Új privát üzeneted érkezett!

Csibi,
gondoltam, hogy jól fogjátok magatokat érezni, mi is szívesen visszamennénk, ha lenne rálehetőségünk.
Hogy viseltétek az időeltolódást? Mi amikor odaértünk egy fél napot aludtunk és amikor felébredtünk már éjszaka volt. :roll:
Mi ettünk ott a gyümikből, persze nem voltam trehes.
Várom a képeket:-)

i.kata
 
 


Dita,
:lol: Én is azt szeretném.

i.kata
 
 


Czinke,

Örülök, hogy jól sikerült a nászutatok!!! Ha majd lesz időd, rakj fel képeket!

Juj, én még nem is raktam fel Nektek képeket... :roll: Hamar bepótolom, ígérem!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

 
 

Némóka!
Hát ez az, irigyled tőlünk! :wink: :lol:

dita75
 
 


Némóka,
ahogy te nem tettél fel képet a nyaralásról, úgy Monic sem csinált még tesztet, hogy megcsodálhassuk. :? Márlátom, olyan lesz mint Viki a pocakfotóval :roll:

i.kata
 
 


Bocsika! Csak szimplán elfelejtettem...

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


NÉMÓKA
MONIC
MÉG EGYSZER NAGYON NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!! ÉS NAGYON NAGYON SZÉP KISMAMASÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!

ha megírnátok, h melyik oldalon v napon számoltatok be a jó hírről nagyon nagyon szívesen elolvasnám!!!

(most meg sem próbálok 2 hetet végigolvasni , bocsánat mindenkitől!! :oops: :oops: :oops: )

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
Némóka szerintem 20-án tudta meg, Monic meg talán 28-án.

i.kata
 
 


KATA: BOCSI!! NEKED MEG A TÁBLÁT SZERETTEM VOLNA MEGKÖSZÖNNI!! :oops: KÖSZI!!! ÉS KÖSZI AZ INFÓT IS!!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
nincs mit! :wink:

i.kata
 
 


Csibi,
Némóka UH képe a 330.oldalon van.

i.kata
 
 


Csibi,

Köszönöm szépen! :D
Ahogy Kata írta az UH kép a 330. oldalon van, a bejelentés meg a 315. oldalon, de az nem túl izgalmas.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: szép kép!! :wink: és a bejelentés is ,,izgalmas,, volt (bár ez nem a legjobb kifejezés rá!), a kevés hcg miatt. remélem azóta minden teljesen rendben veletek!! vhol olvastam, h kicsit hányingered van, remélem szépen múlik az is!!

Monic: megkönnyeztem a bejelentésed!! :wink:

Dituli: te tényleg egy nagy boszi vagy, h így megérzed a kismamikat!! és ha még vegyespárosa lesz Monicéknak, ahogy a kisbaba képeket is beraktad, akkor már le sem moshatod magadról a címet!! Viki a Füvesasszonyunk, és te a Boszink!!
vuduzz már magatoknak is egy babót a pocidba!! :wink:
közben olvastam és aztán eszembe is jutott, h marionalt szúrsz majd, vagyis a szomszéddal szuratsz! remélem szép tuszőid lesznek és szép babó/id!! :wink:

Vikiről mi híretek van?? jól vannak?? még mindig keményedik nagyon és szigorúan pihen??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Lányok, megnéztem az elmúlt 2 hétben 20 oldalt termeltetek!! :shock: :o
ezt tuti nem fogom elolvasni, így majd mindig kérdezek!!

Kata: sulik letudva?? minden vizsga kipipálva? eljött a megérdemelt pihi?

hol vagytok??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
én 2 hete végeztem mindkét sulival, így most lazsálás van :lol: Csak unokahugimat hordom úszni, de amúgy baromira unatkozom. Majd kitalálok magamnak valami jó kis elfoglaltságot.
Aztán majd összehozhatnánk a fiúkat teniszezni, nem?

Ne csodálkozz, hogy nincs senki. Mostanában ez van: napközben alig van pár sor, aztán délután 3-4 felé kicsit megered a nyelvük, meg esténként.

i.kata
 
 


Kata: :lol: köszi!
akkor nem f5zök 15 percenként! :lol: ,,nyugodtan ,, dolgozom , nem maradok most már le semmiről! bár qvára nincs kedvem! :oops: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Én még itthon vagyok 1 órát, nyugodtan tarthatsz nekem élménybeszámolót :wink:

i.kata
 
 


Csibe,

Köszönöm! Akkor nagyon rosszul esett, amit a doki mondott, de este Szezso táblája megnyugtatott. Meg attól is megnyugodtam, hogy jól kibőgtem magam a férjem vállán, amikor hazaértem a dokitól. A 326. oldalon elolvashatod, hogy adta be a férjem az injekciókat... :? De már csak 4 db van, és megkérem a dokibácsit, hogy visszatérhessek inkább az utróra, mert nagyon be van gyulladva, csomósodva mindkét fenekem. Szegény férjem, már nem tudja hova beadni a szurikat. :roll:
Amúgy hányingerem minden nap van, igaz ma csak enyhe volt reggel, de tegnap elég sz@rul voltam. De ahogy megbeszéltük, én nagyon-nagyon örülök neki, sőt, ha kellene mosolyogva ölelgetném a wc-csészét is!!! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Itt vagyok ám én is, csak az utro megint kiütött, aludtam 2 órahosszát...

Csibe,

üdvözlet itthon, nagyon hiányoztál nekünk, nagyon örültünk a bejelentkezésednek is Baliról.
Biztos csodás élményekben lehetett részetek, és Mákszemke is biztos jól érezte magát :wink:
Várjuk a pocakfotódat, a bőröndös sztorítmeg sajnálom :cry:
Aranyos tőled, hogy megkönnyezted a bejelentésemet, nekem a mai napig könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy 3év után végre baba van a pocimban.
Én nem dolgozom, a lombik óta táppénzen vagyok, de nem unatkozom, mert az itthoni könyvelés kitölti fél napomat, a másik felét meg végigalszom :wink:
15-én megyek az első uh-ra, remélem minden rendben lesz és jó helyen tapadt/ak meg a baba/ák. És akkor fog kiderülni, hogy hányan is vannak, de én egyet érzek, de ha kettő én akkor is nagyon boldog leszek.
Ezt a pár összefoglaló sort azért írtam neked magamról, hogy ne kelljen visszaolvasnod :wink:

Kata,

nagyon várlak ám a tábla felső részébe :wink:

DIta,

jó nevettem az inkfartusos beszólásodon :lol: :lol:

Nemone,

akkor 4 nap múlva megint mész dokihoz? Lesz uh is?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,

Bizony, csütörtökön megint láthatom a picikénket! Már nagyon várom! :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

annyira jó neked, irigyellek ám, nekem még 8 nap bizonytalanság. Egy örökkévalóság... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,

Hát, igen én is örülök, hogy ilyen sűrűn néznek UH-on, mert így megnyugszom, hogy minden rendben van! Én nem bírnám ki, ha nálunk is ilyen ritkán csinálnának UH-t. De lehet, hogy csak az elején néznek minket is sűrűbben, és utána hetekig semmi nem lesz. Illetve még arra gondoltam, hogy azért hívott be a dokim erre a hétre is, hogy megnézze a szuri mellett minden rendben van-e, és kell-e még továbbra is.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

a lényeg, hogy csütörtökön ismét látod a kisbabátokat! Első uh-dat nem könnyezted meg? Én biztos azt is megfogom :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nem, inkább állandóan vigyorogtam, és szinte egész nap a képet nézegettem. Még most is előveszem minden nap és megnézem akár többször is naponta! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata: vagy 2 napig tudnék éléménybeszámolót tartani!! :lol:
nagyon szupi volt! csak nagyon röviden!
:lol:
szombaton hajnali 4,30kor indultunk Bécsbe, onnan indult a repcsi és vas ottani idő szerint du 15re érkeztünk (időeltolódás, ott előrébb vannak 6 órával! ), itteni idő szerint de 11-re érkeztünk meg. aznap csak aludtunk a zuhi után, és még vagy 3 napig szenvedtünk az időeltolódástól.
volt 3 egésznapos, meg 1 félnapos Bali néző túránk (ez benne volt a csomagba , amit még itthon befizettünk!). nagyon szép helyekre vittek el minket, nagyon sok szép érdekes templomot láttunk és még sok szép természeti csodát!
voltunk még egy du delfinsimogatáson! nagyon izgalmas volt! bár sajnos engem nem engedtek be a vízbe, nem vállalták a kockázatot. bár szerintem a 6-os vill-on előbb löknek fel, mint egy ilyen jámbor delfin bántana! de Csaba is féltett, h nehogy megérezze a delfin a babát, és nem jól reagál esetleg! uh végül is így könnyebben elviseltem azt , h nem mehettem be. de nagyon vágyakozva néztem a párom , ahogy a vízben van és játszik a delfinnel! de legalább így csinálhattam egy csomó jó képet róla, amik nem készülhettek volna el, ha én is mellette vagyok a vízben. de azért szerencsére én is simogathattam egy mama delfint és a bébijét. egy gumimatracon voltam és a mamadelfint kihívták és ott simizhettem, etethett....és kaptam puszit mind2től! nagyon nagy élmény volt!!
voltunk madár és hüllő parkban, ahol szintén fényképezkedhettünk állatokkal!! kicsit félve és nagyon nagy izgalommal fényképezkedtem én is egy kb 1 méteres testű + még a farka gyíkkal! :lol:
voltunk egy egész napos hajókiránduláson, ahol snorkeringeztünk (felszini búvárkodás). láttunk szép korallokat, és halacskákat!!
voltunk Jáva szigetén, megnéztük Borobudurt .úgy hírdették, h a világ 7 csodájának egyike, de most nézem, h azok mind ókoriak, és Borobudur 8. sz-i. na mindegy , gyönyörű , misztikus és nagyon érdekes , tényleg csodás volt. még láttunk Jáván 2 templomot, a Szultán palotáját, madár piacot. nagyon fárasztó , de izgalmas nap volt, hajnali 4kor keltünk, 1 órát repültünk oda és még 1-et vissza és 23,30 kor értünk haza, de nagyon megérte!
5* voltunk csak a strandon, a többi nap mindig program volt!
1 nap volt még (jávai napi kirándulásunk utáni) amikor olyan fáradtak voltunk, h ki sem mozdultunk a szobából! és ez az 1 nap volt olyan, amilyen egy nászút ! :oops: :lol:
rengetegszer volt apály, amikor kb 400 m-t be tudtunk menni a tengerbe, és volt ahol teljesen száraz volt a homok, volt, ahol nagyon max csak térdig ért a víz. ilyenkor rengeteg hatalmas tengeri csillagot lehetett látni és fogdosni! én még ekkorákat soha nem láttam! nagyon izgi volt!
szóval csak röviden ilyen volt a nászút! bocsi, h hosszú voltam!!:lol: :lol:
és mindenkinek teljes szívemből tudom ajánlani! de fel kell készülni, h nagyon sok gyönyörű hely van, ahova el kell menni, és nem sok idő marad a lustálkodásra!

ja amúgy a hüllőparkon kívül nem is láttunk semmit, csak 1-2 kisgyíkot az utcán. pedig én már nagyon rá voltam készülve és nagyon vártam. :roll: ja rengeteg kóbor és beteg kutya volt még.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibe,

Biztos csodás volt! A delfin simogatást, puszit nagyon irigylem ám! Imádom őket!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: várjuk majd csüt a képet!!

Monic: hétfőn mész uh-ra és akkor tudjátok meg, h 1 v 2 baba van?
én is hétfőn du megyek uh-ra. már én is alig várom, 1 hónapja voltam utoljára.
azóta, h először láttam igazán Mákszemet, azóta minden uh-n vigyorogtam és mindig elfelejtem utána a dokit kérdezni, h akkor mi a teendő, a gyógyszereket hogy szedjem, és mindig az ajtóból mentem vissza. :oops: a doki tuti bolondnak néz. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok Lánykák!
Csak gyors bejelentkezés, sajnos esélyem nincs, hogy vissza olvassak. Ditus lévén nagyon jó híreket kaptam rólatok.

Most önző és gyors módon csak magunkról írok. Még mindg ágynyugin vagyok, csak a dokihoz és a védőnőhöz, kórházba vagyok elengedve. Az elmúlt napokban sajnos pillanatok alatt bekeményedett a pocim is. A fekvést jól bírom, minden gagyi sorozatot megnézek, amit adnak.

Lackó jól van, kb. 3300 g körül jár (persze lehet + / -) eltérés is. A doki szerint nem lesz kicsi. A kelengyéje meg van, már csak a gyerekorvost kell meglátogatni.

Legyetek jók, sok puszi Mindannyiótoknak!
20150601134430
 
 


Viki,

annyira jó, hogy tudtál nekünk egy kicsit írni! Pihenj továbbra is és gyors és könnyű szülést kívánok neked 18 nap múlva :wink:

Czinki,

én kedden délután megyek uh-ra, gyors meg is néztem a naptárat, de 15-e az kedd :wink:
Elhiszem, hogy nagyon szeretnéd már látni a kicsiteket, már az is lehet, hogy a doki meg tudja mondani, hogy kisfiú vagy kislány :wink:
A nászút csodálatos lehetett, delfinek, gyíkok, csupa egzotikus állat, szegény beteg kóbor kutyusokat kívéve...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

ma szuris napod van ugye? Drukk, hogy ne fájjon :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki: jó pihit nektek, vigyázz magatokra! 3300 gr az nagyon szép és még 2 hét alatt sokat fog nőni Lackó!!

Monic: igazad van! én 14én hétfőn megyek du! igen, már lehet, h látszani fog, h fiú v lány, bár ma a munkatársam megnézte a pocim és azt mondta, h szerinte tuti fiú. bár szerintem is az lesz, nem tudom miért, csak úgy érzem. de nekem teljesen mindegy, csak egészséges legyen!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

nekem is mindegy, hogy fiú vagy lány, 1 vagy 2, csak legyen végre. :wink:
Neveken gondolkodtatok már?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,

De jó, hogy jelentkeztél! Pihenj sokat, és növeszd még egy kicsit Lackót! Vigyázz Magatokra, és kívánom, hogy problémamentes, gyors szülésed legyen! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic: szerintem aki már régóta próbálkozik babával, egyáltalán nem foglalkozik a baba nemével, csak azzal, h egészséges legyen!!
egy munkatársam mindenképpen lányt szeretne, de mondtam neki, h ne legyen ilyen, a lényeg, h rögtön jöjjön, amikor akarja és egészséges legyen!!
nem még mindig nem néztünk neveket! még csak Melinda jár a párom fejében, de én még bizonytalan vagyon . meg szerintem fiú lesz. :lol: de majd jövő hétfőn talán meglátjuk.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki vigyázz is magatokra!

én is nézem a sok gagyi sorozatot :wink:

De jó lehetett Balin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Egy kicsit magatokra hagylak benneteket és telecsacsogjátok az oldalt, MÉG VIKI IS!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nagyon kislányt szeretnék, de természetesen nem leszek elkámpicsorodva ha mégis fiú lesz, hát legfeljebb lesz még egy vérbeli GY! Eggyel több vagy kevesebb! :roll: NEm oszt nem szoroz. :wink:

Cinki
Én téged csak állandó jelleggel irigyelni tudlak. Esküvő, Mákszemke, nászút..... :wink:

Monic
Most azon gondolkodom, hogy átpofátlankodjak-é, vagy sem a szomszédhoz.
Lehet, hogy még ezt az egyet megnézem hogy csinálja, és csak utána próbálkozom egyedül.,,,, Egy fél óra eltolódás lehet, ugye? Mert szombaton fél 9-kor adta be, ma azért 8 után már nem zavarnék, úgy gondoltam 8 körül megyek át.

Némóci
De jó neked hogy ilyen sűrűn láthatod a pöttöcskédet.
Nekem is az lenne a megnyugtató, ha min. hetente néznének, de még jobb lenne naponta! :roll: :oops:

dita75
 
 


Halihó! :lol:

Czinkeb!
szuper lehetett 8) ha te el mertél menni 2 hétre, én is el merek majd ősszel ha már 12 hetes leszek :lol:

Kata!
biztos rossz volt a teszt :shock: holnapra drukk :wink:

Aspirin protect:
nekem is kellett szedni az inszemnél 8) , vastagíitja a méhnyálkahártyát :P :P
Vendég
 


Hali csajok,


Látom Nemone egyszerre megyünk uh-ra. Te is csütörtökön mész? Tényleg Neked nálad mi látszodott az előző uh-n?

Monic, nem olyan hosszú az a 8 nap, hamar eljön ám, csak nem szabad idegeskedni


Kata megy a drukk holnapra,

Évi, mizu veletek?? Hogy vagytok?


Dita, elkezdődtek a szurik?? Kitartás



Csajok ma voltam kardiológián mivel nekem van egy pitvari tahikaridám és erre folyamatosan szedem a gyógyszert. Kontrollon voltam mert a terhességem alatt iszonyúan lement a vérnyomásom. Amúgy magas vérnyomással küszködök. Ma haza is jöttem melóból mert kidőltem. Pihi volt hála Istennek. Holnap egésznap pihizek



:D :D :D
6+1

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Jól teszed a pihit.
Ha egy kicsit visszalapozol látsz képet Némóka pöttyöcskéjéről.

A szurit most kaptam meg, és tök kellemetlen volt, mert épp társasoztak az egész család, kiüldöztem őket az ebédlőből. Asszem a következőt már én adom be, nem akarok senkit elüldözni a saját lakásából. :oops:

DE ANNYIRA FÉLEK, (én nagyon béna vagyok az ilyesmihez ám, és be vagyok tojva rendesen!) :oops:

Apa elment maszekolni. PEdig kész a finom vacsi, ugyan nem sok maradt.
Csajok, ez a gyerek egyre többet kajál. Már kész vagyok teljsen, mi ketten az apjával nem eszünk meg annyit, mint ő egyedül.
Hétvégén is reggelire két pár virsli három szelet kenyérrel, kétszer ebédelt, 2x2 szelet emberes rántotthúst, előtte egy tányér leves. Délután evett négy palacsintát. Este pedig 6kor evett kekszet , 8kor meg három szelet kenyeret szalámival. No és közben is folyamatosan rág vmit, chips, ropi...
A mama vigyázott ma rá, és amikor indultak a buszhoz 3kor még bevágott ott is 10 palacsintából készült rakottpalit. Bementünk pogiért a pékáruba, alig volt pár szem, de apa csak azzal szereti a gulyáslevest. Kicsit félrenéztem erre az a pár szem is eltűnt a gyerekben! :shock:
Itthon még bevágott két hatalmas sajtos kiflit és kétszer szedett levest, mindezt megspékelte egy nagy adag aranygaluskával.
Én komolyan rosszul vagyok még a gondolatától is hogy ha ennyit kéne ennem. Mi lesz később megeszi a hajunkat is! :roll:
TE SZENTSÉGES SZŰZMÁRIA!
Most mostam fel erre nyakig sárosan, nem túlzok (most mondja, hogy a szomszéd gyerek sárral dobálta) galoppol be a lakásba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ma már harmadszorra moshatok fel!!!!!!!!! És ez még csak a 4. nap!!!!!!
Augusztusig diliházba kerülök.

dita75
 
 


Sziasztok!

Én ma Anyukáméknál voltam segíteni, de azt hiszem holnap már nem megyek, mert estére nagyon szarul lettem. Pedig voltam házidokinál reggel, így már gyógyszert is kaptam, de most hőemelkedésem van megint... rengeteget iszom, és szerintem ez az egyetlen oka, hogy nem járok 5 percenként wcre, de ha elfelejtek inni ezerszer megbánom. :(

Csibi: Üdv újra itthon! A férjem is panaszkodik, hogy elfáradt ma nagyon. így szabi utáni első nap nem könnyű újra felvenni a tempót. Gondolom babásan méginkább így van ez.

Kata: Drukkolok a holnapi pozitív tesztedhed! A tábliban javíthatsz. Most vagyok a 10. napján a ciklusomnak. Júni 28.-án jött meg. És inszem nem lesz ebben a hónapban. Ha vége lesz a meggyszezonnak, én is itthon fogok lopni a napot... :)

Monic: Már kérdezni is akartam, hogy jól érettem-e, hogy te egy suli gazdasági osztályán dolgozol?

Viki: Sokat gondolok ám rád! Pihengess sokat, és nézd a gagyi sorozatokat még pár hétig!

Zsuzska: Csak óvatosan, nehogy túlfeszítsd a húrt! Lazíts, ha tudsz!

Boni: csudaszép pocakfotó! :)

Remélem nem hagytam ki senkit! Ha mégis annak ezer bocs, és pusszancs!

Közben rájöttem, hogy lejárt a beutalóm az endokrinológiára. 05.29-én kaptam és 07.10-re volt csak időpont. Ha hamarabb eszembe jut akkor ma ezt is elintézhettem volna a dokinál. Így teljesen hülyének fog nézni :oops:

hofeherke
 
 


Dita: Kitartás! Vagy fegyelmezd meg valhogy rendesen!

Ott is esett? Itt is, és a környéken állítólag jégeső is volt. Nálunk csak fákat döntögetett a szél... épp hogy elkerültük, hogy nem ránk borult. Kb. 5 percen múlott.

hofeherke
 
 


Látom már mindenki húzza a lóbőrt! Hát szép álmokat mindenkinek!

hofeherke
 
 


Most épp nem esik, de a szél már elvitt mindent.
Tök idegesítő ahogy csapkod valamit.
Mivel folyamatosan újítgatunk minden van kint csak rend nem, felkap valamit a szél és elhordja, vagy épp a kerítésnek csapkodja.
A múltkor fél órán át szedegettem a nikecellt, még a szomszédba is átment.

dita75
 
 


MARA
Jó éjt neked!

dita75
 
 


Viki,
jó hallani felőletek! :lol: Vigyázz, nehogy rászokj a sorozatokra, mert már nem sokáig nézheted őket :wink:

Dita,
kandikamera van a konyhátokban, hogy ilyen alaposan tudod, mit eszik a kissrác? :wink:

i.kata
 
 


Kata
Ó hát ki kell szolgálni őkegyelmét, hogyne tudnám mi tűnik el benne.
Alighogy leteszem a fenekem, szomjas vagyok, kérek szépen még, sót, vagy cukrot, stb. Most például vettem 5 db sajtos kiflit meg egy kis pogit a leveshez, szégyenszemre apának be kell mennie az éjjel-nappaliba ha végzett, hogy vegyen magának zsemlét, mert nem maradt egy szem se. :roll:
Az a baj, hogy eleve vannak testi hibái, (az agyiról nem is beszélve) nem kéne még egy jó kis túlsúllyal tetézni, én már csak tudom milyen daginak lenni.
Persze én felnőttkorban lettem ilyen, de így is nagyon szégyelltem és még most is magamat. Anyukám engem visszafogott, mert én is hízékony voltam picinek is. Nem kaptam olyan sok édességet, meg hízlaló kajákat, csak egészségeseket, főzelék stb. és olyan jó alakom volt, hogy még modellkedtem is.
A kiscsávónak már most tiszta hurka a dereka a hasa, csak úgy reng a háj rajta, tokája van, és mellei egyébkét pedig festékhiányos, és csúfolják miatta.
Képzeljétek el ha még jól meghízik, a gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni egymással, kiközösítik azokat akik "mások" mint ők.

dita75
 
 


i.kata: Igazán sajnálom, ha tényleg nem sikerült. :( Szerintem is csináld meg nyuugodtam, mit veszíthetsz? Addig ne hagyd abba az utrot. Hátha... Én is bekerülhetek a táblába? Budapesten élek (amúgy miskolci vagyok), 28 éves vagyok, a BMC-be járunk, 1. inszemre készülünk, a ciklus 1. napja július 4. és 4. cn.-en vagyok ma. Nagyon szép a tábla.

dita: A szívinfarktus/ikrek aranyos volt, jót nevettem...azt hiszem 3 babánál már én is kérném. :) Bocsi, hogy ide csak ritkán írok, még csak most kezdem magam idevalónak érezni. Remélem ebben a hónapban tényleg belépek az inszemes lányok táborába. Azért a férjed fia nem semmi. Ennyi kaját!!!

czinkeb.: Bali biztos gyönyörű. Egyszer én is szivesen elmennék, csak elég drága, meg nem tudom, hogy bírnám a repülőutat.

desviki: Várjuk Lackót. A barátnőmnek 07.24-én lesz 1 éves a kisfia. :) Vigyázz magatokra.

Nekem az anyósom mondta, hogy lányt szüljek, mert fiúkkal van körülvéve. Jobban mondva azt mondta pontosan, hogy kitagad, ha fiút merek hazavinni...még jó, hogy tudom, hogy csak viccel.

hofeherke: Én úgy tudom, hogy 3 hónapig érvényes a beutaló. Lehet, hogy rosszul tudom.

Ma voltam dokinál. 1/2 Merionalt szúrok, jövő héten hétfőn megyek uh-ra.

Bocsi, ha kicsit hosszúra nyúltam.



vicky79
 
 


Vicky
Hogy lehet fél merionalt szúrni????
Nekem azt mondta a doki, hogy kétnaponta egy ampulla. Remélem, hogy jól értettem. De mivel van rendes töszőérésem simán is ezért nem szeretné, hogy túlzásba essünk! A múltkor mindenféle stimu nélkül 7 tüszőm volt.

Óóóóóóóóó, ha csak ezért nem jössz, akkor nyugi.... én már január óta itt rontom a levegőt, pedig még csak most lesz az 1. inszemem! :shock:

Ha esetleg nem lennél túl jóban az anyósoddal, mond el neki, hogy inszemmel nagyobb esély van a fiúgyerekre!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az eddigiek alapján majdnem mindenkinek fia lesz. :wink:

Na megjött apuci. A gyerek ki sem bírta elaludt, ki van terülve mint a béka.
Ilyetszól nem tudja mi van ezzel az üditővel, úgy fáj tőle a pocakja, csak úgy lihegett az ágyon fekve, rosszul volt a sok kajától.
A kedvenc mesémből idéztem neki (Micimackó)
Van egy rész amikor a maci beleszorul a Nyuszi "lakásajtajába" mert sok mézet evett. Akkor a nyuszi mondja neki tök mérgesen: "ez azért van, mert TELEZABÁLTAD MAGAD! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt lányok, még ellátom apát aztán eltesszük magunkat mi is holnapra!

dita75
 
 


Dita! Mennyi idős ez a kiscsákó?Hát amit összekajál nem semmi, előtted meg maximálisan leveszem a kalapom és teljes tiszteletem a Tiéd. Én már bizti nem csinálnám. Nekem is volt ilyen az életemben de már tudom soha nem tenném újra. De én kivánok Neked nagyon sok erőt és kitartást ehhez a nyárhoz :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Jó regeglt!

Dituli tényleg minden elismerésem Neked... de ha az anyukája így neveli te hiába is tezsel meg mindent hogy más legyen :twisted:

szegénykémet sajnálom a pingmenthiány miatt.. családban is akad ilyen és a gyerekek tényleg rohadtak tudnak lenni..már bocsi....

arany szivem jó nagy kút lehet a bendőjében... és mi van, ha csak egészségesebb kajcsikat csinálsz? rágcsa helyett gyümi... az elején biztos lenen hiszti, de késöbb ...bár ebben párodnak is partnernek kell lenni

szomszéfdéknak meg legközelebb mond meg, aki legközelebb 6ost dob, az adhatja be aszurit :wink:

Vicki ugyanmá a késöbbi inszem nem ad felmentést a ritkán jövés alól :wink: anyósod bírom

:lol:

Nekem mindenki mindig azt mondta, hoyg enyim gyerek lesz a lányunoka.. na erre rá is voltunk izgulva.. erre pofátlanul kukit növesztett... :mrgreen:

kata várlak! ++++


MAra hívd fel dokid érvényes e még.. és mivel időpontot csak mostanra kaptál, nem hiszem hogy hülyének nézne
:lol:

nemone bzony bizony kép!

máákszemanyu meddig tervezelk dolgozni?

MIndenienk ölelés, annak is akit most kihagytam....
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: