Új privát üzeneted érkezett!

Csige-bige: ez az jót poénkodunk aztán bármi lehet! Nevetném mindkettőnknek ikrei lennének! Majd kedden kiderül,csak szépen fejlődjön! Kell Utroznod? Nekem igen!
Zsuzsi:ha ennyire szeretnéd tuti kiscsajszid lesz! SZORÍTOK!
Monyo83: ne keseredj el! Tudom nehéz időszak lesz,de hidd el sikerülni fog! És gyere írni a topicba :!: :!: :!: Puszika!
Annus énis ÖRÜLNÉK ikreknek! A 3-nál megnéznélek :lol: :!: :!: :!:
misszike
 
 


Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki neked misszike. Sajnos igen utazom, nem is keveset. Több mint három órát utazom naponta. Igazából elviselhető volt egész ma reggelig. De ma olyan hányingerem lett a buszon, hogy úgy volt, hogy le kell szállnom. Így nagyon kellemetlen. Igazából nem egy állandó rosszullét, teljesen más. Egyszer csak jön és kész. Hát azt mondta az aszisztensnő, hogy rágcsáljak kekszet és hideget igyak. Ha az sem segít, akkor kiírnak táppénzre. Azért jó lenne dolgozgatni az elején, viszont nem fogom minden reggel végigrókázni a buszt. :oops: akkor inkább a táppénz

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ha nagyon rosszul leszel, inkább menj táppénzre. Amúgy is a tömegközlekedés nem túl higiénikus közlekedési forma. Én is 3-4 órát utazok naponta, úgyhogy tudom milyen. Másrészt meg nyáron, rekkenő hőségben még egy nem várandósnak is elég megerőltető. Az a lényeg, hogy a babónak jó legyen. Ráadásul amíg nem látszik meg a pocak, addig ugye esély sincs arra, hogy átadják a helyet, bár utána sem sok. Az emberek nem túl udvariasak.

Mindenkinek aki ikreket szeretne nagyon szorítok, hogy valóra váljon a kívánsága.

Kép
Kép
tessza76
 
 

 
 

Sziasztok!
Misszi, kb. 6 hetes lehetek, de csütörtökön megyek dokihoz, ha időben végzek a melóval és akkor már okosabb leszek remélem, na meg szeretnék nagyon szívhangot is hallani!

Hány Clostys kismami is van most pontosan?
Misszi, Csige-bige és én?

Nagyon drukkolok a többieknek is!!!
monka76
 
 


Monka!

Azt hiszem többről nem tudunk!Hozzád is betettem a pocis képet a tábliba!

Misszike ha gondolod téged is beteszlek!!!

Ma láttam megint ikerbabakocsit,és vhogy ott láttam magamat mellette :roll: :lol: :lol: A 3-al csak egy gondom van,hogy 3 kiságy már nem nagyon fér el,2 még igen :lol:

annus11
 
 


Kép

Na kiegészítettem a táblit!Jó így?
Kezdem úgy érezni hogy a tábli hozza a babákat.Másik topicban is vezetek egyet,és ott is szinte mindenki babásodott már!Már csak 5en maradtunk,abból csak 3an avgyunk aktív fórumozók,2en teljesen eltűntek,de nem vettemki őket mert akkor 3 sor árválkodna csak...ja mondjuk most bevettem még vkit,tehát így már 4en,de a másik táblában meg vannak 11en :lol: És ugyan onnan indultunk mind :wink: :lol:

annus11
 
 


Szia Annus!
Köszike,betehetsz!
Szóval az adatok:26év,2007.10-től próbálkoztunk,Bromocriptin+Closti+Merional,15-én UH,ciklus 28 napos,gyerek még nincsen! Pusza!
Monka76:UH után ugye megírod mi volt!? Pontosan is megtudod mondani hány hetes vagy,az utolsó mensi első napjától számolj! Hajrá!
Csige-bige:aranyos voltál de félre értettél. Nem utazást kérdeztem,hanem Utrogesztant? Pusza
misszike
 
 


Sziasztok lányok!

Hát az ikereket én is megnézném :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok, hogy akik azt szeretnék, össze is jöjjön :!: :!: :!: :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, rámjött a csoki ehetnék... ettem négy bonbont és olyan hányingerem lett tőle, hogy csak.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na ,voltam ma dokihoz feliratni újra a clostit,ugye nekem 2havi adagot ír fel egyszerre,már 4havit beszedtem.Azt mondta,ha ebben az utólsó 2 havival sem jön össze,akkor már nem ír fel többet,hanem elküld v.milyen kivizsgálásra.Valami steril szobát,vagy mit mondott! :roll:


Jucus:Mizu?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Annus!
Majd ha legközelebb teszel táblát, javítanád ezeket:
2. Clostis hónap (ugyanis ma megjött piri a ciklus 48. napján - az eszem megáll ettől a hosszú ciklustól!!) és teának a "termékenység teát" iszom + barátcserjét fogok szedni csüt.-től tehát az is mehet bele, persze ha befér. Dokihoz 3 hét múlva kell mennem. Köszi!

Ikereknek én is örülnék. Nekem megvan rá az esélyem is, mert nagyszülői ágról örököltem a hajlamot (és vele együtt az összes unokatesóm, de még sehol nem lettek iker babók).
A másik pedig, hogy én is kislányt szeretnék, a kis szőke hercegem után! :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Jó reggelt mindenkinek.
Misszike: kicsit benéztem :oops: a clostin kívül semmit sem szedtem és nem voltam hóközi UH-n. Mot szedem a gravidát minden nap egy szemet és reggelente a b6-ot, mert azt mondták, hogy az hányingerre jó. Így reggel felkelés előtt be is gyűrök egyet. Ma már elég elviselhető volt az utazás.
Viszont a szűk farmereket már most elfelejthetem, mert nagyon kellemetlen a viseletük. Nekem nem igazán volt pocim, viszont most olyan vagyok mint egy jóllakott óvodás :lol: ami fura hogy nem eszem olyan sokat mint eddig. Tegnap vettem egy kis fölsőt magamnak, ami olyan kis ápol és eltakar típusú :wink:
Már csak abban bízom, hogy amikor a dokihoz megyek azt fogja mondani, hogy minden redben van. Hát misszike most már értem, hogy mire gondoltál amikor azt írtad, hogy aggódsz. De én arra gondolok, hogy biztos minden redbesz lesz, miért ne lenne.
Annus: köszi a táblit, nagyon aranyos

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!!

Lányok! Egy kérdésem lenne! Ugye tegnap megjött, vagyis még nem rendesen, de imitt amott kenődött egy kis piri, és ma még semmi igazán, de hasam görcsöl már rendesen és ha pisilek, akkor a papír olyan, na értitek... :oops: :oops:
Szóval nekem a 2. napon kéne elkezdeni a Clostit, de most nem tudom, bevegyem-e mert van aki azt mondja, hogy már van egy kis véres folyás, az számít a mensi első napjának, van aki meg csak a rendes vérzést veszi annak. Szóval szerintetek mit tegyek? Elkezdjem ma szedni a Clostit?
A tájékoztatót elolvastam és abban azt írja, hogy a ciklus 5. vagy X esetben a 3. napon kell elkezdeni, de ha vérzés nem jelentkezik, akkor bármikor lehet. Tehát ha elkezdem, talán nagy bajt nem csinálok vele, nem???
Segítsetek!!!!
Köszi

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Nekem a dokim mindig azt mondja, hogy amikor rendesen megjön, nem maszatolva, az számít mensinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


OK!
Akkor ha ma megjön rendesen, akkor holnaptól kezdem szedni s gyógyit! :wink: :lol:
Köszi!

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Az számít első napnak amikor rendesen megjön!Tehát semmilyen pecsételés nem az első nap!De ma még korán van,szóval estig kiderül hogy megjön e rendesen,akkor ez az első nap!Szerintem! :lol:

Táblit javítom,frissítem!

annus11
 
 


Na jól egyszerre írtunk 8)

annus11
 
 


Andy az első hónapos clostimnál én is így jártam és egyből hívtam a dokit. Nekem sem kellett az első napot beleszámítanom, mert csak maszatoltam. Nekem mondjuk az ötödik napon kellett elkezdenem szedni, de onnantól kezdve amikor rendesen megjött.

KépKép
csige-bige
 
 


Szívesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nekem a harmadik naptól kell szednem, tehát holnaptól :!: :!: :!:

Csajok,hogy vanez, hogy mindenkinek máskortól??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Andy:Attól számold az első napot amikor már rendesen megjön a vérzésed!Ha este 6 után jön meg akkor már a másik naptól számít!

Nekem már 3.napja,hogy barnázgatás van,van mikor pici vér is,ezt én még nem veszem menszi napjának!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!
Andy
Nekem is volt két nap maszatolásom a 24-25-ik napon, és akkor azt hittem, hogy ebben a hónapban biztos nincs baba, de mégis van pozitív tesztem... Szerintem várjál türelemmel :wink:

Nagyon édes a pocis kép Annus, köszi!
monka76
 
 


Kép

annus11
 
 


Jut eszembe, ha valakit érdekelne, de még nem hallott róla: Termékenységi tea (vagyis "Fogamzás teakeverék"):



"Fogamzás teakeverék"

- barátcserje (kihagyható, ha tabletta formában szedjük)

- citromfű (jóízű)
- kamillavirág (gyulladáscsökkentő)
- körömvirág (gyulladáscsökkentő) egyenlő arányban elkeverve

- kiegészíthető ánizzsal, orbáncfűvel (mindkettő jótékony hatással van a női szervekre)

- cickafarkfű (1.)


- palástfű (2.)

Elkészítés: Mérj ki minden teafűből azonos mennyiséget, mondjuk 30 teáskanálnyit egy mély tálba. A cickafarkfű és a palástfű kivételével keverd jó alaposan össze a teafüveket. Oszd két részre. Az egyik részt a cickafarkkal (ezt kell a ciklus első felében inni), a másikat a palástfűvel (ciklus második felében) keverd össze. Reggelente forrázz le 3dl vízzel 2-3 teáskanálnyi keveréket. 8-10 percig hagyd állni, majd esetleg kevés mézzel ízesítve fogyaszd. Jó tudni, hogy a cukor és a citrom befolyásolják a gyógynövények hatását, így lehetőség szerint érdemes ízesítés nélkül inni.

Alkalmazás: reggelente 1-1 csészével kell inni a ciklus első felében (tehát a menstruáció első napjától kb. 2 hétig), a cickafarkasat, a peteérés után igyuk a palástfüveset.

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok !

Lányok, azt szeretném kérdezni, hogy mindenki kap-e tüszőrepesztőt, vagy ez abszolút dokitól függ ?

Köszönöm
Niki
mniki
 
 


Niki!

Én pl. nem kapok repesztő szurit és nem is mondta a dokim, hogy kellene, pedig most megnézett Uh-al, vagyis magától repedt...

Kép
oriandy
 
 


Niki:Szerintem ez dokitól függ!!!

Kép

Kép
syl100
 
 


Niki, szerintem is dokitól függő. Nekem nem is mondta a doki, itt hallottam róla, hogy ilyet szoktak adni. Nekem uh-val sem nézték. Szerintem ez attól is függ, hogy mióta szeded a clostit. Nekem szerintem azért nem adott a doki, mert arra használtuk a clostit, hogy fokozza a hormontermelést és utána már természetes úton próbálkoztunk, closti nélkül. És láss csodát :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


sziasztok.

babasoknak gratula.

Niki te pcos vagy?A tuszorepi szuri elonye,hogy nagy szazalekban nem marad utanna ciszta(tisztelet a kivetelnek)Ez mondjuk egy pcos betegnel kulonossen hasznos,a masik elonye hogy szinte orara kiszamithato a repedes.

tessza elolvastam az irasod,sok sikert a pozitiv gondolkodashoz!

andi az fsh/lh aranynak 1:1 hez kell lennie normalis esetben.Tehat az nem biztos hogy jo ha az egyik nagyon eltolodik.

Kép
monyo83
 
 


Monyo:Szia!Dejó,hogy jelentkeztél! :D Miújság van veled,jól vagy?

Kép

Kép
syl100
 
 


Monyo!
FSH/LH arány 1:1? Vagyis ugyan annyinak kell lennie??
Hmmm. A dokim másként mondta. Na mindegy, 3 hét múlva úgyis mennem kell hozzá a véreredményeimmel együtt, aztán meglátjuk mit mond rá!

Nekem most indulnom kell, megyek Tökmagért a bölibe! Majd még jövök!
Pussz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


andi itt is megnezheted itt is ugy irja es en is mindenhol igy olvastam 1:1 hez.
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm

syl megvagyok,semmi kulosnos nem tortenik velem.

Kép
monyo83
 
 


Niki!
NEkem sem adnak tüszőrepit és uhuval sem nézik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszönöm Lányok !

Gondoltam, hogy doki függő, mert anno hol kaptam, hol nem.
De még tüszőrepi után is maradt ciszta :(, ráadásul bitang rosszul voltam tőle. Amíg létezett a closti "kistestvére" a Seroprene, nem volt gond, azzal cisztám sem volt és bírtam is. Ez van :(

Monyo, igen PCOS, IR, meg progi hiány, habibos (habituális vetélés) Ez lesz hosszú idő után megint az "első" clostis hónapom. A doki nem mondta, hogy kéne tüszőrepi, de elmegyek tüszőnézőbe, mert nem akarok cisztát...

Köszönöm a segítséget és kívánom, hogy mihamarabb babásodjon mindenki !!!

Niki
mniki
 
 


Sziasztok!
Annus:köszi szépen,majd jelentkezem mi a helyzet az UH-al!
Jajj holnap lejár a szabim,mehetek Pénteken melózni! Fúúúúj! :evil:
misszike
 
 


Szia Monyo!
Jó újra hallani felőled!!!



Na nekem meg felváltva szurkál jobb és bal oldalt...előző hónapban csak a bal szúrt :roll:

annus11
 
 


Annus!
Biztosan lesz most szép tüszőcske mindkettőben :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok

Nekem is azt mondta a dokim hogy a rendes vérzéstől kell számítani.

Zsuzska először én az 5. naptól szedtem 2X1-et de attól nagyon sokára volt a peteérés, vagy nem is volt. Így előrébb hozta a 3. napra, és 3X1-et így lett 1 db tüszőm mindig a 19. napon repedt meg. Úgy hogy szerintem ha előbb kezded akkor nem lesz annyira hosszú a ciklus. Nekem volt hogy closty mellett is 50 napos volt, és nem is jött meg magától.

Annus drukkolok hogy szép nagy tüsződ vagy tüszőcskéid legyenek.

Lányok én csinálok jós teszteket felteszem ide nektek, kérek véleményt.
Sajnos 10-es hcg-m nincs itthon, huncutka pedig nem válaszol a privimre, bizti nyaralnak, így csak a normál tesztek vannak, az meg még nagyon korai szerintem.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!!

Gabi!
Ez egyértelműen erősödik. Bár én még sosem csináltam így jósteszteket, de azt tudom, hogy ugye mindig a reggeli első pisiből kell és ha erősödik, akkor tuti a babásodás! Szóval szerintem, nagy az esélyed!!!! Vegyél gyógyszertárban tesztet és csináld meg azt!!! Úgy izgulok! Lécci!!!!! Csinálj egy rendes HCG-t!!!!!

Nekem is jó a kedvem, mert piri végre rendesen beköszöntött!! jaj, te jó ég, ennyire nem is tudom mikor örültem neki utoljára!!!
Minden esetre mától iszom a teát, szedem a barátcserjét és holnaptól kezdem a Clostit! Aztán már csak a sorsra vagyunk bízva ismét!

Annus!
Lehetne még egy kérésem a táblával kapcsolatban?? Bocsi!!!
Valószínű, én írtam el a nevét, de javítanád: fogamzás teakeverék az amit iszok!
Még egyszer bocsi!!!
Különben, hogy érzed? Peteérés és társai? Sikerül elcsípni apát amikor kell???? :wink: :lol:

Kép
oriandy
 
 


oryandi az még nem mutatna semmit, még csak a 8. dpo-n vagyok, még korai, azok mind 25-sek, 10-es meg elfogyott:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Akkor csak csináld tovább az Lh jósteszteket és amikor már lehet csinálj egy HCG-t is!
Nagyon drukkolok neked!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
oriandy
 
 


Misszike!
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a Merional az im. szuri vagy sc. Remélem érted a kérdést. Szóval hová kaptad....
Mert valószínűleg én is ezt fogom majd kapni és a sc. (bőr alá), azt magamnak is be tudom adni, de im. (izomba) nem.

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Gabi!
Szerintem is erősödnek szépen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartást :!: :!: :!: :!:
szerintem pár nap múlva próbálkozhatnál már 25-össel..... a gyógyszertárban, vagy a DM-ben nincs 10-es????


Andy!
Ugye hogy lehet örülni pirinek is :?: 8)
Én ugráltam örömömben, amikor végre normálisan megjött :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsa, sajnos a patikában nem lehet kapni, az lh-s topikban szoktam rendelni huncutkától, és ált-ban 2 nap alatt meg is kapom, de most nem válaszol a privire.
Csak tudod a türelem nem az én erősségem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Igen, én sem vagyok egy türelmes emberke :oops: :oops: :oops:
Ha jól emlékszem, nekem van otthon még ö db 10-esem. Ha gondolod, akkor feladhatom neked délután.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Izé, 5 db 10esem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


zsuzsa de merre laksz? Mennyi idő alatt ér ide ha feladod? Neked nincs rá szükséged?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Én Csepelen lakom. Nekem még minimum 3 hétig nem lesz rá szükségem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha feladom elsőbbségivel, remélem, hogy holnap megkapod. De legkésőbb hétfőn.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Oriandy: A Merionalt lehet ide is oda is! Nekem azt mondta a doki,hogy a legjobb hely ha mozgatod a popód,hátrateszed a kezed,és érzed hol az izom! No ott már mindegy,hogy eltalálod-e vagy sem,mert tökéletes helyen van! Én végig magamnak adtam,volt,hogy picit csípett,szerintem akkor találtam izmot! Mindegy hova,csak szúrd máááááá,hogy legyen babóóóóka!!!!!!
misszike
 
 


zsuzsa én meg Halásztelken lakom, tehát még érte is tudnék menni, ha neked is jó az

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Na megint laptető:)
Hurrá:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?