Timejka
Én még nem vagyok kismama, viszont van tengernyi melóm.
De igyekszem hamar végezni.
Ma már rosszul indult a napom, úgyhogy ideges is vok miatta, meg itt bent is dilis mindenki, és csak én vagyok az okos.....
De tényleg, egyszerűen kiadnak egy munkát vki-nek és ahogy lelép a főnök már passzolják át nekem, mert meg sem próbálják megcsinálni, mert ők ehhez nem értenek.
Pénteken a fizetésen majd tartani fogom a markom, hogy X ember fizetéséből ennyi és ennyi jár nekem! Akkor bezzeg hisztiznének!
A gyerek reggel cseszett felöltözni a papa jött érte autóval, ráfeküldt a csöngőre, annyi nem volt benne, hogy legalább az ablakon kiszóljon neki, hogy még nincs kész. Én ugrottam ki a zuhany alól. Úgy kiabáltam vele, hogy most meg krákogok egész nap, mert még a göncei is ki voltak készítve, de egyszerűen mintha a falnak beszélnék. Utána kezdett el még pakolászni, hogy milyen játékot vigyen. Az öregapja már befonta a haját a kocsiban, ő sem szeret várni félórákat, minekután meg volt beszélve, hogy 7-re jön.
Szóval frankón indult a napom, és most megyek vissza az igába, mert túlórázni viszont nem szeretnék, márpedig az átadási doksit nem két perc összeállítani. Persze rajtam kivül mindenki más kakál bele, mert én már itt vagyok 5 éve én tudok mindent, meg hamar megoldom a dolgokat akkor az nem azt jelenti, hogy én dolgozom mindenki helyett.
amúgy most néztem oda és ő is iwiw-zik, no de azért megkérdezte, hogy mit segíthet, hogy haladjunk benne. Milyen rendi nem?