Sziasztok Csajok!
Megjöttem a nyaralásból, ma értünk haza. Mielőbb mesélnék gyorsan hadd gratuláljak az új babásunknak!
SZÖSZKE!!!!!
Nagyon-nagyon megörültem, mikor megláttam, hogy zebrás teszted van! Már írtad régebben, hogy furcsán érzed magad, reméltem, hogy sikerül a babásodás... Erre tessék!!!
A 6. héten még ne várd a szívhangot, mert nem biztos, hogy lesz, inkább a 7. héttől biztosabb a dolog. (nekem még a hetediken se látta a rossz uh miatt) A hatodik héten nekem a Levente 2 mm-es volt, ekkor még csak azt látja, hogy jó helyen van! Majd inkább a következő uh-on fogja biztosabban látni a doki (persze ettől még lehet, hogy már látni fogja, hisz itt még pár órának is óriási jelentősége van!)
Remélem a hányinger nem lesz túl vészes, de ha nincs semmilyen tünted, akkor még minden ok! De látom az aluszékonyság is megtalált már... (esetleg nemsokára észreveszed, hogy a ciciden megjelennek a vérerek jól láthatóan)
Na nem okoskodom tovább, hanem veled együtt örülök!!!!!
Gratulálok az apukának is!!!
Kuzsanna! Ha jól emlékszem évfordulótok volt! Sok boldogságot nektek!!!!!
Nóci! Remélem mielőbb jó lesz a gépetek, már mi is megszívtuk párszor vele. Remélem a kedved már jobb!!!!!
Pendi! Megvolt az átájárhatósági! Ha jól vettem ki a hozzászólásokból még nem. Remélem majd a következő hónapban. Én nem éreztem semmi, szinte azonnal mondta a doki, hogy minden oké, átjárható, és már mehettem is. Akkor fájdalmasabb a dolog, ha gond van és azt meg kell oldani....
(ahogy befecskendezik az anyagot nagyobb adagban, az átjárhatóvá teszi és az fáj, míg felszívódik az anyag, legalábbis a szobatársamnál így volt, és azóta kétgyerekes anyuka...
)
Bridget! Remélem már landoltál Magyarországon és épp kipihened az út fáradalmait!!!! De jó lehet most mindenkit megölelni, jó rég voltál itthon! Örülök, hogy elhatároztad magad a petikék lefagyasztására!!!! Meglátod, ez megnyugtat majd, és tovább próbálkozhatsz spontán. A spermákat nem fagyasztják le, ha majd felengedik a petiket, akkor "friss" katonákat vetnek be.
Melus! Remélem te is jól vagy és könnyen viseled a terhességet!!!!
Nyaralásról:
Szuper idő, nagyon szép volt a környék (Tihany, Füred), a szállás két éve épült (szakszervezeti), minden megvolt.
Heten voltunk (anyu, tesóm és a két gyereke, plusz mi hárman ill. négyen a pocakbabával)
Sokat kirándultunk a környéken, boboztunk, Nagyvázsonyi várat megnéztük, Füreden, Tihanyban sétáltnk, hajókáztunk, aguaparkban voltunk kétszer, Balcsi három percre volt gyalog.
A Levente nagyon élvezte, főleg az élményfürdőt. Ki se jött a vízből. Én kaptam egy horgászszéket az apától, és abban üldögéltem az árnyékban. Estefelé megsüttettem a pocakomat is.
Képeket majd rakok fel, ha sikerül feltölteni. Sokat videóztam is.
Most egyedül vagyok, mert apa dolgozik, a Leventét meg anyáméknál hagytuk. Mit mondjak, nem nagyon hiányzunk neki, bár a telefonba már mondta, hogy anya gyere.
Szerdán, a 19. hetet betöltve voltunk Pesten UH-on. Szerencsére minden oké, 19 hét 2 naposnak mérte a gép. Egyfolytában mozgott, alig bírta lemérni a doki. Azt mondta kétszer is, hogy valószínűleg lány, de azért nem teljesen mutatta meg mit rejteget. A Leventénél ilyenkor egyértelműen látható volt minden tartozék, ami egy kisfiúhoz jár.....
Szóval úgy néz ki, hogy
kislány!!!!
A nyaralás alatt jól voltam, vérzés elmúlt, néha azért már keményedik a pocakom, főleg amikor mozog.
Na és szerintem sokat mozog, mint a Levente. Jó érzés, mikor bejelentkezik, hogy "hahó felébredtem".
Most befejezem, megyek fürödni és aludni. (Ilyen is rég volt, hogy egyedül alszom...) Ki kell élveznem ezt a kis időt, hihetetlen úgy ébredni, hogy senki nem kelt fel...
Hülye vagyok, hisz nem is vagyok egyedül...... (a Tesókáról elfeledkeztem)
Dolgozni már nem megyek 8 órában, csak néha bekukkantok hozzájuk, úgyhogy majd többször leszek!
Puszi mindenkinek!
Kati