Sziasztok!
Bocsi, kicsit eltűntem, de ebben a melegben ...!
Vera: sajnálom, hogy nem úgy zajlott a szülésed, ahogy terveztétek, meg pláne, hogy császi lett a vége, de ez a kiscsaj kárpótol mindenért! Én is azon csodálkoztam, hogy mennyi haja van, több mint Kiarának most!
De nagyon gyönyörű!
Szopival kapcsolatban, én 1 éves koráig szoptattam, abból az első 1 hónap horror volt nekem is, annyira fájt, de félpucéran rohangáltam általában, meg az Aventes krémmel kentem, meg gondolom az is sokat számít, hogy megtanuljon rendesen szopizni. Kiara eleinte mindig bealudt, és csak cuppogott rajta, ami viszont dörzsölte. Aztán már nem aludt annyit, és 10-15 perc alatt lerendezte a kaját, nem csócsált, hanem rendesen evett, így nem is fájt többet szerencsére. Ha meg fejsz, gondolj közben eleinte a kiscsajra, és elméletileg ilyenkor beindul a tejleadó reflex, amitől megindul a tejcsi. Nekem mondjuk kb. 2szer sikerült ezt elérni, de a védőnő mondta, hátha neked megy.
Mónika: mennyit nőtt Roli! Nagyon jó az a tesós kép, amin mindketten rajta vannak!
Jó sokat mehettek akkor! Ha erre felé jártok, csörögjetek, csatlakoznánk.
Mona: üdv. itt. Mi is a Szabó Mária dokinőhöz járunk, nem rossz doki, egyetlen bajom vele, hogy baromi sokan járnak hozzá, így max. 5 perc jut egy gyerekre, és ha több kérdésem van, már alig merem kérdezni, mert látom, hogy haladnának. De amúgy normális, meg szerintem is jó doki.
Éva: Kettesben apával? Óóóóó, álmodozom!
Nektek nincs nyári szünet? Vizsgaidőszak vége, ilyenek?
Kinga: Máté? Jó az avatarkép róla!
Lakás?
Rólunk: Kiarát felvették szeptembertől a bölcsibe, majd megyünk informálódni, hogy mi-hogyan lesz. Egyik szemem sír, a másik örül. Nem szívesen adom be bölcsibe, de muszáj lesz most. Viszont a melóhelyemen a titkárnő azt mondta, hogy lehet kell most majd ember, úgyhogy lehet, hogy tudnék 4 órában menni majd, ami jó, mert Kiarát nem akarom azért sokáig bölcsiztetni, inkább csak alvás utánig.
Kint felállítottuk a medencét, neki egy pancsolót, nekünk egy kicsit nagyobbat. Hát amióta bement a nagyba (le is ér a lába), nem nagyon vonzza a pancsoló!
De annyira élvezi szerencsére!
Pénteken megyünk le elméletileg a diploma osztómra, de azért csak elméletileg, mert most én szenvedek nagyon. 4 napja nagyon fáj a hasam, alig bírok felállni. Ma voltam dokinál, kaptam beutalót hasi UH-ra, szerinte lehet, hogy vesekő, de majd megmondják, holnap megyek majd, meg csütin nőgyogyihoz, mert mindenhol fáj már. Anya szerencsére szabin volt ma, holnap meg apa lesz itthon, így tudnak segíteni, mert nem tudom, hogy mit csinálnék egyedül.
Na majd jövök, de örülök, hogy eddig ide tudtam jönni!
Aztán majd egy talit is szervezhetnénk már!