Új privát üzeneted érkezett!

Velem nem sok minden történt. Mult héten végig anyunak a szülinapjára készültünk. Szombaton tartottuk, 60 éves volt. Kapott tesóméktól közösen egy dohányzó asztalt és egy csillárt az új házba, meg 60 szál rózsából álló kosarat. Nagyon örült neki. 30-an voltunk, sok kaja volt, óvári szelet, holstein szelet, dubari szelet, töltött oldalas, hentestokány, rántott hús, gyümölcs leves. Illetve egy eszterházi egy tejszines csoki, egy feketeerdő és egy gyümölcsös túrótorta. Isteni volt minden.

nekem 19. napon volt az ovu, most vagyok az 5.dpo-n, majd hétvégén kiderül sikerült e.

Betti nekem annó mikor volt ilyen streptó fertőzésem nekem a dokim már előre adott gyógyszert, szerintem ez lenne a normális, így mire a szülésre került a sor addigra már negatív volt a lelet, és feleslegesen nem kapott a gyerek antibiotikumot, mondjuk ezt eleve így kellene csinálni, pont ezért veszik le ilyen hamar. Nem értem hogy miért nem így csinálják.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

hurrá itt is laptető:) a másik topikba ahova írok ott is:)

Kép

gabi1

Gabi!
Gratula a laptetőhöz :!: :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

folyt... :lol: :lol: :lol:

Nehezen jutok gép elé a rosszpénzek miatt.:)

Zsuzska
Csak neeem?????Vagyis DEEE???? :D :D :D Hűűű,nem akarsz tesztelni?

Gabi
Hétvégén???JAjj nem akarok lemaradni az esetleges jóhírről. :roll: :D

Betti!
Te vagy a következő. :wink: :wink: A végén mégis Te szakítod meg a lányos sort???? :lol: 8)

Magi
Jajjj,jobbulást Zolinak. :roll: Látom Nálatok is mindig a legjobbkor. Azért szombatig gyógyuljon meg. :wink: Mesélj majd mit mondott doki....
Dorka már nagyon készül.Mondtam neki,hogy lesz ott egy kisfiú,akivel sokat játszhat,pancsolhat. Már most odáig van Zoliért. :lol: :lol: :lol: Majd valamikor felhívlak a héten és megdumálhatjuk,hogy együtt menjünk-e vagy sem. :wink: Férjemet most az foglalkoztatja,hogy vajon milyen kocsival jöttök,gyorsan akartok-e menni...stb :lol: :lol: :lol: Mi ált Ho-ban betartjuk a 130-t,sűrűn bűntetnek,jobb vigyázni. :roll:

Hűűű Ibiciék meg már nyaralnak.:) De jó Nekik,most szupi idő van .:)
Vendég

Csajok Horváth o-ba hova érdemes menni? Mi is szeretnénk kimenni.

Kép

gabi1

Lego!
A mai tesztem nega lett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi!
Mi is oda megyünk, homokos tengerpartra. :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa de pontosan hova? És milyen szállásba mentek? szállodába?

Kép

gabi1

Nem, mi apartmant bérelünk egy hétre. PAg szigetre megyünk. Mi a www.adriaticanet.hu oldalon néztem ki és ott segítettek lefoglalózni is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

LEgkozelebb elmegyunk mind egyutt.

Lego!
Nektek is javulast.

Nekunk meg az a gaz, hogy rossz a negy kerekunk.
Zakatol, mert szalszakadasosak, pedig elozo nyaron vettuk, persze szamla nelkul es igy nincs garancia.
Szoval a ferjem rendelt ujjakat a neten, mert ott szokta venni, mert ott olcso.
Termeszetesen a felnik szerdan a gumik meg penteken erkeznek meg nekik.
PErsze nem biztos a pentek.
Ha nem jon meg, akkor gaz, mert nem lesz uj gumi, es hat a rosszal megyunk.
Ha igy lesz, nem tudunk 100-nal tobbet.
Amugy skoda fabiaval megyunk, mert az kombi.

De 130- 140 a max. tobbel nem szoktunk menni.

Azert ez tok jo, hogy igy egyutt megyunk.

Legalabb a gyerekek nem fognak uncsizni, meg a pasik sem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A te ferjed mivel foglalkozik?

Zsuzska!
azert meg lehet ott valami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy a teszt meg nem mutatja ki.

Gabi!
johettetek volna ti is.
A szulinap bizti jo lehetett.

Magi
Vendég

Magika!
10essel csináltam, úgyhogy ha lenne ott valaki, akkor már ki kellett volna mutatnia szerintem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi

Hogy hová érdemes menni???
Mi már 7 éve Ho-ba járunk,nagyon sok helyen jártunk.
NAgyon pici gyerekkel homokos partra érdemes menni (ez általában szigeteken van (-Pag-Rab-Vir) vagy pl Omis környékén,Korculán....
Kavicsos-sziklás a többi.Sok helyen van apróköves(fehérköves) kiépített szabadstrand.Ez azért jó,mert lassan mélyülő és nagyon tiszta.
Szépség szempontjából közép és Dél Dalmácia... Ez Sibenic-től délre...
Trogir,Primosten gyönyörű...A MAkarskai riviéra csodaszép. Nagyvárosokat érdemes elkerülni,sok a tömeg és a nagyobb kikötők vonzák a szemetet. :?

Hát én ennyit tudok mondani. :wink: Bocs a sok okoskodásért. :oops:

Zsuzska
Ez még nem jelent semmit. :roll: Remélem jó jeleket érzel. :wink:

Magi
Huhh,akkor jó,mert mi se szeretnénk (gyerekek miatt se) hajtani. Meg mi egy dobozos terepjáróval megyünk,azt meg nem kifejezetten száguldásra találták ki... :roll:
Férjem vállalkozik.:) Sok-sok pulykánk van (30000 :lol: )
Azért remélem gumik megérkeznek,de ha mégsem akkor sincs tragédia,nekünk a 100as tempó is tökéletes.:)
Azt beszéltük még,hogy úgyis többször meg kell állnunk gyerekek miatt,nehéz lesz egyeztetni...de majd megoldjuk.Akkor 3 körül indultok? 5-re tuti Letenyén lesztek (már végig autópálya).
Vendég

Csajok!Elfelejtettem írni,hogy Hédi próbálkozik a mászással.:) Egész nap négykézlábazik-előre-hátra...

Kép
Vendég

LEgo!
Cicifeszülés, hasfeszülés, sós bármilyen mennyiségben fagyival!!!!! Délelőtt olyan hányingerem volt, hogy hajjaj!!!!! És a jégkrém elmulasztotta :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lego!

Tok jo a maszas.
Mi mondjuk a nem megallunk kategoriaba tartozunk.

egyhuzamba szoktunk menni minden hova.
Nem allunk meg.

Vagy ha nagyon hosszu max 1x.

Itt is ugy gondoltam, hogy ha felebrednek a gyerekek 1x megallunk es kesz.

En a hazajovet miatt izgulok.
tudod masnap keresztelo.

Igy haza kell ernunk ugy, hogy meg aznap funyiras legyen es medence takaritas. Ez az egesz max 1 ora, de meg kell csinalni.

Szoval meglatjuk mennyi oda az ut es ugy indulunk majd haza.
Reggel vagy delben.

Nem semmi 30 000 pulyka.

Zsuzska!
Holnap is tesztelsz?

Magi
Vendég

LEgo!Tündéri Hédi, ahogy próbálkozik!!!!
Aztánegy nap csak azt veszed észre, hogy ott megy mögötted mindenhova :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska
Ezek biztatóak.:) Hajrá,remélem lesz eredménye. :wink:

Magi
Hát az út nem rövid.Pesttől majdnem 800km. Az kb 7 óra.Attól függ tudsz-e menni 130-al végig (persze ez lehetetlen,mert a fizetőkapuknál tuti sor lesz meg lehet korlátozás meg az alagutak,amikről beszéltem...Elég necces. De majd mi is meglátjuk.Ha alszanak a Csajok és nem lesz ordítás,akkor mi is megyünk végig.
Már kikisérleteztem az autósülésben történő szoptatást is.. :lol: :lol: Hédit ki se kell vennem,csak odahajolok. :lol: :lol:
Vendég

MAgika!
Szerintem nem, legfejjebb ha délutánig még mindig semmi, veszek egy másik fajta tesztet is és szerda reggel tesztelek megint.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jelentem, Soroksáron szakad az eső :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok,köszönöm a drukkolást :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lego!

Nalunk Katica alszik este 9-tol hatig.
igy ha felebred 6-kor, akkor hatra ulok majd es Katica kerul elore apa melle.
Igy konnyen ki tudom venni etetni es visszatenni, na meg latom mind a kettot, fejtamlat ki szoktam venni.

Zolinak van dvd lejatszoja azon szokott meseket nezni.

Zsuzska!
+++++++++++++++++++++++++++

Magi
Vendég

Zsuzsa!Nagyon drukkolok++++++++++++Nekem Zsófival 1hétig full negatív tesztjeim voltak és 1hét késés után meg egyből +.Ne ad fel a reményt még simán lehet baba attól,hogy ma negatív lett+++++++++

Magika!Jobbulást Zolinak!!!!hogy vagytok?Kata baba?Éjszakáitok milyenek?Igen holnap töltöm a 26.hetet olyan gyorsan telnek most a hetek,hogy csak lesek :shock:

Lego!Nagyon ügyi Hédi!

De jó neketek mentek Horváthba Kép irigy vagyok :lol: :lol: Mi idén max a Balatonra 4napra.Gabinak "sporolunk"a szabijával mert ha meg lesz Zsebi jobb lesz akkor egy hetet 4-esben lenni meg mikor kórházba leszek Ő lesz Zsófival(amit már nagyon vár)a mamák már most versengenek ki mikor főz rájuk még én nem leszek itthon :lol: Amúgy jól vagyunk de néha megbolondulok a melegtől főleg éjszaka mindig nyitva az ajtó.Jövöhétem vaárnap tratjuk Zsófi baba 2.szülinapját a tortát megrendeltem.Az ebédet meg a szüleimtől kapja :lol: +egy babát mert arra vágyik most(amiből van 3)Nagyon várja a tesót hétvégén Tompán volt anyosoméknál mi addig felmentünk pestre és megvettük a matracot cumisüveget,cumit.Mikor haza jött mutattam neki és az egyik cumit lerakta a babágy helyére mert hát mindig mondom,hogy ott alszik majd Zsebi annyira édes volt.Igérem majd többet jövök!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Nagyon aranyos lehet Zsofi!
Elore is boldog szulinapot neki, mert hat nem leszek.

Katica alom jo baba.

reggel 6-7-ig alszik este 9-tol.

nappal is sokat alszik.
ha nem alszik akkor eljatszik magaban.
Igy nincs vele sok gond.

Magi
Vendég

Egy par kep:

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Lányok, nagyon köszönöm a drukkokat és szurkokat, olyan aranyosak vagytok :!: :!: :!: :!: :!:

[b]MAgika![/b]Énis ilyen szép lánykát szeretnék, mint Katica :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
KEvesebb, mint a fele van hátra :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

Nezzetek a kulonbseget!

Kép Kép

Harom honap kulonbseg es az elsonel a felso gombra van gombolva a pant, most meg az alsora.

Magi
Vendég

Magi
Nagyon édes.:) Sokat változott.:)
Látom nálatok is tesóimádat van. :lol:
Elől utazik Katica? Akkor kikapcsoljátok a légzsákot? Nálunk sajna ezt nem lehet.:( Pedig úgy tényleg könnyebb lenne....

Kata
Én is kívánok minden szépet és jót Zsófinak.:) Majd kérünk sok képet. :wink:

Ezt figyuzzátok.:) Ikrek?
Kép

Ezt is tudom... :lol:
Kép

Kép
Vendég

Lego!

tenyleg ikrek!

Csak az egyiknek kisebb a haja.
De jo!

Igen nalunk nagy teso imadat van mindket reszrol.

Katica ugy nezi Zolit olyan csodalattal.
Zolinak meg ugy tetszik, mindig mondja, hogy olyan mint egy kiskiralylany, meg hercegno.
Mondta ma a papanak, mikor felvette, hogy vigyazz mert O meg nagyon picike es torekeny. Nehogy fajjon neki. :lol: :lol: :lol:

Ilyenkor ugy oda vagyok meg vissza a boldogsagtol.

Magi
Vendég

Aztaa micsoda gyönyörűű babák :lol: :lol: :lol: én is én is.

Dodóó hattalmas nagy gratulaa a lánykádhoz.

Rólam:
Tegnap siófokon voltunk. Jó hideg volt a víz de az volt a jó mert ugye a melegbe nem szabad bemenni.

A mai uhun a barossba én hamar végeztem. 2 óra alatt. Elég rendik voltak csak felületesek és nagyon gyorsak. De minden rendben volt ott azt mondták.

Most vessetek meg de ez nekem nem volt elég és így elmentem a genesisbe és ott a csajszi annyira korrektül megnézte tetőtől talpig a manócskámat hogy még a szájpadlását is láttuk meg mindenét. Szóval tényleg rendben a babó. És mondta hogy nem azért nem látni rendesen mert vastag a hasfalam hanem mert még minidg hátrahajló a méhem eléggé plusz a gyerek lent fexik totáll a medencémbe.

És még anniyt hogy úgy látszik nálunk is érik a rózsaszín :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

LEgo!
Eszméletlen, mennyire hasonlítanak egymásra :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzska!

Drukk! :)

Lego!

Hédi nagyon ügyes ! A képek haláliak, a tesók tényleg ikrek! :) Csak Hédi is növessze meg a haját! :wink:

Magika!

Tényleg, 3 hónap és mekkora változás ! :)

Vera!

Éljen-éljenéljen, hogy minden rendben van, pláne, ha még rózsaszín is! :wink: :D

Rólunk:
Nálunk Eszti bejárja már a nappalit! :shock: Olyan szinten közlekedik gurulva, hogy csak lesek :shock: az egyik percben itt van, a másikban meg ott :lol: tök jó, amikor mondjuk porszívózok, vagy felsöprök, akkor mindig arra a részre megy, ahonnan tud kukkolni, és olyan cukin ki-ki nézeget az ágy vagy a fotel mögűl, haláli :lol: :lol: :lol: (hasal, és kicsit elbilleg, hogy ki-ki lásson, ahogy hintázik a hasán :lol: )

Peti meg kívülről tudja "Boribon és Annipannit" meg a Boribon születésnapja"-t :shock: Most kapta őket névnapjára, és éjjel nappal ezt kell olvasnom, ma meg mondtam neki, hogy most ő meséljen nekem, és szépen lapozgat, és a helyes oldalon a helyes szöveget majdnem szóról szóról tudja! :shock: azóta elmesélte apának, Esztinek, meg Miminek is :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Köszi a drukkot, de szerencsére rendesen megjött reggelre :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A varrónő egy nap a folyó mellett üldögélt és varrogatott, s hirtelen
a gyűszűje beleesett a folyóba.
Sírni kezdett, mire megjelent az Úr és megkérdezte: "Miért sírsz?"
A varrónő elmondta, hogy a gyűszűje beleesett a vízbe, pedig szüksége
lenne rá a megélhetéshez.
Az Úr lebukott a víz alá, majd megjelent egy aranygyűszűvel.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte. A varrónő azt válaszolta: "Nem."
Az Úr ismét lebukott és felhozott egy ezüstből készült gyűszűt.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte újra.
A varrónő ismét azt válaszolta: "Nem."
Aztán újra lebukott és felhozott egy fagyűszűt. "Ez te gyűszűd?",
kérdezte az Úr.
A varrónő azt válaszolta, "Igen."
Az Úr nagyon megörült a varrónő őszinteségének és odaadta neki
mindhárom gyűszűt és a varrónő nagyon boldogan tért haza.
Nem sokkal később a varrónő a férjével sétálgatott a folyóparton, mire
az hirtelen megbotlott és beleesett a vízbe.
A nő ismét sírni kezdett, az Úr újra megjelent és megkérdezte: "Miért sírsz?"
"Ó, Atyám, a férjem beleesett a vízbe!"
Az Úr lement a víz alá és felhozta Mel Gibsont. "Ő a férjed?", kérdezte.
"Igen", mondta a varrónő.
Az Úr dühös lett. "Hazudtál! Ez nem igaz!"
A varrónő ezt válaszolta: "Ó, kérlek bocsáss meg nekem, Uram! Ez egy
félreértés. Tudod, ha nemet mondtam volna Mel Gibsonra,
te felhoztad volna Tom Cruise-t ... Aztán ha őrá is nemet mondtam
volna, felhoztad volna végül a férjemet.
Aztán mikor igent mondtam volna rá végül, nekem adtad volna mindhármukat.
Uram, én egy szegény asszony vagyok, nem tudok három férjről
gondoskodni, mindössze ezért mondtam igent Mel Gibsonra."

A történet tanulsága: ha egy nő hazudik, annak mindig jó és
tisztességes oka van és mások javára szolgál.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lanyok!

MEg ezt meg kell mutiznom!

KATICA
Kép

Magi
Vendég

Lanyok!

Mikor megyunk pentek ejjel nyaralni, akkor lesz Katica letrejottenek elso szulinapja.

Magi
Vendég

MAgi!
Hogyx milyen édes ebben a szerkóban Katica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MEg kell zabálni :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Kép Kép Kép
ez a traktor egy új szerzemény anyuéknál, és tök jó,mert pedálos, mint a bicaj :)
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!
Nagyon jók a képek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok

Gratula Dodonak!

akik nyaralni mennek jó nyaralást!

nekem ma 2100 lett a méhszájam de más gond nincsen
2 hét múlva lesz nst

nagyon ügyesek a lányok és nőnek mint gomba hihetetlen már milyen ügyesek!!!

és ez rémisztő hogy én következem!!!
legó legyen igazad de nem lesz nem én töröm majd meg a kislány áradatot hanem gabi?
te jössz utánnam?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!
csak gyorsan bejelentkezek..... ma jöttünk haza 1-kor. Smile Mindjárt megkeresem apa hova töltötte fel a további képeket, és akkor párat teszek fel. Vissza sajnos ennyit nem tudok olvasni, ugyhogy egy gyors összefoglalót valaki irhatna!!
Szüléstörténet persze majd csak később lesz....még nekem is össze kell ráznom a gondolatokat a fejemben, meg meg is kell irni!

d.dodó

Hahó

Tegnap vmi bibi volt a nettel,nem tudtam írni...:(

Dodó
Hurrá.Remélem minden oké veletek.Jól szopik a kiscsaj?MEsélj majd!Várjk a képeket. :wink:

Betti
Bizony,Te jössz. :wink: 2100-as méhszáj szupi,én már a 21.héten így voltam. :lol: :lol: :lol: Nálad is könnyen megy majd a tágulás.

Magi
Készültök????
NAgyon édes KAtica ebben a pöttyös fürdőruciban.:)
Anyum mondogatja mindig nekem: "JAjj,bolondot csinálsz a lányokból" :lol: :lol: :lol: De én is úgy imádom öltöztetni Őket. :D :D :D

Zoli hogy van?
Dorkát ma elvittem dokihoz,engedély van a utazásra,remélem arra már jobb lesz a helyzet. Amúgy a kedve szuper,kis bolond,mint mindig. :lol: :lol:
Vendég

Viki
Látom Nálatok is van élet. :lol: :lol: Nem unatkoznak a gyerekek.:)
Eszti jól szopizik még?
Mi néha almázunk (heti 1x).Főleg ha megyünk autóval és útközben megetetem.Bár Hédi nem igazán rajong a hozzátápihoz....
Vendég

Sziasztok lanyok!

Dodo!
Orulok, hogy jol vatok, nagyon varom akepeket es a tortenetet.

Betti!
Aztan azert varj meg minket a szulessel.

Viki!

Kepek szuperek!
Vicces lehet a gurulas. :lol: :lol: :lol:
Annyira tetszenek a kepeid, ahol egyutt vannak a gyerekek.
Szuper.

Lego!
Keszulodom.
ZOli is jol van, nekunk holnap jon a dokker megnezni Zolit.
En nagyon nem keszulok a nyaralasra, mert csak ruha kell meg egy ket jatek es kesz.
Kaja-pia lesz.
Inkabb a keresztelore keszulok.

En meg ma megyek penzt valtani es ennyi.
Nalunk apukam szokta mondani, hogy tiszta gaz vagyok.
De nem erdekel, mert Zoli is es Katica is hagyja, hogy oltoztessem oket es szeretik ha fotozom oket.

Magi
Vendég

Magi
Kajával én se,max az útra meg Hédinek vettem pár fruttapurát.
Gyógyszereket is beszereztem,pénzt még nem váltottunk.Sokat úgyse viszünk,kártyáról veszünk majd le (jobban váltják kint).
Az autópályán érdemes kunával fizetni,eurónál néha átvágnak...

Keresztelőt mi sajna elhalasztottuk.:( Unokanővérem (Dó leendő keresztanyja) nem tud hazajöni angliából,majd csak októberben....
Nektek tuti szuper lesz.:) Majd részleteket személyesen. :wink:
Vendég

Vendég

Dodó, nagy szeretettel gratulálok én is!
A nyári topikban már kilestem a képeket, szívmelengetően gyönyörűek vagytok!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lego!

Jo az idojaras elorejelzod.
REmelem jo ido lesz azert.
Ha nem majd kirandulunk.

GYogyszer nekem mar megvan, jo sok.
Mi mindig egy borondnyivel megyunk.
Szakmai artalom. :lol:

En is csak annyit valtok holnap, mert ma nem volt a penzvaltoban, amennyi kell nemi suvenyirre, ha setalni megyunk, meg az autopalyara.
Mi is kartyazunk, meg valtottam mar eurot a sielesre es ha keves esetleg ott lesz az is.

Magi
Vendég

Lanyok!

Volt mar valakinek a gyerkocenek sotetzold kakija?

Katicanak es Zolinak sem volt soha ma meg Katica eddig 4x produkalta.
Raadasul eddig folyos volt, most meg nyulos.

Magi
Vendég

Na, akkor jöjjön egy pár kép! Szülés történet csak később lesz, mert még fel kell dolgozni, és még meg is kell írni!!

Kép Első szopim kb 15-20 percesen

Kép ezen a táblán jelölik melyik nap hány fiu hány lány születik...7.ére már én is kaptam piros pöttyöt

Kép fáradtan és jóllakottan

Kép apa karjában is jó aludni

Kép első közös képünk (kicsit rossz a minősége)

d.dodó

Kép igy nézelődök

Kép nem szeretem a pelenkázást

Kép a tigrist anya kapta, a macit pedig én (apától)

Kép az első fürdésem (ezt sem szeretem)

Kép ezekkel a hatalmas tappancsokkal rugdostam anya oldalát

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?