Új privát üzeneted érkezett!

fúúú...egész hibátlanul sikerült írnom:D

bingii

Bingii: én eddig úgy csináltam a saját főzésűt, hogy egy dobozba két adagot fagyasztottam le és mikor kiolvasztottam, akkor felét melegítettem meg, másnap a következőt... egyébként az én véleményem, hogy odaadhatod másnap is neki ha a hűttőbe van, ezt két dooggal indokolom: 1. az üvegest is 48 óráig lehet adni, 2. ha pl megfőznéd és lefagyasztanád, akkor is hasolnlót csinálsz (előveszed és megmelegíted...) szerintem... de ez csak az én véleményem.

ma végre láttam Marcus fogát - eddig nem engedte - és most már tudom, hogy a balos bújt elő - nem tudtam kitapintani, hogy tul kép melyik oldal, de továbbra se koccan a kanálon és nem is fehér, szterintem bár szúr, de még bőrős neki, de tuti jön a jobbos is.

Lego: hogy jártok pancsolni? (vagy mit pancsoltok :lol: cosmopoliten koktélt? :lol: )

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri: hát én is így gondolom és ma oda is adtam neki a tegnapi spenót maradékát. Csak nem lesz baj...anyu riogat mindig mindennel. Ő nem adná oda,mert én is minden nap frissen főzöttet kaptam....Na de Maja max 100-at eszik meg egyszerre, olyan nehéz olyan mini adagot csinálni, ha meg már kész van sajnálom kidobni...

Nekünk is a balos jött először és most mintha már a jobbos is bújna, de megint csak egy pici pötty látszódik. Amúgy a balosunk nekünk is inkább átlátszós szürkés mint fehér...gondolom azért,mert az a legvékonyabb része és majd ahogy bújik úgy fehéredik. Na ezt jól megfogalmaztam:D

bingii

Bingii! Nyugodtan add neki oda a tegnapi maradékot. Az elején úgyis az a jó, ha 2-3 napig ugyanaz a menü, mert ha esetleg kiütné valami, akkor tudod, hogy mi, nem kell találgatni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii: Én 463 adagot csináltam egyszerre és lefagyasztottam.
De kap egy csomó üvegeset is.
szerintem ha nem jó nem is eszi meg. egyszer véletlenül megbuggyant :lol: őszilevet adtam,hát úgy kiköpte ....

tehát valaki tudja,hogy ki lehet-e menteni valahogy az oldalakat?

Lego : elmentek a strandra? És mennyit maradtok?Hogy bírja?

Kép
ndombi

fasza,hogy senki nem ír!Behalt a topik?

Kép
ndombi

Aztaaaaaa,ma sem írt senki?Mit csináltok Csajok?Szabadságott vett ki mindenki? :)

Ndombi
gőzöm sincs....mondjuk én nem is vagyok nagy számítógépzseni :oops:

mazsolasyl

Sziasztok!
Mi tegnap a Tropicariumban voltunk. Busz felvitt minket Pestre, a Népligetben kitettek( 2 óra buszozás), onnan megint busszal mentünk( kb. 45 perc). Szofikám jó baba volt, csak a hazafelé úton sírt, de mire leszálltunk Veszprémben este 7-kor, elaludt. De egész addig bírta a gyűrődést.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, Dombi: én is úgy gondoltam, és oda is adtam. Persze előtte megkósoltam. Hogy milyen sz*rokat tudok főzni neki:D Neki ízlik mondjuk...tegnap pl. kevés volt a főztöm, úgyhogy adhattam még utána üveges kaját is.

Dombi: lehet, hogy van más útja is, de nekem most ez ugrott be...kijelölöd az oldalt, jobb egér klikk másolás és beilleszted e word file-ba. Mondjuk 188oldalt így megcsinálni...háááááááát...de nem látok sehol mentés gombot sajnos, hogy egyszerűbben meg lehessen csinálni....

bingii

Úgy tuti nem jó ,mert ha ezt mind kimásolnám (de nem fogom :lol: ) ez a 188 oldal 45789975 oldal lenne.
Hm,majd gondolkodom, csak gondoltam hátha van egy géniusz a csapatban.

Kép
ndombi

Sziasztok
De reg irtam.Milyen szep nagy babak.Mi is novekedunk,Adam 72cs es 8,5kg.Meg nincs egy fogacskank se,olyan nehezen jon ki.Kepek :
Kép Kép Kép Kép Kép anyaval Kép pofivagos Kép apaval Kép ket szepsegem,keresztlanyom, kicsi eletem

Kép

Kép
marcsitita

Vége?

Na mindegy azért elmondom ,hogy vettem a Vaterán egy tökjó babakocsit 5 rugóér a nyaralásra.Otthagyjuk.( a nyaralóban)

Nem értem,hogy tűnhetett el mindenki!

Kép
ndombi

Ndombi, nem mindenki, de egy páran neki láttunk blogolni... de Sagi, Sleepin, Blo... jól eltűnt.
Ja és ha te is ilyen mentegetésre gondolsz, akkor lehet hogy neked is blogot kéne csinálnod? Jó móka :)

Kép
Kép
Kép
konkri

És a blogot hogy mented ki a végén?
Nem bízom abban, hogy a szolgáltató 40 év múlva is meglesz... :lol:

Kép
ndombi

Azt hiszem azt valahogy ki lehet menteni, de ebben Panda a profi, ja és Bingi.

Kép
Kép
Kép
konkri

jelentem megvagyok, olvaslak Titeket! :oops:
kitört a vakáció, szétszednek a kölykök :lol:
úgy tűnik nekünk 3 fogacska jött ki egyszerre :cry: no, szerintem nem kell ragpznom,hogy mi volt, baromira szenvedett tőle a Milu meg mi is.

Elvagyunk mint a befőtt, mire írnék addigra valaki elkezd nyafizni és ebben benne van apuka és a mama is :lol:

Pussszantok mindenkit, ma medencét szerelünk, vagy mi! :roll:
Vendég

Sziasztok! én is csak olvasgatok, nem unatkozom itthon. Bencus ma elbúcsúzott a bölcsiben, vittünk virágot, meg rajzolt a dadusoknak egy-egy képeslapot. Reggel Andi néni sírt, és hát mit mondjak, én is. :cry:

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok, látom kihalt a topik. sajnálom...túlvagyunk a keresztelőn, 7 hós lesz a gyerek, rohamosan fejlődik, lassan feláll, ügyesen ül bár segítek neki még de már ügyes, 2 hete stagnált a hízás, pontosabban semmit sem hízik de dolgozik ezerrel, nem is csodálom, ledolgozza a kcaloriákat :lol:
Láttam sokatoknak van blogja :lol: én béna vagyok, a blogok alapszínei nem tetszenek, ami nekem tetszene, gözöm sincs hogy kell megcsinálni, így marad a naplóírás...már kezdetek óta azt írom. Na szóval ennyi velönk. puszi mindenkinek!
Vendég

Hátha valaki nézi még!:

Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tök furi,hogy egy csomó ideig írunk aztán egyszer csak nem jelentkezik senki és senkit nem érdekel, hogy vége..
Csibe : cuki!!

Kép
ndombi

Nemá' Lányok!
Szerintem csak ubiszezon van... :D szabadságolás , meleg...
Vendég

Voltunk IKEA-ban tegnap és Lidl-ben, D mind a két helyen úgy beszrt, hogy a mosdókagylóban fürösztöttem le az Ikea-ban a L-ben meg a parkolóban vakartam ki... :lol:
Vagy már írtam? Ja és 2 hete végre megfordul hasról hátra, nem csak fordítva és aztán üvölt.

Kép
ndombi

Ndombi:huh ez jó lehetett!Gratula a forgáshoz!

Csibe, nagyon szép a leányzó!

Voltam cukorterhelésen...izé...0 perces 4 a 120 perces 3,5... no comment, ennyit a cukorbetegségemről!Emléxem, kedves födoktornő szavaira: maga cukros lesz és a 2. gyereknél emiatt rengeteg problémája lesz!hát lett...alig lehetett a a120 percesem mérni...(aki nem emléxik: 120 percesnek max 7.8-nak kell lennie)
Vendég

Sziasztok!! Nem tudom, ki hol van, de nekem mentségemra legyen szólva: a héten ellopták a táskámat, az összes iratommal, pénztárcámmal, lakáskulcsommal együtt. Úgyhogy volt dolgom rendesen. Egyszerűen leemelték a babakocsi tolókarjáról. Elég gerinctelen dolog egy babakocsiról lopni. Mit remélhetett az illető? SZerencsére sok pénz nem volt bent, kb 3000 Ft, de a papírok sokba fognak kerülni. Leginkább a kis dolgaimat sajnálom, szerettem ezt a táskát, dorekt azért vettem, mert ebben elfért a pótpelenka, a kaja, csereruha. A pénztárcám is tök jó volt, és volt benne fénykép a fiúkról, meg rajzok, amiket kaptam tőlük. Szofinak is volt bent ruhácskája. Na ezeket nem tudom pótolni. A férjem lemnt Danival meg Szofival a garázstelepre, fel akartak hozni valamit a garázsból. A babakocsit a nyitott garázsajtóban hagyták, mert Szofika aludt. Kb. 1 perc volt, amíg midketten a garázsban voltak, ez idő alatt nyúlták le. Pedig Danikám közben ki-be mászkált végig. A férjem kihívta a rendőröket, de ki sem jöttek. Másnap bementünk feljelentést tenni. Erre ráment egy fél napunk. At OTP-ben meg alig akarták odaadni a pénzem a számlámról. Elmentünk az áldozatsegítő szervezethez is a rendőr srác azt mondta, biztos adnak valami támogatást, legalább, hogy az iratokat ki tudjuk fizetni, de nem adtak. Aztán zárcsere, mert a lakcímkártyám is bent volt a kulcs mellett. Letilattam az összes kártyát, úgyhog nem unatkoztam.

Tegnap viszont volt egy jó napom. A fiúk nincsenek ittohn a hétvégén, csak a kiccsajom. és apa olyan rendes volt tegnap, hogy hagott egy csomót pihenni, csak főznöm kelett és semmi mást. Délután még aludtam is egy kicsit. Most legalább kipihent vagyok.
Bencikém meg bárányhimlős. Pénteken belázasodott az utolsó nap a bölcsiben. Most meg tiszta pötty.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hali Csajok!

Dehogy halt be a topik!!!!

Tényleg csak az a szitu, hogy bejött a NYÁR, gondolom minden többgyerekes mami le van terhelve ezerrel, nekünk meg speciel két álló hétig nem volt sz.gépünk, elromlott, így netezni sem tudtam.

DE most már itt vagyok, és hírt adok magunkról!

Fogunk még mindig totál nulllllllllla, semmi, zéró, állandó nyálfolyás, szájban való kotorászás megy, de híre-hanva nincs a fogacskának. Sem dudor, sem semmi erre utaló jel. Ez van, nem bánom, csak már vége lehetne ennek a szájba való nyúlkálásnak,mert mostanában fényképet sem tudok róla úgy készíteni, hogy ne lenne nyakig a szájában :)

Marci is megfordul már hasról hátra, de néha azzal rémít meg, hogy ugyanúgy eldobja magát a játszószőnyegen is, mint a nagyágyon és olyankor koppan ám nagyot!
Ja, és nagyon ügyesen kúszik, mint egy büdösbogár, de bárhova elér ezzel a mozgással, ahova akar :) Tegnap láttam, ahogy négykézlábra nyomja magát és ott dőlöngélt egy darabig előre-hátra. Édes volt nagyon! Ülni még csak segítséggel tud, szerintem előbb fog mászni.

Hunci:
Gratula a keresztelőhöz, mi névadózni fogunk, augusztus 23-án. MIlyen volt a keresztelő? Ti tartottatok családi banzájt utána? Mi akarunk, és sajna v. nem, egész nagy a család, így szűken leszünk kb. 50-en! :) Ezért nem házasodtunk még össze a párommal, a létszámtól félünk!! :lol:
Én sem tudok blogolni, így nekem is marad a manuálisan írott naplózás, de sajna ahhoz is csak kb. hetente egyszer fogok neki, olyankor viszont oldalakat írok bele. Ez is valami, nem? Később jó lesz majd visszaolvasni!

Csibe:
Hát sajnálom a pénztárca sztorit, ilyenek az emberek, sajnos nagyrészt. Egyébként én meg elhagytam múlt héten az enyémet, vásároltam, rajtam Marci kenguruban, közben meg pakoljak a tök mély bevásárlókocsiból ki, meg bele a szatyorba. Na ez olyan jól sikerült, hogy a pénztárcát ott hagytam, másnap vettem csak észre sajna, visszamentünk a boltba, persze senki nem adta le a bennemaradt bankkártyámat és egyéb kártyáimat. Szerencsére én az irataimat nem abban tartom, de én is roppant sajnálom, mert egyrészt volt benne 3e Ft, másrészt pedig a párom fényképe, amit nagyon szerettem róla, és egyéb kis apróságok, amik "csak" emlék szinten fontosak, de fontosak...
Szofi az általad feltett képen olyan, mint egy kis angyal, de komolyan! Az én fiam is tud szépen aludni :), de Szofi igazi kis lányka-angyalka!

KépKép
Kép
sagi1

Mi meg kint voltunk a gyerekszigeten és leesett Dorka játékkönyve 3 perc műlva észrevettem és a 20 méteres szakaszon már ellopták.
Megőrülök ettől a köcsögségtől.

:evil:

Kép
ndombi

Én is vagyok, olvasóba...
Nekünk is, vagyis Marcusnak már 2 foga van :)
Lopás: érdekes Ndombi, ha én találnék ilyet, hát biztos visszadnám a gazdájának, mert őszintén szólva, akárkié is, nem adnám oda az én gyerekemnek. Nem? Egyébként meg olyan kurva drága egyilyen könyv, hogy valóban megéri eltenni - istenem... Hát a táskalopós meg egy igazi köcsög! Rohadjon le a keze!

Hunci gratula a keresztelőhöz! A cukrodat pedig ha jól olvasom a szavaid, akkor azt jelenti, hogy minden rendben? Vagy béna vagyok és rosszul olvasom? De ha jól értem, akkor ehhez is gratula!

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja ez a babakocsilopós meleg történet.
Szerintem jellemzi az átlag magyar lakosságot.
Voltunk jógán, szupi volt. Volt ott egy 6 hónapos baba aki úgy rongyolt ott négykézláb ,hogy ihaj.... :lol:

Dorcicának továbbra is 0 foga van. Furi lesz foggal!

Kép
ndombi

Ndombi, örülj a 0 fognak, addig sem harap! :lol: Hova jártok úszni????Mert a miénk bezár kéne valami új hely...
Vendég

Szentendrére járunk a Provincia Hotelbe (Kalovits) nekünk közel van Óbudáról 20 perc.

Ja a tegnapi babakönyv után ma a kocsi tetején felejtettem a teáscumisüvegét és azt is ellopták. Beszarok! :lol: :?

Kép
ndombi

Sziasztok
Irtam,de senkisem valaszolt.Adival nagyon kell vigyaznom,akarmikor hasra fordul,kis roszcsontom,egyre elevenebb.Mostanaba keson fekszunk,tegnap is meg efelkor ossze vissza vigyorgott,most is fent van a mama szorakoztatja,szuleimnel vagyunk.Fogunk nincs mit irtam.Nagyon szepek a babak. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
marcsitita

Ja es o Gina
Nemtudom milesz vele,sokan ellenezik kisbaba melle.de olyan aranyos,okos.Mit tanacsoltok?Nagy kutyus lesz

Kép

Kép
marcsitita

Kép

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, édes Ádám nagyon!Kutya téma: tiétek farkaskutya, miénk vizsla, egy méret, egy súly!Ne aggódj!!!Nyalni falni fogja a kutya a gyereket, a Huni tiszta nyál! :lol: Huni kinyitja a száját, kutya nyelve meg bent van-!Imádják egymást!Amúgy ne a gyereket féltsd, hanem a kutyát :lol: A fiam ha rajta múlna már kitépte volna a kutya szemét, bajszát, a kutya meg tűri és tűri ifju gazdiját!

Ndombi, ez már röhej!Az nekünk nem jó...Találtam végül egyet ami közel van....
Vendég

Ndombi a röhej a cuclisüveg, a nekünk nem jó a babaúszi...már fáradok bocsánat.
Vendég

Sziasztok!
Szofikám kúszik-mászik. Egy pillanat alatt a szoba egyik végéből a másikban terem. Nincs értelmje leraknom a játszószőnyeget, mert a padlószőnyegen közlekedik. Most itthon nadrágban van, amitől ugyan besül a kis segge, de lagalább nem kopik le a térdéről a bőr. Mindenbe belekapaszkodik, és próbálja magát felhúzni. Ha lemegyünk a játszótérre, akkor teszek le neki egy plédet a földre. Kimegy szélére és a füvet tépkedi. " füvezik" a kis sz@ros.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Füvezik! :lol: Hunci is füvezik ezerrel :lol: Gartula a kúszáshoz, a fiam még ilyeneket nemcsinál, ő lustább fajtából van :lol:
Vendég

Csibe!
Marci detto tök ilyeneket csinál, játszószőnyeg tök fölösleges, mert egész nap a parkettán meg a padlószőnyegen nyomul, így aztán lehet minden nap porszívózni és felmosni.
"Füvezés" szintén detto, de nálunk bejátszik még a falevél evés és társai... :)
Hihetetlen, h ezzel a kúszó technikával milyen messze képesek már eljutni, nem??

Hunci:
nálunk is lefőtt nyárra a babauszi, mert az a suli, ahol csinálják, az a nyáriszünetre bezárt :( Röhej, mi? Pont nyáron nincs bébiuszi...

Marcsi:
Ádám nagyon szép, igazi kis vagány! Kutya szerintem sem gáz, és tényleg olyan okosan kezelik a "kisemberkéket", tuti, h tudják, hogy velük nem lehet úgy bánni, mint a "nagyokkal".

Ndombi:
A teásüveg sztori már tényleg röhejes, egyszerűen nem hiszem el, h vkinek pont erre van szüksége :((

KépKép
Kép
sagi1

Ja,a kutya tök jó, nálunk van. Egy pitibull keverék aki úgy nyúl dorkához mintha hímestojás lenne.
(Másokról leszaggatja a kabátot :lol: )

+ 2 jorki+macsek

Kép
ndombi

Helloka!

Nálunk továbbra is a fogzás a fő nyűűűűűg :P Vannak jobb napok, szerencsére éjjel szépen alszik, néha fel-fel sikolt. Mindig aszem szörnyűség történt, benézek az ágyba és Milu alszik tovább :evil:
Kistöki egyelőre hátra halad :lol: négykézlábra áll és hitázik előre-hátra,mintha lendületet akarna venni.

Felállni már nagyon szeretne, segítséggel megy neki , de nem csináljuk rendszeresen, majd eljön az ideje ennek is. A szomszéd, egyidős kisfiú már áll, és simán átmászik a tesója szobájába
Nagytesót egyszerűen imádja, én nem is tudom hogyan érthetik meg egymást ennyire. Amelyik játékhoz csak hozzányúl a Vini, azt Milu is meg akarja szerezni.

Nálunk is van egy kutyus, agár keverék a drága ,a menhelyes. Ő rendszeresen beszagol a Milu pelusába, elemzi és már tisztogatni is akarja :roll: A kéz és arcmosás napi rendszerességgel van, őrzi a babakocsit is. :lol: Szóval személyi testőr is van.

Végre megépítettük a medencét, persze Milu abba nem jöhet be, szereztünk neki csónakféleséget, majd abban bejön és ringatjuk őkelmét. Ebben a buzi melegben még én is bemerészkedtem, az az igazság, hogy ez alanyi jogon kellene,hogy járjon az embereknek. Trópusi ország lettünk, muszáj lenne lehűteni a szervezetet, sokkal nyugisabb voltam ezeken a napokon. Családosnak elmenni a strandra egy vagyon, és benne van a pakliban a fertőzésveszély is. :)
Vendég

Voltunk Rota-oltáson ma. Minden ok, volt, nyilván mivel nem is igazi oltás,mert le kell nyelni :lol:

ÉÉÉs ma alig költöttem pénzt!!!

Kép
ndombi

Huhhh!
Hogy bírtad megállni az alig költést??? :lol: Nálam az a baj,hogy kitalálom,hogy ez+az hiányzik a babusnak. Erre összeszedjük magunkat és nekiállok vásárolni MINDENKINEK! :oops: Volt már,hogy koppantam, nem kellett volna költekezni :P
Vendég

sziasztok
bocs, hogy csak így berontok a kérdésemmel, nem tudom ti hogy vagytok ,de Zsuzsim eddig este fürdés után letettem és szépen elaludt, aztán elmentünk nyaralni Erdélybe ott már hisztizett, de gondoltam idegen hely egye fene kijött hozzánk , azóta persze itthon se alszik egyedül. na ma bekeményítettem , mert hagytam sírni. apánk kivette és édesen mosolygott, majd ha letettem ordított, de hagytam be-bementem hozzá és így kb 1/2 óra múlva beájult. csak nem lesz baja ilyenkor mindig nézem lélegzik-e stb nagyon sajnálom de nem akarom hogy hozzászokjon az altatáshoz. szegény Mátémmal is anno ezt csináltam, az uram persze akkor se bírta de hamar megszokta máté és szépen elaludt magától nálatok hogy megy az altatás? más is "kínozza" a babáját?

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

Sziasztok!
Hűha jó rég voltam. Meg vagyunk, növögetünk. :)
Költözködünkaztán kicsit el vagyok havazva. Hugom hazaköltözik, így nem férünk el, uh átköltözünk párom szüleihez. Még szerencse hogy csak a szomszéd falu. De azért furi lesz megszokni. Főleg amiatt aggódom hogy Lili hogy viseli. :?
Olvasom hogy mennyi fogacska kibújt már. Mi jövő héten leszünk 6 hónaposak de még egy sincs. Viszont ,mostanában mintha nyűgösebb lenne a kismanó. Lehet hogy lezs valami... :)
Áttértünk, jobban mondva próbáliunk áttérni a 2es tápira. Rossmannosat vettem. Hát szenvedünk vele.Nem mindíg akarja megenni. Ja és nem eszi meg a zöldségeket. Megeszi az összes gyümölcsöt, megeszi a húst (ha gyümivel van), de a zöldséget azt nem. :(
Gyönyörűek ezek a nyglányok meg nagyfiúk. Hihetetlen h nemrég még a pocakokban voltak.
Most csak egy képet, hogy mekkorák vagyunk aztán ha lesz időm majd jövök.
Kép

Kép
móni86

Katt rá,hogy nagyobb legyen.
Kép

Kép
móni86

Sziasztok!

Régen jártam erre, de ma vagyunk 6 hósak , ez megér egy postot :D
Visszaolvasni esélyem sincs, a hónapban költözünk végre.

A képeket megnéztem, szép nagyra nőttek a babáitok :D

Nekünk fogunk nuku, gyümiket kezdi kóstolgatni Barni, egyenlőre a pelusban viszontlátom szinte változatlan formában :roll:
Áttérek a mosható pelusra, a napokban érkeznek meg.

Zsuzsa36:
elképzelhető, hogy "szeparációs szorongás", nem? Ilyenkor kezdik felfogni, hogy ők különálló személyiségek, nem velünk egyek. Persze csak tipp, neten olvass utána, írnak erről, egyátalán nem biztos, hogy ezért van. Mi nem hagyjuk sírni, kb. 10 perc alatt bealszik, ha vele vagyunk. Egy idő után ha nagyobb lesz, már úgysem igényli, vagy mást szeret, mondjuk egy mesét.

Szép napot Nektek!

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Sziasztok!

Móni, ez a gyerek egy az egyben Rád hasonlít:) Nagyon aranyos:)

Marcsi: Ádámka nagyon kis vagány :lol:

Csibe: nagyon gyönyörű Szofi! És ahogy olvasom ügyes is! Kis eleven kukacka:)

Hunci: klafa a cukrod! A doki mehet új diplomát venni :lol:

Blo: érdekes, mi is hátrafelé haladunk:D:D:D Pont ahogy írod, hintázunk és toljuk magunkat hátra:D Remélem azért majd előre is fog menni:D

Csajok ez a sok lopás nagyon durva! Komolyan mondom, hogy száradna le a keze az ilyennek!!!!

Maja amúgy 2fogat növesztett. Háttról hasra pikk-pakk megfordul, majd négykézláb mászik, vagyis tolat hátrafelé. Hasról hátra még nem megy. Állandóan ülni akar és már elég szépen tartja magát. Pesze azért még ott kell lenni, mert néha mint egy kis részeg kidől oldalra :D
pár hete elkezdtünk főzelékezni és szerencsére szinte mindent megeszik. Tegnap adtunk neki háztartási kekszet majszolni...hát leírhatatlan mennyire élvezte :D Félek kicsit, hogy ő is olyan zabagép lesz mint én:D
Ma reggel sajnos kicsit gyanús volt nekem, hogy nem lesz-e beteg, mert nagyon csillogot a szeme és nyűgöske volt...hát remélem kialussza magából!

Na most megyek.
Puszi Mindenkinek!

bingii

Marina: nagyon boldog féléves hófordulót Barninak:)

bingii

Köszi Bingi :) Lemaradt a kép délelőtt: Kép

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Móni:

beszéltem egy csajjal,ő is mondta,hogy miután elmentek egy wellness hétvégére utána csak egy 7 után aludt el egyedül.szerintem se szokasd rá,hogy veletek van, én ha nagyon -nagyon sír felveszem, puszi leteszem. sír akkor benyomom a szájába a teáját és akkor elalszik,de 10 percig simán hagyom sírni.(ha semmi baja)
Mi jövő pénteken megyünk,nagyon remélem nem lesz semmi!!

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?