Új privát üzeneted érkezett!

Edinka!

Szóhoz sem jutok szinte ettől! :shock:

Mikor kéne megjönnie? Nem megjönnie!?

Szerintem addig bízz benne, hogy mégis.

A doki nem mondott erre semmit?

Ne add fel!
kolibri28

Szia

Ha rendesen félidőben volt pé-m akkor már múlt héten szerdán kellett volna, hogy megjöjönn a mensim. de ugye nem jött meg.
Nem tudom, tényleg mi volt akkor??? Tanácstalan vagyok
Hőm 36.8 ennyi volt akkor is mikor pozi-lett a tesztem

Kép

Kép
edinka

Rdinka!

Szerintem ez a hő bíztató! :D :D :D
Teljesen megbízol a dokidban?
Lehet, hogy csak később ágyazódott! Alig 2 hetes lehet.
Vérvételt nem javasolt? Ötlete nem volt erre, hogy mi okozta a negatív tesztet?
De ugye nincsenek mensis tüneteid még?
Szerintem ha két hét múlva újra mész már mutatkozni fog! :D
kolibri28

Edinka,
Borzasztóan sajnálom, nem is tudom mit mondjak. :(
Az mondjuk érdekes, hogy még nem vérzel, mert akkor korai vetélés lenne.

Mami,
De jó! Gratu a két kis szuperbébihez! :P

Zsu,
Nagyon cuki a kiskutya! :)

Kolibri,
Phú, hát én sem vagyok nagy hűllőrajongó! :roll:

Jó napozgatást Mindenkinek!

Kép
mofly

Edinka :D

Sajnálom :( :( :( :( :(
Nekem is volt egyszer ilyen. Még a vérvételen is magasabb volt a hcg szint, de mégsem annyi, mint kellett volna. Akkor azt mondták nekem itt a lányok, hogy csak kémiai terhesség volt. Nekem akkor 6 hétre jött meg piri. Borzasztó volt. De ne add fel!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Sziasztok!

Fenci!
Holnap várunk a teszt eredményével! :wink: :D +++++++++++++++++++++++++++++++

Edinka!
Holnap hátha van valami jó híred számunkra! Én nagyon szorítok!++++++++++++++++++++++++

Mofly!
Hogy vagy? :D

Zsu!
Haza értetek vidékről? :D Kutyus is utazott? :D

Gröni! Susy! Ditke! Vicuska! Vicky! Többiek!
Hol vagytok?

Mi strandoltunk tegnap. Ma pedig csak tengtünk-lengtünk.
Holnaptól két hétre elutazik Ádám az apukájával. :( De legalább ő nyaral. :)

Jó éjszakát!
kolibri28

jó reggelt!

Fenci drága, millió drukk a zebrához, nagyon-nagyon izgulok érted!!!!!!!!!!! Ugye megírod azonnal, ha teszteltél???????????????????????????

Edinka, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: azért még drukkolok, hátha két hét múlva csoda történik...

Kolibri, hová utaznak a fiúk? Jó lehetett strandolni, én nem merek...úgyhogy itthon hűsöltem egész nap 8)

Mamikám, gratula a vegyespároshoz :lol: :lol: :lol: Képek?????????????

Zsu, nagyon édi a kutyus! :lol: :lol: :lol: Irigy-irigy, nekem már 10 éve nincs kutyám, mert a párom nem akar :? Mekkorára fog megnőni?

Szép napot mindenkinek, ma nem dolgozom, megyünk 4D-re délután :lol:

Kép
vickybabe

Jó reggelt lánykák! :D

Visszaolvasni nem volt még időm, csak jöttem közölni a rossz hírt.... sajnos van egy nagy büdös nega tesztem.... :cry: :cry: :cry:

Le vagyok törve mint a bili füle.... :cry: :cry: :cry: meg a párom is szegényke.... és őt jobban sajnálom mint magamat.... :cry: :cry:

Később jövök és visszaolvasok. Puszika mindenkinek!
fenci

Fenci drága, nem is tudok mit írni :cry: :cry: :cry: ilyenkor nincsenek szavak :( :( :( Nagy ölelés, sírd ki magad aztán meg előre, lesz még Neked zebrás teszted! :wink: F-ékkel beszéltél, mentek következőre?

Kép
vickybabe

Jó reggelt! :lol:

Kép

Mami drága!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
én annyira de annyira örülök nektek!de tényleg!ilyen szuper híreket vártam! :D ennél nagyobb boldogság nem is lehet! 8) remélem lubickolsz benne :wink:
igyekszem követni a példád... :lol:
fotókat akarunk 8)

Vicky! :P
drukk a 4d-hez!lehet már azt is fogják látni, mi lakoz6ik a 2 lába közt? :roll: :lol:
hogyhogy a párod nem akar kutyát? :roll: :evil:
de majd a gyerkőc miatt biztos lesz :wink:

Kolibri! :P
én se tudtam mi az amit simogatott Ádám :oops: :roll:
de uuuuuuuuuuutálom a hüllőket :shock: :D

Mofly! :P
szija! hova utaztok? :roll: :lol:

Zsu! :P
laptetűűűűűűűűűűűűű 8) nagyon édes a kutyabébi :lol:

Edinka! :P
nagyon sajnálom...... :( lehet tényleg csak kémiai terhesség volt....azért én nézetnék hcg szintet :roll: még ne add fel! :lol:

Fencike! :P
nagyon szomorú vagyok a teszted miatt.... :( de lehet még korai volt, nem? :roll: piri még nincs, ugye?te se add fel! 8)

Krisz?Kukac?Gizi?

én felmentést kérek a hiányzás alól, mert bedöglött a gép... :shock: .de meggyógyult! :lol:

a hétvége szuper volt.... :lol:
voltunk kerti partyn anyósnál, tegnap fürödtünk a Balcsiban 8)
iszonyú kellemes meleg a vize :P

és ma reggel meg megjött drága piri :wink:
Vendég

Sziasztok!

Fenci drága!
Ne már!!! :cry: :cry: Vérvételre nem mész, hogy tuti legyen?? :roll: èn is remélem,hogy csak a teszt szívat!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Tündéri, édes a kutyusotok!!! De megnyomorgatnám! :lol: :lol:

Vicuska!
Akkor stimu indul? Az miböl áll most?

Vicky!
Azért óvatosan lehet napozni, nem sokat. Ja és medence helyett tusoló!!! Bár valhogy a habtestemet nem akarom mutogatni, de lehet, hogy én is fogok a nyáron strandra menni. 8) 8)
Szupi lesz a 4D meglátod, képket kérünk utánna!!! :wink:

Gröni!
Tudtatok gyógyszert szerezni?

MI hétvégén Frankfurtban voltunk. Vettünk szopipárnát,amit jól tudok gyürkölészni magam alá, ha nem találom a kényelmes poziciót. De szerintem késöbb még nagyobb hasznát veszem!! :lol:
A C&A -ban akartam venni valami nyári könnyü kis ruhát, meg szoknyát. Csalódás volt mert nem találtam semmit. Vagy a színe nem tetszett, vagy nem volt rám való méret. :evil: Ùgyhogy nem vettünk ruhát!
Ja meg a kocsimba vettünk kismama övet, igaz olyan mintha pelus lenne rajtam, de hát a kismanó biztonsága az elsö!! :P
susy75

Susy! :P

szija :lol:
sajnálom hogy nem lett rucid :roll: , dobhatnál te is uj pocakfotót :lol:
konkrétan mire jó ez a kismama öv?nem a hasad szorítja gondolom :roll:

Gröni! :P

hogy vagy?gyógyi? :roll:

A stimum azt jelenti, hogy ha elmúlt a mostani pirim, akkor kell telcsiznem és kapok időpontot. Ez azt jelenti, hogy jövő hétfőn vagy kedden megyek valószínűleg. Akkor megnéz uhun a doki és felírja az első szurikat(Decapoeptyl asszem). De még igazából én se tudom.....de maár nagyon várom, hogy végre történjen valami... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Vicuska!
Oksi,majd gyártunk új pocakfotót. Bár szerintem az utóbbi egy-két hétben nem nagyon nött!

Az öv lejebb tereli a normál biztonsági övet,az a rész, ami a hasam alatt van még lejebb esik. Majdhogynem a lábam közé! :oops: :oops: Ez az új vibrátorom! :lol: :lol:
Ès ha valami történik,akkor a babácska nincs megnyomva! :wink:
susy75

Sziasztok!

MEgérkeztünk, ma már dolgozunk is. MEgyek visszaolvasok. :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kép
Vendég

Sziasztok csajok!

Vicuska!
Szupi az új vonalzód. :wink: :D
Visszaszámlálás indul! :D

Vicky!
Várunk a 4D híreivel és képekkel! :D
Tiszakécskére mennek campingezni az exemék a fiammal.

Fenci!
Ne légy elkeseredve! :( Várj még egy kicsit, és hogy a doki mit mond. Tartsd a lelket még apácskában is. Jön az a baby hamarosan hozzátok!

Egy csomó munkám van, de holnap még több lesz. Inkább még belehúzok.
Este jövök.
Puszi!
kolibri28

Vicuska, de jó! akkor indul a stimu és mindjárt beköltöznek az ikrek :wink: :lol:
Kutya: neki sosem volt, így csak a rosszat látja, pl. hogy kiássa a virágágyást. Én is abban bízom, a gyerkőccel már abszolút többségben leszünk majd kuya-ügyileg :wink:

Susy, szopipárna nekem is van, baromi jó éjszaka felpolcolni rá a lábamat :lol: Övterelőt a héten veszek, bár én is olvastam, olyan, mint egy pelenka, ami ebben a melegben nem túl előnyös...de kell és kész :lol: Pocifotót várom, kíváncsi vagyok!

Kolibri, akkor legalább neki jól fog telni az idő ott! Az exedre szívesen rábízod?

És íme a sztárfotók:

Pofi pisze orral (tiszta anyja :lol: )
Kép

az élet nagy dolgain elmélkedve: :lol:
Kép

Kép
vickybabe

Vicky!
Szuper, milyen fotogén a kicsikétek! :D :D :D
Nagyon szép! Ölelnivaló! :D :D :D

Kénytelen vagyok az apjára bízni a fiúnkat. Régebben még rossz volt, hiszen három éves kora óta élünk külön. Akkor nem éreztem, hogy tud vigyázni rá, igaz csak délutánokra vitte magával. Most már sokminden megváltozott. :)

Csináltam most lh tesztet halványan pozitív.Úgyhogy ma nem hagyom a páromat aludni! :wink: :D Békülős keksz lesz, mert a hétvégén jól összevesztünk.
Holnap viszont megyek dokihoz. Remélem nem lesz feltünő. :oops:
kolibri28

Sziasztok!

Rég jártam erre! Bizonyára sokan nem ismertek, de talán néhányan emlékeztek még rám.

Vicky :D
Gyönyörűek a fotók! Imádnivaló a kis pöttöm babád!!!

Vicuska :D
Mennek a pozitív energiák: - csak gyűjtsd össze őket!!!

Mennyi minden történt itt veletek, csak kapkodom a fejem. Az összes kismaminak hatalmas gratulációmat küldöm!!!!
A pocaklakóra váróknak pedig mihamarabbi pozitív tesztet kívánok!

Lenne egy kérdésem hozzátok, ha tudtok segítsetek! Mennem kellene holnapután MRI-re. Nem lehet ez veszélyes egy esetleges terhességre?
Vendég

Szia Cherry!

Üdv minálunk, de ezek szerint régi topikos vagy, így újra itt!
A terhesség nem zárja ki az MRI vizsgálatot. Nem alkalmaznak röntgensugarakat Csak fém ne legyen benned! :D

Remélem, csak jót mondanak a vizsgálat után neked. :D
Miért kell egyébként a vizsgálat? Ha szabad kérdeznem. :oops:
kolibri28

Kolibri :D
Pcos vagyok és Inzulin rezisztanciám van. Mielőtt elkezdenénk az IR kezelését dr.-nő elküldött MRI-re, hogy ki lehessen zárni az esetleges hasnyálmirigy eltéréseket, daganatot.

De az erős mágnes hatása nem befolyásolja a terhességet? ( bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de egyáltalán nem értek hozzá)
Vendég

Cherry!

Én sem vagyok szakértő. :oops: :D
Engem inkább az esetleges kontrsztanyag aggasztana. Kérdezz rá azért egy orvostól is.

Én két hetes terhes voltam a fiammal amikor kétirányú arcüreg rtg-t csináltak. Szerencsére semmi bajunk nem lett. De amniocentézist meg minden izgalmat átéltem.

Remélem mindent rendben találnak nálad!
kolibri28

Köszi szépen!

Holnap felhívom a szakrendelést és megkérdezem a véleményüket.
Vendég

Vicky!
Èdi a bébitek nagyon! :wink: Gondolom milyen jó volt megint látni!
Mekkora most??? :?:

Ditke!!!!!!!!!!!!
susy75

Kép

Vicky!
szuper aranyos a kis pocaklakód :P nem mutatta meg, mije van? :roll: :lol:

Kolibri!
elkaptad apát? :roll: 8) voltál dokinál? :roll:

Cherry!
sajnos nem tudok segíteni :oops: :roll:

TÖBBIEK??????????????????? :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok csajok!

Megjöttem a dokitól. :D Be kell valjam nektek, hogy a régebbi dokimnál jártam, mivel az új szabin van.
Teljesen megvizsgált. Rákszűrés meg hüvelyi uh, cici vizsgálat stb.

Szerinte teljesen rendben vagyok.
Az UH-n minden rendben volt 5mm-es méh nyh., és mko. 1-1 14mm-es folliculus.
:D :D :D Ő is kért hormonvizsgálatot. De lehet, hogy majd a másikat viszem el hozzá.
:oops: Azt javasolta, hogy a párom menjen urológushoz+ kérjen népszámlálást is. :?
Felajánlotta az átjárhatósági vizsgálatot is, de csak ezek után, mert nem szeretne kitenni az invaziv beavatkozásnak. Ráadásul ingyen és ambulánsan csinálná.
:D Még megvárjuk a hónap végét, meg vissza megyek a leleteimért, és utánna döntünk.
Szerintem a párom nem fog repkedni a vizsgálattól. De hiszen melyikőjük szeretné?

Vicuska!
Nem. Nem ugrottam apára, mert nem volt se békülés, se keksz.
Most nagyon megbántott, de ma már engednem kell, mert hív a természet.
:? :D 8)

Vicky!
Tényleg. Nem írtad, hogy megmutatta-e a micsodáját a kicsike! :D
kolibri28

Sziasztok!

Itt vagyok, csak a munka a nyakam zúdult, mióta visszajöttem. 8)

Vicky :D

Nekem a piszeorrú kép tecc. :D

Tessék kibékülni apával! Doki pedig jó, hogy kért hormont. Párod lehet, hogy zokszó nélkül elmegy a vizsgálatra. :wink:

Vicuska :D

Jó a vonalzód, most már szeded a fogigátlót? Mindjárt jönnek a szurik is. 8)
Képzeld, már hétvégétől nem kap tejet a kicsi. SZerinted milyen lehet az apa? Az anyát tudjuk, hogy schnauzer.(remélem jól írtam le)

Mami:D

Hol a beígrért pocifotó??????????????

Megyek kasszát zárni. Pusz, jók legyetek!

kobzoszsu

Jó reggelt !

Sehol senki? :(

Zsu!
Hogy vagy? Már csak 2 hét! :D

Puszi!
Majd jövök még. :D
kolibri28

SZiasztok!

Nem valami nagy mozgás van mostanában. :roll: Biztos mindenki nyaral. :lol:

Ebben a két hétben nam vagyok még biztos, mert holnap kellene megjönnie, de még nem adta jelét a piri eddig.Pedig már nagyon hívnám a dokimat, hogy megbeszéljük. 8)

Névsorolvasás:

Suzy, Vicuska, Fenci, Ditke, Mofly, Mami, Krisz, Zsófi, Vicky, Nati
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Hol vagytok?

Littikéről tud valaki valamit?

Ha valakit kihagytam, elnézést. :oops:

kobzoszsu

sziasztok,

Köszönjük a bókokat, átadtam az illetékesnek :lol:

Susy, 7 cm volt hétfőn a CRL. :lol: Ti mikor mentek legközelebb? Nevetek van már?

Zsu, már csak 15 nap a beültiig???? Hú de jó, az mindjárt itt van!!! :lol:

Vicuska, Kolibri, sajnos nem mutatta meg, mi van a lába közt...mondjuk a doki sem nagyon kereste. 1 hónap múlva megyünk megint, akkor már tutira látszani fog. Addig úgysem vennénk semmit, egyébként meg nincs jelentősége, mindkettőnek egyformán örülünk :lol:

Vicuska, a dokiddal megbeszéltétek már a stimut???

Cherry, szerintem nem árthat a vizsgálat, bár nem értek hozzá... :roll: drukkolok mindenesetre! :D

Kolibri, apa mit szólt a vizsgálathoz? Enyém sem repesett, de végül mindent bevállalt, többször is... :lol: Az nagyon jó, hogy nálad OK minden! :D

Kép
vickybabe

Szép napot! :lol:

Kép

Kolibri! :P
apával remélem azért sikerül kibékülni pé-re :roll: :lol:
a hormonvizsgálat jó ötlet, meg apácskát is rá kell beszélni a dokira :wink:

Vicky! :P
dokival még nem beszéltem, most akarom felhivni Tapolcát, és bejelentkezni jövőhétre 8)

a kutyibébi nagyon édes....nem rág szét mindent? :roll: :D
szerintem német juci lehetett az apuci :wink:

HOVA TŰNTEK A TÖBBIEK?????????? :?: :?: :?:
megint veszélyeztetett állatfaj lettünk :shock: :?
Tessék jelentkezni :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám! :lol: :lol:

Vicky!
Mi pénteken megyünk, várom már nagyon! :lol: :lol: Jó lesz megint látni, legalább is remélem,hogy lesz uhu is! :P
A nevekkel hadilábon állunk, ugyanis átrágtuk mindketten magunkat két vastag utónév könyvön és hát nem igazán egyezik az izlésünk. :x
Múlt héten volt az egyeztetés, mikor már csak 10-10 nevet dobtunk be, és csak lánynévben sikerült megegyeznünk. Fiúnevünk még nincs! :oops: Ha lesz majd mindkettöt megírom! De láttam a másik topikban a táblában, hogy nektek van már nevetek! Ügyik vagytok! :wink:

Zsófi!
Hazajöttetek már Horvátból?

Kolibri!
Jók az eredményeid, aztán valahogy csak ráveszed apát a vizsgálatra! :wink:

Zsu, Vicuska!
Hamarosan izgulhatunk értetek!!!! :lol: 8)
susy75

Susy! :lol:

de jó hogy megint látni fogod 8) majd mi is szeretnénk képet látni róla :D mi a lánynév? :roll:
(az már nekünk is megvan :oops: :D )

Kukac hazajött már, láttam a tapolcai fórumon :wink:
Vendég

Vicuska!
Szívesen elárulnám a neveket, de párommal abban egyeztünk meg, hogy a nevek titokban maradnak a család, barátok elött, majd a szülés után megtudják! :lol: :lol: Ennyi meglepi legyen már! :wink:
De ha azt mondod tuti nincs itt ismerösöm,akkor nektek elárulom!!! :D
susy75

nem vállalom a felelősséget, inkább akkor tartsd titokban :wink:

nekünk Izabellánk lesz :P :oops: :P
Vendég

Vicuska!
Az Izabella nekem is tetszik! :wink:
susy75

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok, vasárnap már megjöttünk. Nagyon jó volt, szép barna lettem, csak rövid egy kicsit. 8) :lol:

Tegnap voltam Tapolcán is. 2 és egynegyed órát vártam, nagyon ideges voltam a végére, már ott tartottam, hogy otthagyom az egészet a pi--ába, mire végre behívtak. :evil: :?

22-én műtét. :evil: Akkor kapom a 6. injekciót, így legalább nem kell külön Pécsre menni. Továbbiak a műtéttől függenek.

3 percig voltam bent, meg se vizsgált.

Elegem van az egész babakérdésből. :evil: :x Tegnap megbeszéltük a férjemmel, hogy ezt még megpróbáljuk, aztán szünet lesz. Ha nem akar hozzánk jönni, hát akkor maradjon ahol van. Ketten is nagyon boldogok vagyunk, sokkal boldogabbak, mint sok olyan pár akiknek van babájuk.

Bocs, hogy ilyen lahangoló voltam.

Ezért nem írtam. De aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!

KépKép
zsófikukac

nekem is tecc a tiéd :lol:

Kukac! :lol:
elhiszem, hogy most eleged van az egészből.... :evil: én is soxor voltam már így :? ,de tudom, hogy erős vagy.Hipp-hopp túl leszel a műtéten is. :P Fel a fejjel! :D a pici babátok már nagyon várja, hogy megszülethessen, és ne gondolj olyanra, hogy nem akar jönni :lol:

Drukkolok nektek! :P
Vendég

Sziasztok!

Zajlik az élet látom! :D

Susy!
Ha ránéztek a kicsire miután megszületik , tudni fogjátok, hogy melyik név illik hozzá. Ez megérzés! :D :wink:
Tuti klassz és szép neveket fogtok válkasztani. :wink:
Hamarosan péntek, és újra láthatjátok! :D :D :D
Irigy, irigy,irigy. :D

Zsu!
Nem kéne tesztelned netalántán? Csak csendben kérdem. :wink: :D

Zsófi!
Ez nem jó ilyen idegességgel kezdeni nyaralás után. :(
Szerintem is várja már egy baba, hogy megérkezhessen végre hozzátok! Sikerülni fog! :D
Én szorítok nektek! :wink:

Beszélgettünk a párommal, és abban maradtunk, hogy megvárjuk ezt a hónapot sikerül-e v. nem. A többit pedig a jövő hónapban bevállalja, ha mégsem. :D Azért nagyon rendes ám, csak néha hüle, mint a pasik ált.-ban. 8) :D
kolibri28

Kolibri! :lol:

drukkolok, hogy apának már ne kelljen mennie semmilyen vizsgálatra :wink:

megvan az időpontom! :P :P :P
júl.10.(jövő csütörtök) 10.00 :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

kobzoszsu

Vicuska!

Majd gondolok rád, nekem július 10.-én 10 órakkor van szülői a bölcsődében, el sem tudom felejteni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajszikáim!!

Mivel annyit hiányoltatok,jelentkezem!Nagyon jól esik,hogy nem felejtettetek el,mindig benézek ide,abszolult képben vagyok mindenkivel kapcsolatban!

Nem nagyon szerettem volna írni már,gondolkodtam megtegyem -e,de úgy érzem ti,akik annyit segítettetek,bíztattatok meg kell,hogy tudjátok a döntésemet/döntésünket.Nem akartam írni,mert nem szeretném elrontani a pozitív hangulatotokat és végképp nem szeretném,ha sajnálnátok...

Szóval:én úgy döntöttem(és a párom megértette),hogy feladom!3 és fél év nagyon nagy idő-elfáradtam lelkileg nagyon.Ez a sok hiábavaló reménykedés,a "minden gondolatom a baba körül forog" kimerített,lemerített lelkileg.Tiszetellek,becsüllek titeket akik ennyi mindenen végigmentek/mentetek a babócáért...de én nem vagyok rá képes.Végigcsináltam 3 helyen teljes kivizsgálást-de az inszemet most sem vállalom be.Lehet,hogy sokan gyávának vagy gyengének tartanak emiatt,hogy feladom a cél előtt...de megmondom őszintén az inszemben nem nagyon hiszek.Volt 2 Clostis hónapom spontánnal,0 eredménnyel-azt leszámítva hogy tiszta idegbeteg lettem a hormonoktól.Ebből kiindulva az erősebb gyógyszereket nem szívesen próbálnám ki...

Úgy érzem,ha Isten Anyává akar tenni,akkor megteszi így is..majd mikor már egyáltalán nem számítok rá!Mióta ezt eldöntöttem,sokkal könnyebb minden!Munkahelyemen úgy tűnik az új főnökség abszolult lát bennem lehetőséget.Bízom benne,hogy talán idővel feljebb léphetek.Igaz,sosem vágytam karrierre,de lehet ez van nekem megírva...Én "csak" Anya akartam lenni...De már nem erőltetem tovább...

Szerencsére a párom is megértette,elfogadta a döntésemet.

Gratulálok minden kismamának-teljes szívemből!!KÉrlek ne sajnáljatok...igazából nem vagyok nagyon szomorú és depis sem.Nem azért írom ezt,mert padlón vagyok,ezt a döntést hosszú vívódás után hoztam meg.Persze fáj nagyon,hogy még nem vagyok Anya,néha elszorul a torkom...de ez van.Én nem küzdök/harcolok tovább.Nem tudnám elviselni azt a kudarcot,fájdalmat ha nem sikerüle az inszem.Nevezzetek gyávának,gyengének,túl érzékenynek...de én így érzem.

Szerettem itt lenni veletek,jó volt megosztani a fájdalmakat/örömöket..tudjátok milyen fontosak voltatok/vagytok nekem.Időnként benézek majd,de már csak miattatok...meg talán egyszer én is megírhatom a NAGY HÍRT!!A reményt azért sosem adom fel a lelkem mélyén!!

Puszillak benneteket,sok erőt a tovább harcolóknak,nagyon drukkolok nekik!A KISmamik pedig vigyázzanak a bennük növekvő csodára,mert az élet egyik legnagyobb ajándéka egy Nőnek Anyává vállni!Ti pedig sokszorozva tudjátok,hogy mit jelent ez lelkileg...

Most búcsúzom!Remélem senkit sem tettem szomorúvá,nem állt szándékomban.Úgy érzem,jogotok volt ezt megtudni!

VIgyázzatok magatokra!!!!

Littike
littike

Littike!

Azért msn-en ne búj el, mert akkor nem tudok neked irni, vagy irjál rám :wink: !
Vendég

sziasztok,

Zsófi, örülök, hogy jó volt a nyaralás! És nagyon drukkolok 22-re! A lapar után spontánoztok majd, vagy lombikoztok? Nem akarok próféciákba bocsátkozni, de pont ugyanígy éreztünk a párommal, ahogy írod, hogy ketten is boldogok vagytok, amikor beköltözött a Manó :wink:

Vicuska, 10-én gondolok rád! Addig már csak 1 hét!

Littike, én hiszem, hogy lesz babátok, talán pont ez kell majd neki, hogy egy kicsit az "önmegvalósítás" felé sodorjon az élet és beköltözik. Sokszor a görcsös akarás, küzdelem ellenére nem sikerül (vagy pont ezért) és akkor kopogtat a gólya, amikor a legkevésbé számítasz rá :wink: Drukkolok és azért szeretnék még hallani Rólad...

Kolibri, örülök, hogy meg tudtátok beszélni, milyen jófej apjukod van :D

Susy, péntek miatt irigy-irigy :lol: Hozz képeket! Igen mi már a legelején kitaláltuk a neveket, nem gondoltam, hogy ilyen egyszerűen fog menni. Ti magyar vagy német nevekben gondolkodtok?

Zsu, ha nincs piri, akkor tesztelj, igaza van Kolibrinek :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Most nincs időm sokat írni, mert sutyiba netezek. BAlhé van a cégnél, van egy besúgó, aki azt nézi, ki mennyit netezik. Így most csak ennyi, majd este írok.

Ma teszteltem, nega, s délelőtt pedig meg is jött. Majd hívom a dokit ebédidőben, s este beszámolok. Pusz

kobzoszsu

Kép

Nati! :lol:
neked is drukk a bölcsihez :lol: :lol: :lol:
hogy vagytok?ritkán jössze te is :(

Littike! :D
sajnálom, de megértelek.....tudom hogy legbelül te sem adtad fel, ne aggódj, majd lesz belőled is anya, csak lehet még előbb más dolgok várnak rád az életben... :P
és várunk vissza a Nagy Hírrel :wink:

egy besúgóóóóóóóóóóóóóóó??? :twisted: :twisted:
akkor csak óvatosan :shock:
sajnálom a nega tesztet :? , de ez azt jelenti, sínen vagytok a fagyibabócákhoz :lol:

Vicky! :D
mik azok a nevek? :P :roll:
Vendég

Littike!
Én teljesen megértelek! Sok szerencsét Neked! :lol:

Viki!
Hát nálam felérne egy kisebb csodával, ha babás lennék. Hiába érzünk így a párommal, peteérés nélkül tuti nem lesz baba. :lol: 8) :lol: Persze ha letelt a kezelés, akkor van rá esély. :wink:

Vicuska!
Húú, kezd izgi lenni. :lol:

Azt hiszem én is ritkábban fogok jönni, ezért ne haragudjatok Rám. Szorítok mindenkinek!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

Zsu, akkor viszont hajrá fagyibabók! :D

Littike, kedvenc Müller P. "jóslatom" jutott eszembe arról, amit írtál...(nekem nagyon sok erőt adtak ezek a sorok a nehéz időkben, remélem nem bánjátok, ha bemásolom ide)

[i]“Belül szabad vagyok!” – ez a Víz titka. S nincs olyan nehéz út, amelyen ne tudna győztesen végigáramlani.
A nehézségek tanítanak meg arra, hogy van benned Valaki, akinek ez nem nehéz. Aki az életben benne is van, meg nem is, aki mindent megold, ha mással nem, Idővel, mert isteni és szabad.

Légy Víz!
Szeretettel, lágysággal teli – és legyőzhetetlen."[/i]

Kép
vickybabe

Zsófi, mindjárt vége a kezelésnek, és akkor pé is lesz :wink:

Vicuska, Lilla és Levente :lol:

Zsu, a besúgó kapja be, nincs elég munkája, hogy ilyenekkel szórakozik??? :evil:

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?