Új privát üzeneted érkezett!

Engem sajnos nem vígasztal az a távoli lehetőség, hogy a jövőben lefogyhatok.
MOST MOST MOST MOST MOST!!!!! :wink:

Kép
Kép
labasv
 
 


Én is fogyni akarok!!!!!!!!Az utóbbi 2 hétben 2 kg-ot híztam,a fenébe :evil: Már 55 kg vagyok a 152 cm-hez.Ideális a 47kg,azaz 8 kg + van rajtam!!! :x De amíg szoptatok addig no diéta,egyszerűen nem tudom betartani a ch diétát,akkor mindig éhes lennék,pedig a vércukrom tutira nem örül ennek az életmódnak!

Bettó írigyeltél hogy milyen sokáig aludhatok,biztos meghallodta Tomi,mert tegnap is meg ma is 7-kor kelt,Levi meg 8-kor.Ilyen se sokszor volt hogy a kicsi miatt kellett felkelni,Levi a pacsírta.

Rakatm fel én is képeket a közösbe,nézegettem a többit is,csodaszép babákat láttam!!! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Tettem én is képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

[quote="monkeyhead"]H írta:monkeyheaduh, Adam mellet azt a ket nagyobbacska kutyat nem bírtam nem észrevenni :)


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azok egy szavunkra engedelmeskednek... betanított kutyák...
Vendég
 


Sziasztok!

Na, itthon vagyunk anyukáméknál! Tök jóóóó!

Mi is beneveztük Milcsit egy szépségversenyre, ha elfogadják a regisztrációt, majd küldöm a linket! Szavaztok????? Lécci, lécciiii!!! Kösziiii!!!!

Nagyon jó lett a fotóalbum, töltsetek csak minél többen!!!!! Tök jó, egy helyen a csapat, igaz itt a fórumon is, de így még izgibb!!!

Na, megyek, Milcsi még alszik, pihenek talán! Meg iszom!!!!

Lecsó! Hogy állsz tejcsivel? Én hálisten tök jól, pont elég!!! Nem kell pótlás már majdnem 3 hete - asszem!

jutiboszi
 
 


Vivi! Kitartás! Úgyis mindenki a két szép gyönyörű kislányod nézi, nem???? Nálam így van egyelőre, rám se bagóznak, mindenki rögtön Milcsihez fordul!

jutiboszi
 
 


Juti 3 napja nem adtam pótlást,majd meglátjuk,nem akarom elkiabálni!(A pótlás is az napi termés volt csak még reggel lefejt tejcsi,szóval ha úgy nézzük az az napra való termés megvolt eddig!)
Babonás vagyok?Vagy a fene tudja de ti nem vettetek olyat észre ha pl dícséritek a csemetét akkor másnap már azért is az ellenkezőjét csinálja?! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 



Csajok! Ha Milcsi kezébe csörgőt adok, elkezdi rázni! Szerintetetek utánoz? Vagy magától tudja, hogy arra való? Nektek is rázzák a csörgőket? Olyan ügyi!

jutiboszi
 
 


Halihó!
Ez érdekes! Nálunk Kincső azt hallja meg, amit Juti mond Milcsiről!!! :lol: Szó nélkül elaludt!!!!!!!!!!!!! A héten egy-két nap volt, amikor volt nyűgi a többi simán ment!!!!!
Juti! Nekem is estére nagyon nagy a hasam, csináltunk képeket, majd megmutatom, hát....
Köszike a napsütést! Jól jött. Sajna a szél nagyon fújt. Kincső is elég jól bírta az odautat, vissza már kevésbbé. Érezte a lelkem az esőt :(
Küldd a linket!!!!! :wink: Nyerő lesz Milcsi is :wink:
Gratula az alváshoz!

Lecsó! Szólj, hogyha küldjek porocskát :wink: Sajnálom a reggelt. Kincső most megint majdnem 8-kor máludt, szerintem 6-kor már ébredni is fog :shock: Sebaj kilopózunk, megfőzünk, mire apa kel csinálunk neki fini reggelit. Csak anya lesz estére hulla, de sebaj :D
Amúgy, hogyha 152 cm-nél 47 kg az ideális, akkor elvileg rajtam nincs feleseleg??? Sőt híznomkellene? Én reggel álltam rá lement a 2 plussz, de a hasam még mindig nem az igazi, most 45 vagyok.

Meg is lesem a fotókat és teszek fel párat :wink:
Pusszantás

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Tök jó az album, teszek majd fel én is képet .:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Tényleg szupi az album :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


UHHHHHHH ez az aébum nagyon jó! Olyan jó nézegetni a csöppöket! :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok! Tök jó az album, tényleg!!! Nagyon édesek a gyerekek! Tényleg, valaha összejött már babatalálkozó?

Kutyák: Én is úúúúgy szeretnék, de mivel egy éve lakunk kertes házban, pont most nem merném bevállalni, mert meg kellene nevelni, és asszem arra már nem futná az energiámból... :) Viszont a kóbor macskák, szemtelen szarkák ellen nagyon jó lenne! Egyik reggel a kertibútorunkon egy jó bolhás, csabzott macska fogadott...

Nem akarok nagyon felvágni, de ma reggel az egész család f11-ig aludt!!!! Én 10-kor felriadtam, hogy mi történt a gyerekkel??? De édesen aludt... :D

Ti hogy álltok a babaúszás kérdésével? Engem nagyon izgat a dolog, de abban biztos vagyok, hogy képtelen lennék erőszakkal lenyomni a fejét a víz alá. Próbálta már valaki? (Bocsánat, ha már volt téma, de én még nem olvastam ilyenről itt...)

Jó éjt!

Kép
monkeyhead
 
 


ja, én meg elviselnék még akár 10 kg-t is, ha tudnék szoptatni... :(

Kép
monkeyhead
 
 


Andi!

Még nem volt erről szó, de én úgy tudom, hogy ezt az oktató csinálja. Mármint a víz alá nyomást. Legalább is először. De még nem voltunk, szóval nem tom pontosan.

Mindjárt írokmég, csak megnézem, lehet-e már Milcsire szavazni!

jutiboszi
 
 


" Minden nevezést ellenőrzünk, hogy a regisztrált felhasználó által feltöltött kép megfelel-e a Részvételi Feltételeknek. Az ellenőrzés munkanapokon 24 órán belül, hétvégi nevezéseknél az azt követő hét első munkanapján megtörténik. "

Egyelőre ennyit tudtam meg. Még mindig nem lehet nevezni, de talán ma már menni fog!!!

jutiboszi
 
 


Csajooook!!!

Hason alszik Milán!!!! És már nem először!!!!!!!!!! Hurrááááá!

Ma kapjuk a 3. szurit!!! Most egy ideig békén hagyják utána!!

Mérünk súlyt is, meg magasságot, majd délután beszámolok!




Nagyon széééépeeeek a babák a babanetes fotóalbumon!!! Tööökkk jóóóóóó!!!! Szupi ötlet volt!! (az egyik ismerősöm akart már venni egy hátbaveregető-gépet az állandó öndícséréseim miatt, hát most megkaphatnám már!!! :):):):):) )

jutiboszi
 
 


Szia Juti!
Remélem, Milcsi jól bírja majd a szurit, nem tudom, emlékszel-e, de rajtunk nagyon kifogott, 2 napig lázas volt utána. Remélem, Ti nem jártok így, de azért ne ess annyira kétségbe, mint én, ha a harmadikat viseli a legrosszabbul neadjisten'... Drukkolok! :D
És nem vetted észre, hogy jobban alszik hason? Velünk is így van most. Korábban mindig azon filóztam, h minek akarna Dóri egyáltalán hasra fordulni, ha nem szeret hason lenni... aztán ez lett belőle....

Mások uszi véleménye, tapasztalata? koszi :D

Kép
monkeyhead
 
 


Nekem a dokim azt mondta (több dokim is), hogy nem ajánlja, mert sok baba minden fertőzést és nyavaját összeszed. Mert az anyukák meg az apukák odalent annyira nem sterilek, és ez meg az belemegy a vízbe :oops: Nem tom érthető voltam e...
Én is akartam menni, de nagyon óva intettek tőle. Szerintem majd 2-3 éves korukban. Nem kockáztatnám fölöslegesen, hogy összeszednek valamit, volt elég bajunk születéskor.
Persze van olyan baba, akinek kutya baja, de nem én akarok lenni a 10-ből 1.

Kép
Kép
labasv
 
 


Halihó!

Mi sem megyünk úszni, majd csak hogyha ovis lesz. Vivien nagyon jól érvelt és lebeszélt engem is! Köszike! :wink: Gézu annyira nincs beijedve a baciktól, de én nagyon. Nem szeretnék én sem kórházban kikötni :roll:

Juti! Ez nagyon szupi! Kincső imád úgy aludni. Még a babakocsiban is hasra kell tennem mostmár, hogyha álmos :wink:

Nálunk is van jóhír ám!!!! Egyszer ébredtünk!!!!!!!!!!! Letettem fél 9 körül és fél 2-kor ébredt, majd 3/4 6-kor!!!!! És ami még nagyon jó, hogy ismételten szó nélkül aludt el. Amikor az első 5 perc után bementem még mosolygott is, de sírás akkor sem volt, mikor kimentem! Annyira jó, hogy ilyen ügyesenalukál! :D

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Andi! Irigy-irigy az alvás miatt :wink: . Meg az uszizás miatt is. Nekünk van medencénk, de ebben az évben nem lesz felengedve mert sok a macera a tisztán tartásával és nincs rá időnk :cry: . Tavaly meg azért nem fürödtem mert terhes voltam, de sebaj majd jövőre :lol: .

Van kutyánk 1 tacsi keverék imádja a gyerekeket. Igaz a mieink még kicsik hozzá. Van 1 labdája és azt kellene neki állandóan dobálni..., remélem az egyik babók legalább rám fog hasonlítani ebbe a tekintetbe, hogy szeretni fogja az állatokat :lol:

KépKép
KépKép
jadika
 
 



Juti!

Én megtettem amit tudtam a szvazás terén :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Köszi Adri!!!!! Egyébként ezek a szavazások attül is függnek, hogy ki hány embert tud mozgósítani, mert óriási különbségek vannak a szavazatok közt. Van akinek 7600 szavazata van, míg az átlag szavazat 100 és 200 között van. Na, de bízunk a Milán szépségében!!!!

jutiboszi
 
 


Andi,

Mi elmentünk babaúszásra,eddig 1 alkalmon vagyunk túl. Minket senki nem akart lebeszélni róla, sőt azt mondta a dokinéni, hogy ellenállóvá teszi őket az a környezet. Mi olyan helyet kerestünk ahol a medence kifejezetten babaúszásra van, tehát ott csak ilyen foglalkozásokat tartanak, persze a szülők bemehetnek a babákkal, de lehet én vagyok naiv, de talán van minden szülőben annyi becsület, hogy csak akkor jön be a vízbe ha semmi baja nincs. A vízalá húzás az én parám is volt, igy arra is figyeltük hogy olyan helyre vigyük ahol nem az az első, hogy lenyomják őket a víz alá. Egyébkéntr elősnek valóban az oktató "segít", de azt mondta ha a baba nem akarja akkor nem erőltetik.
Az első órát pedig úgy éltük túl,hogy 30 perc után feladtuk, mert elkezdett sírni, erőszakoskodni meg nem akartunk Kristóffal.
De a reakciója kb annyi volt, hogy nézelödött körbe-körbe, láthatóan nem értette mi ez a sok víz,meg volt illetődve, meg fázott is, mert remegett a kis szája. Pedig szoktattuk itthon a hidegebb vízhez.
Remélem azért a következő alkalom jobb lesz majd, de azt beszéltük a férjemmel, ha ez alatt a befizetett 4 alkalom alatt sírás van és láthatóna nem tetszik neki, akkor mi sem erőltetjük tovább.

Kép
k.krisztina78
 
 


Juti,

Én is megtettem a magamét.:)

Kép
k.krisztina78
 
 



Egyetértek Veletek a babaússzással kapcs. Ha nem akarja a gyerkőc, nem kell erőltetni, még a végén egy életre megutálja a vizet.
Ma délelőtt mi is nagyvízben fürcsiztünk Milánnal, majdnem tele engedtem a kádat vízzel, és beleültünk ketten. Szerintem tetszett neki, "úszkált" a nagy vízben, meg rugdosott. Vigyorgott sokat.

jutiboszi
 
 


Juti
Szavaztam!

Babaúszás
Mi mennénk, csak a környékünkön nincsen... ezért működik az itthoni medence... :lol:
Pünkösdkor voltunk Harkányban, ott bevittük simán Ádit a vízbe...
Vendég
 



Juti! Jelentem mi is megtettük amit lehetett! :wink: Amúgy nálunk is a sok ismerős kellett, hogy benne legyen Kincső az első 10-ben. Utána már a zsűri döntött. :wink: Nézegettem a gyerkőcöket, de nekem még mindig Milcsi a legszebb! :wink:

Kép
bettó
 
 


Köszönöm!!!!! Én is így voltam a Ti szavazásotoknál. Egyszerűen nem volt kérdés, hogy kire szavazzak, ha nem ismertelek volna, akkor is Kincsőre szavaztam volna szerintem!!!!

Na, kezdődik megint a vihar! Nagyon durva tud lenni mostanában. Folyamatos villámlás, és nagyon hangos dörgés, és remgeteg eső - természetesen egyszerre lezúdul, mintha dézsából öntenék......hmmmm....cuki kis időjárás...

jutiboszi
 
 


Juti!
Milcsi, hogy bírja a vihart? Nem szokott a dörgésre felébredni?

Jelentem ma is sírás nélkül alukált el egyedül!!!! Többször is bementem, mosolygott és dumált tovább Petivel. Biztos megbeszélte vele a nap eseményeit :D

Kép
bettó
 
 


sziasztok

Juti szavaztam!

Én nem vagyok oda a babaúszásért.Fertőzést....,télen meg megfáznak.

Kép

Kép
lecso
 
 


Lehet, hogy naív vagyok, de én azt gondoltam, hogy olyan meleg vízben vannak a csöppök, mint ahogy fürdetjük. Hidegbe meg már tényleg nem vinném. Én sem szeretem a hideg vizet :oops: :roll:

Kép
bettó
 
 


Juti! Én is szavaztam! Úgy látom, jól áll Milcsi! Izzítsam a babás barátnőimet szavazásra?

Nagyon jó az album! Csak még nem jutottam el odáig, hogy töltsek mi is magunkról. A kép mérete mindegy?

Nem szokátok olvasni a Kismama újságot? Én igen, már jó pár éve, de az a lényeg, hogy most pont a babaúszásról írnak benne pro és kontra. Érdemes elolvasni szerintem. Gondolkodtam Szonjánál anno, hogy menjen-e, és a nem mellett döntöttem, legfőképpen azért, mert egy olyan reflexet erősít meg a gyerekben, aminek a fejlődéssel el kell tűnnie (mint pl. a Moro-reflex, vagy a lépegető reflex születéskor). Szerintem ez is olyan dolog, hogy minél több pénzt ki lehessen szedni a szülők zsebéből, akik persze mindent meg akarnak adni a csemetéjüknek. Ugyanúgy, mint a kreatív kisbaba stb. A fertőzéstől én is félnék egyébként. A családi medence nem okozhat gondot, azonos baktériumflóra van...

Pussz, Szonjátlan vagyok (mamáéknál nyaral) és úgy hiányzik! Ábrisnak is! :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Szavaztam Milcsire!

Kriszta! Hol voltatok úszizni?
Mi most kinéztünk egy helyet, de nem tudom... inkább nem, mint igen... végülis itthon is lehetne medencézni... ááá, most még jobban nem tudom :)))

Itt is dézsából öntik az esőt, nehezebben ment az elalvás, bár hót fáradt volt...

Jó éjt!

Ja, a kép mérete mindegy, asszem...

Kép
monkeyhead
 
 


Köszi csajok!!! Nagyon arik vagytok!!!!!

Én is hallottam jót is, rosszat is. Jó, mert állítólag ellenállóbbak az "úszós" babák, ezt a védőnénim mondta, hogy kevesebb nyavalyát kapnak el, és rossz, mert elkaphatnak fertőzést a vízben-ezt csak úgy hallottam, konkrét példát még nem. Ezt a Moro-reflexes megközelítést még nem hallottam. De érdekes...

Ma Milcsi kevesebbet aludt napközben, szuri előtt aludt jó 2 órát, utána estig csak össz. 3/4-et, és este 10kor aludt el. Kicsit nyűgi is volt, de nem volt láz se, meg hőem. se.
Már azt hittem, hogy veszek ki tejcit a mélyhűtőből, mert nyafka volt, de végül is elaludt. Szó nélkül. A kiságyában.

Bettó!

Jól bírja Milcsi a vihart, én megpróbálok ugyanolyan természetesen viselkedni, ne higgye hogy baj lehet, de elárulom, én marhán félek a mai napig a vihartól, meg a dörgéstől. De már nagy vagyok, nem mutatom!! Milcsi még aludni is tud, nem ébred fel rá.
Hol vettétek Peti babát???? Annyira tetszik! Én is szeretnék valami puha babát Milcsinek, igaz, varrtam egyet még amikor a pocimban volt, de azt majd később adnám csak oda, mert van haja, és nem szeretném, ha a pocakjában kötne ki. Most még az a "mindent megvizsgálok a számmal is" időszaka van. Ha nem kapok boltban, esküszöm, varrok egy Peti babát is!!! Imádom varrni, főleg Milcsinek. Már van egy csomó anyagom, de még nem álltam neki. Illetve igen, mindjárt le is fényképezem. Van egy baba, és egy maci. A maci keze és lába, és a feje mozgatható. Jó nehéz volt összehozni, de Milcsinek mindent!

Na, mindjárt jön a kép is!

Na, pá!!!

Kössszziiiiii a szavazatokat!!! Lehet izzítani a babás anyukákat, barátnőket is, ha van kedvetek!! Kösziiii!!

jutiboszi
 
 


Na, ők itt a "gyerekeim": Kép

A maci még nincs kész, mert az arcát még rá kell varrni, és a babának is varrok majd rendes rucit, csak még nem volt rá időm.

Tényleg csajok! Szeretnék varrni Milcsinek egy olyan babát, ami pont akkora, mint ő volt születésekor. Nem tudtok valami jó szabásmintát? Én néztem már a neten van is pár, de nem talátam elég jót. Olyan élethű-szerű baba-szabásmintát szeretnék. Ha nem lesz, esküszöm lemérem Milcsit, és megvarrom a mostani méreteit!!! Csak azért tetszene az ötlet, mert a kinőtt ruháit tudná ráadni a babára, és azzal játszhatna. Ha van kedve hozzá. Na, ilyenkor egy picit azért sajnálom, hogy nem kislány lett, de talán ha később már felfogja hogy anya készítette neki, talán szívesen játszik vele. Ha nem, akkor majd én játszok vele!

jutiboszi
 
 



Juti! Ez nagyon szupi! Nagyon ügyi vagy! Sajna én nem tudok ilyen mintát!
A Peti babát örököltük. Alíz kapta még másfél évesen és ő nevezte el. Szerintem Brendonban lehet kapni, de komolyan nem tudom. :roll:
Akkor ti jobban megúztátok az utolsó szurit,mint mi. Örülök neki!

Manka! Én egyenlőre el sem tudnám képzelni, hogy Kincső pár napig ne legyen velem :roll: Pedig eljön annak is az ideje, amikor ő akar majd az uncsitesóval tölteni pár napot :roll: Majd addig szokatom magam a gondolathoz :oops: :)

Kép
bettó
 
 


Nálunk is nagy vihar volt :cry:

Manka
Látszik, hogy mennyire különbözőek vagyunk... :wink:
Én nem olvasom a Kismama-t... egy-két számát láttam, de annyi elég is volt... nem tetszik az a mentalitás, amit sugall... :evil:

A nővérem szerint (fejlesztő pedagógus), nagyon jó a babaúszás... fejleszti a baba mozgáskoordinációját...


Ismeritek?
www.okosbaba.hu
Vendég
 


[quote="bettó"]L írta:bettóehet, hogy naív vagyok, de én azt gondoltam, hogy olyan meleg vízben vannak a csöppök, mint ahogy fürdetjük. Hidegbe meg már tényleg nem vinném. Én sem szeretem a hideg vizet :oops: :roll:


Én sem a hidegvízre értettem télen,hanem a hazajövetelre.Fürdés után otthon sem viszed ki a levegőre télen.Legalább is énnem max ha eltelt fél,de inkább egy óra.Olyan hamar megfáznak még.Nekünk volt ismerősünk aki vitte télen és egy idő után be kellett látnia nem tuti a téli babaúszás pont ez miatt.
De hát mindenki úgy csinálja ahogy neki jó vagy jónak gondolja.

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso! Ja bocsi :oops: :lol: Félreértettelek, de igazad van :wink:

Kép
bettó
 
 


Andi,

Mi a Rubin Hotelbe járunk, ezt találtuk szimpinek. A víz egyébként 30,5 fokos, itthon meg Kristófot 36-38 fokos vízben fürdettük, de kezdtük fokozatosan lejjebb vinni a hőt, de még most is 34 fokos vízben fürdik. 4 fok is nagy különbség még neki, na meg itthon kb 15 percet pancsol esténként, az is számít gondolom, hogy itt emg jóval többet volt bent. Meglátjuk, ha nem bírja abbahagyjuk.
Hogy télen mi lesz, nem tudom, de van egy ialakitott melegedő, ahol lehet ücsrörögni, játszani velük amig tetszik, nem kell egyből úszás után kirángatni a hidegbe.
És miután a férjem vizilabdás volt (és még most is az, csak kicsit másképp már) számára egyértelmű volt, ha fia lesz szeretné ha ő is megpróbálkozna ezzel a sporttal, mert szerinte ő nagyon sokat köszönhet a sportnak és a víznek.
Meglátjuk....

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Babaúszás: az egyik ismerősöméknek hordani kellett a babót mert vákummal született a kislány és az egyik oldala gyengébb volt.
Nem tudom, a fertőzésektől én is félnék, de viszont imádok úszni, engem megnyugtat a víz.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Igen, szerintem "naív", aki azt hiszi, hogy minden anyuka gondos és figyelmes. :cry: Sajnos sokan viszik a beteg gyereket közösségbe, és nem érdekli, hogy a többi is beteg lesz.

Múltkor egy anyuka az auchanban odaadta a pultról a gyereknek az egyik mesekönyvet. A gyerek összerágta+nyálazta,majd az anyuka visszahajította a többi közé, hogy mégis inkább rágóka kell a gyereknek. Az a gyerek is nyugodtan lehetett bacilusos, de a kedves mamát ez nem érdekelte. Az ilyen lazán beviszi a vízbe is. Én is úsztam 6 éves koromtól 8 évig. Sztem ráérünk.

Kép
Kép
labasv
 
 


Igen Vivi, óvónéniként én is tapasztaltam, hogy sok anyuka tojik rá, ha lázas a gyermek, ugyanúgy bevitte az oviba, nem törődve azzal, hogy a többi is elkaphatja. Szomorú.

jutiboszi
 
 


Bettó! Néztem a Brendon honlapját, sajna nem találok ilyen babát. Megnéznéd, van-e címkéje, hogy milyen cég gyártja, vagy ha nincs, akkor lefényképeznéd elölről, hátulról? Szívesen megvarrnám Milcsinek. Köszi-kösziiiii!

jutiboszi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?