Új privát üzeneted érkezett!

Szezso
Nem lehet biztos! :shock:

Kép

dita75
 
 


Az ördög vigye el a laptetőket! :twisted:

dita75
 
 


Ancsi! Igen, úgy is lehet, hogy 1 oldószer+ 2 por.

Dita: nem jelent semmit a laptető :wink: akkor is sikerálni fog az 1. inszem!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 

 
 

Szezso
Ha lehet hinni annak, hogy minden az agyban dől el, hát én már rég belevéstem, hiszem, akarom és érzem, hogy sikerülni fog.
Sztem hisztériás rohamokat fogok kapni a majdani + tesztem láttán.
Még sosem pisiltem zebrásat, hiába voltam már egyszer babás. :roll:
Már be is rendeltem 10-et biztos ami biztos, mert nem fogok hinni a saját szememnek, tuti mindennap tesztelek egyet, hogy megvan-e még a babócskám! :oops:

dita75
 
 


Dituli én is azt csinyáltam...

Szezsó hajrá spontán baba! :lol:
Vendég
 


Boni
Mire mondod?

dita75
 
 


Na készvagyunk a polcokkal. Már csak a CD-k hiányoznak , de addig még száradnia kell a regasztónak, a lámpavédő kereten. Azért egy képet mindjárt csinálok nektek. Dita oldalát ki ne furja a kiváncsiság. Hová mennének akkor az ikrei. :)
Látom végül csak kibogoztátok miből mennyi kell abba az injekciós tűbe.. :)

hofeherke
 
 


Nem enged feltölteni... :(

hofeherke
 
 


Mara
Holnap reggelig van rá időd, mert én asszem megyek csucsuzni.


Kép

dita75
 
 


Már mindenki alszik, vagy csak én vagyok türelmetlen... Akkor megyek én is. Holnap hosszú napom lesz. befőzünk, aztán meg mehetek a szervízbe...
Úgy tűnik mégis sikerült felraknom :) Szóval ez a kékséges szobánk másik fele. Igaz még kicsit üresen, de ha rajtam múlik, hamar tele lesz könyvekkel :)
Kép
Jó éjt mindenkinek!

hofeherke
 
 


dita75: Nem tudom, én is csodálkoztam a Merionalos adagomon. Én azt hittem, hogy a pcos miatt majd nehezen lehet engem stimulálni. Örülök, hogy egyenlőre nem igazolódik be. Nagyon jóban vagyok az anyósjelöltemmel, ő hamarabb tudott a babás dolgainkról, mint a saját anyukám. Azért nem vettem sértésnek.

bumi1979: Szerintem ez a hepatitiszesdi csak arra vonatkozik, hogy most van-e. Nekem kicsi koromban volt májgyulladásom, ezért nem is adhatok vért. De az ÁNTSZ-es eredményemre nem mondott semmit a doki.

Hány miliméteres tüsző alkalmas már az inszemre? Csak hogy tudjam hétfőn, hogy mire kell figyelnem, mikor a doki diktál.



vicky79
 
 


Mara, sajnos már holnap dolgozom, de már csak vasárnapig kell kibirnom mert utána három hét szabi.


Ancsi, nekem is adtak Pregnylt de én egy injekciót kaptam az inszemi előtt egy nappal a fenekembe.


Hát csajok ha minden jól megy akkor csütörtökön meglátom a mi bébinket. A helyzet az hogy nagyon rossz a kapcsolatom a férjemmel és ma nagyon összevesztünk. Megróttam mert nagyon gázul viselkedett velem mostanság és nem igazán jár haza. Tegnap betelt a pohár és elmentem éjjel egykor anyukámhoz aludni mert egy buliból megint nem jött még haza erre ő ma megsértődött.
Megmértem a vérnyomásom és a pulzusom képzeljétek 110 volt, annyira kikészitett. Ő mindent elkövet hogy ne legyen bébi, már csak a jó Istenben bizhatok. Megmondtam ha ezt az életet viszi tovább nem fogok hozzá aszisztálni és elköltözöm anyukámhoz amig nem lesz meg a baba. Utána majd meglátjuk hogyan tovább, de ha engem ilyen szinten fog napi szinten stresszelni nincs olyan bébi a világon amelyik túlélné. Ma vettem be egy Valeriánát azt lehet néha szedni és sokkal jobban vagyok tőle, de tudjátok nekem van ez a szivritmuszavarom azzal is küzdök rendesen. És ha még mesélnék nektek hogy milyen dolgokon mentem keresztül az elmúlt négy hónapban akkor azt mondanátok ezt a babát egy angyal küldte hozzám mert ha a férjemen múlt volna a gyermekünk akkor sose lett volna. Bocsi csajok, de kijött belőlem. :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Szezso,
nem megyünk még lombikra, vagyis ha a doki azt mondja nincs értelme több inszemnek, akkor marad a lombik. De én bízom benne, hogy ehhez az utolsó 6. inszemhez már használ annyit az akupunktúra és a homeós golyócskák, hogy sikerülhet az utolsó.

Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


dita75 írta:Szezso

Már be is rendeltem 10-et biztos ami biztos, mert nem fogok hinni a saját szememnek, tuti mindennap tesztelek egyet, hogy megvan-e még a babócskám! :oops:


erre :wink:


Szép jó reggelt!
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni,
elolvastam a blogodta és az "így kezdődött" részen majdnem kicsordult a könnyem is, főleg a végén. Azért nem semmi a történeted a pároddal. Tényleg ovis korotok óta mindig egymás mellé sodort az élet :lol:

Zsuzska,
sajnálom, hogy nem juttok dülőre a pároddal. Azt hittem rendeződtek a dolgaitok. Ő konkrétan nem akarja már a babát, vagy a viselkedése miatt írod?

Mara,
csini lett a szoba:-) És még a konhát is lehet látni :wink:

i.kata
 
 


Kép

Hát Csajok én már nem mondok semmit, akárhogy is kérdeztek, mert minden jóslatom beteljesül. :shock:

Én is elolvastam Boni mizériáját eléggé filmbe illő. :wink:
De minden jó ha jó a vége, és sztem mindenki átesik a nehézségeken, csak mindenkinél meg van szabva egy határ, hogy mit akar vagy tud elviselni.
Persze az sem mindegy, hogy miről beszélünk, nálam pl. a megcsalás végérvényesen szakítással párosul, még ha csak egy csók is volt. Ehhez képest sokkal kisebb bűnnek számítana az, hogy néha játékgépezik, de nálam már az is több a soknál. Egyszer sem engedem. Már volt szerencsém ilyen pasihoz, köszönöm elég volt, akármennyire is szeretem, nem tűröm el.... no és sorolhatnám.

Mara
Szép a lakásotok, de egyvalami még hiányzik belőle! :wink:

Kata
Nagyon remélem, hogy a 6. befutó lesz, és segítenek ebben a bogyeszaid. Az a lényeg, hogy higgyél benne, végig legyél +, mint ahogy most vagy, ne hagyd el magad a végére, irgum-burgum. :wink:

Vicky
Sztem 20 körül már szuper a tüsző! :wink:
Biztos lesz pár ekkora! Drukk hétfőre! +++++++++++++++++

dita75
 
 


Sziasztok!
Ma fedeztem fel, hogy itt a nyaraloban van netes gep. :lol: Persze magyar ekezet nelkul, de van. Azert nem igerem, hogy itt fogok ucsorogni, de gondoltam bejelentkezem. Lili itt ul az olemben, es mindig belegepel...
Minden szupi3 v3el333ukn336332333333333333233332363 3333, na ezt Lili irta.
Sokat kirandulunk, holnap tervezunk egy tengerlatogatast is.

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


hehe

azért az hozzá kell tenenm, hogy rettenetesen fiatalok voltunk..zöldfülüek voltunk... és ó de régen volt mán az :wink:
Vendég
 


Linácska
De jóóóóóóóóóó Nektek!
Élvezd a szabadságot, és ne foglalkozz most velünk, vagy már te is függő lettél? :wink:

Boni
Tegnap arra értetted, hogy te is olyan voltál, hogy mindennap teszteltél? Nem semmi, azt hittem csak én vagyok crazy! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,

Azért akarta a doki, hogy minél több tüszőm legyen, hogy legalább 1 megtermékenyüljön, de sajnos az inszem nálam nem volt nyerő. Amúgy az 1. inszemnél csak 1 tüszőm volt, a 2.-nál 2, a 3.-nál 4, a 4.-nél nem emlékszem, de több, az 5.-nél 6, és a 6.-nál 5 tüszőm volt. Mondjuk a 6-ból csak az utolsó kettőnél kaptam merionalt, előtte puregont kaptam.

Ancsi,

Remélem sikerült megoldani a tüszőrepesztőt! Én is kaptam már, és a 2 porhoz elég 1 oldószer. Drukk csütörtökre!+++++++++++++++ Sőt, lehet, hogy találkozunk is, mert akkor megyek UH-ra! :wink:
Párizs biztos gyönyörű volt!

Linácska,

További jó nyaralást! 8)

Zsuzska,

Sajnálom, hogy a pároddal ennyire rossz a kapcsolatotok mostanában! :( Remélem, megoldjátok, mert a babátoknak apukára is szüksége lesz!

Mara,

Szép lett a szoba! Ügyesek vagytok! :)

Képzeljétek, úgy néz ki, hogy a picikénk nem szereti a tejterméket. :roll: Tegnap az asztológián a tanárunk kedveskedett nekünk egy kis madártejes fagyival, és mire hazaértünk már mennem kellett a wc-re, reggelre meg hasmenésem lett tőle.
Ja, és szerintem nagyon beindult a pici, mert nem tudtam felszállni a metróra reggel, amíg nem ettem meg egy kekszet, annyira rosszul voltam. És ma mindenki büdösebbnél büdösebb parfümmel fújta be magát, meg mindenhol nagyon erős szagok voltak csak az én kedvemért. :x Eddig is jó volt a szaglásom, de lassan vadászkutyának érzem magamat... :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Boni,nagyon szép amiket leírtál és már olyan közel vagytok életetek legboldogabb napjához! Kívánom,hogy minden úgy legyen,ahogy azt szeretnétek :lol: :lol: :lol:

Lányok,én annyira izgulok most tegnaptól kezdve,egyszerűen nem tudom,mi van velem?! A múltkor hatalmas várakozással mentem,most meg remeg a gyomrom,megy a hasam,rossz a közérzetem... Ingerült vagyok,(szegény férjem)!,olyan furcsa...Elhatároztam,hogy többet nem is megyek,szóval tele a gatya. Ez azért is furcsa,mert egyáltalán nem is gondoltam eddig rá,csak úgy adtuk automatikusan a szurikat.
Most meg amióta megjöttem a dokitól,teljesen kicserélődtem. Ha ilyen gyomorremegésem lesz,hogy tapad meg a babóca?!Vagy lehet,hogy a gyogyók is befolyásolnak?

Zsuzska! nagyon sajnálom! Szerintem üljetek le megbeszélni (talán nem is kettesben,mert csak vita lesz,hanem olyan emberekkel,akikben megbíztok) és találjatok minél hamarabb megoldást. Döntenetek kell(remélem a jó irányba,hogy együtt maradtok),mert ha a babának emiatt baja lesz,soha nem fogod kiheverni. Nem okoskodni akarok,meg ez a Te életed,de annyit vártatok már erre a Manóra ,Ő fontosabb minden pitiáner csetepaténál!!!!!

Kata,persze próbáld meg,adj még egy inszem esélyt,ezen ne múljon!!

Többieknek,kismamiknak és leendő kismamiknak is szép napot!!!!
f.ancsi
 
 


Némóka,
ha már így a tudtodra adja mi jó neki, akkor fogod még ölelgetni a wc csészét is :wink:

Hívtam tegnap a dokimat, nem vette fel, ma ki van kapcsolva, de beszéltem az asszisztensével aki nagyon aranyos volt, és holnap már lesz a doki, és akkor tudok beszélni vele. :roll:

i.kata
 
 


Némóka, te a Zekéhez jársz?

Egyébként,olyan hülye szervezetem van,hogy kapom naponta a merionalt,amitől egy tüsző ért meg(eddig spontán is ennyi volt),de a jobb oldalon,ahol egyébként hiányzik a petevezetőm a méhenkívüli miatt. A férjemnek másfél napos katonái lesznek stb.,hát gyönyörű esélyekkel indulunk!!!! :(
f.ancsi
 
 


Ancsa,

Igen, a Zekéhez járok.
Szerintem nem lesz semmi gond, hogy 1,5 naposak a katonák! :wink:

Kata,

Miért mész a dokihoz? Kezditek a 6. stimulációt?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
még nem tudom pontosan, de szerintem megbeszélem vele, hogy érdemes-e egyáltalán belevágni a 6-ba, és ha azt mondja már most mehetnénk lombikra, akkor bevállaljuk, de ha várni kell a lombikra, akkor addig marad az inszem. Reménykedem, hogy sikerülhet még inszemmel.

i.kata
 
 


Némóci
Jó volt olvasgatni a tüneteidet.
Érdekes ez a tüszős dolog is.
Szerencsére jó lett a vége. :wink:
Nekem is jó a szaglásom, és ma megint úgy ébredtem mintha egy kanmacska lespriccelte volna az ágyneműmet. De hogy a fenébe került volna kanmacska éjjel a hálóba? Érdekes, mert mire visszaérek a mosdóból addigra meg már nem érzem! :roll:

Ancsi
Lehet, hogy a gyogyik okozzák az átmeneti majdnem azt mondtam elmebajt nálad. :oops:
Remélem megnyugszol holnapra.
Én is sík ideg vagyok, de nekem még csak ez az első, és nagyon tele van a nadrágom, hogy esetleg vmi miatt mégis csúszhat megint. Amilyen szerencsés szoktam lenni.
Már most kezdek neked drukkolni! ++++++++++++++++++

Kata
Mi történt az asszisztenssel? Eddig nem voltak vmi barátságosak nem? Biztos jót tett neki a főnök (doki) nélküli hét. :wink:
Neked is már most mennek a drukkhullámok +++++++++++++++++

dita75
 
 


Kata
Tudod csak +-an, hiszen Mágnesnek 9. inszemre sikerült, ez még csak a 6. lesz! De ha felajánlják a lombikot egyből akkor uccu neki, és nemsokára magadat javíthatod a táblában! Gondolom milyen furi lesz majd! :wink:

dita75
 
 


Dita,
az én dokim asszisztense nagyon kedves mindig. A másik doki szokott többnyire ellenszenves lenni. Az asszisztens nagyon segítőkész, olyan is volt, hogy ő adta be a tüszőrepit is, nem kellettügyeletre mennem.
Az esett most nagyon jól, hogy egyből tudta ki vagyok, ahogy bemutatkoztam.
Én azzal is megelégednék, ha elküldene most mindenféle vizsgálatra, ami a lombikhoz kellhet, mert most nincs suli, ráérek. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok csajok



Köszi a hozzászólásokat. Úgy érzem nem lehet már tenni semmit. Leültem én már vele többször beszélni. Nem hajlandó változtatni. Úgy érzi hogy ő csinálja jól. Hogy állandóan magamra hagy és soha nem jön haza időben mert számára mindenki más fontosabb mint én mint mi. Nagyon haragszom rá és ezért én sem keresem a társaságát. Azt gondoltam ha elmondom hogy babánk lesz, örülni fog, a társam lesz és hazajár majd rendszeresen, nem pedig a hülye barátait patronálja. De nem úgy él mint egy agglegény, mindent megcsinálhat. Bocs, megcsinálhatott a tegnapi napig. Ugyanis megmondtam neki eddig tartott, nem aszisztálok hozzá többet. Ő amióta ismerem csak érzelmileg zsarolt. De most már nem fog. Ha ez a baba megmarad megpróbálom vele a lehető legjobb kapcsolatot kialakitani. Ha nem akkor vége van. Elköltözik és elválunk. MIndenki éli a saját életét mondjuk ő eddig is élte csak én aszisztáltam hozzá. Úgyhogy holnap kiváncsi vagyok bébink hogy viseli ezt a katasztrófát. :cry:


Mindenkinek szép napot

Kép
pgsuska
 
 


pgsuska sajnálom :cry:
Vendég
 


Zsuzska!
Nagyon sajnálom!
Sztem jól döntöttél.
Ez volt a megérzésem veletek kapcsolatban még akkor amikor ezekről nem is beszéltél nekünk. Főleg miután az iwiw-n is megjelöltük egymást. Nem tudom valahogy megérzem másokkal kapcsolatban a dolgokat, (kezdek félni magamtól :shock: ) ezért irtam azt, hogy már inkább nem mondok semmit, mert minden jóslatom beteljesül. Persze ha jó megérzéseim vannak annak nagyon tudok örülni, hogy ha teljesül, de az ilyesminek mint a tiéd nagyon nem! :cry:

dita75
 
 


Sziasztok Lányok,

Dituli: akkor most gyakorolhatsz, gyúrhatsz az ikrekre!!! ez klassz!!
és írigyellek az ágyban gyümievés miatt!! nekem is csinálhatnál legközelebb egy ilyen tálat!!
de tök jó volt a nászúton, mert minden reggelit gyümivel kezdtem: friss ananászt, sárgadinnyét, görögdinnyét, papaját és szőlőt! olyan fincsi-mincsi volt!! nem tudtam megunni!! és most úgy hiányzik :cry:

Zsuzska: nagyon sajnálom, ami veletek történik! és hidd el a csodababák bírják a gyűrődést! az első hetek nekem is nagyon stresszesek voltak, volt egy kis barnázásom (stressztől függetlenül), majd amikor 1 hét tp-ről visszajöttem dolgozni még a főnöknő le is baszott. de a babánk nagyon jól bírta!!!
de próbálj megnyugodni, mert az a legfontosabb a babának és neked is!!!

Némóka: szegényke!! nem írigyellek rókakoma miatt! de egy halacska , mint vadászkutya, ezen elnevettem magam!

Ancsi: nyugodj meg!! volt már inszemed, tudod, h nudli az egész, menni fog minden , mint a karikacsapás. a 1,5 napos kisfickók meg tökéletesek lesznek!! olyat is olvastam már vhol , h a túl sok (4-5 nap) sem jó. szóval eltérőek a vélemények. légy poz és bizzál a sikerben!!

Monic: pihizzél csak!!!

Kata: mennek a drukkok!! egyébként az akupunktúrán mi van, milyen sűrűn jársz, mit mond ott a nőci, érez javulást? ++++++++++!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska! Sajnálom,de ez már az Ő felelőssége,ha Te megadtad a lehetőséget a többi következményét hagyd,hogy Ő viselje. Te csak Magatokkal törődj most már! Ez a mélypont,de innen felfelé vezet ez út!
f.ancsi
 
 


Csibus
Szívesen vendégül látlak ha eljössz hozzánk, csak 120 km! :wink:
Amúgy bárkit ebből a topicból akit esetleg a Balaton déli partja felé vetné az élet sodra, kirándulás, nyaralás, vagy rokonlátogatás, miegymás.... nagyon szívesen látom ha esetleg lenne kedve hozzánk bekukkantani. :wink:

Akár mindannyiótokat egyszerre, de jó is volt az a topictali.
Azért sokkal jobb volt szemtől - szembe, és nem a körmünk kopott, hanem max. a hangszálunk! :lol:

Ja Csibi még te irigykedsz rám? Akkor én mit mondjak????
:!: :lol: :wink:

dita75
 
 


Sziasztok!

Zsuzska: Nagyon sajnálom.. :(

Kata: Drukkolok, hogy lombikot javasoljon majd a doki, és belevághassatok a hozzá szükséges vizsgálatokba! :)

Dita: Tuti nem lesz semmi probléma, a Merional növeszt szépen 2-3 tüszőcskét, és indulhat a hadművelet. :) Márcsak néhány nap, és inszem! :wink: Ezt holnap a doki is meg fogja erősíteni. :)

Mara: Nagyon szép lett a szobátok! A polcok nagyon tetszenek, meg a kék fal is!

Csibi: Nagyon szuper lehetett a nászutatok! :) Remélem a doki megnyugtat a pocikeményedéssel kapcsolatban.

Akszinya: Tapasztó drukkokat küldök! :wink:

Ancsi: Drukk az inszemhez! :wink: Nyugi, nem lesz gond a fiúkkal. Nekünk minden inszemnél a tüszőrepi napján orvosi javaslatra együtt kellett lennünk. :roll:

Nemone: Biztos, hogy a tejtermékkel volt gond? Nem lehet, hogy csak azzal a fagyival volt valami bibi?
denika
 
 


Ditulika: :lol:

egyébként, tök fura, de a munkahelyen van 1-2 rosszallóm , gonosz írigyem most.
tegnap pl a pénztárosunk aki az étkezési jegyeket osztja, mondta, h vegyem fel a jegyeimet. mondtam, h majd ebéd után ráér, mert még van a múlt hóról. olyan hangsúllyal mondta, h hát aki Balin nyaral 2 hetet! nem tudtam , h mit mondjak, csak zavartan néztem.
olyan munkatársak is megkérdezik, h na milyen volt?? , akiknek nem is mondtam, h egyáltalán nászútra megyek, nemh még Balit.
de egy tényleg kedves munkatársam, akit kedvelek tett egy olyan enyhe célzást, h abból azt vettem le, h most a munkatársak összesúgnak a hátam mögött kissé rosszallóan.
de h miért ilyen rosszindulatúak az emberek?? ok , irigykednek, de mért rosszindulatúak??
a páromnak nagy szerencséje van, ott tök pozak voltak az emberek, de nálunk :roll:
de leszarom, h mit gondolnak a munkatársak!!!
életembe egyszer eljutottam egy ilyen helyre, és nagy valószínűséggel soha többet, nem lesz ezért lelkifurim miatta. ez volt a nászutunk.
nem iszunk, nem dohányzunk , nem kávézünk, becsülettel dolgozunk, nem szórjuk el a pénzt, sőt inkább spórolósak vagyunk, nem járunk minden hétvégén szórakozni és a szülők megtámogattak kicsit, nem fizették az utat teljesen, de segítségük nélkül nem jutottunk volna el ide.
na mindegy , nem magyarázkodni akartam, meg semmi, tudom , h ti nem vagytok egyáltalán rosszindulatúak (nem is azért írtam most ezt!! ), de tényleg nem értem az embereket!!!! ennyi!!

de már azzal is ,,poénkodtak,, már , h szar a helyzet a cégnél, uh terhesek akarnak lenni, és itthagyják az egészet! nagy poén, mondhatom!

de vajon írigyel engem bármelyik munkatárs azért, h 1 évig jártam dokihoz?
és akkor írigyelt volna vki , h megszűnik az általam könyvelt cég és kirúgnak?

szóval kedvesek a munkatársak, persze tisztelet a kivételeknek!!!vki tényleg érdeklődő volt, és nem csak alibiből mondta, h meséljek már.

de tudom, h ti nem vagytok ilyenek, uh ne is kezdjetek magyarázkodni se!!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi
Jó hogy nem vagyunk ilyenek, ezért is szeretjük annyira egymást!
Különben meg nem értem, hogy nem lehet szeretni egy ilyen kis őrült Csirkét mint te vagy! :roll:

Engem is mindig irigyeltek, régen amikor modellkedtem és táncoltam, sikereim voltak a fiúknál..... de szinte egyetlen igazi barátom vagy barátnőm nem is volt emiatt.

Később azért mert már fiatalon elértem azt, hogy ingatlanom volt, nem is akármilyen, de azt nem nézték, hogy egy rossz kapcsolatban élek, és totál ki voltam miatta, csak nem mutattam.

Most is irigyelnek mert van egy szép házam, mindenem megvan, végre rendeződött a magánéletem, de nem gondolják, hogy már mióta szenvedek, hogy lehessen babánk.....

Nekem semmi nem pottyant az ölembe minenért hatalmas áldozatot hoztam, és nem bántam meg.
Sokkal jobban tudom értékelni azt amim van, hogy saját magam kapartam ki a gesztenyét, és nem apuciék tolták a fenekem alá. Nem mondom, hogy nem segített anya, mert iszonyat sokat segített, de a nagy része a talpraesettségemnek köszönhető.

Én is utálom amikor a kolléganőm jajj hát nekem nincs pénzem mosogatógépre, hogy este már tudjam nézni a sorozatokat vacsi után. De érdekes arra van, hogy egész nyáron wellnesbe meg külföldre járnak. Nekik ez a fontos, nekem meg az, hogy legyen egy szaros mosogatógépem mondjuk. Most hogy már minden meglesz idén, jövőre már mehetünk akárhová.
Vagy mégsem? :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dituli: akkor éted, h mit mondok. de hát ez van, ilyenek az emberek , nem tudunk mit tenni. és tény, h azt amit mi magunk szereztünk meg, sokkal jobban értékelünk és sokkal jobban örülünk is neki!! vagy lehet, h csak szimplán hülye mazovisták vagyunk???? :shock: :lol: :lol: csak vicceltem! :wink:
és remélem, h a szaros mosogatógép után , most jön nektek két kis szaros, akik miatt nem tudtok jövőre se menni sehova!!! :wink: most jó rosszindulatú voltam!! :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
ne foglalkozz az irgyekkel! Amúgy ebben az a legnevetségesebb, hogy egy Bali utazás csak kicsivel kerül többe, mintha elmennél 2 hétre félpanzióval egy görög szigetre. :roll:

Dita,
én bevallom őszintén, nekem a "fenekem alá tolták" a kocsit és a lakást is. Ennek ellenére nem néztek ki a gimiből sem és az egyetemről sem, mert nem szoktam kérkedni vele. És van vagy 5 olyan barátnőm, akikre bármikor számíthatok és ők is rám.
Nem hiszem, hogy azért én rosszabb lennék másoknál, mert a szüleim támogattak. Ha mi ugyanezt megtehetem majd, akkor biztos én is igyekszem megadni mindent a gyerekeinknek.

i.kata
 
 


Csajok


Köszi a hozzászólásokat, már csak a holnapi napban reménykedem.


Üdv


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Kata
Ami anyumtól tellett ő is megadta... ennyi tellett tőle, hisz nemcsak én vagyok az egyetlen gyereke, sőt vannak unokái is, neki mindenkire gondolni kell, anyukájára is aki kevés nyugdíjból él.
Szegénykém mindenki őt pumpolja.
Senki nem mondott ilyet, hogy ettől TE rossz ember lennél, mert mindent a szüleidtől kaptál.
Eleve nem is tudtuk, tehát nem kérkedtél vele, és ez így jó. :wink:
Örülnék, hogy ha a helyedben lehetnék ilyen szempontból, mert egy csomó keserűséget, idegeskedést, áldozatot megspórolhattam volna, én csak azokat nem szeretem akik mindezt nem látják. Cigiznek, isznak, buliznak ez az életük... a fiatalságuk elszáll a pénzükkel együtt és ott állnak egy szál gatyában semmi nélkül, sírnak, és engem irigyelnek, aki mindvégig spóroltam, egy nyamvadt tengerparton nem voltam (tavaly először).... na az ilyenekre voltam/vagyok nagyon kibukva !!!!!!!!!! :twisted:
Sajnos a barátságok is nem mindig kettőnkön múlnak, nagyon jó barátnőim voltak, mint ha testvérek lettünk volna. Sosem felejtem el a tinikorszakomat amikor az osztálytársam volt a legjobb barátnőm sülve-főve együtt voltunk, egészen addig amíg a pasijának be nem mutatott és az rám nem akaszkodott, nem tudtam levakarni.... utána meg azt hazudta, hogy én kezdtem ki vele... szegény barátnőm nem tudta kinek higgyen elvakította a szerelem, és inkább a pasit választotta, szerencsére utána nemsokra a másik barátnőjével is kikezdett a srác, és akkor már rájött, hogy ez nem lehet véletlen. :roll:
Hát voltak zűrjeim rengeteg ilyen szempontból, de tény, hogy sokmindent saját magamnak köszönhettem. :roll:

dita75
 
 


Csibi
Csupa ilyen rosszindulatot szeretnék mint amit te küldtél felém! :wink:

dita75
 
 


Kata: hát ez az! mi is néztük. 2 hét kanári szigetek csak kicsivel lett volna olcsóbb, mint ua bali. pedig azért kanári szigetek sem egy nagyon elérhetetlen .
de ledöbbentem, amikor visszajöttem és egy tényleg kedves munkatársamnál láttam egy horvátho- i utikönyvet, és legelőször azt mondta, h nem mennek, csak nézeget. aztán bevallotta, h mennek, csak nem akarja mondani, merth tudom , h milyenek az emberek. ledöbbentem! horvátho szerintem olyan ma már, mintha lemennél a balcsira, rengetegen mennek oda! még öcsém is meg a barátnőjével és egy baráti párral, pedig egyáltalán nem veti fel őket a pénz, sőt igazából kis csórók.

na mindegy!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
nálam biztos sokat számít az, hogy én nem ilyen környezetbe születtem. Amikor tesómmal kicsik voltunk, szinte semmink nem volt. A nagymamám velünk élt a születésem óta, hogy anyu mehessen dolgozni. Tudom milyen, amikor nincs pénz, így értékelni is tudom.
A mamám még mindig anyumékkal lakik, és szegény 88 éves nagyimnak kevesebb a nyugdíja, mint amennyibe a gyógyszerei kerülnek. Ha a nagynénémnél van, akkor még a gyógyszerét sem adja be neki és amikor visszajön, mindig lefogyva, zavarodottan hozzák haza. Az a gáz, hogy sajnálja a pénzt a saját anyukájára a nagynéném és ezért párszor összevesztem vele, anyum meg csak kapkodta a levegőt, amikor mondtam a magamét.
Kicsit elkanyarodtam, bocsi :roll:
Amúgy egy olyan lányra emlékszem, aki elég érdek csajszi volt, de ahogy ezt megéreztem rövid úton leépítettem.
"Mentésgemre legyen mondva", hogy engem anyum nem hagyott a gimiben nyárimunkát vállani, pedig nagyon szerettem volna csinálni valamit...

i.kata
 
 


Csibi,
elfelejtettem válaszolni az akupunkturás kérdésedre.
Érzek már változásokat, a legfeltűnőbb az utolsó inszemnél az volt, hogy már a 9. napon volt 25-ös a tüszőm ésmár 8, valamennyi a mnyh. Soha nem volt előtte ennyi. Más a menzeszem is azóta, de már várom, hogy megjöjjön, hogy most milyen lesz. Múlthéten kaptam golyócskákat, amik szabályozzák a vízháztartást és segít a depimen is, ennek kifejezetten érzem a hatását.

i.kata
 
 


Kata: büszke lehetsz magadra!
a nagynénédre meg inkább nem mondok semmit! ez elképesztő, a saját anyukájának nem veszi meg a gyógyszereit?? :shock:

én úgy beettem most, h legszívesebben leborulnék az asztalra aludni. ettem tökfőzit virslivel és utána 2 danon kispudingot . :roll:
mentségemre szóljék hajnali 4,45kor keltem, mert a párom elutazott és 5,20 ra jött érte a taxi. én meg ahogy elment, nekiálltam pakolászni, mert még kicsit szanaszét volt a lakás. 7kor tettem le a popsim, akkor tudtam volna visszaaludni, de akkor meg már reggelizni és készülődni kellett a munkába. szerintem ma kb 20-kor ki fogok dőlni. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Denika,

Nem hiszem, hogy a fagyival lett volna gond, mert aznap vette, és már korábban is volt a joghurttól kisebb problémám, de így már egyértelmű, hogy mitől volt.

Kata,

Ez nagyon jó, hogy ennyit segített már az akupunktúra! :)

Csibe,

A címedet még nem kaptam meg, hogy hova küldhetem Mákszem zoknicskáját... :roll:
Az irigyekkel meg ne foglalkozz, azok sajnos mindenhol előfordulnak, és vannak olyanok is, akik bármit kitalálnak, hogy legyen miről pletykálniuk. Egyszerűen szánalmasak ezek az emberek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata: az tök jó, h érzed a javulást!!!
és az akupumtúrás csajszi mit mond? érdemes belevágni egy újabb inszembe, v a lombikba, v várjatok még?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

végre van internet. Délelőtt kijött a szerelő, mindent megpróbált, de nem tudta megjavítani, aztán visszament a központba és kiderült, hogy ott van a hiba, úgyhogy végre visszaállt a rend :twisted: :twisted:
Viszont a hétfői hatalmas szél megbontotta a tetőt, úgyhogy mostmár nem a szerelőt kell várnom hanem a kárszakértőt. Még szerencse, hogy nem dolgozom hanem itthon vagyok, azóta akad dolgom bőven :?

MINDJÁRT VISSZAOLVASOK! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: viszont ne idegeskedj!! csak nyugi!!! minden megoldódik !!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: