Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Hali!

Alvás előtt egy kukk.

Monee ügyes vagy!!

Lecsó fiúk aranyosak, ha legközelebb felénk jártok szólj!!

Csakegy te aztán nem semmi nőci vagy!

Zazzy én azt mondom ha nem szednénk gyógyszert akkor nagy gáz lehetne, így egy fél pirulától tök rendben minden és lehet ezt is elhagyhatjuk később :wink:

Oltást megkaptuk,kicsit sírt nincs láz :) 6300gr és 63cm dokinéni elefántnak hívta :lol:

Jóóó éjt!
Vendég

sziasztok!

moneee, nagyon ügyes vagy ám!!!

csakegy, grat a 75gros cukorterheléshez :D de az eredmény oks. én szerintme a 40 g terhelés a legreálisabb!!!!!!

k.ir, szerintem a foga miatt volt. zsu is ezt szokta csinálni!!
ja, mniki írt múltkor vmit a hányás-pé kapcsoltáról!! neki az volt, azt hiszem!

zsizsik, láttam,hogy kerestél, de...(mindjárt leírom)

rólunk:

reggel beültünk kocsiba, és hazajöttünk gyuszira. persze gyerek hajnalban nyűgös volt, csak kettőnk között aludt el. a kocsiban is extra nyűg, és gyanusan meleg volt a homloka. vettünk útközben nurofent. hazaértünk 38,3 :shock: (reggel pesten mértem, nem volt láza) de nem volt nyűgi annyira, evett is. délutánra 38,8. elmentünk a kovács ági dokinénihez (könyvet is írt, elég jó doki). megnézte zsuzsit, említettem neki,hogy anno vesetágulata volt, az uh-s doki szerint. 2szer nézték. kiakadt,hogy a dokinénink nem küldte vissza, meg azon is, hogy nincsen havonta ellenőrzés.... de piros a torka zsuzsmuzsnak. adott antibiotikumot is, de azt mondta még ne adjam, majd, ha látom, hogy kell...ah. de tök jól elmondott mindenről mindent. mondta,hogy reggel vegyünk pisimintát a gyerektől, és vigyük be, megnézetni. fő a biztonság. és ha visszamegyünk a dokinéninktől kérjünk beutalót uh-ra. valszeg kinőtte a veseizét, d ejobb, ha megnézetjók, és különben is évente nézessünk!!!
ja, és cukros limonádét kell nyomtani a gyerekbe most:) nem issza meg....vettem rostos baba gyümölcsitalt, az lemegy. de ez a gyerek a vízhez van szokva
persze 7re tökre belázasosott, 39,9.....betettük a fürcsikádba, és szépen lehűtöttük a vizet. le is ment neki 38,3ra. de szegényke rajtam aludt, msot tudtam letenni. remélem nem lesz megint magas a láza. adtam neki germicid-c-t. erre már ez kellett :?

ennyi. holnap mennünk kellene útlevelet csináltatni. mennyi idő alatt van kész??? nem tudja vki??

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet!
Lehet, hogy ezt érezte napok óta Zsuzs és volt ennyire raplis???? Szegénykém! :( Gyógyuljatok hamar! Hűtőfürdő rulez!!!

Nem tudom sajna.................. Mármint az útlevelet!
Vendég

Dimet: Zsuzsinak jobbulást!!!!!!!!! (hátha csak a foga...)
Vendég

pussz csajok, egy óra múlva indulunk, két hétig nem cvagyok, ha csak bele nem futunk valami netes kávézóba! :wink: véletlenül! :lol:

vigyázzatok magatokra, sok puszi!

Sok-sok pozitív tesztet akarok mire visszajövök! :lol:

Kép

Kép
rejo

köszi
Vendég

rejo

kellemes 2 hetet és szép időt
Vendég

Sziasztok!

Dimet!

Nem semmi hogy felment a láza a kiscsajodnak. :shock:
Remélem ma már jobban vagytok! Kellet végül antibiot adni neki?

Rejo!

Jó utat, bár ezt mostmár biztos nem olvasod.

Lona!

Kérdésem lenne: Kezdek kicsit elszomorodni, hogy nem tudok a föld alól sem keríteni valakit, aki megvarrná nekem a rugalmas kendőt. Ezt az anyagot hót tuti, hogy nem tudom sima varrógéppel és poliészter cérnával megvarrni? Gondolkoztam rajta, végülis nem kell neki, olyan extrán nyúlósnak lenni, hiszen több rétegbe van hajtódva, ahogy rajtam lenne, szorosan kötve, nem a földről kéne föltartania a gyereket a mellemig... Nem a széleken van kihasználva a kendő rugalmassága.

Voltam dokinál. Szerencsére odalent minden egyben van (C3000), viszont a gyerek teljesen be van fejelve a medencémbe. Már az UH-n sem tudták megmérni rendesen a kis búráját, annyira lent van. Tökre körte feje lesz a kicsi babuckának... gondolom innen már nem fog nagyon kifordulni. :D

Jól érzékelem, hogy én most ugyanolyan jól elbeszélgetek magammal, mint annak idején Kavicska?! :lol: :lol: Mennek a monológok. 8)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

sziasztok, este 39,9 volt :? hűtőfürdő. de nem semmi a csajszim. 10kor volt a hűtőfürdő, és ő élvezte. lazán játszadozott, dumált. utána még betekertük a lanygos törülközőbe. de lement a láza. reggelre még hőemelkedése sem volt.
viszont a pisimintát nemtom levenni...mellépisilt annak a zacsinak. mindegy, próbálkozom.
antibiot nem adtam. azt mondta a doki csaj, nem a lázból,köhögésből látom, hanem az általános állapotából. az meg jó. ja, és nem is köhög. pedig tegnap úgy nézett ki,hogy fog....lehet tényleg a foga miatt. rem. nem a veséje miatt :?

voltunk útlevelet csináltatni. jó béna kép lett róla :) 2 hét múlva megvan. 1500 ft volt. azt hittem 6 ezer lesz.

Kép

dimet

hűha, monee...onnan már nem :)

Kép

dimet

Dimet!

Zsuzsinak jobbulást! Szegényke...

Monee!

Én tudnék rugalmast varrni, van interlockom,de sajn én messze vagyok...
ezoterike

2:0 a pisizacsi javára :? akkor is én fogok győzni....de mindig mellémegy :)

Kép

dimet

Ezo!

Ha nem lesz más megoldás, lehet hogy megkérnélek!
Elpostázni el tudom az anyagot.

Dimet!

Most azért nem lenne rossz ha kukija lenne. :D

Monee

monee85

Hajrá Dimet:)))))))))))))) (mennyivel egyszerűbb egy fiúra felpakolni:))))))) (esetleg pelenka kicsavarás?:)))))))))))

(tegnap Lilla ELŐRE szólt, hogy kakilni fog:))))) Mondta, hogy kaka, kaka...kérdezem, hogy jön a kaki? Ő meg mondja, hogy kaka... kaka... és jött... Na még mielőtt azt hinnétek, hogy szobatiszta lett és bilizik... hát nem, mindez a fürdőkádban történt (iiimádok kádat fertőtleníteni.... mondtam már? :twisted: ) és egyedi eset volt... de kezdem elhinni, hogy talán jövő nyárra már szobatiszta lesz:))) (mondjuk a bilit azt messziről kerüli úgyhogy a dolognak az a része még rejtély... szerintem kapásból WC lesz belőle szűkítővel mert azt mindig megbabonázva nézi... Igazából azon lelkesedek csak, hogy jelezte, hogy valami készül...)
Vendég

Szegény Zsuzsika. Jobbulást a kis lelkecskémnek!

Lányok! A gyedből mennyi adót vonnak?
csakhogy mennyit fizessek az egészségpénztáramba, nehogy aztán ne tudjam visszaigényelni. :D

Kép

Kép
csillagfény

Csakegy: Tibike is, ha rá akarom ültetni a bilira, hááát, úgy tesz, mintha a kicsi fenekét tűzbe akarnám tenni! Ez elég gáz. Engem nem zavar, de anyukámat igen. Ő nem érti, h mit várok, miért nem bizitetem már azt a kölyket. Szerinte 6 hós kor körül, amikor már tud ülni, fel kell ültetni a bilira, s ott hadd üljön, akár fél napot is...

Dimet: gyógyuljon meg a kiscsajod!

Monee: ügyes vagy, szép lett amit varrtál.
Egyszer én is kipróbálnám a rugalmas kendőt! Kíváncsi vagyok. Nekem Nandu van, az a bajom vele per pillanat, h túl meleg, de gondolom minden kengurufajta szar kánikulában...

Rambóka: kössz!

Pusszok!
Kir

Kép
k.ir

Csillag: jó kérdés.... Én max. gyedet kapok és 70e-t kaptam belőle kézhez... (de asszem ha igényelném lenne erre 11eFt adójóváírás)...
Vendég

(A labor szerint 4.4 lett a 40CH utáni cukrom. Mondjuk ezek után meglehetősen biztos vagyok benne, hogy a 75g se verte volna ki a biztosítékot de nem vagypkok hülye, hogy kockáztassak ugye...)
Vendég

csakegy, igen. én 81et kapok, ez a max. 96 a bruttója, de hogy mit vonnak le? gondolom azért kb 5E adó biztos van belőle, nem?
nincs köztünk egy könyvelő? :wink:

Kép

Kép
csillagfény

gratula a cukkerhoz! :D

Kép

Kép
csillagfény

Kir!

Nekem most ugye az a jó, hogy a hidegebb évszakra jön a baba, úgyhogy egyáltalán nem lesz hátrány ha jó szorosan hozzám bújik.
Tibikét már nem tudnád rugalmasban hordozni, ez csak pici babáknak jó megoldás. Majd a kistesónál. :wink:
Höhö... egésznapos bilin ülés. :) Kb. mint a várjuk haza "üdén és hajszalaggal a férjünket". :lol:

Hümm... találtam egy állat jó babakocsit itt Pécsen, új, még garanciális 1 évig, 1 hetet használták. 20-ért megkapnánk egy teljesen újszerű Avent mellszívó készlettel együtt, plusz ajiba egy kiságyra/hordozóra szerelhető nagyon aranyos játékot és a Párom má megint nem akarja! :evil: Mit csináljak ezzel a pasival?! Asszem agyoncsapom! :twisted:

Monee

monee85

http://www.betegszoba.hu/?s=betegszoba&id=158&

ha ki akartok akadni teljesen! Hihetetlen, 2008at írunk!!!!!!!!!!!!!!!
sztem a következő pcos talira meg kéne hívni az összes nőgyógyászt. komolyan. ha a tizede eljönne, már nyertünk valamit.

Kép

Kép
csillagfény

Monee!
Azért ez meglepő..... Mármint hogy ennyire lent van a medencédben! Vigyázz magadra jó!? Nehogy hamarabb jöjjön ez a gyerök! És oszt most mit láttatok a lábaközt?????? Hm???????
Naggggggyon kíváncsi vagyok!
A hordozó nagyon tetszik!!!! Ügyes vagy! :) De miért nem akarja a párod????????

Csakegy!
Lilla nem semmi!!! Azért ilyet, hogy egy évesen már szól! Lehet, hogy próbából legközelebb megkellene próbálni ülve is megbűvölni azt a wc-t! Egyébként nemcsoda, hogy a kádban történt mindez, mert a melegvíz ugye lazítja az izmokat....... Gratu a kislánynak! És neked gratu a cukorhoz! :):):):):):):):):) Helyes! Én mettel mentem, én sem kockáztattam!

Rejókám!
Bár már nem olvasod, pihenj jól, és várunk vissza képekkel!

Csillag!
Ezt most miért is kérdezed? Vissza lehet igényelni az adót????? Vagy valamit félre értettem???
Vendég

monácska, igen. van egy egészségpénztáram, onnan fizetem az MMet, a nőgyógyászt, a fogdokit, a pelenkát, a tápit, a család gyógyszereit, egy csomó mindent. és a befizetett összeg 30%át vissza lehet igényelni az adóból.
csak ahhoz tudni kéne mennyi adót fizetek. :D
azért, hogy nehogy szívjak egy nagyot, hogy mondjuk év végén vissza akarok igényelni 100E ftot, és kiderül, hogy csak 30at fizettem adóba. :roll: aztán kiderül, hoyg csak az EPt gazdagítottam.
az én saccom alapján kb 5e lehet havonta. ?????????????

Kép

Kép
csillagfény

Csillag: szerintem csak GYED mellett ez nem fog menni...
Vendég

Monee, ha meglesz a baba, már nem fogja sokáig érdekelni, mit honnan veszel sztem. :D mi is rászoktunk a teszveszre rendesen.

Kép

Kép
csillagfény

Mona!

Az orvosom is hülyén nézett, de azt mondta, hogy mivel zárt minden, nincs gond. Intézek mindent szépen sorban, aztán ha megvannak a dolgok, leteszem a lantot és csak pihenek. Ugye jól emlékszem, hogy ilyen időtájt Te kamiont mentél venni? :lol:
Most úgy belegondoltam hogy milyen lenne, ha nem lenne lent, így is elég sokszor ég a nyelőcsövem és néha a cicim alatt pár centivel kalimpál a gyermek... Lehet hogy a gyomron rúgást meg fogom úszni? :lol: :lol:

Nem UH volt most, csak rendes vizsgálat, UH 17-én lesz megint. Asszem felírom a hasamra alkoholos filccel, hogy ne felejtsem el megkérdezni. :lol:

Mert kell másra is a pénz (ezer a terv, rangsorolni kell a megvalósításban), ő bazira spórolós és már van egy babakocsink. Szuper az is, nincs gond, csak nagy küzdelem árán lehet bepaszírozni a kocsiba és asszem esős/sáros időben nem nagyon lesz kedvem babakocsit nekiállni szétszedni (le kell venni az egyik kereket is). Ez P.C. PS610-es típus, csak jót olvastam róla a neten, kiváló lenne az autóba, városi járgánynak. Lehet, hogy még a távolsági buszra is fel tudnék szállni vele...
Az anyósomék nem szálltak még bele semmivel a baba dolgokba (holott mondjuk anyukámék már olyan 50 ezer körül járnak), úgyhogy megpróbálom megfűzni a Kedvest, hogy beszéljen a szüleivel és perkálják ki a babakocsit. Remélem sikerül, szomorú lennék ha elvinné valaki más előlünk. :roll:

Monee

monee85

[quote="monee85"] írta:monee85Ugye jól emlékszem, hogy ilyen időtájt Te kamiont mentél venni? :lol:

Ööööööööööööööööökhmhümmmmmmmmmmmmizééééé

Jaja, és kb. a 36. hétig ezt műveltem!

De azért olyan jó néha oksokodni!

És azt is megértem már viszont, hogy a többiek miért kaptak agylobot, mikor olvastak engem!
Vendég

[quote="csillagfény"]m írta:csillagfényonácska, igen. van egy egészségpénztáram, onnan fizetem az MMet, a nőgyógyászt, a fogdokit, a pelenkát, a tápit, a család gyógyszereit, egy csomó mindent. és a befizetett összeg 30%át vissza lehet igényelni az adóból.
csak ahhoz tudni kéne mennyi adót fizetek. :D
azért, hogy nehogy szívjak egy nagyot, hogy mondjuk év végén vissza akarok igényelni 100E ftot, és kiderül, hogy csak 30at fizettem adóba. :roll: aztán kiderül, hoyg csak az EPt gazdagítottam.
az én saccom alapján kb 5e lehet havonta. ?????????????

Hümm
Én havi 13 ezret fizetek az egészségpénztárba. No majd utánanézetek a béresünkkel!
Vendég

OK, Monee, majd szólj.( a megvarrással nincs gondom, csak nem láttam még rugalmas kendőt, így nemtom milyennek is kéne lennie :oops: , csak sima kendőt láttam még, az ugye egy darab anyag beszegve és kész..)

A páromat lehet én is agyoncsapom :lol: , bármit akarok venni a gyereknek, első szava, hogy NEM, meg MINEK.(szerintem mutogasd meg neki a babakocsi árakat, és mindjárt belemegy)

Csillag!
Anno engem is ki akart pakolni egy doki, naná, hogy nem mentembele, és utána magam kezdtem el a neten felderíteni a betegségemet, akkor csatlakoztam hozzátok, szóval GErgőt a netnek is köszönhetem, ezért is vagyok olyan hű hozzá :lol: :lol:

Dimet!
Bár nekem fiam van, de mi annó zacsi híján úgy vettünk mintát, hogy betettem egy melltartóbetétet a pelenkájába, és köv. pelenkacserénél kifacsartam.Kicsit gusztustalan, de muszáj volt :oops:
ezoterike

Monee!

Megnéztem most ezt a babakocsit, ha elfogadsz egy jótanácsot:
szerintem városi járgánynak ne vegyél egy 9 kilós babakocsit, mert az a gyerek lesz még 10 kilós is, és átkozni fogod a percet, mikor megvetted a kocsit.(ezt pár babakocsit elfogyasztó tulajdonosként mondom :lol: )
Én városi járgánynak csakis a Peg-Perego Ariát ajánlanám.Nekem az van, és imádom, ha olyan helyre megyünk, mert a Venezia nem fér be a mini autónkba, de ez még az első ülés előtt is.
Persze ez csak egy jótanács, és is sokmindenbe beleugrottam , aztán szidtam magamat, de az Aria piszok jó választás volt.
Persze a döntés a Tiéd, bocsi, ha nagyon beledumáltam :oops:
ezoterike

Én most láttam egy babakocsit ami elég sanszos... csak sajna nem dönthető a háttámlája. Youpa-la a márkája (mint az extra kicsire összecsukhatónak), ugyancsak 4 kiló viszont csak 7000Ft garanciával vadi újan... BKV-záshoz elég jónak tűnik...
Vendég

Vendég

Csakegy, szerintem jó lenne élőben megnézned esetle, hogy mondjuk mennyire stabil, ill. a kicsi kerekek miatt tolható-e mindenhol stb.
ezoterike

Monácska!

Csak vicceltem! :lol: :lol: :lol:

Ezo!

Néha az lenne a jó, ha csak úgy megvennénk valamit szólás nélkül... amikor meg már ott van, akkor édes mindegy mit gondol emberünk.
Azért húzom fel ezen mindig magam, mert én tényleg próbálok mindenből nagyon olcsón megoldani mindent (lásd nem véletlenül küzdöttem egy napon keresztül a mei taial, mert így 3000ben megvolt, nem 7-8-9 ezerben) és amikor néha vannak ilyen kivételes lehetőségek, akkor is mindig NEM a válasz. NEM, MINEK? Ahogy Te is modtad... :evil:

A kendő csak annyi, hogy körbe kell szegni és jónapot. Illetve én most azon gondolkozok, hogy miután egyenlőre úgy tűnik hogy nekem kell csak és nem felezek senkivel az anyagon innen a topikból, az 5,2 méter helyett 2,6-ot veszek, 60 centi kiszab kétszer és középen összevarrjuk. Csak még nem sikerült megszülnöm, hogy az jó-e így... Pont azon a részen, ami a legjobban látszik lenne a varrás... Még filózok rajta. :)

Babakocsi:
Nagyon nem valószínű, hogy buszozni, tömegközlekedni fogok vele, csak a városban való járkáláshoz kellene. Pl. egyik boltba be, másikból ki és ilyenek. Szóval nem feltétlenül számít a súlya. Egy jól irányítható, de nem túl kis kerekű kocsit kéne választani, mert a városban is nagyon szarok tudnak lenni az utak. Aztán azt is figyelembe kell venni, hogy téli lesz a gyermekünk és valamilyen szinten egy bélelt babakocsit kell vennünk, ehhez meg van lábzsák, esővédő. Még így is kell majd bele egy vastag plédet tenni, mert nem dönthető vízszintesre, de lehet hogy a másik kocsi mózesét bele tudnánk tenni. De ami a legtöbbet számít, hogy mennyire fér el a csomagtartóban és ehhez mennyire kell szétszedni. Ha nem fér el jobban mint a másik, akkor nem játszik ez a babakocsi sem.

(Persze, hogy árulkodjak is, amikor a meglévő kocsi "bepréselés a csomagtartóba" demonstrációja volt, akkor már nem számított a Páromnak, hogy olajos lett a keze a keréktől és hogyha bent van a kocsi nem lehet használni a kalaptartót. A kalaptartó dolog pedig a mániája, mindent a csomitartóban kell tárolni, nehogy az ülésen felejtett szatyor miatt nyomják fel a járgányt. Ez most nem számít, hogy nincs zárható, nem belátható része az autónak ha a babakocsi is bent van... :evil:)

Monee

monee85

Ezoterike: Küldtem privit!!!!!
Vendég

Monácska sztem az még belefér. én össze-vissza fizetem, nagyobb összegeket utalok át, ha összejöttek a számláim. :D de ha utánanézetsz, kösz.
szem 96600, nanak elvileg a 18%a adó, nem, és kapjuk a 11 jóváírást. úgyhogy az 5000 ft kb, akkor 60ezret igényelhetsz vissza, azaz 180at fizethetsz be egy évben. brutális, mennyit költünk az egészségünkre, nem?

Kép

Kép
csillagfény

Csillag, Mona!

Lehetne ezt valami érthető nyelven is leírni?
Engem is érdekelne, szeretnék "spórolni" kicsit magunknak ezzel az adókedvezménnyel, de fogalam nem volt, hogy ez ennyire bonyolult a GYED mellet. :?

Köööööööööösziiiiii!

Basszus, most döbbentem rá, hogy milyen közel is van már a vége. A Férjem alig lesz itthon addig hétvégén, uh. komoly tervet kell készítenem, hogy a babaszoba is ki legyen festve, a bútorok is át legyenek mázolva, stb. :roll:

Monee

monee85

Hajrá Monee:))))

Én is most szorítottam sarokba a férjem, hogy vagy kihasználja, hogy itt a 2. trimeszter és ritka jó passzban vagyok így akármiben tudok neki segíteni (ld. festés, glettelés, polcfelfúrás stb.) vagy kivárja a 3. trimesztert ami ugye oroszrulett mert mi van ha addigra rossz passzban leszek, elbálnásodok és max. messziről tudok neki dirigálni...

Remélem legyőzi a lustaságát... (ma egész nap ganéztam... persze sehol se tartok, a férjem íróasztalának a feléig!!! jutottam... pedig ez aztán az ő dolga lenne de már nem bírtam elviselni... de kifogások azok mindig vannak ugye... csak nekem van tele a hócipőm azzal, hogy vagy én állok neki az egésznek vagy semmi se történik... persze ha ezt így a fejéhez vágom akkor megsértődik... férfiak... és még én vagyok terhes... ) De most nincs férj hétfő estig így Lilla az egyetlen aki rendetlenséget csinál... és szerintem ő a kisebbik rossz:))) (ő legalább vissza is teszi a helyére a cuccokat ha megkérem rá:) a kiöntött vizet pedig feltörli... igaz, hogy az apja szekrényből kihalászott alsógatyájával de a gesztus a lényeg... nem? :twisted: :twisted: :twisted: )

(nem azért mondom, de sokkoló lesz ismét egy kisbaba... Itt van nekünk egy szófogadó, kisangyal, állandóan vigyori, szerintem abszolut nyerő gyerek... aki ma reggel 9:30-ig hagyta aludni az anyját, délután is adott 3 szabad órát... sokkoló... főleg, hogy mindenki azzal bíztat, hogy kétszer nem ütheti meg az ember a főnyereményt úgyogy készüljünk fel a legrosszabbra... )
Vendég

(Az egészségpénztáraknál azért figyeljetek arra, hogy a befizetett pénz egy részét azonnal lenyúlják működési költségekre... úgyhogy érdemes kiszámolni mennyit költötök, ebből mennyi adó jön vissza, mennyi kamatot kapnátok az előzetes befizetések miatt és mennyit vonnak le kezelésiként.... Plusz számoljatok azzal, hogy a gyógyszertárban vásárolt pelenka drágább, nincs rá akció és ez minden másra is vonatkozik... a fogorvos stb. az ami általában megéri... de akkor is érdemes kalkulálni mielőtt belép az ember - kivéve ha a munkáltató fizeti automatice)
Vendég

estére belázasodott megint:( de nem annyira,mint tegnap. antibiot nem adtam. ha nem elsz holnap lázas, nem is adok, tuti.
pisimintavétel ma legyőzött. holnap újrapróbálom. hátha ügyeleten is megcsinálják (állítólag igen)

én is most keresek esernyőkocsit. legyen dönthető, legyen extrakönnyű, alulra lehessen pakolni, és vidám legyen :D max. 20 e ft. ha ilyet lát vki -csakegy- szóljatok :)

Kép

dimet

dimet: szegényke :((( Kitartást!!!! Remélem azért nem kell majd bivalyerős antibió... (utána protexin restore kúra ajánlott!)

Kocsi: Soroksári úti diszkont? Ott vannak jó kocsik olcsón... (én azért szenvedek ennyit mert max. 5-7e a határ... a kocsi amit meg vettem nekem túl nehéz -7.5 kiló... ) ha látok valamit akkor azonnal szólok!
Vendég

Csakegy!

Mintha az én Férjemet írtad volna le! Egészen pontosan ugyanez a helyzet... csak annyival más, hogy mi már megnyertük a 3. trimesztert. :roll: A másik más meg, hogy lóvé hiányában a megpakolható helyek száma igen kevés a lakásban. Magyarul ha rend van, akkor is kupi van, mert minden elől van. Agymenést kapok ettől! Úszni az ár ellen, immár kb. a 3. éve, nagyon király! :evil:
Holnap megyek a bútorhoz festéket venni és a komódnak neki is tudok már esni amint hazaértem. Szerencsére az egy korábbi fellángoláskor már lecsiszolódott. :lol:
Fú, remélem nem lesz baj ebből a nagy pörgésből, de sajna nincs más választás, amég én nem állok neki, a Kedves magától csak hónapok múlva kezdi el csinálni. :? A gyerek meg jön. Evvan.

Dimet!

Jobbulást Zsuzsinak! :(

Monee

monee85

Monee: ha ez megnyugtat, Lillánál abszolut elúszott az egész hadművelet, az ágyát is csak akkor hozta el és szerelte össze a férjem amikor már hazahoztuk a kórházból:)))) És nem babonából:)))))

Na most ezért is vagyok ilyen harcias... annyira naív azért nem vagyok, hogy azt gondoljam, hogy egy rohangáló dackorszakba épp belépő pelenkás és egy üvöltő pelenkacsomag mellett bármihez is lesz energiám...

Nálunk is a helyhiány a legnagyobb gond. Most szépen elkedem megtervezni, hová és hány polc kerül majd az elfekvő cuccoknak.. (Gyerekszoba egyik fala a mennyezet alatt fél méterrel végig lesz polcozva... feltéve, hogy a férjem nem talál valami érdekes kifogást:) (Ha talál akkor megszívja mert apukámat fogom felhívni, hogy jöjjön segíteni... azt meg nincs a a férfiúi önérzet ami elviselné:))))))

Na nem siránkozok többet... inkább akciótervet készítek:))))))))))
Vendég

Na az előzőt benyelte! :evil:

Akkó' röviden mégecce':

Csakegy!

Kicsi a kereke, minden úthibában el fogsz akadni!

Dimet!

Jobbulást Zsuzsinak! Inkább nézessétek meg, de lehet, h. a fogától lázas (pláne, ha semmi más tünete nincs).

Rejo!

Utólag is jó utat!

Monácska!

A "béres"-eteken jót röhögtem! :lol:

Elvégzendő munkák:
Nálunk több évre elegendő szerelés és festés tolódik folyamatosan, pedig az elmúlt két hetet sem seggvakarással töltöttük. Sajnos hétfőtől lejárt a párom szabija, így a "maradék" majd apránként lesz megoldva. :(

A MÁK-os sztorit holnap újra begépelem, ma már nincs hozzá erőm! :evil:

rambóka

Sziasztok!

Dimet: sajnálom Zsuzsit!! De szerintem nem a foga. Ha eddig nem lázasodott be amikor a foga jött, akkor tuti nem az. Lehet hogy ez a 3napos láz lehet. Ha 3 nap után pici apró melegkiütés szerű jön ki rajta, akkor az. Eszter most esett át egy ilyenen. :cry: Az én nem alvó kislányom egész éjszaka fel sem ébredt, még a hidegvizes borogatásra sem!!!! Egy percet sem aludtam, mondanom sem kell - pedig kihasználhattam volna a helyzetet... :twisted: :twisted: :roll:
Vendég

Dimet: Ezt most találtam. Vadiúj kocsi, ha jól lűtom a forgalmazó árulja... (ld. 20e-ért már elég jókat kapsz...) (a most bepakoltnál szerintem vannak sokkal jobbak... a Chicco Ponee XS-t szokták még szeretni, az csak 5.5 kiló... csak nekem már drágának számít)

Eladó európai méretű, extra nagykerekű, kényelmes, esernyőre csukható, könnyű alumínium sport babakocsi, lábzsákkal és esővédővel együtt. Ajánlott fogy ár: ENZO 19.990 Ft, jelenleg narancs és pisztácia színben. FIORINO 21.990 Ft, jelenleg piros és kék színben kapható. Bővebb információ http://www.bergon.hu Személyesen is, és házhozszállítással is megvásárolható. Tel: 061 306-4954, 0620/2049-168 Megjegyzés: a babakocsi súlya 8 kg.Ebből 5 kg a váz súlya, kerék, lábzsák és esővédő nélkül. Ha 8 db pici kerékkel forgalmaznánk, akkor 5,6 kg lenne a súlya, de akkor csak tükörsima járófelületen lehetne könnyedén tolni a babakocsit, lábzsák és esővédő nélkül.

Kép
Kép
Vendég

köszi, nekem is könnyebb kellene. max. 5 kg:) a brendonban találtam egyet. ilyesmit keresek. ezt ismeri vki???

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=44

van még egy ami, tetszik, de az drága. az elefánian a jané-rocket babakocsi.

estét megúsztuk. pisimintavételben én nyertem. próbálkoztunk bilivel is :lol: hát......nem jött be. kemény meent lesz a bilire szoktatás, már látom :D
de végül rájöttem a zacsi nyitjára, és siker. bevittem az ügyeletre, és tök kedvesen, rendesen rögtön megnézték. se genny, se fehérje.

mára semmi láz. de adtam neki egy kis lázcsillapítót. én is a fogára gyanakszom erősen, más is zsokta ezeket megszenvedni, hiába előtte semmi baj nem volt. az orra folyik. anyukám meg zaklat,hogy adjam az antibiotikumot. én nem érzem,hogy kellene. gyerek nem levert, nappal nincs láza.
ja, protexine. tudom.

férj: ismerős :D

Kép

dimet

Jajj de jó, hogy tiszta a pisi:) Az antibiotikumnál pedig csak magadra hallgass... A mi időnkben a gyerekekkel úgy etették mint a cukrot :((( Sajna :((((( Ha folyik az orra próbálkozzál Oscillococcinummal... én Lillának mindig azt adok ilyenkor... (az vírusok ellen van elvileg de nálam a sima náthára is jó szokott lenni... és úgy látom Lillánál is...). Ha az nem jó akkor a Homeogene is mehet (az oscillot vagy a szájába öntöd - apró édes golyócskák- vagy feloldod egy kis vízben és megitatod vele... A homeogene-t mindenképp érdemes feloldani.)

Babakocsi: Hááát... szerintem nagyon csúnya és nagyon drága ez a Brendonos, a kereke meg nem nagyobb mint annak a 4 kilós kocsinak amit korábban belinkeltem... így első blikkre legalábbis... Szerintem mindenképp nézzetek el a Soroksárira is! (És ha arrafelé jártok akkor ott az Ipar utca ahol a bababörzések árulják a youpa-la kocsikat)...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?