Sziasztok,
Norka,
Gyorsan gyorsan irjatok Apanak oneletrajzot es kuldozgessetek minden kiszemelt ceghez. Nem baj, ha eppen nem hirdetnek allast, sok ilyen nem_meghirdetett, betoltetlen pozicio szokott lenni cegeknel.
KAngi,
vicces KAngi
, Mit csinal Apacukad? Mit akciozik? Huhhh, ertetlenGombóc
Sofka,
ez nem jo hir.
Ezek szerint ezen a heten se shoppingolunk kozosen?
Csajsziknak jobbulast!
Betlehemrol kepet kerunk (profi fenykepesz Sofkatol).
Parodnak boldog szulinapot!
Urszila,
a Kotanyi Mezesfuszerkeverek hatoldalan van recept. Igaz, ez eheto es tok fincsi.
vagy
Ari,
mutet es elotte befekes
NEm lehet alkudozni meg egy kicsit a dokival?
Leszter kispapa,
vegigneztem a kepeket. Tok jok!
Mi sajnos alig vagyunk rajta, biztos bujkaltunk eloled!
Virag,
huhhh, vegyszerivas. Meg a szor is fellal a hatamon! De jo, hogy nem lett gond!
Csucsuka, vagy Toffi,
melyikotok kerdezte, hogy nem ismerek-e valakit, mert ugy hasonlitok ra? Bocsi, meg egyszer, hogy hivtak az illetot?
Tegnap egy ismerosunknel gyultunk ossze lanyok, kozos mezeskalacs sutesre. En ujra hazat akartam gyartani, de ZSombi teljesen matricat jatszott, igy csak tesztat gyartottam le, ami azota is ott pihizik a hutoben. Zsombi nyolc (8) oran keresztul nem volt hajlando enni, inni, aludni, tok nyugos volt vegig. CSak akkor volt nyugodt, ha felvettem. Igaz, eleg nagy rajcsur volt, plane, mikor megerkeztek a pasik is.
Erre ma kaptam az egyik lanytol egy levelet, hogy szerinte ZSombit gyakrabban kene emberek koze vinnem, akkor nem felne ennyire tarsasagban, es szerinte ez nem normalis, hogy csak az en, es a Ferjem kezeben van el. Tokre kiakadtam.
Nem eleg, hogy igenis jarok ZSombival sokat emberek koze, ennek a lanynak van egy egetnivalo 5 eves fia, es neki meg senki sem szolt be, hogy maskepp kene nevelniuk...
MOst mondjatok meg, ugye, tok normalis, ha egy 10 honapos fel a felnottek kozott, az anyja oleben erzi magat biztonsagban es hangzavarban nem eszik? De most oszinten. Ti is lattatok a talikon, szerintetek tenyleg nem normalis ZSombi viselkedese?
Pussz,
Gombóc