Új privát üzeneted érkezett!

Betsy:

Gratulálok a 2 fogacskához!!!
Mind a két kisfiad ennivaló!
Megpróbálom lefényképezni neked Domikát úgy, hogy látszódjanak a fogacskái, amiknek mostanra a száma 6 lett.
Fent 4 lent 2.
Bencus, hogy viselte az első fogacskákat???
Bár láthatóan kutya baja.
Igazi nagylegény már ő is, nemsokára biztosan el fog indúlni négykézláb, Dominik is hintázással kezdte, és 1- 2 nap múlva már megtanúlta szépen rakni a kezecskéit egymás elé.
Nem csodálom, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin, nagyon szép idő volt.
Mi sajna csak a pici medencében tudtunk pancsizni meg egyszer a nyéki tóban :(
Dominik imádta a tavat a rengeteg kavicsot, már nem győzte kiszedni a tóból.
Tényleg...
Nekünk is ugyan olyan a sapink mint Bencusnak!!!
:D :D :D
Vendég
 


Halihó!

Megérkeztünk, minden rendben, megnézte a lábam, mert nem hiszi el hogy még most sem vizesedik egy cseppet sem, mért áramlásokat, az is oké, méhlepény is..tehát várakozó álláspont van. Végülis benn nem maradhat.... :wink:

Anyucik: nagyon jók a képek!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kriszti,
nagyon cuki a kis Martinka, látom élvezte a strandolást...és ez a napszemüveg nagyon vagány! :wink: :)
Húúúúhhaaaa, látom szerettek horgászni, termetes pontyocska, van vagy 10 kiló? Mi is szoktunk horgászni, bár elég rég voltunk...

Gyabi,
szupi, h. mindent rendben találtak!
Vendég
 

 
 

Chris,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Betsy,
nagyon aranyosak a srácok, és hogy Bence mennyit tud mosolyogni, és milyen szépen... ezen mindig elámulok! :D

Arikon,
olyan sokáig kell várni? Gondolom nem mindegy addig várni...

Chrissyy,
de jó is volt nektek... :wink: :D
sirkici
 
 


Arikon! 6.5kg volt a ponty, a feje is 1 kg és 1 kg ikra volt benne. És szép húsos halacska volt, nem zsíros.
A napszemüveg muszájból van Martinkán. Beteg a szeme, örökölte tőlem- nincs kifejlődve a szivárványhártyája, ettől tág a pupillája, ami nem is szűkül neki össze, magas a szemnyomása-erre kaptunk szemcseppet, amit naponta 3x kell cseppenteni és még fényérzékeny is neki-ezt védeni kell és csak napszemüveggel tudjuk kivédeni. Hála égnek elég jól viseli, csak néha veszi le, de rászólunk és utána már nem is piszkálja.

Sirkici! Bizony, bizony, nagyon jó volt nekünk.
Vendég
 


Sirki,
sajna csak keddre tudott időpontot adni, mert egész júliban szabin lesz, és ebből kifolyólag rengetegen jelentkeztek be hozzá a kórházba és a magánrendelőjébe egyaránt :? De talán jobb is, h. esti időpontot kaptam, mert így nem kell szabit kivennem. :wink:

Kriszti,
bocsánat, nem tudtam, h. Martinkának baj van a szemecskéivel. :oops: Mit lehet majd a későbbiekben tenni? Gondolom szemüveget fog kapni...

Jaj, Lányok tegnap olyan szupi napom volt. Egy kedves kolléganőm tegnap behozta a pici (4 hónapos) babáját. Annyira édes volt. Többek között én is vigyáztam rá, amíg az Anyukája intézte az ügyeit. Cuki-zabálnivaló tüneményke volt finom babaillattal. Olyan jó volt babázni! :)
Vendég
 


Hali!

Arikon: hogyhogy kioktatott? :shock: Az esti időpont nálam tök normális...folyton este 9 után jöttünk haza TG-ről. És egész júliusban szabin lesz? :shock: Örülhetnek a kismamái.... :? :?

Hát igen, a babaillat tényleg fincsi, imádom szimatolni Rékát. :D Még a talpát is.

Betsy: Köszi a képeket, már megint nagyot nőttek a fiúk. :D

Mirci: Csopakra mentek? Imádom azt a környéket.

Gyabi: 19-e még messze van azért, mekkora Benedek?
Megkuksiztam a kismamaképedet az iwiw-en, denagyoncsinivagy!!!!!!

Chrissyy: Micsoda pancsolás! :D
jaimee1
 
 


Arikon! Egyelőre szemcsepp napi 3x, szeptemberben megyünk kontrollra, aztán meglátják. Valószínű, hogy szemüveges lesz, én is az vagyok másfél éves korom óta.

Jamiee! Én is imádom a babaillatot, és ahogy te is, én is még a talpát is. Volt ám pancsolás, alig tudtuk kivinni a vízből.
Vendég
 


Jaimee: megint csak annyit mondott, hogy tuti, hogy 3 kg felett leszünk... :roll:

Köszönöm a dícsérete is, barátnőm esküvőjén készült május 31-én.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Az nem baj! Manapság 3-3,5 kg az átlag. Befordult, beilleszkedett? Vagy fenn van még?

Jah, akkor azóta egy számmal nagyobb vagy már. Vagy kettővel... :D :wink:

Nóri bébi merre jársz?

Bíbi anyu: Megjött már a kégli?? :D
jaimee1
 
 


Jaimee:Nem, ugyan olyan vagyok...összes összekapart plusszom az 4 kg, gyerekestől-vizestől.
Még fenn van, de már be van fordulva! Mondjuk nekem alapból lenn van, ha ettől lentebb lenne akkor már kinn lenne... :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi:
Jóég! Akkor te fogytál! :lol: :lol: Mert a baba biztosan többet nyom magzatvizestől, lepényestől mindenestől, mint 4 kg. Nekem csak a lepény volt kerek 1kg (általában olyan fél kiló szokott lenni)

Következő NST? Megvan már a "kezdőcsomagod" a babához? Tudod, a receptek.

Jó éjt! Megyek tusolni, aztán szopi. :wink:
jaimee1
 
 


Szép napot mindenkinek, bár úgy látom nincs tömegnyomor...

Jaimee: pénteken megyek NST-re. Tegnap este egész este fájt a hasam, de nem csak néha néha, hanem egyfolytában, olyan mensis görcs szerűség. Szerintem a sok mezitláb járkálástól fáztam fel, mert a fájások csak nem ilyen összfüggőek, nem?

Mi a kezdőcsomag?????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Lányok, legalább a 100. oldalt érjüjk már meg, mielőtt kihalunk!!!

Gyabi: Dejszen te kérdezted, hogy honnan szerzed be a baba ápolásához szükséges cuccokat. Én csak rákérdeztem, hogy megvannak e már. legalább a receptek.

Nem, a fájások télleg nem összefüggők. Az jósló lehet...

Babszi: Gondolok rád 10 tájban holnap! :wink:
jaimee1
 
 


Ja, hogy MI a kezdőcsomag? Védőnőd dolga, hogy megmondja. Micsinál a jóasszony???? Fürdető, orrcsepp, popsikrém, alkohol, köldökápoláshoz hintőpor, napraforgó olaj, szájpenészre kence....ennyi jut eszembe hirtelen...Ja és lázcsillapító. Magadtól vehetsz fültisztítót, steril gézlapokat, sima arctisztító lapocskákat az olajozáshoz....a napraforgó olaj (steril) sem receptköteles.
jaimee1
 
 


Hali!

Elmaradásom oka: szombat óta hasmarsom volt. Be kellettt mennem dokihoz. Most a semicilin kúra rendbe tett végre.
De legalább pihiztem.

Kriszti, nagyon jók a strandolós képek!!!

Gyabi, ez tök jó! Csak 4 kg. Bár én most a tortúra után megint fogytam 1 kg-ot. Úgyhogy -7 nél járok így a 21. héten. 8)

Jaimee, megérjük!!!

Gyabi, neked végig lenn volt? Engem biztatnak, hogy fejjebb fog menni, de nem tudom. Még elég lenn van. És ha beszélek hozzá akkor rugdos!!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok Lányok!

Tényleg hogy eltűnt mindenki!! :shock:

No, képzeljétek tegnap megint véreztem, de csak úgy "magától", és ez azóta is tart. Olyan mintha meglenne, de csak szolídan...
Most már tök ideg vagyok, h. akkor mi van, hisz elméletig pé-nek kéne lennie nem menszinek! Már nagyon várom a jövő7 keddet, h. mit fog mondani a doki.

Anyukák, hol vagy, hogy vagytok??

Leendő Anyucik; Nóri, Babszi (neked megy a drukk)??
Vendég
 


Jaimee: kezdőcsomag-mint utólag megtudtam-úgy történik, hogy ha megszültem és a párom ugye elmegy a körzeti dokihoz, akkor ír fel neki mindent receptre. ( popsikenőcs, hintőpor, alkohol...stb.) :wink:

Fájások semmi, vizesedés semmi...lehet kihúzom augusztusig!!! :lol:

Gabi: nekem végig lenn volt a hasam, a többi kismamához képest. Anya mindig azt mondta, hogy a vége felé ő már nem tudta a kezét betenni a melle és a hasa közé...na nekem befér egy raklap!!!!! :lol:

Arikon: én már nem értem a vérzésedet, kíváncsi leszek a doki mit mond!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
felhívtam a dokit, és azt mondta, h. ovu körül elő szokott fordulni...nos eddig nekem sohasem fordult elő. Te mire gondoltál?
Vendég
 


Arikon: nekem mindig volt ovulációs vérzésem, állítólag szupertermékeny napokat jelöl. :D

Jaimeemami: szemorvos? Még enm jártam a blogodon, lehet, ott már írtad...

Chrisstell: Boldog szülinapot!

Gyabi: augusztusig, mi? Haha!:lol: :lol: Mi megkaptuk előre a recepteket, csak a születési időt töltöttik ki utólag...ja, és mi extraszűz olivaolajjal pácoltuk a gyereket. :lol: Orrcseppünk azóta se sincsen, most meg jön ez a 2havi oltás, mondták, borogatni kell, csak már nem emlékszem, hogyan, be kell szereznem streil gézlapokat...meg még vmit :oops:

Mi megvagyunk, köszi a kérdést Jaimeemami, kégli pár héten belül jön, mi meg közben kinőttük az újszülött pelenkaméretet :lol: Megyek a saját fejem után, holnap szuratjuk a csajszi fülét...kell azért fizetni vmit?
Vendég
 


Sziasztok!

Nincs sok időm, igy bocs, ha nem reagálok, de lenne egy fontos kérdésem:
Ma mennék a 6 hetes kontrollra, mert hétfőn volt 6 hete hogy szültem, erre kedd óta vérzek, de nem nagyon, elég a tisztasági betét, igaz, ma már több van, és ez most nemtudom mi lehet?! Talán megjött? Létezik, hogy rögtön a 6 hét után egy nappal? És ami a leglényegesebb, hogy most akkor mit csináljak, elmenjek a dokihoz igy is?
sirkici
 
 


Na, Sirkici, ez jó. Szerintem menjél. Mondom én, haha. De tényleg menjél, ha van időpontod. Vagy hívd fel, és kérdezd meg.

Az meg passz, hogy megjött e. Magamnál asem tudom, mi van, nekem 5 hét után elmúlt, az utolsó hét már csak barnázgatás volt, aztán két nap semmi, erre tiszta erőből megjött, tartott egy hétig, na, most ez az volt? Amikor azt mondják, hónapokig nem jön, ha meg megjön, erősebb, és hosszabb, mint szokott. Nekem ugyanolyan volt.
:?:
Vendég
 


Sirki: Létezik, hogy megjött. Várhatsz a dokival míg elmúlik.

Már írtam 100x :roll: :roll: nekem is megjött a gyermekágyi után rögtön. Abba sem maradt egy hónapig. Hormonháború. Tej kontra női hormonok. Végül békét kötöttek mert rendben meg is jön és tejem is van,pedig mindenki azt mondta, hogy az egyik kizárja a másikat. Vagyis a tejem elmegy, ha ilyen korán visszajön piri. Hát cáfolom!!!!! Mindjárt 7 hónaposak vagyunk és szopik Réka, mint az álom. Múlt éjjel 3x is.....Szomjas a szentem....

[quote]J írta:aimeemami: szemorvos?

Még várunk.

Bíbi: Mi nem borogattuk, de steril izé nem kell, elég egy tiszta petyó.

Arikon: Ne parázz, sztem semmi súlyos bajod nincs. :lol:

Hiányzók???
jaimee1
 
 


Jah, fülbevaló. 2000 Ft felénk...mármint a szúrás.
jaimee1
 
 


Lányok, én kivonulok a fórumról, ha nem haragszotok.
Legyetek nagyon jók!
jaimee1
 
 


Na ne máááá! Én elfogadom, ha így döntöttél...Miért?Miért? Miért? ( és most csapkodom az asztalt, mint abban a Steve Martin filmben, láttátok?)
Vendég
 


Jamiee paramami! :D Okés, megpróbálok nem parázni, és ha igaza van Bíbinek, akkor ma leteperem az Uram. :lol:

Jamiee,
miért akarsz kivonulni a fórumról???? Amiért ilyen kevesen jövünk??
Vendég
 


Jamiee,
privi ment. :wink:
Vendég
 


[quote]L írta:ányok, én kivonulok a fórumról, ha nem haragszotok.
Legyetek nagyon jók!


Bocsi, ez Apa volt. Őt mindjárt agyonütöm......Nem szereti, hogy fórumozok. Izé....Én nem szeretnék még kivonulni.... :oops: :oops:

Rékám: Teperd le! Az nem árthat! :lol:

Bíbi: Mér nem löveted inkább??? Te kegyetlen anya, te. :lol: A saját védőnőd fog döfni?

Babszi?????? Na?????

Judy: Ne akard, hogy utánadnézzek más fórumon is. Jól vagytok???
jaimee1
 
 


[quote="christell"]B írta:christelletsy!
Boldog névnapot Petinek így utólag is. Alakul a házunk. Már csak belső nyílászárók, burkolás, festés hiányzik, no meg a bútorok. Remélem ősszel költözhetünk..

Christell: Köszi a névnapi köszöntést! Képeket nem raksz fel a házikóról? Klárikáról hol lehet képeket nézegetni? Beírod újra a honlap címét?
[quote="arikon"]B írta:arikonetsy, milyen szépek ezek a gyerkőcök! Peti milyen komolyan, és ámulva csodálja a tüzijátékot! Annyira szépek! :) .

Arikon: Köszi. A pé környéki vérzésnél én is arra tippeltem, hogy ezzel jelzi a tested, hogy akcióra fel :lol:

[quote="chrissyy"]B írta:chrissyyetsy! Petinek pedig sok boldog névnapot! Martin 8 hónaposan volt 7540gramm és 70 cm. Nagyon jók a képek a srácokról, Bence is és Peti is aranyos.

Chrissyy: Köszi. Martin tényleg nagyon élvezte a fürdőzést, látszik a képeken! Hol voltatok? Nem tudtam a szemproblémáról, UV szűrős a napszemüvege? Gratula a hatalmas pontyhoz, férjecském érdeklődik, hogy hol fogtátok, milyen csalival? Martin még mindig átalussza az éjszakát?

[quote="sz.niki"]B írta:sz.nikietsy:Gratulálok a 2 fogacskához!!! Bencus, hogy viselte az első fogacskákat??? .

Niki: Nem vettem észre rajta változást. Viszont szopi közben már érzem, mert néha megharap. Az avataros képet felrakod ide nagyban? Akkor szépen jönnek sorban Dominak a fogacskák. Petinek annak idején a 8. fog után volt nagyobb szünet, mire kijött a következő.

[quote="gyablonka"]M írta:gyablonkaegérkeztünk, minden rendben, megnézte a lábam, mert nem hiszi el hogy még most sem vizesedik egy cseppet sem, mért áramlásokat, az is oké, méhlepény is..tehát várakozó álláspont van. Végülis benn nem maradhat.... .

Gyabi: Nem fog. :wink: Még bő két heted van hátra, szerintem jövő héten kibújik Beni!

[quote="bíborlány"]M írta:bíborlányegyek a saját fejem után, holnap szuratjuk a csajszi fülét...kell azért fizetni vmit?

Bibi: Megmutatod milyen lesz a fülbevaló? Vagy majd ha már bent van Bibi fülecskéjében?

[quote="sirkici"]N írta:sirkiciincs sok időm, igy bocs, ha nem reagálok, de lenne egy fontos kérdésem: Ma mennék a 6 hetes kontrollra, mert hétfőn volt 6 hete hogy szültem, erre kedd óta vérzek, de nem nagyon, elég a tisztasági betét, igaz, ma már több van, és ez most nemtudom mi lehet?! Talán megjött? Létezik, hogy rögtön a 6 hét után egy nappal? És ami a leglényegesebb, hogy most akkor mit csináljak, elmenjek a dokihoz igy is?

Sirkici: Szerintem halaszd el. Nem lehet, hogy még nem jött meg? Nekem 7 hétig tartott szülés után a vérzés, amikor már azt hittem, hogy vége, akkor hirtelen el kezdett ömleni. Dokihoz is kb. 8 hét után mentem. (mensi még azóta sincs)

[quote="jaimee"]
írta:
jaimeeLányok, én kivonulok a fórumról, ha nem haragszotok. Legyetek nagyon jók! ?

Jaimee: Holnapig kapsz engedélyt távolmaradni.. :wink: Addig rakj fel pár képet, hadd gyönyörködjünk Rékában! Babakocsis, sétálós képetek nincs? Hogy tetszik neki az új járgány? (Én igyekszem jönni, amikor csak tudok, de a gyerkőcök lefoglalnak egész nap..)
Vendég
 


Jaimee:Na, akkor megyugodtam, pedig már jöttem fogadkozni, hogy jóóó leszek, többet jövök, nem kérdezek hülyeségeket, jobban odafigyelek stb.stb.....de akkor rosszalkodhatok tovább :twisted: :twisted:

Nem lövetem, mert a pontfüles szúr hátul, a kapocs alatt begyullad, mert nem szellőzik, mikor nekem lőtték, fájt, viszont mikor tiniként tűvel szúrtam magamnak, az nem . Védőnőm ajánlotta másik védőnő csinálja, olyan lesz, mint Rékababáé, ha jól látom, még az én gyerekkorim volt.

ÉLJEN Betsy, akkor lehet, nekem sem jött meg? :lol:
Vendég
 


[quote="jaimee1"] írta:jaimee1
[quote]L írta:ányok, én kivonulok a fórumról, ha nem haragszotok.
Legyetek nagyon jók!


Bocsi, ez Apa volt. Őt mindjárt agyonütöm......Nem szereti, hogy fórumozok. Izé....Én nem szeretnék még kivonulni.... :oops: :oops:



Ezen akkorát röhögtem!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy Férjuram sem szereti a fórumozást, mert szerinte egy idő után meghülyülök :D és számolgatni, időzítgetni kezdek. :D

Nórikám,
merre vagy? Hogy vagy?????
Vendég
 


SZiasztok!

Csak egy gyors jelentés!
Köszönöm a szurkokat!


Tökéletesen átjárható vagyok!!!!
Ráadásul nem is fájt, úgyhogy minden ok.

Majd jövök és mesélek!

Puszi nektek!!!!!

babszika
 
 


Babszi: NAGYON SZUPPPPPPPPPPPPPER!!!!!!!!!!!!

Arikon: mondjuk peteérés környékén már én is hallottam vérzésről... :lol:

Jaimee: a frászt hozod az emberre!!!


Betsy: ahhoz képest, hogy mindig júniusra tippeltem, már 3.-a van :!: :!:


Bíbi: "olivaolajjal pácoltuk a gyereket"-nagyon bejött!!!!!!!


HOLNAP 9-TŐL NST!!!!!!!!!!! MAJD JÖVÖK! JÓ ÉJT, SZÉP ESTÉT!

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy: Sétálós képünk sajnos nincs, na majd a hétvégén készítünk.

Gyabi: Miért júniusra tippeltél, te. Nem viccből vagy kiírva július 19.re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bíbi: képet kérünk a fülbevalóról! HOgy viselte Bíbi drága??

[quote] írta:pontfüles szúr hátul, a kapocs alatt begyullad, mert nem szellőzik


Igen, ilyen fülbevaló nem is való babáknak. De attól még lőni lehet...2 hét és mehet bele az új fülbevaló. De mán mindegy. :wink:

Babszi: Gratula!
jaimee1
 
 


Hali!

Arikon, extra pééééé!!!! Apára fel!!!! Ma én is így teszek!!!! :oops:

Babszi, ezek szuper hírek!!!! HSG után állítólag jobbak az esélyek, úgyhogy hajrá hajrá!!!!

Úgy látom szép kis hétvége lesz!!!!!!! :oops: 8) :lol: :lol: :lol:

Gyabi, már nem sok van!!!!

Bíbi, Bíborka cuki a sapiban!!!

Sirki, szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy most mi legyen.

Rólam: Tegnap vettem szép bugyikat. (4 van egy csomagban és csak méret volt rajta) Otthon kiderült, hogy óriási. :oops: De felvettem és kényelmes. :shock:
Hát apa előtt nem nagyon illegetem majd benne magam. :lol:

Kép
Kép
gabi82
 
 


Babszi: örülök a jó hírnek!

Gabi: :lol: .Nálunk is volt bugyi téma...először mikor okos fejjel próbáltam a tangáimba beleragasztani azt a dög nagy betétet, és csak néztem, hogy miért nem fér el benne... ( oké, tisztaságiból is csak tangaszabásút viseltem eddig)....na, mikor meg szülés után vettem hagyományos bugyikat, apa nézett meg röhögött nagyokat, ilyenben még nem látott...Na, ezek nem nagy sztorik, de már leírtam.

Kivagyok teljesen. Itthon voltam ma fényes nappal délidőben egyedül a bébivel, mikor vadul csengettek meg kopogtak, azt hittem, rámtörik mindjárt az ajtót...persze nem nyitottam ki, mire dörömböltek vagy 5 percig, aztán csend, majd elkezdtek mamatni a zárban basszus, le volt véve a kulcs, hogy szopi miatt apa ilyenkor egyedül is be tudjon jönni, mire fogtam magam és beraktam a kulcsot, majd Isten tudja miért, egyúttal kinyitottam résnyire az ajtót, -alvásból ébredtem,az járt az agyamban, apa nem tud bejönni, elhagyta a telóját meg a kulcsát....no, a lényeg, ahogy hirtelen kinyitom az ajtót, két cigányember rohan el...Kész vagyok. Utálom ezt a környéket, el akarok menni innen!!!

Most komolyan, olyan gáz környék, amúgy is kivagyok, alig merek sétálni a kicsivel, állandó rettegésben vagyok, hogy kilopják a kocsiból...vagy elütnek babakocsistól, erre most ez is, már itthon is félek, ááááááá
Vendég
 


Ja, fülbevaló. Túlvagyunk rajta, tök szééép a kopasz kis fejével :lol: :lol:

Szóval tényleg egyáltalán nem volt gáz, Jaimeemami megnyugodhatsz, Te sem vagy barbár, bent voltam végig, és tényleg a lefogás miatt sírt, a szúrásnál össze sem rezdült, én csak néztem...ja, és megúsztuk össz-vissz egy csepp vérrel a második fülénél hátul, ezen meg a védőnők néztek, hogyhogy semmit nem vérzik, aztán mondták, legalább ők is megnyugodtak, hogy van a gyerekben azért vér :lol: :lol:

Ja, és tök szép neki a füle(müle), nem piros, nem dagadt, én meg emlékszem, lövés után tök vörös meg dagadt volt az egész fülem, szóval most már biztos, én szúráspárti vagyok, és kész! :lol:
Vendég
 


(((Bíbi))) :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Ja, meg a másik, szerintem tejválság lesz nálunk...oké, hogy hathetes ugrásszerű növekedés, meg hogy nem vagyok az a holt nyugodt mostanában, de úgy tűnik, kevés a tej, napközben van, hogy óránként etetem és basszus, kiszívja mind a két cicimet, eddig felváltva elég volt neki 2-3 óráig, erre elkezdtem (volna) fejni, tartalékolni, persze szopi után semmi sem jön, idegesít ez is, persze szépen gyarapodik ( még), kétnaponta 80-100 g-ot hízik, meg éjjel még mindig max. egyszer eszik, szóval olyan nagy gáz nem lehet, de nappal éhen akar itt nekem halni, tartalék meg semmi, pszichológiai okokból tápszer semmi, meg egyáltalán semmi, semmi, semmi, csak nagy szarság... Na, megyek, összeszedem magam :lol:
Vendég
 


Köszi Nóri.Hogy vagy? Hiányoztál! Mesélj vami jót!
Vendég
 


Bíbi: Atyavilág...kirázott a hideg, ahogy olvastalak. :shock: :shock: :shock: Ez borzasztó!!!!

((((((((()))))))))))) Mikor jön már az a kégli???

Tej: Ne aggódj miatta, biztosan a 6 hetes ugrás. Óránként azért ne tedd cicire, még hasfájást kap szegény. 2 óránként elég és amit nem eszik meg, fejd le! Mindegy, hogy akár 10 ml jön le, de az inger megvan. És a cicid kapcsolni fog, hogy több tej kell. Tápszert ne adj neki, csak ha biztosan kevés neki a tejcsid! És egyértelműen éhes. Bár lehet, hogy el sem fogadná, ahogy Réka sem...Éjszaka is szopik? Ha nem, akkor sajna fel kellene kelned és legalább egyszer lefejni. Nekem ez a non stop fejés szoptatás nagyon jól működött. Baromi fárasztó volt, de megérte.

Fülbevaló: utólag bánom, hogy hagytam magam és a folyosón várakoztam. Nem voltam még eléggé anyatigris. :? :? :?

Aztán lehet kapni MORE MILK kapszulát, ez is segíteni szokott és a Laktoherb sem árt. 5 filterből 1 liter tea, iszogasd egész nap. Ne hajtsd le egyszerre.

AZ LLL.hu-n (La Leche Liga) van egy rakás szopis tanácsadó, hívd fel valamelyiket, nagyon rendesek, az életük a szoptatás. Én is beszéltem annak idején eggyel. Egy a fontos, ne add fel!!!!!! Sok válság lehet, de akarni kell és menni fog. Én hiszek ebben, mert én is megküzdöttem vele. A piri is bekavarhat, lehet, hogy nálad is hormonháború van??? Hajrá prolaktin!!!!

Nóri szivem, te miért nem írsz? :-((((((((((
jaimee1
 
 


Ja, látom, éjszaka is van szopi....bocsi. :oops: :oops: Mondjuk, Réka még most is kétszer szopik éjjel, 8 után 11 kor és hajnali 5 kor....Na, majd látod. :wink:
jaimee1
 
 


Bíbi, Jamimee:vagyok, vagyogatok, de a hétköznapok bekebeleznek és néha elkeserítenek, mert mindig közbejön valami szarság...de olvasok, meg jövök mostmár!Kb két hét és költözünk, na ez már haladás!És csokormódosítás is történt, a virágkötőm elment megnézni a rucimat a szalonba, és mellérakta az én kiválasztott bohókás csokromat..és enyhén szólva nem stimmelt...szóval hogy milyen lesz, az rejtély, rábízom, de hasonlóbb a kálás csokorhoz.Holnap hajpróba, hétfőn sminkpróba, utána meg jó lenne a ZURAMNAK egy gyűrűt is venni...nem kapkodunk. 8)

Kisbíbiről kaphatok egy fülbevalós képet?lééécccciléccciléccciiiiiiinaaaaaaaa
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk NST-n, minden oké, mondjuk alsó görbém továbbra sincs. Mivel a dokim nem volt benn, egy másik doki csinálta. Meg kellett volna csináltatni a 36 hetes kenetvételt, de én ugyan nem szóltam...2 hétre jönne meg az eredmény, én ma töltöm a 38-at. Tehát szerintem ígyis-úgyis bekötnék azt az ellenanyagot... :roll:

Bíbi: nem semmi a sztori, nem semmi a környék!!!! Én az előző NST-n ültem le pihenni a korház udvarán, amig apa odaért a kocsival leült mellém egy totál alkesz faszi, aki nem akart békénhagyni...hát miért ne nagy pocakkal fognám ki az ilyen hülyéket!!!

Jaimee: azért gondoltam júniusra, mert a doki a lapar után azt mondta, hogy a méhem kisebb mint az átlagos, ezért estem nehezebben teherbe és jó eséllyel indulok a koraszülésnél. Ahhoz képest... :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíbi,
ez borzalmas!! :evil: Fúúú, én nem is tudom, h. mit tettem volna a helyedben... Gondolom Férjed is kiakadt! Próbálj megnyugodni! (((ölelés)))

A tej témához (személyes tapasztalat híján) csak a sógornőmtől és tesómtól hallottakat tudom megírni, tanácsolni.
Szóval mindketten lefejték mindig a tejet, mert a mirigyek csak akkor kezdenek el termelni ha nincs "panó" tejecske a ciciben. Szóval én ezt hallottam Tőlük, és pl. a Nővérem mind2 gyerkőcöt több mint 1 évig szoptatta. :)
Vendég
 


Gyabi: Nem akarom bántani a dokidat, de amit mondott a méhedről, az marhaság. :twisted: :twisted: Komolyan , ledoktorálok nőgyógyászatból holnap! :roll: :roll:

Kenetvétel nekem sem volt, sok értelme nincs sztem...

Nem csoda, ha megtalálnak a pasik, nagyon jól nézel ki. :lol:

Nóri: bizti szép lesz, tényleg a lényeg, hogy a ruhához menjen. AMiről ugye továbbra sincs fotó.....jól sejtem? :roll: :D :D

Bíbi anyu: A sokkkk feldolgozásaképp fotózd már le Bíbi fülcsijét!!!
jaimee1
 
 


Bibi,
ez borzasztó, de hamarosan költöztök, ez vigasztaljon!

Babszi,
gratula a hsg-hez! Drukk!!!!!!!!!!!!

Jaimee,
tényleg a frászt hozod az emberre, hogy kilépsz a fórumról...

Én még mindig nemtudom, hogy mi van velem, tegnap nagy nehezen rászántam magam, elmentem dokihoz, akkor persze nem véreztem, délutánra elmúlt, megvizsgált, azt mondta minden rendben van, de hogy ez a vérzés mi azt még mindig nemtudom. Mivel ma délelőtt megint újra kezdődött. De az vigasztal, hogy Niki baba szopizik szépen, nemhiszem, hogy baja lenne a tejcivel, igy akár megjött akár nem az a lényeg, hogy ő szopizzon. Majd meglátom a következő hónapban mi lesz?!
sirkici
 
 


Betsy!

Almádiban voltunk fürdeni egy barátnőmékkel-nekik most 8-án lesz egy éves a kislányuk, meg anyu is velünk volt. Nagyon élvezte a pancsit Martin, alig tudtuk kivinni a vízből. Örülünk, hogy nem fél tőle. Igen, uv szűrős, polarid napszemüvege van Martinnak. Néha rosszalkodik és leveszi, de azért 98%-ban elviseli. A Velencei-tavon fogta apa a pontyot, úszós szerelés kukoricára jött. Nekünk Dinnyésen van csónakunk és oda járunk pecázni, csónakázni.
Átalussza még az éjszakákat, de még mindig felkel hajnalban, szopizik és alszik reggelig. mostanában 8 körül szokott kelni. Örülök is neki, mert így tudom este szoktatni, hogy ne feküdjünk le későn. Délbe ebédel, 4 körül uzsizik, 7-7.30 körül vacsizik, fürcsi és szopi majd alvás. Ha jól jön ki, akkor 8-8.30 körül már aludni szokott.
Fogacskánk még nincs, nem tudom mikor akar kibújni neki.
Bencus jó baba? Miket csinál és miket eszik? Feltalálja magát egyedül is? Bocsi a sok kérdésért!
Vendég
 


Helló Mindenki!

Jaimee: én sem nagyon értettem ezt a koraszülés dolgot...na de mindegy. A dokim sem híve a kenetvételnek, azt mondta egy újabb szükséges rossz!!!!

Ja, Köszönöm a bókot is!!!! :oops: :oops:


Ma megyünk esküvőre, megtáncoltatom ismét a kisfiamat, bár a tavaly gipszelt lábam kezdi feladni a harcot, külső-beéső oldalon dagad és lilul....de legalább nem fáj!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?