Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tényleg "lázjárvány" van. Mi ma voltunk új gyógyszerért (Cedax-Baby), ezt szerencsére nem hányta ki Dávidka. Azért szerencse, mert akkor a doki mindennap szuriba adná be az antibiotikumot. Ma a láz se jelentkezett. Szerencsére pöttyeink sincsenek, így nem a 3 napos láz nevű csúnyaságot szereztük be.
Jobbulást minden betegeskedőnek!

Lisa
lisa
 
 


Sziasztok!

MEgint a szokásos nem tudok aludni szindróma, már vagy két órája szenvedtem az ágyban, úgy döntöttem, inkább a gép elött töltöm az időm.

Pirus köszi a történetet és a képeket is. Bizom benne, hogy én is hasonlóan megható történetet fogok majd írniKép Zsombi nagyon édiKép

Nah felébredt macipapa, kérdés: hol vagy?, nah te netfüggő megint a gép elöttKép Megyek vissza az ágyba hátha elringatom magam végre.

Jóéjt nektek

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Daniella az utóbbi két hónapban, négyszer volt lázas 38-39 fok, két-három napig, de semmi más panasza nem volt, kedve is jó volt. A láz kb kéthetente jött. Minden alkalommal felhívtam az ügyeletet a kórházban, de azt mondták, hogy van ilyen, hogy minden más tünet nélkül belázasodhatnak a gyerekek. A lényeg a sok folyadékpótlás, és lázcsillapítás. Ha a harmadik nap után is lázas, akkor orvosnak kell megmutatni. A harmadik napra mindig elmúlt. De én már beképzeltem dolgokat, hogy biztos súlyos beteg.

Krisztivel ma is voltunk kontrollon. A doki most már megmondta, hogy nem lát Krisztin idegrendszeri sérülésre utaló nyomot. Eddig mindig azt mondták, hogy kicsi még és, hogy nem tudnak semmit mondani, várni kell. De ma végre megtört a jég. Olyan jó volt hallani. Fantasztikus dolgokra képes az emberi agy. Bár ezt Pesten Nobilis doktor is megmondta, hogy csak a jövö tudja eldönteni, hogy Krisztinek milyen esélyei vannak a gyógyulásra, mert az agy sok mindenre képes. Milyen igaz!

Ma jött levél a lundi klinikáról, dec közepén befekszünk, az egész család, mert Kriszti jobb szeméröl leveszik a szalagot (belülröl van, nem lehet látni), amit febr-ban raktak fel.Talán három napig leszünk ott.

Pirus!
Ti is Leboyer módszere szerint maszíroztatok, amit írtál ismerös.

Fcs!
Örülök, hogy minden rendben. Jól csinálod!

Ági!
Drukkk!
Mikor Daniellát vártam és bementünk a kórházba, a szülésznö azt mondta, nem lesz itt baba az éjjel, talán csak másnap délután. Hajnal 2:48-kor megszületett. Nehéz megsaccolni, hogy mikor jön.

Krisztivel nyugisan készültek a csaszira, ö is sietett, természetes úton.


A beteg gyerköcöknek jobbulást!

Jó éjt!
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 

 
 

Sziasztok!

ÁgiKép ez nagyon jó hír! Már alig várom, hogy olvashassam a hétfői hsz-okat! Kép)

Csilla: KépKépKép Dejódejódejó!!!!! Kép Ez a nap legeslegjobb híre!!!

Annamari: szegény kis Balázskám! mással ne törődj! Nem szabad! Kép
Amúgy tényleg eltűntek a rókakomák! Kép Némi émelygés van esténként( nem tudom, ki találta ki, hogy reggeli rosszullét). Szóval pizza jöhet bármikor. Kép

Minden betegnek jobbulást kívánok!

Sziasztok! shine
shine
 
 


Csilla!

Hurrá! Ez tényleg jó hír! Kép
De hogyhogy az egész család fekszik be? Mind a négyen? Ezt lehet? Tök jó! Kép

Annamari,
nem PocakPeti néven futott az album? Mert nem lelem! Kép (Megnéztem az összes Balázst is, semmi eredmény. Kép)

Cicukáim,
mit gondoltok, véletlenül szültetek meg a vizsgálat napján? Kép Sajnos, vagy éppen szerencsére ?! nem. Amit Ági mondott, valszeg mindenkivel az történt. (a méhlepényt emelte fel valszeg, ha jól emlékszem.)
Ennyit a természetes szülésindulásról... Én a következőnél, ha egyáltalán összejön majd, akkor szeretném megtudni, milyen érzés lehet, hogy a semmiből rájössz, hogy szülsz. Mondjuk a semmi, azért túlzásKépKépKép, de akkor is. Sokkal jobb lenne, mint egy vizsgálat, ami után elkezdődnek, vagy felerősödnek a fájások.

Ági,
azóta beindultak a fájások?


ÉÉÉÉÉÉÉs vettünk anorákot! Megnyugodott a lelkem, jöhet a HOO! ide nekem az oroszlánt is!

pussz
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Csilla!
Tavaly Andris is ilyen lázakat produkált, de én mindig hívtam a doktorbácsit, aki közel lakik, úgyhogy mindig jött is, és mondta, hogy igazából nem lát semmit, de amikor 39-40 fok láza van, akkor azért messze nem voltam nyugodt. Aztán harmadik napra tényleg mindig elmúlt. Viszont mondta, hgy jó erős az idegrendszere, mert ilyen magas láznál simán jelentkezhetne lázgörcs (9-10 hónapos volt), viszont ha akkor nem volt, akkor később sem valószínű.

Annamari!
Visszaigazoltalak, de azóta már biztos észrevetted.

Jobbulást mindenkinek!

Ági!
Gondolok rátok!!
angi
angi
 
 


Solya!
Szerintem nem a méhlepényt emelik meg, nekem speciel fönt volt a gyomromnál vagy hol, hanem a méhszájra rátapadó burkot választják le kézzel a méhszájról.

Ezek szerint ti ezeket a tökjó képeket beszkenneltétek? Merthogy ezek is nagyon szép élesek.
a.
angi
 
 


SziasztokKép

Angi igazad van, hogy igy leirtad, már emlékszem, hogy azt mondta, csak akkor annyira koncentráltam arra, hogy ne fájjon, hogy elfelejtettemKép

Hát annyit tudok, hogy babóca azóta tök intenziv lett, nagyon sokat mocorog és sokat keményedik a pocim, de rendszeresség még sehol sincs benne, vagy ha van is én még nem fedeztem felKép

A barna valami távozása is megszünt mára, de az alvással továbbra is hadilábon állok, éjszaka nem megy, csak tudnám miért nem, majd fogom még emlegetni, hogy de jó lett volna még egy kicsit alukálni;)

Tegnap este bepakoltam a menetfelszerelést, és kikészítettem a páromnak a picur ruháit, amiben hazafogjuk majd hozni. Igaz reggel anyukámnak megmutogattam mindent, hogy mit hova tettem, ha esetleg túl pici ruhákat raktam volna ki, kedvére tudjon válogatni. Most meg neki álltam sterilizálni a cumikat, cumisüvegeket, meg a kölcsönkapott elektromos mellszivót, ez már nálam a végett jelenti csajok az tuti, mert alapból az a természet vagyok aki mindent az utolsó pillanatra hallogatKép

Nah megyek elkezdem csinálni a vacsit, mert ha minden igaz ma átjönnek anyosomék látogatóban, mert még nem látták a lakást, szeptember óta most lett erőm áthivni őketKépKép

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Angi,
téged próbállak becserkészni, de nem megy. Azt hittem azzal a cz-vel előrébb jutok, de nem sikerült. Valahol, mintha azt olvastam volna, hogy nem is Angi a keresztneved. Jól emlékszem? vagy kezdjem el a Cavintont szedni? Kép

Igen. a burok!!!!!!! KépKépKép De rég volt, már el is feljetettem, csak csacsogok itt össze-vissza hülyeségeket! Kép

Nem mindet. Attól függ melyikekeket láttad. Amelyiknek fehér a széle, az szkennelt. Kép Tavaly október óta úgy dolgoztatjuk ki a képeket, hogy CD-re is kérjük. Itt sokkal olcsóbb még így is, mintha otthon simán előhívatnám. És Kodak.

láz: tavaly Mátém is produkált ilyen 3 napig tartó lázakat havonta egyszer. Mire elutottunk a dokihoz, semmi. Aztán végül meguntam az orvoshozjárkálást és nem mentünk, mert a doki csak megnyomkodta a hasukat, aztán kész. Közölte, hogy infectio és jöhettem haza. Úgy döntöttem, hogy ennyit nem ér meg, hogy esetleg összeszedjenek vmit, mert olyan pici a rendelő várója, hogy gyakorlatilag egymás szájába köhögnek a gyerekek. Kép Végül sikerült egy jó kis felülfertőzést összeszedni. Kép És jó sokáig kellett antibiotikumozni. Kép
(az előző hszben van az azonosítóm)
solya
 
 


Solya!
Nemrégiben küldtem neked egy mailt a profilodban lévő címedre, klassz félrefordítás volt benne egy dvd lejátszóról, hálából a Schwarzeneggerért. Ha megvan még, az alapján megtalálsz.

Én nem találom az előzőben az azonosítódat, de majd rákeresek a cicukára, az gyanús KépKép

Izgi ez a wiw, hogy mindenki a saját nevén van. Így mindenki nyomozhat, ki van a nickek mögött.

Ági!
Különben nekem is fájt ez a leválasztósdi, de azért ki lehetett bírni. 10 perccel utána már kezdődtek is. De mindez másodszorra, elsőre az égvilágon semmivel nem lehetett ráhatni.
Jó főzőcskézést!

Kaptam egy karácsonyi szakácskönyvet, a Drótposta válogatott receptjei, ha kéritek elküldöm.
a.
angi
 
 


ÁÁÁÁ!
Akkor abban volt! Kép

Nem nyert! Nem cicuka! KépKépKép

Én kérem, én kérem! Szeretnék virtuális ételeket főzni! Kép
solya
 
 


Angi,
küldtem egy mailt, hogy mit érdemes a vásárláskor figyelembe venni! :o)

Menjetek fel ide is: ebay.de, csak hogy az árkülönbségeket lásd.
ha nem tudsz németül, nem baj, csak írd be a típust a keresőbe.

Mi most megyünk oviba, meg még a maradék ajándékot megveszem karácsonyra a gyerekeknek, már csak a felnőtteknek kell. Kép Azt meg már kinéztem katalógusból nagyjából! Kép A cél, hogy minél kisebb legyen, így mindenki kap egy gyufaskatulyát! Kép

Na megyek,mielőtt mindenkit lefárasztok!

Ági,
nagy a csend. Főzöl vagy vajúdsz? KépKépKép
solya
 
 


Sziasztok!

Solya, megnéztem az új képeket a gyönyörű gyerkőceidről! Nagyon nagyon aranyosak.KépKépKép
Hozzád pedig beiratkozék egy 'Hogyan csináljuk kíváló életképeket és kapjuk el a legjobb pillanatokat gyermekeinkről' tanfolyamra, ha itthon lesztek. Komolyan, elmehetnél a NATGEO-ba is.
Jó, befejezem az udvarlást... De akkor is.

Én is kérek virtuális receptkönyvet, de megkóstolnám Solya virtuális karácsonyi menüjét is.

Aha, az én dokim egy nagy sumák. Azt mondta, hogy azért kell jobban megvizsgálnia, mert érez valamit Zsombi feje mellett, és meg kell győződnie, hogy nem a köldökzsinor. Persze, közben meg jól leválasztotta a burkot.

Lehet, hogy Ági megússza anyósékat?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Én azt hittem, csak a méhszáj megpiszkálásától is be tudnak indulni a fájások, nem gondoltam, hogy a burokkal mahinálnak. Sőt!! A belső méhszájam zárt volt még, nem is érhetett a doki a burokhoz, mégis beindultak! Na erre varrjatok gombot!
Amúgy nekem már előző estétől voltak fájásaim, de azok nem voltak meggyőzőek, viszont kedd reggelre már elkezdett kinyílni a méhszáj, szóval magától indult be Kép

Solya!
Nem az itteni albumban, hanem a kep.tar-on, de közben rájöttem, Te azt nem tudod megnyitni Kép Na jó, küldök egy mélt! Kép

Angi!
Köszi, közben megjött a visszaigazolás!

Lányok!
A 3 napos lázat úgy tudom, a közönséges herpeszvírus okozza, így ha Nektek van ajakherpeszetek és azt a baba elkapja, akkor rajta így jön ki. 3 napig magas láz, utána kiütések. Semmi egyéb tünet.
Sajnos nekünk nem ez van, takonykór, köhögés és láz, nem túl magas (38 körül), de ijesztő, mert semmivel nem lehet levinni. És nincs étvágya Őnagyságának (szerintem szálkásít), csak a langyos tejet issza meg cumiból és egésznap aja-aja és bújik az ölembe és öleli át a nyakamat, hogy el ne engedjem. Mint egy kismajom Kép

Képzeljétek, olyan finom narancsdzsemet csináltam! Most hül a száraz dunsztban, de valami isteni lett!!! Ez volt a főpróba, ha tényleg szépre sikerül, Karácsonyra kap mindenki egy üveggel az ajándék mellé Kép

Annamari
muter
 
 


Hú, kapjon el valaki... A GYED-em 3x-át utalták a számlámra!!! KépKépKép
muter
 
 


Hogyafrancba?
Na mindjárt én is lehallgatom a számlám állását.

Vissza ne add nekik!!!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Én egy kanyit sem kaptam!Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Hé, Annamari, hol vagy?
Csak nem a Brendonban költöd a sok lóvét?Kép

Egyébként arra gondoltam, hogy honnan kapod a GYED-et, a munkahelyedről, vagy az OEP-től? Ha a munkahelyedtől, akkor lehet 13. havi GYED is, ha volt 13. havi fizetésed. A barátnőmnél így van, ő is most kapott egy szép kis summátKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Képzeljétek voltunk oviban. És asszem már későn jöttem rá, mi volt nagy, piros betűkkel kiírva. Skarlátunk van. Kép ÚÚÚÚ, remélem csak dicsekednek vele, hogy volt vki aki elkapta és odajár...
Egyszer már a szívbajt hozták rám egy ilyen tartalmú távirattal. Sára hazahozatala utáni napokban a klinikától kaptuk, hogy skarlátos megbetegedés történt az osztályon és legyünk szívesek előzzük meg a bajt. És ugyan én végig antibiotikumot kaptam míg bent voltam, az én tíznaposomnak kénytelenek voltunk úgy penicillint adni, hogy én allergiás vagyok rá. Karácsony előtt pár nappal, friss anyaként iszonyat volt! Most meg önként bementem a medve barlangjába!

Pirus,
a májam! Akkorára dagadt, alig fér el bennem! Kép

Annamari,
már megtaláltalak! Kukkants be a wiwrw, ha még nem tetted! Kép

Solya
solya
 
 


Solya!
Én lemaradtam arról, hogy oviba jár Sára.


Nem tud vmelyikőtök kódot a Santa's Secret Valley nevű, amúgy nagyon aranyos játékhoz? V. hol lehet utánanézni?
a.
angi
 
 


SziasztokKép

Vajudás még seholKép Anyósék már elmentek, a kaja fini lett, párom kétszer is kajált belőle, pedig a hús nem tenget benne túl, holott az a kedvenc kajája, mint egy vércseKép

Holnap megyek ujra a dokihoz, kiváncsi vagyok hogy holnap mennyire vizsgál meg. Ha nagyon unja magát akkor szerintem hétvégre szülni fogunkKép

Jah a turótorta isteni lettKép)) pedig light kivitel volt, ugyebár a cukrom miattKép)

Mijaz a wiw?Kép

puszi

Ági

Ui: ha holnap nem irnék akkor benttartottakKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Ági, már éppen írni akartam sms-t, hogy mi van... Szombat lenne az igazi, hát, nem? Figyu, asszem elkelne pár jó kis recept a számlálgatósaidból, küldesz?

Solya! Engem is érdekelne a "Sára oviban"-dolog. Mióta? Vagy most kezditek? Én is megnéztem a képeket, tényleg szuperek. Milyen géped van?

Angi! Megkérdezem Apát, ha hazaér, ő nem ismer lehetetlent...

Ma másfél órát sétáltunk. Egyedül viszem le a kocsit már két napja, úgy döntöttem, nem árthat (remélem, tényleg nem...), végül is csak egy emelet. Apa szegény dolgozik. Holnap jönnek a szüleim, ami azért jó, mert Anyukám főz. Az normális, hogy a terhesség alatt nem voltam kívánós, most annál inkább?

Szabolcs tegnap volt négy hetes, Mikulás napján pedig egy hónapos lesz!
Fulescsacsi
 


Angi!

a 2.0-ás verzióhoz a követketzőt találta neked a párom:
FirstName: TEAM Lastname: ElilA s/n: EQ185147

a 2.0E verzióhoz:
Firstname: Melborn Lastname: AmoK s/n: PY565358

A kis és nagybetű fontos különbségKép

Remélem tudod használni

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Fülescsacsi!

Milyen receptekre gondoltál?Kép
Csak nem fogyozni akarsz pont most?
Ne tedd, inkább csak okosan egyél, napjában legalább 5 ször.

Küldök majd neked tápanyagtáblázatot, és ducin babát vállalni topicban találsz segitséget a számoláshoz, ott mindent leirtam, azért megprobálom egy csokorba leirni neked és emailban is elküldeni, de ezt már csak holnapra igérem, mert most hulla vagyokKép Apa mondta is hogy a szagom is már olyanKép

Megyek és gyorsan kihasználom, hogy álmos vagyok és most Dani nem rugta szét minden oldalamKép

jóéjt mindenkinek!

Angi majd irj hogy jók voltak e a kódokKép

BoszikaKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Pirus, de, 13. havit kapok és a melóhelyem utalja a GYED-et, de még így is sok! Na mindegy, nem fogok reklamálni Kép

Ágiboszi!
Tegnap leírtam, mi az a WIW KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!
Solya!
Szerintem is tök jó, hogy a családot összefogják és együtt megyünk a kórházba. Akárhányszor volt Krisztinek mütéte (shunt, 3 lézeres szemmütét), mindig együtt voltunk. Daniellának külön élmény.

Tavaly a biztosítótársaság is összefogta a családot, pedig vissza tudtunk volna jönni autóval (férjem, Daniella, én), csak Krisztit kellett volna vinniük repülövel. De nem, családnak együtt kell lenni, és az autónkat is visszaszállították. Mindig szeretettel gondolok rájuk.

Mi az a wiw?

Jó éjt nektek!

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Angi!
Leveled megkaptam.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


wiw: who is who? Amolyan kapcsolatháló. A lényege, hogy csak valós néven lehet regisztrálni, bár megtehetnéd, hogy nyitsz egy hamis nicket, valahogy mégis kevesen élnek vele. Kép és ismerősöket keresel. Mindezek mellett egy teljesen korrekt társalgója, saját levelezési rendszere van, és valóságos kis virtuális élet folyik ott bent. Wiw tagok bővítik, úgy, hogy meghívhatják a barátaikat, személyes ismerőseiket wiw tagnak. Ha van magyarországon ismerősöd, szívesen rákeresek, hogy tag-e és akkor megkérheted, hogy küldjön meghívót, ha érdekel. Igazából nem tudom, hogy a virtuális ismeretség elég-e, de ha minden part szakad szívesen meghívlak. Kép

Sára ovis. No igen. A szó nem a legszorosabb formájában véve. Találtunk egy ovit, nevezetesen a Waldorf ovit, ahol van gyerek-szülő csoport. Most oda járunk már jó ideje hetente egyszer, mert a kicsi lány nagyon igényelte a gyerektársaságot. Jó is meg rossz is, bár tegnap a nehéz indulás ellenére naguon szuperül éreztem magam. Lehet, hogy azért mert már kevésbé félek megszólalni köztük és a gyerekek is ismerik egymást. nem tudom. Bár most már elég régen voltunk, mert ugye voltunk otthon, és az első héten eléggé taknyosak voltak. (Szeencsére, mert most lehet, hogy a skarláttal együtt fetrengenénk itthon.
És a neheze még hátra van! Hétfőtől indul játszócsoport 2-3 éveseknek! (A Waldorfban 4 éves az Óvodaérettség) És először lesz Sára nélkülem idegen környezetben! Váromis és félek is. Nem tudom, hogy mi a jobb, ha ottmaradunk a folyosón, vagy ha bekapcsolom a mobilt és eljövünk? Azt hiszem az utóbbi lesz, de azért izgis. Mátét nem lehetne otthagyni. Uzsonna után segítettem mosogatni és pár perc múlva észrevette, hogy Anyuta sehol, sírva keresett. (Annyira édesekKép. Én Anyának hívattam magam, mert az tetszik. Eddig így is hívtak, de most Sára elkezdett Anyuzni, Máté pedig Anyutázni, mert amikor papás-mamást játszanak (kéretik nem röhögni, az én gyerekeim szoktak ilyetKép), akkor Anyuta és Aputa a becsületes nevük. Kép

Fcs,
semmi szuper. Egy Minolta 4o4 si, egy 35-8o mm-es objektívvel. Viszont imádom! De azért korántsem ilyen jók a képek, ahogy beállítottátok. És a rosszakat nem is láttátok! Kép
De bármelyik pillanatban megjöhet a várva-várt digigépünk!Kép

Ági,
na, mit mondott az orvos? Kép

Solya
solya
 
 


Csilla, örülök, hogy kislányodról ilyen jókat mondtak az orvosok.

Solya, miért olyan jó a Waldorf ovi? még csak a nevét hallottam, de nem ismerem. Itt egy Montessori óvoda és iskola van.

Annamari, lehet, hogy közben felemelték a fizudat?Kép
Majd írok egy mélt, ha Zsombi elaludt.

Hú, kiváncsi vagyok, hogy Ági jelentkezik-e ma.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus,
kukkants be ide: http://www.zpok.hu/waldorf/
Most nincs időm elmesélni, hogy mi tetszik, de majd köldök hangulatjelentést.

Ami nekem nagyon bejön, hogy alapvetően gyerekcentrikus, az egész családdal ápolja és nagyon erősen tartja akapcsolatot, nincs osztályzás, más a tanrend, nem csak tanít, hanem át tud adni az élethez szükséges dolgokat, pl. megfelelő magatartásformát. Kellően épít a kreativitásra, nem a magolás a fontos, hanem a tudás. Most csak ennyit. Van negatívum is a tarsolyomban, de igazából ez mind csak elmélet. A tapasztalás szintjére még nem igazán jutottunk el. De most év végén elmegyünk az otthoni, közeli Waldorf oviba is és megnézzük, az milyen.
solya
 
 


Névtelen
 


Sziasztok!
Ági!
Köszi a kódot, működik.
Nagyon aranyos játék, a télapó zsákját, csengőjét meg ilyeneket kell megtalálni, Dorka nagyon élvezi. Én is Kép Kép

a.
angi
 
 


Sziasztok!

Nah megjöttem. Még hazaengedett a doki, bár szerette volna, ha talán maradok, mert a ctg nem lett valami fényes, d emondtam neki hogy nincs nálam semmi, igy haza kell mennem érte, erre azt mondta, akkor feküdjek otthon, számoljam a magzatmozgásokat és holnap reggel a pathológiára jöjjek be ujabb ctgre, ha az is rossz akkor bent kell maradnom.

Most megyek eszem valamit, mert éhen halok, utána meg lefekszem alukálni.

puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Agi: minek az a cumisuveg? Ezt most komolyan kerdemKép Semmi szukseg ra, szoptatni kell es kesz.Kép

Shine: meg jarunk tornazni, de a gyogytornasz kislanya eleg beteges, pl most is, ilyenkor elmarad a kezelesKép De vegulis nem baj, Lacko gyorsan fejlodik igy isKép Mar maszunk es alldogalunk, szal nincs gondKép

Szules: nekem mar reggel feszult a burok, ott gyozkodott a szuleszno, hogy ne menjek haza, de en hajthatatlan voltamKép Aztan a komisz elkuldott lepcsozni, merhogy a ctg nem volt igazan jo. Ezutan sem lett az, viszont ra 1 orara az uh elott ulve mar ereztem, hogy itten valami leszKép Aztan a dokineni ujra vizsgalasanal el is pattant a burok....Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Ági!
Hú, akkor már lehet, hogy nem is hallunk Rólad szülésig???

Orsoly!
Te áruld már el, hogy mi a francba fejtél anno, pohárba??? Mert én biza cumisüvegbe KépKép

Hát mi voltunk ma megnézni az új lakásunkat, aztán Apa dolgozójában jött a Mikulás, aztán a nagyiék nekünk adták a tökjó, alig használt trabijukat, hogy addig se legyünk meglőve, míg nem veszünk magunknak autót Kép Jó kis péntek volt a mai!

Képek a Mikulásról és a lakásról itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=1266

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!
Nem is tudtam, hogy Herpesz vírus okozza a 3 napos lázat, már kiütéseink is vannakKép. A férjemnek volt 3 héten át vmi hasonló, ami azzal végződött, hogy beutalták a Budai Honvéd Kórházba teljes kivizsgálásra. Annyit sikerült kideríteniük, hogy Herpesz vírus okozta bigyóról van szó és a máj értékek még mindíg nem stimmelnek, így UH-ra is el kell még vonulnia.
De komolyan szerintem a mi gyerekorvosunknak penicilinallergia-paranojá van. Ha pöttyöt látt arra mindíg ez az első válasz. Hiába mondtuk neki férjem betegségét, meg hogy kihányta a felírt Amoxicillint azonnal a gyerek. No mindegy.

Lányok!
Hogy csinálják azt a méhlepény megemelést?

Csilla!
Mi történt a kislányoddal-Krisztikével, hogy ennyi műtéten estetek át??

Lisa
lisa
 
 


Muter: na jo, kis engedmennyel cumisuvegnek nevezhetjuk az Avent uveget (de a cumit nem raktam ra szinte soseKép) Ha ehhez sterilizal Agi, akkor egye fene, megbocsajtomKép

orsoly
orsoly
 
 


Orsoly!

Én egy kicsitKép. Miért nem lehet magánügy a cumisüvegvásárlás? Mi bizony használunk ilyen 'szentségtelen' dolgot és biza nem érzem, hogy ettől kevesebbek, rosszabbak volnánk.

Annamari, akkor már jöhettek az új trabcsival is hozzánk!Kép Nekem még mindig nem utalt a fránya OEP, pedig itt a nyakamon az ajándékvásálás.

Angi, én is szeretnék olyat játszani. Hogyan lehet?

Na, most ennyi, mert megyünk nagybevásárolni és egyben Zsombit lepasszolni a nagymamihoz egész napra. Huh.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok lányokKép

Most készülődöm befelé a kontroll ctgre, viszem a menetfelszerelést is, mert lehet hogy bentfognak, ígyl ehet hogy babóci érkezéséig ez lesz az utolsó hszem, de ha hazaengednek akkor rögtön irok, hogy mi van.

Amugy össze ne kapjatok már azon az átok cumisüvegenKépKépKép A nagyitól kaptunk egy 125 mm fogos pici üveget, azt sterilizáltam ki, amugy szoptatás párti vagyok és remélem lesz tejem is bőven, vagyis megfelelő mennyiségű és természetesen minőségű is babócának.

Remélem senki nem kapott virgácsot a MikulástólKép

Jajj de lökött vagyok, azt nem is irtam, hogy reggel távozott egy elég nagy adag nyákcsap, mármint szerintem nagy, mert halvány lila dunsztom sincs, hogy mekkorának kéne lennieKépKép

puszi mindenkinek

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Ági,
jó hétvégét! Kép

És mindenkinek kellemes MIkust!

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Orsoly!
Tök gáz, de én Medelával fejtem és az az összes szabvány cumisüveggel kompatibilis... Kép
Egyébként az én véleményem az, hogy szülés előtt tápit venni nem érdemes, de cumisüveget igen. De ez csak szvsz Kép

Lányok, lehet, hogy valami kiütéses járvány van??? Balázs tetőtől talpig tiszta ragya, nagyon sírós, most alszik, utána megyünk a Lászlóba. Bocs, hogy ezt írom, de remélem, hogy bárányhimlő!

Annamari
muter
 
 


Annamari,
ezt nem hiszem! Szegénykém. Kép Írd meg mi volt/lett, mert azért izgulunk ám!
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Skarlát KépKép
Erre igazán nem számítottunk.

Pirus!
A kőbunkó dokinénitek valszeg ma délután a László helyett a Heim Pálba ment be dolgozni KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari!

Sajnálom nagyon Balázst.Kép
Mit mondanak, meddig fog tartani, és mire lehet számítani?
Úgy látszik, az infektológus dokik márcsak ilyenekKép
Akkor elmarad az idei pizza? Sebaj, jövőre bepótoljuk. Addig izzitsd a Trabit!Kép
Balázsnak jobbulást és puszi a nózijára!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Szerinted azon kívül, hogy skarlát, mondott valamit a nő? Kép Mondtam, hogy férjemmel nem voltunk még skarlátosak, mire ő: nem is lesznek.
Annyira bunkó volt! Úgy vizsgálta Balázst, hogy nem engedett oda. Egy sima szívhallgatáshoz lefogta. Nekem, mikor levetkőztettem, azt mondta: na menjen innen, maga épp eleget látta már a kiütéseket, hadd nézzem meg most én. Basszus, az ilyen menjen el hentesnek! Egyébként sötétkék pólóban volt és pont úgy nézett ki, mint egy állatidomár.

Annamari
muter
 
 


Annamari,
én nem lepődtem meg. Kb 5 különböző országból hallottam pár napon belül, hogy vagy a gyerek, vagy a közelében vki skarlátos!
Az orvos hozzáállásán azért egy kicsit meglepődtem. Nevet nem tudnál véletlenül említeni, hogy még véletlenül se kelljen összefutni vele? Egyébként ez a viselkedés, ami miatt én már szólnék az oszt.vez.-nek. Miért a Heim Pálba mentetek? És végül mi lett? Kapott Balázs gyógyszert? Vagy szépen elküldött haza mindenféle tanács nélkül? Kép
Jobbulást kívánok! Vigyázzatok magatokra!

Csókolom, Ági (hol) van?! Kép

Pussz
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Ágit a tegnapi nem túl fényes kontroll-ctg miatt benttartották, este hívott, akkor még nem történt semmi, azt mondta, talán most délelőtt már lesz valami, de nagyon császár-gyanús. Most írtam sms-t, még nem válaszolt, később próbálom hívni. Ha tudok valamit, írok.


Gyógyuljatok meg hamar!

Fcs.
Fulescsacsi
 


Sziasztok!

Fcs!
Miért császár-gyanús Ági? Csak azért, mert átlépte a kiírt idöt?

Solya!
Köszi az infót a wiwröl. Klassz lehet. De idöhiány miatt nem tudom bövíteni az ismerösöket. Már most is nehezen tudok megfelelni.

Lisa!
Azért volt sok probléma Krisztivel, mert a 27. héten született. Szóval nagy hátránnyal startolt.

Annamari!
Sajnálom, hogy Balázs beteg és, hogy egy ilyen doktornövel találkoztatok. Valahol ezeket össze kellene gyüjteni, hogy messziröl kerülni lehessen öket. Erröl IceBlue jutott eszembe.

Nem írtam, de dec.5-én küldött egy recenziót egy könyvröl IceBlue. Lehet, hogy Ti ismeritek a könyvet. "DR Kende Péter:Mik vagytok ti, Istenek? Orvosi mühibák" Nevesítve vannak az orvosok állítólag. Majd elolvasom, ha meglesz.

Tavaly óta nem merem betenni a lábam Mo-ra. Aztán egy kicsit kezdtem reménykedni, hogy mégis, mert ha a lányok megbetegednének, csak találna az ember egy jó kórházat. Aztán jött IceBlue levele. És most a Balázzsal történtek. Felháborító dolgok!

Puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah
 
 


Csilla,
az egyes esetek, emberek ne mjelentik azt, hogy nincs Magyarországon jó kórház. én pl. A Budai Gyermekklinikával tökéletesen meg voltam elégedve. De ott is volt egy orvos, aki egy-két anyukának nem tetszett emberileg. Nálam viszont bejött, mert nem volt mézes-mázas, ugyanakkor tájékoztatott. Igaz, hogy csak ügyeletesként találkoztam vele lakáson, nem pedig a bentfekvéskor. Az is más közeg, más problémákkal. De az egy hét alatt is csak egy éjszakás nővérre lettem morcos. És mindenki kedves és segítőkész volt.

Ági pedig írta korábban, hogy nem lett jó a ctg eredménye, a terhessége sem volt problémamentes, bár nem tudom, miért feküdt bent, és lehet, hogy a jobb abékesség elv is bejátszik. Azért ma Magyarországon nem csinálnak császárt, mert "csak" túlhordták a babát. Legalábbis én így gondolom.

A könyvről eddig csak hallottam, nem olvastam és nem is gondolom, hogy elolvasom. Nagy port vert fel, amikor megjelent.

Szóval, hajrá! Azért nema sötét középkor uralkodik otthon! Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Megy a drukk Ágiéknak!

Annamari! Balázs ma hogy van?

Csilla, egyet kell értsek Solyával. Mi Zsombival már rengeteg orvosnál, szakrandelésen megfodultunk és csak erre a kontárra panaszkodhatom. Mind a Madarászban, mind a Bethesdában nagyon jó tapasztalataink voltak. A kardiológiától a neurológiáig. Sajnos ilyen bunkók mindenhol előfordulnak.
Egy amerikai barátnőmnek egy szuper NY-i kórházban, 16 óra vajúdás után vették észre, hogy farfekvéses a babájaKép Azóta ők is rengeteg orvosnál megfordultak és nagyon sokszor félrediagnosztizálták a kisfiút. Neki is voltak ott negatív és pozitív tapasztalatai.
Azért azt nem állítanám, hogy Magyarországon egyenesen rettegni kellene, ha a gyereket az ember orvoshoz viszi.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?