Új privát üzeneted érkezett!

Katica!
egy fagyisom volt.
Talán 2 UH, vagy 3. a ciklus 8-9. napjától... :? no vizsgálat (ha jól emlékszem) :wink:
dezsina

dezsi: köszi. akkor biztosan lemaradok a júliusról, hisz amikor először mehetek a kaáliba júl 17.-én, akkor már a 15. cnen leszek.

katica
katica30

Dezsi, még nem ásunk. Majd talán a jövő héten. :lol:
Egyébként meg csak annyit mondj a dokinak, hogy lelkileg még nem állsz készen a következőre. Amúgy is elég sűrű volt az utóbbi pár hónapod. Meg fogja érteni, és nem fog kérdezősködni, az biztos.

skrisz72

Dezsi!
Szerintem Krisz jól írta,tényleg ezt kell mondani,amit amúgy is érzel.
Bizony,csokinyuszi lettem :lol: :lol: :lol: ,engem fél óra alatt is nagyon megfog a nap.
Katica!
És mit néz a hematológus vérből?És miért ilyen sok idő?
Sajnálom ha lemaradsz erről a hónapról,mindig ez a várakozás.De a lényeg tudod,hogy ne legyél beteg :wink:
Vendég

Csajok!
köszi, igy teszek a dokinál és elmondom a frankót! 8)

Katica!
sajnálom, hogy kihagyod ezt a hónpot! :(

Nyulasz!
én hamvas fehér vagyok, mint egy svájci hegycsúcs :P :lol: vagy esetleg fehér csoki :lol: :D
dezsina

Dezsi!
Majd amikor otthon,a medence partján élvezed a munkád gyümölcsét,na majd akkor elolvad a hegycsúcsról a hó,és szépen lebarnulsz :D
Petne!
Megjött az eredmény?...pocaksimi :D
Vendég

Sziasztok!

Olvasom minden nap a híreiteket, és nagyon szurkolok, hogy azért mindenki pocakot növesszen, ha ősztől, akkor ősztől.

Velem semmi, nincs tünetem, de 24 órán belül okosabb leszek. (végül csak szombaton tesztelünk, mert nem fog beleszólni a nyaralásba az eredmény, ha nem sikerül, mi is csak ősszel folytatjuk.)

Nomen est omen, tényleg buta vagyok, mit jelent az, hogy a "kiskatonák miatt"?
kisbuta

Kisbuta!
Akkor szombatra nagy drukk!!!
A "kiskatonák miatt" azt jelenti,hogy apának kevés vagy/és rossz minőségű a spermiuma,így ez miatt szinte lehetetlen spontán babásodni.Persze csodák mindig vannak,csak valahogy mindig mással történnek :lol:
Vendég

Kisbuta, a kiskatonák a spermiumokat jelentik. Vagy nincsenek elegen, vagy nem elég fürgék, vagy nem elég életképesek.
Drukkolok neked nagyon, hogy sikerüljön! Puszi

Petne, mi újság?

Szia csokinyúl! :lol:

Dezsi, reméljük kedvesebb vagy, mint egy jéghegy. :wink: :lol:

Mi a hétvégén nádszövetet teszünk a hátsó kerítésre. Mögöttünk egy sárgabarack gyümölcsös van, és irtó nagy a gaz. Viszont lesz lekvárunk... :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Hehe, én szőlőültetvény-locsolgatás közben filozofálgatok, hogy vajon maradósak-e a törpéink. Kert és babaprojekt összefügg?

Még valami eszembe jutott. Pajzsmirigy miatt járok endokrinológushoz, aki a gyógyszer mellé még szelént is elrendelt, és még hozzátette, hogy az a beágyazódást is segíteni fogja. Azóta szedem a szelént, recept nélkül kapható. Nem mondom, hogy csodaszer, mert gondolom, akkor a Kaáliban és máshol is felírnák, de hátha, ilyenkor az ember mindenbe kapaszkodik.
kisbuta

Kisbuta, óvatosan a kertészkedéssel. Van akit teljesen letiltottak róla... :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Ma voltam hormonos vérvételen! Éssss áttetettem magam októberre :lol:

Katica!
Légyszi légyszi, javitsd majd ki, hogy Dezsina okóberi kismami akar lenni :lol:

De szép is az ősz!!! :D
ki jön még velem???? :?:
:arrow: ide kérem a babásodni vágyó őszi kismamijelölteket :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, jaj de jó! Én is októberben kezdek, és novemberben lesz beülti. Neked az október a beülti ideje?

skrisz72

Skrisz!
no ezen még nem gondolkodtam :? ha októberi mesit kezdek, akkor nov. de ha már szeptemberi mesi, akkor okt. közepi beülti!
Ez rajtam fog múlni. :) Választhatok. Ezt szeptemberben fogom eldönteni a konzin :D Jaj de jóóóó!!!
mindjárt csinálok is egy klassz vonalzót! :lol:
dezsina

Én a szeptemberi mensi után megyek konzira. Gondolom az októberin fogigátló, aztán a szurik. Már ha maradunk a short-nál.

skrisz72

Skrisz!
én is szeptemberben megyek dokihoz, de nekem long-protokoll lesz, és hó elején jön meg. Tehát én a ciklus 21. napjától szúrhatok! :lol:
dezsina

sziasztok!

lányok: köszi :wink:

nyuszi: nem tudom, hogy miket néz a hematológus, vagy 10 féle dolgot néz konkrétan.azt én sem értem, hogy miért ülnek olyan sokáig az eredményen.

dezsi: javítottam :wink: hajrá október! (szerintem én is októberben vagy novemberben megyek újra, ha a fagyis nem sikerül )

kisbuta: drukk+++++

katica
katica30

Katica!
de sikerül :lol:
dezsina

Katica, sajnálom, ha csúszol a rövid mensid miatt :cry:
Nekem csak 2 UH volt a beülti előtt, ahol azt nézték, hogy van-e spontán tüszőérés, és hogy a méhnyh. vastagság elég-e. Utána pedig ugyanúgy, mint a lombiknál, kb. 2 hét múlva HCG vizsgálat.

Csokinyuszi, engem is gyorsan fog a nap, de most nem merek kimenni ebben a nagy hőségben. Mondjuk már nem is bírom a napot csak max fél órát. De a városi közlekedésben is színesedek szerintem.

Dezsi, jól tetted, hogy eldöntötted és elmondtad a dokinak. Ha long protokoll, akkor már csak 3 hónap, és tul.képpen kezdődik. Vagy rosszul számolok? Izgulhatunk érted és Kriszért!

Kisbuta, drukk holnap reggelre. Mi elutazunk hétvégére internet nélkül, úgyhogy csak vasárnap este tudom legkorábban megkuksizni az eredményt. De izgulok +++++++++++++++!

Krisz, jó szüretelést és befőzést :wink:

Az eredményem negatív lett :lol: , így nem javasolják a magzatvíz vételt, aminek nagyon-nagyon örülünk (mert 2-3% a vetélés kockázata). A következő vizsgálat a nyitott gerinc vizsgálat, ami majd a 16. hét környékén lesz aktuális. Köszi, hogy izgultatok értünk!

Kép
petne

olvasoban ... de csak nem..... nem vagyok már egyedül... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Pihentetnem kellett a témát, ne haragudjatok.... Most elköszönni jöttem legalábbis a következő 10 napra, ma elutazunk Horvátországba a férjemmel. Óriási nagy ölelés nektek!

Julika,
Janka baba tündérke! És hamarosan az arcodat is látni fogja, csakhát szerintem a cici és a mama hangja felülbírálja!

Krisz,
Lekvár :) :wink: Csak a sósgolyóra vigyázz! :) Szuper, hogy ti is csináltok medencét!

Nyulasz,
Csokinyuszis képet lehet kérni? :)

Kisbuta!
Szorítok érted!

Katica,
Az időt nem vesztegeted, Ha a doki szerint kell a hema eredmény, akkor inkább csússzon egy ciklust.. Puszi neked! És sikerülni fog a legközelebbi! Apróbetűt nem is láttam!

Dezsi, (lányok)
én sem megyek a nyáron szerintem.

Petne,
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! Így kell ezt csinálni! Jó gömbölyödést Neked!
Vendég

Sziasztok,

ez a ma reggeli teszt olyan negatív lett, hogy csak zúg. :(
Elvileg persze hétfőn még lehet pozitív, de azért abban már nem nagyon bízom, valszínűleg az utrog. miatt nem jött meg eddig, vagy nem tudom, nektek mik a tapasztalataitok, 3x2 utrog. képes-e visszatartani, ha jönni akar? (Ugyanis én most kapok annyit...)

Szóval ősszel szoríthatunk egymásnak.
kisbuta

Sziasztok!
Kisbuta!
Sajnálom a nega tesztet.Hányadik napon vagy?A transzfertől számítva?Még drukkolok,hátha ősszel már pocakosan szorítasz nekünk.
Brumi!
Jól megijedtem,azt hittem tőlünk köszönsz el,és nem írsz nekünk többet.Olyan furán indult a mondatod...Nagyon jó pihenést kívánok,nekünk a dokink elő is írt egy kis tengervizet lombik előtt.
Itt egy kép,csak neked:
Kép

Mire hazajöttök,ti is csokibrumicsalád lesztek :D

Én is október,de én talán az eleje...

Katica!
Reméljük jók lesznek az eredmények.
Dezsi!
Látom jó a kedved az októberi babásodástól,ez a lényeg,hogy te úgy érezd,itt az ideje.
Petne!
Jó pihenést nektek is,és nagyon örülök,hogy nem kell magzatvizet venni. :wink:
Vendég

Kisbuta!
Elvileg megjön ennyi utró mellett is.Remélem ez jó hír :wink:
Vendég

Sziasztok!

Petnének és Brummának jó nyaralást!

Csokinyusz: a transzfer hétfőn lesz két hete. mindenesetre, amíg nem jön meg, vagy nem lesz egy pozitív tesztem, addig mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig, abból nem lehet baj. (a no alkohol különösen érdekes egy borászcsaládban. :wink: ) - Az a jó ebben a dupla-tesztes rendszerben, hogy az első negától nem keseredik el az ember, mert hátha tévedés, a másodikra meg már rákészül lelkileg.

A Monsieur pedig kiszámolta, hogy ha egy-egy próbálkozás 40%, akkor 5 próbálkozás 93%-os valószínúséggel kiad egy kölköt (fizikus, ezért mindent kiszámol...) - Ezek a számok egyébként rátok is érvényesek, szóval nektek is kitartás, kicsi az esélye, hogy a peches 7% pont ti lennétek.
kisbuta

Kisbuta!
Kitartás,és bizony naponta borozás kötelező!!!Nem is tudtad?Ej-ej,miről maradtál le :lol:
Sajnos én úgy tudom,hogy egy próbálkozás csak 20-25% esély,bár nem vagyok fizikus,én jobban számolok,akkor az 5.lombik már biztos 100%-os :lol: :lol: :lol:
Remélem neked nem kell annyi a 100-hoz :wink:
Vendég

Nyulasz!
Személyfüggő a dolog, de olyan 30-35-40% átlagosan, a negyven persze csak jó esetben, de a Monsieur optimista (még).

Számolásban nem szoktam vitatkozni a Monsieur-vel, mert kettőnk közül ő tart az egyetemen "statisztikai módszerek a kísérleti tudományokban" kurzust, de legyen inkább neked igazad, mert a 100% mégiscsak jobban hangzik, tehát szimpatikusabb eredmény.

Mentek még nyaralni az idén, vagy csokinyusziság kipipálva, és jöhet a munka, édes munka? :roll: - igazán ennivaló vagy azon a képen!
kisbuta

Kisbuta!
Akkor reméljük,hogy én számoltam jól :lol: :lol: :lol:
Még nem tudom megyünk-e nyaralni,eddig úgy volt,még meglátjuk.
Ne mondj ilyeneket,hogy "ennivaló vagyok",mert menten elolvadok az ilyen bókoktól :lol:
Drukk a holnapi teszthez,hátha... :wink:
Ma nem nagyon leszek,szép napot mindenkinek.
Vendég

Bella!
Holnapra nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!

dezsi: remélem :wink:

petne: örülök az eredményednek.

brumi: jó pihenést!

kisbuta: sajnálom a nega tesztet. :cry: ma nem teszteltél újra? drukk++++

nyuszi: tetszik a csokinyuszi :wink:

bella: nagyon drukkolok+++++

rólam: úgy tűnik, hogy vége a mensinek, 3,5 nap volt. :shock:

katica
katica30

Brumi, hirtelen megijedtem az első pár sorodtól. De így már rendben. Jó pihit!

Petne, szuper jó hírek! Klassz, hogy minden rendben van a kicsivel.

Kisbuta, azért még tesztelgess szorgalmasan, és menj el vérvételre is a 14. napon. Az a tuti.

Bella, drukk holnapra! Gondolok rád!

Katica, ez rövid mensi volt... :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Bella! Egymillió Drukk ++++

Magamról: tegnap nem teszteltem, de így sem volt unalmas a napom. A déli utrokor vettem észre, hogy a hüvely nyálkahártya kicsit szines. Aztán meg már nem volt az. Barnázgatásról sem tudok beszélni. Este bevitt az apának való az ügyeletre a klinikán, uh nem volt, mert ugyan mit láttunk volna, bár felajánlotta a doki, hogy ha megvárjuk amíg levezet egy szülést, akkor utána ránéz uh-val (egyébként megvizsgált, és neki is véres lett a kesztyűje), ha az minket megnyugtat. Amúgy a doki nem látta vészesnek a helyzetet, azt mondta, ebben az esetben, mivel nem tudhatjuk, hogy van-e baba, egyetlen dolgot tehetek: feküdni, feküdni és feküdni, mert az a korai terhességi vérezgetéseknél mindig csodaszer. Úgyhogy este elengedtem apát egyedül a szabadtérire, én meg feküdtem. És azóta megint tiszta a nyálkahártya, vérnek nyoma sincs.
Ma reggel viszont nyomtam egy tesztet, ami persze megint csont negatív, szóval nagyon nem reménykedem, de amíg meg nem jön piri néni, inkább vigyázok magamra.

Remélem nektek jól telt a hétvége!
kisbuta

Sziasztok!

Bella!
Drukkhegyek mára! :wink:

Nyulasz!
tényleg jó kedvem van, hogy októberben megyek. Lassan kezdem rávezetni magam, hogy sikerülni is fog! :)

Brumi!
Isteni jó nyaralást kívánok! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Katica!
nekem már csak 2 nap a rendes mesi :( :?
dezsina

Kisbuta!
Drukkolok Neked, hátha még nincs semmi veszve! Pihengess!!! :)

Csokinyuff!
hogy hogy nem vagy egyedü? Csak nem :?: :) :!: Ez azt jelenti, hgoy gratulálhatunk újra? :?: Vagy félreértettem?
dezsina

Csokinyufff,
bár megelőztek, de én is akartam kérdezni, hogy Majácskának lesz tesója? :D

Rég voltál már felénk. Mesélj mit tud a kiscsaj?
Dobhatnál pár képet.

Addig teszek én:
Kép Segítek szerelni, jó?

Kép Mit vegyek még ki?

Kép Sokfog avagy Bogyika mosolya

Kép Anyácskával

Kép Ez nem csak fogmosásra jó! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,

nem tűntem el, de a múlt hét szomorú eseményt hozott, elvesztettük a csodaszámba menő spontán babánkat, kórház, műtét, lábadozás még most is. Így holnap nem lesz UH sem, ahogyan Krisz írta. :(
épp amikor 2-ánírt Krisz, akkor volt a műtét is
allegrobarbaro

Alle!
:( sok erőt és kitartást!
Aztán hajrá! Sikerülni fog!!! :wink: Tervek vannak már? Sikerült úgy-ahogy feldolgozni?

Hajnoca!
Nagyon aranyos a kis Bogi! Szépek vagytok!
dezsina

Sziasztok!

Nagy drukk mindenkinek!

Nyaralóknak jó pihenést!

Kisbuta! Várd meg a vérvételt! Addig pihenj! Feküdj amennyit csak tudsz. (Olvasd el a blogomat)

Mostmár gyakrabban jövök, csak lelkileg eléggé padlón voltam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Allegro!
nagy, puha együttérző ölelés! - és gondolj arra, hogy ha egyszer sikerült a csoda, akkor legközelebb is sikerülhet. Így vagy úgy, de anyuka leszel, ez biztos.

Hanna, hol érem el a blogod?

Hajnóca, nagyon édes a kiscsaj, és eszméletlenül hasonlít rád.

... én pihenek. Csak a jövőhéten visszük az egyik nagymamát nyaralni, a könnyebbik esetet, aki 89 éves, és tisztában van vele, hogy nem bír már annyit, amit egy 20, ezért nem is nyüzsög folyton. (A másik nyolcvansok éves nagyitól már eleve félek, szívbeteg és nem lehet leállítani, kéne rá egy kapcsoló néha. Na, de ő majd csak júli végén lesz soron, arra is rá kell pihenni. Bár ez lenne a legfőbb aggodalmam!)
kisbuta

Hanna,
kérdés visszavonva, a blogodat megtaláltam, IQ teszten uv-n átmentem. olvasom
kisbuta

Kisbuta! Írtam privit!

Anyukák! Tesztek fel a babákról képet?

Janka és Bogi baba ámulatba ejtett. :)

Kép
hanna30

Kisbuta! :)

Kép
hanna30

Sziasztok!

Alle, nagyon sajnálom! Sok erőt és kitartást kívánok! Ölellek!

Brumi, nekem is úgy tűnt az az első mondat, mintha tőlünk búcsúznál. Jól megijesztettél mindenkit, látod? :?
De mivel csak Horvátországba mész (jajj, de irígy vagyok), nagyon jó pihenést kívánok!!!!!!

Kisbuta, izgulok, hogy az a kis kapaszkodó elég legyen. Amíg nem biztos a rossz, ne is hidd el! Higgy inkább abban, hogy babás vagy!

Nyulasz, tényleg nagyon klasszul nézel ki :lol:
Amikor még az esélyeket latolgattuk, mi is úgy számoltunk, mint Te. Lehet, hogy nem olyan professzionális, de jobban hangzik, mint a 93% :wink: :lol:

Bella, drukkok++++++++++++++++++++

Katica, ez tényleg rövid mensi volt.

Dezsi, látod, csak az elhatározás kellett, és máris jobb kedved van ettől az egésztől. Ha pedig már a pozitív eredményben is bízol, akkor egyértelműen jó volt a döntés :!:

Csokinyuff, ezt én sem értettem? Jön a kistesó?

Hajnóca, nagyon helyesek vagytok! Zabálnivalóak Bogyika hatalmas barna szemei!

Hanna, nem semmi ez a gyereksétáltató berendezés :lol:

Képzeljétek, vasárnap reggel becsípődött a derekam :cry: :shock: . Nekem még soha nem fordult elő, de a "férjemnek köszönhetően" már nem volt újdonság. Nem olyan vészes, mint amilyen neki szokott lenni, mert én tudok mozdulatlanul feküdni és kicsit fekve ülni, sőt menni is. Csak a felkelés, leülés, mocorgás borzasztó... és persze gyógyszer szóba sem jöhet, úgyhogy marad a földön alvás és pihenés.

Kép
petne

Hanna!

Köszi, külön elolvastam a barnázással kapcsolatos bejegyzéseket, most és májusban.
Nyilván azért vagyok megijedve, mert a két méhen kívülivel is így indult a horror, bár azokkal pozitív volt a teszt, és tisztességesebb a barna folyás, mint most (direkt fehér bugyit vettem fel, hogy jobban lássam, de még makulátlan, pedig már elmúlt 13.30) Szerdán még egy tesztet csinálok, ha addig nem jön meg (még jó, hogy az egyik szegedi patikában akciós a teszt, 300 forint.) Szerdán bármi lesz, hívom a dokit, utána majd meglátjuk, hogyan tovább.

Nagyon szeretném, ha most már csak azért jönnék ide, hogy nektek drukkoljak, és ne folytatódjon az elmúlt három év rémálma. - Igaz, most elsősorban anyám van kiborulva a negatív tesztek miatt, annyira szívére veszi a kínlódásaimat.
kisbuta

Petne!

Igyekszem a reményt életben tartani, meg beleélni sem akarom magam. A minap azért azzal szórakoztam, hogy utánaolvatam azoknak, akik negatív teszt ellenére babásak voltak. Az egyik anyuka írta, hogy még a 16. héten is negatív volt a tesztje, csak a 20-nál sikerült végre halvány pozitívat tesztelnie, azt el is tette emlékbe, mert hát akkorra persze már nem volt kérdés. :lol:
Nem adok sok esélyt neki, hogy én is ilyen rendkívüli eset lennék, de hát végülis, amíg pirike be nem állít, nem szabad kétségbeesni. És ha mégis itt maradt(ak) a törpék, akkor elmondhatom, hogy az én terhességeim körül valami soha nincs rendben.

Veled azonban legyen minden rendben, és nőjön nagyot a hasad!
kisbuta

Kisbuta! Ez a fura! Nekem a méhenkívülinél, csak a végén volt barna. Szóval, ne add fel! Tuti, hogy jó az a teszt? Hanyadik napon vagy?

Kép
hanna30

Hanna!
Ez pontosan a transzfer utáni 14. nap, a 16.-on még ismétlek. A teszt elvileg jó, de rá van írva, hogy ha zavaros a minta, vagy nem volt legalább 6 óra a két pipi között, akkor nagyobb a hibaszázalék. Szombaton úgy indult, hogy előtte kb. éjfélkor feküdtünk le, és hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy vagy azonnal pisi (ergo teszt is), vagy olyan baleset történik, ami hátulgombolós korom óta nem. Most viszont betartottam az időt. A minta zavarosságáról nem tudok nyilatkozni.
Nálam az első méhen kívülinél úgy indult, hogy egy héttel a mesi ideje előtt volt barnám, de elmúlt, majd a mesi idején görcs és barna (naná, hogy szenteste, úgy mellesleg), a második jobban megkímélt, sima pozitív teszt, sugárban hányás, látszik a mákszem, aztán meg egyszercsak vér az 5. héten, kórház, a többit meg már tudjátok.
De tudod mit? Akkor mindig pozitív teszt volt és barnázás, most negatív a teszt, és még csak barnázás sincs igazán, ergo kezdek reménykedni :wink:
kisbuta

Kisbuta! Én azért próbálnék másik tesztet is. Mert a 14. napon mutatni kellene valamit. Mondjuk az én tesztem sem volt olyan világraszóló a 14. napon. Drukkolok!++++++++++++

Kép
hanna30

Ja igen, nem ugyanazzal a fajta teszttel néztem szombaton és ma. Két különböző gyártmány, egymástól függetlenül negatívat adott. Ez azért elgondolkodtató akkor is, ha addig természetesen nem hiszek semmit, amíg vagy meg nem jön, vagy nem látom legalábbis dobogni a kis szívét (szivecskéiket... esetleg). De mivel ráadásul az egyéb tünetek sem meggyőzőek, hát láthatod, készülök a legrosszabbra. És röhögök magamon, hogy még soha nem vártam ennyire óvatosan a piri nénit.
kisbuta

Sziasztok,

Belláról:
túl van rajta, nem találtak semmit, hála az égnek a körülményekhez képest jól van és köszöni a drukkokat

KépKép
tobi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?