Sziasztok!
Till
Én is 5 éve nem szedem a fogigátlót, de igazán 2 év után kezdtem aggódni, kezelésekre pedig 2,5 éve járok.
Elég sok dokit elfogyasztottam ezidő alatt, de most már maradok a fenekemen, mert ez ahová most járok kimondottan meddőségi, és itt csinálnak csak inszemet. A saját városunkban csak egy kaki kórház van, oda max. vv-re szoktam menni, de még arra is olyan sokat kell várni.
Na mindegy.
Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek, mikor mentek és hová?
Remélem az októberi lombik meghozza Manócskádnak a kistesót.
Én ma szúrom az első merionalt, persze ezt az elsőt még a kedves szomszéd szülésznő segítségével terveztem, és utána majd megpróbálom egyedül, feltéve, ha nem ajánlja fel magától, hogy nyugodtan menjek át hozzá, ha gondom van. Magamtól nem szeretném megint lefoglalni, eleve most kétnaponta kell szúrni a hasamba. Ha más meg tudja csinálni nekem is menni fog.
legalábbis remélem..........
A gyógyszertáros nem adott hozzá fecskendőt, meg tűket, mivel nem volt felírva. Sztem evidens hogy kell, hogy a frászkarikába adom be nélküle?
Majdnem kiszedtem a pult mögül. Végül mérgembe átmentem egy másikba és ott gond nélkül adtak, 20 ft volt egy készlet nagy kaland, fizettem egy 100-ast.
Nagyon aggódom a túlstimu miatt. De talán nem lesz gond, mert csak kétnaponta kell adni, és a harmadik után megnézik uhu-n ha minden oké gondolom mehet a maradék kettő, ha sok lett akkor biztos leállítja.
Annyira nehezen telnek a napok. Mikor lesz már vége ennek a hónapnak, szeretnék már túllenni az egészen. Persze úgy csinálok, mintha ezzel a módszerrel tutira sikerül a teherbeesés! Ki tudja még miken kell majd átesnem. De mindenesetre nagyon bízom benne.