Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Csipcsab :D

Ma is még egyben? Hamar kibújik Flóra. :wink:

Vicuska :D

Most én is így érzem, reméljük jól érezzük a sikert. 8) Türelem van, már szokatjuk a pórázhoz. :lol: Igaz a "szobatisztaság" tanítása nem nagyon megy. :roll:
Holnapra drukkolok, írj, hogy mi volt. Már szeded a fogigátlót?

Gröni :D

Tinának hívják a kutyát,lehet nem írtam még a nevét . Miért volt ciki? SZerintem nem az. Pihenjetek sokat!

Mami :D

Igen, fagyibabák lesznek. Te meddig pihentél a beülti után??? Ettél sok fehérjét????
Én is a keresztgyerekeimnek Auchanba és a tescoba vettem a rucikat. Vannak jó minőségűek jó árban. :wink:

Me3gyek dolgozom tovább. Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok Drágáim!

Vicuska ! Holnao nagyon, nagyon szorítok neked! Gondolatban veled leszek! Hajrá, nemsoká már kismami leszel! :D

Zsu! A jövő héten pedig veled fogok izgulni! Minden OK lesz! :D Te is kismami leszel ekkor!

Fenci! Neked is szintén drukkolok, hogy az insem teherbevágjon! :oops: :wink: :D Most sikerülni fog! :D

Gröni! Mami! Susy! Boboka! Csini kismamik, nagyon klasszak vagytok! Ügyesen növesztgetitek a kis boxolókat. :D

Gizi! Ditke! Zsófi! Edinka! Nektek is sok boldogságot és babásodást kívánok! :D

Nati! Jó egészséget Szabinak és a másik két lurkónak. Jó nyarat! :D

Csipcsab! Neked innen szorítok, hogy könnyű szülésed legyen! Olvastam, hogy már elindult Flóra! :D Lehet, hogy azóta már a karodban tartod! :D Sok boldogságot! Puszi a talpicskájára! 8)

Köszi a megértéseteket, a megnyugtatásokat. Én is bízom a dolgok rendeződésében. Most külön fogunk nyaralni. Talán kitisztul mindkettőnk agya, és kipihenten változtatni tudunk a helyzeten.
Most ennyi. Nem siránkozok.

Még jövök a 7-vége elött. Jövő héten nyaralás! :D

Puszi! Puszi! Puszi!
kolibri28

Halihó! :lol:

Marietta!
bocsika a névcseréért :oops: csak nem megszültél már? :roll: :P drukk :wink:

Mamika!
horvát vér csörgedezik az ereidben??? :roll: :P és ismered az apukád? :shock: ez nagyon romantikusan hangzik :wink:

Zsu!
még nem szedek semmit :shock: :shock:
majd holnap fogják csak kitalálni hogy mit és hogyan :roll:

Kolibri!
jó nyaralást neked!hova mentek? :lol:
Vendég

Szia Vicuska!

Mi Siófokra megyünk. :D
A párom és az ő fia meg Balatonfüreden.
Maj mútogatunk egymásnak a szemközti paton állva. Lehet, hogy csak csúnyákat mútogatok majd. :oops:
kolibri28

sziasztok,
Most olvastam a 2006 agusztusi projektben hogy
15 ora elott par percel elfolyt Csipcsap vize :D Szulnek!! NAGY DRUKK NEKIK!!! HAJRA!!!

Hajra Lanyok!!

Susy szep a pocid :D

MAMIVAGYOK :D Szep ikres pocak :D Kivancsi leszek mekkora lesz a vegere

Vicuska nagyon drukkolok agusztusra :D

Megyek aludni Urfi kicsinal....

Kép

Kép
cirkuszka

Hajrá Csipcsab és Flóra baba!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
susy75

jó reggelt!

Marietta sms reggel 5-42-kor:
"Megérkeztem este 22.25-kor. Nevem Flóra, 3 kg 80 dkg és 53 cm vagyok. Egészséges és csodaszép. Anya és Apa nagyon boldogok! Mostmár idekint dorbézolok tovább!"
Anya üzeni: 'és egyszercsak ott volt Flóra és én nem voltam terhes. ANYA lettem. Eddig nem hittem a csodákban.' --------------------------------------------------------------------------------

Kép
vickybabe

Szia Vicky! :D

Köszönjük, hogy ezt a jó hírt megosztottad velünk. :D :D :D

Marietta! GRATULÁLOK NEKTEK FLÓRÁHOZ!!!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget, sok tejcsit kívánok nektek!

Vicky! Szégyellem, de tegnap téged lefelejtettelek a kismamiknak küldött jókívánságaimnél. Sorry! :oops:

Most pótolom: Nagyon csini kismami vagy Te is. :D Nagyon szépen növekszik a kis szégyenlős apróságotok! :D
Szép neveket választottatok.
Nálam is hasonlóak voltak : Lili illetve, Lilianne, vagy Gábor ill. Nándor.
Kép Isten hozott Flóra baba!
kolibri28

Isten hozott Flóra baba ezen a világon! Sok boldogságot és egészséget kívánok a kis családnak!!!!

Kép

KépKép
zsófikukac

Viki!

Csodaszép Csipcsab üzenete. Könnyekig hatódtam! :D

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Csipcsab :D

Gratulálunk nektek, sok boldogságot és sok-sok tejcsit! Flóra isten hozott, nőjj nagyra, s légy nagyon boldog ezen a világon. :D

Drukkolok mára, már csak 15 perc. 8)

Vicky :D

Köszi a hírt. :D

kobzoszsu

Marietta :D

Nagyon ügyesek voltatok! Flóra baba nem semmi méretekkel vág neki a kinti életnek. Kívánok nektek sok egészséget és boldogságot!

Kép

Kép

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Sziasztok csajszik! :D

Csipcsab :D Gratulálok Flóra lánykádhoz, jó egészséget, neveljétek boldogságban! :wink: :D

Gröni :D Jót nevettem én is azon amit írtál.. :lol: De vettem a lapot, feladásról szó sincs. Most itt a cél előtt kérem szépen? 8) :D :lol: Örülök, hogy veletek is minden rendben, csak nyomd tovább az ágyat kitartóan. Kisfiad megtanult már főzni? :oops: :wink:

Vicus :D Drukk a mai dokihoz, várunk a hírekkel! :wink:

Zsu :D Neked drukk a holnapi dokihoz! :wink: Mindjárt kismami leszel! :wink:

Kolibri :D Jó nyaralást Nektek a Balcsinál, remélem azért összehoz benneteket a pároddal az utatok, van komp! 8) :wink:

Boboka :D Hogy repül az idő, hihetetlen, mindjárt kint van a kistesó! :wink: Jól olvasom, hogy meglepi lesz, nem tudni kukis vagy puncis? :D :roll:

Nálam minden ok, iszom a sok vizet és várom a holnap reggeli uh-t. Utána jövök jelenteni.

Csóközön mindenkinek! :wink:
fenci

Vicuska, drukk mára! Gyere a hírekkel, amint tudsz!

Zsu, nagy drukk Neked is a jövő hétre! Az jó jel, hogy jó előérzeted van :wink: Tuti sikerülni fog! A szabit meg tudtad oldani, vagy nem maradsz otthon a beülti után?

Zsófi, én is meghatódtam! Annyira örülök nekik :lol: :lol: :lol: Különösen, mert tudom, mennyi küzdelmen ment keresztül a babáért, akit végre a karjaiban tarthat :lol:

Gröni, örülök, hogy jól vagytok! És gratula a majdnem biztos kukishoz :lol: Élvezd csak a kiszolgált úrinők életét még jópár hónapig :wink: :lol: Már nem dolgozom, csak hébe-hóba :lol: :lol: :lol:

Kolibri, jó nyaralást! Bízom benne, hogy aztán jól alakulnak a dolgaitok aztán lesz még Ádámnak kistesója nem is soká :wink:

Bobóka, hihetetlen, hogy mindjárt itt a tesóbaba! Ő is fiú lesz, ha jól emlékszem?

Fenci, drukk az UH-hoz, tuti szép tüszőid lesznek! :lol:

Mi tegnap voltunk az új dokinál, elsőre szimpatikus volt. Már kb. 10 cm a Picúrkánk (8 cm az ülőmagassága, plusz a lábacskái :lol: ). Pár hete érzem már Őt, napi 1-2-szer olyan bugyogás-féle a pocakomban :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Fenci :D

És te mikor mész Uh-ra?

Szabin leszek, csak még azt nem tudom mikor kezdem jövő héten. Szerdán, csütörtökön vagy pénteken?
Egy kérdés: T.vasváriban jártál általánosba?

kobzoszsu

Bocsi, de hamarabb küldtem el, mint szerettem volna. :twisted:

Az jó, ha szimpi a doki. Biztos jó lehet, hogy már érzed őt. Én is szeretném már a sajátomat érezni. :oops:
Képet nem kaptatok?

kobzoszsu

Zsu, igen :wink: Már néztem én is régebben, hogy vannak közös ismijeink :wink:
Nemsokára Te is fogod érezni!!! Már csak 1 hét, és beköltöznek a Manók a pocidba! Tényleg, most 2-t vagy 3-mat kapsz vissza?
Kaptunk 1 db fotót, de nem sok minden látszik rajta...

Kép
vickybabe

Lehet, hogy már találkoztunk is? Még szoktatok Vasváriba menni?
Még nem tudjuk, mi 2-t szeretnénk vissza, de ha többen térnek magukhoz(3-an) akkor mind a hármat visszakérnénk.Ettől többet nem vállalnék. 8)

kobzoszsu

Sziasztok Csajok!

Csipcsab!
Szívböl gratulálok a kiscsajszihoz, sok tejcsit és egészséget kívánok! :P Èlvezd ezt az új szerepet, az ANYASÁGOT!
Engem is meghatottak soraid! :lol: :D

Mami!
Èdi pocid van! Nem baj az ha nagy, kettönek kell a hely! :lol: :lol: Te már érzed öket?

Zsu!
Azta már megint injekció és napokn belül beülti. Hogy rohan az idö! :P
Csak ügyesen, készíts elö nekik a jó kis terepet! :wink:

Gröni!
Dehogy ugráltattál! SZívesen megkérdeztem, sajna nem tudtam segíteni! :( Örülök, hogy jól vagytok, meglásd minden rendben lesz!!!!
Köszi a pocidicséretet, azért már az enyém se az a feszes! :oops:

Vicuska!
Csak ügyesen a dokinál, mondd meg nekik, hogy te augusztusban kismami szeretnél lenni!!!! :lol:

Fenci!
Drukk a holnapi uh-hoz!++++++++ Mikor lesz az inszem?

Vicky!
Te már érzed a babót???? :roll: :roll: Nem semmi!!! Èn még nem! Pontosabban annyit,hogy néha nekifeszül belülröl a pocimnak és olyankor tudom,hogy hol van a drága!
De bugyogást,vagy mozgást még nem éreztem. :(
susy75

Sziasztok! :lol:

Marietta!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kis Flóra babával :P :P :P
és sok-sok tejcit :lol:

Vicky!
kérünk fotót a babucidról 8)

Fenci!
drukk az uhuhot holnapra :D

Zsu!
hajrá fagyibabák! :lol:

megjártam Tapolcát :P :P
a másik doki volt ma(Csongrády), de ő is tök szimpi volt, és sokkal finomabban uhuzott, mint a másik :oops: :lol:
jobboldalt van egy 17 mm-s dom.tüszőm, a méhnyh 9,5 mm!!! :lol: :shock:
sose volt még spontán ilyen szép eredményem a 11.cn-en :roll:
(Ginseng Royal Jellyt eszem 1 hónapja minden nap :wink: )
meg is kérdezte, hogy a férjem eredménye miatt kell a lombik? :lol: :lol: :lol:
felirta a szurikat, Decapeptyl és jövő pénteken kell kezdenem és majd a kövi ciklus 3.napján kell mennem vissza :lol:
én most már kezdek izgulni és parázni 8) 8) :oops: :shock:
Vendég

Zsu, könnyen lehet :lol: régen sokat jártunk "hozzátok" dizsibe meg strandolni 8) Szoktunk menni, de csak ritkán egy-egy villámlátogatásra :oops:

Susy, én sem úgy érzem, hogy rugdos vagy ilyesmi, hanem olyan bugyborékolás-félét érzek, amit eddig soha, úgyhogy csak Ő lehet :lol:

Vicuska, gratula a jó eredményhez! A végén nem is kell sok stimu :lol: :lol: De jó, mindjárt indulnak a babahozó szurik :lol: :lol: Képet majd rakok, de ezen a mostanin tényleg nem sok minden látszik :oops: 2 hét múlva tervezünk 4D-t, akkor majd kapunk gyönyörűséges fotókat, és meglessük, mi figyel a lába között :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Vicky :D Örülök, hogy szimpi volt a doki és már 10 centis a babó, nem semmi! :D És most megnyugodtál a múltkori riadalom után? :roll: :wink:

Zsu :D Holnap reggel megyek uh-ra. Aztán kiderül mikor lesz inszem, szerintem hétfőn vagy kedden.

Susy :D Ne tessék elkeseredni hogy még nem érezted a picúrt, én úgy tudom a 18.-19. körül lehet csak érezni. Jól tudom? :roll:

Vicus :D Ez szuper eredmény, nem semmi. Nekem átpasszolhatod. 8) :oops: :lol: :lol: Akkor hosszú protokollod lesz, ugyi? Te már rutinos róka vagy a szurikban.... :oops: :D
fenci

Ja, Grönikének elfelejtettem gratulálni a kukishoz! :D :wink:
fenci

Marietta!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Legyetek boldogok és vigyázzatok nagyon Flóra babára, bár tudom, hogy így lesz! :wink: A méretei pedig lenyűgőzőek! :wink:

Vicuska!

Végre! :D Úgy örülök, hogy végre sinen van a dolog!

Vicky!

Aztaaa, komolyan érzed? Tök jó nem? Nálunk ez a nap fénypontja! Főleg, hogy már kintről is látszik néha, ha kitólja valamilyét! Szép méretekkel rendelkezik a drága! :wink:

Susy!

Akkor jól takar a rucid! :P Képzeld, a doki rendelője mellett van egy patika, bementem megkérdezni a gyógyszert és meghozzák nekem sacc 10 napon belül! :D Most épp verem a fejem a falba, hogy eddig ott nem kérdeztem meg! :?

Fenci!

Ez jó! :D Még nem tanult meg! Kitől? :oops: Viszont ő viseli legjobban a babavárást! Komolyan, ennél tündéribb gyereket kívánni sem kívánhatnék! Soha ilyen jó viszonyban nem voltunk, pedig eddig is nagyon jól megvoltunk! Holnapra nagy drukk az uhuhoz! Sok szép tüszőket, utána pedig ikreket! :wink:

Bobóka!

Minnyá megérkezik Márk baba! :D Felkészültél? :P Nagyon ügyesen eljutottatok idáig! Mikor Krisit vártad mi volt a gond, miért jött elöbb? Mostmár biztos nem lesz semmi gond sem, de gondolom nem vagy teljesen nyugodt!

Zsu!

Márcsak egy hét! :wink: Gondolom épp elég kivárni, de csak eltelik!

Mami!

Én értettem ám elsőre is, hogy nem félreizélt anyukád! :lol: Nem semmi anyukád van, biztos volt veled gondja bőven! :P Nekünk annyira mindegy, hogy mit hord a lába között, de ha kislányt akarnánk, akkor csak azért, mert olyanunk még nincs és valszeg nem is lesz! :roll: Így ha tényleg kukis, az azért jó, mert 10 évre levan tudva az összes játékvásárlásunk! :oops: 8) Rucit azért kap pár újat, de kész sporolás így! :oops: 8)

Kolibri!

Jó nyaralást, utána pedig édes kibékülést! :wink:

Voltam dokinál! Varratom szépen tart, valszeg nem lesz vele gondom! Viszont 3 hete van egy csúnya folyásom, amit az istennek nem tudunk kikezelni! Most megint dugdosok és kenek, remélem elmúlik, mert megint retteghetünk a burokrepedéstől! Egyelőre ez a legnagyobb gondunk.....és pont ez az amivel nem lehet mit csinálni, ha reped, vége mindennek! :cry: Végre kaptam eltávot, mármint az ágytól! Így is sokat kell feküdnöm, de nem 22 órát, rám van bízva, mert jókislány voltam eddig, megvan bízva bennem! 8)

Kép

Kép
gröni

Vicky!
Akkor is irígy vagyok! 8) :lol:

Fenci!
Igen jól tudod! Szóval nem vagyok lemaradva semmiröl! Csak már olyan jó lenne érezni. :P

Gröni!
Örülök,hogy van gyogyid, gondolom megkönnyebültél azért. :D
susy75

Marietta!

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek! Vigyázzatok nagyon Flóra babára!!!!

Kép
katiee

Jó reggelt!

Gröni! Ügyik vagytok! :D Csak így tovább. Folyi pedik tünjön a francba.

Fenci! Drukk a mai UH-hoz! :D

Vicky!
Klassz, hogy szimpi az új doki! :D

Vicuska! Szép eredmények! A következő alkalommal meg még jobbak lesznek a babásodáshoz! :D :wink:
Drukk a szurikhoz! :D Ja! Nagyon tecc az új vonalzód is! :D

Képzeljétek! Ma a munkába induláskor találtam egy kis szarkababyt. :( A kapunkban az utcai részén a sarokban kuporgott. :? Szerencséjére, mert a cicánk bellül van.
Már napok óta hallottam, hogy az udvaron nagyon veszekszik a szarkapár a cicámmal. Gondoltam, hogy van fészek, és azt védelmezik.De azt nem tom, hogyan került a kapun kívülre a kicsike. :shock:
Na mindegy. :(
Ott nem hagyhattam az utcán, be nem vihettem az udvarba. Haza nem vihetem, mert most megyünk nyaralni. :(
Fogtam egy dobozt és bele tettem, majd magammal hoztam a munkába. :D Innen, meg elviszem az Állatkertbe. Telón beszéltem már velük. Felnevelik. :D A másik lehetőség, hogy a kollégám viszi el, mert vidéken lakik, erdő mellet, nagy kertesházban és sok-sok kisállat lakik a kertjében. Már csak a kis szarka hiányzik. :D
Egyébként próbáltam megetetni megitatni pipettával, de félek tőle mert ki akar jönni a dobozból. Ami érthető. Én sem űlnék ott szívesen.
kolibri28

Marietta!

Hatalmas gartula nektek!!!!!!!!

Neked is GRÖNIII hisz ha jól tudom ma töltötted a 20. hetet!!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Még egy uccsó bejelentkezés.
A szarka tiszta atka volt. Úgy hemzsegtek rajta, hogy az iszonyat. Áradtak ki még a dobozából is. Végül az Állatkertbe vették át. Viszik karanténba és meggyógyítják. Meg fel is nevelik.

Mindenkinek minden jót 1 hét múlva jelentkezem.

Sok puszi és ezer drukk mindenkinek!
kolibri
kolibri28

P. S.: Ja! és remélem nem jön meg a piri a nyaralás alatt. Mert akkor kétszeresen is felrobbanok! :evil:
kolibri28

Sziasztok csajszik! :D

Kolibri :D Nagyon jó nyaralást Nektek és remélem elkerül nagy ívbe! :wink: Kívánom, hogy összetalálkozzatok apjukkal és szent legyen ismét a béke! :wink:

Gröni :D Szuper, hogy minden rendben és hamarosan gyogyid is lesz. :wink: Azééé ne szeress ki az ágyból, most még 20 hétig ő legyen a legszorosabb szeretőd!! 8) :oops: :lol: :lol: :lol: Pihenj sokat, folyás meg menjen a francba.... :evil:

Csajok, köszönöm a drukkot az uh-hoz, hát nem voltam túl boldog.... Méhnyálkahártyám ölég vékony, csak 6mm. Mit csináljak, még van 3 napom inszemig, HELP! :roll: :oops: :shock: Hétfőn lesz inszem. Van jó pár petikém, a legnagyobb bal oldalon 19 mm, remélem kihúzza még hétfőig, míg apával szoros kapcsolatba kerülhetnek! :lol:
Hétfőn szabin leszek és lehet átjön Sleepin Bendegúzzal! 8) :D Majd fekve játszok vele! :wink:

Zsu :D Majd mesélj Neked mi volt az uh-n! :wink:

Pusszantás mindenkinek! :wink:
fenci

sziasztok!

Fenci, méhpempő, Aspirin protect, joghurt és folyadék!!!!!!!!!!!!!! Hajrá hétfői uccsó inszem! :wink:

Kolibri, jó nyaralást! Örülök, hogy megoldottad a kis madárka sorsát :lol:

Gröni, gratula a 20. héthez!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
vickybabe

Sziasztok! :lol:

Kolibri!
már nem olvasol, de klassz Balcsizást, és ne felejtsd a kompot! :oops: :P
szarka ügyben ügyi voltál :D

Grönike!
én is nagyon gratulálok a 20.héthez!!!! 8)
a kisfiadhoz is hogy ilyen rendes 8)
a folyás monnyon le! :evil:
azért én nunist szavazok neked, nem baj? :roll: :wink: :oops:

Susy!
hogy vagytok?te dolgozol? :roll: :oops:

Fenci!
vegyél sos Ginseng royal jellyt :? :P minden rossmannban van vagy dm? :roll: :roll:
nekem is attól nőtt meg :lol: igyál sokat, egyél joghurtot, tejfölt, túrót, husit, szóval fehérjét :wink:
és minden okés lesz!

Vicky!
kérünk szépen fotót a babucidról :D

Zsu!
ne dógozz annyit! 8) te is ma voltál dokinál? :roll:

Katie!
látom már 11 hetes múltál :P nem akarsz kicsit gyakrabban jönni? :roll:

Mofly?
Ditke?
Nati?
Babcsi?
hun vagytok? :?:

Na, tegnap este is adtunk a kultúrának :oops:
színház helyett inkább sörözni mentünk haverokkal :oops: de jól esett :wink: :wink: :wink:
Vendég

Csajszik, nagyon köszönöm szépen a nyálkahártyanövesztő tippeket, most szaladok és bevásárolok. Ma már annyi folyadékot ittam, hogy nyugodtan magam után köthetem a slozit... :lol:

pusszantás
fenci

Gyúrok a laptetőre, úgyhogy még kéne ide írnom valamit.. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
fenci

Na ne máááá..... :oops: :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: Most máááá mennem kell. Cupp és jó hétvégét mindenkinek! :wink:
fenci

Na, szóval ez az inszem sikerülni fog. huu.... megnyugodtam. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most már tényleg lépek.
fenci

Fencike! :lol:

:D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat. Az Lh magas értékével kapcsolatban igazad van. Ez a pcos egyik tünete, de fura módon nálam ez teljesen normális tartományban van, sőt nekem az fsh magasabb, nem az lh. :? :shock: A 3. napi hormonjaim teljesen jók, nem rég vetettem le egy frisset.

Örülök, hogy jól érzed magad, magatokat. Olyan sokat gondolok rátok. Szoktalak emlegetni a páromnak. Nagyon szorítok értetek!

Lányok, valaki használt már Utrogestant a ciklus második felében? Tüneteket okozott valakinek? A hőgörbén okozott változást?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szupi hírek! Egy hét és szuri, az pedig hamar eljön. Ne parázz, minden rendben lesz!Izgulni persze szabad. :wink:
Ma nem dolgoztam, mert dokinál voltam. Mindjárt mesélek.

Majd egyszer még biztos találkozunk. :D
A 4d uh nagyon jó. :D

Voltál már Uh-n?Mit mondtak? Most olvasom. Igyál sok folyadékot, az növeli a mhnyálkát. A tüsző mérete jó, biztos kihúzza hétfőig.
Látom sikerült a laptető!!! :lol: :lol: :lol:

Most valahogy nagyon gyorsan telik az idő.Tanulság, hogy mindenhol meg kell kérdezni a gyógyszert. A folyást nagyon sajnálom, remélem minél hamarabb sikerül kikezelnetek. Drukkolok nagyon , s csak szépen nyugisan mászkálni és még pihenj sokat. :wink:

Kolibri :D

Jó nyaralást nektek! Ügyes voltál, hogy így elrendezted a madárka sorsát.

Na akkor most rólam:
9.cn-en nincs egy darab tüszőm se, igaz ahogy a doki mondta most nem is ez volt a cél. 8) A méhnyálkahártyám 12mm, sikerült nagyon szépre növesztenem. :D Hétfőn mennem kell újra uh-ra, akkor megpróbálok beszélni majd a biológussal is. Vszeg szerdán lesz a beülti, de lehet, hogy húzzuk még egy kicsit. Most ennyi, majd csak hétfőn tudok jönni, mert hétvégén versenyre megyünk, ma pedig nálunk alszanak a szüleim.Pusz mindenkinek, Jó hétvégét!

kobzoszsu

Drága Csipcsab!

GRatulákok Flórához,vigyázzatok egymásra nagyon!Csodás érzés lehetett először a karotokban tartani őt!Sok sikert,egészséget és tejcsit nektek!!

MIndenkit puszilok!HOlnap én is utazom,megyünk pihizni Egerbe(imádom azt a várost)!

Szurkolok nektek,kismamik vigyázzanak magukra+Babócákra!
littike

Már nem Meglepi, fiú, és Márk lesz. Csak annyira szerettünk volna egy kislányt, hogy ilyen csajos vonalzót csináltam. De most már nem cserélem le. De még mielőtt kitör a topikháború: természetesen nagyon-nagyon örülünk annak is, hogy lesz még egy kisfiunk.

Lehet, hogy emlékszel, mi már kitárgyaltuk itt ezt a folyás témát. Akkor jól meg is ijedtem. Nekem is szinte mindig van, de a doki szerint lesz is, ez a terhességgel jár, meg a hormonváltozással. Engem is egyszer jól kipucolt, azóta meg néha 1-1 kúp is megteszi. Azt megnézték neked, hogy mitől van? Nekem gomba.
Nekem Krisi inszemes baba, a 7. héten bevéreztem vele, utána pihizni kellett. A 28. héten felment a vérnyomim, dagadt a lábam, de fehérje nem volt a vizeletben. A doki írt fel gyógyit a vérnyomira, azzal rendeződtek a tüneteim. A 30. heti uh-n derült ki, hogy azonnal meg kell szülnöm Krisit, mert max 3 napja lett volna még odabent. A lepény teljesen elöregedett, már nem működött, a baba pici volt, a magzatvíz meg nagyon kevés. Röviden ennyi. Most azért kell kéthetente kontrollra járnom, hogy ez ne forduljon elő még1x.

Nekem is mindig a mnyh volt vékony. Itt azt mondták a lányok, hogy igyak nagyon sokat, és szedjek baby aspirint. Nekem nagyon bejött, utána mindig nagyon jó volt a mnyh vastagsága. Utána az 1. inszem sikerült is F-éknél. Próbáld ki!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Csipcsap :D

Gratulálok Flóra babához!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt lánykák! :lol:

Fenci!
remélem bevetsz minden nyh növelő enerdzsit 8)

Zsu!
neked most nem is kell tüsző, hisz már megvannak a kis aranyos fagyikáid :lol:

Bobóka!
most biztos minden rendben lesz :P

Littike!
látom csak kukucskálsz :lol: jó pihizést Egerben :wink:

Cherry!
nekem az utro felemelte mindig a hőmet :shock:
meg kitolta pár nappal a ciklust :roll:

Mi délután(a hőségriadó után) megyünk Visegrádra a lepencei strandra.Tök szépen felújították állítólag. 8) Családdal(anyu, bátyámék a 2 kis kölökkel, öcsikém és a barátnője) :D
apácska dolgozik :oops: :oops: :lol:

Persze ehhez vettem szép új fürdőrucit, olívazöld és arany kombinációja :wink:

Na pá!
Legyetek rosszak! :D
Vendég

Ja, és kaptam új póthajat 2 napja :lol:
a régit le kellett venni pár hét után, mert szar volt a mínősége :evil:
ez most csúcs szuper, fekete és csokibarna melir van benne és 50 cm hosszú :wink: :wink: :wink:
apácskának nagyon teccett..... :oops: :oops: :lol: , meglepi volt :wink:
Vendég

Ja, és kaptam új póthajat 2 napja :lol:
a régit le kellett venni pár hét után, mert szar volt a mínősége :evil:
ez most csúcs szuper, fekete és csokibarna melir van benne és 50 cm hosszú :wink: :wink: :wink:
apácskának nagyon teccett..... :oops: :oops: :lol: , meglepi volt :wink:
Vendég

sziasztok,

csak gyors híradás, írtam iwiwen, akinek tudtam, Marietta férje oldalán vannak fönt képek Flóra babáról :wink: :D

Pusz
V.

Kép
vickybabe

Köszi az infót! Hát kedden vérvétel aztán majd meglátjuk, de igazság szerint nem érzek semmit. Nagyon ritkán szúrkál a hasam alja, ha emelek vagy valamilyen fizikai munkát végzek. Már nem igazán bízok.

Kellemes napot kívánok mindenkinek! Jó pancsolást, aki víz mellett tölti a mai napot!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 07200_.png
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Köszi a nyálkanövelő enerdzsiket! :wink: Szerintem tuti vastagodott, rengeteg vizet iszom, joghurt, fehérje, cickafark tabletta, aspirin c pezsgőtabi. Tegnap délután beadattuk a tüszőrepit, fiatal dokibácsi nagyon lelkes volt, mindent kikérdezett mielőtt beadta. 8) :lol: Holnap itthon leszek szabin és lehet átjön Sleepin Bendegúzzal! :D :wink: Majd fekve babázom. :D :P

Zsu :D 12 mm az tök jó! :P Drukk a szerdai beültihez, készülj, mindjárt kismami leszel! :wink:

Boboka :D Gondoltam is rád, hogy Neked az első sikerült F-éknél. Hát nekem a bal oldalon sajna már nem szúrkál, lehet az a 19-es már kidurrant, demost meg jobb oldalon szúrkál. Meglássuk... :wink:

Vicus :D Milyen volt a pancsi? Tök jó lehet ez a póthaj! :wink: Párom is mindig mondja hogy a fekete haj tetszik neki. :D

Na mögyök tovább takarítani.

Puszi mindenkinek! :wink:
fenci

Hali! :lol:

Cherry!
keddre drukk a vérvételhez! 8) mit néznek? :oops: hcg-t? :roll:
klassz a görbéd :wink:

Fenci!
remélem azért nem takarítottál egész nap :shock: :D
ginsenget nem vettél? :roll:
biztos szupi lesz mindened, tüszők és nyh is :lol:

Többiek hova tűntek el????? :roll: :roll: :roll: :?:

tegnap szuper volt a strand, olyan jót úsztam 8)
igaz az ismink átb@szott, mert a lepencei strandot lebontották :shock: :shock: :twisted: :twisted:
na de a leányfalui is megtette :wink:
megnéztük aztán az Indiana Jonest, szegény Harrison Fordon is fogott az idő :( :?

ma meg kertészkedtem :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?