Hali Csajok!
Dehogy halt be a topik!!!!
Tényleg csak az a szitu, hogy bejött a NYÁR, gondolom minden többgyerekes mami le van terhelve ezerrel, nekünk meg speciel két álló hétig nem volt sz.gépünk, elromlott, így netezni sem tudtam.
DE most már itt vagyok, és hírt adok magunkról!
Fogunk még mindig totál nulllllllllla, semmi, zéró, állandó nyálfolyás, szájban való kotorászás megy, de híre-hanva nincs a fogacskának. Sem dudor, sem semmi erre utaló jel. Ez van, nem bánom, csak már vége lehetne ennek a szájba való nyúlkálásnak,mert mostanában fényképet sem tudok róla úgy készíteni, hogy ne lenne nyakig a szájában
Marci is megfordul már hasról hátra, de néha azzal rémít meg, hogy ugyanúgy eldobja magát a játszószőnyegen is, mint a nagyágyon és olyankor koppan ám nagyot!
Ja, és nagyon ügyesen kúszik, mint egy büdösbogár, de bárhova elér ezzel a mozgással, ahova akar
Tegnap láttam, ahogy négykézlábra nyomja magát és ott dőlöngélt egy darabig előre-hátra. Édes volt nagyon! Ülni még csak segítséggel tud, szerintem előbb fog mászni.
Hunci:
Gratula a keresztelőhöz, mi névadózni fogunk, augusztus 23-án. MIlyen volt a keresztelő? Ti tartottatok családi banzájt utána? Mi akarunk, és sajna v. nem, egész nagy a család, így szűken leszünk kb. 50-en!
Ezért nem házasodtunk még össze a párommal, a létszámtól félünk!!
Én sem tudok blogolni, így nekem is marad a manuálisan írott naplózás, de sajna ahhoz is csak kb. hetente egyszer fogok neki, olyankor viszont oldalakat írok bele. Ez is valami, nem? Később jó lesz majd visszaolvasni!
Csibe:
Hát sajnálom a pénztárca sztorit, ilyenek az emberek, sajnos nagyrészt. Egyébként én meg elhagytam múlt héten az enyémet, vásároltam, rajtam Marci kenguruban, közben meg pakoljak a tök mély bevásárlókocsiból ki, meg bele a szatyorba. Na ez olyan jól sikerült, hogy a pénztárcát ott hagytam, másnap vettem csak észre sajna, visszamentünk a boltba, persze senki nem adta le a bennemaradt bankkártyámat és egyéb kártyáimat. Szerencsére én az irataimat nem abban tartom, de én is roppant sajnálom, mert egyrészt volt benne 3e Ft, másrészt pedig a párom fényképe, amit nagyon szerettem róla, és egyéb kis apróságok, amik "csak" emlék szinten fontosak, de fontosak...
Szofi az általad feltett képen olyan, mint egy kis angyal, de komolyan! Az én fiam is tud szépen aludni
, de Szofi igazi kis lányka-angyalka!