Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma nem nagyon tudtam netezni, tegnap meg anyuéknál aludtam, ott meg nincs.
Készülünk a holnapi nyaralásra, pakolok ezerrel, fogalmam sincs mit kellene még eltenni. Pl. fésűt sem tettem még, ez most jutott eszembe.

Vettem ma 3 hálóinget, nekem ilyenem még nem is nagyon volt, sajnos a kórházra is gondolnom kell. Persze olyat vettem, ami inkább póló.

Ma voltunk Lilivel fülészeten kontrollon, a doktornéni megkérdezte, hogy mi a helyzet a kistesóval. Tud róla, mert az inszem napján szívta le épp Lili fülét, egy kórház, csak két épület. Mondtam a műtétet, majd holt lazán közölte, hogy ja, laparoszkópia, az nem nagy szám... Mondtam, hogy és az altatás? Szerinte az sem. Neki már volt ilyen műtéte, na meg orvos is, elmondott mindent szépen, azt is, hogy ő hisztizett, mert ugye orvost műteni nem jó dolog, és minden katétert, hasi drént, mindent kiszedetett magából. És az altatóorvosra is azt mondta, hogy imádja. Már nem is félek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic
Hát akkor csak az augusztusi fog sikerülni akkor csak hétvégén lesz itt.
Bár akkor is rendesen fel tudom idegelni magamat.
Még meg sem jött már a buszról megcsörgette az apját, hogy hívja vissza.
Nem ért volna rá 15 perc múlva amikor megjön a busz vele.
Kiderült, hogy holnap horgászverseny lesz ahol laknak, és hogy az apja majd kelhet hajnali négykor, és viheti vissza a Balatonra kocsival, 10-re meg érte.
Ezért keljen fel az apja hajnali négykor. Mi a tökömért nem maradt akkor otthon.
Teljesen hülyének néznek minket.
A szomszéd i smegint lepasszolta a kicsiket. Apa megállt az imént az ajtóban égnek állt hajjal és megkérdezte, hogy biztos kell nekünk két gyerek? :lol:
Azt sem tudta hol áll a feje. Két gyerek kétfelé szaladt. :shock:

Linacska
Mondtuk mi neked. Remélem most már minden para elszállt. :wink:

dita75
 
 


dita75: Ha végre sikerül megcsinálni, akkor igen, az első lesz. Te is hétfőn jössz?

monic: Köszönöm az együttérzést, próbálok pozitívabban állni a dologhoz, csak ma még nem nagyon megy. Végülis nem jártam olyan rosszul, mert legalább nem kellett 65 napig várnom, hogy megjöjjön.



vicky79
 
 

 
 

Vicky
Hová megyek hétfőn?
Én fél évig vártam rá ,hogy végre megylegyen az első inszem, úgyhogy muszály sikerülnie, nem vagyok hajlandó még fél évet várni. Különben is babadömping van,és nem csak ebben a topicban, úgyhogy nem szeretnék ebből kimaradni. :wink:

dita75
 
 


Dita: Bocsi, azt hittem még mindig a BMC-sben vagyok. :? Mi oda járunk. Neked hol fogják csinálni az inszemet?



vicky79
 
 


Vicky
Fehérváron.
Én már megkaptam a merionalt, holnap szúrom is. :?
Pénteken ultrahang,
Gondolom akkor még nem lesznek megfelelő tüszőim. De jó lenne, ha már akkor megmondaná, hogy mikor lesz az inszem. Úgy izgulok, te is?

dita75
 
 


Sziasztok!

Hova tűnt mindenki?

Dita,

jó horgászatot mára, vigyázz, le ne égj a napon! :wink:

Mi családi ebédre vagyunk hivatalosak, túl sok kedvem nincsen hozzá... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Csak a gyerek ment hajnali pecára, de már megjött.
Apuka elvitte aztán visszajött lepihent kicsit, és úgy sikerült, hogy fél 10-ig aludtunk. Igaz én már csak forgólódtam, meg a legyek nemi életet éltek rajtam, de nem akartam apát felkelteni, hagytam csucsuzni.
Aztán elindultunk a beszerzőkörútra. A merionalhoz nem adtak tűt meg fecskendőt. Már majdnem kiszedtem a csajt a pult mögül, mert nem akart adni, mivel nem volt felírva, mit gondolt hogy adom be akkor? Elmentem egy másik gyogyótárba és vettem ott. 20 ft volt nagy kaland.
Olyan ideges voltam, nem elég, hogy szúrkodnom kell magam, amit eleve gyűlölök, még akadékoskodnak is.
:twisted:

NA megyek kajálok egyet, már a fiúk esznek, csak az én husim később sült ki igy még forró volt, ma még nem is reggeliztem. Délután meg a palacsinta csodámat fogom kisütni, mert kerítést festünk. Úgyhogy mindenkinek:

Kép

dita75
 
 


Dita,

akkor jü étvágyat az ebédhez és jó munkát délutánra.
Ma kapod az első szuridat?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


mert kerítést festünk = MEG kerítést festünk :oops:

dita75
 
 


Monic
Igen ma! Már fázom is tőle rendesen. Szólok majd a csajszinak nemsokára, hogy számítson rám este. Egyelőre elég bonyolultnak és nehéznek tűnik számomra, de szerencsére ha gondom van, hozzá bármikor átmehetek.
Biztos ezt fogja mondani, nagyon aranyos.

dita75
 
 


Dita,

biztos nem lesz semmi gond, ez szerintem kevésbé fog fájni mint a Gynevac, és azt is kibírtad :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita! :lol:

Hajrá Merional! és hajrá inszem! :P
én is azt szúrtam, mikor sikerült :wink:
remélem dokibácsim neked is összehozza elsőre(és jó helyre! :P ) :wink:

Többieknek is megy ezerrel a drukk! :D

én csütörtökön, 10-én megyek Tapolcára az első szurikért!úgy izgulok :shock: :roll: :lol:
Vendég
 


Vicuska,

nagyon jó hír, hogy csütörtökön kezdődnek a szuriaid. :wink:
Én amikor az első vérvételemre mentem, néztem, hogy a sorban annyian ülnek kis helyes piros táskával, mindenki azt lóbálja. Nekünk is van itthon, mi arra használjuk, hogy ha utazunk akkor az üdítőt jégakuval prímán hidegen tartja. Néztem is, hogy milyen okosak, hogy a nagy melegben ilyenre gondolnak. Aztán amikor a patikába mentünk kiváltani a szurikat én is egy ilyen piros táskában kaptam őket, és akkor esett le, hogy a sok lánynak nem is az üdítő, hanem a szuri volt a hűtőtáskában :oops: :lol:
Teljes szívemből kívánom, hogy a lombik sikerrel járjon, és hát miért is ne járna sikerrel? Úgyhogy mindent bele! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Mi most értünk haza, kicsit nézelődtünk, meg bevásároltunk. Itt baromi nagy szél van. Máshol mi a helyzet?

i.kata
 
 


Tegnap beszedtem azt az új homeós bogyót és megvolt az első rossz álmom is. De érdekes volt, mert általába sírva ébredek, ha rosszat álmodom, most viszont egész nyugisan ébredtem fel miatta.

i.kata
 
 


Dita,
ne félj a szuritól,simán be tudod adni magadnak. Nekem nem mutatta senki hogy kell, mégis sikerült, és a 3. után már lazán ment az egész.

Vicuska,
szurikat ott adják be az intézetben?

i.kata
 
 


Monic!
köszi 8) ez aranyos sztori :lol:
hogy vagy? :roll:

Kata!
áááááááááááááá, nem hiszem, azaz dehogyis :shock: :D
én már profi vagyok benne :wink:
itt nem fúj a szél :roll: -fehérvár 8)
Vendég
 


ja, és még csak felírják a szurikat 8)
long protokoll lesz, majd a 21. nap környékén kell kezdenem-asszem :shock:
én se tudok igazán még semmit :oops:
Vendég
 


Kata,

itt ie nagyon fúj a szél, egy kicsit kiültem, de szerintem megyek is be mert lefújja a fejemet a helyéről. :?

Vicuska,

köszönöm jól vagyok, terhestünet a cicifájáson kívül továbbra sincs. Mondjuk nem is bánom, hogy a napomat nem a wc csésze felett görnyedve töltöm...
Hajrá long protokoll, Nemonénak is az volt és Denika is arra készül. Nekem rövid volt, a dokik tudják mikor melyiket választják, de a lényeg, hogy Nemonéval különböző kezelést kaptunk és mindenkinek sikerült.
Remlem nemsokára már a tábla felső részében üdvözölhetünk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


dita: Én is izgulok, hogy mit mond a doki hétfőn. A szurik engem is stresszeltek vagy 3 napig, de utána már egész simán ment. Szerintem egy idő után inkább majd megpróbálod magadnak beadni, mert egyszerűbb lesz és gyorsabb.



vicky79
 
 


Sziasztok csajok


Sikerült tegnap rájönnöm hogy végülis napi pontossággal mennyi idős a terhességem. Azt gondoltam talán a doki az fogja figyelni hogy mikor volt az inszemi de nem, hanem auz utolsó mentruációtól függ ami május 25-én volt ezért holnap leszek csak hat hetes. Hát a doki ezért nem volt ideges és ezért nem látott szinte semmit. Pedig ha jobban megnézzük az ultrahangot két apró pöttyöt lehet látni a petezsákban. Most azért egy picit megnyugodtam.


További szép napot



Zsuzska
:D 5+6

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból mi is, nagyon jó volt....
Visszaolvasni nem nagyon tudtam, de majd a jövő héten bepótolom. Holnap még nem érek rá, mert Anyukáméknak segítünk meggyet szedni. Csak gondoltam beköszönök.

Ja és útközben kiscicatulajdonosok lettünk... :) Valaki nem tudja, hogy egy kb. 6 hetes kiscicát hogyan lehet bolhátlanítani, és milyen oltásokat érdemes esetleg beadatni neki? Kisfiú, és most épp a kosarában durmol... :)

A férjem ki is jelentette, hogy most már én kaptam egy kiscicát, ideje lenne, hogy ő meg egy kisbabát kapjon :)

hofeherke
 
 


Mara,
örülök, hogy jó volt a nyaralás, és annak meg pláne, hogy van egycicátok:-) Szerintem vidd el állatorvoshoz, ő majd biztos ad valami csöpögtetőt, amit a tarkójára kell cseppenteni és egy ideig megóvja a bolháktól és a kullancsoktól is. És bizots fog kapni féreghajtót is, mert gyakran férgesek a kölyök állatok. Oltást meg nem biztos hogy érdemes neki adatni, ha csak a lakásban lesz, de majd ezt is elmondja a doki :lol:
Mi a neve? És honnan van?

i.kata
 
 


Mi most végeztünk a munkával, végül csak 6 db lécet sikerült lecsiszolni, és előkezelni, nagyon lassan megy. Abba is hagytuk, mert holnap estére sem végeztünk volna, és hát jött a szomszéd kőműves betonozni, úgyhogy járdabetonozás lett a vége. Lapátoltam a sódert, meg ilyesmi........ most takarítottam le a térkövet, mert jól összebetonozták, nehogy rászáradjon.
Közben beadattam a szurit. Fura volt a pocimba még nem kaptam soha.
Mondta a szomszéd csajszi, hogy nyugodtan menjek át, mert neki ez nem fáradtság. Úgy döntöttem, hogy még 1-2 alkalommal átmegyek, és ha már nem parázom tőle annyira akkor megcsinálom magamnak, mert ha pl. elutazunk akkor hová rohanok?
Vicus!
Remélem a dokibácsink (a közös, meg a Tapolcai is) ügyi lesz nagyon, mert szeretnék veled együtt járni terhesgondozásra. :wink:
Talán még egymás melletti ágyat kapjuk szüléskor! :wink:
Milyen frankó lenne! :lol:
A boszi vérem azt érzi, hogy neked gond nélkül menni fog a babásodás ezúttal, hiszen eddig "csak" annyi volt a bibi, hogy szegényke nem talált el a rendes helyre, de itt ez már eleve ki lesz küszöbölve, úgyhogy nemsokára a felső szekcióban fogod magad találni!
:wink:

Kata
Sajnálom a rossz álmot!
Minden tiszteletem a tiéd, hogy mindenfajta segítség nélkül szúrkálod magad!
Itt is fújt a szél.

Vicky
Ezek szerint te már inszem nélkül is szúrtad magad?

Mara
Örülök, hogy jól telt a nyaralás.
Képek?

A cicusról kérhetsz szakmai tanácsot Vicustól.
De egyébként én a kiscicának még nem szoktam bolhaírtót adni fél éves koráig, hanem nyakörvet teszek a nyakába. Ha lakásban lesz, sztem nem is szükséges, amíg lakásban volt én sem adtam neki, csak ha kimászkálta többi macskához, mert ugyebár ha összetalálkozik ápolatlan cicussal akkor átugrál rá is a bolha. Féreghajtót én háromhavonta szoktam neki adni, azt te is be tudod, jól hátra kell tolni a torka felé.
Cuki lehet, én imádom a cicusokat. Sztem megint lesznek kicsik, mert elég dagi a Kitty. Majd jól szétrugom a fenekét, hogy egy évben kétszer is leellik nekem!
:roll:

Kép

Baromi fáradt és álmos vagyok, úgyhogy jó éjt mindenkinek!

dita75
 
 


Dita,

végre nálad is beindult a gépezet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Remélem! :wink:

Te figyelj csak!

NEM KÉNE MÁR A FRISS KISMAMIKNEK ILYENKOR ALUDNI ????

IRGUM ÉS BURGUM!!! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok! :lol:

Hófehérke! 8)
gratula a kiscicához :wink:
szerintem is vidd el dokihoz:6 hetesen már kell féreghajtani(van fincsi kolbászízű paszta is 8) ), azt ismételni kell 2 hetente 2 x, bolhátlanitani csak ha bolhás, amúgy 3 hónapos kora fölött lehet komolyabb nyakra csöppentős szerrel,vagy nyakörvvel, de ha lakásban lesz nem kell. 8) oltani azért akkor is érdemes, ha nem is megy ki soha, mert a gazdi is sok mindent be tud hurcolni a cipőtalpon át az utcáról :roll: , de azt ráér 8 hetesen :lol:
persze nem akarok okoskodni :oops: , majd a doki mindent úgyis elmond neked :wink:

Köszi csajok a bíztatást :P :P :P
majd jövök a fejleményekkel, ha nem baj(nem tudom nem zavarok-e, mert csak igen-igen ritkán jövök :oops: :oops: ) :)
Vendég
 


Dita,

kellene, nagyon álmos vagyok, de szülinapi party van a szomszédban és mivel én vagyok az egyetlen aki nem ihat alkoholt 11 órára bevállaltam egy fuvart.
De amúgy hazajöttem és vízszintbe tettem magam mert fájdogál a hasam és hányingerem is van, de szerintem azért mert nagyon sokat ettem :oops: 11-re meg megyek vissza...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


VICUSKA

EL SEM TUDOM MONDANI MENNYIRE ZAVARSZ!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

MÁR ÉPP SZÓLNI AKARTAM, DE HA MÁR ÍGY RÁKÉRDEZTÉL!!!! :lol: :lol: :lol:

DE BUUUUUUUUUUUTUUUUUUUUUUUUUS VAGY!!!! :wink:

dita75
 
 


Monic
Akkor reggel aludj sokáig.
Puszi
Én is megyek, mert apa már dünnyög! :wink:

dita75
 
 


Vicuska,

te sohasem zavarsz, izgatottan várjuk a fejleményeket, úgyhogy hozd a híreket magadról!
Kérdeznék tőled még egy állatosat: nekünk van kettő imádnivaló szobakutyánk,és sok ismerős aki igen okosnak hiszi magát már most mondta, hogy el kell paterolni a kutyákat a háztól mert a kisbabás házban nem lehet állat. Ugye ez nem igaz?
Nekem egyenlőre ők a gyerekeim és semmi pénzért nem adnék túl rajtuk.
A kisbaba nálunk külön szobában lesz, ott alszik a férjem lánya is és a kutyák már a kezdetek óta ki vannak tiltva onnan, oda nem mehetnek be. De ezen a szobán és a fürdőn kívül bemehetnek mindenhova. Mit tudsz tanácsolni? Mit tegyünk?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Ha esetleg Vicus már nem olvassa hátha kicsit megnyugtatlak.
Én a kutyikról nem hallottam olyat, hogy ártalmas lenne a babára, ha egy légtérben van vele, persze csak óvatosan, mert lenyelheti a szőrét meg ilyesmi.
Én a macskákról hallottam, főleg amelyik az elkolbászolós fajtából való mint az enyém, nem szobamacsek ők elég nagy veszélyforrást jelentenek. :roll:

dita75
 
 


Dita,

meg fogom csináltatni a toxo-plasmosis vérvételt, hogy megtudjuk, hogy van-e bennem ez a kórokozó. Azt olvastam, hogy ha régebben esett át rajta valaki akkor nem ártalmas a babára, csak akkor gáz, hogyha még soha nem fertőződtél meg vele és terhesen kapod el ezt a vírust vagy baktériumot vagy nem is tudom micsodát... :roll:
Te is nagy állatbarát vagy, úgyhogy megérted, hogy miért nem szertném elajándékozni a kutyikat. Ők a család részei.

Na, megyek, lenyomom a fuvart és utána zuhanok az ágyba mert nagyon álmos vagyok.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

és nagyon köszi, mert megnyugtattál :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Vicuska,
akkor ezek szerint nagy hülyeségeket nem mondtunk a cicára.:-)
Én is kérdezhetek? :oops: Én csak annyit, hogy van két yorkim,mindkettő kb. 2,2kg és pároztatni szeretném őket (egymással). Meg tudja szülni a szuka a piciket? Már annyi mindent hallottam erről, de szerencsére a fiú nem nagyobb a lánynál, így gondolom nem lehet gond, igaz?

Dita,
szerintem csináld azt a szuris szomszéddal, hogy ma még beadja neked ő, és holnap meg te, de az ő felügyelete mellett. Majd ő mondja mikor mit kell csinálnod és jobban fog menni. Ne tud meg, hogy remegett a kezem, amikor az elsőt adtam be :roll:

Monic,
a toxo-plasmosis csak akkor érdekes, ha macskád is van, nem?

i.kata
 
 


Reggelt lányok!

hű mindenkninél beindul a gépezet! :lol: +++++++++

Kata a toxoplazma nemcsak macsektól lehet.. virágföld, mosatlan gyümölcs, nyers husi stb stb..
Vendég
 


Kata,

anyukám múlt héten utánajárt (konkrétan azért mert egy kedves ismerőse lánya nemrég vetélt el 7 hónaposan mert toxo-plasmosist kapott), és neki azt mondta a fertőző főorvosa, hogy ez a kutyákban ugyanúgy előfordulhat. Igaz, hogy elsősorban a macskák terjesztik, főképp a vizeletben van, de mivel a macska mindenhova eljut és mindenhova vizel, akárhol el lehet kapni.
Például a zöldésgeket is azért kell nagyon alaposan megmosni mert akár arra is kerülhetett a macska vizeletéből és akkor egyenes az út a fertőzéshez.
Szakértő nem vagyok, csak azt tudom mondani amit az orvos mondott anyunak... Akkor nincs gond, ha már korábban elkaptad, mert akkor az immunrendszered már ismeri és védekezni fog ellene. Akkor veszélyes, ha először a terhesség alatt találkozik a szervezet ezzel a kórokozóval.
A neten viszont csak a macskára írják, érdekes. Hétfőn úgyis viszem a kutyákat az állatorvoshoz és akkor megkérdezem őt is erről, aztán megírom.

Azt álmodtam, hogy teszteltél egy +-at. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,

hogy érzed magad? Lábaid?
Gondolom jó nagy lehet a pocakod így, hogy már csak 37 nap van hátra :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Dita,

Az első 1,5 hónapban én sem mertem beadni magamnak a szurikat, mindig a férjem csinálta, de egy idő után megpróbáltam, és nem is volt olyan vészes. Majd megszokod Te is, illetve remélem nem kell megszoknod, mert rögtön sikerülni fog az első! :wink:

Mara,

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, és jó macskázást!

Vicuska,

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lombik! Nekem is long protokolom volt, és szerencsére a deca mellékhatásai nem jöttek ki nálam.

Zsuzska,

Köszi, én jól vagyok leszámítva a mindennapos hányingert, de még az sem annyira vészes. Egy valami van csak, ami baromira zavar, a progeszteron injekciók helye nagyon becsomósodott, begyulladt, viszket., és most úgy néz ki mintha megvertek volna, mert belilult. Olyan mintha nem is az én fenekem lenne, teljesen olyan érzés, mintha implantátumot raktak volna bele. :? De most már csak 5 db szuri van, utána megmondom a dokinak, hogy inkább visszatérnék az utrogestanra.
Te hogy érzed magad? Vannak tünetek?

Monic,

Te aztán jó sokáig fent voltál tegnap...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


MOnic hát lábaim általában estére dagadnak be picit, bár most nincs nagy meleg így nem vészes...

anyám már csak 37 nap? :lol:

Nemone kitartás, hányinger nekem is volt, de a 4.hónaptól elvágták..

Zsuzska.. érdekes nekem meg egy héttel idősebb a bab a korábnál a méretek alapján... nálam senem nagyon foglalkoztak A dátummal...sikerült valamennyire megbarátkoznod a duplaörömmel?


:wink:

Dita ügyi vagy!

Mara maj kérünk élménybeszámolót... férjeddel lehet kompromisszumot kötni

:wink:

DsViki remélem minden rendben!

Szezsó hogy vagy?

Mindenkinek ölelés!
Vendég
 


Nemone, én nagyon jól érzem magam minden ok velem. Nincs hányingerem tele vagyok energiával és vadul dolgozom szinte mindennap még jövöhét vasárnapig. Most is nemsokára megyek megint. Terhes tüneteim elviselhetőek, mivel csak étvágyam van de az baromira, mellfeszülés, állandó pisilés, enyhe puffadás, hirtelen kivánok különféle izeket. Igazából ennyi.


Boniko, még sajna nem tudom hogy dupla-e az öröm doktor bácsim majd csütörtökön tájékoztat. Tegnap néztem pont utána az egypetéjű ikreknek mert én akárhogy is nézem az ultrahangom ott két pici pötty van és nem egy a petezsákban, bár még annyira friss a terhesség hogy nem lehet diagnosztizálni. Ma vagyok pontosan 6 hetes. Majd 6 hetesen és 4 naposan többet fog látni remélem.



Szép napot jányok


Zsuzska
6+0

Kép
pgsuska
 
 


Szasztok!

Mi ez a sok csacsogás kérem!
Gyertek hozzánk dolgozni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira elfáradtam, hogy amig a fiúk esznek, én inkább pihentetem a lábikáimat, (no és közben netezek) én nem is vagyok éhes ebben a melegben. :roll:
Jóllaktam az illatokkal.

Monic
Én már tutira átestem ezen a fertőzésen, mert kb. 9 éve vannak macskák körülöttem, Kitty már az 5. felnőtt cicám, és ő is már háromszor ellett. az előző meg 5x. A macskagyerekeket összeszámolnám sztem volt vagy 40 is, de persze ők hamar elkerültek a háztól.
:wink:

A Kittyt nem fogom beengedni a lakásba, most sem nagyon járkálhat be mert ha összekarmolja a bőrülőt akkor összeakasztom vele a bajszomat. :lol:

Kata
Oké, holnap a szomszéd adja be. :wink:
Ugyanis ma nem kell. Hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerencsére csak kétnaponta kell. :wink:

Na megyek, mert három pasi és három gyerek van itt!
Kezdek megőrülni! :roll:

dita75
 
 


Dita,
csak 2 naponta kell??? Akkor még tényleg nem lesz nagy csoda a 9. napi uh-on. Azt hittem egymás után adod őket.

Monic,
jajj, már kezdek izgulni a holnap reggel miatt. Annyira jó lenne, ha bejönne az álmod:-)
Nekem megint csak rossz álmom volt :cry:

Szerintem már tuti nekem is volt ilyen toxo bigyóm, mert nekem is annyi kutyám és macskám volt már... Amikor cicáim voltak, azok is velem aludtak. Ja, és a zöldségeket és a gyümiket sem szoktam mindig megmosni. Honnan tudhatom, hogy már átestem ilyenen?

i.kata
 
 


Kata
Hát ezért gondoltam azt, hogy mivel nálam eleve 32-34 napra állt be a ciklus, így akármilyen csodaszert is kapnék a 9. napon még fityfiritty tüszőim lennének, és lesznek is. De hát mindegy. Van két napom amit le tudok csúsztatni... két fél nap elmegy a két uhu-ra egy teljes pedig elmegy majd az inszemre. Utána meg ki tudja mi lesz még! :wink: Előre nem gondolkodom, mert akkor megint beáll az agyalapi mirigyem arra a hülyeségre amit kitaláltam magamban.
Azt fogom kitalálni, hogy több ilyen nem lesz, mert elsőre fog sikerülni, és utána meg már oly mindegy, hogy mikor hová megyek. Akkor már semmi nem fog izgatni.

Lejárólapozta a ház előtti részt a kőműves, tök jól néz ki. Most már elől csak kerítést kell csinálni, és kész az eleje. Hátul még van baromi sok meló, bele sem merek gondolni, főleg az anyagi részébe! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Kata: A cicus a sógornőm egyik ismerősétől van. És sajnos itthon vettük észre, hogy vakarózik rendesen, így bizti van bolhája. De nagyon okos, és már szobatiszta is, mert az anyukája megtanította mindenre. A neve azt hiszem Mir Mur lesz. :)

Dita: A köv hozzászólásnál rakok fel képeket a nyaralásról. Sokat túráztunk, és kirándultunk, volt nap, hogy több mint 30 km-t gyalogoltunk :) El is fáradtam rendesen... :P

Vicuska: Köszi a jótanácsokat. Itt a közelben van egy állatorvo, szerintem a jöv héten el is visszük bemutatni a kicsikét :)

Monic: A toxo-plasmosis vizsgálatot a nődokitól kell kérni? Én ehhez nem értek, de a babásodást ugye nem befolyásolják az állatok. Mert nekünk papagájunk és ugye most már cicánk is van, és arról hallottam, hogy ezek veszélyesek?!

Boni: Én minden kompromisszumban benne lennék már. Na jó szinte mindenben!

Zsuzska: Dupla öröm??? Erről én lemaradtam! :) Húúú a mindenit. A munka úgy látszik nyagon is jót tett neked!

hofeherke
 
 


Egy hétig voltunk Bakonybélbelen minden márnap túráztunk, a többi napon meg kirándultunk. Voltunk Cseszneken, Panonnhalmán, Tihanyban és még sok más szép helyen. El is fáradtunk közben rendesen, de láttunk rókát, őzikét, verekedő mókusokat, a madarakról és a bogarakról már nem is beszélve. Közben megcsípett egy méh, mert egy idióta a túraútvonal kellős közepébe pakolta a kaptárait. A képen még a jelzés is látszik.
Kép
De a táj mindent összevetve nagyon szép volt!
Kép
És minden tele volt pillangókkal!

Kép
A baj csak az volt, hogy tegnap végig ment ránk a légkondi a nagy melegben, és ennek következtében jól átfázott a lában, arról meg jó felfáztam. Úgyhogy most elég hisztis vagyok, és egy kis hőemelkedésem is van. Lehet, még egy kis napszúrás is közrejátszik benne. Mindenesetre most rohattul elegem van az apró cseprő bajaimból. Bacik, gombák, rosszul időzített mensi.... áááááááááááááá

De a cicus tündéri. Itt épp a pálmámmal küzd:
Kép
:)

hofeherke
 
 


Mara
Várjuk a képeket.

Sztem Boni összekeverte Zsuzskát Kjajával. :roll:

A cicussal kapcsolatban semmiképp ne te cseréld ki az almot alatta, ez nagyon fontos. A macskánál az ürüléke jelenti a legnagyobb veszélyforrást.

Valamint ha megvan a baba, akkor sztem nem ajánlatos beengedni, mivel a macsek még a szekrény tetejére is fel tud mászni, a kiságyba is ha neki úgy tetszik. Én is sajnálni fogom a macsekomat, hogy ha már meglesz a baba, akkor a lábát nem teheti be ide a lakásba, de hát ez van. Hiába vagyok állatszerető, amúgy is odakint jobb helye van. Egerészik, császkál-mászkál, bogarazik. Elvan.

dita75
 
 


Dita: Ha kertesházban laknánk, akkor én se engedném be, de a társasházban max néhány szobából tudom kizárni. De hátha elköltözünk mire lesz baba.
Látom ti is nagy munkában vagytok... És épp ilyen melegben!

hofeherke
 
 


Na mire megírtam már fel is tetted őket.
Jók lettek. A cicus is édike! :wink:

Ilyenkor még annyira játékosak, olyan jó hogy minden évben van három-négy utód, és itt vannak hat-hét hetes korukig, annyit szoktunk rajtuk nevetni ahogy verekszenek, meg játszanak egymással. :D

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: