Új privát üzeneted érkezett!

Nekünk Elektrolux elöltöltős van, 8 éves!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket! :D

Névnaposoknak utólag is boldogot!

Pilchard!
Nekem Bosch mosógépem van, 7 kg a mosási kapacitása, belefér egyszerre az összes ágynemű+törölköző! 8) Digitális, A energiaosztályos, én nagyon szeretem, még nem volt vele gond.

Gabella!
Szia! Te még olvasol minket? :lol: Néha írhatnál is pár sort magatokról!

Anita!
Édes lehetett Boti, ahogy visszavágyott a tengerpartra! :lol: Képeket tegyél föl, jó sokat! Pocakról is! Lehet, hogy Zselyke lesz? Az is nagyon tetszik, és szerintem ritkább mostanság.
Lepényre a dokinő mit mondott? Még vándorolhat, ugye? Mennyire van rajta? Ha esetlegesen rajta marad, az kizáró ok a sima szülésre, vagy csak intenzívebb megfigyelést igényel? Szülészedhez mikor kell menned?

Melitta!
Napsugárnak sincs honlapja, de azért köszi! :D

Eszter!
Hannának mennek a gyógymanók! :(
Déva kicsit laza volt, 7 hetesen még nem emelte a fejét hason fekve. Most már teljesen rendben van, sőt, már egy csomó mindnt tud, amit nem kéne még neki! :D
Igen, jól megyünk egymáshoz, csak néha össze kell akasztani a szarvainkat, hogy eldőljenek az erőviszonyok! :lol:
Barátnődnek előre is köszönöm!
Mindenképp kocsival megyünk, két kölökkel, meg csomagokkal nem vállalnék be vonatozást.
Ádámmal egyáltalán nem mentek közösen sehova? Ő mit szól hozzá? (Nehogy aztán ő is bevágja a durcát, és lelépjen pár napra egyedül! :lol: )

Gyöngyi!
Szegény Anyósod! :cry: Lelkileg hogy viseli? Drukk, hogy minden rendben legyen!
Úgy összességében ezek szerint biztonságosnak ítélted? Nem tudják azokat a rácsokat kidönteni, átmászni rajta, vagy mittudomén? Árnyékos az emberek számára kijelölt terület?

Angi!
Kipihentétek magatokat?

Boscó!
Fannikának is gyógymanók mennek! :(
Akkor most van egy hónap esély ketteskének. :lol:


Keve neveli Dévát:
Déva fekszik mellettem, szopik, Keve mögöttem "olvas". Déva belemar az arcomba, én mondom neki, hogy ez fáj, nem szabad. Keve megkérdezi, hogy mit csinált a Déba? Mondom, hogy belemart az arcomba, és az fájt nekem. Erre Keve rámkönyököl, csóválja a fejét, és "rászól" Dévára: "Hát bocsánat, Déba!"

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Némi zzzz magunkról...


Boscó!
Hát igazán szégyen, hogy még hozzám se szólsz! :D Én még a férjemet se ismertem meg, amikor szembe jött velem. Annyira el tudok bambulni...

Era!
Gyere gyakrabban! Édik a babák! Mesélj róluk, ha ráérsz!

Gyöngyi!
Sajnálom a derekadat. Valami gyógytornászhoz nem akarsz menni, vagy gyógymasszőrhöz? Vagy valakihez, aki nem hagyományos orvos?

Vanillka!
Apa fél évre megy, illetve 3×8 hétre, közben egy-egy hét szünettel. Idén Manchester lesz az úticél.

Esztipeszti!
Sajnálom a nyavajáitokat. Az orrmandulavétel nem játék!

Akit kihagytam, attól elnézést!

Rólunk:
A hétvégén megint meglátogattuk Tüncit. Már vágyik vissza, kérdezte, hogy "Mikor megyünk haza nagy koci?" A hétvégén a Vuk volt neki a favorit. Kérdezte a mamát, hogy hol van a Vuk anyukája. A mama meg nem akart lecsóban maradni és azt mondta, hogy elment dolgozni. Na mire hazaértünk már Tündi továbbfejlesztette. Néztük a Vukot és Tünci közölte velem: Vuk anyukája elment a simabőjűvel dojozni.
Egyébként szombat este a Csilla diplomáját megünneplendő, elmentünk diszkóba Nádudvarra. Asszem öregszek. Nem megy nekem a tüc-tüc zene (a férjem szerint én befordulós zenét hallgatok meg beton rockot), de a Csilla öccse nagyon helyesen rázta magát. Mi meg közben csocsóztunk.
Mit is akartam még? Na majd eszembe jut.

Pusza mindenkinek! :D :D :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 

 
 

Sziasztok,

Lidke, sajnos ez az, amitől nagyon tartok... :cry: Nem akarok még előre keseregeni, csütörtökön megyek a szülészemhez, hátha többet megtudok. Én még nagyon bizakodok.

Igen, nem igazán tudunk egyelőre dönteni a nevet illetően. Zselyke és Zora még az esélyesek. Úgy tűnik ez a 3 már végleges, ebből választunk nevet a lányunknak. Tényleg, akartalak is kérdezni,hogy ha mint alakváltozatot megtaláltam a Zorát, akkor lehet így anyakönyvezni? A Zórát írják mindenhol... Férjem mindenesetre meg akarja kérdezni az anyakönyvi hivatalt.

Keve, továbbra is haláli. :D

Ági, én talán el is felejtettelek megdícsérni :oops: : nagyon szépek voltatok Fannikával együtt a diplomaosztón!

Képet hozok majd, csak a másik gépre töltöttem fel.

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Annamarinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Mi még mindig egyben, de már tegnap óta folyton keményedünk, így alig várom a ma déli ctg-t. Csak keményedésekre nem megyek be, mert nem akarom, hogy tüzes vassal sütögessenek egy napig. Brrr.

Anita! Marad a numerológia! :wink: Az segít a döntésben. Mindhárom név gyönyörű, de nem lesz könnyű dolgotok. Legalábbis nekem mindhárom mást sugall és teljesen eltérő dolgokat. Érdekes ez! :)
Ez a lepény-ügy tényleg aggasztó, de várd meg hogy mit mond a doki: ne keseregj addig!
Boti-képeket kérünk közkívánatra!


Annamarinak innen is boldogságosat kívánunk!

Pilchard! Nekünk minden gépünk Fagor és a fagorfutar.hu-val azt hiszem olcsóbb volt, mint listaáron, persze ettől függetlenül lehet hogy van valami szuper stock-ajánlat a bevásárlóközpontokban...

Lidke! Akkor mi lesz veletek? Éppen kérdezni akartam. Érdemes megnézned a Máriabesnyői templom honlapját is, mert ők is üzemeltetnek vendégházat és nagyon szép őspark veszi körül. Autóval mentek? Mert akkor rengeteg elfoglaltságot tudsz találni kánikulában is.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!

Pilchard!
Aha! A Fagort nagyon szerettem. Megbízható volt és gyönyörűen mosott. :D Remélem sikerült egy jót választanod!

Lidke!
Még nem írt vissza a Zsani,d e majd még ma ráüzenek, hogy mi van :D
Az erőviszonyok tisztázása nálunk is rendszeres :D De szerintem enélkül túl uncsi lenne az élet. :D
Örülök, hogy jól meserősödött a kiscsaj! :D Biztos a hírtelen növéstől nem ment neki.

Anita!
Képeket kérünk ám! :D
Remélem azért nem lesz gond. Én nem igen értek ehhez... de drukkolok, hogy mindkettőtöknek a legjobb legyen! :D
Szép neveket választottatok! 1 neve lesz a lánynak, vagy 2?

Annácska!
Annamarinak boldog névnapot! :D :oops: nagy lelkesedésemben őt kihagytam első körben. :(
Rég írtál.. gondolom el vagy havazva a három gyermekkel. :D Remélem jól vagytok! :D A legközelebbi minitalira talán mi is eljutunk... :D

Eszti!
Az orrmandula talán még a jobbik... engem a torokmandula sokkal jobban meggyötört, mint az orr.... Mikor lesz a műtét?


A lányom 20 perce a bilin ülve nézi a MiniMaxot. :lol: :lol:

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok!

Kövecske! Köszi, kedves vagy! Igazából csak elvétve nézek be, inkább a nyáriaknál vagyok. Csak láttam Pilchardot itt, (őt is a nyáriaktól ismerem,) és gondoltam, reagálok neki.

Egyébként megvagyunk, de most nincs időm mesélni!

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Csak bejelentkezem...
Még olvasni is alig van időm, most nem tanulok, hanem a csajokat irányítgatom :lol:
Ma a ráckevei strandon voltunk, minden napra van valami, hétvégenként meg bepótoljuk a baráti összejöveteleket, azért majd figyelek az új hírekre :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a mosógépes írást,egy Fagor és egy Electrolux között vaciláltam,aztán az Electrolux nyert.remélem jó lesz jó sokáig.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Még mindig ülünk a babérjainkon. A ctg szép cakkos volt, de a méhszáj teljesen zárt, viszont a fejecskéja be van illeszkedve. Ez nem tudom mit jelent... valahogy ez kimaradt nekem eddig, hogy ilyen lépés is van...
A bosszúság, hogy a szülésznőm elutazik 2 és fél napra. Háát, ahogy ismerem magam, tuti hogy akkor fogunk szülni. Most kértem segítséget bevált szülésznők elérhetőségeiről az Istvános topicban. Éééés, láom ám, hogy Évi77... na de felszólítottam, hogy jöjjön ő és meséljen és ne kelljen pletykálnom! :wink:

Szép napot mindenkinek és drukkoljatok, hogy péntek reggeleig meglegyen, vagy ha nem, akkor csak vasárnap induljon be. Anita! Most hívjalak? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem jártam erre, szégyen, gyalázat :oops: De ha már Melitta ilyen kedvesen invitált, hát jövök, és mesélek :) Jövő februárban gyarapszik "kicsit" a családunk, ikerbabákat várunk. Legnagyobb meglepetésünkre spontán babák, hát, most már elhiszem, hogy ilyen is van :) Egyelőre még nem vagyok teljesen nyugodt, de bízom benne, hogy velünk maradnak mindketten, és időre, egészségesen születnek majd meg :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Évihez csatlakozom (akinek gratulálok), nálunk is itt a kis manó, éppen a 13. hetet tapossuk. A baba érkezése dec. 31 - jan. 7. között esedékes... :lol: Nagyon boldogok vagyunk, és tényleg szopi közben fogant. Olyan kis eleven, hogy a 12. héttől érzem a mozgásait, de a dokik is alig tudják mérni, folyton mocorog.

Melitta!
prilis közepétől június elejéig dolgoztam a hotelben a baba miatt... Sajnos, mindenki dohényzott körülöttem, és egy 2 nm-es irodában 4-en voltunk. nem tudom, mit szólna ehhez egy munkafelügyelet... Szóval otthagytam.

Vanillka,
Paráliára rengeteg akció van most is és lesz is, küldj majd egy mailt a hungary@broadwayholiday.hu e-mailemre, innen rengeteget küldök majd neked. Jobbnál-jobbakat. De miért pont Parália? Miért nem Chalkidiki? Szerintem sokkal szebb és változatosabb, meg közelebb isvan. A tengerpartja nagyon szép!

Csak ritkán tudok jönni, amit sajnálok, néha olvasgatlak titeket. A mosógépről jut eszembe, nekünk egy 13 éves Zanussi automata van (elöltöltős), még csak egy kis tömítést kellett kicserélnünk 1 X...
Asszem, a következő is ilyen márka lesz. Igaz, a centrifugája csak 400-as, a ruha nem teljesen száraz, de nem is gyűri az anyagokat, sok inget, blúzt csak kiakasztok, és nem vasalok. Bár a száradási idő hosszabb...

Bencus és én is tiszta betegek vagyunk / voltunk, szintén torokgyulladás, felülfertőződve, gyulladásgátlókat kaptunk, de alig használt. Láz igaz nincs, de tele az orrunk, torkunk váladékkal, köhögünk, tüsszögünk. Olyan agresszívak ezek a bacik, nem? Régebben nem is emlékszem rá, hogy nyáron beteg lettem volna...

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Lyly, gratulálok nektek is! Nem csodálom, hogy otthagytad! Akkor, amikor kételyeid voltak a szopis-fogantatás körül, már ott kapaszkodott a manó, nem? :) De jó!
Javítanod kell az aláírásodat! :)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Évi, Lyly:
nagyon örülök!!! :D
Biztos minden rendben lesz!!!
Évi: akkor Ti is egyből nagycsaládosok lesztek... :P
Lyly: jobbulást Nektek!!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Évi!
Itt is naaagy gratu a kicsikhez! :D Drukkolok, hogy minden rendben legyen velük :D:D

Lyly!
De jóóó! :D Gratu nektek! :D Nagyon jó pocakoskodást! :D

Melitta!
Te meg mennyit tudsz jönni :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Hanna javul.. készülhetsz ránk jövő héten :D:D
Viszek mindent, amit ígértem :D

Eszti!
Mi van veletek????

Vali!
Mikor mész szabira?

Anita!
Mikor mész legközelebb dokihoz? Mit mondott a szülésznő????

Rólunk
Holnap viszem vissza dokihoz a kiscsajt. Most már megint láztalan. Remélem segített neki a homeós szer, amit adtam és a torka is rendbe jött teljesen.
Én meg barátnőzök a héten :D Eddig minden napra jutott valaki. :D Olyan jó így! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Évi, Lyly,
NAGY GRATULA a babákhoz! Problémamentes gyönyörű pocakosságot Nektek!
angi79
 
 


sziasztok
Jajj, micsoda hírekre jöttem :)

Évi és Lyly: nagy gratuláció. Drukkolok, hogy minden okés legyen :)

Lyly: ezek szerint van nekem is egy csöpp remény a pocakosodásra :wink:

A Lili kb. 3 napja megint elkezdte követelni a cicit :? Nem tudom mi lehet vele, pedig már olyan jól haladtunk

A baráti mama-baba tali nagyon szupper volt. A Barátnőmék Csömörön vettek egy házat és ott nyomultunk a csipet-csapattal. A Lili is élvezte a vonatozást, metrózást, buszozást és el se aludt, pedig csak 5-re értünk haza.

Vok: okszi, akkor várlak titeket, csak azért szólj előtte való nap, hogy puccba tudjam vágni a kéglit :wink:

Lidke: akartam képet rakni a macikról, de nem találom ezen a gépen :? .

Melitta: olvastalak, és úgy elkezdtem izgulni, mintha én indulnék lassan szülni :)

Na nézem kicsit a tv-t

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Köszönöm / közönjük a jókívánságokat!

Gyöngyi, minden remény megvan rá, Bencus nagyon szopis volt, és ma is rákéredzkedik a "dadira" egy picit reggel és este. És még mindig van tejcsi, pedig már 28 hónapos... :lol:
Persze, mindenki azt mondta eddig, hogy azonnal hagyjuk abba szopit, mert ez árt a kicsinek. Szóval lecsökkentettük, de a védőnőm szerint ha szopi közben megfogant, akkor ő jönni akar mindenképpen, ne törődjek senkivel, ahogy nekünk jó. (3 gyerekes anyuka).

Egyébként a lánynevünk Lili, a fiún még nm gondolkodtunk. Bencus első perctől állítja, hogy kislyány. :D

Megcsináltattam a kombinált tesztet a korom miatt, Fejér megyében most ingenesen csinálják a kismamáknak, de volt némi harc azért, hogy ez ne korlátozódjon a székesfeérvári kismamákra...

Remélem, minden rendben lesz, majd jövök, amilyne gyakran tudok.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Évi: GRATULÁLUNK!!!Hihetetlen dolgok is tudnak ám történni :lol: Vigyázzatok magatokra!!!!!Majd írj ha lesz időd bővebben!

Lyly:GRATULÁLUNK NEKTEK IS!!!Aranyos a védőnőd! Szeretnétek ha Bencének igaza lenne??? :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Újabb elveszett jelentkezik.
Élünk, de pihegünk.
Hétvégén húzunk le a Balcsira, hétköznap "veszekszek" a bölcsiben. Kicsit macerás, és bosszantó, majd leírom egyszer.
Olvasni szinte alig van időm, meló is annyi van, még péntek délután is pörgés van.

Nem reagálok senkinek, bocsi. Most is csak véletlenül jöttem erre. :oops:

Betegeskedőknek jobbulást, pocakosoknak drukk, vadonáns új pocakos Lylyéknek nagy gratula. :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


Jaj, Évi! Nektek is drukk, és gratula az ikrekhez! Majd külön mesélj nekem az ikrekről. Én is arra gyúrok. :D Na, ez vicc, csak a "jósok" szerint 2 fiam lesz, és 1 lányom, de csak 2 gyerkőcöt tervezünk apával. Mivel apa ikrek, horoszkóp szerint is, meg amúgy is, nem lehet más, csak egy ikerpár a következő alom. :lol:

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírekre jövök!
Évi, Lyly!
Mindkettőtöknek szívből örülök! Gratulálok!

Lyly!
Keve is szopizott, a 20. hét körül magától hagyta abba, és szerintem semmit nem vont el Dévától ezzel, 4200 grammal született. Mamacka Áronja végig szopizott.

Évi!
Írj majd gyakrabban! Eddig hogy bírod?

Anita!
A Zora ugyan nincs benne a Ladó féle könyvben, de az elmúlt 7 évben valaki már engedélyeztette, így nektek is lehet ebben a formában adni. Azért szerintem egy e-mailt írjatok a tanacs@nytud.hu címre, hogy ezt szeretnétek, de a hivatalos utónévkönyvben nincs benne, így tőlük kértek szakvéleményt. Postai címeteket is írd bele, mert oda küldik a papírt róla, amit az anyakönyvezéshez csatolni kell. Azt is lehet, hogy horvát kisebbségnek adjátok ki magatokat, és a horvát önkormányzattól kértek egy engedélyt, bár ez a név szerintem a hivatalos kisebbségi utónévkönyvben is szerepel. Megnézetem a barátnőmmel, ha gondolod, akkor nem kell semmilyen papír, csak a névadásnál oda kell iratni, hogy a horvát/szerb (nem tudom, melyik) kisebbséghez tartozónak valljátok magatokat. Érdemes előre bebiztosítani magatokat, nehogy hepciáskodjanak! :? Zora egyébként hajnalt jelent. :wink:

Livi!
Aranyos Tünci ezzel a simabőrűs megoldással. Mi pont a hétvégén filóztunk, hogy mikortól nézheti majd a Keve a Vukot, mert nehogy túl nagy trauma legyen, hogy valakinek elveszítheti a családját... :( Úgy döntöttünk, még pár évet várunk, de ez a dolgozós megoldás tetszik! :lol:

Eszter!
Hát, nálunk elég ritka az erőviszony-eldöntés, ez kb. az ötödik lesz, mióta együtt vagyunk, de ha van, akkor az komoly! Két kos! :lol:
Örülök, hogy Mancikád jól van már! :D
Dévényre már csak egyszer kell mennünk, mert most meg már többet tud Déva, mint kéne! :D Olyan aranyos! Ott sem sír soha, csak ha elfárad, akkor lefekszik, ujja a szájba, és már alszik is, azért se zavartatja magát, hogy tart a kezelés! :lol:

Pilshard!
Én meg a februáriaknál szoktalak olvasni. Nagy gratula Petyusnak az erősödéshez! :D Most majd szerintem pikk-pakk behozza a többieket! Drukkolok nektek továbbra is nagyon! :D Néha írj ide is magatokról, ha van időd!

Nancsi!
És mikorra tervezitek az ikreket?

Melitta!
Ugye jól emlékszem, hogy Mamackával egy volt a dokitok, és ő elment máshova? Te most kinél fogsz szülni? Csak szülésznőd van?


Keve tegnap bilibe kakilt! :D Szegény utána fölállt, hogy kiönti, és úgy megrémült a látványtól, hogy elugrott onnan, és csak messziről mutogatott, hogy mi van a biliben? :lol: Aztán mikor látta, hogy én örülök, akkor kicsit megnyugodott, de azért ma inkább a pelust választotta kaki-ügyben.
Olyan kis önálló! Szoptattam Dévát pár napja. Ő kiment, behozta a bilit, levette a pelenkáját, ráült, pisilt, aztán rámsandított, látta, hogy még szoptatok. Közölte, hogy kiöntöm, megragadta, és már indult is kifele. Nem akartam szólni, nehogy megijedjen. Hallottam, hogy kitrappol, leteszi a bilit, kinyitja a wc ajtót, aztán, hogy lehajtja a deszkát, majd lehúzza a wc-t. Mindezt tök egyedül, és baleset nélkül! Bili- és kézmosás kimaradt, de még nem éri fel a mosdót. Azóta rendszeresen egyedül intézi. Én kilestem, hogy a wc ajtó előtt leteszi a bilit, megkerüli, kinyitja az ajtót, bemegy fölhajtja a deszkát, aztán vissza a biliért, kiönti, kiviszi, leteszi, visszamegy, deszka lehajt, wc lehúz, kimegy, bili a helyére, aztán jön be. Mindenre gondol! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Lidke!
Hát, bakker, nagyon jó fej a fiad és iszonyat okos! :D
Hanna is leveszi a pelust, de ő nem csak a bilizés miatt :D Imád nuddistázni :D Hanna szerintem hamarabb kakilt, mint pisilt a bilibe :D Bár a bölcsiben ez természetes, így nem nagy sokk neki a dolog :D Szinte egész nap pelus nélkül van, csak éjszakára adok neki.

Erőviszonyok: Ádám ikrek, bika aszcendenssel, én bak, szűz aszcendenssel. Néha húzós :D Hanna meg kos, szűz aszcendenssel. :D Ő mind a kettőnkhöz kompatilbilis :lol: :lol: :lol:

Hanna mostanában durván elkezdett hisztizni. Közben anyámfelé rúg, Ádit már megütötte, engem meg csípni és harapni próbál. Persze nem hagyjuk,, de azért édesanyám ebbe is beleszól: ő ezt nem hagyta nekünk... (persze világ életemben azt hallgattam,h ogy ő soha nem vert meg) mondom és mit csináltál? Jah, hát elvertelek... mondom, igen. az tuti jó példát mutat a gyereknek... az erősebb meg tud verni. Király...
Tudom, erről megoszlanak a vélemények, meg én is csaptam már rá Hanna kezére, amikor mondjuk a vasalót akarta lehúzni az állványról és nem értett a szép szóból... Remélem nekem lesz igazam :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

Évi: Mégegyszer szívből gratulálok itt is :) Nagyon jó helyre kerültek azok a babók. Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek!

Lyly: Nektek is hatalmas gratula :)
Görögország lehet, hogy mégis kimarad az idén, sajnos nincs annyi szabim, hogy ez is beleférjen a nyárba :( Inkább Balcsizunk. :)

Melitta: Meddig hagyják, hogy túlhordd a béjbit? Minden nap kell menned CTG-re? Amnioscopiát nem csinálnak? Nekem mindkét szülésem attól indult be :?

Lidke: Kevén én csak ámulok-bámulok mindig, mikor írod, hogy miket mond vagy csinál. Titokban tuti zseniképzőbe járatjátok ezt a gyereket :wink:

Livi: Nem irigyellek, hogy megint ilyen sokat lesztek apa nélkül :( Én tuti nem bírnám :?

Eszter: Ugyanez megy detto nálunk is már egy hete :( Teljesen el vagyok keseredve, és nem értem, hogy miért lett ilyen Aliz, otthon nem ütjük-verjük egymást :( Eleve félek menni érte délután, hogy megint mit fognak mondani róla. Eddig olyan jó volt hallani, hogy tündibündi-édes-nincs vele semmi gond, most meg csap-üt-rúg-harap-mar, állandóan konfliktusba keveredik. Már otthon is ha valami nem úgy megy ahogy őnagysága szeretné, ordít és közben üt, vagy meg akar harapni :( Én se csapok vissza rá, mert akkor az tudatosul benne, hogy ütéssel meg lehet oldani a konfliktusokat, inkább időben elkapom a kezét, és erélyesen rászólok, hogy NEM! Én is csak reménykedem, hogy ez használ idővel, mert nem vagyok ehhez szokva, Vince nem volt ilyen. Ő csak simán eldobta magát úton-útfélen, ha nem tetszett neki valami. Akár fél órát is képes volt ülni a porban, míg el nem unta a hisztit :shock:

Szóval nálunk is zajlik az élet ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Évi Lyly
Gratulálok a manókhoz!


Mi ma lettünk két hónaposak úgy rohan az idő... :roll:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

http://s59.photobucket.com/albums/g310/ ... =slideshow

Amúgy lemenekültünk a Balatonra de baromi nehéz esténként egyedül a manókkal lóga nyelvem rendesen...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok :)

Évi :)
Hatalmas gratula nektek :D Olyan jó, hogy már pocakos vagy annyi küzdelem után és hogy spontán :D :D :D Ez tényleg nagyon klasz :D
Nagyon bolodg és probléma mentes pocakosodást :D

Lyly :)
Nektek is gratula a kis újévi meglepetéshez :D
Családnak elmondtátok már?

Melitta :)
Igazság szerint miattad nézek be minden nap :D
Nem semmi, hogy még mindig egyben vagytok egy ilyen örökmozgó melett :D
Kitartás majd csak úgy gondolja a kiscsajszi, hogy megmutatja magát :D Gondolom Zazi is nagyon várja már a kis hugit :wink:
Férjednek mi van a lábával?

Lidke :)
Fantasztikus Keve :D Milyen ügyes nagyfiú :D
Igazán büszke lehetsz rá :D
Lehet, hogy igaza van Valinak és zseniképzőbe hordod Kevét :D

Eszter :)
Sajnálom, hogy Hanna viselkedését, de ez majdhogy nem természetes. Jó megoldás nem igazán van rá :?

Vali :)
Lesz még neked tündibündi kicsi aranyos lánykád :wink:
A konfliktusokat valahogy kezelni kell és ha máskép nem megy, hát odacsap. Abba fogja hagyni előbb-utóbb.
Egyébként Peti is így kezeli Annamarival a z összetűzéseket, de csak vele :shock: Igaz Annamari előszeretettel csapott a kezére, ha hozzányúlt a cuccaihoz. :? Most Peti nem is tudja, hogy ezzel rosszat csinál, csak büszkén mondja: Peti üti Annát! Úgyhogy nálunk is meg vannak a meccsek :)

Minden névnaposnak Leventéknek, Pétereknek boldog névnapot.
Mi is köszönjük a köszöntéseket :)

Sajnálom, hogy nem nagyon jövök, de el vagyok havazva. Három gyerkőccel itthon egyedül nem olyan egyszerű :D
Annamari egész nap olvas, tévézik vagy számitógépezik, csak éppen Petivel nem akar játszani :D Most valahogy uncsi, de nem erőltetem.
Petka édes aranyos, még mindig nem féltékenykedik, legalábbis rám. Az jobban zavarja, ha apa kezében van Dondi :wink: Apa kizárólag csak az övé, legalábbis szerinte :lol:
Aktivitása még mindig eszméletlen, bukfencezik, olyan helyekre mászik, amitől kihullik a hajam, de majd ezt is megszokom :D
Bilizéssel mi is haladunk, bár még vannak balesetek, de egyedül odamegy a bilihez és pisil vagy éppen kakil. Aztán büszén hozza hozzám, hogy mi sikerült :D Dumáin kifekszem, annyira aranyos :D A múltkor odament Dondihoz és közölte: Anya nézd új lányom :D Nem tudtam hona szedte, biztos tőlem hallotta :)
Dondi egy angyal. Eszik, alszik és hasonít :lol: Éjjelt végig alussza most már 10-től reggel 6-7 ig :) Voltunk csípőszűrésen, ott mindent rendben találtak, de a nyakacskáját továbbra is tornáztatni kell. A gyógytornász szerint semmi baj nem lesz, mert nagyon ügyes :)
Szóval zajlik az élet :D
A jövő héten Annamari táborba megy, én meg a két kicsivel Balcsin leszek. Apa sajnos dolgozik, dehát valakinek a házat is kell őriznie :lol:
Lassan lépek, mert Dondi nemsokára ébred hammázni :D

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Lányok,

még egyszer köszönöm a jókívánságokat.

Mamacka,
hol vagy a Balcsinál? Olyan szívesen elugranék hozzátok Bencussal egy kis sétára. (Ha benne vagytok ti is). Gyönyörű a kisebbik fiad is, remek képeket készítesz róla! Hiába, ott a művész-véna benned!

Annácska,
csak nektek mondtam el a hírt, a családból egyik nagyszülő és testvér sem tartja velünk a kapcsolatot már két éve. Bencét anyósom két hónaposan látta utoljára, anyámék pedig tavaly júniusban. Így nem is mondom el nekik, úgysem érdekli őket.
:cry: De én is teszek rájuk, elég volt az örökös marásukból, bántásukból, még 37 évesen is szájba akart verni az anyám, mert az imádott kisebbik lányától próbáltam egy 4 éve kölcsönadott összeget visszakérni. (Albérleti kauciója volt, nekünk nagyon nagy összeg, anyám azt mondta, azt ők már ledolgozták nálunk korábban!!!) hallottatok már ilyet?

Nancsika,
mitől húztad így fel magad? Mi van a bölcsiben?

Bencus nem akar szobatisztulni, nagy nehezen elértük, hogy legalább a fürdővízbe belepisil, ha kell neki, de ezért is ordított az elején. Én meg nem tudtam, mit csináljak, de mondtam neki, nem veszem ki a vízből a pelus kedvéért, hogy abba pisiljen, aztán vissza a kádba. Szóval kénytelen volt oda, egy kicsit meglepődött, de látta, hogy nincs semmi baj, így legközelebb már magától szólt, hogy a vízbe pisilt. Szóval lassan haladunk...

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Vali!

Én úgy látom Hannán, hogy ezt akkor csinálja, amikor tehetetlen dühöt érez. És ő biztos, hogy a bölcsiben tanulta.... De talán annyiból jobb, hogy ha ezt időben megtanulja kezelni, hogy így talán nem általánosban jön ki rajta... :D
Egyébként nagyon vicces bír lenni, amikor hisztizik. Én azt hittem tök ideges leszek ilyenkor, de szerencsére nagyon jól viselem és inkább sajnálom, hogy ideges és nem tud vele mit kezdeni. De ezt nagyon viccesen adja elő :D:D

Annácska!
Alapvetően nem zavar annyira. A bölcsiben eddig őt verték, most őket legalább visszaveri. :D Itthon meg megpróbáljuk jól kezelni.

Édes lehet Dondi baba! :D Már én is szeretném látni! :D:D

Lyly!
A szobatisztaság is jön majd. Cory Zsomája is egyik pillanatról a másikra lett teljesen szobatiszta. Igaz 3 éves kora előtt nem sokkal. De akkor már éjszakára se kellett neki pelus. annyir különbözőek ebben is!
Kár, hogy nem együttműködőek a közeli rokonok! :( Átérzem! Azért van, aki tud neked segíteni?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Lyly!

Bölcsivel "csak" annyi bajom, h olyan étleket kapnak a gyerekek, amiket én nem akkor adnám, és abban a formában. Mindegyik étkezés rendben van, de az uzsonnával nem vagyok kibékülve. Szinte csak a nasi, és édesség. Keksz, sütemény puding, és társai. Aztán, ha szóvá merem tenni (konkrétan tegnap este írtam nekik e-mailt+ még egy pár anyukának, akiknek a gyermeke oda jár a bölcsibe), akkor még én állok a szőnyegszélén, engem gyaláz meg, és közli velem, h nem kell idehozni a gyereket, ha ennyi negatívum ér ott minket. Majd összeszedtem Alexet, és közli, h ma MÉG MARADHAT, nem kell elvinni... Ma már nem is volt bölcsiben, és soha többet be nem teszi oda a lábát, az is biztos.

Kb mi is itt tartunk a szobatisztasággal. Meglátja a bilit, és repül a szoba valamelyik sarkába. :D

Na megyek pancsi.
Pusza!

Kép

Kép
nancsika
 
 


Helló jó reggelt. :)

Mi most felugrottunk a Balcsiról egy napra, amíg ott esik az eső.

Gratulálok a babaesőhöz! :) Tyű. :)

Lyly, mi még egy hétig Zamárdiban nyaralunk. :wink:

Vok, Vali, Bence már régóta csinálta velünk ezt a rúgok, harapok, csapok történetet, kizárólag akkor, ha valami nem úgy történik, ahogy azt ő akarja. :shock: Én sem vagyok a visszaverés pártján, szerintem az a legegyszerűbb megoldás... :roll: Én ilyenkor megfogom a két karját, és elmondom nagyon nyomatékosan, hogy ez miért nem jó. És ha tovább csinálja, akkor beküldöm a szobájába, és ráhajtom az ajtót. Ezt mindig zokon veszi, és mondom, hogy csak akkor jöhet ki, ha már nem üt-rúg-harap.
Aztán megbánó arccal jön ki és mondja, hogy többet nem.
Persze tudom, hogy ez nem így van, de legalább talán elgondolkodott valamit. De ez szerintem még mindig a korral járó dolgai, illetve a feszültségei levezetése, de hagyni akkor sem hagyom.
Érdekes, hogy nálunk a bölcsiben ilyen egyáltalán nincs. Csak itthon.

Nálunk is már csak estére van pelus, délutáni alvásnál sincs, és ő maga intézi a wc-t. Mint Keve. :wink: Megy, :wink: ráül, pisil, kakil, lehúzza (WC-t használ), aztán jön vissza. Már az alsógatyáját is simán felveszi egyedül.

Mi jól vagyunk, meggyógyultunk, és élvezzük a Balcsit, nagyon klassz ott. :wink: Holnap megyünk is vissza még egy hétre.

Eszter, még nincs konkretizálva, hogy kiveszik-e az orrmanduláját, vagy sem, most, hogy meggyógyult, majd visszamegyünk, és meglátjuk. A füle miatt ajánlották, mert már 4 gyulladása volt a bal fülénél, ami perforált, és nem szeretnék (meg mi se), ha esetleg még több lenne, és sérülne a hallása. :roll:
Azt mondták, ez segítene, mert a genny nem zárkózna annyira be, jobban tudna ürülni, és nem a fülénél pangana.

Nancsi, ez tök durva!!!
Itt, az állami bölcsiben én el vagyok képedve, hogy milyen egészségesen táplálják őket. Én pl. erre tök nem számítottam, aszittem, hogy még mindig a régi kajákat kapják, amik tele vannak üres kalóriákkal, de nem. Már nincsenek a régi jó kaják, amiktől felállt a hátamon a szőr (grízes tészta porcukorral, lekvárral, sok fújós bab, káposzta egymás után, nuku párolás, nuku nyers kaja).
Minden reggelihez és uzsihoz két fajta nyers zöldséget kapnak, hetente egyszer halat kapnak, van párolt zöldség köretnek, minden délután kétfajta gyümölcsöt. És finom!!!! Mondjuk ez sem mindegy. :wink:

Na lépek, puszi, még jövök ma este.
Vendég
 


Eszter,

senki sincs, aki segítsen, eddig mindig Apával ketten voltunk ügyeletben, el sem tudom képzelni, milyen lehet az, ha az embernek van két szabad "gyermekmentes" órája, mert pl. a nagyiék elviszik addig játszani, sétálni. Biztos nem lesz könnyű a két manóval sem, de talán nem megoldhatatlan.

Nancsika,
teljesen igazad van. Aztán meg csodálkoznak a rengeteg elhízott, cukorbeteg gyereken, akiknek még az étvágya is rossz. Tudják, hogy az ember rá van kényszerülve a bölcsire, és nagy a szájuk. De milyen szakember az ilyen? Van/volt ennek egyáltalán gyereke?

Esztipeszti,
veletek is szívesen találkoznék, de a mi Bencusunk megint beleesett a torokgyusziba, már a fülét is fájlalja, teljesen átéreztem a ti bajotokat is, mi is hasonlóban vagyunk. Most már egy homeós dokit kerítek, február óta minden hónapban antibiotikumoztunk, el vagyok keseredve rendesen. És Bencus ugye tiszta szopis baba, még most is rá-rákap a dadira. Szóval nem tudom, mi ez nála, igaz, kicsi korunkban a párom és én is ilyen betegesek voltunk, aztán olyan 6-7 éves koromtól még a nátha is elkerült mostanáig. :(

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Férj most ment el, előtte azért kellőképpen beolvastam neki! Nehogymár ne legyen pár szar perce! :mrgreen:

Nancsika!
Ez nagyon durva! De most mi lesz? Ez ugye magán bölcsi, amit az önkormányzat támogat? Vagy rosszul emlékszem? Az önkormányzatnak azért mindenképp elmesélném az egészet!

Mamacka!
Micsoda toka! :shock: :lol: Apa miért olyan bánatos? :( Azért Andorban van egy pici Apa is! :wink:
Én is egyedül vagyok a kölkökkel már egy hete, Attila reggelente elment mikor még aludtunk, és este 10 körül ért haza. Én nem csináltam nagy ügyet az estékből. Kevét lezuhanyoztam mindig amikor hazaértünk, addig be se jött a szobába, utána, amíg ő törölközött, Dévát is betettem a víz alá, leöblítettem, mindkettőre pelenka, vacsi, közben a Déva szopizott, aztán mentek is aludni. Nekem könnyebben ment, mint ahogy előre gondoltam.
Csak hármasban vagytok lent? Meddig maradtok? Hogy tudtok így fürödni? Én a Déva miatt nem megyek velük vízközelbe. :roll:

Eszter!
Te hogy viselted, hogy kezet emelnek a lányodra a bölcsiben? Oké, hogy csak a társai, de én biztos attól is kibuknék. :roll:
Nálunk már úgy tűnik, vége a hisztinek, de hasonlóan zajlott, mint nálatok. A verekedést mi is Vali módszerével kezeltük, megfog, határozott és NEM. A hisztin néha röhögtem, néha nem vettem észre, ha meg nagyon elhúzódott, akkor kipenderítettem a szobából. Mostanában nagyon ritka már a hiszti, de ha mégis van, akkor csak mondom neki, hogy menj ki hisztizni, és már megy is, aztán pár perc múlva besétál, és közli, hogy megnyugodtam.
Én is csak a veszélyes dolgokért ütök, és azért is csak akkor, ha már elvileg tudja, hogy nem szabad. Mondjuk nálunk ritka az ilyesmi, mert a Keve nagyon szófogadó, csak néha megfeledkezik magáról.
Tegnap viszont szét kellett tépnem egy matricáját. Jött, hogy ragasszuk be (előtte egész nap ezzel masszírozta az agyamat). Századszor is elmondtam neki, hogy most nincs füzet itthon, a másik meg már tele van, tegye el, majd kap új füzetet, és abba beragasztjuk. Erre vágott egy pofát, és odadobta elém a földre a matricát, aztán hátat fordított, és elsétált. (Így leírva nem olyan durva, de ott nagyon "kamaszosan" bunkó volt. Szóltam neki kétszer, hogy jöjjön vissza, és vegye föl a földről. Harmadszor mondtam, hogy utóljára szólok, ha nem jön, kidobom. Nem jött. Fölvettem, széttéptem, kidobtam. Sírt. Este viszont mikor a kirakóját szedtük össze, és nem akart segíteni, elég volt csak megemlíteni a matrica esetét, már adogatta is. :lol:

Vali!
Köszönjük a dicsit, de nekem ilyenkor van ám egy pici lelkifurim. :roll: Mindig az van bennem, hogy hátha azért ilyen önálló, mert nem jut rá elég időm, és úgy érzi, hogy neki kell ezért megcsinálnia?!
Alíz bölcsijében, gondolom, nem ő az első gyerek, aki harcol a pozíciójáért! Nálunk kb. fél évig tartott a cirkusz, ősszel kezdődött, és úgy két hónapja kezdett hirtelen ritkulni.
Hármaska most tervben van?

Annácska!
Jó volt hallani felőletek! Édes lehet Petka, ahogy viszi megmutatni, hogy mit produkált! :lol: Majd ha lesz időd, kérünk képeket!
Annamari Dondival se játszik?

Lyly!
Annyira sajnálom, hogy nem örülhetsz a családoddal! :( Magukat is megfosztják ám rengeteg örömtől ezzel!
Bencusnak jobbulást! :(

Eszti!
Édes lehet a wc-t egyedül használó Benyófi! :lol: Nagyon ügyes!
Érezzétek jól magatokat, aztán majd gyere!
Anyum pont ma mesélte, hogy ahova én jártam bölcsibe, ott már akkor nagy hangsúlyt fektettek az egészséges táplálkozásra. Minden héten a bölcsi gyerekorvosa állította össze a heti menüt. :shock: :wink:

Mi holnap megyünk a szüleimhez, majd onnan is írok.

Melitta??????????????????????????????????????????????????????

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Lidke!
Melitta még nem szül :D Csak gondolom ma nem volt ideje beugrani. :D Beszélünk kb napjában 2x. Egyrészt izgulok, hogy jól vannak-e (párja lába, anyós, Zazi viszonlatban), márészt úgy is beszélnénk... :D:D amint van valami tuti üzenek :D

És mit mondtál Attilának??? a barátnőm még midig nem írt vissza, pedig 2x beszéltem vele emiatt... :( sajnálom!
van valami terved?

Hanna is szokott ilyen "kamaszosan bunkó" lenni :D Csak ezt meg én nem veszem fel, mert ugye ilyenekkel dolgozm :D:D

Meló:
Felvettek az EDS hez kétnyelvű operátornak. :D:D Ami nagyon király már magában is, mert nagyon szuimpik voltak a főnökök, meg jól éreztem magam velük, DE felajánlottak egy magasabb pozíciót és arra még megyek jövő héten. :D:D Remélem hív hétfőn a Randstados leányzó, hogy mik a részletek :D:D Szóval tök jó!!! :D:D

Lyly!
Uhhh! azért ez nem lehet úgy egyszerű :( És mi lesz, ha szülsz? Apa nem lesz veled?

Gyöngyi!
Mit szólnál a 7főhöz? Kéne a pontos címed. Olyan 11re mennék uncsitesómhoz és akkor kb 13ra ott lennénk nálatok... Mikor alszik Lili?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


sziasztok!
bocsánat a bepofátlankodásért, csak régi februári topiktársaimat néha meglesem, és most épp azt látom, hogy Évi ikreket vár!!!!
szeretnék nagyon gratulálni, és sok boldogságot kívánni a terhességedhez!!!nagyon örülök, hogy végre sikerült nektek!!!
drukkolok, hogy semmi probléma ne legyen!
(nálunk is jön a tesó, még csak jövő héten megyek dokihoz.)
puszi Nektek!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Eszter,

sajnos, nagyon úgy néz ki, hogy csak Bencussal volt apás szülésünk (nagyon jó volt mind a kettőnknek, azóta is emlegetjük), mert Bencét nem tudnánk kire hagyni. Be meg mégsem akarom vinni, hogy ott tébláboljon, meg biztos nem is lehetne. Nem neki való. Szóval én lélekben készülök az egyedüli szülésre, csak reménykedem, hogy könnyebb és gyorsabb lesz, mint Bencével, mert ha ugyanazt egyedül kell végigszenvednem, az nagyon durva lesz, úgy érzem. De örömmel teszem, csak a picurnak ne legyen semmi baja.

Lidke,
én már nem sajnálom. Annyira bukók a szülők, hogy tényleg nem érdemlik meg ezt a hatalmas élményt. Anyósom az első babaát is kikívánta a pocakomból még idő előtt, mert hát ezzel végképp elszakítottam tőle a fiát. (Szerinte.) Ugye ő jobban mos, főz, látja el a fiát, de gyereket nem tud adni neki, és úgy érzi, én győztem ebben a hülye harcban (ami csak szerinte az). Ráadásul még el is vált, mikor megtudta, hogy én vagyok a páromnak, hátha így a fia vele marad, hiszen ő olyan egyedül van. Most tényleg egyedül maradt, de kinek a hibájából?! Minket is elmart maga mellől a lehetetlen viselkedésével. Két hónapig ápoltam a műtétje után (etettem, tisztába tettem), és egyszer munka után később értem be a kórházba, még akkor is megmart, miért jöttem ilyen későn. A lánya meg kétszer nyitott rá ajtót, mégis az a jó. Szóval nem csinálnám még egyszer, én meg ilyen hülye makacs vagyok, Nagyon tudok szeretni, de egy pillanat alatt kiesik nálam egy ilyen ember a szívemből. Anyám is, aki megátkozta Bencét egyéves korában. :( Lehet, hogy ezért is van rajtuk ez a sok betegség...
Mindegy, hülyeség, de jó volt kiírni magamból.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!
Nethez jutottam ,gondoltam benézek, hogy mizujs.
Látom, gyűlnek a tesók, nagyon helyes!!!
Minden babához gratulálunk, a mostanában szülőknek pedig sok sikert!!!!
Nagyon sajnálom, hogy elvesztettünk egy apukát....
Nálunk Panni 12-én lesz 5 hónapos, Péter bölcsis, most nyári szünet van.
Megpróbálok képet berakni.
Ha nem megy nézzetek be a galériába!!!
Katicuska: Pici Peti és
Katicuska: Panni
Pusz!
Katicuska
katicuska
 
 


Lyly!
Anyádat lehet, hogy megütöttem volna az átok miatt!!! Megnézzem Bencét,h ogy tényleg rajta van-e? Meg akkor téged is megnézlek, mert lehet, hogy rajtad keresztül hat... utálom az ilyet! :( Anyósod meg nem komplett! Komolyan mondom nem értem az embereket! Annyi energia van az univerzumban... miért kell másét elvenni???????
Mindenestere le kalap, le nadrég előttetek! Nem lehetett egyszerű kitartani egymás mellett!
Egy barát sincs, aki tudna Bencére vigyázni addig?

Katicuska!
:D Jó nagy más a kiscsaj is! :D
Jól vagytok? Fogsz tudni jönni rendszeresen?

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Eszter,
nem tudtam semmit lépni anyámmal szemben, mert a nyílt utcáról kiabálta be, sokak füle hallatára. Közöttünk a kerítés és a zárt kapu, aztán autóba ültek apámmal és elhajtottak. Később kitagadtak... na persze, ki a fenének kell a házuk, autójuk? Örülök, ha a miénkkel elbírunk. :wink: Lehet, hogy jó lenne megnézni ezt az átok-valamit.
Vannak barátaink, igaz, nem sok, de azok nagyon jók, de mind 150-200 km-re. Tavaly is ők segítettek kifesteni a lakást, most is jönnek talán, és végre letesszük a laminált padlót (csak a mi szobánkba sikerült Apával letenni karácsonykor. Kétemberes, és a nagyobb helyiségekben nem tudjuk ketten csinálni, mert Bencussal is kell lennie valakinek. :D Bár ő segítene... Szóval vannak nagyon rendes emberek is, a családot meg nem lehet megválogatni.

A kitaertással nincs baj, imádjuk egymást a párommal, csak azt sajnáljuk, hogy nem 10 évvel ezelőtt találkoztunk. De én ennek is örülök. Jöhetett volna ez a szerelem 60 éves korunkban is, nem? :P

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Nyaralni voltunk 1 hétig :)

Lidke: az a tapasztalat az elmúlt 7 évből, hogy a hozzám közelállók vagy akkor szülnek, ha Kanizsán vagyok, vagy akkor, mikor éppen hazaérkezek valahonnan :)

Évi: drukkolok az ikrekhez :)

Lyly: nektek is gratulálok :) Balu végig szopizott Zsománál, Zsoma meg 16 hetesen hagyta abba Lizinél a szopit. Ja, és mindkét fiam egyik pillanatról a másikra lett szobatiszta éjjel-nappalra. Balu 3 év 1 hó, Zsoma meg 3 év 3 hósan. Lizi még abszolút nem akar szobatiszta lenni :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


sziasztok

csak gyorsan

Vok:oké,várlak. Eddig nincs semmi programon, hacsak nem Anyóst haza küldik a kórházból, de azt meg csak aznap tudom meg. Viszont dobhatnál valami ötletet, hogy mit főzzek nektek,ha már diétázol,ne miattam menjen kárba. Lehet veszek egy spenótot és összedobjuk :) priviben küldöm a címet okszi?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Hajhó!

Bölcsivel alakulunk. Már beszéltem az önkormányzattal, le is írom nekik, és kivizsgálják. Remélem, nem hiába teszem.
De ez azért tényleg vicc, h szóvá mertem tenni valamit, és „kiteszi” a gyermekemet. Hát hol élünk? És, ha nem tudnám hova tenni? És ha itthon kellene maradnom vele? És, ha engem is kirúgnak a melóból, mert nem tudok bemenni, mert a gyermekemre kell vigyázni? Nem hiszem, h egy önkormányzati bölcsiben ezt meg mernék tenni. De a magánra is azok a szabályok vonatkoznak, nem? Könyörgöm, gyerekekkel foglalkozna, nem kis felelősség, és így kell működnie? Ennyi erővel állatkertet is nyithatott volna….
De mindenesetre megígértük neki, h a lehető összes fórumon le fogjuk járatni a bölcsit, de elsősorban őt.

További jó hétvégét, majd jövök még.
Pusza!

Kép

Kép
nancsika
 
 


Vok!
SAjnos nem tudok rendszeresen jönni, spórolásból nem köttettük be a netet....
Péterrel vannak bajaim, sokat beteg, egész télen ez ment, azt mondta a doki ha így megy tovább asztmás lesz. SAjnos megvan rá a hajlam benne, rossz öröklött gének :)
Már szedett Oscillococcinumot, Bronchovaxomot, most Béres cseppet, de könnyen megfázik és rögtön elkap mindent...

Képzeljétek, hétfőn volt benne egy kullancs!
Szerencsére be van oltva, bár nem lett csúnya a helye úh. vsz. nem volt fertőzött a is dög!

Szeptembertől ingyenes a 2 év alattiaknak a pneumococcus oltás, mindenképp beadatom Panninak!!

Nancsi!
Nálunk nagyon jó a bölcsi, bár Péter is csak azért járhat, mert nappali tagozatos hallgatói jogviszony igazolást vittem, mert mondják ugye, hogy úgyis otthon vagyok a másikkal...
De nem problémáztak tök aranyosak, pedig be se járok suliba csak vizsgázni...
Szóval szerencsés vagyok ezzel a bölcsivel!

Na, most megint ki tudja meddig nem jövök, lesz mit visszaolvasnom!
katicuska
 
 


Sziasztok!

Katicuska! Gratulálok nektek Pici Pannihoz! Petivel szerintem keressetek fel egy homeopata szakembert, hogy keresse meg az alkati szerét. Nekünk azóta amióta szedjük, csak egy betegségünk volt. Ezeket a petegségeket pedig remekül tudják kezelni.

Rólunk:
Még nem szülünk. Rendes, jólnevelt leányzó, mert illedelmesen megvárta, hogy a szülésznőnk hazajöjjön a kiruccanásból. :) Akinek a tündérréavatását kezdeményeznem kell haladéktalanul, mert olvasta az Istvános topikban, hogy próbálok kétségbeesetten megoldást találni és ő maga próbált elérni telefonon, hogy ha beindulna, akkor inkább hazajön, csak ne aggódjak!
Mivel a dátumaim összevissza vannak, ezért én még nem aggódom. CTG-re is csak hetente járunk, így a következő kedden lesz, ha lesz! :)
Jelek mindig vannak, de potyára nem indulok el, csak ha meg is vagyok győződve a dolgokról. Noha Cory itthon van... :)
Kapálgatok, ültetgetek, gyomlálgatok, két szint között folyamatosan rohangálok fel-le, gyereket cipelek, futok utána ha biciklizik. Tegnap sziklát másztunk... ha nem jön, akkor nem fogom kipiszkáltatni :wink: Egyébként mozog rendesen, úgyhogy no para.

Zazi kapott pedál nélküli biciklit, amivel nagyon ügyes, úgyhogy forgatjuk a Féktelenül 4-et. A szereplők remekül hozzák a formájukat: igazán vicces, ahogy egy törött sarokcsontú apa mankózva próbálja követni a szülés előtt álló, gyermeke után futó feleségét... műfaja szerint vígjáték lesz.
Időközben ugyanis kiderült -a harmadik szakklinika meglátogatásával- hogy el van törve hosszában a sarokcsontja és elkezdett rosszul összeforrni. Remek. Most a kezelés: 3 hónap mankókkal, terhelés nélkül. Vezetni remekül tud, de mást nem.
Az előző szaki tanácsára pedig már járt rajta. No comment.

Nem tudom, mennyit tudok jönni, de ha indulunk, akkor üzenek és várjuk a drukkokat!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok

Na most már írok pár sort. :oops:
Nálunk semmi nem történt, leszámítva ,hogy itt ülök három napja :evil: ,és szállást keresek a Balcsin..Már ilyenek a szemeim :shock: :shock: :lol: Ábrahámhegyre megyünk ,ha minden jól megy. :D

Évi
Nagyon gratulálok a picurokhoz! :D
Nekünk nem is akartad bejelenteni? :wink:

Lyly
Itt is gratula ,és köszi a címeket. :D
Tapolcán is tudsz szállást olcsóbban? :wink: :?:
Mást már nem akarok. :oops:

Eszti
Ez a nyaralás nektek tényleg nem megy. :(
Benyó nagyon ügyi . :lol:

Melitta
Neked nem is írok ,csak röhögök rajtad. :lol: :lol: :lol:
Holnap játszó?????? :lol:

Lányok
Zazi tényleg baromi jól nyomja a biciklit. :shock: :lol: :lol:

Nancsi
De bunkók. :twisted:
Hová fog most járni Ala? :?:

Vok,Gyöngyi
Jó talit holnapra!!! :lol:

Vok
Gratula a munkához!! :D

Katicus
Hol lehet képet nézni, mert nem találom? :oops:
Jó a lakás? Elfértek benne? :D

Csibb
Anita is babát vár ám! :D Vagy azt tudtad már? :?:
Persze neked is jó pocakosodást! :D
Nagyon szép Fanni lánykád, már többször megcsodáltam. :D

Lidke
Akkor még csak most ment ki vagy már haza jött Attila? :roll: :wink:

Na ennyi ,mert apa már piszkál, hogy lépjek innen.






Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Edit! Holnap simán játszózhatunk, ha nem lesz addig semmi. Bár Zazi olyan, mint az ördög. Üt, ver és közölte, hogy menjünk itthonról mindketten és ő keres másik anyukát és ne is jöjjünk haza. :shock: Ezt pontosan ezekkel a szavakkal.
Kezdek befordulni...
Mi lesz itt két gyerekkel?
Reggel beszéljünk.
Puszi!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta!
Rendben lesz minden, csak idő kérdése!!! :D Nyugi! :D
Zazit meg megzabálom, ha talizom vele!!! :D:D

Edit!
Magatokról nem is írtál... Hogy van Levi???

Katicuska!
Hát, igen. Én is erősen allergikus asztmás vagyok. És baromi könnyen elkapok minden xart. :( De szerintem nem ezen múlik egy asztma. Sok minden másnak is be kell játszania emellé.
Egyébként, ha már immunt akarsz erősíteni, akkor az echinaciea D4et próbáld meg. azt úgy kell, hogy egy héten át napi 5 golyó, majd 1 hét szünet. Meg igen, az alkati szer sokat segíthet! Ahhoz viszont nagyátlagban homeópata kell, főleg az adagolás miatt. Én is akarom majd most vinni a Mancit. Illetve időpontot kérek valamikorra :D

Megyek aludni! :D
Jóéjt mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Kukuccs
bekukk nagyon döcögős innen a net!

Melitta miatt kukantottam be, hogy gratuláljak! :) ;)
Kitartást baba még bent nem maradt! :)

Lidke
Áronom profin úszik egyedül Andor meg addig babakocsiban megyek is még mielőtt nagyon bedurvul a nap!

csak két sorozat rólunk

egy bőgős Andor, csak hogy lássátok ilyet is tudunk.

Kép

és egy hintázós Áron
Kép

no megyünk a vízbe mert durvul a nap...

Lyly
Még itt vagyunk a héten...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


sziasztok

Vok: megnéztem, echinacea-m van itthon, csak ch5-ös. Az is jó a Lilinek?

megyek, mert megint felkellt
este jövök

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Mamacka,
Bencusnak úgy néz ki, hogy csúnya arcüreg-gyulladása van, holnap megyünk kivizsgálásra. Nem tudom, mi lesz az eredmény, nagyon szeretnék veletek találkozni, de nem akarom, hogy elfertőzzünk titeket. Szóval minden a doki véleményén alapul.

Edit,
küldök majd tapolcai címeket is.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?