Új privát üzeneted érkezett!

Andy:Akkor vajon mi lehet?Ilyen hosszú a ciklusod closti mellett? :roll:
Jó hétvégét!

Kép

Kép
syl100
 
 


Csige-bige: hallgatok most már mindenkire,megpróbálok nem parázni,és boldog kismami lenni!
Oriandy:amíg nincs piri bármi megtörténhet! Mi nagyon szorítunk!!!
misszike
 
 


Misszike ez a beszéd. Tényleg nem szabad parázni. Arra gondolj, hogy szépen növöget a pocakodba és pár hónap múlva már babázol.

Andi soha többet nem fogok erőszakoskodni, hogy vegyél tesztet. Teljesen biztos voltam, hogy pozitiv lett. Egyszer nekem iskésett, de 1 hétig barnáztam és utána jött meg rendesen. Ittam palástfű teát meg utrogestant szedtem, a dokim erre fogta a késést. Azért még bizakodom, hogy baba van neked.
timejka
 
 

 
 

Timejka:köszi! Itt tényleg nagyon rendes mindenki mindenkivel!
Szerintem példa értékű ez a topic!
Pusza Neked!
Annussal mi újság?
misszike
 
 


Na itt is vagyok!
A 2 napból 3 lett.Nagyon jó volt,pihentünk.Nem kellett se főzni,se mosogatni se semmi!Vásárolgattunk,pihentünk,napoztunk.Már ránk fért!Holnap megyünk moziba F1-et nézni!!!Remélem ott is jó lesz :lol:

Visszaolvasok és jövök majd,ja meg rakok táblit is!

annus11
 
 


Misszika azért vagyunk, hogy tartsuk egymásba a lelket, elvégre sorstársak vagyunk.
timejka
 
 


Na felteszem a táblit,jó sokan lettünk....ennek eredménye képpen kicsit elvesztem az adatokban!Így aki frissíteni szeretné az kérem szóljon!!!Vagy ha vmit elírtam akkor is szóljon,és ha egyéb megjegyzése van a táblihoz akkor is :lol: :lol: :lol:
Kép

annus11
 
 


Szép napot mindenkinek!!

Annus!
Következő vizsgálathoz beírhatod hozzám, hogy szeptemberben konzultáció, ciklus 25-28 nap, gyerek nincs.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok csajszik!
Ne haljon ki a topic....tessék írni!
misszike
 
 


Na ma moziban néztük a Forma 1-et.Elég jó volt így nagyban látni!!Majd lehet megyünk legközelebb is!! :lol:

Zsu!
Beírtam! :wink:

annus11
 
 


Csige-bige,Jucus:Hogy álltok?

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Régen voltam.
Nálunk minden ok, anyunak volt a 60.szülinapja, erre készültünk a múlthéten szinte végig. De nagyon jól sikerült, örült mindennek, és 30-an voltunk.

Nekem a 19.napon volt végül a repedés, hát majd meglátjuk mi lesz a vége. Ma vagyok az 5.dpo-n. Még van 5 napon tesztelni. Lhet csinálok jóstesztet, majd meglátom.

Misszike én is azt mondom hogy semmiképpen se parázz, mert a negatív gondolatok nagyban segítik a bajt, ez tuti. Próbáld meg élvezni a terhességed, és meglátod nem lesz semmi baj.

Andi nagyon sajnálom a menszit. Egyszer nekem is volt ilyen hogy clostyval 45 napra sem jött meg, végül kaptam norculutot. Viszont a következő ciklusban viszont összejött, a végeredmény az nem lényeg, de akkor sikerült.
Remélem neked is a következő hónapban sikerülni fog.

Hát lányok, nem tudom meséltem e, hogy van egy unokatesóm aki 38 évesen kismama és cigizik, de azt mondta hogy már nem szívja. Ő is itt volt a szülinapon, és képzeljétek el legalább 1 doboz cigit elszívott. Közben pedig azon agonizált hogy legyen e választott orvosa vagy nem, hát majdnem oda szoltam neki hogy nincs jelentősége a választott dokinak amikor ennyi cigit elszív, legszivesebben kivertem volna a kezéből. Hogy lehet valaki ennyire hülye. Bocsi lányok én nem akarok senkit megsérteni, de valahogy erre és az abortusra rögtön ugrok.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok lányok.
Hát nekem még mindig nem jött meg. Se barnázás, se semmi. A mellem feszül, hát nem tudom. Vettem tesztet, de nem mertem megcsinálni. Ma reggel rászántam magam, de nem emlékeztem, hogy hova tettem a tesztet. Mire rájöttem a kocsi csomagtartójában van, már ronannom kellett dolgozni. Azért elhoztam a melóhelyre és szemezek vele. Szerintetek nem reggeli vizeletből is el lehet végezni? Azt írja, hogy a nap bármely szakaszában meg lehet csinálni. Már kezdek türelmetlen lenni. Attól tartok, hogy két hónapig szedtem a clostit és ez az első hónap hogy nem szedem, lehet hogy ettől késik? Én erre gondoltam.

KépKép
csige-bige
 
 


Hát Gabi igazad van. Én is nagyon haragszom a dohányzó és alkoholizáló kismamákra. Már azért küzd hogy babája legyen, nekik pedig megadatik ez a csodás dolog és így vigyáznak rá. Ez felháborító.

KépKép
csige-bige
 
 


csige nyugodtan megcsinálhatod a tesztet, ha van valami akkor kimutaja az is.
Én is így gondolkozom, na meg mint ápolónő tudom is hogy ezek milyen hatással vannak a babára.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Dohányzás engem is felháborít!Tök sok olyat is látok hogy a babakocsiban egy icipici baba,anyuka apuka meg felette szívják :?
A férjem dohányzott,de pár éve leszokott,mondtam neki ha gyereket akar akkor le kell tennie!

Csige-bige!
Késhet attól is hogy most nem szedted a clostyt,de én azt is hallottam hogy a closty még kifejti hatását akkor is ha nem szeded,és ilyenkor is nagy esély van teherbeesni!!!A tesztet pedig télleg elvégezheted!!!!Akár délben is!Nekem a múltkor délutáni pisiből mutatta ki,pedig még nagyon korai terhesség volt!!

annus11
 
 


Lányok megcsináltam. ZEBRÁS LETT. Ez hihetetlen. Olyan két csíkos mint az állat. Remélem nem csal a teszt, mert az rosszul esne. Szerintetek mikor érdemes dokihoz menni. Kb. most lehetek három hetes. Azt tanácsolták, hogy várjam meg az öt hetes időt, mert nem tesz jót neki, ha most megvizsgálnak és megpiszkálják.
Olyan boldog vagyok, nem is tudom, hogy hogy fogok dolgozni.

KépKép
csige-bige
 
 


úgy tűnik lányok ez a mi hónapunk. Hajrá mindenkinek.

KépKép
csige-bige
 
 


csige hurrá, ezt nem hiszem el, úgy látszik végre beindulunk. Óriási gratula!!!!!!!!

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


csige én menszitől számítva voltam 5 hetesen, mindig onnan kell számolni, akkor megállapítja hogy jó helyen van e, majd kb 2 hét mulva kell visszamenned hogy van e szívhang, utána már 4 hetente kell menni. De mindig az utsó menszitől kell számolni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


nagy nagy gratula!!!

De akkor nem 3 hetes vagy hanem 5!!!Tehát 3 hete volt a fogantatás!Szerintem ha jövőhéten elmész akkor látsz már szívhangot is!!!!!
Egy vizsgálatól semmi baja nem lesz,de láthatod hogy minden oké e,jó helyen van e stb!!!!Pihizz sokat,szedd a folsavat,vitamint aztán minden oké lesz!!!!!

annus11
 
 


Gabi! :lol: :lol: :lol: egyszerre okoskodtunk :wink: 8)

annus11
 
 


Köszönöm lányok.
Felhívtam a dokit, mert nem bírtam magammal. Ő is azt mondta, hogy leghamarabb jövő hét végén menjek hozzá, mert akkor már ultrahanggal ki tudja mutatni. Szóval most várok és bőszen bejelentkezem. Felhívtam a férjemet is, aki még aludt és mondtam neki, hogy sokat aludjon mert kilenc hónap mulva már nem biztos hogy lesz rá ideje. Hát nem mondjam, hogy teljesen kész volt.

KépKép
csige-bige
 
 


Kép

annus11
 
 


csige jól van, akkor addig is pihengess, szedd a vitamint. Remélem 1 hét mulva én is követlek:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szurkolok neked Gabi. Úgy tűnik, hogy az új ház meghozta a gyümölcsét.
Az az igazság, hogy az elmult két hétben elhanyagoltam a vitamint és a folsavat sem szedtem. Valamint a teát sem ittam. Viszont sok gyümölcsöt ettem. Viszont mától ismét elkezdem enni ezerrel a vitamint és a folsavat is elkezdem szedni.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige! Nagyon gratulálok. Képet nem kaphatnánk? Olyan jó zebrás tesztet látni. Vigyázz magatokra! Én két hét követlek, remélem.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Köszi Tessza. Itt a teszt a táskámban, már le is fényképeztem, de nem tudom itt feltölteni a melóhelyen. Majd ha hazaértem felteszem a gépre és felrakom nektek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige-bige!
Gratula :!: :!: :!:
Végre babaeső van a topicban! Pusza!!!
misszike
 
 


Csige gratulálok!

Tessza remélem nekem se jön meg jövő héten.
timejka
 
 


timejka te mikor tesztelsz? én elvileg szombat, vasárnap környékén

remélem mindenkinek zebrás teszt lesz, most hogy ilyen baba eső van.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Drukkolok nektek lányok. Lehet hogy holnap reggel azért csinálok még egy tesztet, hogy biztos legyek benne. Szerintetek felesleges? Nem reggeli vizeletből csináltam és így is nagyon szép csík lett.
A férjem már szétkürtölné az egész világnak, de mondtam, hogy szó sem lehet róla. Majd ha voltam dokinál és akkor is csak a szülőknek mondjuk meg.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Hát, ha minden alkalommal, amikor elutazok, ilyen jó hírekre jövök haza, ígérem minden hétvégén útra kelek!!! :lol: :lol: :lol:

Csige-bige!!
Hatalmas gratula a zebrás teszthez!!! Fantasztikus!!!
Egyre több a kismami! ez ad erőt a többieknek is! Legalábbis én így vagyok vele! :wink: :D

Szóval, hazahoztuk a mamitól ezt a kis lurkót, nagyon jól érezte magát, de már vágyott haza.
Teszek pár képet:

Kép Kép Kép

És a ma reggeli fürdőszobai látványkép:
Kép

Nálam piri még mindig sehol, igaz görcsölget náha a hasam. minen estere este megyek a dokimhoz! majd jövök a beszámolóval!

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!

Andy!
Nagyon helyesek együtt apa és fia :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszi Andy. Nagyon édes a kisfiad. Igazi huncutnak látszik.

KépKép
csige-bige
 
 


Lányok!
Ti is rosszul voltatok a Clostytól piri előtt?
Nekem nem akar megjönni. És hányinger, elaszom és sírhatnékom van. Ja és csak a jégkrém jó, semmi más.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


zsuzsa nekem semmi bajom nincs tőle. Nem tesztelnél? Mert bizony terhességi tüneteket produkálsz? Mikor kellene megjönnie?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


[quote="tessza76"]C írta:tessza76sige-bige! Nagyon gratulálok. Képet nem kaphatnánk? Olyan jó zebrás tesztet látni. Vigyázz magatokra! Én két hét követlek, remélem.


Nem tudni magyarul jól :lol: :lol: :lol:

Szóval a helyes fordítás:

Én is követlek két hét múlva, remélem. Nagyon-nagyon bizakodom!
Kivettem a könyvtárból egy könyvet, mely segít, hogy sikeressé váljon az ember. Még csak olvasom, de ez alapján röviden azt szürtem le, hogy ki kell tűzni egy célt, majd el kell magunkat képzelni abban a célban. Szóval most erősen koncentrálok arra, hogy pocakosan lássam magamat (na és nem csak a hájtól), és anyaként, aki gondját viseli egy egészséges kis lurkónak.

Andy, tényleg nagyon huncut kisfiad van.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Gabi!
Hát ma kellett volna, teszteltem is 10essel. Nega lett. Meg nagyon leesett a hőmis, szóval tuti nincs bab!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsa, nekem is nagyon gyanúsak a tüneteid. Teszt?

Kép
Kép
tessza76
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Belepillantanátok ebbe a görbuszba?
http://ciklus.hu/images/diagramok/2b112 ... 88800_.png

Ovu teszt még negativ (tegnap kicsit erősebb volt). Mikroszkópon a 12-ik napon volt páfrány.
Nem értem abszolut hogy miért ugrál így.
Ja és újból az első CLOSTYS hónapom, és nagyon izgulok!
A petefészkem péntek óta hol az egyik hol a másik oldalon szúrkál.
Nektek csinált ilyet a closty?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv:
Nyusz

8)
nyuszifülû
 
 


Csige-bige:De jó!Úgy örülök,gratulálok! :D :D :D
Szerintem ha akarsz is csak pár nap múlva csinálj másik tesztet!

Nekem is vasárnapra esedékes! :roll:

Kép

Kép
syl100
 
 


Köszi Syl. Az a baj, hogy annyira türelmetlen vagyok, másfelől pedig nem akarom elhinni. Már arra is gondoltam, hogy biztos hogy jó volt a teszt. Nehogy fars eredményt adjon.
Nagyon szeretnénk ezt a babát, de azért igen fura belegondolni, hogy 9 hónap mulva a kezemben fogom tartani ha minden igaz és anya leszek. Olyan hihetetlen.

KépKép
csige-bige
 
 


Tessza!
Délelőtt csináltam 10es erősségűvel és - lett.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsa, láttam a válaszodat, csak közel egy időben küldtük el a szöveget, és már csak utána láttam a választ. Sajna ha az ember nagyon akarja, elég sok tünetet tud produkálni, de majd legközelebb sikerül! :D

Kép
Kép
tessza76
 
 


Szerintem majd augusztusi fog sikerülni :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csige-bige:Elhiszem,hogy hihetetlen,ezzel én is így voltam Rékánál!Én is akkor délután csináltam egy medi-lab-ot,és utána 3 nap múlva megismételtem egy Gabrielell!
De szeretnék én is pozitívat tesztelni!

Kép

Kép
syl100
 
 


Ja,és még annyit akartam kérdezni,hogy voltak már valamilyen tüneteid?Most van valami?És a cickóid fájtak-e,vagy nem?

Kép

Kép
syl100
 
 


Én 5 évvel ezelőtt pont júniusban lettem terhes, és március 15-én szültem őt. Kicsit bizakodom hogy hátha most is így lesz, és akkor egyszerre ünnepelhetnénk:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


hurrá laptető:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?