Sziasztok!
zsuzska!
Annyira jók a viccek! Köszi!
Nagyon sajnálom ha megjön, ez olyan gáz mert gondolom már annyira reménykedtél és most olyan messzinek tünik a következő pé!
Azért kitartás és ne szomorkodj nagyon, az a baba akkor jön mikor minden a legideálisabb!
Pici!
Miből gondolod h.neked sem jött össze? Van valami piri jel?
A mellfeszülés szerintem biztató!Annyira szorítok neked! Nektek mindannyiótoknak!
Csucsu!
Az én anyukám is 3 hónapig mensizett mikor a hugommal terhes volt. És már 14 hetes volt mikor kiderült! Azt hinnénk ritka mint a fehér holló! Pedig sokan vannak így!
Furi!
Nika!
Látod ezt mondom, hogy ha nekm is feszes lenne a hasam ...stb., akkor nem idegesítene, hogy nagy, de így hogy lötyi-pötyi!
Cat!
A fenébe!!!!
Pedig rád tippeltem ebben a hónapben elsőnek!
Azért ne írjuk még le, mert kitudja mikor is foganhatott meg a pici, és akkor nem biztos, hogy a negatív- az negatív! Bár jobb a biztos rossz mint a bizonytalanság!
Kérdezted a történetünket!
Próbálok röviden, akit nem érdekel nyugodtan ugorjon egyett!
Szóval szeptemberben lesz 8 éve.Én az apukám fehérnemű boltjában dolgoztam és mellettünk volt egy üzlet ahol törökök voltak és zoknival harisnyával foglalkoztak, de ők nagykerben.
Egy nap a tulaj elment nyaralni és helyette egy másik török fiu nyitotta ki az üzletet. Én utáltam a törököket, mert életem első nagy szerelme egy török srác volt, aki nagyon átvágott.
Teltek a hetek és ez a fiú még mindig itt dolgozott, mert "valami " itt tartotta!
Nagyon kedvesen udvarolt, sosem volt tolakodó, nem beszélt csúnyán, halkan beszélt és mindig rohant ha segítségre volt szükségem. Mire reggel az üzlethez értem, kávéval várt!De én még mindig az előző török alapján ítéltem meg , gondoltam taktika, hogy rendes!
És egy januári este felhívtam, hogy találkozhatnánk-e?! Ő annyira boldog volt. Én igaziból azért akartam vele találkozni, hogy megmondjam neki, hogy ne is reménykedjen!
D e éjjel mikor elváltunk én kértem meg hogy holnap is talizzunk!Annyira aranyos volt és ugy kezelt mint egy királylányt. Nem hogy nem akart megcsokolni, de még a kezemet is ugy fogta meg séta közben, hogy remegett a keze mikor az enyémhez ért, és megkérdezte, hogy szabad-e?
Előtte senki nem bánt velem ennyi tiszttelettel!
Szóval elvarázsolt, és minden este ugyanott, ugyanakkor taliztunk, 2 hétig. Ekkor az anyukám elköltözött vidékre én meg maradtam itt albérletben. Az első éjjel mondtam neki(Ibó), hogy aludjon ott mert egyedül félek ott ez az első éjszakám . Hát lányok, mikor lekapcsoltam a villanyt és bebujtam az ágyba(talpig szexi ruciban
), ő meg kérdezte hova feküdjön a földön a matracra, ahol nem lesz útban!
Nem gondolta hogy megengedem neki hogy mellém feküdjön. Majd mikor mondtam neki hogy mellém feküdjön akkor sem csinált semmit csak zakatolt a szíve!Hangosan!Én csókoltam meg először és én kezdeményeztem, de annyira-annyira jól sikerült, mert olyan figyelmes volt, hogy
(mindjárt sírok, nosztalgia
)
A mai napig ha arra járunk ahova anno randizni jártunk, megszorítja a kezemet.
Hálát adok Istennek, hogy egymásra találtunk. És a 3. babánkat várjuk!
Bocsi hhogy hosszú volt!