Új privát üzeneted érkezett!

Gyermekszáj

A vonatsínek
egymás mellett
mennek,
de valahol messze
összeérnek.
Apa szerint
csak a végtelenben.

Apa és anya
is egymás mellett
mennek,
én meg középen,
mert én vagyok a végtelen,
ahol ők összeérnek.
rnecsi

Ilyen is rég volt!
Enyém a pont! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla

nagyon szép
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Isten hozta Kornélt itthon! Legyetek nagyon boldogok! :wink: :D
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! Csajok odavannak érte? :D

HOgy bírjátok ezt a nagy meleget?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Zsuzsa!

Remélem, hogy csak elfelejtetted az üveget és azért nem jöttél! Minden rendben veletek?? :shock: :shock: :shock:
rnecsi

Csilla

Bocsi nem felejtetem el csak roanom kellet a bölcsiböl mert jött a dr bácsi . a Zoéval hazasétálni . Külön mutatvány
anha

Jó reggelt!!!

Móni! Miért te hogy bírod? Mi nehezen...Vince nyűgös, csak a pancsizás jó neki, és utána egy kis pucérkodás az árnyékban, nagyon izzad szegény, ráadásul mindig csüngene rajtam...ezért én is megrohadok :lol: Szilárd bírja :shock:

Encu! Hogy alusztok?

Niki! Megy már Nonó? Bár még nincs elkésve semmivel :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni!
Dávid az elmúlt napokban egyre rosszabbul eszik (120-130 ml), ma pedig egyátalán nem akar enni. Fogjam rá a melegre és várjam ki, amíg sírni fog a kajáét? Egyébként jól elvan, most is dumál a játszószőnyegen... :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Szia Csilla

én amondo vagyok
várj mig nyüglödni kezd a kajáért bár inni azért kéneneki nehogy kiszáradjon
anha

Sziasztok!

Csilla!

Szerintem természetes, hogy a babákat is megviseli ez a meleg és nem esznek úgy mint ahogy kéne. A Ricsi is alig eszik egész nap, csak iszik egyfolytában. Ha a napi kakis-pisis pelusadag megvan akkor nincs gond, ha keveset pisil Dávid akkor figyelni kell mert kevés folyadékot iszik. Kínáld meg sok-sok folyadékkal, ha már kap gyümilevet azzal is, hátha jól esik neki a hűs folyadék. Viszont ha aggaszt, nézesd meg a dokival nem áll e esetleg más a dolog mögött.
De ha jól elvan akkor nem hiszem hogy nagy gond lehet :wink:

Barbi!

Szilárd bírja? :shock: :lol:
Hát mi sem bírjuk, ma már talán egy fokkal jobb. Le sem írom mennyire elegem van :wink:
A Ricsi tele van melegkiütéssel és nem hajlandó pancsizni :shock: Nem ül bele a vízbe, nem értem mi baja lehet :roll:

Beszéltétek Szisszel a benti hintát...Szerintem ha fel tudjátok valahova lógatni, akkor hajrá! Szuper dolog, télen-nyáron használható. Ilyen melegben is tök jó, nem izzad benne a gyerek...

Most jutott el odáig a Ricsi hogy mindent megeszik, szépen elrágcsál mindent, rántothusit, fasírtot, bármilyen kaját elé tehetek :D És elkezdett egyedül enni. Villával már egész ügyes, a kanál még mumus de próbálkozik, pohárból is egyedül iszik csak keveset kell beletöltenem mert különben az egészet a nyakába önti :D El sem hiszem hogy végre eljutottunk idáig, olyan kilátástalannak tűnt pár hónapja még ez az egyedül evés :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Moni

gratula ricsinek . Nem kilátástalan semmi csak mi vagynk türelmetlenek . :lol:
anha

Zsuzsa!

Lehet benne valami :lol: :oops: Amúgy köszi! :D

Tesóka!

Hű de jól nézel ki!!! :D :D :wink: Csini a frizkód :wink:
Miért tűntél el innen? :roll:

Elleptek minket a bogarak, kinyírtam már pár szárnyashangyát, pókot. UTÁLOM ŐKET, brrrr :evil: Tuti nem alszok így, vadászok :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Pálinkás jóreggelt! :D

Mostanában nagyon jól alszunk, ez a napirend-dolog, meg a Chamomilla megtette a hatását ;) Kicsit ki is vagyok simulva... Szóval amelyik baba kicsit rosszabb alvó, tudom javasolni ezt a megoldást :)

Köszi a dícséreteket, a fodrászom megint csodát tett ;) Nekem is tetszik, és végre lemászott a fejemről meg a nyakamról a támadó menyét :D:D

Már megint mennyit fejlődtek a csöppök... mikor lesz tali? :D:D:D

Most el kell rohangálnom Fehérvárra, és tökjó, mert ma végre nincs 60000 fok, lehet, hogy többet leszünk végre levegőn!

Barbi! Boldog hófordulót Vincének!!!!!

Kép
Kép
encu

Ja, Zsuzsa! Isten hozta Kornél babát, minden jót kívánok nektek!

Csilla! Szétbőgtem magam a videón... :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!

Boldog hófordulót Vincének!

Aztaaaaa, micsoda illatok jönnek a konyhából :shock: :shock: paprikástojirántotta, nyaammmm 8)

Tesóka!

Tényleg ki voltál simulva! Szuper!!!!!!!! :D :D :D :D

Na jó feladom megyek enni, éhen pusztulok :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Köszönjük a köszöntést :D :D

Encu! Szuper, hogy jól alusztok :D :D

Ma Vince kapott tízóraira a banánhoz natúr jokit, nagyon ízlett neki :) Reggel meg voltunk a tescoban, mert nem volt itthon semmi, 2 gyerekkel...na, mindegy, ez van, persze egy csomó mindent elfelejtettünk venni... Már visszaszámolok 1 hét múlva itthon lesz már a párom, úgy kivennék már egy kis szabit én is :wink:

Vince most már a kanapénál is felállt most :D :D

Kép

Kép
sbarbi

Móni! Azt szeretném kérdezni tőled, hogy te mikor vezetted be Ricsinek az uzsit?
Vince most kap tizórait, meg ebédet szopin kívül, és már elég sokat megeszik ezekből...de nem tudom mikortól kapjon uzsit is :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Jó lehetett két gyerekkel vásárolni :D :wink:

Egyszer láttam egy nagyon brutál dolgot, legalábbis nekem annak tűnt. 4 gyereke volt a nőnek és mind a 4 egy bevásárlókocsiban tornyosult egymás hegyén hátán. Na akkor eldöntöttem nekem nem lesz mert ez már katasztrófa :shock: :roll:

Uzsi: nem tudom mikor vezettem be, már nem emlékszem rá. :oops: Valahogy ilyentájt, de szerintem már nyugodtan bevezetheted az uzsit, főleg ha épp uzsi időben fent van Vince. Azt tudom hogy ez az étkezés volt az ami nagyon nehezen ált be napi rendszeresre, rengetegszer kimaradt mert épp átaludta a Ricsi.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Köszi :D Vince max félórát alszik délután, úgyhogy simán bevezethetem...ő délben alszik egy jót néha 1 órát is :lol: De nem panaszkodom, mert inkább éjjel aludjon...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!
Bizti a melegtől nem esznek annyit a babák! Nonó sem igazán akar enni!

Képzeljétek kuki ügyben egész jól állunk. Már majdnem hátra lehet húzni neki teljesen. Azt mondta apa, hogy szerinte még egy hét és minden oké lesz vele! :lol:

Barbi!
Nem még nem megy magától Nonó! Asszem ehhez elég lusti! :roll:
Viszont már feltud mászni az ágyra magától, csak annyi segítség kell neki, hogy a lábunkra kell, hogy fellépjen, mert amúgy még magas neki! :D Viszont lemászni már segítség nélkül letud! :)
Ja és mostanában hihetetlenül rossz. Egész nap kergeti a kutyánkat, üti, húzza a lábánál fogva stb. Én meg egész nap csak azt mondom hogy nem szabad. :oops: Ja és persze a kutya vizét használja pancsizásra is. Szóval most nem könnyű vele, remélem hamar rájön hogy mit nem szabad! :roll:

Ti mikor is mentek nyaralni? Júliusba mentek ti is nem? :wink:

Többiek???

Kép
niki+baba

Niki! Mi jövőhét szombaton megyünk nyaralni, már úgy várom :) Arra nem igazán emlékszem, hogy mikor tanulják meg, hogy mit nem szabad :roll: Kitartás!!! Vince is kimászik a teraszra, a füvet legeli, a virágaimat tépi, a kukát a fürdőben piszkálja...nem is sorolom tovább. :wink: :lol:
Nonó, nagyon ügyes. Szilárd is csak 13 hónaposan indult el magától, ne aggódj, biztos hamarosan kergetheted.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!
Mi most értünk haza balcsiról és szupi volt , bővebben este képekkel együtt!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Végre elkészült tegnap a Ricsi homokozója :D :D Jó nagy lett, apa sokat dolgozott rajta de ebben még hárman is bővel ellesznek :P
A Ricsi meg sírva fakadt amikor belement és homokos lett :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó! Várjuk az élménybeszámolót a képekkel együtt :wink:

Mit nem szabad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem soha nem tanulják meg :roll: :lol: Legalábbis most nagyon úgy érzem :)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!

Csak nem ikreitek lesznek?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... vagy ennyire belejöttetek?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... vagy apa a harmadik?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla :lol: :lol: :lol: :lol:

Ricsi az 1., én a 2+3. :wink:

NEM ikrek :!: Bocsi 8)
Ha túlélem ezt a terhességet és nem őrülök meg 2009 nyaráig, akkor lesz még egy pici :wink: Vagyis mindenképpen lesz 3., csak a kérdés hogy mikor :lol: A 4.ket asszem nem válalom be, most..... :lol:

Íme a homokozó, gyerek nélkül, ő inkább a szétszórt homokban turkál a szeneslapáttal :roll:
Kép (körülötte még nincs kész 8) )
Kép Kép
Ezt meg csak úgy, ilyen nyugodt is tud lenni :lol:
Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja még a homokozó sincs teljesen kész, lesz kis ülőke egy részén, hogy lehessen sütizni majd :lol:

Na lelövöm magam, sok volt már mi :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

mármint nem nekem sütizni, hanem a Ricsinek a homokból :lol:

tényleg off :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Örülök, hogy rendeződik a kukidolog! Szuper! :D :D

Látom még a kutya sem jár erre, úgyhogy jó hétvégét mindenkinek :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Melegkiütésre valami tipp????????
A púderen kívül, ill. van valamilyen speckó púder rá? Most sima gabit használunk, tavaly jó volt, de most egyre több van szegényen :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, jók a képek! ;)

Nemtom a melegiütésre mit lehetne, én vizes rongyival hűtöm Karcsika testét, ha sétálunk és úgy látom, hogy melege van. Neten nem volt valami okosság? :roll:

Barbi! Én Karcsikának reggel 8kor, délben, 4kor és este 8kor adok szilárd kaját. Egy könyv alapján, ami az alvásról szól. Azóta jobban alszik. :)

Most is egész jól aludtunk, igazán, szavam nem lehet.

Ki mit csinál 7végén?

Gabó!!! Várjuk a képeket és az élmánybeszámolót. És mikor jössz a túszulejtett naptejetekért? ;)

Kép
Kép
encu

Szasztok!
Nos itt volnék, de előbb mindenkinek írok!

Móni!
Naggyon klassz a homokozótok és tényleg elfér benne még pár gyerkőc! :wink:
A melegkiütést ne kend és ne hintőporozd pár nap múlva magától elmúlik, inkább csak arra ügyelj, hogy pamut cuccokat adj rá és a nagy melegben mellőzd a pelust!

Csilla!
Amit az oldal elején írtál az nagyon szép!
Szerintem a meleg viseli meg Dávidot, mert Flóra is kevesebbet eszik.
Persze az is lehet, hogy jön a foga, mert akkor is kevesebbet esznek a babók!

Encu!
Szegény krém! :(
Azért ugye jól bántál vele?
Egyébként örülök, hogy jól alszotok és hidd el ez napról-napra jobb lesz!Persze, majd időnként valami miatt lesznek rosszabb alvós éccakák, de vígasztaljon, hogy utána újabb jól alvós éccaka gyün!Hidd el ám! :wink: :lol:

Niki!
Rendeződött a kuki dolog?
Akartam kérdezni, hogy mint pösti nem szoktatok járni a szécsényibe?
Nonó elindult?

Zsuzsa!
most nézem, hogy itthon vagytok!Juujj, de szupi és milyen drága a fiacskád!
megkönnyebültél?Milyen a három gyerkőccel?

Szisz!
Nagyon ügyi marci, lassan elindul!
Meg éppen azt nézem milyen kis pici abban a hintában! :lol:

Szóval mindenhol zajlik az élet, mi meg balcsin tengődtünk, pontosabban balatonfüreden és szuper volt!
Ancsa barátnőmmel és a gyerkőcökkel együtt mentünk egy igazán kitünő apartmanba!
Bababarát és tényleg az potom pénzért.
Tiszta, modern teljes felszereltséggel, még wc-szűkítős-lépcsős ülőke is volt.
Az udvarban kisház, homokozó, kis- és nagy csúszda,medence, kismotorok, baba-és gyerek hinták, babahintaágy babasztal székekkel, szóval sorolhatnám.
Ha valakit érdekel, akkor emilben küldök képet a házról, szobákról és udvarról.
A part 500 méterre volt, de a kzelben minden van!

Pár kép a pár napról!
Flórát nem lehetett a balcsiból kirobbantani, de sajnos pancsis fotót technikai oko miatt nem sikerült készíteni! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Ja és indulás előtti napon Flórát is meg kellett masszírozni:
Kép

Nyaralás alatt minden reggel megkérte manó az Ancsát, hogy masszírozza meg(a kis kéjencem) :lol: 8)

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Flóra tündéri!!
Szép szined lesz az esküvőre :wink: :D Jesszus, most néztem már csak 28 nap van addig :shock: :lol:

Sajnos muszáj púdereznem a pöttyöket, különben egyre több lesz és egyre csúnyább :? Ma már egyáltalán nem kapott ruhát bentre sem a Ricsi, pelus is csak ha nagyon muszáj. Remélem elmúlik. viszont mutatta hogy jönni fog a pisi, és rohant volna ki a kertbe csak ugye zárva volt az ajtó és lepisilte a küszöböt a drágám :lol: :lol: Ráültettem a wc+szűkítőre próbaképp de a bestia benyúlt a lába között és matatott a budiban úgyhogy ez ejtve egy darabig :shock: :lol:

Kinőtt két bazi nagy duzzanat a külső bokáim mellé (eddig is voltak de nagyon picik) :( Puhák és nem is fájnak csak húzódik ott a bőr, viszont szerintem nőnek, úgyhogy hétfőn megyek sebészetre :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na véletlenül elküldtem 8)

Tesóka!

Nálunk is hasonlóan van az étkezés :wink:
Reggeli kelés függő, és ehhez igazodik a többi étkezésünk is. Ált. 7-8 reggeli, 10-11 tízórai, 13-14 ebéd, 16 uzsi, 18-19 vacsi, néha pótvacsi is van :lol: És a plusz nasikról ne is beszéljünk :oops: Ahogy elnézem most amit írtam, reggeltől estig egyfolytában eszik ez a gyerek :shock: :lol: és tényleg :P

Találtam okosságot a melegkiütés kezelésére, szinte mindenhol púderek mindenféle változatát írják, néhol a rázókeveréket is :shock: , sudokrém, pamut vékony ruci, vagy rucimentesség, és volt ahol meg pont azt írták hogy nem szabad púderezni mert eltömi a pórusokat. Úgyhogy lehet próbálkozni :roll: És ált. 1 hetet mondanak vagy ha csúnyúl/gennyesedik akkor kérni kell rá spec. krémet bőrdokitól vagy háziorvostól. Végül is nem aggódom, tavaly is volt rajta dögivel, csak olyan ilyesztő hogy a fél teste rücskös és nem hogy múlna hanem egyre több jön elő :roll: Fél jövőhetet megint az sztk-ban töltöm max. elviszem egyszer és megmutatom a dokinéninknek :roll:

Most Gabó tanácsára nincs ruci sem pelus, viszont púderezek, remélem elmúlik, legalább eddig még nem csúnyúlt ma :) Ja, de ezt már írtam 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok, most vettem észre, hogy az Anyák Lapja júniusi számának az uccsó valamelyik oldalán ott van Karcsika!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Szia

Gabi jok a képek

hát pontosan nem tudom milyen 3 gyerek mert a Livi még a keresztmamánál log . ugyhogy 2 van csak

de igy szuper Kornál csak eszik alszik északa 2 szer van fenn szoval a Zoé után ez felüdülés ez a gyerek . kicst hasfájos .de azt is egy kis nyekergésel elintézi meg a cumi segit neki . :wink:

ugyhogy johet a negyedik na ez vicc volt . :wink:
anha

Kép
anha

Sziasztok!!

Gabó! Jók a képek :D :D

Zsuzsa! Már pufókosodik szépen Kornél :)

Szisz! Rég voltál, felállt már Marci? Miket csinál?

Vince kapott hintát bentre, nagyon szereti :D Már szépen felül, szabályosan mászik...nagyon gyors :lol: Ja, és a kanapé mellett végig gyalogol távirányító után kutatva :wink:

Már csak holnap dolgozik Apa, aztán együtt a család :D :D

Képzeljétek lejárt a bankkártyám, és nem küldte ki az otp, mehetek intézkedni...mindig van vmi :evil:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Gabó! Irigy-irigy ;) :D

Zsuzsa, neked írtam, hogy gyönyörű a fiad!

Barbi! Neked is irigy-irigy... Karcsika olyan kis lusti ;) Gyertek erre, hogy tanítsa Vince a fiamat! :D

Ki merre, nagyon pang a topik!!

Kép
Kép
encu

Merre vagytok???? :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Kormél ismét korházba .ujra kelett éleszteni . ezt leirni nem lehet ami történt.
anha

Zsuzsa!

ISTENEM!Imádkozom értetek!
Kérlek, amint tudsz jelezz, hogy mi van veletek!

Kép
gabriel79

Lányok, ami Zsuzsáékkal történt, az felfoghatatlan! Komolyan mondom, itt bőgök és anyázok egyszerre.. iszom egy kis erősítőt és megpróbálom leírni...

Kép
Kép
encu

Na. Kornélnak hétfő este leállt a légzése, nem reagált semmire és a Zsuzsa élesztette újjá (minden elismerésem a lelki erejéért!!!) amígh jött a mentő. Bevitték a Heim Pál kórházba, ahol megfigyelték, de ide-oda küldözgették őket az épületek között, hogy nem sürgősségis, aztán mégis az..ilyenek (agyrém!!!!! :evil: ) És amikor Zsuzsa besokallt és kijelentette, hogy akár így, akár úgy, de ő onnan el akarja vinni a fiát, akkor utána már nem foglalkoztak vele. Ja, és úgy nem volt sürgősségis-intenzíves az eset, hogy Kornél ott, a kórházban többször is rosszul lett, még nyelni sem tudott..
Egy nővér, aki meg bent volt nála, kiment, nem tudván, hogy ki az apa, és hangosan kinyögte, hogy micsoda elhanyagolt egy gyerek, merthogy szájpenésze van, meg gombája.... :shock: Már nem azért, de majdnem minden gyereknek van, s attól miért lenne elhanyagolt???? Ráadásul egy koraszülött sokkal jobban ki van téve ennek!!! Ilyen tapló egy nőt!! Komolyan, ki vagyok akadva!!! :cry:
És nem tudtak rendesen vért venni Kornéltól, úgyhogy most a kezén egy nagy fekete folt éktelenkedik... Szegény kicsi angyal... KURVÁRA PIPA VAGYOK!!!!

Na, aztán a mentővel is volt mizéria, mert Zsuzsa azt mondta, hogy ő bizony ott nem marad, de végül csak sikerült szerezni egyet (bár nem volt könnyű...)
Most Fehérváron vannak, Zsuzsa egészen nyugodt volt, még ő nyugtatgatott engem... Amint megtud valamit, szólni fog.

Imádkozom értük, hogy ne legyen baj többet!!! Mennek az angyalkák és az enrgia, Zsuzsa, ilyen lelkierőt a továbbiakra is!! (persze inkább ne legyen szükség rá!!!!!!!!!!!!!)

Bocsi, lányok, ha összevissza írtam, de kicsit el vagyok keseredve...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa!

Még mindig nem találok szavakat, ahogy tegnap beszéltünk és le kellett ülnöm, lelekben még mindig ott ülök annyira felfoghatatlan ami veletek történt...szörnyű volt újra hallani/olvasni amin keresztűl mentetek :cry:
Sokat gondoltam rátok az este és ma is egész nap, sok-sok energiát küldök Kornélnak ++++++++++++++++++ és Neked meg párodnak is! Remélem ma már mondanak valami jó hírt is! Sikerült már megetetni valahogy Kornélt, antibió hat valamit, újjabb rosszúllétje már nem volt ugye?
Majd ha lesz infód légyszi jelezd valahogy! Óránként hívnálak hogy mi van, de nem szeretnélek zavarni! :oops: Nagyon aggódom értetek!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Beszéltem a Zsuzsával és jobban van Kornél már enni is tudott, annyit evett, amennyit szokott!
A zsuzsának is nyugodt volt a hangja!

Mindenkinek szép álmokat kívánok!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok

Ujat nem tudok mondani . A kornérol ugy néz ki jol van eszik 70 milit
holnap vannak vizsgálatai . aztán kiderül .
a rossz hir az hogy nem fogok tudni lejárni hozá mert . a zoé nem tud menni akkora holyagok vannak a lábán és kö kemény . mehetek vele orvoshoz . ez is valami alergia
mert a combja is kiütés .
:cry:
anha

Jöttem kikapcsolni a gépet és ilyen jó hírre jövök :D :D

Zsuzsa!

Ne aggódj, most az a legfontosabb, hogy jól van Kornél! Gyorsan kikúrálod Zoét és már mehetsz is a fiadhoz! Zoénak jobbulást!

Gabó!

Köszi a híreket!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Az utóbbi napokban kicsit elmaradoztam, bocsika! :oops: :oops: :oops:

Zsuzsa!
Nem is tudom mit mondjak! Teljesen ledöbbentem mikor elolvastam, hogy mi történt Kornéllal! Gratulálok az erőhöz és a gyors cselekedethez nektek, én valószinűleg lefagytam volna...
Az ajánlatom a csajok megörzésére még mindíg él, ha gondolod szivesen vigyázok rájuk, amíg te a fiadat látogatod! nyugodtan szólj, ha kell a segítség!

Tegnap ismét voltunk tanácsadáson, aminek az lett az eredménye, hogy alig aludtam az éjszaka, mert Bálintnak 38,5 volt a láza és csak az én ölemben, járkálva nyugodott meg. Reggelre már helyre állt a testhőmérséklete, remélem ezzel letudtuk az injekció hatásait! ... vagy ne reménykedjek??
rnecsi

Encu!
Én elküldtem az összes ismerősömnek az e-mailt, de a szimpatikus videó nem jelent meg! Tudtam, hogy nem fog, de azért reménykedtem... :) :) :)
rnecsi

Sziasztok!

Karcsikának kezd áttörni a felső foga :)

Csilla, valahogy én is éreztem, hogy nem lesz videó...de a remény hal meg utoljára... ;) De a teszt maga jópofa :)

Zsuzsa!! Remélem minden rendben veletek, ha tudok segíteni bármiben, szólj nyugodtan!!!

Többiek?? Barbi, Niki, Szisz?????

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?