Új privát üzeneted érkezett!

Pendi anyu!
Milyen volt a piac??? Voltak sokan????
Elszóltam a hideg szelet, mert mire elindultam dódozóba, marhára meleg lett :shock: :shock: :shock: :shock:
Igen is, Pendi anyu, jó kislány leszek legközelebb!!! Kérek majd másik bogyót, ami erősebb és nem kell ilyen sokat bevenni belőle :oops: :oops: :oops:
Én a múltkor a sliccemet felejtettem felhúzni :oops: :oops: :oops: :oops: Még jó, hogy csipkés bugyi volt rajtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg drágám!
Már én is nagyon várom a vásárlást :!: :!: :!: :!:
MEgnéztem otthon a fehérneműimet.... hát nagyon rájuk fér némi frissítés :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget
Húúúú én biztosan nem bírtam volna ki ennyi mindent a fogdokinál! :roll: :roll: :roll: Te egy hős vagy! Mikor legközelebb mégy, én virtuálisan fogom majd a kezed!
Kép

ja és megy a gyógypuszi is:
Kép

Zsuzska
Rendben van Kislányom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igenis tessék odafigyelni a gyógyszermennyiségre!

A piac jó volt. Vettem paprikát, meg barackot. Meg mentem henteshez, meg boltba. Csináltam ebédre töltött paprikát. Már a barátnőm is volt, megebédeltünk. Meg voltam már a doki néninél írattam a páromnak vérnyomás bogyót. Mert mint kiderült elfogyott neki egy hete, és nem szólt, nem ment íratni. Jól leszidtam őt is. :roll: :roll: Úgy tűnik ma mindenkivel veszekedni kell, mert vagy sokat vesz be, vagy nem veszi be azta a fránya bogyót! Ne csináljátok ezt velem! :wink: :wink: :roll: :roll:
szóval te a csipkás bugyidat mutogattad! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor meg vagyok nyugodva. Én a melltartómat tettem közszemlére. :lol: :lol: :lol: :lol: Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én vagyok ilyen erkölcstelen. :lol: :lol: :lol: :lol:
A nagy könyvtár mit takar? Miért lesz ott jobb? De mivel te is örülsz, én is örülök neki nagyon!
Kép
Vendég

Na hát most egy kétszemélyes könyvtárban dolgozom. Ami jobb benne, hogy többet lehet beszélgetni az olvikkal.

Viszont baromi kevesen vannak és nem telik az idő :roll: :roll:

Ahova áttesznek majd, ott öten lennénk, a kerület legnagyobb könyvtára. Na ott aztán van élet rendesen :!: :!: :!:
A pörgést szeretem. Ahol előtte dolgoztam még Szolnokon, ott is 13-an dolgoztunk és annyira élveztem :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Így megértem, hogy menni szeretnél. Mikor mégy át? nincs még pontos időpont? Annál rosszabb nincs, mikor az ember unatkozik a munkahelyén. És ismered az ottani dolgozókat? Mert ugye az sem mindegy, hogy milyen közegbe kerülsz.
Vendég

Hát ha minden jól megy, akkor már szeptember 1-ével hivatalosan át lennék rakva. De még a főmuftival kell egyeztetnie.
Meg tudod, mióta sokat vitatkoztunk a kolléganőmmel, igazából már nagyon vártam egy ilyen lehetőségre :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és igen, nagyon jól kijövök az ottani kolléganőimmel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megjöttem. Kimostam a kinti nagy kukát, meg meglocsoltam a kertet. Ezért jó ez a társasház, mert van saját udvarunk, ki lehet menni egy kicsit az udvarra, és nem benn a lakásban folyton. Laktunk másfajta társasházban is, de annak nem volt saját udvara, legfeljebb a játszótere. Az meg nem olyan.

Zsuzska
Ez tényleg jó hír. :lol: :lol: :lol: A kolléganő meg hátha kifog valakit, aki majd jól helyreteszi. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát ő egyedül marad. A mostani helyem egy műv. ház emeletén van. Így a házban mindig van valaki. De hát az nem olyan, mint mikor nyugodtan ehetsz, pisilhetsz, mert ott van a másik melletted.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Egy ilyen kolléganő igazán meg tudja keseríteni az emer mindennapjait. Elhiszem, hogy már nagyon várod, hogy mielőbb mehess. Az új hely milyen? Modern épület? Dolgoztál már ott régebben is?
Vendég

Két éve lett felújítva, nagyon szp. bár nagyon meleg, alpos tatős, de nagyon jó gárda van ott :lol: :lol: :lol:

Dolgoztunk már együtt két éve, amikor pakoltuk be a könyveket a polcra :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Merre vannak a többiek? :roll: :roll: :roll:
Szöszke is eltünt már megint! :roll: :roll: :roll:
Bridget sem jön! :cry: :cry: :cry:
Vendég

És hol van Kata? Azt ígérte, hogy jön még. Melus is csak úgy eliszkolt, és vissza sem jött. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Helló! Itt vagyok, megjöttem, de gyorsan kell írnom, mert apa lövöldözni akar a gépen... (úgy utálom ezeket a játékokat)

Pendi! Kérdezted, hogy mit dolgozom. Papírmunka, közbeszerzési referens vagyok a Polg. Hivatalban.

A hőgörbéden látszik, hogy egyenlőre nem volt peteérésed, mert elég lennt van a hőd folyamatosan. A peteérés előtti napon általában (nem mindenkinél kimutathatóan) leesik a hő egy kicsit, majd vagy lassan, vagy gyorsan (mint Bridgetnél) felmegy 37-re vagy fölé, és ott marad a mensiig. Nálad egyelőre nem látok ilyen. Nem csinálsz LH tesztet? Azzal megjósolható a peteéérés, mert ha pozitív akkor 24-36 órán belül lesz tüszőrepedés.

Tüszőrepedés = peteérés, tehát a tüsző megreped, kibcsájtja a petét, és erre a napra rakja be a függőlegest. (tehát általában arra a napra, amikor leesett a hő) Mikor a tüsző megrepedt, a pete kiszabadult, a tüsző termeli tovább a sárgatesthormont (progeszteront), amitól tulajdonképpen megemelkedik a hőmérséklet 37-re vagy fölé. Ezért mondják, ha megemelkedett a hőd, az utal a tüszőrepedésre (peteérésre), tehát a progeszteron hormon jelenlétére.

Na remélem érthető volt. A peteérés egyébként időszakra is vonatkozik, tehát valójában tényleg két értelme van. A peteérés időszaka a mensi első napjától a tüszőrepedésig tart, amikor szépen megnő a tüsző kb. 20 mm-re, majd megreped. Bridgetnél ez elég rövid időszak volt eddig, de most neki is 13 napra volt, ami nagyon jó.

Most jöttünk meg Komárnoból, átmentünk a Szlovákokhoz sétálni, fagyizni, utána meg beültünk egy hajóra, ami étterem volt, kicsit dumáltunk, és tejszinhabos gyümölcsöt ettem. Szétdurranok!!!!
Pedig úgy ennék egy kis dinnyét is, ott figyel a hűtőben, de már nem bírok!!!
Ma 10-kor keltem, fájt a fejem kicsit. Fél 11-körül bementem dolgozni, aztán 3 fele hazajöttem. Holnap be se megyek szerintem.
Végre ki kellene takarítani a Levente szobáját. Az apa kitakarította a nappalit meg a hálót, fürdőt, holnap meg dolgozik egész nap. Aztán vasárnap megyek anyuékhoz, mert már nagyon hiányzik a fiam. De persze ő még telefonon sem akar velünk néha beszélni: most is azt mondta, hogy most nincs kedvem, mert motorozok. A kis pöcsös...

Kuzsanna: érdekes dolog ez a bukfencezés, egyrészt írják, hogy most van helye még bukfencezni, másrészt érzem hogy egyik pillanatban még az egyik felemen másikban a másik felemen rúg, aztán a húgyhólyagom követezik, vagy éppen a fenekem fele érzem belül. Szeret rugdalózni nagyon.

Melus! Szép a pocakod, nekem is kb. ekkora van. A gombával mi is állandóan küzdöttünk, a párom is mindig pöttyös volt. Aztán most nem is mertem fürdöni sehol a nyaralás alatt, mert inkább nem akarok semmit elkapni. Persze tudom, hogy magától is jön, ha akar.

Nóci hol van és Szöszke?????

Bridget neked meg kitartást a fogdokihoz!

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Csajok vgyok en is csak olvasok vissza meg ezem me jon batyam ocsem meg mar itthon van nagy a kavalkad....soot ma is tiszta ideg vgyok majd meselek :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Csajok a mai napom inkabb hagyjuk :x A nagyjat mar leirtam aztan vgyis a rovid verziot miutan kitorlodott minden ugye :evil: aztan mikor mentem a lifthez es nyitni akartam pont elhivtak igy a nagy rantasba jol letort a kormom :twisted: meg jo,hogy nem tobol zakadt le.Tok pipa voltam.Na mondom most ma csak az kell,hogy a kocsival legyen valami :shock: :twisted: De nem mentem anyuert aztan futas beszelni a specko dokival aki fogakat ultet be :shock: Hat most megint jol kivgyok mert o ajanlotta,hogy cinaltassam meg elol....persze mint suvenir velemenyet.Nem ez ugyben mentem hozza hanem,hogy hatulra beultetne egy fogat nekem amit anno kihuztak :roll: Menne is 160ezer plusz ez meg az es meg a fog sics rajta....ma nem is tom :roll: Aztan elkezdtem szamolni meg gondolkodni most akkor mi legyen az elso fogaimmal :roll: Mer rossznak ugye nem rossz de esztetikailag hagy nemi kivetni valot :? :roll: De ugy fosok :? :oops: :( :cry: bevgyok tojva :oops: :? osztottam szoroztam aztan kijott egy szep nagy osszeg es egybol hivtam apat mi legyen :idea: :roll: O meg nem erti mit mondok mi az a korona vgy beultetes ugyhogy gondolhatjatok volt nagy kavarodas igy nem erti miert annyi amenyi.Ugyhogy kerestem neki angol oldalakat es minnya el is kuldom neki,hogy tudja mirol beszelek 8) Kozbe barinom.Mondtam neki meg alszom ra egyet :roll: Aztan futas ocsemert aki az allomason vart minkt.Haza anyu nekiallt fozni engem meg barinom bombazott mar itt,hogy megyunk-e bulizni :? Persze en meg tok kivgyok mitevo legyek meg bevgyok rosalva a fogdokitol meg amugy is 15-ig a fogdokihoz jarnek azert is mondtam mindenkinek 15-et,hogy jovok es rendesn stresszel mindenki :evil: A masik barinom neten azongya mikor joz haza?Mondom mar itthon vgyok.Erre o,hogy mikor talizunk?Me,hogy en nem is akarok vele talizni.Mer bezzeg mindenki massal meg igen.Meg en vele x eve nem taliztam....s nembirtam nki megmagyarazni mi van :twisted: kierozakolta,hogy o akkor jovoheten talizunk :shock: :evil: kesz vgyok.Bocsi csajok de en mostansa ngyon nega vgyok :? foleg a fogam keszit ki meg a sok tennivalo.A nagyobb baj az meg az van amihez nagy kedvem van mint pl. pendihez lekocikazni vgy katahoz vgy zsuval fehernemut venni :D :lol: 8) De van amihez nem sok kedvem van es megis megkell tennem mer muszaj....na meg van amit igy kieroszakolnak :evil:

Hat ez van...ugyhogy ma sem jott ossze a beszelgetes mer en ugyan ma nem mentem sehova hazahoztuk ocsem anyu nekiallt kajat csinalni(toltott kaposza,lecso)nagggyon fincsi volt 8) :P es jott a bratyom kajalni 8) szal egyutt volt a csalad :wink: Olvastalak am titeket de mar nem tom ki mit kerdett bocsi :roll: :oops: Ha nem valaszoltam volna valamire kerdezzetek ma meg1szer :roll: :oops: ok :idea: :!: :arrow: Holnapra visszakell szolnom mi legyen :roll:

A hom most csak ugy kivancicsagbol megmertem 37.15 :shock: az jooo bar Kittyvel i beszeltem es o azt mondta minden egyes repulout soran eltolodik a mensi :? :? Hat ezzel nem lettem boldoabb :roll:

Kata
Orulok,hogy ma is beugrottal hozzank s igen a hom mar egyre szebben nez ki :wink: Ha most nem vgyok babas akkor agusztusban jon a closti :wink:

Melus
Tenyleg hasonlit a pocitok Kataval :lol:

Pendi
Orulok,hogy serenykedtel ma ngyon jo kis hangulatod van irigyellek erte most 1 kicsit mert en ramatyul vgyok es kosz a gyogypuszit mar nem is faj :lol: :lol:

Noci
Hianyzol :roll: :(

Szoszke
Holnap UHU!!!! 8) :lol: NAGYON NAGY DRUKK NEKTEK (a plusszos gombot nem talalom soot ezen a gepen az energie-s varazslom sincs) :?

Zsu
3szoros hipp-hipp hurra Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg annyit hozzatennek ne mutogassatok legyszives magatokat vasarlaskor Kép

Es pendi novernek meg zotfogadni csajok Kép

En lassan megyek tentezni Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!!!!!

((((((((((Bridget))))))))))

Ezt küldöm Neked, aztán majd személyesen is átadok, ha megyünk shoppingolni.....
Ne légy becarva, mondom én, aki szintén majd összecacilja magát,ha csak tömni kell :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Gyorsan pár szót, mielőtt indulok. Megyek a munkaheylemre oktatásra.

Bridget
Tényleg szar napot volt! Nem irigyellek érte. A fogdoki meg meddig akar még szenvedtetni? Mikorra leszel kész?
Most hogy hazakjöttél, mindenki látni szeretne, azért van azt, hogy egy egy napt kérnek tőled. Biztosan mindenkinek hiányoztál. De ez azért van, mert szeretnek. Az biztos, hogy nehéz nekik megfelelni, mert ugye te sem tudsz kettészakadni.
Azért legyen időd pihenni is, mert nehogy úgy menj vissza, hogy totál ki vagy készülve! Vigyázz magadra! Még van egy hónapod itthon, szépen el kell osztani a barátokkal való találkozásokat. Nekik is meg kell érteni, hogy sok bepótolnivalód van, de az időd véges. De ne aggódj, hosszú még az idő, bele fog férni minden.
Amúgy ne irigyeld a jó kedvem, mert aztán estére lett olyan gyomorgörcsöm, hogy csuda. Jól kisirtam magam, és utána nagyjából elmúlt. Általában akkor szokott jönni ez a dolog, amikor hidegfront jön. De szerencsére elmúlt.
igyekszünk nem mutogatni bájainkat!
[quote]E írta:s pendi novernek meg zotfogadni csajok

így van! "Pendi nővér" csak jót akar nektek, mert szereti a barátait!:lol: :lol: :lol:

Kata
Köszönöm a leírást! Érthető volt. Akkor mostmár azt mond meg, hogy melyik a legalkalmasabb idő a megtermékenyülésre. Mire figyeljek nagyon oda.
Bocsi, hogy zaklatlak ilyen kérdésekkel, de te olyan okos vagy ebben a témában, én pedig nagyon kezdő.
Jó kis kirándulást szerveztetek megint! Olyna irigy vagyok, mert az a környék annyira szép lehet. Itt az alföldön nincs olyan hely ahová az ember el tudna menni kirándulni. Nincsenek hegyek, völgyek. Bár az biztos, hogy ez igy gyönyörű vidék, csak én nagyon szeretem a hegyeket.

Zsuzska
Te aztán szépen eltüntél tegnap. Ma is dolgozol?

Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Szia Zsu!

Itt vagy, nekem meg indulni kell!!!??? Ez nem igazság! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szia Pendi!

Bocsi, hogy tegnap úgy eltűntem, de keresni kellett a neten jogszabályokat és mire jöhettem volna, már zártunk. Aztán jött a párom érte, de még be kellett mennünk a melóhelyére és kilenc után értünk haza. Én akkorra már annyira fáztam, hogy megfücsiztem és bebújtam az áégyikómba..... párom csinált vacsit. Szegénykéhez alig szóltam, olyan szarul voltam. Nagyon fájt a pocim is, és már nem mertem bevenni egy darab fájdalomcsillapítót sem.

De ma már sokkal jobban vagyok, csak a fejem fáj nagyon..... biztos eső közeleg....tegnap olvasni kezdtem a Titok című könyvet.... hát azt mindenkinek olvasnia kellene.... amit szeretnél, az valóra is válik, csak kérni kell az Univerzumot és hinni benne, hogy valóra is válik :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

MA csak háromig melózom :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jooooooo reggelt :lol:

Zsu

[quote]a írta:mit szeretnél, az valóra is válik, csak kérni kell az Univerzumot és hinni benne, hogy valóra is válik Laughing

Ezt mar en is hallottam :shock: erdekes :roll: Zsu ma akartal menni vasarolni :?: Anyum fodraszhoz akar menni...majd megnezem van-e hely neki ha nincs ami gyon valoszinu akkor mehetunk :wink:

Pendi

Ma vgy oktatason?Meg ilyenkor a szabinapodon is zaklatnak? :? A wiw-en megneztelek te hasonlo vgy Zsuhoz....legalabis hajugyileg :P Rovid szoke :wink: edi :lol:

A tobbiek hol vannak? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Mehetünk nyuogdtan, csak háromig melózom ma :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszkéről már olyan régen nem tudunk semmit.... mi lheet vele????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ok majd minnya hivom a fodraszt anyunak aztan kiderul :wink:
Szoszke szerintem 1szeruen csak nem er ra es uhu miatt is izgul es majd jon utana :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szoszke most neztem 6hetes mar!!!! :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu homhoz mit szolsz?Azert meg mindig 36.95 :roll: 26.napon vgyok bar a hasim mar fajdogal par napja :roll: de akkor iz meg barmi lehet nem? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát a hőd még mindíg nagyon szép :lol: :lol:

De mivel folyamatosan megy lefelé, így nem valószínű, hogy lakozik bent valani, bocsi :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szöszke!
Remélem, hogy uhu után jössz és mondod a jó híreket :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Remélem, nem bántottalak meg és persze csodák vannak :shock: :shock: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dehogy bantottal meg... :D most voltam a wc-n es bar meg nem barna de mar nem tiszta ugyhogy szerintem megjon :roll: jo lessz holnapra majd omlok es a fogdokinal ngyon hisztis leszek :twisted: Eszem es csorgok a fodraszhoz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Basszus, jó rosszkor fog megjönni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Oksika, nekem jó rövid lett a hajam :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Megérkeztem!

Bridget
Igen, havonta kell járni képzésre. Ami végül is nem baj, mert ilyenkor beszélünk meg mindent, meg oktatnak, meg gyakorlunk, meg ilyenek. Jó, ha ez meg van tartva. Igaz, holnap dolgozom, és megint eltelt a köztes pihenőidőm, de ez van.
A hőd tényleg fenn van, de szépen lassan kúszik lefele. Azért még hátha van esély. de ha már maszatolsz, akkor lehet, hogy nem lesz most babóca.
Iwiwwn akkor visszajelöltél? Köszi szépen. Jó lenne már beszélni is. Ha délután ráérsz, akár beszélhetnénk is. Nagyon kíváncsi vagyok már a hangodra is!
Mikor jöttök hozzám? Már nagyon be vagyok sózva. Olyna jó lenne már itthon csajos napot tartani.

Zsuzska
Semmi gond, hgoy eltüntél. Tudom én, hogy munkahelyen nem cska netezés van, hanem meló is.
El kell, hogy mondjam, nagyon büszke vagyok rád, hogy nem vettél be bogyót. Most már nem is kell bevenni, mert mensi már múlik.

A titkot én is olvastam, és megvan dvd-n is. Meg van egy másik is. A címe Mi a csudát. Ez is hasonló, mint a The Secret. Én azt hittem, hogy nem fog érdekelni, amikor megkaptam olvasásra, és képzeld, alig tudtam letenni. Kétszeri nekiüléssel olvastam ki. Szinte magával ragadott valami megmagyarázhatatlan dolog. Ha kell a dvd, maj nagyon szívesen átmásolom neked, meg akinek kell, amikor jöttök.
Vendég

Bridget
Azté egyre jobban kítűnik a gyógyteád jótékony hatása! Ugy kezdted, hogy alig volt megsid, meg nagyon rövid ciklusidőd volt, most meg... A ciklusidőd kitolódott, van "rendes" időben peteérésed, nem jársz már éjszaka pisilni.
Ha most nem is lett baba, akkor is sokkal nagoybb esélyekkel indulhatsz a babaprojektnek mint eddig.
De mint írta Zsu is, csodák még vannak. SOkan mensiztek még terhesen is.
Vendég

Na ettem most meg csorgok kettot vgy 3mat :?

Pendi ne is mond csak olyan nega vgyok nem akarom ezt kisugarozni elso beszelgeteskor :roll: a hozzad valo menet kivancsi vgyok en is mikor jon ossze mert ugye nekem eleg programozottak a hetvegeim amikor meg talan j0 lehet manak nem lesz jo :? :roll:

Jah ha havonta van az mas...de,mindig szabadnapra esik? :roll: Mi a mai progid?

Zsu latod milyen zerencsetlen vgyok... :? "szegeny embert meg az ag is huzza" :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló Csajok!

Bridget! Szerintem most nagyon szép a görbéd abból a szempontból, hogy az első fázisnak a peteérésig és a második fázisnak a mensiig is megvan az ideális hosszúsága. A peteérés is valószínű, meg UH-on is látták, mikor voltál, remélem a Closty egy kicsit rásegít, is lesz eredménye. Az előző rossz tapasztalatból kiindulva mindenképpen kérj gyakori uh-t, hogy lássák, mennyi tüsző nő, nehogy megint baj legyen. Szerintem először csak nagyon kevéssel kezdjed, persze ezt úgyis a doki mondja meg. Én pl. csak 5 napig 1 db-ot szedtem, valakinek meg napi kettőt ír a doki.

Remélem azért tudsz pihenni is míg itthon vagy! A tesóm megcsináltatta úgy a fogait, hogy a csontba 5 csapot ültettek, de elég jól bírta. Arra ment rá a korona. De pl. a keresztanyám eléggé szenvedett az ilyen csontba történő ültetésnél.
Biztos ettől vagy ideges.

Pendi! Ha jól emlékszem, nem mérted eddig a hődet, tehát igazából nem is tudod igazán, mikor szokott peteérésed lenni. Vagy igen? Hányadik napon szokott felmenni a hőd?
Én LH-tesztet csináltam, amit most már Bridget is szokott. Van még 2 db-om, ha kell elküldöm, bár egy ciklusban azért több kell, mert minden nap kell csinálni. Mindig kb. délután kell, ugyanabban az időben, pl. 1 órakor (tudom, hogy a te időbeosztásod elég össze-vissza van).

Az LH teszt azt mutatja, hogy a luteális hormon megnövekedett a szervezetedben, úgynevezett lh-csúcs alakul ki, aminek hatására megreped a tüsző úgy 24-36 órán belül. Tehát ekkor kell mindenképpen akciózni.

Ezenkívül mindenképpen figyeld a hüvelyváladékot. Mikor a mensi után elkezd testáplóhoz hasonlítani, tejszerűvé válik, akkor már lehet próbálkozni, de ekkor még csak növekedőben van a tüsző. Ezután a váladék áttetsző, vizszerű lesz, és lehet, hogy nagyon kívánod a szexet a hormonok hatása miatt. A legeslegtermékenyebb nap/napok akkor vannak, mikor tojásfehérje szerű váladék távozik, két ujjad közé fogva elnyúlik több cm hosszúra. Ez a lehető legjobb időpont a szexre, mert ezen a váladékon tudnak felúszi legkönnyebben a kis katonák a méhbe.

Erről bővebben olvashatsz a következő oldalon, mindenképpen nézd meg!

http://babatervezok.otthona.net/

Tehát a legjobb, mikor már kezd tejfehérje majd vízszerűvé válni a hüvelyváladék, és sokkal bővebbé mint szokott (pl. érzed, hogy átnedvesedett a bugyid), akkor kb. 2-3 naponta próbáljatok beiktatni együttléteket. Persze a munka miatt ez nem könnyű, (a férjem 12 órázik folyamatos műszak, nem könnyű összeegyeztetni)

Amikor már megvolt a peteérés, (látod a hőn, vagy kevesebb a váladék, volt tojásfehérje-szerű de már elmúlt) akkor már elmúlt a megtermékenyülésre jó időszak.

Azt mondják, hogy a peteérés előtti 5 nap, és a peteérés után 1 nap az az időszak, amikor érdemes próbálkozni. A kiskatonák fel tudnak úszni a petevezetőbe és ott van, hogy 5 napig is elélnek, tehát ezért érdemes nem csak egy napra koncentrálni.

Szóval olvasd el az oldalt, amit írtam, ott vannak ezek a dolgok fennt!

Szöszke ma megy UH-ra? Remélem utána ír!

Puszi mindenkinek!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Zsu
Anyu nem mgy a fodraszhoz :lol: nincs hely :? vizont a fogdokihoz 4-fel 7ig kell bemenjek mert a fogfeheritomhoz kesz a sin :roll: es a holnapi napot is mekell beszelnem vele :roll: .....mikor szeretnel menni vasarolni? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
Ne legyél nega! :cry: :cry: :cry: Próbálj meg másra gondolni. Mondjuk arra, hgoy ennek is mindjárt vége. :wink: :wink: És lesznek szép fogaid, meg ilyenek. Erről szól egyébként a Zsu által említett Titok c. könyv is. Érdemes lenne elolvasnod. Sok energiát tud meríten az ember belőle. Én sem hittem benne, de tényleg magával ragadott. Pedig én aztán földhöz ragadt ember vagyok!
Biztosan találunk egy megfelelő időpontot. Nekem az tuti, hogy mindig jó valamelyik hétvégi nap. De két hét múlva az nem jó. Megyünk lagziba. Feltéve, ha nem azon a héten lesz az átjárhatóságim. Mert akkor nem valószínű, hogy megyek. Meg, anyukámnak akkor lezs az 50. szülinapja, és lehet, hogy lesz egy kis ebéd is. De majd meglátjuk még addig.
Ezek a képzések mindig szabadnapon van, mert szolgálatban nem tudnánk biztosítani rá az időt. Akkor dolgozni kell. Nálunk meg mindig van mit csinálni. Ha nincs is konkrét plusz feladat, akkor is vagy ellenőrizni kell, vagy járőrözni, vagy akármi.

Szia Kata!
Mindjárt olvaslak!
Vendég

Ezt most talaltam...bar a sima zold tearol beszelnek de akkor gondolhatjatok az en team milyen jotekony hatasu :D

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=11356

Szia Kata IGEN RENDEZODNI LATSZIK A CIKLUSOM UGYHOGY NEM AGGODOM TUDOD UGYIS AGUSZTURA LESZEK POMPAS EROBEN :lol: JAJ caps lock meg ugymaradt :lol: :lol: :lol: :lol: Igen a clotinal mondta a doki,hogy csokkenti az adagot mer,hogy ne legyen megint problema :wink: A fogbeultetes az meg jah az de muszaj,hogy legyen ott egy ragofogam es ne a masik menjen tonkre :roll: Az csa mondjuk 1....nekem is olyan lenne de akkor most az nm jo?! :? Amugy meg az elso foaimon vacilaltam de mar ravettem magam holnap megyek :? :x :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kata
Jó sokat írtál nekem ! Ngyon köszönöm! A hőmet 2 hónapja csinálom, és a pé eddig először a 13. utána a 16. napra esett. A hüvelyváladékot szoktam ellenőrizni, mert azt a módszert ismerem. Az érdekes az, hogy volt ebben a hónapban ilyen nyúlós, szinte minta technokol golyó. Akkor a 10. napon voltam, és voltunk is együtt. De nem rakta oda a függőlegeset. E szeritn már volt pé. A hőm szeritn meg még nem. Hát nem igazán tudok most elmenni rajta. Eddig azért jól látszott a hőm szerint. Mielőtt felment, még egyszer leesett, és utána jól láthatóan fel. De ez a mostani katasztrófa.
Megmutatom a görbét, hogy lásd miről beszélek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 48000_.png

Az biztos, hogy ebben a beosztásban nagyon nehéz pont akkor együtt lenni. Ha a párod 12 órázik, akkor tudod. Én 24-ezem, a párom 12-zik, de van, hogy ügyelettel 24 óráig oda van. Ha egymást váltjuk, akkor van, hogy 3 napig nem is találkozunk. Utána meg örül az ember, hogy ágyat ért. Aztán mire észhez térünk, kezdődik előről. Az biztos, haog yegyikünk munkája sem babaprojekt barát.
Aranyos vagy, hogy küldenél lh tesztet, de be tudom itthon is szerezni. De nem biztos, hogy akarom. Majd még eldöntöm. Kezdem úgy érezni, hogy már túlzásba viszem a ababa utáni vágyamat. És ez már nem jó. Le kellene állnom egy kicsit, és hátha ez kell. Már néha görcsösnek érzem magam. Lassan már azért szexelünk, hgoy gyerekünk legyen. És ez nem jó. Remélem érted mit akarok mondani.
Mindjárt elolvasom az oldalt, amit küldtél.
Vendég

Bridg!
Nekem csak fél öt után lenne jó ma.... de majd össze hozzuk, vagy holnap délelőtt, mert egyre jövök holnap.

Csak pozitívan, drága!!!! Szúúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááá!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata
Most nézem, hogy ezta az oldalt ismerem, de nem nagyon tudok rajta elmenni. SZoktam nézegetni a minta hőket, de ahány annyi féle. Már volt, hogy elküldtem nekik, az enyémet kielemzésre. Ezért szoktam nézegetni néha.
Vendég

Pendi!
Én ezért szeretem a Fertyt, mert ott figyelembe veszi a nyálkát is, a ciklus.hu nem!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridget
Erről a elsavasodásról már én is hallottam. Mostanában elég sokat hallani róla. Én hiszek benne. Nem tudom mennyibe kerülhet egy ilyen tea, de bizti nem olcsó. Én most sajna nem engedhetem meg magamnak, de amint helyreállok anyagilag, biztosan kipróbálom.
Te tudod mi a neve ennek a zöld lötyinek? Mert ebből a cikkből nem derül ki. Meg hol lehet ezt beszerezni? Na meg persze mennyiért?
Vendég

Zsu
az a baj, hogy én nem értek angolul. Csinálnám, de nem értem a nyelvet. Így meg nem tudom mit hova, és hogyan. :cry: :cry:
Vendég

Zsu
[quote]C írta:sak pozitívan, drága!!!! Szúúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááá!!!!

Ez a szusza ngyon jo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: titeket olvasva mar nem is felek annyira :P :roll: :P Holnap megyek fogdokihoz meg nem tom az idopontot de melezk bolygatva azt mondta 3orat szanjak ra minimum :shock: :? :shock: Szerinted? :? Na akkor en elmgyek anyuert fel 4re hazafele menet bemegyek a dokihoz a fogsinert,hogy mar este feheritgessem :arrow: es mikor hazaertem az 5korul van es mehetunk ha meg lesz kedved.Meddig van a fehernemus nyitva :?: :roll:

Pendi
Mondjuk anno nalunk is megbeszeles mindig melo elott vol...az i minden hoban....szal nem tom miert olyan meglepo csak sajnalom,hogy elveszik toled az ido :roll: Erted? :P :wink: Osszehozzuk osszehozzuk....tudod en milyen kis pozi vgyok :wink: de ha fogdokirol van szo :shock: :? :x miniatturre valtozik a pozitivsagom :oops: :oops: :oops: De majd lekuzdom....belehalni meg nem halt bele senki :roll: :? Mar anyu is felajanlotta hogy fogja a kezem jon velem meg a barinom is :lol: :? :roll: :oops: Hat annal hiztisebb lennek,ugyhogy zerintem megyk egyedul :? ,mint mindig viszek majd egy plussallatot e jol ossznyomorgatom :lol: :lol: :lol: :lol: Szegeny pluss :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kutyam meg itt szuzog mellettem meg ugy csinal mintha futna almaban lefotoztam de a telon van :? olyan eeedi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg akartam Apácskát szeretgetni, de közölte velem, hogy ő most fáradt, és elaludt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig legközelebb csak hétfőn este találkozunk. Hát ilyenek ezek a pasik!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

[quote]d írta:e ha fogdokirol van szo miniatturre valtozik a pozitivsagom

Hidd el Drágám, ezzel mindenki így van. A fogorvosi székben, én sem a "hős" fogdaőr vagyok. Ott én is meg vagyok szeppenve. Bár nálunk nagyon jó doki van, na és milyen helyes, :lol: :lol: :lol: :lol: ezért közben nem annyira nem félek, mert nézem a szép szemeit. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vidd magaddal a plüsst. Biztosan ad egy kis energiát! Meg nagy levegő, meg ilyenek. Tudom én, hogy nem vagy te olyna megszeppent. Bátor leány vagy te! Ha nem lennél az, nem itt tartanál, ahol most.
A kutyusod biztosan a réten hajtja a nyulakat! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajszik!

Most el kell mennem, mert a nővéremnek meg kell nézni egy könyvet a boltba. Náluk nem lehet kapni. Hátvégén meg megyek hozzájuk, segyteni neki nagytakarítani. Holnap meg dolgozom. Húúú de hosszú lesz ez a hétvége. Hétfőn hazajövök, aztán kedden megyek is dolgozni. Nem fogok megint pihizni semmit.
Na mindjárt jövök! Addig is írjatok, hogy legyen mit olvasni, amikor visszaérek.

Zsu
erről a Titokra visszatérve. Hol jársz benne? Mi a véleményed? Mi ragadott meg?
És régebben kérdeztem egyszer, amikor írtad, hogy szépen fogysz, hogy mivel fogyizol. Nem írtad meg. Elárulod? És most hol tartasz? Mennyi idő alatt?
Vendég

[quote="pendi"]B írta:pendiridget
Erről a elsavasodásról már én is hallottam. Mostanában elég sokat hallani róla. Én hiszek benne. Nem tudom mennyibe kerülhet egy ilyen tea, de bizti nem olcsó. Én most sajna nem engedhetem meg magamnak, de amint helyreállok anyagilag, biztosan kipróbálom.
Te tudod mi a neve ennek a zöld lötyinek? Mert ebből a cikkből nem derül ki. Meg hol lehet ezt beszerezni? Na meg persze mennyiért?

Hat szerintem csak sima zold teaamit a Japok vgy kinaiak isznak :wink: Szerintem sok helyen kaphato es nem draga de az izenek koze sincs a coca-cola vgy mi altal gyartott zold teas uditohoz :evil: en is szeretem mostansag tobbet iszom de pl 1eve nem tudtad volna megitatni velem :roll: :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?