Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Hát elég nagy a szórás a 11. és a 19. között! :roll:
Ti mindannyian naponta szúrkálódtatok? :?:

dita75
 
 


CSibi jól tetetd hogy felhívtad a dokidat! de boiztos nincs semmi baj.. nekem is volt ilyen..lehet pihenést fog javasolni... NEKem si azt kellett!
Vendég
 


köszönjük szépen!! :lol:
hát nem voltam alapba egy lapos és bordáshasú, de tényleg kerekedik. anyum viccelődött vas, amikor 3 hét után látott először, h azért ne toljam ki a kis barackmagomat.:lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Csibikém!
Szeretnék én annyira nem lapos én nem bordáshasú lenni mint te! :? Vagyis hülyeségeket beszélek, pont ellenkezőleg. :wink: :lol:

Na szóval majd a szülés után szeretnék bordáshasú lenni! :lol:

Tehát akkor már nem dolgozol sokáig, ugyi?
Jól teszed, de aztán otthonra tessék ám a netet bevezettetni! :!:

dita75
 
 


Te Boni!
Árud mán el hogy a fityfirittybe kell belépni abba a blogo izébe?
Tőlem jelszót meg ilyesmit kér, mondam neki Szezám tárulj, de nem tárult! :roll:

dita75
 
 


Dita!

Én először napi egy Merionalt szúrtam, aztán 4-5 napig napi 2-t.
De a doki az alapján változtatta az adagot, hogy mit mutatott az UH.
akszinya
 
 


Ditulika: :lol: :lol:
ma pipa voltál már kora reggel a kissrác miatt, majd a munka miatt, de olyan vicces vagy! mi van akkor , ha jó kedved van és igazán vicces vagy??? :lol:
még aug végéig tervezem, h maradok , de nem lehet biztosan semmit sem tudni ugye. de remélem nem jön semmi közbe! vagyis ugyse fog!!!

Boni: a blogot én is próbáltam! igaz nem mondtam neki Dituliféle jelszót....

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Akszinya!
Köszi! Jó nem agyalok annyit ezen most már, majd a doki tudni fogja, hogy mi legyen. Nagyon várom a pénteki uhu-t!
Még hármat kell aludni.

Csibi!
Közben megnyitottam! Bibibi!!!!!!
Időközben bevettem egy tablettát ám! :wink: Kérsz?
Kép

dita75
 
 


Csibi,

Alakul már a pocakod! :lol:

Dita,

Amikor inszem stimulációm volt, akkor naponta kellett 1 amp. Merionalt szúrnom, és úgy lett nekem 5-6 db szép tüszőm. A lombiknál napi 3-4 ampulla ment, és úgy meg tizenvalahány tüszőm lett. Ne izgulj a dokid biztos tudja, hogy miért csak kétnaponta kell adnod magadnak! Mindjárt itt az a péntek! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Na tessék. Délelőtt mindenki szunyált, most meg amikor én hunytam egy-két órácskát összecsacsogtok két oldalt! Már tudom, hogy én romlasztom a közhangulatot :cry:

Elmesélné nekem valaki hogyan működik egy autó szervizelése, és kb mennyi pízt vigyek magammal. Ez lesz a pici Clionk első szervize, és persze a párom nem ér rá, így én viszem.

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Időnként azért csak befutok :twisted: Hiába reménykedtek :twisted: :twisted: :twisted:

Boni!

Tojáskák köszönik szépen a bókot :) Én is imádom nézegetni a képüket :) A pocid csodaszép!

Czinkicsek!

Isten hozott itthon! Szuper, hogy jól telt a nászút :) A te pocid s nagyon csinos! Barackmag, ez aranyos 8)
Dórival nekem is ilyen korán kezdődött a keményedés. Mikor bekeményedik a pocid, akkor nem fekszel véletlenül teljesen hanyatt? Dorci azt utálta, és olyankor jött a bekeményítés.

Kata!

Nagyon nagyon sajnálom a tesztet... Francba :(
Annyira aranyos vagy, kerestél nekem két tojásos kis képet... Olyan figyelmes vagy, köszönöm szépen! Nagyon tetszik :)

Viki!

De jó, hogy benéztél egy picit! Kis kitartás még, aztán vége a fekvésnek :wink:

Zsuzska!

Jól vagyok, köszönöm szépen! Viszont te nem írtad, hogy minden rendben volt-e a kardiológián.

Akszinya!

Ez ám a tempó, kéremszépen! Hajráááááááááááááááá!

Bumi!

Drukk a vérvétel eredményéhez, remélem nem kavar be a hepatitis!

Szezso!

Bízzatok is a spontán babókában, nem naivság ez :wink:

Dita!

Ekkora kitartásnak tuti meglesz az eredménye! Már fél éve vársz, te jó ég... Nem fáj a szurik helye? Nekem úgy fájt, még a nadrág dereka is piszkálta.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Dituli: köszi! bevettem egyet! :wink:

Évi: köszi! én hason és félig az oldalamon és hason alszom. gondolom forgolódom éjszaka és a hasamra kerülök, és szerintem nekem ettől fájhat éjszaka. de tegnap du keményedett be, és az volt egész du, pedig a mhelyen ültem a gép előtt végig.
majd holnap a doki megmondja, h mi van.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Közben kiderítettem, hogy egy hünapig érvényes a beutaló... így a férjem ma beugrik a házidokinkhoz, és hoz nekem egyet... :)

hofeherke
 
 


Mara: hát ez tök nagy hülyeség! kérsz a házidokitól egy beutalót endodokihoz 5hóban , akitől csak 7hóra kapsz időpontot. de kell kérned a házidokitól egy új beutalót 6hóban, mert csak 1 hóig érvényes a beutaló???
azt az okoskát, aki ezt kitalálta!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke: Ez van. Az okosak előbb időpontot kérnek, aztán beutalót. De ha nem tudom, hogy kapok-e beutalót a házidokitól, akkor hogy kérjek időpontot, és ha a háziorvos küld egy vizsgálatra, akkor hányszor kell adnia??? Nem baj, csak már túllenék az első találkán a dokival :) Kiváncsi vagyok mit mond.

Szerintetek minden eddigi leletet vigyek neki? Még az 5-6 éveseket is? És elég csak a hormonpaneleket, vagy tényleg mindent vigyek, aztán meg majd válogat?

hofeherke
 
 


Czinkeb! Nekem a két inszemi után van ekkora pocim, gratula hozzá nagyon csini vagy :D

Évi, de nagyon figyelmesnek teccik lenni, szóval voltam tegnap a kardiológián minden rendben van. Nagyon lent van a vérnyomásom ezért vagyok ennyire fáradt. A kezdeti fittség után erős visszaesés uralkodik most rajtam de nem is baj. Ma sokat aludtam ebéd utáni szunya istenkirály volt. Nagyon várom már a csütörtököt hogy láthassam mizu is van nálunk.


Kata, sajnálom hogy nem sikerült, fel a fejjel a hatodik bizti sikeres lesz!

Üdv


Zsuzsa
6+2

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: A csütörtök nálam is nagy nap lesz, de mintha rémlene, hogy még valki másnak is.... :) Pihengess csak! Holnap már dolgozol?

hofeherke
 
 


Mara: az 5-6 éves leleteket szerintem már nem fogja nézni, de inkább vidd el, az a tuti! vigyél el mindent mondj el mindent és majd ő válogat, ahogy te is mondtad!
de biztos el fog küldeni 1-2 vizsgálatra, h legyen friss er-e.

Zsuzska: köszi! nem magyarázkodni akartam, bár most már mindegy. :lol: a lényeg, h nő a pocim szépen.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara,
vigyél pénzt bőségesen. Bár nem emlékszem már rá, hogy nekünk annak idején mennyi volt a Megannál, meg az sem mindegy, hogy dízel, vagy benzines, mert a dízeleknél nem minden szerviz rendes szerviz, vannak csak szimpla átvizsgálások is, olajcsere nélkül. De az a tuti, ha felhívod a szervizt és megkérdezed kb. mennyire számíts. Nekünk pl. VW Golf Plus első szervize 30.000km-nél 80.000Ft volt. :roll:

i.kata
 
 


Kata: Felhívtam a szervizet, és 18000-et mondtak. 10000 km-es első szervízről van szó elvileg (bár kicsit már tulhaladtunk rajta) Nekem ez kicsit kevésnek tűnik. Én is nagyobb összegeket hallottam ismerősöktől. Azért vagy 40 000 viszek magammal, mert ráadásul kártyával nem lehet fizetni. Ott vettük náluk az autót, és akkor is kp-ben kellett vinni a pízt. A mai világban nekem ez kicsit meglepő, amikor még a sarki közértben is kártyával fizetek :)

hofeherke
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma reggel hazajöttünk,bocsánat,hogy az elutazáskor már nem reagáltam vissza senkinek,de este indultunk és addig még pakolnom stb. kellett. Szóval,csodálatos volt és a világ talán legszebb városa tényleg Párizs,egyszerűen beleszerettem!!!!!Ezt nem is lehet részletezni,hatalmas élmény volt :D
Ma viszont egész de. a BMC-ben ültem,a dokim szabin van,más tüszőrepit is kaptam és nevetni fogtok,de állati nagy baromságot csináltunk! Nekem persze ez nem vicces,olyan ideges vagyok,hogy...
Mi szépen szurkáltunk engem,(még az autópályán is), de egész nap úton voltunk, a lányokkal egy szobában stb., előtte pedig a férjem elutazott öt napra és arra nem gondoltunk,hogy mi van az ő "anyagával". Ma kérdezte a doki,hogy mikor voltunk együtt és akkor azt hittem,hogy megnyílik alattam a föld és azt füllentettem lányos zavaromban,hogy 4-5 napja.Erre mondta,hogy oké. Amikor felhívtam a férjemet,ő azt mondta,hogy szerinte most gyorsan legyünk együtt,mert ő olvasta,hogy az elöregedett spermák nagy bajokat tudnak csinálni (és ez már bizony két hét!) Igenám,de így szerintetek lesz elég ma kettőtől csütörtök reggelig? Olyan mérges vagyok,megint ilyen hülyeségen fogunk elcsúszni!!!!
Kérlek írjatok,hogy mit kell tenni,etessek vele tojást?
Majd visszaolvasok,hogy kivel mi történt,addig is puszi!
f.ancsi
 
 


Ancsi,
ne aggódj, addig bőven lesz idejük a kisfickóknak újratermelődni :lol: Ha nem szokott gond lenni vele, akkor most sem lesz.

Mara,
de lehet, hogy ez csak átvizsgálós szerviz, az pedig nem kerül sokba. Mondjuk én is keveslem, de a francia autóknál van ez a váltott szerviz én úgy tudom.

i.kata
 
 


Ancsi: szerintem se aggódj, ha eddig nem volt gond a mennyiséggel és minőséggel. 2 nap elég lesz.
nem csodálom, h beleszerettél Párizsba. én csak a párom képei alapján láttam, de párom szerint is gyönyörű.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


eltűntem kicsit, rendberaktam elől a káoszt, de közben elkezdett esni az eső.
úgyhogy bejöttem, és a gyereknél kezdtem el rendetrakni, de feladtam, mert iszonyat káosz van. Azért egy hatalmas pókot felporszívóztam, mert azokat nem nagyon bírom!
Rátukmáltam apára, elvitte maszekolni, gondolom holnap már nem fogja, mert már most mondta, hogy nem örül, hogy vele akar menni. Jó fej azért!

A mi kocsinknak januárban 30 körül volt az 1 éves szervize.

Zsuzska
Még két nap és megint láthatod a buborékodat?

Évi
Köszi a bíztatást! :wink: Veled semmi azóta? :?

Némóci 5-6 tüsződ volt? Miért kellett az inszemhez annyi? 5-6-os ikrekre gyúrt a dokid? Most jut eszembe anya nem mondta, hogy hányas ikreim lesznek, te jó ég! :lol: :lol: :lol:

Monic
Még mindig nincs net? :twisted:

dita75
 
 


Szijjjja Ancsi!
Kétszer is el kellett olvasnom a történetet mire leesett, hogy mi van, én már öregszem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem lesz gond, mi most bacik miatt voltunk vizsgálaton, és ezért nem kellett önmegtartóztatni, hiszen nem voltak kiváncsiak a mennyiségre, csak a bacikra.
De azért megkérdeztem, hogy jó a mennyiség, és azt mondta a nővérke, hogy igen, ja én ami fontos, hogy csütörtök reggel voltunk a matyin, és előtte kedd este meg az ágyban. :wink: No para! Mikor lesz az inszem akkor?
Párizs........... óóóóó csodás lehetett!

dita75
 
 


Dituli: anyukád ikreket látott a gömbjében?? hú ha az nagyon izgi!! de jó lenne még egy ikres anyuka :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi
Emlékszel meséltem egyszer, hogy anya írtó nagy boszorkány.
Mindent megérez, megálmodik, akiket elátkozott ezidáig már mind meghaltak. :shock:

Csak egy eset amit ide is leírtam amig nyaraltál.
Tavaly voltunk egy bálon és nyertem egy házimozit. Pont aznap éjjel amikor anya azt álmodta, hogy nyertem a hatoslottón. Reggel felhívott, hogy adjak fel lottót, mert ezt álmodta, én meg közöltem vele, hogy most nyertem a bálon az éjszaka.

Kb. egy-két hete meg felhívott hétvégén, hogy azt álmodta, hogy le kellett hozzám költöznie, mert ikreim születtek, és nem bírtam egyedül. :shock:

dita75
 
 


Köszi Lányok :D :D :D :D
Csütörtök de. lesz,kérem szépen a drukkokat!!!!!
Ditus, Neked mikor lesz inszem?
Kata, nagyon sajnálom,Nálad tuti a lombik a megoldás! És elsőre!!!!!
czinke,nekem is voltak ilyen görcseim a csajokkal,ha nincs vérzés semmi gond :!:
f.ancsi
 
 


Ancsi
MEgnyugodtál?
Nem tudom mikor lesz pénteken remélem kiderült az uhu-n!
Merionalt szúrtál te is?mennyit és hány napig? milyen tüszőid lettek? hányadik napon vagy?
Bocsi de már mindenkit megkérdeztem, ma ilyen kiváncsi természet vagyok! :lol:

dita75
 
 


kiderült= kiderül (jövő idő még sajnos)

dita75
 
 


Ditulika: de jó lenne!!! azt nem mondta, h mikor?? bár ha a lottós is ilyen közel volt egymáshoz, mármint a megérzés és a tényleges történés, remélem a mostani inszem meghozza az ikreket is!! :wink:

Ancsi: mennek a drukkok csütre!!
vérzésem nincs, fájni sem fáj kifejezetten, csak inkább kellemetlen és majd tuti megnyugszom holnap , ha lát a doki. köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sajnos nem mondta, hogy mikor.
Viszont mostanában elég sokat járnak át hozzánk a szomszéd gyerekek. Egy fiú egy lány. 3-4 éves formák. Képzeld el mire hazajön az anyukájuk 10-ig dolgozik, a párommal már égnek áll a hajunk! Kicsit ledőltem amig játszottak a vasúttal, apa megállt az ajtóban és nagyon gondterhelt arcall megkérdezte, hogy biztos kell nekünk két gyerek?
:lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Na persze inkább kettő mint egy, és érdekes, hogy bennem is megvolt halványan az érzés ezért tettem fel ikres avatart a múlt hónapban.
Nemsokára kiderül lesz-e esélyem rá.
Nagyon várom a pénteki uhu-t.

dita75
 
 


Sziasztok,

sajnos a tegnapi vihar óta nincs otthon net, bejelentettem a hibát (persze Peten van a központ) egész nap hívogattak, hogy csináljam vele ezt, csináljam vele azt, de nem javult meg. Nem lenne egyszerűbb kiküldeni egy szerelőt? :twisted: Egész nap nem találtam a helyem mert én nagyon netfüggő vagyok :roll: És még szerintem holnap sem lesz net...
MOst anyunál vagyok, szegénnyel nem is beszélgetek, hanem netezek...

Kata,

nagyon sajnálom a nega tesztet, pedig én totál szt hittem, hogy ez majd most sikerül. :cry:

Dita,

ne idegeskedj az inszem miatt, majd ha túl leszel rajta meglátod, hogy nem is olyan nagy felhajtás az egész :wink:
Kiakasztó lehet a férjed fia, nekem is lenne mit mesélnem, ha lesz netünk akkor írok privit...

Czinki,

szép a pocid és szerintem látszik :wink: A keményedés miatt ne aggódj, biztos minden rendben lesz, drukk holnapra a dokihoz++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi,

remélem minden rendben van veled és a két tojáskáddal :wink: Mikor mész uh-ra?

Akszinya,

de gyors lett ez a második inszem, drukk, hogy sikerüljön+++++++

Ancsi,

nyugodj meg, csütörtökig még van idő, nem csináltatok hülyeséget, minden rendben lesz :wink: Párizs nagyon szép lehet!

Szezso,

drukk a spontán babához!++++++++++++++++++++++++++

Mara,

jobbulást neked, nem semmi ez a beutaló mizéria..
És igen egy iskola gazdasági oszátlyán dolgozom, vagyis motmár táppénzen vagyok és maradok is a szülésig, elég az otthoni könyvelés, most azt csinálgatom. Terhesen nem vállalnám a 2 munkahelyet.

Sajnos most búcsúznom kell, ha holnap sem javítják meg a netet akkor este megint eljövök anyuhoz és innen elolvaslak titeket :wink:

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

drukk neked csütörtökre+++++++++++++++++++++++++++

Dita,

igazi anyatípus vagy, ha még a szomszéd gyerekeket is bevállalod :wink: El fogsz bírni az ikrekkel is, de azért anyud menjen segíteni :wink:

Na, mostmár tényleg megyek haza, mert apának csirkepörit ígértem, és nemsokára hazér én meg otthon sem vagyok... :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Te kis függőcske!
Köszi hogy bejelentkeztél.
Remélem mihamarabb visszajön a net, hiányoztál nekünk! :roll:
Mamával meg beszélgess azért mielőtt hazamész!
Várom a privit! (készüljek fel a legrosszabbakra?) :?

dita75
 
 


Dita,én is Merionalt szúrtam,ma vagyok a 9.napon,egy 20mm-es tüszővel. Ennyit hallottam,mert az én dokim szabin van (persze,nem mondta)és most az összes beteg egy dokinál van. Ma este pedig Pregnylt szúrok.Nekem mindig volt peteérésem,most is csak egy tüsző van,nem is értem,hogy miért szúrkálok,azért,hogy hízzak?!Egyébként Ti nem lettetek ezektől "lufik"? Én visszanézve a fényképeket,olyan felfújt labdának látszom!El is keseredtem,csak lenne eredménye!!!!!!
f.ancsi
 
 


Most furkáluk fel az új polcokat. A férjem épp a beépített világítást szereli. Majd ha kész lesz rakok fel képet... :)

Monic: Te tényleg függő vagy, de nagyon hiányoztál, úgyhogy jó, hogy azért benéztél. Remélem lesz neted holnap :wink:

Megjött a friss beutalóm is, bár a házidokim szerint nem kellett volna, mert már eltörölték az egy hónapos korlátot. Na most döntse el az ember, hogy kell vagy nem...

hofeherke
 
 


Ancsi!
Egyre jobban nyugszom meg a 9. napi uhu miatt.
bár te mindennap szúrtad magad, nem?
Én lefogytam 17 kilót tavaly nyár óta, a mangómérgezésnél még 3-at úgy lett szép kerek szám. Sajnos visszacsökkent 15-re mivel egy 5öst visszarántottam magamra, de még tervezek egy pár kilót az elkövetkezendő hónapokra, de csak hasra gondoltam! :wink:

Mara!
Várjuk a képeket kis ezermesterek! :wink:

dita75
 
 


Lányok SOS!

Ismeri vki a Pregnylt? Lehetséges,hogy a két ampullát egyszerre kell beadni?
f.ancsi
 
 


Mióta ilyen meleg van mondjuk nem szoktam vacsizni, vagy csak vmi lightosat.
Most itt fexem az ágyikóban mellettem egy kerek tál fel van kockázva:
sárgadinnye, görög, alma, körte, szőlő, szilva. Tök fini! :wink:

Amúgy már most kívánós vagyok, és érdekes kajamizériám lett, pedig még nincs is baba a pocimban. Ugyanis én soha nem szerettem a sárgadinnyét, max rágóban, és régen amikor még tini lány voltam akkor az volt a menő, limara spray és sárgadinnyés rágó. :lol: most meg úgy falom a sárgadinnyét napok óta minta fizetnének érte. Minden nap benyomok egy felet vegyesen, vagy egy egészet magában! :oops:

dita75
 
 


Ancsikám
Én nem ismerek még ilyesmiket, de azért utána szoktam nézni a gyogyiknak, hogy már előre tudjak kérdezősködni a dokitól.
Én úgy emléxem ez ugyanúgy működik mint a merional, hogy egy oldószer és egy porampulla van, és a kettőt össze kell keverni, nem úgy gondoloda két ampullát?

dita75
 
 


Hááááááát a betegtájékoztató azt írja vagyon, hogy a tüszőrepedéséhez elég egyet használni. :roll:

dita75
 
 


most már jó a blog elvileg :oops: :lol:
Vendég
 


Ditus,köszi ,de 10000-t ír és az én dobozomon 5000áll.
Tündér vagy,hogy utánanéztél! :P
f.ancsi
 
 


Boni
Már rájöttem és bele is kiváncsiskodtam! :wink:

Ancsi
Szívemen viselem a te babásodásodat is, ha ilyen szép és okos gyerekek jönnek ki belőled abból nem árt ha több van! :wink:

dita75
 
 


Halihó!

Ancsi: én is mindig Pregnylt kaptam, és igen 10 000 NE az 2 ampullányi adag (2 por+ 2 oldószer), és egyszerre kell beadni. Ennyi kell a repesztéshez. A dobozra 5000 NE van írva, mert annyi belőle 1 adag, de egy dobozban 3 adag van :wink:

Ja, én fogorvoshoz megyek 10-én :lol:

Kata, most összezavarodtam, én azt hittem még a 6. inszemre elmentek :oops: Ezek szerint lombik jön?

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso
Pont most szakadtam szét a hőmérősben rajtad!
Denver Dinó Jó Barát, ősidőkből szól hozzád !!!! :wink:

Én két hete jártam a fogdokinál, hát nem lett jó vége - 1 fog.
Tillnek csak úgy jönnek a fogai, biztos magához woodoozza az enyémeket, áhá most már rájöttem!

TIIIIIIIIILLLLL én megnyúvasztalak, na mindjárt meg is írom neki a Gynevacosba!

Sztem Katáék még egyet inszemelnek levezetésképpen!

dita75
 
 


Dita :lol:
Na, remélem nekem csak tömés lesz :-D bár amiért bejelentkeztem (érzékeny fog, nem tudtam ráharapni rendesen) az már elmúlt :shock:

Lehet, hogy Till cápa? :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezso! Nekem azt mondta a doki,hogy elég,ha egy oldószert használok fel,ezért is kavarodtam így meg,hogy miből kettő,miből egy?
Szóval két ampulla,de egy oldószerben. Ugye,ez lehetséges?
f.ancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: