Új privát üzeneted érkezett!

Tudom hogy már régóta kéne kapnia, de nekem nem mondta a védőnő, én meg honnan tudjam???? Azt mondta sokat számít valószínű hogy sokat volt levegőn, meg valószínűleg a tejemben is volt neki elég.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, de... ahogy itt mostanában sokan írtátok: nincs sok időm. Nimród az utóbbi időben sokkal jobban igényli a társaságomat. Ami persze egyáltalán nem baj, imádom ölben altatni, ringatni. Pedig már nagyon nehéz sokszor. Tegnap voltunk 10 hetesek, 5,5 kg-ot nyomunk és 62 cm volt 2 hónaposan. :D

Még mindig igény szerint szoptatok. Már alakítgatja a napirendjét. Ritkán kér most már 2 óra elteltével újra kaját. Kb. 4 óránként eszik. Egyre többet mosolyog, magyaráz, kacag. :D Egyszerűen imádom! :D :lol:

Hoztam néhány képet is:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
ez annyira igaz :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Lanyok!

En megkaptam aprilisra is a csaladit!

Majus elejen megkaptam azt is visszamenoleg.

Magi
Vendég
 

 
 

Nagyából átfutottam az oldalakat. Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenre reagálni. :oops:

Nagyon szép babafotókat láttam és a babák mellett a mamik is nagyon csinosak! :D

Látszik a képeken, hogy a tali jól sikerült. Én is úgy mentem volna, de sajnos messze lakunk.

Pumpóka! Most már inkább csak azt írom, hogy örülök, hogy rendeződtek a dolgok. Nem lehetett könnyű Neked az elmúlt pár hét.

Zorroné! Köszi az infót oroszlán-ügyben. Kaptam engedélyt a megrendelésre. :lol: :lol: :lol:

Babakocsi: valaki írta régebben azt a tipust, amit Atizka mutatott. Mi is ezt néztük ki. Még gondolkodunk rajta. Nagyon szeretjük azt, amit vettünk, csak utazáshoz kellene egy könnyebb, kisebb változat. Bár ki tudja, hogy azt szeretné-e Nimród. :roll: És a másik aggodalmam, hogy ez a tipus sem esernyőre csukható, hanem lapra. :?

Vettünk hintát. A fenti képen látszik. De olyan dühös voltam az eladóra. Bababoltban árul és nem tud rendesen tanácsot adni. Azt mondta, hogy újszülött kortól használható. Itthon derült ki, hogy csak 6 hónapos kortól. Persze mikor mondtuk neki másik héten, nem mondta, hogy visszaveszi. :evil: Végülis, néha elüldögél benne Nimród. És nem tartja rosszabul, mint a hordozó. De pont az lett volna a cél, hogy egyenesebben feküdjön benne. Napközben a babakocsiban és a hordozóban tud nagyokat aludni.

Vettünk hordozókendőt is. Egyelőre nagyon fura nekem ez az egész. Viszont szeretném megtanulni jól használni, mert a fiam imád ölben lenni. :D Tudom, hogy már volt erről szó, de ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy itt a neten hol nézzek utánna egy érthető magyarázatnak, azt megköszönném.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


[quote="magika"]
írta:
magikaEn megkaptam aprilisra is a csaladit!

Hát akkor az lehet az ok, hogy csak TELJES hónapra jár.
Katica április 1-jén született ... ugye?
Az április 2-án születettek "még nem éltek TELJES hónapot..." , mert mi nem kaptunk májusban duplát. Nevetséges .. ezt a szarrágó országot .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen már tényleg csak nevetni tudok :D

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, de mostanában csak olvastam! Múlt héten Sopronban voltunk Benivel a szüleimnél, nagyon klassz volt, találkoztam egy csomó ottani barátnőmmel, nagyon jót tett a lelkemnek... :D
Kicsit nehéz visszarázódni az itteni hétköznapokba, de azért próbálkozom... :roll:

Családi pótlék: Beni április 22-én született és kaptunk áprilisra is, és azóta is rendszeresen utalják hó elején! A közlemény rovatba mindig az előző hónapot tüntetik fel, tehát szerintem utólag fizetik! Amit július 7-én utaltak, azon az van, hogy CST ellátás 06.hó!
Amit viszont én még nem kaptam, az a tgyás és ez eléggé kiakaszt mivel jóval nagyobb összeg mint a családi és nagyon hiányzik a házi kasszából! :( :( :( A szülés napjától járna, de még egy fillért nem láttam már lassan 3 hónapja! Április 25-én beadtam mindent a munkáltatómhoz és a "kedves" bérszámfejtőnk pedig csak június 20-a körül (!!!) szólt, hogy még ez meg az hiányzik! Akkor amikor én már minden nap vártam, hogy végre utalnak! Azóta állítólag már leadott mindent, persze pénzt azt nem láttam azóta se! :evil: :evil: :evil:

A babócák még mindig nagyon édesek egytől egyig! :D

Gratula azoknak, akiknek már forgolódik a babája, mi még csak próbálkozunk és kis segítséggel hasról hátra már sikerülni is szokott!

Beni egyébként jó baba, a hízással egy kicsit visszafogott, bár megmondom őszintén ezt nem is bánom! Tegnap volt 12 hetes és 6060gramm! 1 hét alatt most csak 140 grammot hízott, eddig meg 300-akat! :roll:
Nálunk most a kedvenc időtöltés, hogy hatalmas rendetlenséget csinál a kiságyában! Szépen odarakom köré a játékait, hogy nézegesse, mire 10 perc múlva visszamegyek, már szanaszét hever minden, ő meg teljes keresztbe fordul (pedig úgy már nem is igazán fér el)! :D Ilynekor elkezd nyöszörögni, megnézem, rendet rakok a kiságyba, visszarakom őt is egyenebe és kezdődik elölről a mutatvány... :D :D :D

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


sziasztok

én ugyan úgy kaptam mint Szőlő.vagyis júniusban kaptam egyett és most ebben a hónapban is amire az volt irva,hogy 6.havi.tehát akkor utólag fizetik.

Gumimaci nekünk is van olyan ruhánk mint nektek.az a sárga-kék rövidnadrágos csak nekünk kék-fehér.még a Corába vettük. :lol: :lol:
Vendég
 


Atizka: azt a kocsit mi is láttuk, elég fura tolókarja, de könnyű volt tolni, fordulni vele, jó lehet. Jók a képeitek :)

Pumpóka: ja, én kérdeztem, nekünk is kellene a csp, de semmi :( Lau 29-ei baba (még 2006-ból) és rá arra a pár napra is kaptunk arányos csp-t anno....

Lituka: örülök, hogy sikerült a rendelés, remélem beválik a kocsi :) Hordozóban én sme bírom cipelni már, de olyan hülye fogásuk van. :roll: mármint a hordozóknak . Ó és én leadtam ugyan sok kilót szüléskor főleg de azóta sikerült párat visszaszednem (ha lenne időm rendesen enni...de így csak csokit eszem ha éhes leszek)

Gumimaci: Nimród nagyon édes, milyen nagy már! hordkendőről a youtube-on van egy rakat videó amin kötéseket mutatnak be, írd be hogy pl babywearing de az életmód/hordozás vagy mi topikban biztos tudnak segíteni még!

Kép Kép
celesztina
 
 


Látom ismét téma a családi pótlék. A törvény szövegét nem akarom pontosan leírni, de a lényeg: mindegy, hogy hányadikán született a baba, teljes havi jár. És mindig utólag kapjuk!

Zorróné! A bérszámfejtő jól kiszúrt veled, úgyanis a beadástól számított 30 napon belül utalni szoktak. Itt a beadás dátuma a fontos.
Egyébként pedig a múlt héten volt a rádióban, hogy a Pest megyei és Fővárosi Mák-nál akadozik a csp. utalás, el vannak maradva, de azt ígérték, hogy 10.-ig (ami a törvény szerint is elő van írva) megkapja mindenki. Én az elmaradásokat már megkaptam, az aktuális havit még nem.
Amit leírtam biztos, hogy így van, ismerem a törvényt munkámból kifolyólag és a 4. baba után már igen tudom, hogy mikor mit küldenek.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Szerintem már lassan minden baba lehagy minket súlyban. Mi csak 4750g vagyunk, de a lényeg, hogy jókedvű, és a doktornő is azt mondta a kórházban, hogy teljesen jó a súlya. És továbbra is csak szopizunk.
Nálunk nem ajánjlák 4 hós kora előtt a hozzátáplálást semmilyen gyümivel.

Zorróné! Nálink is hasonló rendetlenség van a kiságyban ébredés után.

Szőlő! Mazsinak boldog 2. hófordulót.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Lekri! Igen, mi is a Corában vettük. :D

Celesztina! Köszi!
A videók magyar nyelven vannak azon az oldalon?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, megyünk Szandival fodrászhoz :)

Családi pótlék... én is beszéltem ma a csajjal, akihez tartozom (M betűs vagyok), és mondta, hogy nagy nagy türelmet kérnek, mert nagyon nagy gázok vannak náluk, mivel megszüntek az üzemi kifizetőhelyek, és a progijuk is szar 2 napja...
És megerősítette, hogy tök mindegy hanyadikán született a babó, megkapja arra a hónapra minenképp!

Zita, köszi a hiányolást :) Nem nyaralunk, de majdnem mindennap megyünk most telekre, mert anyuék is szabin vannak, és ilyen időben is jobb, mint a 4 fal!

Ma voltunk oltáson, Barbi igazi hős, egyetlen hagot sem adott, csak nézett rám nagy szemekkel, hogy most mi van, majd mikor öltöztünk, és dumáltam neki, még nagyokat is vigyorgott hozzá :)
Nagyon meglettünk dícsérve, szépen fejlődünk, és minden ok :)
(59 cm, 4590 gramm :))

Most rohanok, mert elkésünk...

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Zorroné! Ez itt majdnem 1 hónapja készült. De már előtte elkezdte a forgolódást a kiságyban. :D Minden éjjel és reggel így találom a kiságyban. Van amikor egészen a végéig mászik. :lol: :lol: :lol:
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


kérdeznék:)

akinek csak cicizik manója annak hányszor eszik egy nap,éjszakával együtt?

most néztem Kristóf napi 8x nagyétkezik(20perc) és 2-3x azért kap kicsit is azért(5-10perc) ez általában akkor van ha nagy kajcsi után fent van és elalvás elött picit eszik.nem cicin alszik el.

igy számolva sokat eszik drágám. :lol: :lol:

bár még az 5kgt nem értük el.hétfön mértük régi védőnőnknél. 5,07kg volt badyba,zokniba és pelusba. nem tudom mennyit nyomhatnak ezek a ruhák de szerintem olyan 150-200got bizti.igy még 5kg alatt vagyunk mi is :lol: :lol:
Vendég
 


Gumimaci: mi így fekszünk keresztbe! :D :D :D Azóta kaptunk még egy oroszlánt... :D :D :D
Kép

Lekri: Beni csak szopizik és 6x eszik egy nap! Reggel fél 6, aztán fél 9, fél 12, fél 3, fél 6 és este fél 9. Mikor ilyen 35 fokok voltak és úton voltunk épp valahol, akkor két szopi között még ivott kb. 10 ml vizet, de ez ritka!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Lanyok!

En a katicakat gyujtom!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MAgi
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:06-kor.
Vendég
 


Szössz,
De ügyi Alíz! jó, hogy visszatértél, ezek szerint megnyugodott a lelked! :D
És hasonlítgatni nem ér, mert tiszta para lesz az ember!

CSP, TGYÁS
Mi május elején adtunk be mindent és rá két hétre utaltak is. Ugy látszik legalább vidéken is működik vmi.

Szőlő,
boldog 2. hófordulót. Nekem többször előfordult már, hogy nem kapott D-vitamint. Kiselefánt agyammal elfelejtettem....

Litu,
ügyes vagy, hogy tudtál kocsit szerezni.

Gumimaci,
nagyon édi Nimród.

Zorróné,
édi Beni is, ahogy így keresztbe fekszik! Te ezek szerint soproni vagy?
Akkor sokszor elmész "mellettünk". Ha van kedved egyszer látogass meg minket!

Lekri,
Beni 5 ször eszik napközben, szinte percre pontosan tartja a 3 órákat. Éjjel változó, van hoy csak egyszer kel 4-5 között, de van hogy 2kor is beiktat egy szopit.

Pumpóka,
Zoli is veletek volt a telken? Rendeződtek a dolgok?

Nici,
jó, hogy benéztél.

Kiságy,
Beni a feje alatt lévő pelust gyűri totál össze. De e nélkül nem tud elaludni. Úgy altatja magát, hogy azt markolássza. :D

Pár kép:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


köszike aki irt.
Kristóf éjjel még 2x kel de van,hogy 3x.de már megszoktam :) :)
bár azért jó lenne már aludni éjjel :)

Felsoa

nállunk is pelus gyürögetés van :)

én most nézegettem,hogy Kristófnak a legtöbb ruháján zsiráf van.pedig akaratlanul vettem:)meg van egy zenélő zsiráfja is.ja és a játszószönyegen is egy hatalmas zsiráf van :lol: :lol: Kép itt lehet látni:)
Vendég
 


Sziasztok!
Csak gyors segítséget szeretnék kérni:
Aki hason altatja a gyerkőcöt, etetés után mennyivel rakja hasra? Én most szoktatom, hogy egy kicsit úgy is feküdjön, de nem tudom evés után mennyi idővel tehetem.
Köszi a választ
Vendég
 


Jezsek
nekem 1hetes kora óta hason alszik.éjjel evés után mindig hasra teszem mert csak ugy tud aludni.nem volt még gond.nagyfiammal is igy volt.ha büfizik akkor teheted hasra egyböl.bár nekem van hogy éjjel nem büfizik és lerakom hasra.de még nem volt belölle semmi gond.esetleg büfizett de bukni nem bukott még.

na ezt jól meg irtam :lol: :lol:
Vendég
 


Lekri köszi a gyors választ! Tanulunk, tanulunk.
Vendég
 


Zorroné! Aranyos Beni! :D
A másik oroszlánt nem "kívántam meg", mert olyanunk van. :wink:

Felsoa, Lekri! Édesek a fiuk! :D

Lekri! Nimród is csak szopizik, de én nem is számolom, hányszor eszik. Ez változó. De legalább 10-szer éjjel-napal. Reggel korán és este felé kér gyakrabban.

Én is vidéki vagyok, gondolom ezért nincs gond az átutalásokkal. Eddig mindent küldtek időben.

Mi szundikendővel alszunk, egy lila tehén, de nagyon szereti. Bár csak a hordozóban és a babakocsiban szokta ölelgetni. A kiságyban ő is a pelust gyűri össze.


Kép 1-2 ruhán is ott az oroszlán :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Mi még nem forgolódunk. Csak amikor a nagy ágyba leteszem magam mellé a hátára, akkor hajlandó az oldalára fordulni és keresni a kajáját. :lol: :lol: :lol: Amúgy csak segítséggel tud hasra fordulni.

Hason aludni pedig egyáltalán nem szeret. Én nem is erőltetem. Minden nap átfordítom egy kis időre, de ha nyöszörögni kezd, visszafordítom. Majd rákap egyszer.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Én megszoktam várni míg eltelik félóra...aztán ugy teszem hasra...habár én kölköm legalább másfél óra mire elalszik kaja után..akkor is csak 20 percre..egész nap fenn van :D
Vendég
 


Lekri!
Trudi is csak szopizik, igény szerint. most próbálom összeszámolni a tegnapi napot: talán 9x (de lehet, hogy 10 is volt)evett, ezek között volt 2-3 csak szomjoltás is, meg az esti csak cumizgatós bealvás (ő nem fogadta még eddig el a cumit, az is én vagyok :lol: ). Ez most jó sok alkalom ahhoz képest, amit a többiek írnak.

Felsoa!
A pelust Trudi is mindig szétmarkolássza, begyűri a hasa alá, mintha enélkül nem tudna aludni. nem is tudom már, minek teszem a feje alá.

Kerekes!
Örülök, hogy jól vagytok. Tényleg az a legfontosabb, hogy a baba jó kedélyű legyen és persze egészséges.

Zorroné!
Nagyon édes a kereszben fekvő Beni! Talán egyedi méretű ágy kellene neki.

Gratulálok a forgolódós babáknak, nálunk még csak mellkaskiemelés és fenék meg lábemelgetés van hason, meg oldalra körülnézés, esetleg egy kicsit oldalra fordulás. De ezen még nem aggódom. Most nézte vissza anyum az én kiskönyvemet, és én 4 hónaposan fordultam először meg.

Hozzátápi: én bevallom, meglepődtem azon, hogy némelyikőtök ennyire korán elkezdi. Másrészről a saját józan eszemmel úgy gondolnám, hogy inkább egy kis hozzátápi mint sok műkaja. Trudi még csak szopik, de a védőnő és a gyerekorvos nem is ajánlja 6 hónapos kor előtt a más kaját. Én azért lehet, hogy 5 hós kora körül megpróbálom majd, főleg azért, mert szeptembertől lehet, hogy folytatom a sulit. Az csak szoptatásssal nem fog menni.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzsofi! :)
Tőled szeretnék Zapp babakocsival kapcsolatban kérdezni!
Probáltam privit küldeni de nem ment el :?
A profilodban lévő email cím jó vagy tudnál adni egy elérhetőséget amin kérdeznék egy két dolgot erről a kocsiról!Ha jól emlékszem neked van ez a típus... :roll:
Babáitok gyönyörűek :lol:
Köszi:Hajni
mircell
 
 


gumimaci

van egy olyan napozonk amihez ugyanilyen oroszlánfejes "nyálfogó" van.(cherokee)holnap feladom Kristófra és lefényképezem:)
nagyon aranyos fiukád:)

Virág én irom,hogy hányszor eszik egy nap.de csak azért mert mindig elfelejtem melyik cici jön :oops: :lol:
Vendég
 


Lekri! Köszi.
Várom a képet.

Most mennem kell, hív a "kötelesség". :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


LÁnyok! Itt nagy-nagy félreértés van! A családi pótlékot, és a Gyest is utólag fizetik!!! (ez akkor látszik, mikor emelés van. Emelnek januártól, de csak februárban kapősz először emeltet, mert az a januári csp!

És mindenkinek jár ár a születési hónapjára is, akkor is ha 31.-én született!!!

Ne kezdjük el már mindjárt az államot szidni, hanem nézzünk utána!

Mircell!

schusy@gmail.com, írj nyugodtan :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Megjöttünk fodrásztól, gyorsan mutizok képeket :)
Jó rövid lett neki, vagy 15-20 centit vágtak le neki, ki is rázott a hideg, mikor megláttam a földön a haját, de sajna olyan kis gyenge a haja szegénykémnek, hogy szükség volt erre, hátha megerősödik kicsit... én nagyon "hosszú hajas" vagyok alapjáraton :oops: :D

Kép Kép

Lekri, Gumimaci, Zorróné, Andi, nagyon aranyosak a fiúk :)

Szőlő, boldog hófordulót Nektek :)

Szössz, Alíz nagyon ügyes, és Te is, hogy elérted a célt :)
Nálunk most nagy kedvenc egy macis keljfeljancsi, még Szandié volt :) (és a body... no comment :lol: )

Kép Kép
Kép Kép

Zsuzsa, az a lényeg, hogy Bianka egészséges, és boldog baba :)
Tényleg közel vagyunk egymáshoz, ha a telken vagyunk, egyszer ha gondolod összefuthatnánk :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok!

nagyon jó nézegetni a babásképesket! Olyan szépek! :)

Megjött a pisi eredményünk egy része, ez alapján antibio nem kell de határeset szval van vmi kis gyulladás a vesében de itatom most a kamilla teát vele hátha segít neki ez is és akkor nem kell neki adni gyogyit.

Hozzátáplálás: én nem adok neki 5 hós kora előtt semmit. Szo 6 hós volt mikor kezdet kapni de ő anyatejes volt. Márk nakis csak azért adok mert ezek a tápik elég hízlalóak és szetm is jobb a rende kaja mint a mű. Bár ez a táp nem annyira mű de bizti ami bizti.

Lituka! Képet Mátéról mikor teszel fel? ha meglesz a Nania is kérek! :D

Megyek befejezem a tortellinimet mire megjön a csipet csapat! Nagyfőnök az erkélyen horpaszt, remélem még egy óráig minimum.
Vendég
 


Nici
nagyon jó lett nagylányod haja:)
hát Barbié meg haláli :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

a CSP-vel kapcsolatban: mi márciusra is kaptunk CSP-t pedig Lili 03. 29-én született. Szerencsére nálunk semmilyen fennakadás nem volt, minden hónapban rendesen megkaptam.

Szöszke,
Gratula!! Nagyon ügyi Alíz!!!!!

Szőlő, Pumpóka,
Tök jó, hogy újra vagytok!!

Szőlő,
Azért komoly hiba a védőnődtől és a dokidtól, hogy nem mondták a D vitamint. K vitamint kap Mazsi baba?
Boldog hófordulót nektek!

Gumimaci, Lekri, Andi, Celesztina, Zorróné
nagyon szépek a babák!

Andi,
Lilinél éjjel nappal van pelus. Mindig azt gyürögeti. Amikor kiveszem a kiságyból, hozza magával a pelusát :lol: :lol:

Jezsek,
Én is csak hasom altatom Lilit. Mondjuk ő eléggé bukós. Tök mindegy, hogy meddig büfiztetem, ha lefektetem tutira kifolyik belőle valamennyi tejcsi.

Etetés: mi egy nap 6-szor eszünk, ebből egyszer tápszert is kap Lili.

Csajok, a ti babáitok, mennyire "apás"? Lili sokkal többet vigyorog az apjára, sőt most ide hallom, hogy hangosan röhög meg sikítozik neki, pedig fent vannak az emeleten. Nekem csak a "köszi a kajcsit + peluscserét anya" mosolyok jutnak. :roll: :roll:

Kép
emi29
 
 


Nici,
Szépségesek a lányaid!

Kép
emi29
 
 


Andi, Nici, Emi - Köszönjük :) Aranyosak vagytok :) Jól esik, hogy osztoztok az örömben :)

Nici - Cukik a csajok :) Édesek!!! Amúgy Barbinak és Alíznak a ruhatára szerintem igencsak hasonlít :D Ilyen gatyója is van Alíznak .. párban volt egy rózsaszín pöttyössel :D azt is imádom :)

Emi - Mi is 6-szor eszünk .. viszont .. le fogsz döbbenni .. mi már csak tápszerezünk - úgy néz ki, ez genetika.
Szerintem minden baba kicsit élénkebben örül (tudat alatt) a ritkán látott szülőnek .. ne félj, eltűnnél egy délutánra, úgy örülne neked, hogy majd kiesne a helyéről :D
Nekem volt, hogy 5-6 órát távol voltam .. és hát .. öröm volt hazajönni :) már a hangomra mosolygott, amikor meg meglátott, teljesen kész volt :D

Kép
szösszenet
 
 


Szössz, ez komoly :)
Nézd csak :wink:
Kép Itt ébredezik épp a fürcsihez :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Szöszke,
Sajnálom a tápszer dolgot, de Te tényleg mindent megtettél. Én is próbálkoztam mindennel (kapszula, 3 féle tea, homeós bogyó, olaj), de a 3 hós ugrást már nem bírta követni a szervezetem. Amíg egy csepp tejem van, addig szopizunk, de ha már nem lesz akkor sem csinálok belőle nagy ügyet. Azért teát még iszogatok :roll: ...

Kép
emi29
 
 


Szössz, Lekri, köszönjük a dícséreteket is :)

Nono, örülök, hogy jók lettek az eddigi eredmények! Remélem minden rendben lesz Márkkal, és nem kell később sem gyógyszerhez nyúlnotok!

Szandi csak anyatejes volt, és 5 hónapos múlt, mikor először kapott mást! (se tea, se semmi nem volt addig, csak egyszer kétszer egy kis ániszmagos víz) Először csak egy kis almalevet (lereszeltem az almát, és annak a levét adtam kiskanállal), majd később, kb 6 hónaposan, egy karika banánt, almát, és egy kis narancs levét turmixoltam össze, és azt ette kiskanállal... imádta, csak úgy falta :)
Barbi is csak ániszos, meg édesköményes vizet ivott, de azt is nagyon az elején még! A napi kajája egyharmada azóta is tejci (stabilan tartom ezt a mennyiséget, se több, se kevesebb :roll: ), a többi tápszer, és ha nagyon meleg van, akkor adok neki kis babavizet is!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jaj Emi, Téged kihagytalak :oops: Neked is köszönöm :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:07-kor.
Vendég
 


Lanyok!

Tudom volt mar tema, de nem emlekszem, hogy miben maradtunk a Zold kaki teren.

Katica ma 4x kakalt eloszor sotetbarnat, majd egyre zoldebbet, az utolso mar sotet meregzold szinu volt.

Nekunk eddig aranysarga volt mindig es folyos.
MOst meg nyulos zold.

Ugyan annyit szopizik mint eddig.

Igy azzal, hogy mennyit eszik nem hozhato ossze.

Volt mar ilyen masnak is?

Magi
Vendég
 


Pumpó, ezt neked fotóztam :)

Kép

És így készül az erkélyünk :)

(esküszöm, kezdem azt hinni, hogy a férjem mindenhez ért....pedig szakács, de fest, glettel, konyhabútort, szekrényt készít, vízvezetéket csinál, villanyt szerel....mindig ledöbbenek...)

Kép

Magi, én még nem tudtam rájönni, hogy mikor miért kaksizik zöldet...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:08-kor.
Vendég
 


Amennyiben next a sapid, és az elején egy kék virág van, akkor igen, egyforma :)

Jah, és persze tartom nektek a forgót, annyira nem sürgős, elfér :)

Az én férjem minden hónapban számolgat, hogy na most mit csináljunk meg, mire jut pénz... Írigylem aki majd megveszi a lakásunkat :) (Már ha eladjuk egyáltalán...)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Köszönjük a dícséreteket.

Nici! Szandinak nagyon komoly az új frizurája. Olyan nagylányos. :D
A Barbi haja, pedig... :D
Aranyos mindkettő. :D

Nono! Elfelejtettem írni, hogy sajnálom azt a sok mindent, amit még megtudtatok a vizsgálaton. Kívánom, hogy használjon a kamilla tea.

Pumpóka! Egyáltalán nem volt sok a képekből. Nagyon szeretem nézegetni őket. Édes nagyon a kislányod! :D

Emi! Én ma pont azt írtam, hogy a fiam kicsit anyásabb lett, mint eddig. Állítólag a fiúk anyásabbak. :roll: De egyet értek Szösszenettel, ha kis időre eltűnsz és megjelensz, meglesz a hatása. Ezért kaptam a múlthéten egy hangos, hosszú, igazi nevetést. :D Kb. 2 órát a nagyszülőkre bíztam reggel, amíg még pihentem egy kicsit. Hát érdemes volt utánamenni. :D

Zsu! Liza is nagyon aranyos. A férjed pedig ügyes, hogy ennyi mindenhez ért.

Magika! Nekünk elejétől fogva van zöld kaki. Ma is volt. A védőnő azt mondta még az első hetekben, hogy akkor van, ha fáj a hasa és erőlködik. :roll: Itt múltkor többen írták, hogy akkor van, ha nem emészti meg a kaját. :roll: Én nem tudom, de mivel Nimród szépen fejlődik, én nem aggódom e miatt.

Azt hiszem ma bepótoltam az elmúlt hetet is. Annyit ültem ma gép előtt. :oops: :D Mindenkinek jó éjszakát!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 21:02-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

na ma újra...
anyámék házában vagyok Pilisben, vigyázok a nagykutyára, mert ők elutaztak. Nagykutya szomorú, még az esőben is kint a kaput lesi, be sem jön, egész nap nem is látom. szegénykém.

ja és akárhányszor itt avgyok az idő szar.:(

Szössz, nagyon ügyes Alízod. Sajnálom a tejet, te mindent megtettél. Remélem nem emészted magad emiatt.

Gumimaci, honnan veszed észre, hogy anyásabb lett? az én Makim is apás:( De ugye pl. ha nekem ordít én elcsigázott vagyok, apa meg mindig kapható egy kis játékra:) na jó nem ordít olyan gyakran, mert egy áldott jó gyerek.

Magi, a fürdőruci haláli.
én úgy tudtam akkor zöld, ha csak a tej elejét eszi, a zsíros rész kimarad. de ez lehet, hogy nem igaz.

Zorróné, odavagyok Beni játékaiért.

Csöppke, remélem javul a szemed. Mikor érkezik a kendőd? annyira kíváncsi vagyok rá. elárulod nekem mennyibe kerül a dydimos. priviben is jöhet.

Zsu, jó, hogy ilyen ügyes a férjed. Mi a férjemmel csak villanykörtét bírunk kicserélni. Na jó, ő rombolni is tud, az új lakásban, ami sosem lesz kész szedte lea csempét.

Nici, Barbi haja még mindig a csúcs. Szandié nekem nagyon tetszik. szuper lett.
Mi az a játék, aire rá van írva, hogy kéz, talp....

Pumpi, jó kis medencétek van. lehet, hoigy írtad már, de nem fogtam fel. hol van ez a telek?

A képekről: bocs, hogy így ömlesztve, de egytől egyig gyönyörűek a babák. tegyetek fel jó sokat!!!! imádom nézegetni

hozzátáplálás: nem tudok hozzászólni. azt tudom, hogy 6 hónapos kortól el kell kezdeni az anyatejes babáknál.
Nekem Marci anyatejet kap, de fogalmam sincs mennyite eszik, mennyi van. Amikor nagy ritkán fejek (mikor dolgozni megyek viszek egy adagot, mert sokszor úgy egyszerűbb), akkor tök változó, de nem sok. van hogy 2 mellből 60, 80, de igazából én türelmetlenül fejek és este. Marci fejlődik. nem hízik csak heti max 200at, de ugye 150 az elvárt. töbet kéne híznia?
visszaadtuk a mérleget is 6-án, így most hogy nyaralni megyünk 3 hétig nem is lesz mérve.
mikor visszaadtuk a mérleget, akkor nem este, hanem utoljára még reggel megmértük és akkora ugrás volt. vagy túl sokat hízott(nem emlékszem a számokra) vagy nagyon elcsesztünk valamit:)
azt hogy a tápszernél jobb-e a gyümi nem tudom. illetve nem tudom mikortól jobb.

ha éhes lenne ordítana a gyerekem ugye?

lolka_zs
 
 


Virág, rendeltél erszényt?

nekem megjött a mei tai és szuper! ezt ajánlom!

lolka_zs
 
 


Pumpó, oké, majd írj :)

Nekünk a ruha is megvan a sapihoz, a teszveszen most is van fent olyan :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?