Új privát üzeneted érkezett!

Bambi, rögögtema forgolódásaitokon, hogy rángatod ki a kezét:)

Atizka, sikerült ruhákat venni a tescoban? itt ebben az újpalotaiban ugyanaz van fél éve:)

Xsara, jó, hogy jöttél:)

Andi, milyen volt a keresztelő?

Kisfruzsi, hat a homeos bogy? nekem kúrában szokott hatni.

lolka_zs
 
 


és a képek gyönyörűek. úgy szeretem, mikor sokat tesztek fel. olyan jó nézegetni.

lolka_zs
 
 


Lolka, köszi a tortadicséretet, kb 3 óra alatt hoztuk össze a férjemmel :) (a piskóta és a krém már kész volt, mire ő hazaért) így feküdtünk le hajnali fél 5-kor :)

Az a sárga cucc gyerekeknek való digitális fényképezőgép :)

(eddig állandóan az apja telefonjával fotózott, ami kikészítette (az apját is, a telefont is) ezért akartunk neki fotómasinát mindenképp, de egy "igazi"-ra ő még nem tudna vigyázni)

Sör: mióta ilyen meleg van, én kb 3-4 sört megiszok naponta. Igaz alkoholmenteset, csak akkor iszok alkoholosat ha épp más nincs itthon :) De abból azééé nem 4-et :) És nem ér semmit... tudod, kinek a pap...

De jó neked, hogy neked segít...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

nem semmi. anyám is ilyen baromi jó tortákat gyártott nekem.
ügyik vagytok
sajnálom, hogy nem jó a sör. én azt veszem észre, hogy nekem mindig más jó. lehet, hogy megszokja a szervezet a dolgokat?

lolka_zs
 
 



Zsu: állati jó a torta, nem semmi! pláne, hogy hajnalig dolgoztatok rajta -szerencsés gyerkőceitek vannak ám :wink: :D
Klassz, hogy jól sikerült a buli -az a tescos bubifujó melyik-milyen? Akartam olyat venni én is, mert Lau imádja a bubikat, egy pisztoly-szerűt vettem, hátha azzal tud könnyen ő is csinálni de nem működik pedig többe is került mint amit írtál. Szóval nagyon érdekelne, melyik az -van vmi neve vagy le tudnád írni, hogy néz ki?

Kép Kép
celesztina
 
 


Nono,
az Isten szerelmére nehogy már magadat okold!!!!! Nem Te tehetsz róla! Tudom, hogy nagyon rossz Neked, hogy ennyi baja van pici Márknak, de reméljük a lyukacska is benő és a tágulat is rendeződik magától. Próbálj meg pozitívan gondolkodni. Én is próbálok, hátha segít és nem kell Benit műteni a sérvével, bár erre nálunk elég kevés az esély.
Olyan édesen mosolyog a képen!

Kisfruzsi,
sajnálom a tejci dolgot! Szerintem tényleg nagyonhasonlít rád Alma!

Zsuzsófi,
Boldog szülinapot Bencének így utólag. Nem semmi a torta! Nagyon ügyesek vagytok!

Emi,
Kicsit megkésve,de nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Xsara,
jó, hogy bejelentkeztél!

Tim,
nagyon helyes Bálint!

Bambi,
remélem jobb kedved van! Ezek a hullámvölgyek nálam is jelentkeztek Dani és Lizi után is. Főleg Daninál, amikor sokat voltam egyedül és még új volt a helyzet. Most viszont szerencsére nem.
Nagyon ügyi Dani, hogy már így forog.

Virág,
nagyon aranyos Trudi, milyen ügyesen kinyomja magát!!

Lolka,
tök jó, hogy Marci ilyen jól bírja a kiruccanásokat! Így Te is ki tudsz kapcolódni egy picit.

Keresztelő
Nagyon jól sikerült. Beni végig mosolygott! :D :D :D
A képek viszont sajna nem lettek jók. Úgy volt, hogy tesóm fényképez, de ők nem értek oda, egy elveszett kocsikulcs miatt. Így apósom fotózott a mi gépünkkel, amin ki volt kapcsolva a vaku. Így minden kép homályos lett. :evil: :evil: :evil: Reménykedek, hogy a keresztszülőké jók lettek, de ők csak hét közepén tudnak kpeket küldeni.

Ujjacska
Köszönöm a segítséget. Sudokrémmel kentem be már szebb.

Na jó hosszúra sikeredtem....

Mai képek:

Kép

Kép

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Sziasztok!

A mi hétvégénk is elég nyügike volt.
Jázmin is csak azt szereti, ha sétálnak vele. Leülni TILOS!
Szerencsére csak az esti órákra időziti ezt a kis műsorát.
Napközban jól elvan, felébred eszik, majd 1.5 óra foglalkozás, aztán 1-1.5 óra alvás... és ez így váltakozik.
Kivéve a déli alvást mert akkor alapból alszik 3 órát ugyhogy enni is csak 4-4.5 óra elteltével szokott. :wink:

Múlt hétvégén esküvőn voltunk és a mama vigyázott a gyerkőcökre, csak 1x kellett haza jönnöm etetni annyira jól viselkedett.
Nagyon IMÁDOM! :lol:
Dani egyfojtában azzal "bosszant" (mert rájött hogy nem esik annyira jól), hogy a kiscsajt szereti a legjobban. Minden adandó alkalommal kihangsúlyozza. Én meg nem győzőm arról bíztatni, hogy én egyformán szeretem őket. No ezen meg megsértődik, miszerint a "kicsikét" (így nevezi) jobban kell szeretni. :P

Ma lent votlunk anyuméknál és ott volt a tesóm kislánya (2 éves) egyfolytában piszkálta - puszilgatta a Jázmint, Daninak minden baja volt, tolta arrébb meg minden. No Ő ennyire féltékeny, csak nem a klasszikus esetben.

Jaj képzeljétek ma megszületett az öcsémék kisfia, kapaszkodjatok meg: 4900 gramm és 60cm. :shock: Sima szülés volt, gyorsan ment 3-kor bementek a szülőszobára és 4.40-kor már meg is lett. Elvileg holnapra volt kiírva.
Szegénykém nem tudom hogy tudta kinyomni.

Lassan megyek elteszem magam holnapra.
Igyekszem minnél hamarabb jelentkezni....

puszancs

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

xsara! Nemsemmi a majd' 5 kilós fiúcska:) Gratulálok nekik!

felsoa, nagyon aranyos Beni ebben a sapiban!
Reméljük a keresztelős képek között azért lesz jó. Olyan bosszantó az ilyen, főleg hogy megismételhetetlen esemény. :(

zsuzsófi, utólag is boldog szülinapot a nagyfiúnak! :)
A torta állati jó lett, nagyon ügyesek vagytok!

Virág, Trudi milen ügyes! Nemsemmi:)

Csak ezt az oldalt olvasgattam most vissza, vár a takarítás, tegnap kertiparti volt nálunk, és este csak bedobáltuk a cuccokat...most romeltakarítok. :?

Közben meg be van gyulladva a szemem, nem tudo hogy kötőhártyagyuszi vagy árpa lesz vagy mi de nagyon fáj...tegnap nem akartam bemenni az ügyeletre, mondom majd ma kérek időpontot a rendelésre...aha...nemjó a gép, nem tudnak időpontot adni. :evil: Majd próbáljam 2 óra múlva. Hú, de mérges vagyok. :?

Aztán úgyis kinyögik, hogy ja, bocs, mára már tuti nincs hely..

Na mentem, majd még kukk :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Köszi a bíztatást! Rendesek vagytok! ma adjuk le a pisi mintát remélem nem taléálnak semmit nála.

xsara! ekkora súlynál már annyira szétnyomott mindent a baba míg bennt lakott, hogy jóformán a gravitáció kihozza! Nekem is totál szétment a csípőm 2 hétig kattogott és alig bírtam menni. Mondjuk enyém baba "csak" 4200 gr volt de az én alkatomhoz képest nem volt pici és 57 cm volt.

Miért esik rosszul ha a fiad azt mondja, hogy a babát szereti a legjobban?
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos csak néha tudok olvasgatni. Na most is leültem. Bogi felébredt....aludt a kiságyában. Úgy látszik éjjel megint jól kialudta magát. Este fél 9 től aludt reggel 7ig. Amúgy nyolcig szokott, de most előbb elaludt este. Általában 9kor eszik utoljára, de most 8-ra jött ki. szóval jó kisbaba.
Már jókat tudunk játszani. A "dől a babát" szereti a legjobban. ül a térdemen, persze fogom és az ágy egyik majd másik felére dől...és hogy nevet közben meg magyaráz. szóval tetszik neki.

Olyan édesek a babák! :D Lassan egy éve , hogy megfogantak.... :lol:
Na megyek Bogihoz

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok Csajok,


Zsuzsófi ez a tota hihetetlen jó lett!!!!! NAgy buli lehetett!


Lolka,

Nekem is használ az urtica így kúraszerűen,. nem mondom, hogy mindig ömlik a tej, de van amikor sok van és van amikor kevesebb, de van!!!! Ami szuper, hogy tegnap el mertünk indulni Győrbe az Árkádba úgy, hogy ott szoptattam meg Almát a pelusozóban! Volt tejcsi csak a zene üvöltött :twisted: De éhes volt, annyira nem zavarta. Szombaton lakodalomba megyünk és vennem kellett valami trikót a kosztüm alá, mert meleg lesz tutira. KAptam is tök jót, ja leértékelés van mindenhol a nyári cuccokra!
Este viszont miután szopik mind a 2 ciciből kell pótolnom, de minden szopi után fejek így estére összegyűlik kb. 70 ml, azt odaadom neki utána. Meg a fagyasztóban is van tejcsi, igaz nem sok már, de az a vésztartalék :lol:
Holnap megyünk anyuhoz pénteken jön értünk az Apa, várom már pihi napozás, olvasás!!!!!

Ha lejárt as kúra meddig kell szünetet hagyni az urticával???????? Szedhetem tovább?????????????? Ma jár le, szóval sürgős a dolog!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


tota=torta :oops:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok,

csak gyors bekukk mert Lau tegnap túlontúl kifáradt és ma nem lehet bírni vele -fáradtan nyűgös + hiszti minden mennyiségben.

A csp-ről volt már szó -még mi sem kaptuk a kisebb után, most reggel küldték végre a nagy utánit, de az elmaradt kisebbik utánit még nem :x Érdemes telefonálgatni vagy várjak még? Emlékszem, sokan írtátok, hogy nálatok is még semmi -ez azóta is így van? Talán úgy június elején adta be párom az igénylést, 5-e körül, nem emlékszem, de hó eleje volt asszem.

KisFruszi: sajna nem tudom, hogyan kell szünetelni a homeos szerrel, ilyesmiről sokszor Csöppke írt, talán ő tudja. Vagy nem hívsz fel egy patikát? Mifelénk nem túl segítőkészek és örültem ha találtam olyat ahol van homeos szer, de talán Te több sikerrel jársz. Van egy homeos oldal is, ahol lehet kérdezni, múltkor láttam, talán www.homeopatia.hu , bocsi nem is, hanem:
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... iteExperts
Megnéztem, itt van aki telefonszámmal van bent, szerintem segítenek (én még nem kérdeztem őket) Sok sikert, drukkolok!!!


azt hiszem, mást nem akartam írni, mennünk kell postára mielőtt újra esni kezdene (itt borult, de fehéres-felhőkkel egyelőre viszont reggel akkora zuhi volt hogy párom munkába menet ernyővel bőrig ázott) :? Kép

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok!


Ez a torta nagyon szupi! biztos nagyon örült neki a gyerkőc.

Lányok: tud valaki valami boltot,ahol62-es kisöltönyt,alkalmi ruhát tudok vásárolni. Keresztelőre szeretnék valamit ünnepi ruhácskát Milánnak.

Köszike!

Mindenkinek szép napot: Edina

Kép

Kép
mannogab
 
 


Csöppke,
jobbulást!!! Sikerült mára időpontot kérned?

Kisfruzsi,
sajna ebben nem tudok segíteni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Kisfruzsi,
Jó pihenést Nektek!

Hova tűnt mindenki?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Sziasztok!

Én olvasóban vagyok, mert eléggé el vagyok havazva .. illetve ez a fej- és mellkas emelgetés aggaszt ..
Még mindig egyedül vagyok itthon Alízzal egész nap - súlyos.

Tegnap strandoltunk - isteni volt!! De már hulla vagyok ismét...

1-2 kép a kisasszonyról:

"A másik oldal mindig érdekesebb"


Kép

"Ezt mind én fogom megenni .. nagy az étvágy a friss levegőn"

Kép

"Azt mondják, kicsit fent hordom az orrom .. nem értem .. "

Kép

"Apával a nagy beszélgetés közben"

Kép

"Már indulunk is haza?"


Kép

Kép
szösszenet
 
 


Vki leírná nekem a keresztelő menetét? (Mármint, a keresztelő előtti dolgokra lennék kíváncsi...keresztszülők vallása, milyen papír, igazolás, stb kell, fizetni kell-e. Tominál nem én intéztem, csak oda kellett menni :oops: Mennyivel előtte kell bejelentkezni...)

A József körúton, a Blaha és a Rákóczi tér között van egy bolt, ahol gyerek öltönyöket is árulnak, de nem tudom, ilyen mini-méretben is... :roll:

Kép
babyteve2
 
 


Szössz, naggggyon jók a képek! :D

Kép
babyteve2
 
 


babyteve! én Márknak egy hófehér sima vékony kisnadrágot vettem és hozzá egy "tenisz póló" szerű galléros fehér pólót. Az öltöny nekem nem jön be és nem is akarok 10e-ért venni neki amit csak egyszer vesz fel. A póló a H&M-ben 1300 volt a kisgatya meg az Arena Plázában 2400. A 2. emeleten van egy francia ruhabolt babáknak és nagyon menő holmik vannak és most minden 50%. Talán a Pólus centerben kapható mini öltöny, már láttam de drága sztem a 8000 érte. Asszem ennyiért volt. Hívd fel a Pólust és kérd a Boróka bababoltot (nem bizti h ez a neve) de mivel csak 1 bababolt van, tudni fogják. Illetve 2 bababolt van de u.az a tulaj az egyikben 74-es méretig vannak rucik a másikban 74es mérettől.
Vendég
 


Szössz,
Aliz változatlanul nagyon édi! :D

Babyteve,
A keresztelőhöz nekünk egy papír kellett vinnünk, úgynevezett "kikérőt". Ez azért kellett, mert nekünk nem abban a templomban volt, ahová tartozunk, hanem Pannonhalmán. A ceremónia előtt töltöttünk ki még egy adatlapot, amin a mi és a keresztszülők adatai szerepeltek. Abból, hogy a keresztmamink nem katolikus nem csináltak gondot.
10000 ftot adtunk a papnak és jött velünk utána ebédelni.
Benin egy fehér-világoskék naci volt egy világoskék kötött kardigánnal.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Babyteve,
az még lemaradt, hogy a kikérőt az plébánia állítja ki, ahová tartoztok.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Szösszenet,

Alíz zabálnivaló!!!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk csípő UH-n. Tudja valaki, hogy mit jelent ez: "Mindkét oldalon I/A-nak megfelelő kép". Ez van a leleten. Holnap viszem vissza az ortopédiára, remélem ez jót jelent.

Lolka! A Campónában voltunk Tescoban, hű de nagy választék ott sem volt az akciós ruhákban, de néhány rugit és bodyt sikerült venni, azok nem voltak drágák. (Mondjuk nem is valami extrák, de itthoni-éjszakai viseletre nagyon jók, mert 62-es ruháink alig vannak.

Babayteve!
Szerintem a keresztelő előtti ügyintézés plébániánként változó. Hívd fel azt, ahol szeretnétek a keresztelőt, és megmondják. Nekünk egy "jelentkezési lapot" kell kitölteni, mindenféle adatokkal.

Keresztelői ruha - én nem csinálok belőle nagy ügyet, egy sima, teljesen fehér rugdalózó lesz Emmán. Ciki? Engem nem izgat, nekem nem az a lényeg, hanem, hogy elvisszük a templomba, és megkereszteltetjük.

Lituka! Régen láttalak erre. Boldog házassági évfordulót nektek! (Nekünk is ma van, egy éve ilyenkor már éppen bevonultunk a templomba...)

Zsuzsó! Szépek a gyerekeid, és a torta szuper!

Szöszke. Nagyon jók a fotók Alizról. A strandon ilyenkor neki is van egy kis pancsolója? Vagy ő "csak" nézelődik, szunyókál a sátorban?

Virág!
Trudi nagyon ügyes!!!

Andi, Beni is nagyon édes. Azért, ha tudsz tegyél képet a keresztelőről.

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Mannogab Edina: a nagyobb bababoltokban szokott lenni, ha jól emlékszem KenguruKidben meg Brendonban láttam ilyet. Meg az Árkádban van egy másik bababolt, ott is asszem. De utánanéztem a neten és ezeket találtam:
http://www.teszvesz.hu/item394890252_tu ... fiuna.html
http://www.teszvesz.hu/item394167584_ba ... 86_os.html
http://www.vatera.hu/oltony_74_es_meret ... 37449.html
http://www.vatera.hu/74_es_elegans_kis_ ... 01186.html
http://www.expressz.hu/ruhazat/gyerek/s ... 33512.html
http://www.teszvesz.hu/item394747081_62 ... elore.html
http://www.teszvesz.hu/item391164546_pl ... re_is.html


Babyteve: milyen vallású keresztelő érdekel? Katolikus, refomrátus, evangélikus? Mert ebben elég mások a formalitások. De úgy tudom papja/lelkésze is válogtaja, mit kér. Nálunk evangélikus volt Lauránál és elmentem a lelkész fogadóórájára és megbezséltük az időpontot, a keresztszülőnek kellett a keresztlevele meg finoman kért egy kis adományt is a templomnak. Csak ennyi volt.

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a kórházból kontrollról. Nagyon meg van elégedve Biussal a gyerekgyógyász és a gyógytornász is. Azt mondta, hogy hihetetlen, hogy össze tudják szedni magukat a babók egy súlyos betegség után is. Továbbra is minden 2. fentlét alkalmával hason kell lennünk, amit mi tűrűnk is. A forgásra pedig azt mondta, hogy nemsok hiányzik ahhoz, hogy ne csak hasról hátra tudjon fordulni, hanem vissza is. Végig vigyorgott a vizsgálatok alatt, és még a zárójelentésbe is beleírták, hogy nagyon mosolygós jókedélyű baba. Nagyon ajánlották a babamasszázst, szerintük Bius fogékony volna rá. (A védőmőm pedig szokott is tartani.)Legközelebb szeptemberbe kell megint visszamennünk. Nálunk itt a kórházban aki a koraszülött intenzív osztályra kerül, azt 1 éves koráig rendszeresen ellenőrzik. Örülök is neki, mivel így totál be vagyok biztosítva, hogy nincs nála semmi probláma.

Emi! Sajnos hétvégén nem tudtalak felköszönteni, de így utólag is boldog névnapot kívánok.
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


[quote="atizka"][ írta:atizkab]Szöszke. Nagyon jók a fotók Alizról. A strandon ilyenkor neki is van egy kis pancsolója? Vagy ő "csak" nézelődik, szunyókál a sátorban?

Van neki egy picike pancsizós felfújható medencécskéje (tényleg nagyon pinduri) ... de most vasárnap olyan szeles volt az idő, hogy nem mertem fürdetni ..

Köszi Csajok a bókokat!

Alíznak már megvan a keresztelős rucija .. csak még maga a keresztelő nem tisztázott, sem az, hogy hol .. sem a keresztapuka. Én szeptemberben szeretném ... remélem összejön.

Kép
szösszenet
 
 


Keresztelői ruha: nálunk a lelkész külön mondta, hogy mindegy, miben visszük, de már akkor volt vagy 3 szettünk (fehér csipkés rugi meg szoknyás verziós, stb) anyum nagyon sokszor vett :roll: Így maradt a kicsinek is, ezért kicsit szempont számunkra az is, hogy legalább az egyik jó legyen rá, mert olyan szépek, de máskor nincs olyan alkalom, hogy felvehetné. Bár most, hogy ilyen meleg van a legjobb lenne ha fehér pelusban vihetnénk :P Nekem sokkal inkább az a bajom hogy nekem nincs szép ünneplőm: van kosztümöm, de feketék, ami meg nem abban megsülnék. Ki mit visel(t) a kicsi keresztelőjén? Csak kíváncsi vagyok, bár asszem maradok egy szoknyánál és szebb ujjatlna felsőnél.
celesztina
 
 


Sziasztok!
Néha vagyok én is, de csak olvasni.
Isszonyatosan helyesek a gyerkőcök, majd megpróbállok én is felrakni képet.
Szerintetek sok a 5800gr (2 kaksi+pisi után) ? Annyit eszik, hogy az hihetetlen! Ugyan cicibő fogalmam sincs mennyit tud, mert sosem tudom lemérni úgy jár a keze-lába, de ha letudom akkor ált. 30-40 gr-ot, és utánna még beburkol egy egész üveg tápszert.
Ma úgy néz ki szivatáson voltam: egész de. mostam, majd mikor az utolsót is beraktam a gépbe, leűltem ebédelni. Úgy néz ki sikerült beleszoktatnom a pihenő székbe, nagyon szereti, van hogy egész nap elücsörög benne, még szundikál is.
Most is beleraktam amíg ettem, és rádobram a lábaira egy textil pelust, mert szeret játszani vele, meg mellé raktam a kedvenc plüss játékát. Miközben ettem gyorsan felhívtam Anyut, egy kicsit pletyizni. Még néztem is közbe, hogy milyen pofákat vág nekem, de gondoltam biztos csak álmos, vagy a puki bántja. Mikor letettem a telefont, oda mentem hozzá, és már messziről gyanús volt a szag, ami körül lengte. _Természetesen össze sz×rta magát, de úgy, hogy a pelusbol két oldalt bugyogott sk a sz×r! Totálisan vátatlanul ért, mert mostanába 2-3 naponta szokott produkálni, és tegnap este már tul voltunk rajta. Tehát a nyakig sz×r-os gyereket székkel eggyütt vittem a szobájába, hogy a pelenázón kivakarjam a kakábol. A csap latt lecsapattam, ráfektettem a pelenkázóra, és hátra nyúltam a szekrénybe, hogy kivegyek egy ruhát neki. Mikor vissza fordúltam, még eszmélni sem volt időm, kaptam a nem éppen hideg zuhanyt, az én kis drábám telibe pisilt! De elég régen tartogatta, mert nem kis mennyiséget kaptam! Csorgott a hasamon, a combomon, a pelenkázó oldalán, és persze a parkettán. Próbáltam némi csuszkálás közben belevarázsolni a ruhájába. Lekaktam gorsan a helyére a nappaliba az ágyra, hogy gyorsan romeltakarísak, és megpróbáljak ismét emberi külsőt kölcsönözni magamnak, de Marci már úgy üvöltött mire végeztem, hogy ujból meg kellett etetnem, a kelleténél 1 órával korábban .,
Hát így telt a mai napom.
A homeós bogyó szedése engem is érdekelne, mert én kérdeztem a multkor a gyógyszertárba, de csak pislogott ae eladó, és a védőnő se tudott mit mondani.
Most már eldogulok, mert mindjárt fölkel a "rabszolga tartóm" :lol: , és ha azonnal nincs kaja, kapok olyat!
Vendég
 


Celesztina - Én szerintem a keresztelő hetén fogok venni magamnak olyan rucit, ami aktuálisan rám jön :D :D

Remélem addigra újra nádszál leszek .. az itthoni torna egész jól megy, sőt .. heti 1-2-szer kijutunk vmi vízhez, és ott úszunk is pár hosszt férjecskével :D próbálok fizikálisan edződni .. MERT!!! augusztustól konditerembe fogok járni!! Úgy várom!!!! Régen sokat edzettem .. de aztán nem volt időm .. most viszont, ha Szabi befejezi a stúdiózást, kapok heti 2-3 nap edzés-szabadságot :D
Jajj .. be vagyok zsongva ezerrel :D

Kép
szösszenet
 
 


Tegnap szeektáltam kinőtt babarucikat (mennyit kinőtt már most! :shock: ) és elfilóztam pár dolgon:
hogy lehet az, hogy Laurára jók a pár hósan hordott ruhái is (nem mind)? :shock: :?:
Kép :arrow: Kép
Kép Kép
És ugye, hogy nagyon hasonlít a két utolsó kép bébije (méretben)? Szerintem igen, ugyanakkor 3 hónapnyi különbség van köztük :shock:

Kép Kép
celesztina
 
 


Szösszenet: hú, én nem tudnék lelkes lenni konditeremtől, az itthoni tornára is alig tudom rávenni magam, de jó, hogy Neked megy! Bár ma a két gyereket cipeltem fel a lépcsőn (csak egy emeletnyit) és a pelustatyót és kiszámoltam, így összesen +20 kg-t vittem -ez is elég, ugye?
celesztina
 
 


sziasztok!
Nem nagyon tudok netezni csak perceket.mert -fruzsi napközben v. sétálva v. rajtam hajlandó aludni éjszaka viszont én ébresztem h egyen! :)
Most is a kezemben van :lol: Kép mikor még aludt
Kép ilyen nagy a sérónk
Kép Kép

Kép
kritta
 
 


kritta,

Fruzsi nagyon szép, és milyen dús hajacskája van! Mi lett a sok tejjel??? Mioért ébreszted éjjel?


Csajok,

most a cég fizeti a szülési szabadság alatt a pénzt, ugyaanannyit mint a fizu volt?????????? :shock:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Megkísérlem megmosni a hajam! :lol:
ALÍZ tündi meg minden baba csak még olvasni sem tudok,mert leszakad a karom.
Nálunk van tej bőven Fruzsi meg áll. mellen akar lenni már hányogat is néha. :oops: :oops:

Kép
kritta
 
 


A keresztelőről nem tudok nyilatkozni, ne kövezzetek meg, de nálunk úgy néz ki nem lesz. A párom azon a véleményen van, hogy ne mi határozzuk meg a gyerek vallását, majd ha akkora lesz ő eldönti mit szeretne.
A tornával meg sajnom nagyon ramatyul állok, mert borzaszto lusta vagyok, és mire lecipelem a gyerkőcöt a hordozóstul a 2.-ról, meg vissza, elkönyvele a napi fitneszemnek.
Viszont ma hívtam egy oktaót, és úgy néz ki a jövő hónaptol megyünk bébi úszásra! De, ha nem szeptembertől mindenképpen, mert akkor már itt lestnek óbudán, és akkor szombatonként 5-órátol lesz, tehát Apa is tud velünk jönni. ( most a MOM parkba van hétfőnként 10-11-ig) És nem is olyan drága, mint hittem : alkalmanként 2800.-( jó, tudom, nem olcsó, de a prücsök ennyit megér!)
És a képek: Kép Így alszok Kép és így röhög
Vendég
 


Celesztina - Szépek a fotók :)
Én is örülnék, ha az itthoni gyerek és babakocsi cipelés az fogyasztana .. de sajnos az nem célirányú mozgás :( .. nem sokat ér :( És n utálom magam, és a konditerem esélyt ad arra, hogy újra szeressem magam .. ezért vagyok lelkes. Már ma mennék, ha tehetném .. csak Alízzal kell lennem.

Kritta - Szépek a babafotók!!!

Alíz 10 perce hason van, és megfogja a körülötte lévő tárgyakat és rázza .. megőrülök :D

Kép
szösszenet
 
 


kisfruzsi Köszi

A fagyóból már elpasszoltam van 2 tejtesónk (vagyis az egyik majd lesz,de nem fedem fel az inkognitóját,ha nem akarja )
Békéscsabán fizetnek is érte ,de csak fél árat ,csinálom a vizsgálatokat,holnap megyek AIDS tesztre :roll: nem olcsók a vizsgálatok,de már a héten vissza jön a régi tejekből.
Felháborító h mennyire nem támogatnak itt Gyulán.Azt mondták a védőnők elmegy a tejből forralás után minden.éredekes én is azon nőttem anno fel.
kisfruzs Azért ébresztem,mert ,ha 6 óránál többet alszik egyfolytában nagyon mohó meg sz.tem még kicsi h 8 órákig ne egyen (meg önző indokból,mert a mellem nekem pihenés után telik meg,de egy amit rühellek éjszaka fejni. Sajnos nekem a fejés lassan megy van mikor 1 órát is pumpáltam :( Mondjuk most már több van és jobban is jön szerncsére.
Arról h szoktassam le h áll. a mellem követelje napközben :lol: a cumit utálja ,bőg tőle
Itt még picurok vagyunk
Kép :lol: :roll: :P :x

Kép
kritta
 
 


Köszi szössz

Kép
kritta
 
 


Sziaszok Csajok!

Végre látunk Kritta és Jezsek babájáról is képeket. Nagyon aranyosak!

Mindenkinek köszönöm a névnapi üdvözlést.

Celesztina,
én mondtam, hogy tök jó súlyban van a kiscsaj :lol: :lol:

Jezsek,
én most érdeklődtem utána a babaúszásnak. Azt mondták, hogy meg kell várni az oltásokat és csak utána vihetem orvosi igazolással. Úgyhogy mi csak 6 hósan megyünk.
Nagyon jót röhögtem a kakis/pisis dolgon. Gondolom, neked nem volt annyira vicces.

Fruzsi,
A TGYÁS nekem is több a fizetésemnél majdnem 20 ezer forinttal. Ha jól láttam, akkor egy csomó járulékot nem vonnak belőle.

Szöszke,
ne aggódj, hogy nem forog Alíz! Lili sem forog mostanában. Kb háromszor fordult át eddig, azóta semmi... Ő is beszélget inkább. Tornázni viszont imád :lol: Alíz még mindig gyönyörű!

Zsuzsó,
Hű, ti aztán ügyesek vagytok! Tük jó lett a torta :)
Annyira szépek a gyerekeid!

Atizka,
Boldog házassági évfordulót!
Azt nem tudom, hogy az 1/A-nak megfelelő kép, de gondolom, mondták volna, ha valami nins rendben.

Virág,
nagyon ügyes Trudi baba!

Nono,
a pisielemzés eredményét mikor tudod meg?

Kép
emi29
 
 


Sziasztok :)

Kritta, ha ránk céloztál, nem titok :) És nagyon köszönjük :) az ellenértékével kapcsolatban írok privit :)

Mekkora Fruzsi haja :shock: :shock: :shock: Eszméletlen édes :)

Majd írok még, de prünty kézben van, így nehéz :)


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok lanyok!

Most csak egy par kepet hoztam, mert penteken megyunk nyaralni es addig meg sok inteznivalo van.


Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég
 


Emi,

és a TGYÁS átutaláson a munkaadó szerepel?????????

KépKép
kisfruzsi
 
 


[quote="kisfruzsi"]E írta:kisfruzsimi,

és a TGYÁS átutaláson a munkaadó szerepel?????????


Igen, és a bérelszámolási lapomon is.

Kép
emi29
 
 


Lanyok!

Nezzetek a kulonbseget!

Kép Kép

Harom honap kulonbseg es az elsonel a felso gombra van gombolva a pant, most meg az alsora.

Magi
Vendég
 


Köszi Emi, ezt nem tudtam, azt hittem azt már a TB fizeti

KépKép
kisfruzsi
 
 


Magi, gyönyörű ez a lány :) Akkora haja van, mint Katának volt 1 évesen :) És Lizána sel esz hamarabb ekkora :)

A mi farmerruhánkból már kivan a pelenka :) Elöl is,szóval esélytelen :) Igaz az nem next, ami ugye nagyobb....

Ilyen lyukacsos gallérú body-nk nekünk is van, csak lila :)

a mi nagy attrakciónk pedig ez:

Kép

Kép

Kép

Kép

Hasról hátra azóta megy a forgás mióta kinyomja a mellkasát is, mert átbillenti a feje. Arra még mondhatta a védőnő hogy (sorozatos) véletlen. Erre nemigen mondhatja :)
De még mielőtt aggódnának akiknek még nem forog, Kata 7 hónaposan tudott hátról megfordulni :) Pedig akkor már álln iis tudott :)

És hogy mennyit változott 2 hónap alatt (az első képen 5 napos)...

(és mennyit fehéredett :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Ezt muszáj megmutatnom még :) Csak ennyire volt sárga mikor hazahoztuk :)

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Bakker, az utolsó kép ez akart lenni:

Kép

Bocsiiiiii :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsuzsófi,
gratulálok! Nagyon ügyi Liza és persze az anyukája, hogy ezt ilyen jól meg tudta örökíteni! :D

Zsuzsa,
örülök, hogy minden rendben Biankával! :D

Celesztina,
édesek a csajok! Rajtam egy szoknya volt egy csinosabb ujjatlan felsővel a keresztelőn. Egy nyakláncot is megkockáztattam, de ez nem volt rajtam túl sokáig.

Magika,
Katica tüneményes! Merre mentek nyaralni?

Kritta,
mennyi haja van Fruzsinak! Aranyos nagyon!

Jezsek,
nem lehetett semmi a tisztábatevés :D . Marci is nagyon szép baba!

Atizka,
Nagyon boldog házassági évfordulót!
Remélem azért lesz egy-két jó kép a keresztelőről. Holnap repülnek haza a keresztszülők, remélem minél hamarabb küldenek képeket.
Szerintem is jó a csipő eredmény, mondták volna ha nem.

Csöppke,
hogy van a szemed?

Nono,
milyen lett a pisilelet?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 


Szössz,
én is járok konditerembe, immáron 1 hónapja és nagyon jól esik mind testileg, mind lelkileg. Szóval hajrá Neked is!

Lituka,
Nektek is boldog évfordulót! Merre jársz, régen jelentkeztél!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?