Új privát üzeneted érkezett!

Hogy tudtok örülni a laptetőnek!

Gabi én már leszoktam a mensi előtti tesztelésről, majd ha késik 1-2 napot akkor tesztelek. Most egyébként nemigazán tudom, hogy mikor kell nem megjönnie, de valamikor jövő héten.

Andi kíváncsian várom, hogy mit mond a doki, mert ez marha érdekes, hogy mensi sehol, teszt negatív.

Kuzsanna és a clostitól sose voltam rosszul mensi előtt.
timejka
 
 


timejka értem, régen én se teszteltem előre, de a vetélés óta igen, mert a dokim azt mondta hogy ahogy pozitív a teszt rögtön kezdjem el az utrot.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Timejka!
Köszi neked is!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Zsuval mi az augusztusi babára gyúrunk!Nekem tavaly is akkor jött össze!És jün szabira az uram is,hála az égnek.Szóval akkor miden adott lesz!

Nekem voltak tüneteim a clostytól.Az első hónapban erősebb,aztán a másodikban már gyengébb.Azóta meg nincs :wink: Csak a pékor van émelygés és szurkálás :lol:

Gabi!
Nekem is ezért kéne minnél elöbb megtudni ha majd baba lesz a dologban!

annus11
 
 


annus én is azt számolgattam hogy ha most nem is jön össze, akkor a következő ciklusban pont akkor vagyunk nyaralni amikor a peteérés lesz, és az már closty nélküli ciklus lesz. És ha akkor jön össze akkor meg pont akkorra leszek kiírva amikor a Norbit szültem. Hát kivi vagyok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Nakünk meg pont Erdélyben derülne ki, hogy ez a hónap meghozná-e a gyümölcsét :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Aha,nekem is closty nélküli jön :lol: Na én erre a hónapra nem is gyúrok igazán,nem mintha tudnék bármit is csinálni :lol: Azt az egy dolgot amit tehetek az ügy érdekében azt meg nehéz lesz elkerülni :lol: :lol:
Viszont most nézem hoyg rosszul jár a vonalzóm...nemis 3 nap múlva lesz a peteérésem...na mindjárt megnézem!

annus11
 
 


Na csináltam újat erre azt írja hogy 2 nap van hátra...na mindegy,akkor így marad,de pár nappal előrébb jár vmi miatt..... :?

annus11
 
 


Syl: hát még nincsenek tünetek. Bár az elmult héten igazán kajás voltam. A legfuribb dolgokat képes voltam összeenni és mindig éhes voltam. Ami fura volt, hogy nem fájt a hasam és azt vettem észre hogy ha megyek le a lépcsőn otthon, akkor fáj a cicim, így csak óvatosan közlekedtem. Ezt mondtam is a páromnak, hogy ez olyan fura. Ja és a legfontosabb, hogy visszahíztam a melltartómba ami a gyógyszer abbahagyása után igen bő lett rám. Most szép feszülős :oops:
Egyébként az első clostis hónapomban nekem is voltak terhességre utaló tünetek. Hányinger, mellfeszülés. Akkor teljesen azt hittem hogy terhes vagyok. Nekem most closti nélküli hónapom volt, és láss csodát. Úgyhogy azt tanácsolom nektek, hogy ha most pihentetitek is a gyógyszert, hajrá, mert simán sikerülhet. Nekem azt mondta a doki, amikor menzi után voltam nála, hogy szép tüszőket lát-, négyet,- és úgy tűnik, hogy a gyógyszer szépen rendbetette a hormonokat. Azért remélem hogy abból a négy tüszőcskéből csak egy babóca lett :lol:
Bocsi, kicsit hosszú lett.

KépKép
csige-bige
 
 


Látom sokan gyúrnak az augusztusra. Az igazat megvallva, ha nekem augusztusban jönne össze, akkor talán sikerülne három generációs szülinapi ünnepet összehozni. Apósom és párom is áprilisban egy napon születtek. De azért nem esem kétségbe, ha már ebben a hónapban sikerült.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Tessza!
Nagyon drukkolok, hogy már most össze jöjjöna a babátok :!: :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy beindult a zebrásodás! Nem fog megszakadni a sor, én tudom, hogy mindenkinek meglesz szépen sorban az áhított csemetéje! Kitartás és csak derűsen, pozitívan, nagyon nagyon nyugodtan!
Én nagyon drukkolok továbbra is mindenkinek. Jövő héten pedig megyek orvoshoz és remélem szívhangos ultrahangon leszek nagyon meglepődve :lol:
Szép napot!
monka76
 
 


Szia Monka76!
Milyen idős kismami vagy? Most tudtad meg,hogy babád lesz?
Én 5 hetes vagyok még csak! Üdv:Misszi!
misszike
 
 


Köszi Zsuzsa!
Igazából sokat gondolkodtam mostanában azon, hogy miért kell ennyit várnunk. Mert biztos, hogy oka van. Arra jutottam, hogy most már sokkal bátrabb vagyok a gyerekekkel. Egy picit mindig tartottam tőlük, hogy mihez tudnék velük kezdeni, de most már természetesen tudok feléjük fordulni. Mondhatni felnőttem, érettebb lettem. És talán/remélem türelmesebb is. A türelem a gyerekekhez is kell. Szóval fontos a cél, de az út is, mely oda vezet. Másrészt hat éve vagyunk együtt, és a testi szerelem csodája még mindig nem kopott meg. Ez szerintem nagyon fontos egy párkapcsolatban, és azzal, hogy célunk is van vele, így folyamatosan gyakoroljuk, anélkül, hogy kényszer lenne. Ezt is nagyon nehéz kivitelezni, de úgy érzem sikerült a mértékletes középúton maradnunk. És nagyon sok örömet szereztünk így egymásnak. Szóval a párkapcsolatunk meglehetősen kiegyensúlyozott, sokat csiszolódtunk egymáshoz, tehát már csak a gyümölcs hiányzik. És eljön valamikor.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Tessza!
Az tuti, hogy nekünkis hamarosan itt lesz a kezünkben a pici babánk :lol: :lol: :lol:
Mi is hat éve vagyunk együtt és három éve házasok. Egy éve már a párom is nagyonszeretne babát, dehát várat magára a kicsikénk egyenlőre.... na de majd hamarosan.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na sziasztok, majd holnap folyt. köv.

Szép álmokat mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Misszike te hány hetesen voltál ultrahangon előszőr? Nekem azt mondta a doki, hogy 3, de inkább négy hetes kor előtt nem érdemes menni. Nekem holnap lesz egy hete hogy meg kellett volna jönnie és azt mondta, hogy jövő hét csütörtökön menjek. Az azt jelenti, hogy 16 nappal a meg nem jött menzi után. :lol: de már úgy várom. A családban még senki sem tudja, csak a férjem. Meg akarom várni, hogy mit mond a doki és ha minden rendben van akkor a jövő hétvégén megyünk haza elújságolni. Az a baj, hogy annyira kíváncsiak a szülők, már nagyon várják és folyton kérdezősködnek. Elég nehéz füllenteni nekik :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Ahogy megígértem, íme a teszt. Hát remélem, hogy nem ver át. Gabriell teszt volt, azt mondják hogy elég megbízható, pedig nem reggeli vizeletből csináltam.

Kép Bálintka

KépKép
csige-bige
 
 


Csige hát ez valóban pozitiv. Már nem tudom követni, hogy kismama is van?

Tessza a barátnőm nagyon akart babát. szeptember óta próbálkoztak, majd év elején mondta, hogy jár pszichológushoz, mert van benne egy félelem, hogy hogyan tudja felnevelni, jó anya lesz-e, meg tud-e felelni a gyereknek és a férjének. Pár hónapig járt és mondta, hogy már sokkal nyugodtabb, nem fél és most kb. 5 hetes terhes. Most nem állítom, hogy a lelki doki segítségével lett terhes, de babás és ez a lényeg. Biztos, hogy lelki oka is van a sikertelen próbálkozásnak. Legalábbis szerintem.
timejka
 
 


Csige-bige!
Mit látok itt???
Egyenlőre csak halkan gratulálok :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nekem meg elkezdődött egy kis halvány barnázás a 26.napon vagyok.Hát nem tudom, vasárnap táján kellenne/vagyis nem kellene /megjönnie! :roll: De ilyen hamar elkezdek barnázni,fura.Bizti,hogy ebből már piri lesz! :cry:

Itt olyan vihar van,feszt elmegy az áram is! :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok!

Na, voltam ma dokinál!
Ezeket találta és mondta:
Sem manuális, sem Uh-val nem talált babát. Amit talált az egy vastag nyálkahártya (vagyis nálam a Closti nem vékonyította el), viszont nem érti, hogy ha volt peteérésem, és van egy vastag nyh-ám is akkor miért nincs baba, és ha már nincs baba, akkor miért nem jön meg....
Magyarázott még az FSH-LH arányról. Hogy az FSH-nak 2x annyinak kell lennie, mint az LH-nak, és ha ez felborul, akkor ez is okozhatja sikertelenséget. Megnéztem az eredményeimet. A 3. napon így is van, ahogy mondta, de a 23. napon nem hogy 2x annyi az FSH, de még kevesebb is az LH-nál. Szóval akkor ez is felborult nekem. Pirire meg azt mondta, hogy valószínűleg napokon belül meg kell jönnie, de ha mégsem így lesz, akkor 2 hét múlva csináljak egy újabb tesztet és úgy menjek vissza hozzá. Akkor ad majd gyógyit amitől megjön és kezdhetem a köv. Clostit beszedni. Majd a mensi után 3 héttel jelentkezzek nála kukucskára, aztán akkor vigyem a véreredményeimet (mert most nem vittem ő meg a múltkor nem írta fel magának - mert nem a magánjában voltam nála) és az azutáni hónapban ad a Closti mellé még valami kiegésztő gyógyszert is amitől már tuti lesz baba.
Hát ennyi. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből....

Amúgy ha én is augusztusban lennék terhes, akkor én is generációs szülinapot csinálnék. Sőt! Én már másodszor. Ugyanis apósom május 29.-ei, mint a fiam, a párom és én pedig május 24.-eiek vagyunk.

Na, most megyek, elteszem magam holnapra!
Reggel jelentkezek!!!
Jó éjt!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Andy!

Húúha......akkor most azért drukkolok, hogy neked is megjöjjön :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hát nálam már gyenge fromában, de itt van piri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Végre :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Andy!

Akkor remélem hogy mihamarabb jön a piri!!Ennyire mások vagyunk,mindenki másképp reagál ugyanarra a gyógyszerre!!!

annus11
 
 


Andi most akkor már nagyobb remény van, hogy hamarosan jön a baba igaz?

Mi az a FSH? Bocs ha hülyeséget kérdezek.
timejka
 
 


Csige-bige:ez biza + :!:
Én kérlek most elvesztettem a fonalat :roll: a 2 féle számolás között!
Tehát ha a terhességet nézzük akkor 7 hetes,ha a babámat akkor 5 hetes! Igazából nem értem mire jó a + 2 hetes számolás! Én a 4. héten voltam,még csak petezsákot látni az is pici! A doki is azt mondta,hogy 6-7.hétnél érdemes menni,mert akkor már van szívhang,és látja,hogy mennyi picúrka lakik odabent :wink: . Ekkor már készítik a gondozási kiskönyvet!
Syl100:a barnázás lehet akár beágyazódáskor is! Az lesz úúúúgyis!
Andy: nekem a clostitól voltak tüszőim,de baba nem :cry: ! Az utolsó hónapban kaptam mellé Merionált és tessék babóka lett :D ! Kérdezd meg a dokit esetleg!
Pusza!
misszike
 
 


Hát igen a két számolás között én is elvesztettem a fonalat. Mert akkor hat hetes terhes vagyok ma és a babóca ha minden rendben van vele akkor ő csak három.
Megérkeztek az első tünetek, ma reggel majdnem összehánytam magam a buszon. Hát igen kellemetlen volt. Csak azon csodálkozom, hogy ilyen korán jelentkezik a tünet?! Hát igen kellemetlen így bkv-zni. Arra gondoltam, hogy felhívom a dokit, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Amég elviselhető addig nem adom fel a bejárást, de minden reggel nem szeretném elereszteni a kisrókát a buszon.

KépKép
csige-bige
 
 


Na én is elvesztettem egyszer a vonalat,de azóta már világos!

Tehát a terehsséget azutolsó menszi első napjától számítják.Innen 40 hét.Tehát ha szabályos 28 napos a ciklusod,akkor a fogantatáskor már 2 hetes terhes vagy!!!!!!!Az esetek többségében ezt használják!!!(Néha beszélnek csak a baba tényleges koráról)Tehát amikor nem jön meg akkor vagy 4 hetes terhes,mondjuk 1 hét múlva ha tesztelsz akkor már 5 hetes.Kérsz időpontot a dokitól megint eltelik egy hét és már 6 hetes vagy!!!Ekkor már van szívhang!!!Persze vannak esetek amikor kisebb a terhesség,mert mondjuk később ágyazódott be,vagy vmi miatt később volt akkor a pé,esetleg lassabban fejlődik stb.
Tehát ne ijedjetek meg ha mondjuk mást mondanak az uh alapján.Hiszen megvan hogy mekkorának kell lennie az adott héten és ő ehhez nézi hogy valójában hány hetes.Később azért már pontosabbat is tudnak mondani :lol:

Csige-bige!
Én úgy látom h neked se 28 napos a ciklusod!Tehát ha olyan 35 nap körüli,akkkor 1 héttel kisebb mint a menszi szerinti számolás.Ha mondjuk tudod hogy mikor volt péd,mikor foganhatott,akkor onnan számolj csak add hozzá a 2 hetet!!!

huuu remélem nem zavartalak össze mégjobban..... :roll:

annus11
 
 


Ja igen,szóval Csige-bige!
Akkor nem 6 hetes vagy csak 5!Szerintem :lol: Szerinted? :lol:

Misszike!
Arra nem emlékszem neked hány napos vot a ciklusod,de ha nem 28 nap akkor neked is másképp alakul!

Az meg hogy így számolják...annyira azért nem bonyolult :lol: :lol: Ha terehs vonalzót csináltok,ott is az utolsó menszi első napját fogja kérni!Ha valós eredményt akartok kapni a szülés várható időpontjára,akkor vegyétek figyelembe ha hosszabb a ciklus!!

annus11
 
 


terehs=terhes :oops:
na eldugulok 8)

annus11
 
 


köszi annus, most már világos. Akkor én öt hetes terhes vagyok. Pont ma van egy hete, hogy nem jött meg. Viszont igen, nekem hosszabbak szoktak lenni a ciklusaim. Viszont a két clostis hónapban egy nap késéssel jött meg. Na mindegy, ha jövő hét csütörtökön megyek dokihoz akkor szerintem már látnia kell mindent. Én korábban szerettem volna menni, de azt mondták, hogy ne legyek türelmetlen. Hát így most várok :x
Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy mihamarabb zebrás tesztet produkáljatok. Most nagyon beindult a babaeső, így szerintem sokan fognak még követni minket.

KépKép
csige-bige
 
 


Annus: Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim. Talán 1* volt 29! Kedden megyek UH-ra akkor már elvileg látnia kell a dokinak,hogy 1 baba vagy esetleg 2!
misszike
 
 


Csige-bige!

És nem érezted hogy mikor volt a pé?Lehet hogy akkor télleg már 6 hetes vagy!!!!

Misszike!
Akkor nálad egyértelműbb!Simán számolhatsz az utolsó menszitől!!!

annus11
 
 


Misszike!
Nagyon szurkolok, hogy legyen ott valaki/valakik!!
Ikreket szeretnél inkbb??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nálam me reggelre megérkezett pirkó! Nem erős még, csak úgy éppen van valami, de valószínűleg a tegnapi nőgyógyászati vizsgálat segített rá....
1 a bánatom: szerettem volna venni és az első naptól szedni a barátcserjét inni a teákat meg majd a 2. naptól szedni a Clostit, de a herbária ma és holnap még zárva van. Hol lehet még kani barátcserje kapszulát?? DM, Rosmann? Valaki nem tudja véletlenül?

Misszike!
Tényleg, mit szeretnél jobban?? Az egyértelmű, hogy egy szép egészséges kisbabát! De örülnél ha ketten lennének??

Kép
oriandy
 
 


Hát Annus az a fura, hogy ebben a hónapban amikor pém volt, már pedig biztos volt :D , semmit sem éretem. Nem volt az az igen erős fájdalom, ami eddig minden hónapban. Ezért el is könyveltem, hogy ez nem a mi hónapunk lesz. De megviccelt. Na mindegy, jövő hét csütörtökön már többet tudok majd. Remélem, hogy jó helyen van és minden rendben van vele. Ja és titkon reménykedem, hogy csak egy babóca van odabent :lol: a férjem nagyon reménykedik, hogy többen lesznek :shock:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Andy, milyen barátcserje kapszulát szedsz? Mert a Premens tabletta barátcserje alapú és patikákban is lehet kapni. Ha jól tudom van homeopátiás barátcserje is, és akkor talán azt is lehet patikában kapni.

Szerintem klassz lehet ikreket várni, és felnevelni, de tuti hogy sokkal nehezebb feladat. Én egészséges babát szeretnék.

Nekem ez a második napom, mikor intenzív váladékom van, de még nem csúszós. Viszont múlt hét csütörtökön volt olyan ovus fájdalmam. Lehet, hogy több pete is érik, eltérő időpontban? Az a baj, hogy múlt héten kellett volna UH-ra mennem, de pont terepi munkánk volt, így nem jutottam el délután, szabival meg már elég rosszul állok. Persze tudom a fájdalom elég szubjektív mérce. Na de akciózunk továbbra is aktívan.

Kép
Kép
tessza76
 
 


A varrónő egy nap a folyó mellett üldögélt és varrogatott, s hirtelen
a gyűszűje beleesett a folyóba.
Sírni kezdett, mire megjelent az Úr és megkérdezte: "Miért sírsz?"
A varrónő elmondta, hogy a gyűszűje beleesett a vízbe, pedig szüksége
lenne rá a megélhetéshez.
Az Úr lebukott a víz alá, majd megjelent egy aranygyűszűvel.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte. A varrónő azt válaszolta: "Nem."
Az Úr ismét lebukott és felhozott egy ezüstből készült gyűszűt.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte újra.
A varrónő ismét azt válaszolta: "Nem."
Aztán újra lebukott és felhozott egy fagyűszűt. "Ez te gyűszűd?",
kérdezte az Úr.
A varrónő azt válaszolta, "Igen."
Az Úr nagyon megörült a varrónő őszinteségének és odaadta neki
mindhárom gyűszűt és a varrónő nagyon boldogan tért haza.
Nem sokkal később a varrónő a férjével sétálgatott a folyóparton, mire
az hirtelen megbotlott és beleesett a vízbe.
A nő ismét sírni kezdett, az Úr újra megjelent és megkérdezte: "Miért sírsz?"
"Ó, Atyám, a férjem beleesett a vízbe!"
Az Úr lement a víz alá és felhozta Mel Gibsont. "Ő a férjed?", kérdezte.
"Igen", mondta a varrónő.
Az Úr dühös lett. "Hazudtál! Ez nem igaz!"
A varrónő ezt válaszolta: "Ó, kérlek bocsáss meg nekem, Uram! Ez egy
félreértés. Tudod, ha nemet mondtam volna Mel Gibsonra,
te felhoztad volna Tom Cruise-t ... Aztán ha őrá is nemet mondtam
volna, felhoztad volna végül a férjemet.
Aztán mikor igent mondtam volna rá végül, nekem adtad volna mindhármukat.
Uram, én egy szegény asszony vagyok, nem tudok három férjről
gondoskodni, mindössze ezért mondtam igent Mel Gibsonra."

A történet tanulsága: ha egy nő hazudik, annak mindig jó és
tisztességes oka van és mások javára szolgál.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ez nagyon aranyos volt Zsuzska. Hát igen, ilyenek vagyunk mi nők :wink:

KépKép
csige-bige
 
 


Kuzsanna,Andy: teljesen mindegy! Meglepődnék,ha ikrek lennének,mivel magam is az vagyok,de nem feltétlen ragaszkodnék hozzá! Persze azért a kíváncsiság bennem van! (azért örülnék ám nekik nemis kicsit!!!)
Inkább azt kérdezzétek kisfiút vagy kislányt? Hát KISLÁNYT !!!
misszike
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


A megszokott mondás: az a lényeg, hogy egészséges (egészségesek) legyenek. Biztos nem könnyű ikrekkel, de ha valaki nagyon akar és ikrek lesznek, szerintem nem igazán "bosszankodik" ezen.

Én nagyon kislányt szerettem volna elsőre, és fiú lett. Úgy voltam, hogy majd a második legyen akkor kislány, de jobban örülnék egy fiúnak. Nem tudom miért, talán megszoktam a fiút? PErsze a kislánynak is örülnék.
timejka
 
 


Kzsuzsanna:Te is ikrek vagy ,vagy te is lányt szeretnél?

Nekem már tuti piri lesz,ilyen rózsaszínes folyásom van!Ma megyek feliratni a clostit! :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Hát a fene tudja....

Én valószínű azért vágyom inkább lányra, mert két öcsém van :lol: :lol: :lol: :lol:
De a fiúnak éppúgy örülnék :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én nem vagyok iker, csak lányt szeretnék :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Viszont volt szomszédainknál volt ikerlány.... hát amikor szült az egyik, a másik is ugyanúgy érezte a testvére fájdalmait :? :? :? :? :? :?
Egypetéűek voltak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Egyik ismerősöm lombikkal lett terhes és 3 csajszi lett, de teljesen különbözőek.

Egyik rokonémaknak is lesz babájuk, az apuka iker, az anyuka meg már szült két ikerlányt, de most egy lesz nekik.
timejka
 
 


Hát Misszike akkor szorítok neked, hogy kislány legyen :wink: Az én férjem teljesen ikreket akar. Azért drukkol hogy azok legyenek :lol: most még elpoénkodunk a dologgal, de hamarosan kiderül

KépKép
csige-bige
 
 


Hát én örülnék ikreknek!És totál mindegy hogy fiú vagy lány!!!!Csak jöjjön és kész :lol: Ha 1 akkor 1,ha 2,akkor 2,ha 3 akkor :shock: :lol:

annus11
 
 


Valaki múltkor kérdezte mi van Monyóval. Ezt találtam (20080626):
[quote="monyo83"]s írta:monyo83ziasztok.

jo reg jartam errefele.
velem semi kulonos,fogdokihoz jarok tegnap huzta a bolcsifogam,iszonyuan faj es bedagadt az arcom.
a parommal volt némi gondunk es azt probalgatjuk helyrehozni.
kovetkezo ciklus utan elkezdem a fogigatlot,meglatjuk mennyi ideig kell szednem.3honap es 1ev kozott lesz a szedesi ido.mar beletorodtem nem foglalkozok vele tul sokat.



Remélem sikerül nekik mindent rendbehozni. Monyó, ha olvasol minket, szívesen látnánk, akár csak egy bejelentkezés erejéig.

Kép
Kép
tessza76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?