Új privát üzeneted érkezett!

aki nem meglepit szeretne = aki meglepit szeretne

:oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hűha volt termés rendesen :D .

Meglepődtem, milyen gyorsan telik az idő. Monee még kb 8 hét és szülsz!!! Hihetelen!

Zsizsik, nekem Hunci ajánlotta Hajdú doktornőt. Én is majd hozzá szeretnék menni, ha eljutunk odáig.

Anyooka, köszi, h feljegyzed, hanyadik héten tartok.

Dimet hajrá mozgás!

Bettica, nagyon szép baba Bence! Emberkéd nagyon odafigyel Rád :lol:

Gina, szépen fejlődik a kislányod! Csak így tovább!!

Csakegy, Hajrá szőlőszezon! Imádom a szőlőt, sőt még a banánt is. Bezabáltam én is mostanában szőlőből, de még nem mértem cukrot . Én csak este 8 után merek enni a tiltott gyümölcsből!

Kavicska, ti is nagyot nőttetek! Körömvágásra meg társaira én sem mernék vállalkozni.

Biztos kifelejtettem vkit, bocsánat!

Rólunk annyi, h tegnap voltunk UHon. Van egy 5mmes magzatom dobogó szívecskével!!!
Urammal csak néztük, néztük, csodáltuk, h lüktet a pontocska.
Borzalmas kívárni a következő Uh időpontot. Mindent ahhoz számítok.
Ezen e héten sem úszom meg a vérvételt :( . Múlt héten 2 volt, reméltem ezen a héten pihentetem a kezem (mindekettő kék, barna zöld foltos) de csak el kell mennem egy rutin vérvételre. Na mindegy, csak ennyi baj legyen.

Szép Jó éccakát Mindenkinek!
apple

Niki, szorítok nagyon, h minél hamarabb előkerítsék a donorokat, és beinduljonak a dolgok! Már nincs sok hátra!!!
apple

Apple gratulálok a diobogó szívecskéhez!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Bettica nyugodt,nyügimentes estét,éjszakát!
Na meg ez minden babás maminak szól!!!!!!!!!!!!!!! :)

Bettica sajnos ötletem nincs neked,ugyan ez volt anno Levi.Bármit csináltunk vele ordított torka szakadtából,vörös volt mint a rák,feszítette magát.Mi a hasára fogtuk rá.Nappal jó kisfiú volt,de kora este+az után,PFFFÚÚÚÚÚ!Amíg szopizott így volt.azaz majdnem 3 hónapig!De remélem nálatok nem így lesz!Drukkolok érte!!!!!!

Gina nagyon ügyes Dorina és nagyon sokat nőt is,szép kislány!Büszke Mami lehetsz :D

Niki tőlem is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!

Monácska vettem olyan minna italt.Hát az íze ha úgy iszom mint egy gyümölcslé akkor oké,de én először úgy kortyoltam bele mint egy joghurt lenne.Remélem nálam is hoz sikert!!!Vacsira 60ml-t kellett pótolni,még jó hogy reggelről maradt annyi.

Jó éjt mindenkinek!
Nyugodt és csendes éjszakát mindenkinek!!!!!!

Kép

Kép
lecso

apple, de jóóóó!!! annyira örülök nektek:) vigyázz magatokra!!

gina, szerintem dorina nagyon ügyes!!!! zsuzsi 3 hónopsan nem csinálta ezt!!!!!!

minna italt pont ma vettem. imádom!!! sparban van. 3 féle. narancsos, vmi meggyes vagy milyen és kávés.

lecso, szépek a fiaid!!! nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k.ir, jó téged is látni! szegény te, hogy kétkörös lett a mintavétel :?

nem is mondtam,hogy zsuzsi is megy ám ezerrel. kapaszkodik a fotelba, falba, mindenhova és megy. négykézláb meg ezerrel, összehangolt kéz és lábmozgással:) ja, és ma megmászott 8 lépcsőfokot :shock:

nemtom még mit akartam, de lépek. nemtok írni,összevissza gépele. minden 2. szót újra kellett írnom.

ja, hiszti.....tényleg már 11 hónaposan elkezdődik??? :? mindnre mutat,hogy mit szeretne, hümmög, mutat rám, aztán az óhajára. ha nem kapja meg sokszor sír....kemény menet lesz......

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

niki, beszéltünk kikkával. remélem férjem jó lesz neki donornak.

Kép

dimet

Apple!

Örülök, h. jó hírrel jöttél!

Bettica!

Esti üvöltésnél sógoroméknak egyetlen módszer jött be: Ded vállon átvet, pelusos vég középerősen püföl. Mint amikor a rajzfilmen Szilveszterből a macskából próbálják Csőrikét visszagyűjteni (Köpöd ki? Csúnya rossz macs!) Nem tudom, h. miért, de a kislányuk szerette a dolgot.
Esetleg próbáljátok ki! :roll:

Monácska!

Basszus!
Már azt hittem, h. gyorsított eljárásban akarod lefolytatni a háromgyermekes anyává válást! :shock: :twisted:
De látom, csak nosztalgia. :D

Norka!

Légyszi' oszd meg velem a "beszélek a fejével" titkát!
Nálunk most indulnak a játékföldhözvágós dühöngések és az "én akarom" hisztik. Lesz ez még így se! :twisted:
Szobatisztaság ügyben most olvasom az A bili tudománya című könyvet. Esetleg nézz bele az Alexandrában (ott bele is olvashatsz anélkül, h. ciki lenne)
Halál ügyben: Szerintem fel nem fogják, de attól még rettegni tudnak tőle! Szóval jobb, ha nem söpritek a szőnyeg alá a problémát!
Ezt talán érdemes lehet megvenni,( de azért lehet, h. erről előbb célszerű pszichológust is megkérdezni)
http://www.pagony.hu/index.php?page=20& ... t&id=12260
A Kaki könyvet is sok helyen ajánlják a székletürítési problémák megoldására. Lehet, h. a kettőt együtt érdemes megrendelni.

Kavics!

Testvérféltékenység nálunk két okból is valószínűsíthető:
- a ded egy az egyben másolja az én kisdedkori dolgaimat, márpedig én nem gyenge kísérleteket tettem az öcsém likvidálására (majd 14 éves korunkig :twisted: )
- már most rettenetesen féltékeny........apára! Nem rám! Ha a párom jön, h. vakirgáljam meg a hátát, a ded máris ott van kettőnk közt és ő vakargálja apa hátát.
Szóval h. itt mi lesz!? :shock:

Rólunk:
Délután sövényt nyírtam anyuéknál (én kértem el a feladatot!), erre mostanra úgy bedurrant a karom, h. ihaj! Hiába no, az edzetlenség, az edzetlenség! (Vagy ahogy a tornatanár mondta annó: Nem izomláz az fiam, csak bőrgyulladás! :twisted: )

Volt itt Monee a párjával, aki rendet vágott a gépemen végre!
Tök jó, h. végre találtam olyan informatikus embert, aki nem "varázsol", hanem el is mondja, h. mit miért csinál, mire figyeljek, mit ne tegyek, és válaszol a kérdéseimre is, nem csak hümmög, h. azt én úgysem érteném!
Fel vagyok dobódva!!!!! :D :D :D

Monee!

Te meg nem szóltál, h. le akarod-e mérni az Ergót?
Ha bármi kell, szólj ám! Én agyhalott vagyok! :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Ez tetszik:
http://www.pagony.hu/index.php?page=20& ... ct&id=8119
Mire mind a 365-öt végigpróbáltuk volna, a ded pont eljutott volna az 1 éves korig, amióta saját magától is nyugisan alszik (mint azt a jó édes anyja is tette annó). :twisted:

Egyébként érdemes végignézni a kiadó kínálatát! Én kb. 6 könyvet találtam eddig, amit valószínűleg meg fogok venni!

rambóka

bettica, amit rami írt, a gyerek vállon átvet és püföl...na, nálunk bejött. zsuzsit hónapokig vállon átvette cipeltük :D sosem szerette az ölben ringatós pózt, mint bogi a cicánk :D
(régi cicánk.....szegényke, drazsival együtt kivert kutyák. :? mármint jó dolguk van, szüleimnél vannak, a nyaralóba, kinti cicák lettek, persze van fedél a fjük felett. de el kell onnan paterolnom őket ősszel. szüleim beköltöznk a lakásba, és oda nem viszik be őket. anyósék most télen bevállalták őket, de a köv. télre nem... oda kell adnom őket vkinek :cry: :( ide nem hozhatom őket. 2 cica, lakásban, ráadásul perzsák. annyira rossz........ :? nem kell vkinek 2 aranyos cica? legalább télire. kosztot állom :) na, bocs a más témáért, mint a gyerek. de nekünk ők voltak a gyerekre való felkészítőink :D .....)

Kép

dimet

Sziasztok!
Még gyors bejelentkezés, aztán ezerrel készülök! :) (basszus most is itt dekkolok, KV gyerek jóllakottan alszik)

Apple!
Gratula a kisszívhez! Jaj, nem is mondom, hogy ne izgulj már annyit, mert falra hányt bors! Tudom én! :(
De azért tudd, hogy mi tudjuk, minden rendben van a pocakban!! :D

Gina!
Kicsi lányod arca csodaszép!
Jól mondta Rejo, hogy a koraszülöttek ebben topikban átlagon felüli arcszépséggel rendelkeznek: Lásd Babancs Domiját és egyre inkább bizonyíték a lányod fényképe is! :)

Gyerek nyugtatás!
Ó, fantasztikusan meg tud nyugodni, ha nem kell szopizni! :twisted: Miért gondoltam, hogy csak ennyi volt a küzdelem???? :roll:
Nálunk sem jön be a sggrázás, ölben ringatás, simogatás és társai!
függölegesen kell tartani, arcal előre. Pl. bal vagy jobb csípőre teszem. Elhallgat! :shock:

Nem tudom, hogy lesz ez a szopi dolog! Komolyan. Ha megfeszülök sem tudom annyira kiüríteni a fejőgéppel (AVENT elektromos), mint amikor a fiam kiszoppantja.
Nem panasz, csak passz!

A legközelebbi beruházásunk egy redőny lesz a gyerek ablakára. Mert pitymallatig nincs gond, de utánna... :roll: valószínű jobb lenne, ha teljesen be lehetne sötétíteni a szobát. De most nyaralás alatt ez kiderül, mert sötétben lesz a gyerek. :lol:

No, még mit akartam írni!
Nem tudom. Megyek, mert elég nehéz gyerek mellett pakolni. Valamiért!! :roll: :lol: :lol:
Nem is értem miért! :lol: :lol:

Jók legyetek. Majd jelentkezem. :)
Vendég

Bettica!

Esti üvöltés nálunk is volt. 2-3 héten át este 7től 10ig. Semmi se segített. A leghatásosabb az volt, ha apa vállára tette ( mint büfinél) és paskolta a popsit gyengéden. Így elviselhetőbb volt és TV mellett is elmegy. Kinövi!!!
Vendég

Bettica!
Olvasom ..Rambóka is erről ír.
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam erre, már nagyon hiányoztatok! Nyaralni voltunk 2 hétig. Hát mit mondjak nem volt egy leányálom, önfeledt nyaralás. Na de majd jövőre.

Csak nagyjából futottam mát azt a 13 oldalt amivel lemaradtam, és nem emlékszek mindenre.

Bettica: gratulálok a gyönyörű Bencéhez!! ügyesek voltatok nagyon!! Az éjszakai nyűgök miatt ne aggódj, jól csinálod!!! Én ott rontottam el azt hiszem, hogy nem hagytam sírni, és állandóan ölben volt........

Rambóka: látom kicselezett benneteket a gyerkőc, pedig már olyan kiváncsi voltam én is!

Csakegy: lehet hogy írtad, csak nem láttam, Ti tudjátok már ketteske nemét?

Zsizsik: gratula a 9 héthez! Még további 30 ilyen szép hetet!!!!

Apple: bár én nem "ismerlek", de örülök hogy csatlakoztál a pocakosok táborához!!

Gina: Dorina nagyon ügyes, így utólag is boldog 3. hófordulót neki!!

Lecsó: gyönyörű srácok!

Monácska: a szívbajt hoztad rám a 2csíkossal!! :lol: :lol: Nórinak már jön a foga??? Nem semmi csajszi!!!

Kavicska: ne stresszeld magad a szopi miatt!!! annál rosszabb!!!!

Dimet: Zsuzsi ügyes csajszi!! A hisztit nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol: :lol:

Húúúú, biztos kifelejtettem valakit, ezerbocsi!!
Ja, tényleg: K.ir: babaprojekt 2 beindult???? Szorítok!!

Rólunk: 2 hét alatt rengeteget fejlődött Eszter, kijött egyszerre a két alsó 1-es, megtanult ülni és mászni. Alvás terén még hadilábon állunk mindig, ha lehet mondani még rosszabb.... Csajok ha ez így megy tovább, Kállóba kerülök!! :lol: :cry: :roll: :lol:
Vendég

És egy pár kép a nyaralásról:

Kép

Kép
Hogy is kell a zoknit felhúzni????? :lol:

Kép megkaparintom a fényképezőgépet

Kép
Vendég

Sziasztok!

Koriági!

Jó hogy jöttél! Tök jók a képeitek a nyaralásról, látszik hogy Eszter nagyon élvezte. Alvás, mint mindig: :( :( :( .

Kavicska!

Érdekes, hogy nem akarja a fiacskád a cicit... Mondjuk én lehet, hogy megkérdeznék egy szoptatási tanácsadót, hogy mit csináljak, még akkor is, ha eddig minden rendben és minden szuper volt. Lehet hogy neki lesz valami meglátása.

Gina!

Dorina hihetetlenül ügyes, mintha nem is jött volna korábban. Az is tök jó, hogy nem kell vele gyógytornáznotok. Nagyon szépen alakul minden. :D

Rami!

Egyenlőre azért nem, mert még mindig a rugalmas kendő dolgon tipródok. Szeretnék olyat is használni, az átalakított Ergo-mei tai csak utána következne. Mostmár csak azt kéne eldöntenem, hogy a gyerek születése után lesz-e időm még azt is megvarrni. :D
Kezdenek kicsit besűrűsödni a dolgok, de mondhatnám azt is, hogy dől a fejemre a kártyavár. :roll: Nem vagyok a régi formámban, le vagyok lassulva teljesen. :oops:

Örülök, hogy tudtunk segíteni. Gondoltam, hogy az elmagyarázás nem lesz gondja az én folyton dumáló kedvesemnek. :lol:
Jah és azt is remélem, hogy a gép is jó lesz, mert általában úgy szokott történni, hogy a kedves ismerősöknek, vagy akinek nagyon fontos, hogy jó legyen gépei szokták ilyenkor szétdobni magukat, a legjobb szándék ellenére. Úgyhogy még ne kiabáljuk el! :wink: :lol: :lol: :lol:

Apple!

Gratulálok a kis dobogósotokhoz! Ez megint egy nagyon nagy lépés volt. Örülök! :D

Mona!

Höhö... gondoltam, hogy jó páran megeszik majd a zebrás teszt képét. :twisted: :lol: :lol:

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

OK. Ittam 10-kor egy capuccinot, ettem hozzá két korpovitot... pont tökéletes volt reggelire... vártam 75 percet és mértem... 4.7 a cukrom. Jipiii :)

Különbség az előző mérésekhez képest: Úgy döntöttem nekem a 75 perc a szimpatikus, a 90 már kicsit sok, a 60 percnek meg nem sok értelme van... Megittam előtte és utána is 3-3 deci vizet és az első adag vízzel még pont reggeli előtt vettem be a metformint.

OK. akkor marad ez a stratégia:))))) (és nem kell lemondanom a reggeli capuccinomról:))))))))
Vendég

Takarítok. Fúúúúj!
Miért nem tud csak úgy magától rend lenni?! :roll:

Pedig én akarok menni a babuckának cuccokat vásárolni, ahelyett hogy gürizek itthon!!! Sanyarú a sorsom, nah... :D

Csakegy!

Tökre bírom, hogy így fusizol magadon. :lol:
Remélem a cukros trükköd bejön és békén hagynak benneteket!

Monee

monee85

Takarítok. Fúúúúj!
Miért nem tud csak úgy magától rend lenni?! :roll:

Pedig én akarok menni a babuckának cuccokat vásárolni, ahelyett hogy gürizek itthon!!! Sanyarú a sorsom, nah... :D

Csakegy!

Tökre bírom, hogy így fusizol magadon. :lol:
Remélem a cukros trükköd bejön és békén hagynak benneteket!

Monee

monee85

Sziasztok!

Rambóka, kis titkolózósod van! :lol: De tutti kislány, azért szégyenlősködik! :wink: :P

Norka, édes lehetett Bogi a pólóval! :lol:
Dorka jól elvan a nála kisebbekkel, bár ő az a típus, hogy inkább háttérbe húzódik, kerüli a konfliktusokat. Sőt, előfordul, hogy ő fél a kicsiktől - múltkor az egyik, nála 2 évvel kisebb szomszéd kisfiú fejbevágta a játék autójával, azóta kerüli őt...
Attól félek, hogy inkább a kicsi fogja majd őt terrorizálni - fiú lesz :)

Szobatisztaságot én sem erőltetném a helyedben! Tudod, iskolás gyerket pelusban nem nagyon látni! :wink: :) Dorka is elég későn kezdett el bilizni, kaki meg még 3 évesen is csak a pelusba ment, elvonulva a szobája sarkába. Oviban nem kakilt, "hazahozta". Erre is meg kell érniük!

Monácska drága, engem is megleptél a teszttel egy pillanatra! :lol: :lol:
Nyaralásról nem tudok bejelentkezni, apa nem hajlandó hozni a masinát - azt mondja így is ,hogy netfüggő vagyok :shock: De ha hazaértünk, jövök! (csütörtökön talán)

Bár elég zsufi lesz a hetünk utána is: apasági nyilatkozatot elintézni, kiságyat elhozni, gyerkszobát átrendezni, ehhez az ajtót meg kell fordítani... jövő hétvégén keresztelőre megyünk...

Lecso, annyira édesek a gyerkek! :lol: Ezen a képen Tomi nagyon hasonlít Rád szerintem!

k.ir, vasárnap megyünk nyaralni. igaz, csak 4 nap lesz, de nagyon vááárom!
Anyósos sztorid elég kemény! Nekem anyukám volt ilyen de vele szemben azért ki merem nyitni a pofázmányomat és leszoktattam erről, mondván, nem kell minket körbeugrálni, elvégre hazamegyünk! Szerencsére hatott a dolog!
Párod sem tud beszélni anyósoddal?

Ginuska, nagyon szép kislány Dorina!!! És hihetetlenül ügyes! :)

Apple, éljen a dobogó szívecske!!! Most már nyugodj meg, rendben lesz minden!!! :wink:

koriági, nagyon jók a nyaralásról a képek! Eszter nagyon édes! :)

Rólunk. Voltam tegnap doki bácsinál. Méhszáj 3000-es. Meg is néztük Kistesót. 3 nappal kisebbnek mondja a gép a koránál, de minden rendben van vele. 1145 gramm.
És valamikor megfordult, így most faros a drágám. mondjuk én nem aggódom emiatt, sőt... Lehet, hogy azt sem bánnám, ha így maradna!

Mielőtt megköveznétek, megindoklom hogy miért! Van az izombetegségem, ami miatt nem szülhetek hüvelyi úton. Iszonyú ritka betegség, orvosok többségének lövése sincs róla. Éppen ezért váltottunk Dorkával 38 hetesen orvost, mert az oszt. vezető felülbírálta a szakvéleményt.

MÁV-ból ÁEK lett azóta, "új" dokim ott van még. És most már ott is csak a saját neurológusuk szakvéleményét fogadják el, :? :roll: hiába ír az én neurológusom nekik. És ha ők azt mondják, hogy nincs csaszi akkor nincs. Holnap megyünk hozzájuk és bár a nőgyógyászom szerint rá fogják mondani az áment, azért csak parázom...

És ha mégsem látják indokoltnak a császárt akkor egy faros baba mindenképpen elég indok lenne. De persze erre nem szabad alapozni, hiszen 12 hét alatt még simán befordulhat ugyanolyan suttyomban, ahogy most megfordult :)

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!
Megint ide "kényszerülök" :lol: , a másikban alig van valaki.

Apple!
Gratulálok!Minden rendben lesz, csak nyugi!

Gina!
Dorina tényleg egyre szebb és szebb, ha ez így megy tovább valóban egy igazi kis királykisasszony lesz belőle!És nagyon ügyes is! :D

Bettica!
Hatalmas ez a gyermek, hihetetlen még így képről is!Kitartást a nyűgihez!

Lecso!
A te kisfiad is tündéri!Láttam a MM-ben is! :wink:
És a többi kisbabát is!Mondtam is, hogy jó ötlet ez a "tabló", igazán ösztönzőleg hat! :D

Norka!
Nagyon csinos kismama vagy, láttalak ma a MM-ben.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, és elújságolom nektek az eredményeimet:
2007.decemberi eredmények:
cukor: 0' 4.15 120' 8.15
inzulin 0' 5.97 120' 113 :shock:

2008.június
cukor 0' 3.96 120' 7.89
inzulin 0' 3.7 120' 65.46 :D

A TSH-m viszont katasztrófa: 4.38 :shock: :cry: , eddig 2 körül volt, vártuk, hátha jobb lesz, de nem :cry: , úgyhogy most uh, t3, t4, anti tpo, anti tg vizsgálat lesz...

Kaptam 3x850 metet(juppííííííííííííííííííííí), de azt mondta a doktornő, még az is elképzelhető, hogy azt is le kéne cserélni(Adimetet szedek), mert az volt az elsők között, ami kijött, és hiába uaz a hatóanyag, valamitől mégis más, ő a meforalt szereti, de azt mondta, most nem mer még váltani, mert lehet több kárt csinálunk, mint hasznot, ezt már több, mint egy éve szedem.
Dimet, te hallottál ilyesmit, hogy az adimet nem olyan jó, mint a többi???

Lányok, most ilyenkor mi van???Én eddig úgy átugrottam a pajzsmirigyes dolgokat, örültem, hogy legalább azzal nincs nagy gáz, erre tessék!Mire diabetológiailag kezdek helyrerázódni, addigra jön ez a hülye pajzsmirigy!És a doktornő azt mondta, ez is maradandó :cry: Gondolom most megint jócskán kitolódik a teherbeesés esélye, ugye???

Kép
Kép
zazzy

Egy mandulás óriás magnum, fél kuglóf (fú... marha rég ettem utoljára kulófot... nem tudtam abbahagyni...) 75 perces cukor 5.7

Rájöttem. Barom állat vagyok. Egyszerűen túl keveset iszom, túl sűrű a vérem... (Túl kevés = mocskosul kevés, a férjem állandóan ezzel szekál mégis... egyszerűen nem szeretek inni... szóval most már sikerült kb. 1,5 litert lenyomnom ami nálam rekord és itt az eredménye... ) Nem tudom mivel tudnám rávenni magam arra, hogy igyak... Normális, könnyen nyíló nem szopókás kulacsot meg sehol sem találok... Na mindegy. Kiadtam, hogy 1-2 napon belül a napi vízadagomat 2,5 literig fel kell vinnem... és sehová sem megyek minimum egy liter tartalék víz nélkül.
Vendég

csakegy, de jó fej vagy!
legközelebb nehogy azt írd, hogy egy fél tepsi francia krémes :D

Kép

Kép
csillagfény

Csillag:))))) Tudod... holnap reggel megyek csalni a terhelésesre, ez volt a minimum :)))))))) (a krémes jó ötlet... kár, hogy nem szeretem... de ki kéne próbálnom :twisted: )

(mondjuk szép lesz... kiéhezve, zuhanó cukorral odavánszorogni mondjuk hajnali 9-re a kiírt 7 helyett -az menjen 7-re akinek 2 anyja van... örülök ha Lilla hajlandó reggel aludni, nem rontom el...-, idegeskedni, két órát sorbanállni, hogy levegyék az éhgyomrit és végre megihassam azt a xart... Röhej ami vérvétel címén folyik arrafelé.. az öreg nyanyák meg már akkor is meg akarják verni az embert ha a 2 óra eleltével be merészel pofátlankodni a 2. körre... Na mindegy, viszem a kismérleget és a kocsiban fogok a 75g-os cukorból 40g-s cukrot varázsolni:)))) A sima étkezési szőlőcukor is jó szerintetek? Csak mert az van itthon Lilla miatt és akkor nem is mennék el külön a gyógyszertárba...)
Vendég

Utánaolvastam egy kicsit az alulműködésnek :roll: Mit mondjak, nem lettem boldog. Annyira imádom, mikor azt hajtogatják, hogy "nagyon fontos, hogy a betegnek ne legyen betegségtudata" :evil: :evil: :evil: KÖSZI!Mégis hogya fenébe, ha egész életemben gyógyszeerzésre vagyok ítélve, több ok miatt is, mégis milyen tudatom legyen???Hogy cukrot szopogatok, vagy mi??? :evil: :evil: :evil:
A másik, hogy így akarjak én kisbabát, hátha örököl tőlem minden xart? :cry:
Eléggé kivagyok most.

Kép
Kép
zazzy

Csakegy!
Drukkolok, hogy sikerüljön! :wink: Majd gyere, mesélj!

Kép
Kép
zazzy

zazzy: nyugi.. amire a gyerkőcöd nagyobb lesz már lehet, hogy nem is lesz gond ha valami furát örököl... (nézd azt, mennyi jót örököl majd és mennyi mindent tudsz majd neki te és csakis te adni érzelmileg. Hidd el, amelyik baba hozzátok akar beköltözni az teljesen tisztában lesz ezzel és ettől függetlenül titeket akar majd:))))

(alulműködésre terhesen oda kell figyelni, de ha jól kezelik akkor abszolut semmi gondot nem okoz majd)
Vendég

zazzy, nem igazán hallottam arról,hogy melyik miért más. vagyis hogyan hat. a vivőanyag más, gondolom. meg a cég :twisted: melyik "fizet" többet a dokiknak. mondjuk annyira már nem felfutott az orvoslátogatók ajándékozgatása.

de utánanézek.

egyre több hiszti. intenzívebb. mi lesz ebből??? :shock:
mondjuk közben meg egyre aranyosabb, egyre több mindent tud. ma megtanultuk anya kezét simogatni. este már a fejemet is simizte, és dörzsölte az arcát az enyémhez. bújós cica :)

csakegy, hajrá a holnapihoz!!!

én ma 2 sütit ebédeltem. :? egyszerűen nemtok normálisat enni. ja, és szerintem pé-m van.... :shock:

Kép

dimet

Sziasztok!

Apa elment, végre enyém a gép :D
(máskor este 5 perc után elzavar, örülhetek annak is, ha végigolvaslak benneteket)

Gina!
Kislányod nagyon szép, és hihetetlenül ügyes!!!

Apple!
Gratu a dobogó szivecskéhez, és ne izgulj, minden rendben lesz!!

Koriági!
Jók a nyaralós képek, Eszter nagyon édes, de sajnállak az éjszakák miatt, nem is tudom mi lehetne a megoldás.

Mi nem voltunk olyan bátrak, hogy még idén gyerkőccel egy nyaralásra vállalkozzunk.(bár Keszthelyre bármikor mehetünk, valahogy nincs gusztusom a gyereket belevinni a Balatonba....)

Rambóka!
Szerintem is kiscsajod lesz!!

Apa nálunk is feszegeti a kistesó témát, csak én nem akarom....

(Csakegy mintájára most vágtam be egy zacskó francia drazsét :oops: )

Dimet!
Zsuzsi nagyon ügyes!!
Nálunk meg most az a gond, hogy a gyereknek semmi félelemérzete nincs, feláll megkapaszkodva, elengedi egyik kézzel, majd utána próbálgatja az idegeimet,mintha a másik kézzel is el akarná engedni, amibe kapaszkodik.Ahhoz meg nem áll elég biztosan, úgyhogy állandóan résen kell lennem.

Csajok!
Tud valaki valami ultrakönnyen és gyorsan elkészíthető szülinapi tortát egyévesnek??????????
(amit mondjuk csak alul lévő fogakkal is meg lehet enni? Recepteket várok, akár priviben is)
ezoterike

engem is érdekelnek az egyéves torta receptek:)

tojásfehérjén és tejen kívül mindent eszik zsuzsi:)

ezo, nyugi, nálunk is ez megy. :D

Kép

dimet

Ezo!

Elengedi, elesik, tanul belőle. Nem óvhatod meg mindig mindentől!
Sajnos innentől hozzá kell szoknod, h. kisebb nagyobb foltok és hámhiányok lesznek a gyereken. :twisted:

Ultrakönnyű torta? Attól függ, h. eddig mit vezettetek be a hozzátáplálásban.
Mert, ha sem tejet, sem tojást, akkor talán a tápszerrel "felhígított" gesztenyepüré, bébikeksszel rétegesen lerakva a legegyszerűbb (csak jól nézd meg, h. mi minden van még a gesztenyepürében a gesztenye mellett/helyett!). Vagy bébikeksz valamilyen leturmixolt idénygyümölccsel összekeverve (lehetőleg meggy, mert attól szép piros lesz), közepesen sűrűre, beleönteni egy kifolpackozott kis kerek tálkába, hűtőbe betenni, amikor összeállt, tálra borítani és gyümölccsel, csokidarával díszíteni. Ugyanez babapiskótával is szuper.

Mi az utolsó héten rohamtempóban bevezettük a tejet is és a tojást is, majd miután kiderült, h. egyikre sem allergiás, kapott egy hatalmas gesztenyetortát valódi házi piskótából és tejszínes gesztenyekrémmel. De a marcipánmókus volt a kedvenc!

Monee!

Az ismerősökkel/rokonokkal mindig csak a baj van! Ez sajnos az én szakmámban is szabály!
Amikor anyám fogát csináltam, minden létező komplikáció fellépett, amit csak el lehetett képzelni! :evil: Pedig aztán az ember a legjobbat akarta csinálni! Tiszta ideg voltam!

Gép reggel automatikusan frissítette a NOD-ot, elsőre kikapcsol, nem ír ki hülyeségeket, sokkal gyorsabban indul. :D Nekem ez már elég, remélem így is marad!
Mégegyszer köszi!

Sajnos innentől le leszel lassulva, ez már a 3. trimeszter!
A gyerek megszületése után még enni és fogatmosni sem lesz időd, nemhogy varrni! Szóval most vagy soha!
Rangsorold a dolgokat, mert mindenre úgysem lesz időd! :(

Csakegy!

A holnapi terhelésen remélem sikerrel jársz.

Zazzy!

Ne keseredj el, gyógyszeresen kezelhető a dolog!
És most, h. tudjátok, h. mi a baj, a kezeléssel eggyel közelebb vagy a babához!
Az meg, h. miket örökítünk át a gyermekeinkre, nemcsak tőlük, hanem a párunk génjeitől is függ! Szóval ha ő ebből a szempontból jó géneket hoz, akkor "javítja" a te "hibáidat" (nyugi, hoz helyette saját hibákat, amiket te vagy javítassz vagy nem javítassz, ebből jön létre a genetikai sokszínűség! :wink: ).
Szóval, ha jobban megvizslatjuk a dolgot, mindenki selejt, csak az a kérdés, h. miben. Nincs tökéletes ember (csak én :twisted: )!

Koriági!

Egyetlen bíztatást tudok neked mondani: 1 éves korára Gergő is megtanult aludni! (Nálam is ez volt a bűvös határ annó)
Addig is kitartás!
Mi túléltük. Azt már nem tudom hogyan, de túl!
Apa elég sokat aludt vele a kanapén, h. én is tudjak aludni.
Anyámék annó velem váltott ügyeletben voltak éjjelente.
Érdemes a szüleidet ill. a párod szüleit megkérdezni, h. melyikőtök volt ilyen esetleg, és ők hogyan oldották meg.
Nem egyszerű!

Anyóó!

Drukkolok, h. ne forduljon vissza!
Tudod én is utolsó pillanatban rohangáltam igazolásért Gergővel.
A múlkorit nem fogadják el????? :shock:
(Ez kb. olyan, mint amikor a Down kóros srácot felülvizsgálatra küldték a sorozáson. Hátha elmúlik közben! :evil: )
Remélem nem fognak holnap kötekedni!

Már nem tudom ki írta a krémest, de aljas támadás volt! :twisted: Kívánós kismama lettem! De nagyon!

rambóka

én egyre inkább filózom,hogy elkezdem a tojásfhérjét és a tejet is bevezetni? ti hogy csináltátok ezt?

akarok tuti szuper tortát csinálni zsuzsinak, sok-sok kiskutyával a tetején :D

Kép

dimet

ja, még az előbb akartam: gondolom tejet is és a tojást is kajába keverve, kis mennyiségben. no, majd kipróbálom. egyenlőre azont filózok hogyan legyen a táp elhagyása....a reggeli legalább. vagy nemtom. nem tudok erőt venni magamon, és reggelizni vele korán :D mondjuk tegnapelőtt kipróbáltuk, kicsi táp, és vajas zsemle.

Kép

dimet

Madárfüttyöst mindenkinek!

Sokadik éjjel tudok normálisan aludni, annyira örülök! :)
Képzeljétek! Éjjel bejött egy-két olyan fuvallat az ablakon, amikor egyszerre nyúltunk a Párommal a takaróért. Kifejezetten hideg volt. Éljen! :lol:

Rambóka!

Tegnap a hálószobánk takarítását félbehagyva, berontottam a városba és megvettem a még be nem szerzett cuccok egy részét. Lett végre pelusos vördünk (nagyon professzionális 980-ért :lol:), muskátli tápunk, virág alátétünk (ezt kb. 2 hónapja akarom megvenni), mei tai anyagunk és polár plédünk a babának. Jó érzés volt, hogy a hosszú-hosszú listámról egy csomó mindent sikerült kipipálni. :D Kár, hogy a bútorfestést, babaszoba átfestés nem lehet csak így megvenni sehol. :lol:
Pénteken menni kell dokihoz, akkor újabb kör és ha leszakad az ég, akkor is veszek olyan pelenkázó szivacsot, amilyet én szeretnék! :twisted: :lol:
Ma asszem belevágok a mei tai varrásába, meglássuk hogy sikerül. Elég konkrét tervem van hozzá. :D

Ami viszont tragédia számba megy, hogy nem találom a keresztszemezős dobozomat, amiben az összes fonalam, anyagom, minden benne volt. :( :( :( :( Lövésem sincs hol lehet. :(

Anyooo!

Tényleg ezen szórakoznak? Ó, a jó nénikéjüket!!!! :evil:
Basszus, én ezt annyira nem értem. Az oké, hogy a normál egészséges esetekben nem lehet választani a csaszi és a hüvelyi szülés között, de hogyha valakinek valami egészségügyi problémája lehet a hüvelyi szülés miatt, akkor mi a fenét tépázzák a kismama idegeit?! A császár is a szülés egyik módja, orvosok csinálják azt is, kisbaba lesz belőle.... Fú, nagyon mérges vagyok! :evil: :evil:

Zazzy!

Nagyon érdekes amit írsz, ilyen nekem sosem jutott az eszembe.
Az most egyre inkább foglalkoztat, hogy milyen arca, szeme, szája lesz ha megszületik, milyenné fog válni felnőtt korában, milyen külső jegyeket örököl majd tőlünk, de az ilyen belső defektek meg sem fordultak a fejemben. Szerintem Te se foglalkozz ezzel... :wink:

Abban meg Rambókával egyet értek, hogy koncentrálj inkább arra, hogy tudjátok mi a gond és "örülj" neki, hogy nem egy ismeretlen fantommal kell megvívni a csatát a babáért. Mi így áltunk neki és bár párszor én is elvesztettem a lelkesedésem közben, azért mégiscsak sikerült. Nektek is sikerülni fog! Biztos!!! Cupp!

Csakegy!

Terhelés? Sikerült átvágni?

Ezo!

Szerintem ez tök jó játék a kicsinek, hogy tépázhatja az idegeid. :D
Ugye így azt is ki lehet próbálni, mik anya tűrőképességének a határai, tök szórakoztató lehet neki. :D Ugyanaz mint a ledobom, megnézem hogy leesik, milyet szól, milyen messze van és persze a szüleim azonnal felveszik, hogy megint eldobhassam játékban. :lol: Hagyjd elesni, tök ügyin fenékre fog zuttyanni, bár biztos lesz amikor a feje is koppan, de ilyen van, a járást újra meg kell tanulni.

Csak érdekességként, volt erről nem rég egy tudományos műsor, ahol a babák mozgásfejlődését vizsgálták. Egy csomó gyakorlatot meg kellett csinálni a gyerekeknek, ahogy változott a mozgásuk. Végül az jött ki, hogy a mozgásfejlődés minden lépcsőjénél mindent újra kell tanulni a babáknak. Tehát hiába tanulta meg mászáskor, hogy a lépcsőn leesik, vagy az adott lukat nem tudja már átmászni, vagy a mélységbe nem tanácsos belemászni, amikor járni tanul, ezeket újra végig kell neki tapasztalni. Nagyon érdekes volt.

Széép napot!

Monee

monee85

Sziasztok!

Csak gyorsan Zazzynak nem elkeseredni!, vagyunk páran itt a topikon akik TSh -val is bajlódnak, de nem vészes! Nekem véletlenül vették észre ,hogy kicsit :evil: magas 7.8 egyből kaptam gyógyit és azóta (két éve) szépen 1.5 körül mozog, kismamiként 2-3havonta nézték -ezt nem bántam- most már 6havonta.
Ne arra gondolj hogy minden nyűgünk a babán is meglátszik, csakis arra gondolj, hogy egészséges lesz mert miért ne lenne ,szép és a tietek!!!

Szép napot!
Mi ma szurit kapunk, a kúp felhejezésétől jobban tartok :( :lol:
Vendég

Csajok!

A Lego Duplo Primo elefántja csinál valami? Zenél vagy ilyesmi?
Megtetszett Rambókáéknál a zsiráf, de azt egyenlőre még nem találok, csak elefántot.

Köszi!

Monee

monee85

Sziasztok!

Ezo: ijesztő, amikor potyolják magukat a földhöz, de én is csodálkozva jöttem rá, h biza előbb tanulnak meg felállni s majd leülni csak utána. Addig igenis fogják magukat fölhöz vágni! Az ember sajnálja, de hát ez van. H megtanul leülni is, akkor majd nem kell annyira félteni.
Tibike most azt tanulta meg, h az ágyról háttal ereszkedjen le. Úgy élezem. Leesett az asztalról, de hálistennek onnan is fenékkel jött s nem fejjel! (Úgy került az asztalra, h ilyen asztalra csavarozható etetőülése van. De rájött, h ha kinyújtja a lábacskáit akkor éri a padot és fel tud állni. S akkor az asztalra felmászni már gyerekjáték. Én meg elmentem pisilni kaja után s otthagytam a székbe (bocs, néha szokatm pisilni is!). Mire jövök vissza, hát látom, h ereszkedik szépen fenékkel lefelé az asztalról, de mire odaértem, már landolt. Persze nem állt lábra, ledőlt, de nagy mosolyogva felvettem, h "naaaaaaaaaa, leszálltál az asztalról?" és vigyorogtam neki, szóval még bőgni is elfelejtett :D Sokat számít, h az anya viselkedése ne azt sugallja, hogy "fiam, AKKORA NAGY BAJ történt"...

Mi egyre többet gyakorlatozunk a járással, hát nagyn élvezem. Ha a kék pokrócát nem akarná mindenhová magával vinni, akkor könnyebben menne. De mindig lelóg, rálépik... hehe, olyan kis tongyó :lol:

Emlékeztek, panaszkodtam, h csak pépet akar enni? Nos, nem akarom elkiabálni, de amióta lejárt a fogfájós hullám, azóta kezd visszaállni a rendes étred, még nem tökéletes, de már megint kezdett eszegetni darabos cuccokat. Az lehetett a baj, hogy fájt a foga s azért nem akart rágni. Rabbóka, szerinted ez helytálló elmélet? S még mindig nem tudom, hogy a fogzás okozhat-e lázat? egyes gyermekorvosok szerint gen, mások szerint nem. Ti hogy tudjátok?

Na, készülök a piacra, meggyet veszek, akarok szörpöt készíteni (pcos-oknak ször-rulez...)

Csakegy: erősen kíváncsi vagyok már, h ment ma az átverés? (kész átverés)

Puszik,
Kir

UI: várom a véleményeket arról, h lehet-e a hányás a PÉ tünete?

Kép
k.ir

Sziasztok!

Kavics!!
Egy hónapot tévedtem............ Vazze!!! Igaz, ami igaz, uténa is néztem!
Aztán meg:
Nóri nem gagyog, illetve alig-alig! Gyakorolja az átforgást ugyan, de eszében sincs átfordulni, én meg nem fogom siettetni. (Egyszer sikerült csak, de akkor félfeneke fennebb volt! :roll: )
Nem tudja amit Szilas is a képen, a könyökét nem nyújtja az istennek se, könyököl hason!
És nem alszik el egyedül, de legalább nem kell seggét rázni, elég, ha a homlokát simizem! Ennyit tudtam így elérni!
És nem és nem akar egyedül lenni, ha ébren van, mindig kell valaki legyen körűle, mert egyébként előbb nyűg, aztán ordítás van 5-8 perc után!
Nem hajlandó hason játszani, neki a hasalás az az alvás!
Még nem fog, csak nyúlkál, és egyetlen hangos kacaját sem hallottam még!!!
Igen, az éjjelt átalussza, de még mindig 3 óránként eszik napközben, kivéve, ha óránként, mert meleg van.................. :x :shock:
Ordít, ha valami nem tetszik, türelme nulla!!! (Vajh ezt kitől örökölte, és ki erősíti benne tovább?????? :oops: :wink: )

Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, lehet hasonlítani, de ugyan minek?????? Annyira aranyos a fiad, ezt komolyan mondom!!! Tök más mint Nóri, aki zizegős idegbajosnak tűnik mellette, még akkor is, ha időnként Szilas is nyűgös! Minden szép veletek, ne aggódj!!!!
((((((((((((Így ölellek)))))))))))) :lol: :lol: :lol:

Csakegy!
Mizu???????????????????????

Anyóm!
Ezek nem komplettek na.......... Biztosan nem fognak hüvelíibe kényszeríteni szerintem, de akkor meg minek csinálják ezt a fesztivált????? Betojok.......

Monee!
Hát na végre már, hogy a gyereked lelassított egy kicsit!!! Csak lazán. Úgy, ahogy Rambóka mondja, rangsorolj! Takarítani apa is tud, varrni nem!! :lol: :lol: :lol:

Kir!
Én nem tudom, ki mit fog majd írni, de tőlem aztán mondhatta a doki, hogy nem lehet lázas a fogzástól, Ákos biza az volt!!! Szerintem ez attól is függ, hogy lázasodós e a kicsi vagy nem! Ákos olyan mint én, szíre-szóra felszalad a láza! T-m pl. 38,5-nél már tályogos mandulagyuszis, és lábra nem tud állni a fertőzéstől, mire eddigre felmegy a láza....... Őt nem hatja meg egy nátha, míg én egy kis náthától is azonnal belázasodom! Szóval milyen Tibike????

Koriági!!!!
Szia, jó téged látni!!! Már próbálja az ácsorgást Eszti???? Tündéri kis formás a kiscsaj! Ez az alvás............ Ezen valamit változtatni kell, az biztos!
Én nem tudom mi lehet, de ez borzalom...................

Gina!
Dorina annyira sokat fejlődött. Jó ránézni!!!! És nagyon kis ügyes! Így tovább!

Lecsó!
Tejed????

Dimet!
Szóval Zsuzs elkezdte pedzegetni, emddig is lehet elmenni anyánál............................. Jó próbálkozást! Légy erős néha, mert mint tudjuk, iszonyú sokat megértenek ám már.......

Nálunk szokásos!
Annyi különbséggel, hogy most Ákost nevelem, de azt is mondtam már neki, hogy szétrúgom ezt a gépet, ha nem szab korlátot annak, meddig ül előtte!!!!
Se strandra nem megy, se bicajozni, se haverozni, sehova..... Csak a tetves Wolrd of Warcraft............ Meg mittoménmitökömök!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :x
Holnaptól megy a héten T-mel melózni, éegalább emberek közt van!
Aztán 9-től kismotor tanfolyás heti kettő, de csak este.......
Valamit ki kell találni neki, mert ez nem mehet így tovább!

Lépek, felmosni akartam már két órával ezelőtt is!!!! Ja!
Vendég

Monee: semmit sem csinál az elefánt, Lillának 2 is van és xarik rájuk magasról. Ami bejön neki: nagy kukac amire embereket lehet ültetni, Lego babák minden mennyiségben (Primo, Duplo, tök mindegy csak sokan legyenek), Duplo!!! (nem primo!) állatok minden mennyiségben. Ja, és a kerek csörgők. Abból kb. 14 darab lehet itthon és néha az is kevés... A sima kockák még nem igazán izgatják, a libikókát viszont szereti, arra szokta néha rápakolni az elefántokat. Ja, a primo vasút se izgatja (abból 2 volt neki, az egyiket el is adtam emiatt), a Duplo vasút viszont bejön! Gondolom ez még változni fog de eddig ezt tapasztaltam. Ja, nálunk a Rambókáéknak bejövő repülő se jön be. Ami jó még bár Lillát mostanában nem érdekli az a "csodagolyó" vagymi... az nagyon jóóó.... (meg ami még jó az a Legós montessori torony... azt is szereti... nekünk egér van a torony tetején...)

Mai terheléses cukor. Beslattyogtam a kórházba, sorrakerültem, éhgyomri mérés... lenne, ha lenne cukormérő... Na jó, nézzük az enyémmel. 5.0 Mondom OK, ez reálisnak tűnik, éhgyomorra 9:30-kor egy csomó rohangálás után. Na ekkor előkerült az ő saját mérőjük is, azzal is néztünk egyet. 3.6. Na itt valami nem stimmel, 3.6-nál már a földön hevernék ájultan. Tök jó, hogy valamelyik mérő bazira el van állítódva. Csak remélni tudom, hogy nem az enyém.

Megittam a 40CH-s limonádét egy 500-as adimettel (megjegyzem 40g szőlőcukor egy egész citrommal fél liter vízben kifejezetten finom, csak egy kis jégkocka kellett volna még bele:) (nem kötöttek bele csak rákérdeztek, hogy ugye 75g van benne Persze.). 2 óra múlva megcsapoltak, mondom, hogy adjanak már egy kis vénás vért, hogy azzal mérjek egyet a sajátomon aztán majd összehasonlítom a laborban készült vénással.

Hát. Ami ott volt azt egy vámpír is nyálcsorgatva nézte volna:) A kémcsövek ugye zártak, abból nem tudnak vért adni. Úgyhogy szépen kihúzta a tűt a nővér és nézett rám, hogy jó, ott folyik a vérem, tegyem alá a mérőt vagy csináljak akármit. Na ez vicces volt. Végül az lett, hogy az ujjammal felfogtam egy kis vért és azt öntöttem a tesztcsíkra. 4.7 lett. A vér persze folyt mindenfelé, a fél karom véres lett. Izgin nézhettem ki:))))) (Nem tudom, máshol is kértem már ilyet, de ennyire még soha nem sikerült kiakasztanom vele a nővéreket:)))) A lényeg, hogy letudtam a mérést és a 24. hétig békén fognak hagyni.
Vendég

Sziasztok!

Monácska köszi az érdeklődést,de még egyértelmű választ nem tudok adni tejcsi ügyben.Tegnap este nem kellett pótlás,majd kiderül napokon belül hogy hogy is állunk az Úr színe előtt! :wink:

Tegnap először fordult a csepp fiam hasra .Azóta rendszeresen gyakorolja,néha vissza is sikerül,de az inkább visszabillenés és nem akaratos.
Voltunk tegnap méreckedni is:6150 gr a feneke,a cm-er nem lett mérve.

Hétvégén voltunk a hajógyári szigeten,nagyon élvezte Levi.Gyereknap van máj.31-jún.06 között.Ajánlom mindenkinek,gyerekeknek ingynes játékok,szupi nagyon.Még most hétvégén szombat,vasárnap van,utána csak majd jövőre.

Kép

Kép
lecso

És képek:
Kép Ez a játékszigeten van

Kép Kép

Kép

Kép
lecso

Hello csajok!

Jöttem büszkélkedni! :D

Nem is mondok semmit, íme a mai varrásom eredménye. Beco Baby Carrier á lá Monee:
Kép

Nekem tetszik, jól sikerült és ha nem varrtam volna fordítva fel rá a vállpántot, akkor tökéletes is lenne. De ez sem gond, meg lehet oldani. :D Teljesen gyári lett, nagyon büszke vagyok. 8)

Azért had mutassam meg a próba gyereket is:
Kép
(1 kg cukor, 2 kg liszt)
:lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek enni és jövök még!

Monee

monee85

Csakegy!
Nagyon ügyes vagy! :twisted: Igazi harcos! :wink: Le a kalappal előtted!

Monee!
Nagyon ügyes vagy!!!Ha én ilyeneket tudnék... :roll:

Aranyosak vagytok, hogy vígasztaltok, de a mai strandolós, lazulós nap hatására sem vagyok sokkal jobban. Eléggé rosszul érint, hogy még ez is. Biztos megemésztem majd(kénytelen leszek), de most még elég nehéz.
És olyan fura, hogy egy éve folyamatosan nézzük, eddig mindig 2 körül volt, most meg így megugrott. :(
Közben ahogy bogarásztam, rra jöttem rá, hogy talán az alulműködés még mindig "jobb" , mint a túl, azt mondják egyszerűen és tökéletesen kezelhető, mert ugyanolyan hormont(nem helyettesítő, hangsúlyozzák, hogy ugyanazt), amit a pajzsmirigy termel.
És mindenhol azzal jönnek, hogy ne legyen betegségtudatunk. Köszi, de hogyan???Ha egyszer életem végéig gyógyszereznem kell magam több okból is, hogy lehet ezt elérni???HELP!!!

Monee!
Tudom, lehet, hogy butaságot írtam, már azért sokkal tisztább a fejem(de a tegnap éjszakát végigbőgtem, lemondtam a gyerekről, stb), de annyira selejtesnek éreztem magam, egy éven belül ez már a 2. élethosszig tartó szarság, ami elért, ez olyan igazságtalanság!!!Lelkileg nehéz ezt nekem megemészteni...De igyekszem.

Kép
Kép
zazzy

Lecso!
Tomi a 2. képen haláli!nagyon jó kép, igazi, komoly férfi! :D

Kép
Kép
zazzy

Rambóka!

Mégiscsak le kell mégegyszer csekkolnom az Ergot, mert egy-két dolgot jó lenne lekoppintani róla.
Pl. nem tudjuk megúszni azt a két pántot összetartó csatos izét, akármennyire is nem akartam hogy legyen, mert így könnyen lecsúszik a pánt és leesik a gyerek / liszt. :lol: Holnap megtalálhatók vagytok valamikor otthon? Hoznám akkor a hámot is... és szeretném tudni anyukád szuper málna receptjét, isteni finom volt!

K.ir!

Jöhetne a meggy szörp recept is!

Csakegy!

Vérfürdő, királyság. :lol:
Jó lett a mérőd által mért cukor a 120 percesnél?
Miért csak a 24. hétig hagynak békén? Kell mégegyszer terhelésre menni? Én csak egyszer voltam...

Köszi!
Egyenlőre nem tervezek nagybevásárlást Lego-ból, mert a Párom már a gyereknek megvásárolandó plusz lázmérőn is bubog. :lol: Egy kisautót, egy tűzoltó autót és egy kukacot bűnöztem. A kukac pécsi, szerencsére arra nincs ptk. Zsiráfot is tudtam volna szerválni az osztrák E-bayről, de azt szerintem még nem venné be a Párom, ha érkezne egy halom játék. :lol:

Erről jut eszembe! Rami!
Ha szeretnétek még építőkockát, figurát Gergőnek, akkor ahonnan a kukacot vettem, van a csajnak 3000-ért huszonpárdarabos készlete is kettő. Szintén nincs ptk., ha el tudtok érte személyesen menni.

Mona!

Tegnap itt volt Kata nálunk.
Nem mondom, nem vagyunk kifejezetten mintacsalád, tehát nem ültünk le társasozni a gyerekkel, de komolyan mondom összesen ha láttam 30 percet és beszéltünk vagy 10 szót. A tegnap délután többi részét itt a gépem előtt a Sims-el töltötte. Ami egyébként meg van neki otthon is... :roll: Remélem a tesó majd megoldás lesz, mert én is agylágyulást kapok tőle, hogy minden idejét képes a számítógép előtt tölteni. :evil:

Hehe, ez jó! Az egyik pörgős kívánja a másik pörgősnek, hogy lassítson. :lol:
Közben bejött egy új project is a képbe. 4 széket kell átfesteni, átkárpitozni, csak még nem álmodtam meg hogy milyen legyen. :lol:

Zazzy!

Lesz ez még jobb is! Lógasd egy kicsit most az orrod, tudod, nem habostorta minden. Megértelek, ennyit tudok mondani.

Lecso!

Jók a képek! :D

Monee

monee85

Monee!

Gyönyörű lett!!!!!!!!
Szerintem szülés után 1 évvel átállhatsz a sorozatgyártásra!
Próbagyerek csinos, én olyat hallottam, aki 2 zacsi 2 kilós cukorral járt kengurut tesztelni. :lol:

Zazzy!

Dehogy mondassz le a gyerekről!
Sőt, innentől nőttek meg igazán az esélyeid a teherbeesésre!
És nem vagy selejt!
Okos nőci vagy, aki mindent megtesz azért, h. kisbabája lehessen, nemcsak otthon kesereg, h. neki milyen szar! (Hidd el rengeteg ilyennel is lehet találkozni! Nemrég az Indexes csapat idegeit borzolta egy elmebeteg, aki közölte, h. ő 30 fölött már nem fog szülni, inkább kiveteti a petefészkeit! És hasonló okosságok.)

Na lépek, mert megyünk haza. Otthonról majd még jövök.

rambóka

szió

lszeretnék hordozókendőt venni, használtan. hol keressek?
Vendég

olcsón

9-10 ezer azé sok
Vendég

Gina!

Teszvesz, Vatera. Van egy csomó fajta és méret, 3-4000ért hozzá lehet már jutni. :wink:

Teszvesz link:
http://www.teszvesz.hu/51134_kenguru_ho ... view=gtext

Vatera link:
http://www.vatera.hu/baba_mama_babakocs ... _c898.html

....
Az a jó a terhességben, hogy az ember gyomra fent van a nyakában. 1 tányér babaleves bent tartásával küzdök. :roll:
....

Monee

monee85

Gina: Nekem Nandum van és szerintem nagyon gáz, iszonyú nagy csomóra lehet csak megkötni stb. Szülés után el is adom (ott még kell majd:) jól lehet bele kapaszkodni:)))) aztán ha a rugalmas után beleszeretek a kendőzésbe akkor én inkább valami jobba fogok beruházni...

Itt is van egy topik a babaneten, de itt inkább drágább kendőket árulnak ha jól láttam: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... &start=450

Egyébként teszvesz, vatera vagy az index babaruhás vagy felesleges mamaholmis topikja (ott asszem most is árulnak 3500 körül)
Vendég

Csakegy!

Annyit kerestem már az Indexes oldalakat, de sehol nem találom. Raknál fel linket?

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?