Sziasztok!
Végre megoldódott az internetszolgáltató problémánk
így végre megint fel tudok néha tűnni
De ahogy látom, nagyon sokan már elmentek nyaralni vagy csak a hétvégére ugrottak le valahova
Nekik nagyon szupi időt és jó pihenést kívánok
A kőműves végre szombaton volt nálunk, így Laurát "eladtam" a nagyszülőknek, így tudtunk dolgozni nyugodtan. Mondjuk én kellettem betont keverni, hanem "csak" ebédet kellett készítenem, amit gyorsan elintéztem egy bográcsos paprikás krumplival
Azt mondták, hogy jó lett, bár ez volt az első bográcsozásom...
Szerencsére már tegnap befejezte a kőműves - konyha plafonjának visszavakolása, fürdőszoba csempézés - így nekem délutánra és mára már csak a romok eltakarítása maradt
Szerencsére nem hagyott maga után nagyon sok koszt, de úgy voltam vele, ha már a fele konyhát kitakarítom, akkor essünk neki a többinek is.... Na ez egy kicsit nagyobb falat lett, mint gondoltam, de már túl vagyok rajta, így most egyelőre ragyog a konyha, amíg férjemék el nem kezdik a tapétázást.
Na aztán megint kezdhetek mindent előlről.... de hát ez van.
Nem tudom, Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Bár most nálunk esik az eső:!::!::!:
Laurát egyszerűen nem tudom behozni a kertből, állandóan kint akar lenni, de persze nem jó neki az árnyék, hanem a napon akar lenni. Csoda, hogy még nem kapta le a nap
Ma is majdnem 2 órát pancsolt az apjával, amíg én takarítottam.
Bocsi, de időm sajnos nagyon nincs visszaolvasni
Mindenkinek! A feltett képek nagyon szuperek, nagyon édesek
Úgy látom, csak mi vagyunk ilyen paraszülők a férjemmel, hogy nem mertünk tavaly még sehova sem elmenni Laurával, mondván, hogy milyen kicsi és tessék Marci már Horvátországot is megjárta
Nagyon jók lettek a találkozóról készült képek is. De inkább nem ismétlem magam, mert mindig csak ezt tudom írni.
Szandra!
Taminak jobbulást kívánok, és drukkolok, hogy a haja is gyorsan visszanőjjön
Ildi!
Mi is próbálkoztunk a hazai gyurmakészítéssel, de nem volt jó a lisztem, így a kézlenyomat szétfolyt a sütőben
Majd holnap veszek újabb lisztet és akkor kezdjük előlről az egészet
Én is megcsináltam a mákos süti receptjét. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy sikere lesz
Utána kénytelen voltam még egyet csinálni, mivel az elsőt kitettem anyuméknál a teraszra, de a kutya ellopta és megette az egészet
Azt hittem, hogy megüt a guta, mert találtam egy nagyon jó formát, amit sajna csak egyszer lehetettt felhasználni, így a 2. csak egy sima kör alakú formában lett megsütve.
Adrienn!
Látom Dóra baba tartja magát a megfelelő idő jóslásához. Mondtam Zolinak, hogy ma este már várható egy kis eső, aki először nem akarta elhinni, honnan tudom én ezt. Aztán mutattam neki a hozzászólásodat és most, hogy esett az eső, mondta, hogy akkor nézegessem gyakrabban az oldalt, mert így akkor tudunk előretervezni
Anyukák!
Elárjuljátok nekem, hogy lehet csatolni az aláíráshoz a volnazót? Én már próbálkoztam mindennel, de vmiért nem jön össze
Úgy látszik tényleg igaza lesz Laurának, hogy "aja béna". Mostanában ezt mondja állandóan, ha vmit nem tudok rögtön megcsinálni, de legtöbbször akkor kapom meg tőle, ha az ebédnél nem a szájában landol a kanál, hanem mellé
Nem tudom, hogy ez normális-e vagy sem, de teljesen ki vagyok akadva JÓ ÉRTELEMBEN, hogy ezek a gyerkőcök milyen okosak. Egy-egy szót csak egyszer mondok el Laurának és már hallom is tőle vissza. Most az elmúlt 1 hónapban rettentően beindult a beszélőkéje
és egész nap csak mondja, mondja, mondja. De a legjobban az tetszik, amikor leül vagy megáll és megbeszéli magával a dolgokat. És ezt olyan komolyan teszi, hogy ilyenkor meg tudnám zabálni.
Mindenhova motorral járok
Elmentem fodrászhoz, ahova persze Laura utánam jött, és ahol végre sikerült két gumit a hajába tenni Laurának, de csak 5 percig bírta. Nem bírom őt rávenni, hogy csat vagy gumi legyen a hajában, mert állandóan kiszedi, pedig már elég hosszú a haja.
És ha nem figyelek oda, akkor egy másodpercen belül mindent megeszik, ami a kezébe kerül:-)
De most már megyek is, nem akarom rabolni a drága időtöket.
További szép estét mindenkinek