Új privát üzeneted érkezett!

Benedek :oops:
jaimee1
 
 


kép törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.18 23:48-kor.
jaimee1
 
 


Jamiee,
de jó ez a kép rólatok!! Nekem küldheted a képet, én bevállalom! :D

Nos, ma 20.45-re megyünk a dokimhoz, viszont nem tudom, h. meg fog e vizsgálni...niagara úgy elöntött :oops: ilyenem még sosem volt.

Betsy,
most már engem is nagyon érdekel, h. mi a fene lehet velem. Remélem előrébb jutunk és elkezdjük a kivizsgálásokat, bár Férjecském tegnap egy cseppet kiakadt...no meg én is.
Én nem tudom, h. minden pasi így reagál a "kivizsgálás" szó hallatán??? Teljesen kiakadt, és azt mondta, h. először vizsgáljanak engem, és majd akkor tuti rendben lesz minden és jön a baba. Azzal érvelt, h. ilyen vizsgálatra a tatákat szokták elküldeni!!! :roll: :D No, ehhez mit szóltok??
Mondtam neki, h. amire engem kivizsgálnak legalább 1 hónap, míg Őt egy nap alatt lerendezik. Na a lényeg, h. jól kiakadtam rá (mondtam szépeket), és duzzogva bevonultam a szobába. Persze egy kis idő elteltével utánam jött és mondta, h. nyugodjak meg, mert bár a hideg rázza tőle, de megcsinálja azt a baromságot (most Őt idéztem) :D
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Betsy: öröm ránézni Bence babára annyira édes, gyönyörűűűűű imádom :wink:

Bíbi: én azt hittem eredetileg vagy Netti, amúgy inkább Bernadettre tippeltem volna.

Én is Awent isist készülök venni, ma megyek minimanóba egy pár dolgot vásárolgatok, és (Bíbi!) megveszem a csoda fürdetőmatracot is.

Jaimee mami: nekem küldheted a képet, akinek megvan a címe továbküldöm.

Tegnap 4D nagy élmény volt. Pici fiúnk kezecskéit állandóan a feje fölé húzta így elég nehéz volt az egész arcát elkapni, de azért sikerült. Amúgy nagyon édes volt. El voltunk alálva apával. Rakok fel képet. Úgy tűnik, hogy hosszú baba lesz, mert a hosszúsága már egy 29 hetesnek felel meg. Kép pocó Bálint

Kép
Kép
mirci74
 
 


Mircikém!
De édes Bálint baba! :) Mi újság Veled (Veletek)? Hogy vagy? Mesélj...
Vendég
 


Jó reggelt!

Ja, azt nem mondtam, hogy mobilon kaptam a képet, tehát csak mobilszámra tudok küldeni. Máskülönben feltenném a topikra.

Réka: Apa első reakciója is ilyesmi volt. Türelem! Egy meddőségis kivizsgálást nem is tudom, hogy bírt volna. Szerencsére a sima spermateszten könnyen átestünk, még élmény is lett belőle. De a lényeg, hogy vállalja és ezt értékelni kell. Még akkor is, ha mi nők ennek a sokszorosát is vállaljuk zokszó nélkül a babáért....Mirci: Cukker ez a Bálint! :)
jaimee1
 
 


Arikon jól vagyunk mindketten.
Ahol anno minket vizsgáltak ki ott be lehetett vinni a spermamintát, és nem ott a helyszínen kellet akciózni. Így nem volt annyira kellemetlen. Az volt a lényeg, hogy egy órán belül be kellett érni vele, úgyhogy mi jókat röhögtünk útközben. Amúgy mondd meg férjecskédnek, hogy ez egyáltalán nem ciki, és a meddőségi intézetekben pláne tök természetes.
Írj majd, hogy mit mondott ma a doki. Szerintem az lenne az abnormális ha most nem vizsgálna meg. Lehet, hogy neked kicsit kellemetlen, de neki nem kéne, hogy az legyen. Hidd el ő lát ennél durvább dolgokat is.

Kép
Kép
mirci74
 
 


Szóval,

Mirci: Cukker ez a Bálint! :P
jaimee1
 
 


Jaimee: Írtam privit..
Vendég
 


Jaimee: Édes a közös fotó!!! :lol: :lol: :lol: Olyan nagy már Réka! A ruhácskája csini, mint mindig! Könnyen ment a husi bevezetése, észre se vette Bence. :) Csak vizet iszik, gyümilevet néha, de azt is csak kanálból.
Arikon: Szerintem a legtöbb pasi ilyen..
Mirci: Nagyon aranyos Bálint arcocskája! :lol: Méretek?
Vendég
 


Köszi Csajok! :)
Nagyon szeretek Veletek dumcsizni, mert mindig megnyugtattok! Pedig még kakukk-tojás is vagyok... :( de remélem nem sokáig! :wink:

Egy babás-kérdésem lenne. A sógornőm a 15 hónapos bébijét kizárólag biotejjel itatja. Sem víz, sem maga által facsart gyümölcs (alma, barack, narancs) lét nem ad neki, mert a pici "nem szereti". Őt ismerve csak "bajlódni" nem akar vele... :evil: Kérdésem az lenne, h. mikortól kell a gyerkőcöket hozzászoktatni a levekhez, vízhez stb.? Mert én eddig azt hittem, h. már 1-2 hónapos kortól lehet fokozatosan zöldség-gyümölcs levét adni... :roll:
Vendég
 


Jamiee,
küldöm a mobilszámom priviben! :wink:
Vendég
 


Arikon: 4 hónapos kortól lehet gyümölcs, zöldséglevet adni, de ha van tejcsi, akkor jobb megvárni a 6 hós kort. 15 hónapos korban már kb. 1 liter folyadékot kell innia a babának. Ha ő ezt tej formájában adja, ám legyen. Gondolom, ha gyümölcslevet, vizet nem ad neki, de friss gyümölcsöt, zöldséget biztos kap.
Vendég
 


Betsy,
sajna nem nagyon...főleg tejpépet és "mű"hülyeségeket ad neki... Ezért is akadtam ki, amikor megtudtam, h. sem vizet, sem más folyadékot nem ad a picinek. :evil:
Vendég
 


Még egy kép Bálint babáról, itt jobban látszik az arcocskája Kép

Kép
Kép
mirci74
 
 


méretek:
BDP 69.30 mm (fej kereszt átmérő)
HC 258.30 mm (fej kerület)
AC 228.30 mm (has kerület)
FL 52.70 mm (combcsont)
súly 1101 g

Kép
Kép
mirci74
 
 


Arikon:nálam is hasonló volt a helyzet, a "férfiúi büszkeség" nehogy sérüljön, ha kiderül, hogy velük van a baj...pedig az a jobbik eset, mert őket könnyebb kezelni!
Szóval fel a fejjel, szitu dettó, de mi is megyünk kiskatona tesztre még idén.(én is berágtam, amikor nem tetszett neki, bár neki inkább az a gáz, hogy nem ott a rendelőbe akar produkálni...aztán magától mondta nemrég, hogy igenis menjünk el, mert kíváncsi az eredményre.)
Miért lennél kakukktojás??? :shock:

Jaimee:vééégre egy közös kép! :wink:

Bíbi:vót lángos sütés?Nem tudok rajzolni és mi nem kaptunk teendő-listát.(valószínű ezért nincs még gyűrű sem...hehe) :?

Arikon:ezt neked küldöm, már olyan rég tettem vidám képet, remélem senki érzékeny lelkét nem bántom meg vele. :wink:

Kép
Vendég
 


Ja, Mirci:jók a képek nagyon! :wink:
Vendég
 


Mircikém,
annyira cuki ez a Bálint baba!

Nórikám,
kakukktojás=nem vagyok még Anyuka
Ez a vicces kép állati... :lol: :lol: Minden nézőpont kérdése... :D
Igen, Férjuramnak is az a baja, h. a kórházban kell. De remélem meg lehet otthon is oldani. :wink:

Jamiee,
várom a képet. :)
Vendég
 


Arikon drágám, azért ennyire ne omolj magad alá, én is kakukkos tojásos lennék, szóval vagyunk itt többen...Babszi is.Hidd el, az ugyanolyan idegesítő ügy, hogy naprapontos a ciklusom, van pém folyamatosan...és mégsincs eredmény.Szóval a probléma is nézőpont kérdése...na most jól megvígasztaltalak! :roll: 8)
Vendég
 


Bocsánat, eszembe sem jutott, hogy ti esetleg fel tudnátok rakni Benedek fotóját, attól, hogy én nem tudom. :oops: :oops: Megkíséreltem átküldeni Betsy-nek és neked is, Réka, hátha átmegy legalább egy helyre. :oops: :oops:

Réka: Anyetejes babáknak semmi kieg nem kell 6 hóig. Utána sem sok, KisRéka nagy kánikulában megiszik egy deci vizet vagy almalevet, vagy gyakrabban kér cicit, ennyi. Egyébként pár korty vizet iszik csak. Kínálni szoktam rendszeresen.

Réka: Lehet vinni otthonról mintát (mi is itthon gyártottuk) Keressetek egy ilyen helyet! Az sem mellékes, hogy vajon 24 óra múlva hány %-uk van életben, hány %-uk fürgebürge.

Nóri: irigylem is a türelmedet katonateszt ügyben...Nálunk már ezügyben régen kitört volna a III. és IV VH is.... :lol:
jaimee1
 
 


Feladom, nem fog menni... :oops: :( Írtam Gyabinak, hogy küldje el fotót neked is, Réka! Hátha így sikerül.

Judy: nega a tesztje
jaimee1
 
 


Jaimee:én birkatürlemmel rendelkezek, ha kell....16 hónapja.Most valahogy nem ez az elsőszámú ügy.Majd ősztől rámozdulok orvos-ügyileg újra.
Vendég
 


Bíbi, Jaimee:csak Ti miattatok...lehet röhögni... :D

Kép
Vendég
 


Jamiee,
Valakitől nekem átjött a kép, és nagyon cukibaba!!
Igen, amúgy én is abban bízom, h. otthon is le tudjuk vételezni az anyagot!! :lol: :lol:

Judynak örülök, gondolom rendesen megkönnyebbültek!

Nóri,
tudom én és nem is azért írtam, mintha nekem lenne a nagyobb problémám, és remélem észrevettétek, h. nem vagyok az a majrézós fajta, de azért most asszem aggódhatok, hisz az azért egyáltalán nem normális dolog, h. 47. napra, majd rá 14. napra pecsételés és 21. napra újra és most niagara... No dobjunk is rá fátylat, majd megmondja a dokim, h. mi a szitu és hogyan tovább. :wink:
Akkor most a fantáziánkra bízod a rucid, mert a rajzod alapján... :D Te csajszi, amúgy nem is tudtam, h. stílus váltáson mentél keresztül?? Tarkopasz leszel?? :twisted: :D
Vendég
 


[quote="jaimee1"]R írta:jaimee1éka: Anyetejes babáknak semmi kieg nem kell 6 hóig. Utána sem sok, KisRéka nagy kánikulában megiszik egy deci vizet vagy almalevet, vagy gyakrabban kér cicit, ennyi. Egyébként pár korty vizet iszik csak. Kínálni szoktam rendszeresen.


De Ő már 15 hónapos, és nem iszik csak biotejet (anyatejen 9 hóig volt), a vizet, és minden egyéb italt kiköp,szerintem azért mert nem szoktatta hozzá...
Vendég
 


Rékám, aggódhatsz nyugodtan, csak nyugtatásképp írtam, hogy nem vagy egyedül a gondokkal!!!
jaja, nem tudtam frizurát változtatni, ígyhát hajrá tarkopi! :D
(én mondtam, hogy ne kérjék a csajok, hogy rajzoljak :oops: ...)

Hűűű, és a gyerekorvos nem szólt még neki? :shock:
Vendég
 


:lol: :lol:
Szerintem nem dicsekedett el vele! Amúgy egy nagyon konok csaj, mondhatjuk neki ,h. egy baromság amit csinál, de őt nem túlzottan érdekli. :x

Amúgy kaptam új időpontot, így nem kell várnom este 3/4 9-ig, hanem már fél 6-ra mehetek! Juhééééjjj... :?
Vendég
 


Réka: Az Gyabi volt!!! És fel tudod tenni a topikra? Lécci....

Nóri: :lol: :lol: :lol: A fejed a legjobb. Bruhahhhhhaaa...
Na, most hogy megnyugodtam. Klassz lesz a rucid, itt van előttem. Nem is rossz ez a rajz. Bruhhhhhahhhhha.... Kép

Réka: A kajcsit csak azért írtam, mert említetted, hogy azt gondoltad, már 1-2 hónapos korban lehet adni a babáknak ezt azt.

Az összevissza piri sztem nem nagy gáz, amiatt ne parázz már!!!

Bio tehéntejet? Háátt... :?
jaimee1
 
 


Benedek:

Kép
Vendég
 


Betsy: Köszi! Csak sikerült valahogy....

Hát nem édes? :P :P
jaimee1
 
 


Jaimee: De, édes nagyon.. Pont azon gondolkodtam, milyen jó lehet Gyabinak.. Amúgy szerintem hasonlít Rá nagyon! Te küldted át végül a képet?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Jamiee,
sajna én már nem voltam, amikor megkértél, h. feltegyem a képet Benedek babáról, de Betsynek sikerült. Így "nagyban" sokkal jobban látszik az édes kis pofikája... :)

No, tegnap voltam a dokimnál, és nagyon rendes volt! Kikérdezett, hogy hol tartunk projectben. Elvittem neki az 1 éves időszak alatti ciklusaimat (hány naposak, hány napra jött meg stb.) aminek nagyon megörült. Megvizsgált, és megállapította, h. valszeg, a nyaraláskori menszim csak közti vérzés lehetett, és most van az "igazi". Felírt clostyt, (napi 2*1, 2-7. nap között) és provera-t (a 14. naptól 2*1). Tegnap már el is kezdtem a clostyt. Ezt két ciklus alatt kell szednem, és ha ez alatt az időszak alatt nem sikerült összehozni, akkor szeptemberben vissza kell mennem, és "továbblépünk" (Ő fejezte ki így magát).
Megnyugodtam, és....na mindegy :)
Ennyit rólam! :wink:

Babszi,
Olyan rég jártál itt és akkor is keveset írtál? Mi újság, hogy vagy?
Vendég
 


Móning!

Réka: uh nem volt, nem lesz?

[quote]M írta:egnyugodtam, és....na mindegy


Nem mindegy, ha eddig leírtad.... :wink:

Betsy: Én is arra gondoltam, milyen jó most neki. Tapasztalat.... :D
Nem tudom, kitől kaptak a képet, de a lényeg, hogy mindenki láthatja Benedek bébit.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Arikon!
A jó kedvedet nem akarom elvenni, de nekem kicsit fura, h csak ennyit tett a dokid. Na mindegy, semmi közöm hozzá, csak clostyt ad és kész?
Miért ad clostyt??? Milyen diagnózis miatt? És UH????
De befogtam. :oops:

Nóri!
Amikor megláttam a rajzodat, egyből az jutott eszembe, h elsütöm a kopaszságodat.... de már beelőztek :lol:

Én jól vagyok, bár tegnap óta hasmars van rajtam... :? Nagyon keveset tudok magamról írni, azért vagyok ilyen ritkán. Elolvaslak titeket minden nap, de nincs mit írnom. Nagyon lassan telik az idő. Szeretnék már túllenni Bálint újabb spermavizitjén (jut eszembe: ezek szerint nekem nagyon nagy szerencsém van vele, mert már a 3. következik és még egyszer sem vinnyogott miatta), h kiderüljön, minden ok-e.
Ráadásul álomkóros vagyok, kikészít a sok meló.

Mirci!
Hát, igen! Ezek a Bálintok oltári jó pasik! :wink: :lol: 8)

babszika
 
 


Babszi: Egyszerre írtunk!!!
jaimee1
 
 


:lol: 8)

babszika
 
 


Rékám:igaza van Babszinak, hogy ennyi???Semmi UH közben???Pedig az alapfeltétel...cisztát okozhat pl a closty ....és azért is kell (kéne) nézni, hogy hogy nőnek a tüszőid...vagy a dokit nem izgatja, hogy hogy hat rád a gyógyszer? :shock:
Igen, elég fura...hogy nem nézett meg először sima ciklusban UH val többször...engem vagy 2-3 hóapig folyamatosan lesett 2-3 naponta ciklus elejétől és csak ezután adott clostyt.(és mellette szintén pé körül vagy 4-5 UH kétnaponta...)
Nem is tudom...talán egy dokicsere? :oops:
((()))
Vendég
 


Nóri: Csúúúúúúúúúúúúúúúcs a rajzod!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
( szerintem szép lesz a ruha, én értek az ilyen ábrákhoz, mivel az én rajztudásom is megkíván némi képzelőerőt...pl. nálam activityben ez volt a fűrész...

Kép

Betsy: nagyon szépek a fiúk!!!

Jaimee: nagyon csinosak vagytok, milyen hosszú a hajad! Rékababa ruhája meg....hát ezek pont a mi színeink, ha kinőttétek... :lol: :lol: :lol:

Mirci: Bálint baba is csodaszép...ezek az érzéki ajkak...

Benedek meg egyszerűűűűűűen cukipofa!!!

Arikon: én nem értek ehhez, de a fogalmat én is úgy ismerem " clostys ciklusKÖVETÉS", tehát hóközi uhk, ellenőrzés, nem pedig gyerehabaszedtedakéthónapiadagot...

Babszi: a 3.? Minek annyi?
Vendég
 


Hali!

Gyabi baba nagyon ari!

Nóri igazán szép leszel, de tényleg. :lol:

Arikon, fiúk már csak ilyenek. Először húzódnak(mert ők tökéletesek), de aztán belemennek. Mert szeretnek....


Pocakom már nől! És tegnap végre apukája látta pici fia mekkorákat rugdos. Csak hullámzott a hasam!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bíbi anyu: Nem rossz ez, csak a rossz oldalon vannak a fogai. :D :D :D Asszittem egy lőfegyver.

Rucit majd postázom, egyébként C&A.

Réka: Ja igen, elfelejtettem. UH-s cikluskövetés closty nélkül is az első lépés. Hőgörbe ide vagy oda. Egyébként meg, amelyik szülész (mert gondolom szüleszt is) elmegy egy hónap szabira, az már gyanús...Enyém doki egyszerre 1-2 hétre szokott lelépni. Az igaz, hogy ezt gyakran megteszi. fene a jódolgát!!!

Babszi: Hőgörbe van?
jaimee1
 
 


Hát Csajok, mit is mondhatnék...eddig (a fél napig) nyugodt voltam, most viszont rám hoztátok a frászt! De mielőtt félreértés esne, érzem az aggódást, és tudom, h. jóindulatból írtátok, de most speciel nem tudok (v. inkább nem akarok) dokit váltani. Rengetegen járnak hozzá, és rengetegen szülnek nála (pl. a Tesóm is kétszer) és úgy gondolom ez nem lehet véletlen. A closty melletti uh-os nyomon követésről is megoszlanak a vélemények. A Clostys topicban is olvastam, h. vannak lányok, akiknek nem kísérték uh-val a clostyzást, és nem volt semmi bajuk. Szerintem ez még nem olyan hosszú időszak (hisz csak 2 ciklus), h. valami komoly bajom lenne.
Tavaly, amikor ugyanúgy hosszú ciklusom volt, elküldött uh-ra és nem volt semmi kóros elváltozásom (ciszta, mióma stb.)
Igazából nem akarom mentegetni, mert tavaly pont azért nem szedtem be a clostyt, mert féltem, h.ha nem néz közben uh-val és esetleg jókora ciszták nőnek bennem, akkor megőrülök! De most úgy vagyok vele, h. 2 hónap, és ha ő ezt mondja, akkor oké legyen, és majd meglátjuk szeptemberben. Tényleg nem szeretnék ezen agyalni, mert valszeg attól ilyen őrült az anticiklusom, mert állandóan idegeskedem valamin.
Szóval Lányok, mégegyszer köszönöm, h. ennyire aggódtok, de ha én nem teszem, akkor Ti se tegyétek! :wink:

Jamiee,
azt akartam írni, hogy: "nem agyalok!" (de nem mertem babonából... :oops: :D )

Babszi,
MIlyen a házasélet?? :D Bálinttal tényleg szerencséd van, láttátok volna tegnap Férjecske arcát, amikor mondtam, h. majd szeptemberben...azt az elégedett, megkönnyebbülést! :D Mondta, h. akkor belehúzunk...tényleg tök ösztönzőleg hat rá! :oops: :lol:
Vendég
 


Gabi: pocifotó?

Jaj, Jaimeemami, fejés ügyben még: gondolom arra a szelepre gondolsz...az néha nem jól áll, azt néztem már. Aztat viszont nem fogom fel, már 2-szor járok úgy, hogy reggel ( mert csak ekkor tudok vmit is kipréselni), szenvedek egy elvileg teli cicivel 30 percet, 10 jön le, aztán folytatom tovább, mire minden átmenet nélkül 10 percen belül lejön 50? Na, ez miért van?

Egyébként hála Isten javul a helyzet, tegnap esti 9:30as szopi után reggel 5 kor ébredt, akkor egy ciciből jóllakott, napközben még kell a kettő, de 2-3-4 óránként, és újra mosolyogva alszik el...na, most meg én sírok ezen, örömömben.
Vendég
 


[quote="jaimee1"]R írta:jaimee1éka: Egyébként meg, amelyik szülész (mert gondolom szüleszt is) elmegy egy hónap szabira, az már gyanús...Enyém doki egyszerre 1-2 hétre szokott lelépni. Az igaz, hogy ezt gyakran megteszi. fene a jódolgát!!!


Ő, egész évben 1* megy el hosszabb időre, de akkor is 1 hét külföld a többi belföldi pihenés, és ez alatt is felhívhatod, h. szülsz és már jön is. Tapasztalat: a Tesóm júni 16-án szült és pont szabin volt és mégis azonnal bejött.
Vendég
 


Arikon:Én befogtam, csak jótanács volt...mivel én is szedtem... :idea: :idea: :idea:

Bíbi:én kis perverz valami nagyon huncutot véltem felfedezni első ránézésre...hehe...csak azok a tarajok voltak gyanúsak...vagy ez egy punk...ööö micsoda? :oops: :wink: :lol:
Vendég
 


Bíbi : Azért, mert a tej ingerre képződik. Szerintem...Naon ügyi vaaaagy!!!

Egy idő után már akkor is lesz tejed, ha a fejed tetejére állsz és semmit sem teszel az ügy érdekében, csak Bíbi szorgosan szopizik.

Réka:
Van egy fiatal doki a mi kórházunkban, aki 2 éve !!!! szakvizsgázott. És vannak csajok, akik privi dokiként nála szeretnének szülni. Könyörgöm, mit tud az még??? Akármi van, hívja majd segítségül az ügyeletest. És egy halom dokit ismerek, akiknek tömve a privi rendelőjük, én meg akkor sem mennék hozzájuk, ha több doki nem lenne a városban.

Te tudod, szivi. Szerintem már mindent elmondtunk....Nehéz váltani, ha kötődik az ember egy dokihoz és méginkább így lesz, ha szülsz is majd egynél.

Szép napot lányok! Megyek, takarítok, főzök.
jaimee1
 
 


Ja, Bíbi kicsit irigyellek, hogy 9,30 és 5 között nincs szopi. Nekem csak 2....Bár ez jót tesz a tejnek, az tény.
jaimee1
 
 


Jaimee:küggyed a kaját erre is, én gályázok ezerrel....Jó munkát! :wink:

Na nézzenek oda, pereg a topik... :D
Vendég
 


Csak azt nem értem, hogy a laptetőtől hogy nem esek teherbe? :shock:
(más topikban ez nagy babona) 8)
Vendég
 


Bibi,
zabálnivaló a kis Bibi baba, apa nagyon jól bebugyolálta! Annyira cuki! :lol:

Hanna,
gratula, végre sikerült a lombik, nagyon vigyázz magatokra!!!

Betsy,
beraktam a tábliba a képet, majd ha lesz időm megint akkor felrakom! Ezen elcsodálkoztam, hogy Bence nem mosolygott ilyen idős korában ekkorákat, hisz olyan kis mosolygós, sőt, minden képen szinte mosolyog, nagyon aranyos baba, de persze nem is tudom mikor kell elkezdeniük mosolyogni, ezért is lepett meg a
dolog. 8)

Jaimee,
nagyon jó ez a kép rólatok! :lol:

Mirci,
jó képet sikerült késziteni Bálint babáról, nagyon aranyos! :lol:

Arikon,
szerintem is ilyenek a pasik, ezen ne izgulj, jó, tudom, én is kiakadtam volna a helyedben, de tényleg az a lényeg, hogy vállalja!

Úgy látom Judynak szerencséje lett végül... :roll:

Nóri,
nagyon jó a kép, igy már tisztára el lehet képzelni a rucidat! :wink: :lol:

Nagyon aranyos Benedek baba! :D
sirkici
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?