Hello lányok!
Látom beindultatok!
Holka: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és nagyon ügyes Henci a bilizéssel! Jó időt fogtatok ki! Jó Neked, hogy a bokád nem dagad! Nekem borzasztó... bár nem fáj, de nem is akar leapadni. Na majd holnap gyümölcs nap!
Muffin: Örülök, hogy Eliot baba ilyen ügyesen eszik! Tényleg büszke lehetsz rá! Remélem megengedték, hogy Te etesd!!
Magdolnám: Ezt a tecsi dolgot sajnálom, de azért sok sok baba felnő szépen egészségesen anyatej nélkül, úgyhogy emiatt ne idegesítsd magad! De azért kérdezhetek? Előtejed sem volt? Mert én is szedtem Clostyt és van előtejem. Bár tudom, hogy nincs összefüggés a kettő (az előtej és a rendes tej) között...
Nati: Én még nem kezdtem el mosni a babaruhákat, de sima mosóport és sensitív öblítőt fogok használni. Én a mosást fogom utoljára hagyni, hogy amikor hazaérünk a kórházból és kinyitom a szobaajtót, érezzem a babaruhák illatát! Jaj, úgy várom!!!
Ami a szopipárnát illeti, ha elfogadsz egy javaslatot, ne Hubgarocellel töltöttet vegyél, nekem olyan van és már tökre összenyomorgattam
kell majd bele tölteni még.
Ercsi: Gratula a babucihoz és méretekhez!! Tényleg szépen látszik mindene! Azért ha megfogadsz egy tanácsot: Az elevitnek szerintem nincs köze a babaméretekhez! Ez csak régen volt, amikor még más összetételűek voltak a vitaminok. Én is Elevitet szedek mindennap, és a baba méretei teljesen megfeleltek a korának a 28. héten (a 19. héten 1 héttel nagyobb volt a koránál). Szerintem azért konzultálj az orvosoddal mielőtt leállsz róla. Én a 32. heti méretektől teszem függővé az "adag csökkentését", de most még egyenlőre megnyugtat a tudat, hogy akármit is eszek, a baba megkapja azt, amire szüksége van.
Ja, és a HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓTOKHOZ IS GRATULÁLOK!!! Nekünk is tegnap volt!
Én most Balatonon vagyok anyukáméknál, de tegnap reggel a férjem beállított egy csokor virággal, és együtt töltöttük az egész napot! Nekem ez volt a legszebb ajándék.
Ja, és tegnap lemerészkedtem délután a strandra is. Szigorúan csak ruhában voltam, de olyan jó érzés volt, hogy a sok ismerős nézte a pocakomat! Mert már jó nagy!!! Nem is akarják elhinni, hogy csak szeptemberben szülök. Pedig de!
És láttam a férjemen, hogy már most olyan büszke arra, hogy nemsokára apa lesz... még ha kicsit bálnásodom is..