Új privát üzeneted érkezett!

Jamina,

csatlakozva a többiekhez,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK

Gigóca
gigóca

Jamina!
Örülök, hogy felvidítottalak. Ez volt a tervem.Kép

Webkamera? Na tessék, most lebuktam.Kép
Elővigyázatosságból kértem bocsit a modemesektől.Kép Nem tudhattam.Kép Chellos vagyok.
Ja, és 3 óra múlva tényleg kivehető a gipsz.KépKépKép Ma már a 2. köt. Jó pap is holtig tanul.Kép

Csí!
Megszakad az anyai szíved, hogy a fiad elkezdte a kimaradozástKép? Ugye alig várod már a holnapot? Vagy most jobban szeretnéd ha inkább csörögnének, hogy menjen valaki a gyerekért?KépKép

Ilke!
Én is inkább tapragit használok. Én jobban tudok vele dolgozni, azzal nem gyűrődik úgy a SZ mint a dp ragasztóval.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gabómamó, kérlek próbáld még egyszer a 28 oldalt kinyitni, lassan lapozgass akkor lehet, nem lesz üres. Ott vannak elvileg a sablonok. Látod Magdinál is müködik, ugyanaz ment mindenkinek mert csak az van. Ha mégsem müködik szólj és átmegy még 1x.Nálam is csinált olyat, h. nem láttam a képeket mert túl gyorsan lapoztam. A képek megjelenitése nem megy olyan sebesen mint a sima szöveg azt hiszem.

Magdi nagyon köszönöm!!!

Kata, elment a SZ, a meglepi kimaradt, jövö héten küldöm, jó? Nagyon siettem és lezártam a boritékot.

Jamina köszi a bordó tapasztalatokat, én voltam. A barna a sárga+feketéből jön? MÁr azt sem tudom.Azóta sem kellett a bordó, de fog még kelleni.

Kata007,
tapasztalat gipszben: irom mert én nem tudtam és hosszú idő múlva jöttem rá és jobb lett volna előbb tudni: amint a gipsz már nem meleg, kivehető büntetlenül, kellő óvatosság hozzáadásával. A gipszmennyiség kimércézése: én megtöltöm langyos vizzel a formát, picit kilöttyintek, átöntöm a maradékot egy bödönbe és feltöltöm sürü tejföl állagúra.
Nekem ez fontos tapasztalat, bocs mindenkitől ha csak nekem volt újdonság.
Ugye ti is először a keretet festitek és utána jön a szalvéta? és ha szalvétaragasztós lesz a keret, utánkenitek?

Nimaat
nimaat

Jamina!
Te nem, de én már igenKép

Kataoo!
Hátképzeldel! Első alkalom, hogy elmehet, és haza sem jön. Állítólag első szóra ottmaradt. Brrr!

Nimaat!
én a szalvétát felragasztom, aztán festem le a keretet. Ez szerintem szokás kérdése, én nem tudom megállni, hogy ne pacsmagoljam azt is össze.
Nálam a bordó piros+kék, vagy piros+barna színből keveredik. De ez semmit sem jelent. Kevertem már bronzot fehérrel, és rózsaszín lett az eredmény, vagy a beige fehérhez érve halványzöld lettKép

Ilke!
OSB-ből vágtam két centis csíkot, gérbe vágva ragasztottam fel a keretet, így néz ki. Még nincsen körbecsiszolva, mert elfogyott a csisz.vászon-korongomKép

Gina!
Szépek ezek a képek, még ilyet, sokatKép

Csi
csii

Jamika!
Milyen a huszas-harmincas évek stílusában készült karácsonyi kép?
Csi
Névtelen

Lányok végre eljutottam a postára, és feladtam a csomagokat!!!! Kép Kép Kép

Ja és képzeljétek kaptam a legjobb barátnőmtől szülinapomra egy gipszkiöntő keretet (vagy hogy hívják), már van szalvétám is és vett ragasztót és gipszet is hozzá. Kép
Most csak időm nincs megcsinálni első alkotásomat, de az új lakásban már nincs menekvés, nekiugrom!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
légy szíves most azonnal közöld, mikor van a szülinapod (évet is!) KépKépKép

Nimaat,
nálam meg piros+kék lesz barna. Azért ez a sokféleség, mert nem mindegy, miből készül a festék -ezt Csitől tudom. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy a Te pirosod és feketéd nem lesz bordó, hanem barna, de ki kell próbálni. Egyébként nekem a pirosom Aquakolor, a feketém meg valami teljesen más festék, Tilatex a neve, szintén beltéri falszínező.

Csi,
20-30-as évek stíl: hát lehet, hogy csak belemagyarázom, mint az angol countryt Kép. Szóval vannak rajta angyalkák (mellképként és egészalakosként is), és teljesen olyan a frizurájuk meg az arcuk, mint az említett korban készült képeken. A Télapónak is olyan arca van, nem egy mai csirke Kép. Ezen kívül még pici tájképek vannak rajta fenyőkoszorúval övezve, meg magyalágak (tüskés levelű bokor piros bogyókkal).
Egyébként ezt most csak Neked írom, többiek ugorjanak: megcsináltam a dupla képes szentcsaládot (rémlik, melyik az? A Ded fölé hajoló Mária +3királyok); ennek kellett annyira sürgősen a bordó, kevertem aranyat is bele, meg a képet is bemacsmagoltam arannyal. Összhatás: még Apika is dícsérte, pedig ő mostanában únott arccal szemléli műveimet Kép

Anyapoc,
gyaluláskor elvesztek a gifjeim, most találomra megnyitottam régi hozzászólásokból néhányat, mert tudom, hogy kell lenni ilyen gifnek nem is egyfajtának (Te is, meg én is tettünk fel); de modemmel inkább nem nyitnám meg az összeset... Úgyhogy csak képzelj ide egy kávét Kép

Gigó,
köszi Neked is! Kép

Lányok,
ha valaki rendelkezik Míra mélcímével, kérem, ossza meg velem! Köszönet érte!

Ma mézeskalácsot sütök. Remélem, jó lesz!!!!!!!

Jamina
jamina

Jamina
1971.dec 03. Kép
Boldog szülinapot neked!

Forti

Kép
Kép
forti

Csí

Jó az albumod!Most ezt fogod mutaogatni bélyeggyűjtemény helyett..KépKépKép?De melyikek az SOB laposak?Mert nem sikerült rájönnöm a kicsi képekből.Csak a keretezést láttam,de az tecc.
Enm tudtam,hogy van belőle ilyen vékony is.Síma fűrésszel vágod?Bár nekem olyan sincs...Na jó,a poliakrilátra ténylegrászabadítok vkit!Meg hogy honnan lehet beszerezni,mert ez a lényeg...óccsó és jó...Kép
Kibírtad a színházat...?

Jamina

Azért is jobb a konfetti,mert ezt nem tudják megszámolni...a gyertyákat igenKép.
Na,itt a kávé akkor...Kép
A többit egészségünkre.Kép

Nimaat

Felrakom a színkeverést,amint tudomKép!És nem fáradság!Az úttörő ott segít,ahol tudKép!

Kata007

Izgulj,mert jövő héten tényleg érkeznek a cuccok!

Anyapoc

anyapoc

Fortidrága!
Roppant módon izgat, hogy a profilodban lévő évjárat friss, vagy most lettél 32?
Nagyon fontos lenne tudnom, hogy megvénszatyorodtál a 32 éveddel, vagy csak 31 lettél most???(ugyanis én CSAK januárban leszek 32Kép)

Jami!
Ja, ja! Így már értemKép Azok a nyagyon göndör hajú bumfordi angyalok...

Anyapoc!
Ha a kicsi bélyegekre kattintasz, akkor kinyílik nagyban a kép, és röpke 50 perc alatt végig is lehet nézniKép
Egyébként ez a távoktatás része nálam, mert a nővérem gyermekei ez alapján kérdeznek, hogy mit-hogyan kell...
OSB lapos nincsen még készen, csak az a keret, amit tegnap felraktam. Egyenlőre dekopírral vágtam, hááát, hiba volt. Holnap párom átmegy lapszabászba, és vág nekem körfűrésszel. Azt hittem, jobban be fog szakadni, de még a dekopírt is bírtaKép
Gyerekem az imént közölte, hogy nem akar hazajönni. Most mehetek érte karhatalommalKép!

Szép napot!

Csi
csii

Jamina

Rutinosan a régi címedre küldtem levelet Míra mélcímével...bocsKép
Szóval. mira@mailbox.hu hamég nem lenne meg...

Csí

Éppen kérdezni akartam,hogy nem szakad-e nagyon.Ezek szt érdemesebb levágatni előre,már ha éppen hajlandóak rá a lapszabászaton.Mert nálunk egy-két helyen igen lusta népség vanKép.

Lányok:Öntött már vki egész szalvétás gipszalapot?Mertláttam a hobbiboltban és gondoltam nem veszek sablont,csak a tepsiben kiöntöm.Csak kérdés,érdemes-e vagy vegyem meg készen...

Anyapoc,aki SZ helyett most is mást csinálKép

anyapoc

Forti,
akkor éppen 3 évvel és 3 nappal vagy bölcsebb, mint én Kép
Neked is sok boldogságot! Kép

Anyapoc,
köszi a címet.
Ha rám hallgatsz, akkor inkább nem veszel ilyen sablon. Szvsz annyira nehéz lenne az gipszből, hogy alá kéne betonozni Kép, én ilyen nagy képet tutira nem tennék gipszre, inkább fára vagy hungarocellre.

Lányok, csináltam egy albumot Dekupálók címmel itt a babaneten, de nemtom miért, nem vette be az á ás az ó betűt, így Dekuplk lett belőle Kép még módosítás után is.
Gondoltam, oda is feltehetnénk a kiállításra Kép szánt darabokat, ott modemmel is gyorsan megtekinthető és bárki pakolhatna oda képet. Aki szeretné, annak elküldöm mélben a jelszót hozzá.
Jamina
jamina

Jamina!
Boldog születésnapot! Kép

Forti!
Neked is boldog szülinapot! Kép

Csi!
Én júniusban múltam 32. Ne izgulj, nem Te vagy a legidősebb. Kép

Magdi
gallainémagdi

Anyapoc!
Húúú, nagyon izgulok.KépKép Alig várom.
Az egész SZt én sem gipszformába ragasztanám. Nekem már a fél is marha nehéznek tűnik. Hungarocel, az ok. A Csíé is milyen klassz lett, a manós. Most nekem is van 2 ilyen SZ (csináltunk egy minitalit Gyöngyöskével, és leraboltuk egymástKép), és én is gondolkodom, hogyan kellene megoldani.

Csí!
Így van ez. Nőnek a gyerekek, nincs már éjjel-nappal szükségük ránk, mint eddig. Én kb. 1 hónapja adtam "kölcsön" a 1,5 évesemet a nagyiéknak, mert fogászatra mentem. Nekem a könny kiesett a szememből amikor beszálltak a kocsiba. Az én manóm meg a 3 óra alatt megkérdezte vagy 4-szer, hogy ANYA?, aztán ennyi.Kép
Apropó: otthon van már a fiad? Hogy érezte magát?

Forti!
A 8 napba még beleférek, úgyhogy Kép
Anyapoc után szabadon:"jobb a konfetti,mert ezt nem tudják megszámolni...a gyertyákat igen"

Nimaat!
Köszi, én is így öntöm a gipszet. Mármint az arányra gondolok. Tegnaptól pedig ugye napi 3-at is tudok.Kép
A festés: én előbb szalvátázok, utána festem a keretet.

Magdi!
Te se izgulj, mert nem is Te!KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jófanna, most, hogy harmadszor olvasom, már látom, hogy Forti beírta a születési évét is, nem csak a napot...Hiába, ez a korral jár. Örömmel vettem tudomásul, hogy nálam jóval(1.5 hónappal) idősebb, mitöbb, egyenesen vénebbKépKépKép

Anyapoc!
Ezt levágják, a bútor hátlapját nem vágják, azt csak max. felezik.
Nagy gipsz-alap-- nem lesz az túl nehéz? Én is gondolkoztam már rajta, de a h.cell könnyebb, vagy a falap.
(Kettő-null oda. Látom, Jamika, és Kataó is ezt írtaKép)

Magdi!
De azt sejted, milyen jó érzés, hogy másfél hónappal győztem le csupánKép

Kata!
Megvan a gyerek! Azt mondta: "kellemes kis este volt" Lesz egy kis időm, majd jóóól agyoncsapomKép

Jami!
Akkor ejtsd: dekupi? Nekem ez ugrott beKép

Most, hogy jól "off"oltam a topikot, megyek karácsonyi tálat gyártaniKép

Köszönöm megértő türelmeteketKép
Csi
csii

Nimaat,

aha koszi mostmar sikrult megnezni a sablonokat.

Boldog szulinapot minenkinek! De asszem en vagyok a legoregebb, el sem arulom, aki kivancsi nezze meg Kép

gabomamo
gabomamo

Gabomamo!
Biztos vagy benne?????????????Kép

Csí!
Valahogy én is így éreztem. A kis büdös nem is igazán hiányolt.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Az hagyján, de azt mondta, megy máskor isKép!

Megint off(ez egy ilyen napKép):Megvettem az Unikatot. Még most is lenyűgöz. De nézzetek bele, mielőtt esetleg megvennétek, mert ugye ízlések, és...

Csi
Névtelen

Csi
Kép Kép Kép Kép

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, nagyon jól esett!!

Forti

Kép
Kép
forti

Gabómamo örülök h. nincs gond a dokumentummal!

Mindenkinek köszönöm a bordó-barna szinkeveréssel kapcsolatos élménybeszámolókat.

Nimaat
nimaat

Jaminka,Forti!

Boldog szülinapot! Addig örüljetek amig fiatalok vagytok!Én már 34 leszek! Gabomamo és Kata007 Ti ismeritek ezt az érzést?

Jucus
20170114224602

Sziasztok!Kép

Jóóó hosszú szünet után itt vagyok ismét.
Jamina, Forti, Isten éltessen Titeket, boldog szülinapot!Kép

Szakmai tanácsra lenne szükségem.Kép Tegnap kipróbáltam a repesztőlakkot, mert itt olyan gyönyörűséges dolgokat csináltatok vele. Hááát... A párom szerint a következő majd jobb lesz.Kép
Összeszedtem én az infokat itt, mielőtt hozzákezdtem, de mégsem sikerült valami fényesre.
Szóval a problémáim:
Tudom, hogy a lakkot is és a festéket is (a másodikat) egy irányba kell kenni és egy helyen szigorúan csak 1x festeni. De amikor belemártom az ecsetet a repesztőbe és húzok egyet vele a felületen, akkor először egy nagy kupac repesztő lesz rajta, aztán pedig szépen elvékonyodik. A nagy kupac meg később megfolyik. És ugyanígy voltam a festékkel is. Első érintésnél túl vastag, utána meg szinte elfogy. Szélesebb ecsettel kellene csinálnom? Most 10-essel festettem. Vagy éppen sok apró mozdulattal festeni?
A festék amúgy frankón megrepedt és a párommal együtt csak bámultuk, hogy ez milyen klassz találmány. Csak éppen nem egyenletesen repedt és a festéket sem tudtam szépen felvinni.

Köszi!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Jucus!
Én már nem is emlékszem rá...KépKépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Kata007
Megnéztem a Jamina által összeszedett alapokat.
Részben kapisgálom a dolgokat.persze azért nem minden világos.
Eseteleg tudnál vagy tudnátok ajánlani egy kezdőknek való feladatot? Mivel kezdjek mit a legegyszerűbb megcsinálni? Esetelg egy folyamat leirással Kép
Jöhet mélre is, persze csak ha nem időrabló kérés.
De nagyon szeretnék már valamit csinálni kipróbálni, aztán lehet hogy ...

Előre is köszi
Szilvi
szedem

Sziasztok!

Nagyon-nagyon OFF leszek, de nem tudom megállni, hogy ne mutassak meg nektek egy pár linket. Ha ráértek hallgassátok meg, érdemes.Kép Nem röhögni ám!Kép
Az alapzajokért bocs, de állandóan a mikrofont macerálta.Kép

Dodó beszél1, Dodó beszél2, Dodó beszél3, Dodó beszél4

Szilvi!
Nekem a legelső munkám 3 fűszertartó volt. 1-1 katicát ragasztottam rá. Nem volt még szinte semmim itthon csak SZ és dp. ragi. Viszont annyira kíváncsi voltam, hogyan is kell csinálni.Kép Szóval szerintem ez a fantáziádra van bízva, mert nem tudom milyen alapanyagod van otthon.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
mihelyst lesz kábelom, meghallgatom(tudod, cipésznek cipőjeKép)

Szilvi!

Szükséges eszközök:
-Ragasztólakk szalvétatechnikához
-1db mintás szalvéta
-1db fa vágódeszka (100Ft-osban a legkedvezőbb az ára)
-ecset
-egy lötty víz

Fogod a vágódeszkát(nem kell új), és lekened a ragasztólakkal. Ha készen vagy, akkor az ecsetet belerakod a vízbe, hogy ne kössön meg. Fogod a szalvétát, és a kiválasztott motívumot körbetépkeded, minél közelebb mész a körvonalhoz, annál szebb lesz az eredmény. Közben megszikkadt a falapod, így a helyére tudod helyezni a motívumot, de a két alsó réteget ne felejtsd el eltávolítani róla!!! Fentről átkened a ragasztólakkal, a motívum közepétől kifele haladva, szépen, libasorban a vonásokkal. Ne csak a szalvétát, hanem ismét az egész felületet vond be, mert akkor egyenletesen fog megtörni rajta a fény. Hagyod megszáradni, és már kész is a műKép

Ez esetben jó, ha az ősz színeivel harmnizáló szalvétát használsz, mert az jól megy a fához. Ugyanis a fa mintája, és színe átüt a szalvétán.

Ugyanezt megteheted terrakotta cseréppel is, ott viszont a cserép sötét alapszíne miatt jobb, ha sötétebb szalvétát választasz. Ha a ragasztás már megy, akkor jöhet a többi isKép
Ez egy faszeletre ragasztott szalvéta (igaz, ez pácolt fadarab), ez meg egy kicsi cserép borostyánnal. Semmi faxniKép

Dodus!
Mikor bemártod az ecsetet, akkor az üveg száján húzz le belőle egy keveset. A minap a HobbyMűvészben azt láttam, amit Te is írsz, hogy kicsi, apró vonásokkal kell felvinni a repesztőt, és a festéket isKép

CSi
csii

Sziasztok!

Gipszalap:én láttam készet a hobbiboltban,szt vékonyabb volt,mint a negyedes alapok és kétfémhorog volt benne,elég tartósnak tűnt.
Nekem is vannak furnérjaim,de azokat keretezni kéne,ahhoz meg lutsa vagyokKép.Zért majd megpróbálok kiönteni egyet,aztán majd meglátjuk.

Forti

Hát sok boldog szülinapot Neked is!!!!!

Kata007

Most indulok a postára,hamindenki úgy akarja,úgyhogy holnapután várd a csomagot!

Jamina

Jó ötlet az album...és akkor mindenki legyen olyan szerénytelen,hogy felrakja a képeit?KépKép
És akkor belinkelitek az ötlettárba?Én szívesen átadom a munkáimat,bár azzal csak elriasztunk mindenkitKépKépKép!

Csí

Bmekkora darabokra vágják?Akkor ennek én is utánanézek...Gipszről majd tudósítok.

Dodus

Neked is megy ám a sok SZ!

Anyapoc

anyapoc

Szilvi!
Naná, hogy nem jönnek elő a képekKép
Képzeld oda őketKép
Csi
Névtelen

Sziasztok!

Dodus!
Nekem sem sikerült elsőre a repesztés, de Jamina jól kiokosított. A lakkot nem csak egyszer lehet festeni, többször is átkenheted, de mindig egy irányba. /Legalábbis én így csinálom/ A lakk után következő festéket viszont csak egyszer fesd rá, mert utána eltüntetheted a már kialakult repesztést. Az eset szerintem nem olyan fontos, én vékonyabbal, vastagabbal is csináltam már. Egyszerre inkább kevesebb festéket vigyél fel, akkor talán egyenletesebb lesz.

Szilvi!
Az első munkám egy gipszkép volt. Ha van formád, és gipszed, akkor próbáld meg. Talán az az egyszerűbb, ha negyed szalvétát ragasztasz rá, és utána a keretet hozzá illő szinnel lefested. De ha nincs gipszed, bármire szalvétázhatsz, ahogy Kata is írta, üvegre, fadarabra, ami éppen megtalálható nálad.

Kata!
Meg akartam hallgatni Dodót, de sajna a béna internet nem engedteKép

Ildikó
ildikó

Nimaat, Magdi, Gyöngyöske szalvéták ma feladva ugyanis a lányok pöttyösek lettek, tuti himlő. Holnap irány a doki. Ja, és megjött a kakas, szuper, nagyon tetszik, köszike!

Kata007, Neked csak katicás jó?
Kata
kovkata

Csomagok elmentekKép

anyapoc

Kata, Cisó, szalvétákat ma postára adtam!

Én is kérdeznék valamit: miért kell megvárni, mig az anyagra kent SZ-ragasztó megszikkad? Én sosem tettem.
És még egy: a gipszkeretbe tett SZ-ák sarkainál mindig bajban vagyok. Nem tudom szépen belülről kisimitani a sarkok felé. Lehet, tényleg jobb ha az ember először teszi bele a SZ-t, aztán festem a keretet? akkor nyugodtan maszálhatom a festetlen keretet.
Jó, hogy irtátok, h. vizbe tegyük ecsetet mig nem használjuk. Pár ecsetet már tönkretettem mert beleragadt a Sz-ragasztó.
Nimaat
nimaat

Magdi, köszönöm a szalvétákat!

(Kov)Kata, a rákos még nem ért ide. Nagyon várom!
Nimaat
nimaat

Kata
Meghallgattuk a párommal Dodót és nagyon tündéri! Hogy beszél már! Levi még mindíg a vau-vau-nál tart. De tudom a fiúk lustábbak.
Neked viszont nagyon kellemes hangod van!! Olyan megnyugtató! Kép

Nem kapott még senki csomagot? Lehet hogy holnap már odaér!

Forti

Kép
Kép
forti

Szia Nimaat!

Kis szivacskockával viszem fel a ragasztót a szalvétára, ennek sarka is van, és remekül lehet vele" tunkolni", a sarkokban is. A keretet én mindig előre lefestem, száradás után ha kell, lehet javítani.
Zsomimama
zsomimama

Repesztéshez.
A lakkot szivacsra nyomom, ezt végighúzom a kereten, cserépen, stb.
Kb. 10 perc múlva, a festéékel ugyan ezt teszem, lehetőleg egyszer, egy irányban. Azért jó a szivacsdarabka, mert olyan szélesen lehet vele festeni, amekkorára vágod. Bármilyen szivacs jó!
Zs
zsomimama

Nimaat!
Nem kell megvárni, de némileg könnyebb szalvétázni úgy, hogy szabadon rakosgathaod a szalvétát. Szerintem. Bár ki tudjaKép Én van, hogy alulra nem is teszek, vagy tökéletesen kiszárítom az alsó réteget, és vasalok. Vagy ragasztó nélkül vasalokKép
A keretfestés-ragasztás is szokás kédése, Mondjuk, én a keretet is átvonom ragasztóval, így nem lenne gond, ha kimenne a ragacsos ecset. És ha nincsen festve a keret előre, akkor sztem jobban el lehet találni a szalvétához illő színt.
Egyébként én az ecseteimet MINDIG!!! vízben tárolom szalvétázás közben. Aztán lusta vagyok elpakolni, így az edényt is ki kell dobni, mert hozzáragad az ecset, miután elpárolgott belőle a vízKép

Csi
Névtelen

Jucusmamus,

de kis gonosz vagy Kép

gabomamo
gabomamo

Áfonya!
KöszKép
Csi
Névtelen

Gabomamo!
Demostmértis?

Jucus
20170114224602

Kata,
nagyon szépen beszél Dodó. Ügyes kislány! Nagyon helyes lehetett.KépKépKép
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Repesztés ügyben köszönöm a tanácsokat. Hamarosan újra próbálkozom.Kép Nem lehet, hogy a festék sem volt jó? Akrillal színezett és vizezett diszperzitet akartam repeszteni. De úgy tudom minden festék reped, amelyik vízbázisú. Vagy nem?Kép De lehet, hogy még így is sűrű volt.

Anyapoc, várom a szalvikat!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zsuzsa és Ildikó,
csomag összekészítve, szvsz holnap útnak indulnak! (Zsuzsa, sajnos oroszlános nincs Kép)

Dodus,
annak repednie kell Kép Ha hígabb, jobban reped. Meg talán egy szélesebb ecset sem ártana, a 10-es egy kicsit vékonynak tűnik nekem keretfestésre, én 1 vagy 2 colossal szoktam, de persze nem ettől függ a siker Kép én pl. szivaccsal tudok szörnyen bénázni Kép

Kata,
én sem tudom meghallgatni a leányzót Kép

Szülinapok: na most nehogy az derüljön ki, hogy én vagyok itt a legfiatalabb! Most azonnal mindenkinek tessék bevallani a korát, nem szeretnék én lenni a zöldfülű!!!!!!

Juditjainknak boldog névnapot!

Jamina

Ui: Áfi, gondolkoztam, de nemtok igazán olyan menüsort, ami kitart egy hétig és nem kell hozzá hagymát dinsztelni! Kép Kitartás!
jamina

Sziasztok, köszönök minden jótanácsot.
Vettem tévedésből zöld szinű repesztőlakkot. Ezzel mit lehet kezdeni? Én eddig az átlátszó és két szines festék közé kerülő rep.lakkot ismertem. A szines mit tud, dolgozott már vele valaki?
Nimaat
nimaat

Jamina nyugi én is 74-es vagyok.
Kata
kovkata

Sziasztok!

Forti!
Szalvétát megkaptam, köszönöm, a micimacisat pedig feladtam.Kép
Megnyugtató??? Na ezt sem mondták még a hangomra.Kép Akkor ezért álmosodnak el a csajok ha mesét olvasok?Kép Aranyos vagy, köszi!Kép

Anyapoc!
Tőled is megkaptam, köszönöm!
Ahhoz pedig, hogy tegnap 16.37-kor még nálad volt a SZ, ma 12-kor pedig nálam, hát No comment...KépKép
Azért az 1/4 nagyméretű katicáért örök hálám üldözni fog (csak vigyázz utól ne érjenKép). Annyira vadásztam ilyenre vagy hasonlóra. Itt a képtárban láttam is képet valakitől ilyennel. Szóval nagyon-nagyon köszi!Kép
Ja, majd mail megy mindenképp.

Ildikó!
Miért nem engedte? Azóta sem?

Kata!
Nem, bármilyen jó, csak most a katicásat hajtom. Főleg olyat amin jó nagy katica van, mert aprók már vannak. Miért kérded?

Ágci!
Köszike!KépKép

Jucus!
Szerintem az a gonosz jelző nekem lett szánva.Kép Ugyanis Gabo azt állította, hogy itt ő a legöregebb, én pedig visszakérdeztem, hogy biztos?Kép

Jamina!
Nem értem miért nem tudod.Kép Sima wav.

Kérdés: ne várjátok el, hogy visszakeressek, de ha jól emlékszem valaki itt odavan a bocis SZ-ért, de nincs energiám visszakeresni, hogy ki. Szóval láttam ma. Olyan rajzolt, tehát nem fényképes, inkább felnőtt tehénnek néz ki, de szerintem aranyos. Akinek nem inge,...., de akinek kell szóóóójjon gyorsan mert csak 1-et láttam.Kép

A Judíítunknak, Juditjainknak pedig BOLDOG NÉVNAPOT!

Na, eldugulok mára.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata007 hát a cicáért cserébe.
kovkata

Kata!
Ugyanmár, ne izélj velem!KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Forti!
Tegnap megjött a szalvéta, nagyon szépen köszönöm.

Kata!
Dodo nagyon aranyos. Kép

Juditoknak boldog névnapot. Kép

Magdi
gallainémagdi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?