SZIASZTOK!
Szandra,
Annyira, nagyon és szuperjók, hogy az már szinte zseniális, mit szinte, teljesen, el vagyok varázsolva, na. Szóval a képek. Annyira ügyes vagy Te is, hogy tudtok ennyire jó pillanatokat elkapni, nem fogom megtanulni sosem. Néha nekem is becsúszik 1-2 jó kép, nade ennyi!
Amikor Tami repül a víz felett, mint egy tiszavirág, az egyszerűen hihetetlen. Amikor Edó melegedik, annak meg akkora hangulata van, hogy nekem is kedvem lenne odabújni valakihez. Most , ha nem haragszol, nem elemzem az összes képet, legyen elég annyi, hogy mosolyogtam, amíg néztem őket (
pedig mostanában nem mosolygok annyit )
Szuper lehetett, na. ÉS Edó sebei elmúltak már? Szegény, pici pocak.
Évi,
jók a képek Tőled is. És figyi, azt is a Főnökkel a kezedben csináltad, amin ő is rajta van???
Viccolok na, Ancsikám egyre többet eszik, úgyhogy gyűlnek lassan az üvegek. Szólj, ha már nem kellenek, ha viszont a hétvégére szükséged lesz már rájuk, visíts kérlek minél hamarabb!
Ja, és tegnap a Praktiban láttam felmosós cuccot, a veder meg a nyeles cucc több, mint 8 rongy volt, annyi most nincs, úgyhogy ha komolyan gondoltad, hogy örökölhetek, annyak nagyon örülnék
Adri,
Biztos frontos Dóra is, ez a GYöngyi meg annyira okos
De tényleg, hallgass rá nyugodtan. Ha szél van, vagy front, és sír, fél adag nurofentől nem lehet baja szerintem. Persze csak, ha nem csináltok belőle rendszert. És legközelebb majd jóóól megdögönyözöm a kiscsajt is, mert Zétifőnök már sokat időzött nálam, mondjuk azt sem lehet megunni
Én megint, annyira szeretnék egy ilyen cseppet!
És nem tudsz kezdeni valamit ezekkel a látogatásokkal? Már olvasni is fárasztó, hányan jönnek hozzátok
Ibolya,
Az lehet, hogy még nem láttunk képeket Tőled a nyaralásotokról??? Irgumburgum ésatöbbi, kééérlek
Geri hogy van?
Ancsi azóta (Neked köszönhetően, ez tutti) ribizlifan lett, Velencén megtámadta a bokrot, a nagyapjával vagy 40 percen keresztül legeltek
Anikó,
nincs pendrive nálam sem. Ajjaj. Pedig több, mint valószínű, hogy a topik keze van a dologban, nem? Mondjuk nálam Ibolyáé dekkolt hetekig
Azt hiszem ma sajtosat sütünk Ancsival.
Jön délután a Gyáli barátnőm Bazsival, el akarom kápráztatni. És nagyon köszi a tegnapi ebédet meg mindent
Ildi,
az jó, ha Dávidnak nem hiányzik már az ovi annyira, nem?
Nem csodálom, hogy 2 gyerekkel nem merted egyedül bevállalni a tavat. Fú, elképzeltem most, ahogy kétfelé szaladsz
Anita,
Mizu, hol vagy????
KAta,
el bírnék képzelni én is egy ilyen hajókázós, nyugis nyaralást. Mikor lesz nekünk ilyen? Félek idén nem
Szuper lehetett.
Judit,
Hát, nincs mit mondanom, csak annyit, szuper 2 hetet kívánok!!! éS nagyon sajnálom szegény Ildit, hogy nem vitted magatokkal!
Andi,
jajj, Hajduszoboszló, egyik legszebb nyaralásom színtere! HA a Nelsonban fagyiztok, feltétlenül gondolj rám! Mi, ha legközelebb megyünk, tutti nem hagyjuk ki a csúszdákat! Ti voltatok ott is?
És megértelek, én se szeretek kicsinyíteni
Gyöngyi,
szegény fa!!! Ez olyan gáz. Meg az idő is, igazad van, miért kell egyszerre leesnie egy-két heti adagnak? És az a szél!!! A villámok szépek voltak, de én annyira utálom a dörgést! Ancsim eléggé nyugtalanul aludt, remélem bírok ma vele.
Egyébként gyerekkoromban kifejezetten féltem a viharban, amíg kicsi voltam, anyuékhoz mentem át, nagyobbacskán maradt a takaró védelme
Szerencsére már nem félek, csak a következményeitől... Eszembe jutott Anitáék zsindelye....
A kistó megvolt, reggelre apályt tapasztaltunk, a homokozó és a muskátlik viszont még alkalmasak voltak némi vízisport gyakorlására - de Atti közbelépett
Egyébként tegnap a praktikerben majdnem vetettem magamnak egy jó kis szobafenyőt, annyira megtetszett. Aztán lebeszéltem magam, mert rájöttem, hogy a növényekkel az a bajom, hogy sajnálom őket kidobni pl, ha már nem férünk el tőlük. Így megbeszéltük Attival, hogy egyelőre nem veszünk új szobanövényt. Azért egy orchideát el bírnák viselni.
Ja, ez a fátokról jutott eszembe
És édesek a műtőslányok, de ezt tudod!
Anett,
akartam kérdezni, hogy a cica túltette-e magát a dömpingen?
Hogy vagytok?
Dénesandi,
mizu? Hogy álltok a felújítással?
ALMI, HOOOOL VAGY? TESSÉK JELENTKEZNI, aggódunk!!!!
Na, felébredt, magunkról nem tudok írni nagyon sokat, nincs semmi. Hétvégén Velencén voltunk, életemben először meg kellett tapasztalnom, hogy a gyerekem elutasít (izgibb volt a kersztapa, nagyapa, nagyanya, sógornőjelöltem). Két napig lógathattam volna a lábam, és ahellyett, hogy örültem volna neki, mint majom a farkának, azon görcsöltem, hogy már nem szeret
Tiszta hülye vagyok, mi?
Na, majd kicsinyítek képeket, oszt rakok, ha hagy...
Na, mostaztán annyit írtam, hogy csak na, még a végén meg is úntok.