egy kicsit reménykedem, hogy megvár Paca, de természtesen azt kívánom, hogy akkor szülessen, amikor neki és Nektek is a legjobb!
Zsozsoo, már egy ideje nem hallottam Rólad. Hogy vagy? Mi lett a vizsgálat eredménye? Ugye minden rendben???
Luca, a kolléganőd kisbabájából-öröméből nem meríthetnél erőt? Gondolok Rád és drukkolok, hogy jó döntést hozz/atok.
A munkahelyed most elviselhető, ugye?
Gröni, Te nem nagyon ismerhetsz, de nagyjából képben vagyok Téged illetően. Minden oké lesz!
Linácska, ti hamarosan jöttök haza...Jól éreztétek magatokat?
Verának nagyon örülök, hogy kislányuk lesz végre. Nálunk, a faluban a háziorvosnak van négy fia, aztán nekik is az 5. gyerek lett lány! Volt is öröm, 3 nevet is adtak neki!
Monti, Nektek hogy telnek a napjaitok?
Kacika, anyósod jobban van már (tudom, nem a legaktuálisabb vagyok)? Hogy vagytok?
Zsuzsu, Nektek még egyszer gratulálok és Veletek örülök, hogy teljesült az álmotok (Tirzus).
Ppetike, kisfiadnak tetszik a nyaralás a mamánál? S Ti hogy bírjátok nélküle? Már biztos hiányzik.
Napsugár, Te jól vagy? Még dolgozol most is? melltartó-gondot meg tudtad oldani?
Encike, Neked azért drukkolok, hogy a következő tesz + legyen! Mert akkor már tavaszi baba lenne!!!
Kislibus, Veled mi újság? Egyébként Erdőkertes nincs is olyan nagyon messze tőlünk...
Nagyon várom, hogy egyszercsak jó hírekkel gyere!!!
Judit, Nektek gratulálok az évfordulókhoz! A továbbiakban pedig kitartást és hamrosan baba-híreket kívánok!
Dreika, Ti is nyaraltok? Legalábbis múltkor mondtad a kétlaki életet...Te hogy vagy?
Na, s akkor még pár dolog, ami majd akkor lesz esedékes, ha már nem leszek itthon:
Július 14.:
Linácska, gondolok majd Rád, hogy minden oké legyen a kórházban. Ne aggódj! Mire jövök, addigra már nem is lesz akadálya, hogy jöjjön a babó!
Mimi, Neked ugye ezen a napon van a szülinapod? Vagy rosszul emlékszem? Ha igen, akkor Isten éltessen sokáig!
Július 16:
Monti, gratulálok a 2 hónapos Marci babának.
(Az én anyósomék is az Újhegyi lakótelepen laknak, vagy valahol arra. Ti ugye ott laktok? Vagy már őskori információim vannak?)
Na, hát nem voltam rövid, remélem, mindenkire gondoltam.
Sok puszit küldök Nektek és Mindannyiotoknak szép hetet! Majd jövő vasárnap jövök, remélem jó hírekkel.
Ági