Sziasztok!
Tunde
Nálunk tök ugyanez volt a szitu tavaly.
Dávidnak volt 1-1,5 hónapja, hogy szobatiszta legyen.
Júliusban még aggódtam, hogy mi lesz, de szerencsére jó idő volt és tökikém egész nap pucéran rohangált a kertben.
Hagytuk, hogy a kert végében pisilhesse le a kerítést.
Élvezte!
Nappal már csal alváshoz kellett. Ekkor még volt kb 3 hetünk.
(nem lehet oviban pelusban aludni)
Aztán leültem vele, immáron már 10-edszerre és megdumáltuk a dolgot.
Szépen elmagyaráztam neki(én mindent megbeszélek vele)alvás elött rácsücsül a wcre és ott végzi el a dolgát, ha esetleg mégis bepisilne az ágyba az sem baj, sőt apa és anya is bepisilt ennyi idős korában. A lényeg, hogy Ő már Nagy fiú! Egy ovisnak már nem kell pelenka!!!
Nálunk a kaka volt nehéz ügy .
Sokáig volt még, hogy sírt és kérte a pelust. Inkább napokig nek kakált.
Az oviban volt 2 kakis baleset, megbeszéltük és szép lassan már az is simán ment.
Az én fiam is nagyon érzékeny. Már-már kényeske, anyám-asszony katonája.
Eleinte hagyta, hogy elvegyék a játékát.(már nem!!!) Ovi elején, minden délután az óvónéni ölében találtam sírva.
Szépen belerázodott, sok barátja lett. Most sajna újra kiscsoportos lesz és félek, nehogy újra sírás és beszoktatás legyen a vége.
Márti és csajok!
Köszi a szopis tanácsokat!
Nincs rá lehetőségem, hogy csak Zétivel legyek, még akár 1 napra sem.
Anyukám már nincs köztünk, anyós meg nem szívlel. Apa miatt volt itt 2 hetet. Minket nem fogad el, mert a 2. házassága vagyunk páromnak és "otthagyott" 2 gyereket.(csak azt nem tudja, hogy ha nem velem van akkor már a dunába ugrott volna elkeseredésében).Pedig már 12 éve vagyunk együtt!!! Mind1!
Szóval segítség az nincs!
Viszont! Apa éjjel átvette az etetést, mirelit tejből. Aludtam 6 órát egyben!!! Aztán még 3-at!!!
Királyság!!!
Reggelre szétdurrantak a cickóim. Megetettem Zétit és lefejtem 80-at!!!
Olyan tök jól érzem magam, szétvet az energia!
Megdumáltuk apával, hogy heti 1-2 éjszakát átvesz tőlem!
A more milk kapszulát patikában is lehet venni???
Ha nem próbálom ki, akkor azt sem tudom, meg, hogy segít-e!!
Én is pancsiznék egyet a balcsiban!!!
Vagy strandon, vagy bárhol.....